Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Je potřeba, nebo není ??? necteno

21.8.2010 | Andreas81 | Legislativa | 6.055 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Dobrý den, chci se zeptat, chystám se stát jen svátečním rybářem a nejspíš bych chodil s přítelkyní rybařit, tak mě napadlo, pokud si dělám rybářský lístek a bude tam semnou ona a já budu chytat na jeden a ona na druhý prut, musí mít taky rybářský lístek, nebo ne ? Jeden rybář může chytat na dva pruty, tak co to udělat tak, že bych při případné kontrole řekl, že ten druhý prut je taky můj a nebo, že loví pod mým dozorem ? Samozdřejmě bychom všechno pouštěli … co myslíte, jak to je ? Díky za odpověď :)

Jak na štiku???? necteno

17.11.2005 | klacek44 | Dravci | 6.052 zobrazení | 16 odpovědí

Jsem začátečník vláčkař . A vůbec nevim na co ty potvory štiky jdou. nemate nakou svoji oblibenou nastrahu??nebo zpusob(např. nechat víc spadnout ke dnu apod.). Díky za všechny rady. klacek44

nejúspěšnější návnada na toušeň necteno

26.8.2010 | morny | Vaše názory | 6.048 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

čau, zajímal by mě váš názor na nej návnady (osvědčené) na toušeň. Jaký typ koulý či pelet?

Teplice v Čechách necteno

29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 6.048 zobrazení | 4 odpovědi

To samé jako o Labi mne zajímají revíry na Teplicku. Poraďte kde, co, jak? Kde je jak zarybněno? nápor rybářů na dané revíry? Kam třeba na okouny? candoše? štiky? Kam s mouchou?

Mohli by se vyjádřit Duchcovští Hampejsovi. Třeba kam na Barboře?

výroční schůze necteno

2.3.2006 | Milky | Neúspěchy | 6.046 zobrazení | 41 odpovědí

Jaký na vás zanechala pocit výroční schůze vaší MO?

háčky s protihrotem vs. bez protihrotu necteno

24.7.2011 | vovo | Vaše názory | 6.045 zobrazení | 37 odpovědí

chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem­.............­...

nástražní rybky necteno

17.4.2011 | candatek | Sumcařina | 6.040 zobrazení | 13 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jake nástražní rybky na sumčařinu jsou vámi nejůspěšněji vyzkoušeny a jak rybku napíchávate na háčky jaké rybky volíte vy? děkuji za všechny odpovědi.Se sumčařinou začínam tak bych se chtěl na sezonu připravit je přece za dveřmi.. :)

jsou candati prez 100 cm? necteno

31.5.2010 | nedby | Dravci | 6.037 zobrazení | 21 odpovědí

tak co jsou candáti přes 100 cm už jsem chytil pár do 100cm ale víš ani náhodou tak se pochlubte já 98 cm

Stejným metrem necteno

6.12.2009 | SlavoJalovicor | Vaše názory | 6.037 zobrazení | 34 odpovědí

Dobrý den.I když jsem členem RS teprve 10let poslední dobou mám z rybaření smíšené pocity.Těch negativních je více.První znich je neustálé zdražování povolenek a členských příspěvku.Přijde mi nefér že rybář který odpracoval 10h brigád zaplatí povolenku i členské vplné výši má za rok 40docházek k vodě a přivlastní si"pokud ryby berou a jsou mírové"pouze 6ks ušlechtilé ryby.Kdežto rybáři „důchodci,vyso­koškoláci aj.“kteří na brygády nechodí mají poloviční povolenky i členské mají v ročním sumáři v obou povolenkách"pstruh­.i mimopstruh­."zapsáno po 35ks ryb.Možná by se mělo uvažovat nad tím,že by se povolenka platila podle množství ulovených ryb.Další znich je nepořádek kolem rybářských revíru konkrétně Těrlická přehrada.Jezdím tam velice rád,někdy sám jindy s celou rodinou a to co se nachází kolem to je žalostné.Kdybych se měl řídit rybářským řádem,musel bych pokaždé na ryby s přívěsným vozíkem.

Lužnice 4 necteno

16.3.2004 | HaD | Úspěchy | 6.033 zobrazení | 21 odpovědí

Lov na tomto revíru…

Co sobota 11.9.2004, brali? necteno

13.9.2004 | Holajz2 | Ryby | 6.026 zobrazení | 35 odpovědí

Sedel jsem u nás na rybniku (sev. Morava) a lupnul 2 candaty 56 a 59 cm. Byl to den D. Ve 20:45 jsem sel dom. Bralo to i jinde?

Motání silonu na cívku necteno

5.1.2007 | okoun 1 | Ryby | 6.011 zobrazení | 11 odpovědí

Jak motáte silon na cívku?-Ručně navijákem(Silon břibržďujete rukou)a nebo v rybářství-přes motorek?Stalose vám protáčení silíonu na cívce?Jak tomu před cházet?Uvažuji nad výrobou strojku(na natočení silonu).Vaše rady.....

Jerkbait - čo na naviják? necteno

28.9.2010 | maro | Přívlač | 6.006 zobrazení | 37 odpovědí

Zdravím, priatelia. Včera som sa stal šťastným majiteľom jerkovej zostavy MegaForce od fi. Daiwa. Keďže som sa s „jerkovaním“ stretol len v teoretickej rovine, prosím o radu skúsených, čo si mám navinúť na cievku multiplikátora. V článkoch viac autorov odporúča pre začiatok monofil … aký priemer vlasca bude optimálny na lov s prútom 1,8m a 40–80g? Prípadne ak šnúru, aký priemer by ste mi odporúčali? Tiež aká hmotnosť nástrah (od do) je na tento prút vhodná? Som úplný začiatočník a potešia ma aké koľvek rady. Ďakujem.

Znevýhodňování navijáků s vysokým převodem necteno

10.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 6.005 zobrazení | 18 odpovědí

Je zde neuvěřitelně mnoho příspěvků, kde se na vláčku obecně znevýhodňují navijáky s vysokým převodem a vyšší rychlostí návinu, až mě to dohnalo k založení samostatného fóra. Pro mnohé je rychlost snad jeden ze zásadních faktorů při výběru. Toto jsem nikdy nepochopil, vždyť stačí prostě pomaleji otáčet kličkou. Jsem majitelem navi s vyšším převodem, při gumování prostě (s úspěchy) zpomalím na minimum a v proudu pod jezem se aspoň neutočím k smrti,jako to bylo dřív. Za mě jsou tedy naopak navi s vysokým převodem univerzálnější – zpomalit na minimum jde vždycky (např. místo jednoho půl otočení kličky), ale zrychlit na někdy víc než maximum je obtíž. Jsem zvědav na opačné argumenty…

Rybník na zahradě necteno

8.8.2006 | okoun 1 | Ryby | 6.002 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych si udělat malej rybník(12m D-10m Š)pro kapříka.Přítok z dešťové vody(firma+hala-700m2)okysličování čerpadlem.Má někdo zkušenosti.Co udělat a co ne.

Kritéria pro výběr revíru necteno

3.8.2012 | MTHRFCKR | Vaše názory | 5.998 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?

rybník plačice necteno

11.1.2015 | frto | Vaše názory | 5.993 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Dobrýden chci se jen zeptat kdo jste byl na rybníku Plačice u Hradce Králového, jestli tam je dost ryb a dá se tam dobře zarybařit? Děkuji za odpověd

Liptovská mara necteno

22.8.2007 | Fish man | Rybaření v zahraničí | 5.992 zobrazení | 24 odpovědí

Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky

Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky? necteno

11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 5.987 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.

+ a - rybářských servrů necteno

12.11.2007 | bubu | chytej.cz | 5.987 zobrazení | 31 odpovědí

jaké jsou podle Vás

1. klady
  2. zápory

servrů s rybářskou tématikou?