Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lužnice 4 necteno

16.3.2004 | HaD | Úspěchy | 6.088 zobrazení | 21 odpovědí

Lov na tomto revíru…

Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky? necteno

11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 6.086 zobrazení | 34 odpovědí

Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.

Trofejní úlovky necteno

3.12.2010 | Aleš | chytej.cz | 6.083 zobrazení | 32 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych jenom připomenout že nesouhlasím se soutěží „trofejní úlovky“. Jsme v České republice tak proč jsou zařazeny do soutěže ulovené trofejní ryby ze zahraničí ?!!! je to trochu scestné…Narážím jenom na to,že jsem minulý týden chytil trofejní štiku tuzemskou a v zápětí mě přeskočil úlovek štiky o centimetr větší chycenou mimo území ČR ! bůhví kdy byla chycena.Těším se na brzkou odpověď,váš fanoušek Aleš Stuchlík.(AStuchlik@seznam.cz)

Kritéria pro výběr revíru necteno

3.8.2012 | MTHRFCKR | Vaše názory | 6.082 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?

Na barvě záleží ??? necteno

16.12.2012 | ŠtikoušX | Vaše názory | 6.081 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj,chci se s vámi poradit ohledně barvy vlasce, nevím jaký je v tom rozdíl jestly žlutý nebo hnědý atd. ,proto se vás ptám jaké barvy a vlasce byste mi doporučily,přivítám různé tipy. Děkuji.

Rybarske krouzky necteno

17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 6.078 zobrazení | 36 odpovědí

Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu

Samozatavovací lanko necteno

30.4.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.078 zobrazení | 31 odpovědí

na Braunstainovi jsem našel , znáte towww.braunstar.cz co na to říkáte?

Motání silonu na cívku necteno

5.1.2007 | okoun 1 | Ryby | 6.076 zobrazení | 11 odpovědí

Jak motáte silon na cívku?-Ručně navijákem(Silon břibržďujete rukou)a nebo v rybářství-přes motorek?Stalose vám protáčení silíonu na cívce?Jak tomu před cházet?Uvažuji nad výrobou strojku(na natočení silonu).Vaše rady.....

Bordel ve výbavě necteno

23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 6.075 zobrazení | 35 odpovědí

Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…

Rybník na zahradě necteno

8.8.2006 | okoun 1 | Ryby | 6.074 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych si udělat malej rybník(12m D-10m Š)pro kapříka.Přítok z dešťové vody(firma+hala-700m2)okysličování čerpadlem.Má někdo zkušenosti.Co udělat a co ne.

Jelec tloušť - Jak na něj? necteno

1.8.2017 | AnyBeast | Dravci | 6.065 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravim rybáři, chtěl bych vědět Vaše názory a zkušenosti. Nedávno jsem začal chodit na řeku (hloubka max 1,5–2m) a zjistil jsem, že tam je ve velkém množství se vyskytující tloušť. Ovšem jak ho reálně chytit, na to jsem doposud nepřišel. Měl jsem tu čest chytit jen jednoho z celého týdne (každý den jsem chodil chytat) a to opravdu neni moc. Co jsem zkoušel? V první řadě jsem nebyl na jednom místě ale prošel to podél řeky z obou stran. Zkoušel jsem na přívlač (třpytka, wobler, gumové nástrahy[tvary od červů po rybičky]). Tam se chytil teda jen ten jeden asi 30cm na třpytku. Zkoušel jsem také na splávek a třešeň (mnoho rybářů doporučuje), ovšem to byl ještě větší provar, než na tu přívlač. Zkoušel jsem jak ze břehu, tak jsem stál v řece, abych nahodil na lepší místa. Chápu, že každý den se dařit nemůže, ale když vidíte, kolik ryb tam je a jaké jsou velikosti (některé odhaduji kolem 50–60cm, což pro někoho neni moc, pro mě je to až až), tak si říkáte, že děláte jen něco špatně. Jediné tedy co jsem nezkoušel, je muškařit. Možnost k tomu mám, nejsem sice odborník na lov tohoto typu, ale každej nějak začíná. Doufám, že to někdo dočetl až do konce, protože budu rád, za všechny rady. :)

Navinutí šnůry na multiplikátor necteno

28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 6.057 zobrazení | 13 odpovědí

Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.

Norsko necteno

25.9.2006 | svaca | Ryby | 6.055 zobrazení | 31 odpovědí

Norsko je pro vetsinu rybaru nepopsatelnej zazitek pro nekoho masarina, sen nebo i jen krasna priroda!jakej je vas nazor na tuhle fascinujici zemi a vubec na sever

sumci na řece jihlavě necteno

25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 6.053 zobrazení | 15 odpovědí

chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak piš­te

Liptovská mara necteno

22.8.2007 | Fish man | Rybaření v zahraničí | 6.046 zobrazení | 24 odpovědí

Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky

Prut a naviják na hodně jemnou přívlač necteno

9.11.2006 | | Přívlač | 6.042 zobrazení | 37 odpovědí

Prosím o radu. S postupným ochlazováním se přestávám věnovat sedavým a lehavým způsobům rybolovu a chodím vláčet. Největší úspěchy mám na malé gumové nástrahy, ale nemám na to vercajk, mám prut na střední přívlač 10–40g a naviják 50 , no a to není moc citlivé. Rád bych si pořídil něco hodně jemného na gumičky 2cm, malé woblerky a tak. Nic moc drahého, prut a naviják tak do 3000Kč, věnuji se tomuto chytání jenom okrajově na podzim. Chodím chytat hlavně na řeku Berounka a také na potok Rakovnický. Budu rád za každou radu, prut- délka a gramáž, naviják velikost.

Jet Fish Carp maraton Labe - podzim 2017 necteno

12.9.2017 | RobS | Závody | 6.037 zobrazení | žádná odpověď

Jet Fish Carp maraton Labe – podzim 2017Podzimní závod v lovu kaprů na řece Labi u Kostelce nad Labem. Více na:http://www.cm-praha.cz/

podzimní zavody Luhačovice 2017 necteno

11.9.2017 | mariomario | Bílá ryba | 6.037 zobrazení | žádná odpověď

PODZIMNÍ ŘYBÁŘSKÉ ZAVODY 2017 zdravim rybaři ,tyto zavody byly propadak nejlepší místa obsadili prominenti jako vždy to je kolem kempu bliže hraze i z druhe strany,potom zbyva jenom zadek a boky přehrady je jasné že tam velké ryby nejsou obyčejný člověk se nedostane do předního useku tam se zdržují ty trofejní ryby protože je tam každý krmi a ryby jsou zvykle to se to potom chyta a vrchol všeho byl umyslně upouštění vody z přehrady od soboty rano jsme měli zabořený klacek ve vodě a sledovali pokles i v neděli a hned bylo jasno to bylo umyslně když se sniži hladina vody ryby neberou hlavně když každý zaplatí ti co chodi pravidelně několik let mi dali za pravdu že je to každy rok horší a horší

Jak na úhoře necteno

20.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 6.035 zobrazení | 7 odpovědí

Neporadil by někdo, jak na úhoře? Chystám se na ně, ale nikdy jsem na nich nebyl, tak poraďte. Děkuji.

S přívlačovým prutem na položenou necteno

27.5.2011 | Bulb | Položená | 6.034 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím

Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.

Díky za vaše názory