Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
sumci na řece jihlavě
25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.838 zobrazení | 15 odpovědí
chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak pište
Woblery Kácel ?
8.11.2004 | Gwin | Přívlač | 5.838 zobrazení | 27 odpovědí
Používáte někdo woblery od Kácela ? Pro můj vkus bohatě stačí-jsou relativně levné a skoro se vyrovnaj Rapale.
Prut SHIMANO FORCEMASTER AX SPINNING 240 L
18.2.2010 | marťan | Pruty | 5.829 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím. Nemáte prosím někdo zkušenost a tímto prutem? Scháním prut na lehkou přívlač, ideální 2,4m a nevím, jestli špička 3–15g nebude moc měkká při přípaném zdolávání větší ryby. Mám ještě 2,1m 7–25g (spokojenost na řece) a chtěl bych něco jemnějšího na lepší vedení smáčků apod.(na rybník) a ideálně o něco málo delšího.. Poraďte prosím jaké pruty se vám osvědčily. Děkuju.
Znevýhodňování navijáků s vysokým převodem
10.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 5.826 zobrazení | 18 odpovědí
Je zde neuvěřitelně mnoho příspěvků, kde se na vláčku obecně znevýhodňují navijáky s vysokým převodem a vyšší rychlostí návinu, až mě to dohnalo k založení samostatného fóra. Pro mnohé je rychlost snad jeden ze zásadních faktorů při výběru. Toto jsem nikdy nepochopil, vždyť stačí prostě pomaleji otáčet kličkou. Jsem majitelem navi s vyšším převodem, při gumování prostě (s úspěchy) zpomalím na minimum a v proudu pod jezem se aspoň neutočím k smrti,jako to bylo dřív. Za mě jsou tedy naopak navi s vysokým převodem univerzálnější – zpomalit na minimum jde vždycky (např. místo jednoho půl otočení kličky), ale zrychlit na někdy víc než maximum je obtíž. Jsem zvědav na opačné argumenty…
výroční schůze
2.3.2006 | Milky | Neúspěchy | 5.825 zobrazení | 41 odpovědí
Jaký na vás zanechala pocit výroční schůze vaší MO?
Stejným metrem
6.12.2009 | SlavoJalovicor | Vaše názory | 5.823 zobrazení | 34 odpovědí
Dobrý den.I když jsem členem RS teprve 10let poslední dobou mám z rybaření smíšené pocity.Těch negativních je více.První znich je neustálé zdražování povolenek a členských příspěvku.Přijde mi nefér že rybář který odpracoval 10h brigád zaplatí povolenku i členské vplné výši má za rok 40docházek k vodě a přivlastní si"pokud ryby berou a jsou mírové"pouze 6ks ušlechtilé ryby.Kdežto rybáři „důchodci,vysokoškoláci aj.“kteří na brygády nechodí mají poloviční povolenky i členské mají v ročním sumáři v obou povolenkách"pstruh.i mimopstruh."zapsáno po 35ks ryb.Možná by se mělo uvažovat nad tím,že by se povolenka platila podle množství ulovených ryb.Další znich je nepořádek kolem rybářských revíru konkrétně Těrlická přehrada.Jezdím tam velice rád,někdy sám jindy s celou rodinou a to co se nachází kolem to je žalostné.Kdybych se měl řídit rybářským řádem,musel bych pokaždé na ryby s přívěsným vozíkem.
Rybarske krouzky
17.11.2008 | škubánekX | Ryby | 5.820 zobrazení | 36 odpovědí
Jsem vedouci rybarskeho krouzku a zacinam mit nedostatek casu
Na háček různé druhy návnady?
23.4.2010 | nessi | Kaprařina | 5.819 zobrazení | 18 odpovědí
Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.
Samozatavovací lanko
30.4.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.819 zobrazení | 31 odpovědí
na Braunstainovi jsem našel , znáte towww.braunstar.cz co na to říkáte?
Norsko
23.3.2009 | Fisherman95 | Rybaření v zahraničí | 5.817 zobrazení | 18 odpovědí
Norsko a vše o něm. Popovídejte si s ostatními o svých zážitcích z Norska, ale i odjinud !!
Prut na pstruhy
5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.812 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH
Porušuji RŘ?
15.4.2008 | zlomiljsemprut | Legislativa | 5.809 zobrazení | 32 odpovědí
Dobrý den. Mám takový dotaz ke všem „Chytejářům“. Jsem dost dobrodružný tip a mám rád ještě nevyzkoušené praktiky lovu. Strašně rád chytám okouny, ale přes den jsou zajeti do úkrytů. Proto jsem si vymyslel, že si vezmu prut na dírky a vylezu na strom, který je vodorovně nad vodou. Okouni jsou pod ním a já tak mám větší šanci na pořádného pruhatce. Jenže potom mne napadlo, jestli neporušuji RŘ. Co myslíte Vy, ano nebo ne.
Ubytování Jižní Morava
9.7.2014 | Foogeez23 | Ubytování | 5.803 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den, můžete mi někdo doporučit prověřený penzion na jižní Moravě, na řece Dyje, nejlépe poblíž vodní nádrže Nové Mlýny?
Děkuji za tipy.
Navinutí šnůry na multiplikátor
28.5.2008 | pike-007 | Navijáky | 5.803 zobrazení | 13 odpovědí
Navinul jsem si šnůru na multiplikátor a když ted šnůru z navijáku vytahuji přes brzdu tak mam řadič za chvíli uplně jindy než je namotaná šnůra… prosím poraďte, co s tím.
Video
3.1.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 5.802 zobrazení | 52 odpovědí
Chtěl bych udělat video z vašich úlovků. Kdo sem dá svoji fotku ???
Přiložením fotky do videa nebudu porušovat autorská práva a tyto fotky budou použity pouze a jenom ve videu. Děkuji za spolupráci – Mr. Vydra
Veletrh rybaření 2013
7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.801 zobrazení | 43 odpovědí
Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…
+ a - rybářských servrů
12.11.2007 | bubu | chytej.cz | 5.801 zobrazení | 31 odpovědí
jaké jsou podle Vás
- klady
- zápory
servrů s rybářskou tématikou?
Boilies na velké kapry
19.12.2010 | rybař 2010 | Recepty | 5.800 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat, jak se dělá boilies, protože dávat za 1kg 500 Kč to se mi nechce. Díky.
e-SHOPY - špatné zkušenosti
29.7.2009 | Czudko | Obchod | 5.799 zobrazení | 15 odpovědí
Informujte ostatní kolegy na co si u kterého e-shopu dávat pozor! Osobně chci upozornit na přístup jednoho…
Prefurujete při rybaření stojáky nebo řeky?
11.2.2008 | foks01 | Domácí revíry | 5.798 zobrazení | 34 odpovědí
Zajímal by mě poměr mezi rybáři kteří chodí raději na řeku a rybáři stojáky a proč.