Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Film
22.11.2006 | Robur | Ryby | 5.703 zobrazení | 40 odpovědí
Už jste viděli ten nový film s Tomuchou? Jak se vám líbí?:-))
Štika.candát na mušku
30.4.2006 | brčal | Muškaření | 5.698 zobrazení | 18 odpovědí
Poradte mušky a různé tipy jenom chytání na můškařsky prut.
české koule kaprpro.
6.4.2006 | barn | Ryby | 5.698 zobrazení | 5 odpovědí
čau lidi máte někdo snimy zkušenosti?A kdyžtak jakou příchut ted na jaro byste mě doporučily.
nymfa Berkley
29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.696 zobrazení | 23 odpovědí
Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi.dekuji moc
Dilema s navijáky (Colmic nebo něco jineho) ?
1.7.2006 | Jiřin | Navijáky | 5.694 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, ŘEším takové malé dilema. Chystám se koupit vláčecí navijá pro lehkou až střední přívlač (okoun,bolen, semtam nejaka sticka ci candat). A na jedné internetové stránce www.hobby-g.cz jsem objevil akci navijáků COLMIC, jaký je na ně váš názor, případně jiné navrhy na naviják do 800Kč PS: Jsem student moc peněz nemam :-/
Všem děkuji za příspěvky
Podklad
8.2.2006 | Bery | Muškaření | 5.691 zobrazení | 35 odpovědí
Používáte pod muškařskou šňůru originální backing a nebo obyčejný vlasec ? Jestli používáte vlasec tak jaký průměr. Díky za info
Revír Radbuza 3A Velká Pinka
1.7.2010 | Shimano911 | Domácí revíry | 5.690 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím,nemáte někdo informace o tomto revíru? Radbuza 3A-Velká Pinka.Děkuji předem.
PC hry pro rybáře
16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.688 zobrazení | 18 odpovědí
PC hry pro rybáře,simulátory
Rybaření v kalné vodě
27.6.2005 | Vydrus | Domácí revíry | 5.688 zobrazení | 11 odpovědí
Vím, že i ve vodě, která je jako kakao se často skrývá překvapivý úlovek. Jak ale ryby přilákat, aby se na záběr nečekalo hodinu i déle. Máte někdo zkušenosti a osvědčený recept? Díky!
anýz a kukuřice
17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.686 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.
Barvení červů
6.9.2008 | Michal/ | Bílá ryba | 5.686 zobrazení | 29 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli si někdo barvíte doma červy. Pokud ano tak napište prosím jak a čím :)
Berete domu ryby a nebo poustite???
24.11.2005 | R3F13X | Ryby | 5.685 zobrazení | 38 odpovědí
Jake ryby berete domu(velikosti)?A jake poustite?
Kam na amury
8.3.2011 | parma101 | Ostatní ryby | 5.681 zobrazení | 3 odpovědi
Už jsem si četl nějaký ten článek o tom jak amury chytat, ale nikdy jsem se nedočetl kam na ně zajít. Myslím kam jako na jakou řeku/přehradu/jez/rybník (jsem z prahy tak v nějaké dojezdové vzdálenosti, můžu také v jižních čechách. Taky myslím na jakých úsecích je chytat: Nad/pod jezem, Rychle/pomalu tekoucí voda, mělčina/hluboká voda. Jinak jsem se dočetl, že pokud ta voda není s mnoha amury je to spíše náhoda a to myslím tak že člověk chytá kapry a náhodou chytí amura. Je to pravda???
Za odpovědi předem děkuji.
Jezirko na plevelne rybky
10.2.2009 | dangerous fishing | Dravci | 5.680 zobrazení | 57 odpovědí
Jezirko ktery jsme s kamosem na plevelne rybky na dravce. Nejdřiv to bylo pul metru siroke a dlouhe ale ted pul metra hluboke na delku tak metr pade a do sirky tak metr na kraji pekne melcinky a kolem jsme to vydlazdili vymechovali a vysazeli kvytka a stromky sitka do pritoku a jen cekame az rozmrznou rybnicky na male rybky a naletnou masarky na cerviky nachytame rybicky a sup na sticky.Co myslite? Máte s těmito jezirky už nejake zkusenosti?
Pruty Shakespeare
7.5.2008 | JirkaCV | Pruty | 5.680 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den. Našel jsem na webu zajímavé akce. Zajímá mě, jaká je kvalita prutů a navijáků Shakespeare. Cena za feeder 3,6m s navijákem 699 Kč je ale dost podezřelá. Máte s tím někdo zkušenost?
Chlazení nápojů u vody
11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.680 zobrazení | 29 odpovědí | upravit
Jak rešíte chlazení nápojů u vody.
Co sem to chytnul?
20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 5.677 zobrazení | 13 odpovědí
Lapnul jsem tuto rybu, delka
43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba
vracena vode.
Reklama v televizi
27.2.2010 | Hony | Vaše názory | 5.676 zobrazení | 36 odpovědí
Jak se vám líbí „odborně“ udělaná reklama pivních rybářů? Nevytažené teleskopy, pivo ve vezírku a duchaplné hlášky.
Sumec v požární nádrži.
2.9.2013 | Filo | Sumcařina | 5.670 zobrazení | 25 odpovědí
U nás na požární nádrži se objevil po povodních metr a půl sumec ,kterého se nám podařilo zapřáhnout na přívlač ,ale utrh to a od tý doby se nám ho nepodařilo chytnout ani s pomocí vábničky neznáte ňákou nej nástrahu jak ho chytnout? Upozorňuji ,že nádrž vypustit nejde. A chci ho živýho.
Naviják Shimano Twin Power CI4 RA
17.12.2014 | medved930 | Plavaná | 5.661 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím
chlapy chtěl bych se zeptat na zkušenosti s navijákem Shimano Twin Power CI4
RA.Zajímají mě i vaše názory na tu trojitou brzdu (Tri-Drag).Díky