Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Bordel ve výbavě necteno

23.7.2009 | Beebo | Ostatní nádobíčko | 5.571 zobrazení | 35 odpovědí

Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…

vláčka s Fire Line necteno

26.9.2005 | MichalB | Přívlač | 5.571 zobrazení | 36 odpovědí

ahoj letos jsem toho s vláčákem moc nenachytal, ale v sobotu jsem zasel na Vltavu a docela slusne mi brali okouni na Kopyto.. Poridil jsem si FL 0,12. Co se tyka kontroly nastrahy a detekce zaberu, tak je to super, ale spousta ryb mi zrejme diky neprutaznosti snury spadla.. Brzdu jsem mel serizenou na prokluz.. Je to asi rukama.. Pouzivete FL na lehkou vlacku, nebo davate prednost klasickemu vlasci? Dik M.

pronájem rybníku ??????? necteno

4.12.2004 | Klon | Ryby | 5.569 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj chlapi chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo tušení kolik stojí pronájem rybníku. Ten rybník patří státu a bývalý majitel my nechce říct nic a já o tom nemám ani páru,boužel nevím ani jak to je veliký ale je to taková ta klasika. pokud možno co proto mám udělat a kam se obrátit,dík

Návazce na feeder - obrázky necteno

22.3.2005 | efendi | Feeder | 5.565 zobrazení | 10 odpovědí

Může mi někdo poradit jako začátečníkovi s feederem, kde najdu přípravu montáže s obrázky.

Lužnice 5 necteno

13.1.2011 | lubik10 | Domácí revíry | 5.560 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se zeptat na revír Lužnice 5. Jaké se tam dají chytit ryby, nástrahy, techniky lovu a tak. Děkuji

Štika.candát na mušku necteno

30.4.2006 | brčal | Muškaření | 5.557 zobrazení | 18 odpovědí

Poradte mušky a různé tipy jenom chytání na můškařsky prut.

Podklad necteno

8.2.2006 | Bery | Muškaření | 5.557 zobrazení | 35 odpovědí

Používáte pod muškařskou šňůru originální backing a nebo obyčejný vlasec ? Jestli používáte vlasec tak jaký průměr. Díky za info

Naviják Shimano Twin Power CI4 RA necteno

17.12.2014 | medved930 | Plavaná | 5.556 zobrazení | 7 odpovědí

Naviják Shimano Twin Power CI4 RAzdravím chlapy chtěl bych se zeptat na zkušenosti s navijákem Shimano Twin Power CI4 RA.Zajímají mě i vaše názory na tu trojitou brzdu (Tri-Drag).Díky

Ryby v roce 2007 necteno

2.1.2007 | koy | Ryby | 5.554 zobrazení | 33 odpovědí

Jen se chci zeptat na jakou rybu nebo jaky „styl“ rybareni se hodlate pristi rok zamerit?

přikalená řeka necteno

14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.550 zobrazení | 12 odpovědí

Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.

Sumec v požární nádrži. necteno

2.9.2013 | Filo | Sumcařina | 5.549 zobrazení | 25 odpovědí

U nás na požární nádrži se objevil po povodních metr a půl sumec ,kterého se nám podařilo zapřáhnout na přívlač ,ale utrh to a od tý doby se nám ho nepodařilo chytnout ani s pomocí vábničky neznáte ňákou nej nástrahu jak ho chytnout? Upozorňuji ,že nádrž vypustit nejde. A chci ho živýho.

Film necteno

22.11.2006 | Robur | Ryby | 5.549 zobrazení | 40 odpovědí

Už jste viděli ten nový film s Tomuchou? Jak se vám líbí?:-))

Zakrmování na přehradě? necteno

10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.546 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.

1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)

Barvení červů necteno

6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.544 zobrazení | 29 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)

Prut do kapsy necteno

11.8.2014 | Bertas1975 | Ostatní nádobíčko | 5.541 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na názor, zda toto miniaturní nádobíčko je vůbec k něčemu či není http://www.smartstore.cz/…a-tuzka.html?… Vybral jsem si tuto sadu jako dárek pro přítele rybáře, ale teď vůbec nevím, zda ho to potěší a zda to vůbec někdy bude moci využít. Děkuji za Vaše názory.

Povodně 2010 necteno

18.5.2010 | džigit | Vaše názory | 5.537 zobrazení | 31 odpovědí

Jelikož se povodně netýkají jen Ostravy a okolí,ale většího území,mohly by se zde předávat postřehy a informace o povodních a všem okolo.

PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ necteno

19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.535 zobrazení | 9 odpovědí

Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???

Přívlač na mimopstruhových vodách necteno

30.1.2006 | kubas | Ryby | 5.532 zobrazení | 17 odpovědí

Četly jste knihu Přívlač na mimopstruhových vodách od Václava Fikara?Já jsem ji dostal na Vánoce a přečetl jsem ji do dvou dnů(tak moc mě bavila). Je to kniha přímo dokonalá. Těm kdo tuto knihu ještě nečetl vřele doporučuji,ať si ji zakoupí,stojí to za to.

Kolik času, nebo km potřebujete k místu lovu? necteno

15.2.2006 | braska | Ryby | 5.531 zobrazení | 38 odpovědí

Já to mám na nejbližší vodu 22km a to ještě není revír nic moc. Přitom bydlím na nábřeží Otavy, ale voda je pstruhová a navíc chráněný úsek.Tak by mne docela zajímalo jak jste na tom vy

Nic mi nebere jenom malí ryby! necteno

4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.527 zobrazení | 20 odpovědí

neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!