Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytání 24 hodin v letním období??? necteno

17.4.2008 | Shrek23 | Legislativa | 5.788 zobrazení | 36 odpovědí

Kdo by to nebral ,když mnozí znás dělaj na směny a chtěj si odpočinout od práce u vody.

Pořady s rybářskou tématikou v ČT. necteno

18.9.2005 | gabo | Ryby | 5.785 zobrazení | 30 odpovědí

Chtěl bych se zeptat co říkáte na pořady s rybářskou tématikou v ČT /Jak na ryby , S Jakubem na rybách/. Co si o nich myslíte a který se vám víc líbí. Popřípadě co se vám na nich nelíbí a proč?

Kde nakupujete vybavení? necteno

14.1.2015 | Fisha | Obchod | 5.781 zobrazení | 7 odpovědí

Prosím, máte nějakou zkušenost s tímto e-shopem? http://www.rybarskepotreby-shop.cz/

Děkuji moc za příspěvky :)

Losos v kuchyni? necteno

14.12.2005 | Robur | Recepty | 5.781 zobrazení | 30 odpovědí

Je lepší, dle vašeho názoru chlazený nebo mražený? Zajímají mě názor těch, co ho jedli, ne teorie o mraženém masu. Eventuelně dobrá rada /recept/ na přípravu.

Dravci? necteno

22.9.2006 | Vlackar | Přívlač | 5.779 zobrazení | 45 odpovědí

Jak ste na tom s dravci letos? Já bolen 62cm(odhadem), asi 50okounů od 12cm do 30cm a moje první životní štička 33cm…

CO VY?

ořezávátka necteno

13.8.2006 | upbraider | Přívlač | 5.775 zobrazení | 44 odpovědí

S prohlížením fotek zjišťuju, že čím dál tím více rybářů si nástrahy,zejména wobblery sami vyrábí.Patříte i vy mezi ořezávátka nebo raděj nakupujete?? Já se přiznám, že si úlovek na samodomo wobyho cením dvojnásob možná i víc a satisfakce z ryby přechytračené na vlastní nástrahu mi vlívá do žil novou chuť pižlat tu balsu dál. Co vy?? Taky jste bigmajk nebo raděj koupíte rapalu za dvě kila?

VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ necteno

11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.770 zobrazení | 36 odpovědí

Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?

Skladací plastové lodě necteno

19.9.2007 | Saslav | Ostatní nádobíčko | 5.770 zobrazení | 9 odpovědí

Dají se někde sehnat info.o skladacích lodích ne nafukovák

Přívlač v těchto dnech necteno

1.3.2011 | chupacabra | Přívlač | 5.767 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem poprosit o radu. Jelikož bydlím na okraji Prahy tak jsem měl možnost si asi třikrát vyrazit zaházet od začátku roku na Vltavu 7 a 9, kde je přívlač povolena celoročně. Pokaždé jsem ale neviděl ani šupinu. To samé to bylo už asi na dvou vycházkách v prosinci. Chytal jsem na různý gumy, sem tam jsem zkoušel i woba, snažil jsem se tahat pomalu ale nic. Vím, že ryby nejsou zrovna nejaktivnější v téhle době a procházka to byla taky pěkná ale aspoň jeden okounek nebo něco by přijít mohlo…:) Někdo nějaký tip co bych mohl zkusit?:)

Nejúčinější třpytky necteno

18.6.2012 | DzariN | Dravci | 5.761 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se třpytkami a které konkrétní kusy jsou pro Vás nejlepší a na jakou cílovou rybu. Rozhoduji se, že si objednám několik třpytek různých druhů především na lososovité ryby a okouny. Kterou značku by jste doporučili? Mám zkusenošsti zatím s Mepps, Wirek a Blue Fox. Momentálně plánuji zakoupit hodně oblíbené Vaškovky nebo Vojáčkovky. Na tomhle webu ( http://www1.fish-ing.cz/index.php?… ) jsem našel velice slušný výběr jen nevím kterou. Určitě nějaké Vojáčkovky 000 a menší Vaškovky, ale kdyby měl někdo konkrétní tipy, tak sem s nimi… mockrát díky a Petrův zdar :))

Domácí výroba twisterů necteno

8.7.2005 | Ebobo | Ostatní nádobíčko | 5.757 zobrazení | 12 odpovědí

Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!

Mník na vláčku necteno

29.11.2010 | Malinko | Dravci | 5.755 zobrazení | 33 odpovědí

Přeji příjemný zasněžený den. Protože se mi tu nepodařilo najít téma motající se okolo mníka a vláčení, zakládám tuto. Máte někdo zkušenost s uvláčenými mníky. Jaké nastrahy (gumy, plandy). Případně dipování (ano, ne, jak). Způsob vedení (pomalu a u dna).

pila na led necteno

6.1.2009 | Frk | Rybaření na dírkách | 5.751 zobrazení | 13 odpovědí

Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))

Splávky Cralusso necteno

29.6.2008 | olda | Plavaná | 5.751 zobrazení | 9 odpovědí

Splávky Cralusso surf float nechytáte na ně někdo jak se vám jeví viděl jsem video přišlo mi to jako perfekt

Fishing and Hunting opět na Digi TV necteno

6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.749 zobrazení | 13 odpovědí

Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.

Fotky ryb v sekci z lovu necteno

19.10.2005 | Deleted | Ostatní ryby | 5.744 zobrazení | 15 odpovědí

Jak se divam na ty fotky z lovu, tak zejmena poslednich sticek pozujicich pred objektivem mi je docela lito. Osobne se snazim tyto male ryby odepinat ve vode a nesahat na ne (ostatne se tak chovam ke vsem rybam, ktere si nechci odnest, pokud to samozrejme jde).

Co si myslite o zverejnovani fotek sticek 45 cm malych, mrnavych okounu do 20 cm apod?

Neprořezné rukavice necteno

5.11.2014 | BigMike | Tipy & triky | 5.743 zobrazení | 8 odpovědí

Používáte při kuchání neprořezné rukavice? Máte nějaké zkušenosti, dobrý typ, dobrou radu?

Spravný twister necteno

17.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 5.742 zobrazení | 34 odpovědí

Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister

Antitrofeje necteno

11.7.2006 | Pepa1 | Ryby | 5.732 zobrazení | 43 odpovědí

Pochlubte se jakou nejmenší rybu se vam podařilo zdolat :).

Prut na privlac pls o radu necteno

14.8.2009 | kingkubik | Přívlač | 5.731 zobrazení | 42 odpovědí

Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar