Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
háčky s protihrotem vs. bez protihrotu
24.7.2011 | vovo | Vaše názory | 5.786 zobrazení | 37 odpovědí
chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem................
prut na přívlač
24.11.2006 | judas.d | Přívlač | 5.786 zobrazení | 23 odpovědí
zvažuji koupi prutu na přívlač tak 7–25g poradíte jaký
rybareni na ukrajine
7.7.2006 | Onti | Rybaření v zahraničí | 5.782 zobrazení | 3 odpovědi
Davam dohromady team rybařu3–5. Zajezd na Ukrajinu viz stranky www.rybareni-ukrajina.wz.cz
Vysazování ryb Jížní Čechy
10.4.2009 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.780 zobrazení | 11 odpovědí
Forum o vysazování ryb v různých revírech jihočeského kraje… zapište: Revír,Kdy,Kolik Ryb a Druh ryb děkuji.. aspoň budem vědět kam na ryby:-D.. www.vojdafish.estranky.cz
Norsko
25.9.2006 | svaca | Ryby | 5.779 zobrazení | 31 odpovědí
Norsko je pro vetsinu rybaru nepopsatelnej zazitek pro nekoho masarina, sen nebo i jen krasna priroda!jakej je vas nazor na tuhle fascinujici zemi a vubec na sever
Na jaké vodě,jaké délky návazců?
14.2.2010 | Rybapych | Feeder | 5.772 zobrazení | 10 odpovědí
Tak chlapy,zajímal by mě Váš názor na délku návazců v té či oné vodě!Myslím tím,na stojaté vodě většinou se dává kradší návazec a naopak na tekoucí vodě delší návazac.Zajímá mě a asi ne jen mě,jak to vidíte Vy?díky
Vláčecí prut Beastmaster BX vs. CX
26.10.2012 | Don | Pruty | 5.767 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím. Je tady někdo z vlastníků tohoto prutu? Docela by mě zajímalo jestli se vyplatí připlatit 1 000Kč za novější model CX, který má podle mých zjištění jiné akorát sedlo navijáku (namísto Vibra spot má model CX nějaký Hybrid). Díky za reakce
Trofejní úlovky
3.12.2010 | Aleš | chytej.cz | 5.767 zobrazení | 32 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych jenom připomenout že nesouhlasím se soutěží „trofejní úlovky“. Jsme v České republice tak proč jsou zařazeny do soutěže ulovené trofejní ryby ze zahraničí ?!!! je to trochu scestné…Narážím jenom na to,že jsem minulý týden chytil trofejní štiku tuzemskou a v zápětí mě přeskočil úlovek štiky o centimetr větší chycenou mimo území ČR ! bůhví kdy byla chycena.Těším se na brzkou odpověď,váš fanoušek Aleš Stuchlík.(AStuchlik@seznam.cz)
Mapy pro android
24.8.2015 | Snakei | Tipy & triky | 5.761 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim, nevite o nejakych mapach do mobilu, kam by se dali vkladat poznamky, jako treba hloubka a tak?
Hájení ryb
20.11.2014 | Petula | Vaše názory | 5.754 zobrazení | 13 odpovědí
Hájení ryb je nezbytnou součástí při jejich přírodní reprodukci nebo při vysazování,ale.....Nedá mi spát jedna otázka.Nač je podzimní hájení kapra užitečné?Trvá většinou 10–14 dnů a ryba se během 14ti dnů po odhájení vychytá a vypytlačí.Nebylo by rozumnější kapra při podzimním vysazení hájit až do konce roku?Mně příjde,že místo vysazování to může svaz sypat z kádí rybářům přímo do tašek.Všechny ostatní hájení dávají smysl a logiku,jen toto jediné mi příjde stupidní.Prý aby se ryba rozplavala.Kapr po vysazení je rozplavaný během jednoho dne po celém revíru,který už je v tomto období hladový,takže takový kapr po deseti dnech hájení žere se stejnou intenzitou jako před vysazením.Můj názor je buď hájit kapra po vysazení na podzim do konce roku nebo nehájit vůbec!!!
Kuchání kalamárů??
17.10.2007 | supi | Ryby | 5.754 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím! Koupil jsem si zmražený kalamáry, nekuchané. Maj očíčka a tak. Chci se zeptat, jak se to kuchá? A je to nutné? Na co si dát pozor? Děkuji všem předem za jejich pomoc!!!
Teleskopické pruty
20.3.2006 | Pines | Pruty | 5.754 zobrazení | 27 odpovědí
Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?
Díky
Pořady s rybářskou tématikou v ČT.
18.9.2005 | gabo | Ryby | 5.754 zobrazení | 30 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co říkáte na pořady s rybářskou tématikou v ČT /Jak na ryby , S Jakubem na rybách/. Co si o nich myslíte a který se vám víc líbí. Popřípadě co se vám na nich nelíbí a proč?
hledám hru
25.7.2004 | pompo | Ostatní nádobíčko | 5.754 zobrazení | 38 odpovědí
všichni to asi znate je uplně hnusne nebo ste nachcipani(nemocní)a vi chcete jit na rybi. uš pekně dlouho hledam nejakou hru jestli mate nejakou hru prosimvas vipalte ji dam za ni 50kč t. mohyla@centrum. cz
Rybarske Knihy
25.1.2009 | Losfedos | chytej.cz | 5.749 zobrazení | 46 odpovědí
Kolik vlastnite rybarskych knih?Vase nejoblibenejsi?Zda cerpate informace z knih?Kolik casu travite ctenim?atd…
Prut a naviják na hodně jemnou přívlač
9.11.2006 | | Přívlač | 5.749 zobrazení | 37 odpovědí
Prosím o radu. S postupným ochlazováním se přestávám věnovat sedavým a lehavým způsobům rybolovu a chodím vláčet. Největší úspěchy mám na malé gumové nástrahy, ale nemám na to vercajk, mám prut na střední přívlač 10–40g a naviják 50 , no a to není moc citlivé. Rád bych si pořídil něco hodně jemného na gumičky 2cm, malé woblerky a tak. Nic moc drahého, prut a naviják tak do 3000Kč, věnuji se tomuto chytání jenom okrajově na podzim. Chodím chytat hlavně na řeku Berounka a také na potok Rakovnický. Budu rád za každou radu, prut- délka a gramáž, naviják velikost.
Losos v kuchyni?
14.12.2005 | Robur | Recepty | 5.745 zobrazení | 30 odpovědí
Je lepší, dle vašeho názoru chlazený nebo mražený? Zajímají mě názor těch, co ho jedli, ne teorie o mraženém masu. Eventuelně dobrá rada /recept/ na přípravu.
Přívlač v těchto dnech
1.3.2011 | chupacabra | Přívlač | 5.737 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem poprosit o radu. Jelikož bydlím na okraji Prahy tak jsem měl možnost si asi třikrát vyrazit zaházet od začátku roku na Vltavu 7 a 9, kde je přívlač povolena celoročně. Pokaždé jsem ale neviděl ani šupinu. To samé to bylo už asi na dvou vycházkách v prosinci. Chytal jsem na různý gumy, sem tam jsem zkoušel i woba, snažil jsem se tahat pomalu ale nic. Vím, že ryby nejsou zrovna nejaktivnější v téhle době a procházka to byla taky pěkná ale aspoň jeden okounek nebo něco by přijít mohlo…:) Někdo nějaký tip co bych mohl zkusit?:)
Kde nakupujete vybavení?
14.1.2015 | Fisha | Obchod | 5.732 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím, máte nějakou zkušenost s tímto e-shopem? http://www.rybarskepotreby-shop.cz/
Děkuji moc za příspěvky :)
Bow fishing - průzkum trhu
20.12.2009 | mirmen | Domácí revíry | 5.730 zobrazení | 42 odpovědí
Myslíte si, že by se na trhu s nabídkou revírů pro rybáře uživil rybník s povoleným bowfishingem? Do revíru by byly vysazování jen klasičtí „vánoční“ kapři, mezi cca 1,5 – 3 kg, jen ojediněle větší. Uvažovaná cena 500 Kč/den, 500 Kč půjčovné loďky a luku , povinně každého kapra zabít, jednotná cena 50 Kč/kg.