Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Trofejní úlovky
3.12.2010 | Aleš | chytej.cz | 5.983 zobrazení | 32 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych jenom připomenout že nesouhlasím se soutěží „trofejní úlovky“. Jsme v České republice tak proč jsou zařazeny do soutěže ulovené trofejní ryby ze zahraničí ?!!! je to trochu scestné…Narážím jenom na to,že jsem minulý týden chytil trofejní štiku tuzemskou a v zápětí mě přeskočil úlovek štiky o centimetr větší chycenou mimo území ČR ! bůhví kdy byla chycena.Těším se na brzkou odpověď,váš fanoušek Aleš Stuchlík.(AStuchlik@seznam.cz)
Video
3.1.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 5.981 zobrazení | 52 odpovědí
Chtěl bych udělat video z vašich úlovků. Kdo sem dá svoji fotku ???
Přiložením fotky do videa nebudu porušovat autorská práva a tyto fotky budou použity pouze a jenom ve videu. Děkuji za spolupráci – Mr. Vydra
Rybarske krouzky
17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.977 zobrazení | 36 odpovědí
Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu
Jak na úhoře
20.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 5.976 zobrazení | 7 odpovědí
Neporadil by někdo, jak na úhoře? Chystám se na ně, ale nikdy jsem na nich nebyl, tak poraďte. Děkuji.
Porušuji RŘ?
15.4.2008 | zlomiljsemprut | Legislativa | 5.975 zobrazení | 32 odpovědí
Dobrý den. Mám takový dotaz ke všem „Chytejářům“. Jsem dost dobrodružný tip a mám rád ještě nevyzkoušené praktiky lovu. Strašně rád chytám okouny, ale přes den jsou zajeti do úkrytů. Proto jsem si vymyslel, že si vezmu prut na dírky a vylezu na strom, který je vodorovně nad vodou. Okouni jsou pod ním a já tak mám větší šanci na pořádného pruhatce. Jenže potom mne napadlo, jestli neporušuji RŘ. Co myslíte Vy, ano nebo ne.
Veletrh rybaření 2013
7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.974 zobrazení | 43 odpovědí
Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…
Feederové špičky
22.6.2012 | JKemr | Feeder | 5.974 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím všechny rybářské kolegy. Prosím o radu ohledně feeder špiček. Sháním špičku s průměrem 2,8mm a tvrdosti 2oz a 3oz, ale v tomto průměru s touto tvrdostí jsem nikde žádnou nesehnal. Předem Děkuji za vaše odpovědi a typy.
Woblery SPRO
2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 5.972 zobrazení | 27 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.
S přívlačovým prutem na položenou
27.5.2011 | Bulb | Položená | 5.970 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.
Díky za vaše názory
Wobler "Big Mouth" / veľká huba/ .
22.1.2006 | aspius | Přívlač | 5.964 zobrazení | 28 odpovědí
Keď mal prísť tento hydrodynamický wobler od Nils Mastera v roku 2003 na trh, sprevádzala ho dosť masívna kladná reklama, avšak okrem článku od V. Fikara zo 17.5.2002, ktorý tento wobler testoval a chválil, som sa s inou recenziou na tento wobler netretol. Aké teda máte Vy skúsenosti s týmto woblerom, akým spôsobom a na aké ryby ho pužívate. Taktiež ma zaujíma, či ho možno bežne dostať a v akej cenovej relácii, pretože ja som ho ešte v obchode nevidel.
Rybarske Knihy
25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 5.963 zobrazení | 46 odpovědí
Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…
Samozatavovací lanko
30.4.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.961 zobrazení | 31 odpovědí
na Braunstainovi jsem našel , znáte towww.braunstar.cz co na to říkáte?
jak naložit kukuřici
4.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.958 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
poraďte mi někdo jestli lze chytat na kupovanou kukuřici třeba bonduel a jestli taky kukuřici nějak nakládáte do nějakejch sladkejch nálevů a do jakejch a jak to děláte?
Navinutí šnůry na multiplikátor
28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.953 zobrazení | 13 odpovědí
Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.
Prosím o pomoc s výběrem prutu na sumčařinu
19.2.2009 | Romak | Sumcařina | 5.952 zobrazení | 40 odpovědí
Jsem začátečník amatér v tomto směru,tak bych chtěl poradit s výběrem.Budu s ním chodit tak na Odru a možná občas na nějakou větší vodu ,takže žádnej extrém.Narazil jsem např. na tento prut: Prut Mystery CAMOU Catfish 3,00m 100–300g. Takže by mě zajímalo jestli s ním nemáte náhodou nějaké zkušenosti?Popřípadně jiný zhruba v této kategorii a cena tak do 1200Kč.dík
hledám hru
25.7.2004 | pompo | Ostatní nádobíčko | 5.951 zobrazení | 38 odpovědí
všichni to asi znate je uplně hnusne nebo ste nachcipani(nemocní)a vi chcete jit na rybi. uš pekně dlouho hledam nejakou hru jestli mate nejakou hru prosimvas vipalte ji dam za ni 50kč t. mohyla@centrum. cz
sumci na řece jihlavě
25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.947 zobrazení | 15 odpovědí
chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak pište
Nejlepší recept na boilies
16.8.2007 | velkamys | Tipy & triky | 5.939 zobrazení | 4 odpovědi
Kolegové zdravím,pořád se bavíme o tom, kde chytat na co chytat a jak. Bohužel jsem ještě nenarazil na téma jak udělat boilies. Pro někoho je to možná citlivé téma, ale určitě většina rybářů se ráda podělí s ostatními o tom jak udělat domácí boilies. A proto jsem se rozhodl tohle téma otevřít. Já sám si ho kupuji a rád bych zkusil také něco jiného. (Ps:Pokud se mnou souhlasí i provozovatelé tohoto webu, nebylo by na škodu třeba i vyhlásit nějakou tu soutěž) Těším se na recepty...... Lovu zdar!
Suchá moucha-jak docílit aby plavala?
18.8.2010 | Šnek | Muškaření | 5.938 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím o pomoc,jsem začátečník s muškařením a pořád nevím jak docílit toho aby suchá moucha pěkně plavala.Prý jsou na to nějaké spreje,ale nevím o co jde,poradí někdo??? díky..
Na háček různé druhy návnady?
23.4.2010 | nessi | Kaprařina | 5.938 zobrazení | 18 odpovědí
Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.