Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut na privlac pls o radu necteno

14.8.2009 | kingkubik | Přívlač | 5.635 zobrazení | 42 odpovědí

Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar

Mník na vláčku necteno

29.11.2010 | Malinko | Dravci | 5.634 zobrazení | 33 odpovědí

Přeji příjemný zasněžený den. Protože se mi tu nepodařilo najít téma motající se okolo mníka a vláčení, zakládám tuto. Máte někdo zkušenost s uvláčenými mníky. Jaké nastrahy (gumy, plandy). Případně dipování (ano, ne, jak). Způsob vedení (pomalu a u dna).

Revír Pocheň u Krnova necteno

31.5.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.632 zobrazení | 13 odpovědí

Zdarec chtel jsem se jenom zeptat jake mate zkusenosti s timto revirem…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..tento rok se na tento revir chci zamerit, hlavne na vícedenní výlety..dekuji předem za info..

Konzervace boilies necteno

16.2.2014 | Lenča | Tipy & triky | 5.631 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, chci se zeptat a nechat si poradit… :-) vyrábíme vlastní boilies a potřebovali bychom nějaké tipy na konzervaci boilies. My máme ve zvyku po uvaření sušit a pak do mrazíku, ale chtěli bychom něco, abychom ho nemuseli namáčet do nějakých olejů a pod. Představujeme si nějakou sušinu, prášek který přidáme už do směsi… jak to dělají prodejci boilies, že po je pořád takové měkké jakoby bylo čerstvě uvařené… Díky za tipy a pište pište… :-D

nymfa Berkley necteno

29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.623 zobrazení | 23 odpovědí

Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi­.dekuji moc

Zkušenosti se SPIDERWIRE Ultracast necteno

11.5.2015 | Vláčkař-CZ | Přívlač | 5.619 zobrazení | 13 odpovědí

Zkušenosti se SPIDERWIRE UltracastZdarec lidi, sezóna přívlače se blíží a já se rozmýšlím, jestli koupit na svůj vláčák na UL přívlač ( akce 0,5 – 10g ) vlasec nebo šňůru. Docela se mi zalíbila pletenka od známého výrobce Spider: http://www.tropicliberec.cz/…ledna-po-1m/ . Máte s ní nějaké zkušenosti? Je to dobrá investice? Právě se bojím, abych nebyl zklamaný stejně, jako z nanofilu od Berkley. Jinač k průměru bych chtěl ten 0,12mm.

Dilema s navijáky (Colmic nebo něco jineho) ? necteno

1.7.2006 | Jiřin | Navijáky | 5.619 zobrazení | 14 odpovědí

Dobrý den, ŘEším takové malé dilema. Chystám se koupit vláčecí navijá pro lehkou až střední přívlač (okoun,bolen, semtam nejaka sticka ci candat). A na jedné internetové stránce www.hobby-g.cz jsem objevil akci navijáků COLMIC, jaký je na ně váš názor, případně jiné navrhy na naviják do 800Kč PS: Jsem student moc peněz nemam :-/

Všem děkuji za příspěvky

Pruty Shakespeare necteno

7.5.2008 | JirkaCV | Pruty | 5.597 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den. Našel jsem na webu zajímavé akce. Zajímá mě, jaká je kvalita prutů a navijáků Shakespeare. Cena za feeder 3,6m s navijákem 699 Kč je ale dost podezřelá. Máte s tím někdo zkušenost?

PC hry pro rybáře necteno

16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.597 zobrazení | 18 odpovědí

PC hry pro rybáře,simulátory

pila na led necteno

6.1.2009 | Frk | Rybaření na dírkách | 5.594 zobrazení | 13 odpovědí

Před čtyřmi roky jsem viděl na výstavě ve Vodňanech řetězovou pilu na led na saních. Od té doby jsem jí viděl pouze na několika fotografiích. Ani ve vyhledávačích ji nemohu najít. Měl by někdo z vás tuchu nebo vědomost o tomhle strojku? Docela by mi to ulehčilo život, neboť členská základna u nás led nemusí :))

Chlazení nápojů u vody necteno

11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.590 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Jak rešíte chlazení nápojů u vody.

anýz a kukuřice necteno

17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.586 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.

Malé, těžké plandavky necteno

25.1.2016 | JKemr | Dravci | 5.584 zobrazení | 36 odpovědí

Ahoj, poraďte, kde sehnat plandavky kolem 3cm, max.4cm, těžké 7–8gr. Možná špatně hledám, ale nikde je nemůžu sehnam a v krabičce mi v této velikosti zbývá poslední. Nevím, kde jsem je kdysi sehnal, ale nutně je potřebuji. Díky moc za typy a rady.

Rybaření v kalné vodě necteno

27.6.2005 | Vydrus | Domácí revíry | 5.583 zobrazení | 11 odpovědí

Vím, že i ve vodě, která je jako kakao se často skrývá překvapivý úlovek. Jak ale ryby přilákat, aby se na záběr nečekalo hodinu i déle. Máte někdo zkušenosti a osvědčený recept? Díky!

české koule kaprpro. necteno

6.4.2006 | barn | Ryby | 5.582 zobrazení | 5 odpovědí

čau lidi máte někdo snimy zkušenosti?A když­tak jakou příchut ted na jaro byste mě doporučily.

Kam na amury necteno

8.3.2011 | parma101 | Ostatní ryby | 5.581 zobrazení | 3 odpovědi

Už jsem si četl nějaký ten článek o tom jak amury chytat, ale nikdy jsem se nedočetl kam na ně zajít. Myslím kam jako na jakou řeku/přehradu/jez/ryb­ník (jsem z prahy tak v nějaké dojezdové vzdálenosti, můžu také v jižních čechách. Taky myslím na jakých úsecích je chytat: Nad/pod jezem, Rychle/pomalu tekoucí voda, mělčina/hluboká voda. Jinak jsem se dočetl, že pokud ta voda není s mnoha amury je to spíše náhoda a to myslím tak že člověk chytá kapry a náhodou chytí amura. Je to pravda???

Za odpovědi předem děkuji.

SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou necteno

5.7.2005 | xycht | Sumcařina | 5.578 zobrazení | 13 odpovědí

Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky

Lanko a jeho cena necteno

19.6.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.575 zobrazení | 44 odpovědí

Soutěž o nic, ale hrabal jsem v krabičkách a našel tyto lanka, tak zkluste hádat klok stálo 12 kusů pře revolucí, tipuji jejich pořízení do roku 1985. Ještě přidám foto, doufám, že se trochu povede.

Hádej, hádej hadači... necteno

20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.572 zobrazení | 16 odpovědí

Hádej, hádej hadači…Tak tedy, kde tahle fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou rybářskou dráhu.

Revír Radbuza 3A Velká Pinka necteno

1.7.2010 | Shimano911 | Domácí revíry | 5.571 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím,nemáte někdo informace o tomto revíru? Radbuza 3A-Velká Pinka.Děkuji předem.