Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Revír Radbuza 3A Velká Pinka necteno

1.7.2010 | Shimano911 | Domácí revíry | 5.750 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím,nemáte někdo informace o tomto revíru? Radbuza 3A-Velká Pinka.Děkuji předem.

Chlazení nápojů u vody necteno

11.6.2007 | | Tipy & triky | 5.749 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Jak rešíte chlazení nápojů u vody.

Sumec v požární nádrži. necteno

2.9.2013 | Filo | Sumcařina | 5.748 zobrazení | 25 odpovědí

U nás na požární nádrži se objevil po povodních metr a půl sumec ,kterého se nám podařilo zapřáhnout na přívlač ,ale utrh to a od tý doby se nám ho nepodařilo chytnout ani s pomocí vábničky neznáte ňákou nej nástrahu jak ho chytnout? Upozorňuji ,že nádrž vypustit nejde. A chci ho živýho.

Chata Standa a Podhradí nad Dyjí necteno

2.2.2010 | nurse02 | Domácí revíry | 5.745 zobrazení | 12 odpovědí

Nemáte někdo za sebou pobyt na chatě Standa v Podhradí n. Dyjí. Případně nějaké další osvědčené chaty. Díky za vše. ICQ 216350383 e-mail: breberusa.r@tiscali.cz

Kde sháníte větší množství bílích červů necteno

18.8.2010 | Kantik | Závody | 5.740 zobrazení | 8 odpovědí

Jedu na závody a jediné, co mi ještě chybí, jsou bílí červi. Při tomto počasí si je moc nemohu vypěstovat a tak se chci zeptat, kde bych vzal alespoň 0,5 l červů, nejlépe v Jihočeském kraji.

Pruty Shakespeare necteno

7.5.2008 | JirkaCV | Pruty | 5.730 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den. Našel jsem na webu zajímavé akce. Zajímá mě, jaká je kvalita prutů a navijáků Shakespeare. Cena za feeder 3,6m s navijákem 699 Kč je ale dost podezřelá. Máte s tím někdo zkušenost?

Naviják Shimano Twin Power CI4 RA necteno

17.12.2014 | medved930 | Plavaná | 5.728 zobrazení | 7 odpovědí

Naviják Shimano Twin Power CI4 RAzdravím chlapy chtěl bych se zeptat na zkušenosti s navijákem Shimano Twin Power CI4 RA.Zajímají mě i vaše názory na tu trojitou brzdu (Tri-Drag).Díky

přikalená řeka necteno

14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.727 zobrazení | 12 odpovědí

Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.

Hrabe kaprařům? necteno

26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.711 zobrazení | 21 odpovědí

Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.

Není to už trošku přes čáru?

Hádej, hádej hadači... necteno

20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.710 zobrazení | 16 odpovědí

Hádej, hádej hadači…Tak tedy, kde tahle fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou rybářskou dráhu.

Dělička nebo teleskop ? necteno

12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.708 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)

Jak na lososa necteno

7.4.2011 | Radekk | Lososovité ryby | 5.708 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Zdravím, může mi někdo poradit jak se dá chytit losos na moři? Jaká je nejlepší technika a návnada? Díky za rady

Jaký měli vaši vedoucí v ryb. kroužku vliv na váš další vývoj? necteno

1.1.2006 | Hora | Ryby | 5.705 zobrazení | 35 odpovědí

Týká se to hlavně rybářů kteří začínali v rybářských kroužcích,jaký vliv na jejich další vývoj coby rybáře měli vedoucí mládeže.

Prut do kapsy necteno

11.8.2014 | Bertas1975 | Ostatní nádobíčko | 5.700 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na názor, zda toto miniaturní nádobíčko je vůbec k něčemu či není http://www.smartstore.cz/…a-tuzka.html?… Vybral jsem si tuto sadu jako dárek pro přítele rybáře, ale teď vůbec nevím, zda ho to potěší a zda to vůbec někdy bude moci využít. Děkuji za Vaše názory.

Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ necteno

1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.697 zobrazení | 34 odpovědí

Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz

Vánoční dárky necteno

21.12.2007 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 5.696 zobrazení | 43 odpovědí

No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!

Zakrmování na přehradě? necteno

10.6.2009 | Radim11 | Položená | 5.686 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, plánuji na nastávající prázdniny 5 denní výpravu na Hrachuluskou přehradu (Západní Čechy). Mám několik důležitých dotazů.

1. Jakým množstvím a jak často zakrmovat? Zakrmuji šrotem (řepka, obilí, kukuřice, dochucovadlo a jako lepidlo používám mouku), ve tvaru tenisového míčku. zajímá mě jak se bude množství a intenzita zakrmování po dobu těch 5 dnů měnit. 2. Nahazování nástrahy a označení krmného místa? V místě kde budu chytat je velký skok do hloubky. Pokud si tedy loďkou zavezu krmení na dané místo, nevím jak si ho označit, protože pode mnou je v tu chvíli několik metrů hloubka. Potom se stane, že mám nástrahu nahozenou několik metrů od krmného místa a nemám šanci nic chytit. 3. Nástraha? Nevím zda mám chytat na nástrahu podobného složení návnady v krmítku a na krmném místě nebo na násrahu úplně odlišnou nebo jestli to je jedno. DĚKUJI MOC ZA VŠECHNY RADY! Petrův zdar:)

Uchování masa u vody necteno

8.9.2009 | -tom- | Tipy & triky | 5.685 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, nemáte nějaký dobrý trik, jak uchovat maso ze zabitých ryb v jedlém stavu i po celodenním toulání se po břehu řeky? Živé ryby nechci z logických důvodů trápit, ale zároveň mám strach, že po zabití mi maso na dosud relativně teplém a čerstvém vzduchu dlouho poživatelné nevydrží.

Dík :-)

SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou necteno

5.7.2005 | xycht | Sumcařina | 5.680 zobrazení | 13 odpovědí

Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky

Návazce na feeder - obrázky necteno

22.3.2005 | efendi | Feeder | 5.680 zobrazení | 10 odpovědí

Může mi někdo poradit jako začátečníkovi s feederem, kde najdu přípravu montáže s obrázky.