Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

krátký UL do 2500kč necteno

9.2.2013 | Walley | Pruty | 6.103 zobrazení | 24 odpovědí

zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku. Pstruzi,tlousti,o­kouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce

http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)

http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2

navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..

jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)

Jesenice.......Ohře necteno

11.2.2007 | Flash25 | Domácí revíry | 6.101 zobrazení | 36 odpovědí

Jesenice,Ohře--- Podělte se s námi.

Letošní Nejvíce ceněná ryba necteno

30.11.2005 | Tomik | Přívlač | 6.098 zobrazení | 41 odpovědí

Možná trochu nepochopitelné téma, ale kdyby jste si fakt meli vybrat jednu rybu, které si nejvíce letos ceníte jaká by to byla?? já si například vážím každé ryby co chytím ale kdybch si mel vybrat tak na
1. Duhák 56
2. štika 67 Vím, že to nejsou ždádné extra úlovky ale zajímalo by me jaxte na tom Vy???

Egypt a ryby necteno

18.7.2006 | breca | Rybaření v zahraničí | 6.092 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím rybáře, ve čtvrtek odlétám k Rudému moři a chci vzít taky prut. Zkoušel někdo z vás tam rybařinu. Prosím o poznatky, techniku a návnady. Díky

Pletenka na feedr necteno

1.11.2007 | Robur | Feeder | 6.087 zobrazení | 24 odpovědí

Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.

CA Hitra necteno

13.4.2009 | _*Aston_* | Rybaření v zahraničí | 6.084 zobrazení | 5 odpovědí

CA Hitra-Grefnesvagen 2–14 kvetna ? kdo jede?nebo kdo tam byl napiste neco.. jaky to tam.. na co chytat atd..diky;

Morsky rybolov v Polsku necteno

3.3.2005 | Halen | Navijáky | 6.084 zobrazení | 3 odpovědi

Zajimalo by me, jestli nema nekdo osobni zkusenosti s lovem na mori v Polsku. Nehledam informace o pilkrovani ci tak, spis zda se nechaji chytat ryby z plazi nebo privlaci a jake druhy.

Dik, Martin

Rada pro začátečníka s přívlačí necteno

26.8.2011 | Vendelín | Přívlač | 6.082 zobrazení | 40 odpovědí

Chtěl bych poradit při výběru svého prvního prutu na přívlač. Jestli má někdo zkušenosti. Přemýšlel jsem zatím o tomhle prutu a navijáku: mivardi imperium spinning 240 cm 12–30 gm a naviják mivardi precision velikost 1000. Nevím přesně jakou gramáž a délku prutu si vybrat. Když chci chodit na okouny a štiky. Za každou radu budu velmi rád předem díky.

Na co půjde kapr? necteno

21.6.2010 | nessi | Neúspěchy | 6.081 zobrazení | 18 odpovědí

Ahojte! Jakozto amater se obracim na vas-borce z oboru s nasledujicim dotazem. Chodim chytat na obecni rybnik. Zarybnenost je zde slusna, defacto kazdy vikend se odnasi kaprici 50 az 60. Ja pouzivam na chytani kapriku jen napareny rohlik a tak me napada, ze to asi neni pro ne uplne ono. Jeden prut mam „natezko“ a druhy jen se splavkem. Na oba pruty stejna navnada. Pritom si rikam, ze by jim rohlici mely chutnat, páč se s nima i zakrmuje, ale proste jsem se chtel zeptat co by mi mazaci doporucili za vyzkousene navnady. Predem diky a omlouvam se za dotaz.

eagle cuda 300 necteno

8.3.2011 | echo | Ostatní nádobíčko | 6.078 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…

Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji

Zavážecí loďka-sonar necteno

27.1.2011 | tona | Tipy & triky | 6.071 zobrazení | 3 odpovědi

zavážecí loďka SKARP S60, kdo poradí kde koupit originál sonar k této lodi, existuje, ale nikdo jej nemá, děkuji za info

Nová kamarádka na dámskou rybařinu? necteno

11.5.2016 | Vipertoxic | Kaprařina | 6.069 zobrazení | žádná odpověď

Hledám holčinu z Prahy a okolí která má stejný koníček jako já a taky by občas brala společnost.

Sumec na úhoře... necteno

9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 6.069 zobrazení | 28 odpovědí

Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?

Položená - načasování záseku necteno

12.7.2009 | Deadgun | Položená | 6.068 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, mám vážný problém s včasným a hlavně se správným načasováním záseku při lovu na těžko s policajtem. Občas jde policajt pomalu nahoru, dolu, občas jen povyskočí a někdy mi vyloženě bouchne do prutu. Chci se zeptat, ve který moment zaseknout. Někdo tvrdí, že se má zaseknout ve chvíli, kdy policajt vyjede až k prutu a jiný zase, že seknout se má už při povyskočení a skákání čihátka. Dnes jsem takhle přišel o 3 ryby, protože jsem buďto zasekl moc brzy nebo pozdě a vytáhl z vody jen prázdný háček. Dovedl by mi někdo, prosím, poradit?

Sbírání hub za poplatek? necteno

16.9.2013 | HaD | Vaše názory | 6.066 zobrazení | 19 odpovědí

Zajímavá myšlenka. Byli by jste pro či proti? http://zlin.cz/…lati-nalezne

Babo raď! necteno

19.4.2010 | Sander | Legislativa | 6.064 zobrazení | 54 odpovědí

Jak jste si mohli všimnouti, v pátek jsem vyžehlil želvu. Nic neobvyklého, mám teď ale strašně špatné svědomí, jestli jsem se nedopustil nějaké chyby. Stašně nerad bych udělal škodu tak dokonalé organizaci jako je Svaz, a proto se ptám, mám ji zpětně zapsat do úlovkového listu? Přesná délka i hmotnost by se ještě dala zjistit, ale nevím jak se taková želva měří, je skorem širší než delší.

Omezení lovné délky kapra na MP necteno

4.10.2006 | Sum Sum | Ryby | 6.063 zobrazení | 31 odpovědí

Zajímal by mě názor na toto omezení a jaká maximální délka pro ponechání by se měla stanovit? A jestli s tím někdo z vás souhlasí.

Ztracená povolenka necteno

18.7.2006 | Tomik | Neúspěchy | 6.063 zobrazení | 10 odpovědí

Co se dělá v případě, pokud ztratím povolenku? jěště hledám ale vypadá to že sem pěkně v pitche…:-(

BORDEL U VODY necteno

1.8.2007 | Czudko | Domácí revíry | 6.061 zobrazení | 46 odpovědí

Je pravda, ze nejsem zadnej ekolog, ale na druhou stranu si rikam, ze by rybar mel byt svym zpusobem i ochrance prirody a tak me neuveritelne stve, kdyz clovek prijede k vode a kolem fleku na kterem den pred tim byl se najednou vali x pet lahvi, obaly od vseho mozneho, krabicky od zizal a cervu atd. Proboha to je takovy problem si s sebou na ryby vzit igelitku a po ukonceni lovu to do ni vsechno nahazet a vyhodit cestou do popelnice? Vim, ze se najdou rybari, ktery berou i kapry 36cm, a vse ostatni co nema stanovenou miru berou jakekoliv velikosti a od takovych jatkaru asi nikdo nemuze ocekavat uctu k prirode, ale prijde mi, ze jich je posledni dobou nejak moc v okoli berounky a Vltavy. Jeden den uklidime pri odjezdu i po nich a druhy den je to tam znova? Jak se k tomu stavite vy? Kdyz tam nekdo necha bordel, uklidite to nebo nad tim mavnete rukou a reknete si to neni moje to uklizet nebudu? Fakt by mela casteji chodit RS a tyhle veci kontrolovat.

Italie necteno

4.8.2006 | Bery | Rybaření v zahraničí | 6.060 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s rybarenim v italii, more je pry bez povolenky , ale co reky nevite kde koupit povolenku a co asi stoji. Jedna se mi o oblast okolo Caorle Diky