Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
VYSAZOVÁNÍ ÚHOŘÍHO MONTÉ
11.3.2008 | HaD | Legislativa | 5.864 zobrazení | 36 odpovědí
Na co by jste se odborníků a zástupců svazu zeptali, kdyby jste měli možnost být u toho?
ořezávátka
13.8.2006 | upbraider | Přívlač | 5.858 zobrazení | 44 odpovědí
S prohlížením fotek zjišťuju, že čím dál tím více rybářů si nástrahy,zejména wobblery sami vyrábí.Patříte i vy mezi ořezávátka nebo raděj nakupujete?? Já se přiznám, že si úlovek na samodomo wobyho cením dvojnásob možná i víc a satisfakce z ryby přechytračené na vlastní nástrahu mi vlívá do žil novou chuť pižlat tu balsu dál. Co vy?? Taky jste bigmajk nebo raděj koupíte rapalu za dvě kila?
rybareni na ukrajine
7.7.2006 | Onti | Rybaření v zahraničí | 5.858 zobrazení | 3 odpovědi
Davam dohromady team rybařu3–5. Zajezd na Ukrajinu viz stranky www.rybareni-ukrajina.wz.cz
Bordel ve výbavě
23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.853 zobrazení | 35 odpovědí
Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…
Vláčecí prut Beastmaster BX vs. CX
26.10.2012 | Don | Pruty | 5.843 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím. Je tady někdo z vlastníků tohoto prutu? Docela by mě zajímalo jestli se vyplatí připlatit 1 000Kč za novější model CX, který má podle mých zjištění jiné akorát sedlo navijáku (namísto Vibra spot má model CX nějaký Hybrid). Díky za reakce
Malé, těžké plandavky
25.1.2016 | JKemr | Dravci | 5.839 zobrazení | 36 odpovědí
Ahoj, poraďte, kde sehnat plandavky kolem 3cm, max.4cm, těžké 7–8gr. Možná špatně hledám, ale nikde je nemůžu sehnam a v krabičce mi v této velikosti zbývá poslední. Nevím, kde jsem je kdysi sehnal, ale nutně je potřebuji. Díky moc za typy a rady.
Teleskopické pruty
20.3.2006 | Pines | Pruty | 5.834 zobrazení | 27 odpovědí
Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?
Díky
pila na led
6.1.2009 | Frk | Rybaření na dírkách | 5.830 zobrazení | 13 odpovědí
Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))
Spravný twister
17.9.2006 | Kubajs | Přívlač | 5.823 zobrazení | 34 odpovědí
Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister
Nejúčinější třpytky
18.6.2012 | DzariN | Dravci | 5.819 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se třpytkami a které konkrétní kusy jsou pro Vás nejlepší a na jakou cílovou rybu. Rozhoduji se, že si objednám několik třpytek různých druhů především na lososovité ryby a okouny. Kterou značku by jste doporučili? Mám zkusenošsti zatím s Mepps, Wirek a Blue Fox. Momentálně plánuji zakoupit hodně oblíbené Vaškovky nebo Vojáčkovky. Na tomhle webu ( http://www1.fish-ing.cz/index.php?… ) jsem našel velice slušný výběr jen nevím kterou. Určitě nějaké Vojáčkovky 000 a menší Vaškovky, ale kdyby měl někdo konkrétní tipy, tak sem s nimi… mockrát díky a Petrův zdar :))
Navíjení vlasců a souvislost se ztrátou vlastností
16.4.2005 | mirmen | Navijáky | 5.819 zobrazení | 14 odpovědí
Časopis RRR vloni uvěřejnil článek na téma monofily – vlastnosti. Pokud se vlasec navíjí zasucha a pak teprve k vodě, tak následuje : nahození, ukládání vlhké vrstvy na spodní suchý podklad, nahození … . Jenže, monofily také sáknou, vlhká vrstva se ukládá na cívku pevněji a vytváří větší tlak na podklad, který se rychleji deformuje, dochází k větší ztrátě kvality. Máte nějaké praktické zkušenosti??
Kuchání kalamárů??
17.10.2007 | supi | Ryby | 5.817 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím! Koupil jsem si zmražený kalamáry, nekuchané. Maj očíčka a tak. Chci se zeptat, jak se to kuchá? A je to nutné? Na co si dát pozor? Děkuji všem předem za jejich pomoc!!!
Antitrofeje
11.7.2006 | Pepa1 | Ryby | 5.816 zobrazení | 43 odpovědí
Pochlubte se jakou nejmenší rybu se vam podařilo zdolat :).
Pořady s rybářskou tématikou v ČT.
18.9.2005 | gabo | Ryby | 5.814 zobrazení | 30 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co říkáte na pořady s rybářskou tématikou v ČT /Jak na ryby , S Jakubem na rybách/. Co si o nich myslíte a který se vám víc líbí. Popřípadě co se vám na nich nelíbí a proč?
Nástrahy
22.3.2010 | Shimano911 | Přívlač | 5.813 zobrazení | 47 odpovědí
Dobrý den, chci se zeptat jestli lze používat woblery na prutu s gramáží 5–20 gramů a délkou 270.
Losos v kuchyni?
14.12.2005 | Robur | Recepty | 5.813 zobrazení | 30 odpovědí
Je lepší, dle vašeho názoru chlazený nebo mražený? Zajímají mě názor těch, co ho jedli, ne teorie o mraženém masu. Eventuelně dobrá rada /recept/ na přípravu.
Kde nakupujete vybavení?
14.1.2015 | Fisha | Obchod | 5.812 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím, máte nějakou zkušenost s tímto e-shopem? http://www.rybarskepotreby-shop.cz/
Děkuji moc za příspěvky :)
Splávky Cralusso
29.6.2008 | olda | Plavaná | 5.810 zobrazení | 9 odpovědí
Splávky Cralusso surf float nechytáte na ně někdo jak se vám jeví viděl jsem video přišlo mi to jako perfekt
Prut na privlac pls o radu
15.8.2009 | kingkubik | Přívlač | 5.809 zobrazení | 42 odpovědí
Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar
Skladací plastové lodě
19.9.2007 | Saslav | Ostatní nádobíčko | 5.805 zobrazení | 9 odpovědí
Dají se někde sehnat info.o skladacích lodích ne nafukovák