Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Trofejní úlovky necteno

3.12.2010 | Aleš | chytej.cz | 5.983 zobrazení | 32 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych jenom připomenout že nesouhlasím se soutěží „trofejní úlovky“. Jsme v České republice tak proč jsou zařazeny do soutěže ulovené trofejní ryby ze zahraničí ?!!! je to trochu scestné…Narážím jenom na to,že jsem minulý týden chytil trofejní štiku tuzemskou a v zápětí mě přeskočil úlovek štiky o centimetr větší chycenou mimo území ČR ! bůhví kdy byla chycena.Těším se na brzkou odpověď,váš fanoušek Aleš Stuchlík.(AStuchlik@seznam.cz)

Video necteno

3.1.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 5.981 zobrazení | 52 odpovědí

Chtěl bych udělat video z vašich úlovků. Kdo sem dá svoji fotku ???

Přiložením fotky do videa nebudu porušovat autorská práva a tyto fotky budou použity pouze a jenom ve videu. Děkuji za spolupráci – Mr. Vydra

Rybarske krouzky necteno

17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.977 zobrazení | 36 odpovědí

Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu

Jak na úhoře necteno

20.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 5.976 zobrazení | 7 odpovědí

Neporadil by někdo, jak na úhoře? Chystám se na ně, ale nikdy jsem na nich nebyl, tak poraďte. Děkuji.

Porušuji RŘ? necteno

15.4.2008 | zlomiljsemprut | Legislativa | 5.975 zobrazení | 32 odpovědí

Dobrý den. Mám takový dotaz ke všem „Chytejářům“. Jsem dost dobrodružný tip a mám rád ještě nevyzkoušené praktiky lovu. Strašně rád chytám okouny, ale přes den jsou zajeti do úkrytů. Proto jsem si vymyslel, že si vezmu prut na dírky a vylezu na strom, který je vodorovně nad vodou. Okouni jsou pod ním a já tak mám větší šanci na pořádného pruhatce. Jenže potom mne napadlo, jestli neporušuji RŘ. Co myslíte Vy, ano nebo ne.

Veletrh rybaření 2013 necteno

7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.974 zobrazení | 43 odpovědí

Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…

Feederové špičky necteno

22.6.2012 | JKemr | Feeder | 5.974 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny rybářské kolegy. Prosím o radu ohledně feeder špiček. Sháním špičku s průměrem 2,8mm a tvrdosti 2oz a 3oz, ale v tomto průměru s touto tvrdostí jsem nikde žádnou nesehnal. Předem Děkuji za vaše odpovědi a typy.

Woblery SPRO necteno

2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 5.972 zobrazení | 27 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.

S přívlačovým prutem na položenou necteno

27.5.2011 | Bulb | Položená | 5.970 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím

Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.

Díky za vaše názory

Wobler "Big Mouth" / veľká huba/ . necteno

22.1.2006 | aspius | Přívlač | 5.964 zobrazení | 28 odpovědí

Keď mal prísť tento hydrodynamický wobler od Nils Mastera v roku 2003 na trh, sprevádzala ho dosť masívna kladná reklama, avšak okrem článku od V. Fikara zo 17.5.2002, ktorý tento wobler testoval a chválil, som sa s inou recenziou na tento wobler netretol. Aké teda máte Vy skúsenosti s týmto woblerom, akým spôsobom a na aké ryby ho pužívate. Taktiež ma zaujíma, či ho možno bežne dostať a v akej cenovej relácii, pretože ja som ho ešte v obchode nevidel.

Rybarske Knihy necteno

25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 5.963 zobrazení | 46 odpovědí

Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…

Samozatavovací lanko necteno

30.4.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.961 zobrazení | 31 odpovědí

na Braunstainovi jsem našel , znáte towww.braunstar.cz co na to říkáte?

jak naložit kukuřici necteno

4.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.958 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

poraďte mi někdo jestli lze chytat na kupovanou kukuřici třeba bonduel a jestli taky kukuřici nějak nakládáte do nějakejch sladkejch nálevů a do jakejch a jak to děláte?

Navinutí šnůry na multiplikátor necteno

28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.953 zobrazení | 13 odpovědí

Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.

Prosím o pomoc s výběrem prutu na sumčařinu necteno

19.2.2009 | Romak | Sumcařina | 5.952 zobrazení | 40 odpovědí

Jsem začátečník amatér v tomto směru,tak bych chtěl poradit s výběrem.Budu s ním chodit tak na Odru a možná občas na nějakou větší vodu ,takže žádnej extrém.Narazil jsem např. na tento prut: Prut Mystery CAMOU Catfish 3,00m 100–300g. Takže by mě zajímalo jestli s ním nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Pop­řípadně jiný zhruba v této kategorii a cena tak do 1200Kč.dík

hledám hru necteno

25.7.2004 | pompo | Ostatní nádobíčko | 5.951 zobrazení | 38 odpovědí

všichni to asi znate je uplně hnusne nebo ste nachcipani(ne­mocní)a vi chcete jit na rybi. uš pekně dlouho hledam nejakou hru jestli mate nejakou hru prosimvas vipalte ji dam za ni 50kč t. mohyla@centrum. cz

sumci na řece jihlavě necteno

25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.947 zobrazení | 15 odpovědí

chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak piš­te

Nejlepší recept na boilies necteno

16.8.2007 | velkamys | Tipy & triky | 5.939 zobrazení | 4 odpovědi

Kolegové zdravím,pořád se bavíme o tom, kde chytat na co chytat a jak. Bohužel jsem ještě nenarazil na téma jak udělat boilies. Pro někoho je to možná citlivé téma, ale určitě většina rybářů se ráda podělí s ostatními o tom jak udělat domácí boilies. A proto jsem se rozhodl tohle téma otevřít. Já sám si ho kupuji a rád bych zkusil také něco jiného. (Ps:Pokud se mnou souhlasí i provozovatelé tohoto webu, nebylo by na škodu třeba i vyhlásit nějakou tu soutěž) Těším se na recepty...... Lovu zdar!

Suchá moucha-jak docílit aby plavala? necteno

18.8.2010 | Šnek | Muškaření | 5.938 zobrazení | 19 odpovědí

Prosím o pomoc,jsem začátečník s muškařením a pořád nevím jak docílit toho aby suchá moucha pěkně plavala.Prý jsou na to nějaké spreje,ale nevím o co jde,poradí někdo??? díky..

Na háček různé druhy návnady? necteno

23.4.2010 | nessi | Kaprařina | 5.938 zobrazení | 18 odpovědí

Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.