Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Teplice v Čechách necteno

29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 5.958 zobrazení | 4 odpovědi

To samé jako o Labi mne zajímají revíry na Teplicku. Poraďte kde, co, jak? Kde je jak zarybněno? nápor rybářů na dané revíry? Kam třeba na okouny? candoše? štiky? Kam s mouchou?

Mohli by se vyjádřit Duchcovští Hampejsovi. Třeba kam na Barboře?

TVV 2008 necteno

18.2.2008 | toulovec | chytej.cz | 5.957 zobrazení | 47 odpovědí

Tak už jsem dvakrát toto téma zakládal a pokaždý mi to zmizelo mrcha!!

jak sbalit 3dílný prut necteno

22.7.2009 | Davulus | Pruty | 5.956 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus

Nová generace háčků necteno

31.5.2013 | Dany73 | Ostatní nádobíčko | 5.954 zobrazení | 40 odpovědí

Borci, narazil jsem v rybárně na kaprové háčky vyrobené z TEFLONU. Vyslechl jsem si klasické pohádky o nejlepším z nejlepších atd. Je pravda, že tak ostré háčky jsem ještě neviděl. Už při doteku o prst se hrot ostrý jako břitva skoro zaryl pod kůži. Máte s nimi zkušenosti? Výhody – nevýhody. Budou se asi rychle tupit? Mimochodem, stojí „raketu“: 10ks za 149kaček.

eagle cuda 300 necteno

8.3.2011 | echo | Ostatní nádobíčko | 5.953 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…

Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji

Položená - načasování záseku necteno

12.7.2009 | Deadgun | Položená | 5.953 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, mám vážný problém s včasným a hlavně se správným načasováním záseku při lovu na těžko s policajtem. Občas jde policajt pomalu nahoru, dolu, občas jen povyskočí a někdy mi vyloženě bouchne do prutu. Chci se zeptat, ve který moment zaseknout. Někdo tvrdí, že se má zaseknout ve chvíli, kdy policajt vyjede až k prutu a jiný zase, že seknout se má už při povyskočení a skákání čihátka. Dnes jsem takhle přišel o 3 ryby, protože jsem buďto zasekl moc brzy nebo pozdě a vytáhl z vody jen prázdný háček. Dovedl by mi někdo, prosím, poradit?

Lužnice 4 necteno

16.3.2004 | HaD | Úspěchy | 5.948 zobrazení | 21 odpovědí

Lov na tomto revíru…

Ztracená povolenka necteno

18.7.2006 | Tomik | Neúspěchy | 5.946 zobrazení | 10 odpovědí

Co se dělá v případě, pokud ztratím povolenku? jěště hledám ale vypadá to že sem pěkně v pitche…:-(

Mini sraz na Labi necteno

26.10.2008 | Piranha | chytej.cz | 5.945 zobrazení | 61 odpovědí

Slovo dalo slovo a my, Ústečtí rybáři, navštěvující naše forum, jsme se domluvily a udělaly takovej malej feederovej srazík na Labi. Myslím si, že dopadl na jedničku.Sešlo se nás myslím 13 a každý si opravdu v celku zachytal.Doufam, že se brzy opět sejdem a možná v hojnějším počtu.Blahopřeji všem za jejich úlovky a připomínám, že všechny ryby do poslední, byly vráceny zpět.

Sumec na úhoře... necteno

9.12.2007 | cercer | Sumcařina | 5.943 zobrazení | 28 odpovědí

Zdarec…taky jste četli…tuším v minulém čísle Rybářství o úlovku na svazovém revíru sumce na úhoře?Zarazilo mě to,že se stím tam ještě chlubí…ale to vysvětlení v tomto čísle..stím,že mu zabral první úhoř,na kterého mu zabral náhodou kapitální sumec..a s důrazem na to,že tomu byli účastni i místní funkcionáři,zřejmě z důvodu větší váhy pravdivosti..nějak se mi to moc nezdá..myslím,že to něčím to smrdí..co vy na to?

nástražní rybky necteno

17.4.2011 | candatek | Sumcařina | 5.941 zobrazení | 13 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jake nástražní rybky na sumčařinu jsou vámi nejůspěšněji vyzkoušeny a jak rybku napíchávate na háčky jaké rybky volíte vy? děkuji za všechny odpovědi.Se sumčařinou začínam tak bych se chtěl na sezonu připravit je přece za dveřmi.. :)

Návesní rybníčky,hasičské nádrže. necteno

9.1.2009 | standas | Domácí revíry | 5.938 zobrazení | 37 odpovědí

Jsouli ve vašem okolí návesní rybníčky a podobné „kaluže“ chodíte na ně chytat? Jaké jsou v nich ryby? V jakém jsou stavu?

Kde koupit propy necteno

4.3.2011 | parma101 | Ostatní nádobíčko | 5.930 zobrazení | 56 odpovědí

Nevíte kde koupit nejlepší propy, ty povrchové woblery s tou vrtulkou? Koukal jsem se třeba na rapalu na jejich skitter prop, ale moc jsem toho nenašel. a jiné propy nevím pod jakým jménem hledat.

Mušk. naviják a voda necteno

25.7.2006 | Robur | Navijáky | 5.930 zobrazení | 31 odpovědí

jsem samouk a muškařím jen na mimopstuhovce pro spestření a zatím jsem neměl důvod naviják namáčet. Včera mě ale oklnosti donutili prut opřít tak, že naviják šel pod vodu. Z konstrukce navijáku je patrné, že by to měl snést, ale zajímá mě,jaká je praxe, případně čeho se vyvarovat.

Co všechno se dá ve vodě chytit ??? necteno

5.12.2004 | DEATH | Ryby | 5.925 zobrazení | 54 odpovědí

Chtěl bych otevřít zábavnou diskuzi o tom,co se dá z vody vytáhnout....­.......... Z mých velkých úlovků je to Vatovej kabát(myslel jsem si,že táhnu nějakýho mrtvího. FŮJ!!)

Kritéria pro výběr revíru necteno

3.8.2012 | MTHRFCKR | Vaše názory | 5.919 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?

BORDEL U VODY necteno

1.8.2007 | Czudko | Domácí revíry | 5.917 zobrazení | 46 odpovědí

Je pravda, ze nejsem zadnej ekolog, ale na druhou stranu si rikam, ze by rybar mel byt svym zpusobem i ochrance prirody a tak me neuveritelne stve, kdyz clovek prijede k vode a kolem fleku na kterem den pred tim byl se najednou vali x pet lahvi, obaly od vseho mozneho, krabicky od zizal a cervu atd. Proboha to je takovy problem si s sebou na ryby vzit igelitku a po ukonceni lovu to do ni vsechno nahazet a vyhodit cestou do popelnice? Vim, ze se najdou rybari, ktery berou i kapry 36cm, a vse ostatni co nema stanovenou miru berou jakekoliv velikosti a od takovych jatkaru asi nikdo nemuze ocekavat uctu k prirode, ale prijde mi, ze jich je posledni dobou nejak moc v okoli berounky a Vltavy. Jeden den uklidime pri odjezdu i po nich a druhy den je to tam znova? Jak se k tomu stavite vy? Kdyz tam nekdo necha bordel, uklidite to nebo nad tim mavnete rukou a reknete si to neni moje to uklizet nebudu? Fakt by mela casteji chodit RS a tyhle veci kontrolovat.

Jesenice.......Ohře necteno

11.2.2007 | Flash25 | Domácí revíry | 5.911 zobrazení | 36 odpovědí

Jesenice,Ohře--- Podělte se s námi.

Letošní Nejvíce ceněná ryba necteno

30.11.2005 | Tomik | Přívlač | 5.908 zobrazení | 41 odpovědí

Možná trochu nepochopitelné téma, ale kdyby jste si fakt meli vybrat jednu rybu, které si nejvíce letos ceníte jaká by to byla?? já si například vážím každé ryby co chytím ale kdybch si mel vybrat tak na
1. Duhák 56
2. štika 67 Vím, že to nejsou ždádné extra úlovky ale zajímalo by me jaxte na tom Vy???

Rada pro začátečníka s přívlačí necteno

26.8.2011 | Vendelín | Přívlač | 5.907 zobrazení | 40 odpovědí

Chtěl bych poradit při výběru svého prvního prutu na přívlač. Jestli má někdo zkušenosti. Přemýšlel jsem zatím o tomhle prutu a navijáku: mivardi imperium spinning 240 cm 12–30 gm a naviják mivardi precision velikost 1000. Nevím přesně jakou gramáž a délku prutu si vybrat. Když chci chodit na okouny a štiky. Za každou radu budu velmi rád předem díky.