Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lužnice 5 necteno

13.1.2011 | lubik10 | Domácí revíry | 5.637 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se zeptat na revír Lužnice 5. Jaké se tam dají chytit ryby, nástrahy, techniky lovu a tak. Děkuji

PC hry pro rybáře necteno

16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.636 zobrazení | 18 odpovědí

PC hry pro rybáře,simulátory

Chlazení nápojů u vody necteno

11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.635 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Jak rešíte chlazení nápojů u vody.

Revír Radbuza 3A Velká Pinka necteno

1.7.2010 | Shimano911 | Domácí revíry | 5.634 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím,nemáte někdo informace o tomto revíru? Radbuza 3A-Velká Pinka.Děkuji předem.

Kam na amury necteno

8.3.2011 | parma101 | Ostatní ryby | 5.632 zobrazení | 3 odpovědi

Už jsem si četl nějaký ten článek o tom jak amury chytat, ale nikdy jsem se nedočetl kam na ně zajít. Myslím kam jako na jakou řeku/přehradu/jez/ryb­ník (jsem z prahy tak v nějaké dojezdové vzdálenosti, můžu také v jižních čechách. Taky myslím na jakých úsecích je chytat: Nad/pod jezem, Rychle/pomalu tekoucí voda, mělčina/hluboká voda. Jinak jsem se dočetl, že pokud ta voda není s mnoha amury je to spíše náhoda a to myslím tak že člověk chytá kapry a náhodou chytí amura. Je to pravda???

Za odpovědi předem děkuji.

Povodně 2010 necteno

18.5.2010 | džigit | Vaše názory | 5.628 zobrazení | 31 odpovědí

Jelikož se povodně netýkají jen Ostravy a okolí,ale většího území,mohly by se zde předávat postřehy a informace o povodních a všem okolo.

Štika.candát na mušku necteno

30.4.2006 | brčal | Muškaření | 5.627 zobrazení | 18 odpovědí

Poradte mušky a různé tipy jenom chytání na můškařsky prut.

Podklad necteno

8.2.2006 | Bery | Muškaření | 5.623 zobrazení | 35 odpovědí

Používáte pod muškařskou šňůru originální backing a nebo obyčejný vlasec ? Jestli používáte vlasec tak jaký průměr. Díky za info

Film necteno

22.11.2006 | Robur | Ryby | 5.620 zobrazení | 40 odpovědí

Už jste viděli ten nový film s Tomuchou? Jak se vám líbí?:-))

Hádej, hádej hadači... necteno

20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.613 zobrazení | 16 odpovědí

Hádej, hádej hadači…Tak tedy, kde tahle fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou rybářskou dráhu.

Barvení červů necteno

6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.613 zobrazení | 29 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)

pracovní příspěvek pro MO necteno

3.2.2006 | Frk | Domácí revíry | 5.612 zobrazení | 32 odpovědí

Zajímalo by mne, jestli a jak zde přítomní plní pracovní povinnost. Jestli zaplatí, nebo odpracují limitní počet hodin nebo pomáhají nad rámec. Prostě jak jsme na tom.....?

Naviják Shimano Twin Power CI4 RA necteno

17.12.2014 | medved930 | Plavaná | 5.611 zobrazení | 7 odpovědí

Naviják Shimano Twin Power CI4 RAzdravím chlapy chtěl bych se zeptat na zkušenosti s navijákem Shimano Twin Power CI4 RA.Zajímají mě i vaše názory na tu trojitou brzdu (Tri-Drag).Díky

Sumec v požární nádrži. necteno

2.9.2013 | Filo | Sumcařina | 5.611 zobrazení | 25 odpovědí

U nás na požární nádrži se objevil po povodních metr a půl sumec ,kterého se nám podařilo zapřáhnout na přívlač ,ale utrh to a od tý doby se nám ho nepodařilo chytnout ani s pomocí vábničky neznáte ňákou nej nástrahu jak ho chytnout? Upozorňuji ,že nádrž vypustit nejde. A chci ho živýho.

SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou necteno

5.7.2005 | xycht | Sumcařina | 5.611 zobrazení | 13 odpovědí

Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky

pronájem rybníku ??????? necteno

4.12.2004 | Klon | Ryby | 5.606 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj chlapi chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo tušení kolik stojí pronájem rybníku. Ten rybník patří státu a bývalý majitel my nechce říct nic a já o tom nemám ani páru,boužel nevím ani jak to je veliký ale je to taková ta klasika. pokud možno co proto mám udělat a kam se obrátit,dík

přikalená řeka necteno

14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.600 zobrazení | 12 odpovědí

Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.

Návazce na feeder - obrázky necteno

22.3.2005 | efendi | Feeder | 5.598 zobrazení | 10 odpovědí

Může mi někdo poradit jako začátečníkovi s feederem, kde najdu přípravu montáže s obrázky.

Jezirko na plevelne rybky necteno

10.2.2009 | dangerous fishing | Dravci | 5.597 zobrazení | 57 odpovědí

Jezirko ktery jsme s kamosem na plevelne rybky na dravce. Nejdřiv to bylo pul metru siroke a dlouhe ale ted pul metra hluboke na delku tak metr pade a do sirky tak metr na kraji pekne melcinky a kolem jsme to vydlazdili vymechovali a vysazeli kvytka a stromky sitka do pritoku a jen cekame az rozmrznou rybnicky na male rybky a naletnou masarky na cerviky nachytame rybicky a sup na sticky.Co myslite? Máte s těmito jezirky už nejake zkusenosti?

Zakrmování na přehradě? necteno

10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.591 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.

1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)