Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Domácí výroba twisterů
8.7.2005 | Ebobo | Ostatní nádobíčko | 5.805 zobrazení | 12 odpovědí
Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!
Přívlač v těchto dnech
1.3.2011 | chupacabra | Přívlač | 5.795 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem poprosit o radu. Jelikož bydlím na okraji Prahy tak jsem měl možnost si asi třikrát vyrazit zaházet od začátku roku na Vltavu 7 a 9, kde je přívlač povolena celoročně. Pokaždé jsem ale neviděl ani šupinu. To samé to bylo už asi na dvou vycházkách v prosinci. Chytal jsem na různý gumy, sem tam jsem zkoušel i woba, snažil jsem se tahat pomalu ale nic. Vím, že ryby nejsou zrovna nejaktivnější v téhle době a procházka to byla taky pěkná ale aspoň jeden okounek nebo něco by přijít mohlo…:) Někdo nějaký tip co bych mohl zkusit?:)
Lanko a jeho cena
19.6.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 5.792 zobrazení | 44 odpovědí
Soutěž o nic, ale hrabal jsem v krabičkách a našel tyto lanka, tak zkluste hádat klok stálo 12 kusů pře revolucí, tipuji jejich pořízení do roku 1985. Ještě přidám foto, doufám, že se trochu povede.
Zkušenosti se SPIDERWIRE Ultracast
11.5.2015 | Vláčkař-CZ | Přívlač | 5.788 zobrazení | 13 odpovědí
Zdarec lidi,
sezóna přívlače se blíží a já se rozmýšlím, jestli koupit na svůj
vláčák na UL přívlač ( akce 0,5 – 10g ) vlasec nebo šňůru. Docela se
mi zalíbila pletenka od známého výrobce Spider: http://www.tropicliberec.cz/…ledna-po-1m/
. Máte s ní nějaké zkušenosti? Je to dobrá investice? Právě se bojím,
abych nebyl zklamaný stejně, jako z nanofilu od Berkley. Jinač k průměru
bych chtěl ten 0,12mm.
Fotky ryb v sekci z lovu
19.10.2005 | Deleted | Ostatní ryby | 5.783 zobrazení | 15 odpovědí
Jak se divam na ty fotky z lovu, tak zejmena poslednich sticek pozujicich pred objektivem mi je docela lito. Osobne se snazim tyto male ryby odepinat ve vode a nesahat na ne (ostatne se tak chovam ke vsem rybam, ktere si nechci odnest, pokud to samozrejme jde).
Co si myslite o zverejnovani fotek sticek 45 cm malych, mrnavych okounu do 20 cm apod?
Fishing and Hunting opět na Digi TV
6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.780 zobrazení | 13 odpovědí
Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.
Neprořezné rukavice
5.11.2014 | BigMike | Tipy & triky | 5.776 zobrazení | 8 odpovědí
Používáte při kuchání neprořezné rukavice? Máte nějaké zkušenosti, dobrý typ, dobrou radu?
vláčka s Fire Line
26.9.2005 | MichalB | Přívlač | 5.766 zobrazení | 36 odpovědí
ahoj letos jsem toho s vláčákem moc nenachytal, ale v sobotu jsem zasel na Vltavu a docela slusne mi brali okouni na Kopyto.. Poridil jsem si FL 0,12. Co se tyka kontroly nastrahy a detekce zaberu, tak je to super, ale spousta ryb mi zrejme diky neprutaznosti snury spadla.. Brzdu jsem mel serizenou na prokluz.. Je to asi rukama.. Pouzivete FL na lehkou vlacku, nebo davate prednost klasickemu vlasci? Dik M.
Ultrabite
12.9.2004 | Dědek | Ostatní ryby | 5.764 zobrazení | 10 odpovědí
Tak jsem se nachal zlákat článkem z Kajmana a na doporučení pana Tychlera zakoupil Ultrabite na kapříky. Poprvé do bylo před 14-ti dny a vyrazil na Mušov s feederem. První den jsem chytal s klasickým krmením – 3 kapříci. Druhý den jsem do krmení přidal ultrabite a nástrahu ještě nadipoval: Na zlost okolních rybářů jsem měl záběry tak po 5 minutách. Celkem asi 25 kapřích dorostenců. Včera jsem se stejnou výbavou absolutně vyhořel. Ani ťuk! Zatím si nedovedu udělat představu. Máte s tím někdo zkušenosti, hlavně při vláčce?Rozhodně to vyzkouším, ale nějaké poznatky by se hodily.
Jelec tloušť - Jak na něj?
1.8.2017 | AnyBeast | Dravci | 5.760 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravim rybáři, chtěl bych vědět Vaše názory a zkušenosti. Nedávno jsem začal chodit na řeku (hloubka max 1,5–2m) a zjistil jsem, že tam je ve velkém množství se vyskytující tloušť. Ovšem jak ho reálně chytit, na to jsem doposud nepřišel. Měl jsem tu čest chytit jen jednoho z celého týdne (každý den jsem chodil chytat) a to opravdu neni moc. Co jsem zkoušel? V první řadě jsem nebyl na jednom místě ale prošel to podél řeky z obou stran. Zkoušel jsem na přívlač (třpytka, wobler, gumové nástrahy[tvary od červů po rybičky]). Tam se chytil teda jen ten jeden asi 30cm na třpytku. Zkoušel jsem také na splávek a třešeň (mnoho rybářů doporučuje), ovšem to byl ještě větší provar, než na tu přívlač. Zkoušel jsem jak ze břehu, tak jsem stál v řece, abych nahodil na lepší místa. Chápu, že každý den se dařit nemůže, ale když vidíte, kolik ryb tam je a jaké jsou velikosti (některé odhaduji kolem 50–60cm, což pro někoho neni moc, pro mě je to až až), tak si říkáte, že děláte jen něco špatně. Jediné tedy co jsem nezkoušel, je muškařit. Možnost k tomu mám, nejsem sice odborník na lov tohoto typu, ale každej nějak začíná. Doufám, že to někdo dočetl až do konce, protože budu rád, za všechny rady. :)
Ryby v roce 2007
2.1.2007 | koy | Ryby | 5.760 zobrazení | 33 odpovědí
Jen se chci zeptat na jakou rybu nebo jaky „styl“ rybareni se hodlate pristi rok zamerit?
Konzervace boilies
16.2.2014 | Lenča | Tipy & triky | 5.753 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat a nechat si poradit… :-) vyrábíme vlastní boilies a potřebovali bychom nějaké tipy na konzervaci boilies. My máme ve zvyku po uvaření sušit a pak do mrazíku, ale chtěli bychom něco, abychom ho nemuseli namáčet do nějakých olejů a pod. Představujeme si nějakou sušinu, prášek který přidáme už do směsi… jak to dělají prodejci boilies, že po je pořád takové měkké jakoby bylo čerstvě uvařené… Díky za tipy a pište pište… :-D
pronájem rybníku ???????
4.12.2004 | Klon | Ryby | 5.744 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj chlapi chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo tušení kolik stojí pronájem rybníku. Ten rybník patří státu a bývalý majitel my nechce říct nic a já o tom nemám ani páru,boužel nevím ani jak to je veliký ale je to taková ta klasika. pokud možno co proto mám udělat a kam se obrátit,dík
Kolik času, nebo km potřebujete k místu lovu?
15.2.2006 | braska | Ryby | 5.741 zobrazení | 38 odpovědí
Já to mám na nejbližší vodu 22km a to ještě není revír nic moc. Přitom bydlím na nábřeží Otavy, ale voda je pstruhová a navíc chráněný úsek.Tak by mne docela zajímalo jak jste na tom vy
Revír Pocheň u Krnova
31.5.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.737 zobrazení | 13 odpovědí
Zdarec chtel jsem se jenom zeptat jake mate zkusenosti s timto revirem…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..tento rok se na tento revir chci zamerit, hlavne na vícedenní výlety..dekuji předem za info..
Lužnice 5
13.1.2011 | lubik10 | Domácí revíry | 5.718 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se zeptat na revír Lužnice 5. Jaké se tam dají chytit ryby, nástrahy, techniky lovu a tak. Děkuji
Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2?
3.3.2004 | rarach | Muškaření | 5.716 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2 Já ho letos pořídil, sušina je jasná, ale co nynfa? Vzhledem k tomu, že používám nynfu ve více jak 50% lovu a nechci přijít o požitek ze zdolávání ryby na takovou nádheru. Co vy na to?
Východní čechy
6.5.2005 | bobmobil | Domácí revíry | 5.710 zobrazení | 6 odpovědí
Jsem začínající rybář a chtěl bych poradit, kam se mám vydat na ryby? Kam jezdíte vy a na co? Dik, dik.
pracovní příspěvek pro MO
3.2.2006 | Frk | Domácí revíry | 5.708 zobrazení | 32 odpovědí
Zajímalo by mne, jestli a jak zde přítomní plní pracovní povinnost. Jestli zaplatí, nebo odpracují limitní počet hodin nebo pomáhají nad rámec. Prostě jak jsme na tom.....?
Povodně 2010
18.5.2010 | džigit | Vaše názory | 5.703 zobrazení | 31 odpovědí
Jelikož se povodně netýkají jen Ostravy a okolí,ale většího území,mohly by se zde předávat postřehy a informace o povodních a všem okolo.