Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
hledám hru
25.7.2004 | pompo | Ostatní nádobíčko | 6.032 zobrazení | 38 odpovědí
všichni to asi znate je uplně hnusne nebo ste nachcipani(nemocní)a vi chcete jit na rybi. uš pekně dlouho hledam nejakou hru jestli mate nejakou hru prosimvas vipalte ji dam za ni 50kč t. mohyla@centrum. cz
jak naložit kukuřici
4.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 6.030 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
poraďte mi někdo jestli lze chytat na kupovanou kukuřici třeba bonduel a jestli taky kukuřici nějak nakládáte do nějakejch sladkejch nálevů a do jakejch a jak to děláte?
Na háček různé druhy návnady?
23.4.2010 | nessi | Kaprařina | 6.029 zobrazení | 18 odpovědí
Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.
Feederové špičky
22.6.2012 | JKemr | Feeder | 6.027 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím všechny rybářské kolegy. Prosím o radu ohledně feeder špiček. Sháním špičku s průměrem 2,8mm a tvrdosti 2oz a 3oz, ale v tomto průměru s touto tvrdostí jsem nikde žádnou nesehnal. Předem Děkuji za vaše odpovědi a typy.
Bow fishing - průzkum trhu
20.12.2009 | mirmen | Domácí revíry | 6.026 zobrazení | 42 odpovědí
Myslíte si, že by se na trhu s nabídkou revírů pro rybáře uživil rybník s povoleným bowfishingem? Do revíru by byly vysazování jen klasičtí „vánoční“ kapři, mezi cca 1,5 – 3 kg, jen ojediněle větší. Uvažovaná cena 500 Kč/den, 500 Kč půjčovné loďky a luku , povinně každého kapra zabít, jednotná cena 50 Kč/kg.
Woblery SPRO
2.8.2004 | NicoXXX | Přívlač | 6.022 zobrazení | 27 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s woblery SPRO? Já na ně nedám dopustit, mám je za nejúčinnější, mají naprosto přesvědčivý chod a preferuji je i nad takovými jako je Rapala. nejraději mám FL modely 8–12 cm, v provedení imitujícím okouny, duháky a oukleje.. byl jsem i hodně úspěšný s makrelou na štiky a sumce.
Na jaké vodě,jaké délky návazců?
14.2.2010 | Rybapych | Feeder | 6.020 zobrazení | 10 odpovědí
Tak chlapy,zajímal by mě Váš názor na délku návazců v té či oné vodě!Myslím tím,na stojaté vodě většinou se dává kradší návazec a naopak na tekoucí vodě delší návazac.Zajímá mě a asi ne jen mě,jak to vidíte Vy?díky
Vysazování ryb Jížní Čechy
10.4.2009 | Vojda13 | Domácí revíry | 6.016 zobrazení | 11 odpovědí
Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz
Malé, těžké plandavky
25.1.2016 | JKemr | Dravci | 6.014 zobrazení | 36 odpovědí
Ahoj, poraďte, kde sehnat plandavky kolem 3cm, max.4cm, těžké 7–8gr. Možná špatně hledám, ale nikde je nemůžu sehnam a v krabičce mi v této velikosti zbývá poslední. Nevím, kde jsem je kdysi sehnal, ale nutně je potřebuji. Díky moc za typy a rady.
Wobler "Big Mouth" / veľká huba/ .
22.1.2006 | aspius | Přívlač | 6.009 zobrazení | 28 odpovědí
Keď mal prísť tento hydrodynamický wobler od Nils Mastera v roku 2003 na trh, sprevádzala ho dosť masívna kladná reklama, avšak okrem článku od V. Fikara zo 17.5.2002, ktorý tento wobler testoval a chválil, som sa s inou recenziou na tento wobler netretol. Aké teda máte Vy skúsenosti s týmto woblerom, akým spôsobom a na aké ryby ho pužívate. Taktiež ma zaujíma, či ho možno bežne dostať a v akej cenovej relácii, pretože ja som ho ešte v obchode nevidel.
Ubytování Jižní Morava
9.7.2014 | Foogeez23 | Ubytování | 6.005 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den, můžete mi někdo doporučit prověřený penzion na jižní Moravě, na řece Dyje, nejlépe poblíž vodní nádrže Nové Mlýny?
Děkuji za tipy.
Dravci?
22.9.2006 | Vlackar | Přívlač | 6.005 zobrazení | 45 odpovědí
Jak ste na tom s dravci letos? Já bolen 62cm(odhadem), asi 50okounů od 12cm do 30cm a moje první životní štička 33cm…
CO VY?
Suchá moucha-jak docílit aby plavala?
18.8.2010 | Šnek | Muškaření | 6.001 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím o pomoc,jsem začátečník s muškařením a pořád nevím jak docílit toho aby suchá moucha pěkně plavala.Prý jsou na to nějaké spreje,ale nevím o co jde,poradí někdo??? díky..
Mník na vláčku
29.11.2010 | Malinko | Dravci | 5.994 zobrazení | 33 odpovědí
Přeji příjemný zasněžený den. Protože se mi tu nepodařilo najít téma motající se okolo mníka a vláčení, zakládám tuto. Máte někdo zkušenost s uvláčenými mníky. Jaké nastrahy (gumy, plandy). Případně dipování (ano, ne, jak). Způsob vedení (pomalu a u dna).
Prut na pstruhy
5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.991 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH
Potrebujem poradit ohladne Multiplikatoru.
9.10.2009 | Šolimko | Sumcařina | 5.983 zobrazení | 26 odpovědí
Ahojte. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ohladne multiplikatoru. Chcem si kupit multik na lov z brehu a neviem sa rozhodnut aky. Tak by som bol rad keby ste mi dali nejake typy. Za odpovede vopred dakujem.
Nejlepší recept na boilies
16.8.2007 | velkamys | Tipy & triky | 5.979 zobrazení | 4 odpovědi
Kolegové zdravím,pořád se bavíme o tom, kde chytat na co chytat a jak. Bohužel jsem ještě nenarazil na téma jak udělat boilies. Pro někoho je to možná citlivé téma, ale určitě většina rybářů se ráda podělí s ostatními o tom jak udělat domácí boilies. A proto jsem se rozhodl tohle téma otevřít. Já sám si ho kupuji a rád bych zkusil také něco jiného. (Ps:Pokud se mnou souhlasí i provozovatelé tohoto webu, nebylo by na škodu třeba i vyhlásit nějakou tu soutěž) Těším se na recepty...... Lovu zdar!
VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ
11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.977 zobrazení | 36 odpovědí
Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?
Nástrahy
22.3.2010 | Shimano911 | Přívlač | 5.971 zobrazení | 47 odpovědí
Dobrý den, chci se zeptat jestli lze používat woblery na prutu s gramáží 5–20 gramů a délkou 270.
Chytání 24 hodin v letním období???
17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.970 zobrazení | 36 odpovědí
Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.