Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Morsky rybolov v Polsku necteno

3.3.2005 | Halen | Navijáky | 6.145 zobrazení | 3 odpovědi

Zajimalo by me, jestli nema nekdo osobni zkusenosti s lovem na mori v Polsku. Nehledam informace o pilkrovani ci tak, spis zda se nechaji chytat ryby z plazi nebo privlaci a jake druhy.

Dik, Martin

Pletenka na feedr necteno

1.11.2007 | Robur | Feeder | 6.140 zobrazení | 24 odpovědí

Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.

Nová kamarádka na dámskou rybařinu? necteno

11.5.2016 | Vipertoxic | Kaprařina | 6.134 zobrazení | žádná odpověď

Hledám holčinu z Prahy a okolí která má stejný koníček jako já a taky by občas brala společnost.

Co sobota 11.9.2004, brali? necteno

13.9.2004 | Holajz2 | Ryby | 6.127 zobrazení | 35 odpovědí

Sedel jsem u nás na rybniku (sev. Morava) a lupnul 2 candaty 56 a 59 cm. Byl to den D. Ve 20:45 jsem sel dom. Bralo to i jinde?

Sbírání hub za poplatek? necteno

16.9.2013 | HaD | Vaše názory | 6.122 zobrazení | 19 odpovědí

Zajímavá myšlenka. Byli by jste pro či proti? http://zlin.cz/…lati-nalezne

Video necteno

3.1.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 6.122 zobrazení | 52 odpovědí

Chtěl bych udělat video z vašich úlovků. Kdo sem dá svoji fotku ???

Přiložením fotky do videa nebudu porušovat autorská práva a tyto fotky budou použity pouze a jenom ve videu. Děkuji za spolupráci – Mr. Vydra

Ztracená povolenka necteno

18.7.2006 | Tomik | Neúspěchy | 6.120 zobrazení | 10 odpovědí

Co se dělá v případě, pokud ztratím povolenku? jěště hledám ale vypadá to že sem pěkně v pitche…:-(

Zavážecí loďka-sonar necteno

27.1.2011 | tona | Tipy & triky | 6.116 zobrazení | 3 odpovědi

zavážecí loďka SKARP S60, kdo poradí kde koupit originál sonar k této lodi, existuje, ale nikdo jej nemá, děkuji za info

Jerkbait - čo na naviják? necteno

28.9.2010 | maro | Přívlač | 6.113 zobrazení | 37 odpovědí

Zdravím, priatelia. Včera som sa stal šťastným majiteľom jerkovej zostavy MegaForce od fi. Daiwa. Keďže som sa s „jerkovaním“ stretol len v teoretickej rovine, prosím o radu skúsených, čo si mám navinúť na cievku multiplikátora. V článkoch viac autorov odporúča pre začiatok monofil … aký priemer vlasca bude optimálny na lov s prútom 1,8m a 40–80g? Prípadne ak šnúru, aký priemer by ste mi odporúčali? Tiež aká hmotnosť nástrah (od do) je na tento prút vhodná? Som úplný začiatočník a potešia ma aké koľvek rady. Ďakujem.

nejúspěšnější návnada na toušeň necteno

26.8.2010 | morny | Vaše názory | 6.112 zobrazení | 24 odpovědí | upravit

čau, zajímal by mě váš názor na nej návnady (osvědčené) na toušeň. Jaký typ koulý či pelet?

jsou candati prez 100 cm? necteno

31.5.2010 | nedby | Dravci | 6.112 zobrazení | 21 odpovědí

tak co jsou candáti přes 100 cm už jsem chytil pár do 100cm ale víš ani náhodou tak se pochlubte já 98 cm

Porušuji RŘ? necteno

15.4.2008 | zlomiljsemprut | Legislativa | 6.108 zobrazení | 32 odpovědí

Dobrý den. Mám takový dotaz ke všem „Chytejářům“. Jsem dost dobrodružný tip a mám rád ještě nevyzkoušené praktiky lovu. Strašně rád chytám okouny, ale přes den jsou zajeti do úkrytů. Proto jsem si vymyslel, že si vezmu prut na dírky a vylezu na strom, který je vodorovně nad vodou. Okouni jsou pod ním a já tak mám větší šanci na pořádného pruhatce. Jenže potom mne napadlo, jestli neporušuji RŘ. Co myslíte Vy, ano nebo ne.

Teplice v Čechách necteno

29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 6.103 zobrazení | 4 odpovědi

To samé jako o Labi mne zajímají revíry na Teplicku. Poraďte kde, co, jak? Kde je jak zarybněno? nápor rybářů na dané revíry? Kam třeba na okouny? candoše? štiky? Kam s mouchou?

Mohli by se vyjádřit Duchcovští Hampejsovi. Třeba kam na Barboře?

+ a - rybářských servrů necteno

12.11.2007 | bubu | chytej.cz | 6.102 zobrazení | 31 odpovědí

jaké jsou podle Vás

1. klady
  2. zápory

servrů s rybářskou tématikou?

nástražní rybky necteno

17.4.2011 | candatek | Sumcařina | 6.099 zobrazení | 13 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jake nástražní rybky na sumčařinu jsou vámi nejůspěšněji vyzkoušeny a jak rybku napíchávate na háčky jaké rybky volíte vy? děkuji za všechny odpovědi.Se sumčařinou začínam tak bych se chtěl na sezonu připravit je přece za dveřmi.. :)

Prosím o pomoc s výběrem prutu na sumčařinu necteno

19.2.2009 | Romak | Sumcařina | 6.099 zobrazení | 40 odpovědí

Jsem začátečník amatér v tomto směru,tak bych chtěl poradit s výběrem.Budu s ním chodit tak na Odru a možná občas na nějakou větší vodu ,takže žádnej extrém.Narazil jsem např. na tento prut: Prut Mystery CAMOU Catfish 3,00m 100–300g. Takže by mě zajímalo jestli s ním nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Pop­řípadně jiný zhruba v této kategorii a cena tak do 1200Kč.dík

Jak na štiku???? necteno

17.11.2005 | klacek44 | Dravci | 6.099 zobrazení | 16 odpovědí

Jsem začátečník vláčkař . A vůbec nevim na co ty potvory štiky jdou. nemate nakou svoji oblibenou nastrahu??nebo zpusob(např. nechat víc spadnout ke dnu apod.). Díky za všechny rady. klacek44

Veletrh rybaření 2013 necteno

7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 6.095 zobrazení | 43 odpovědí

Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…

rybník plačice necteno

11.1.2015 | frto | Vaše názory | 6.094 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Dobrýden chci se jen zeptat kdo jste byl na rybníku Plačice u Hradce Králového, jestli tam je dost ryb a dá se tam dobře zarybařit? Děkuji za odpověd

Rybarske Knihy necteno

25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 6.094 zobrazení | 46 odpovědí

Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…