Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chata Standa a Podhradí nad Dyjí necteno

2.2.2010 | nurse02 | Domácí revíry | 5.450 zobrazení | 12 odpovědí

Nemáte někdo za sebou pobyt na chatě Standa v Podhradí n. Dyjí. Případně nějaké další osvědčené chaty. Díky za vše. ICQ 216350383 e-mail: breberusa.r@tiscali.cz

Jak vážete Micro plus od Jaxona?? necteno

8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.447 zobrazení | 28 odpovědí

Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..

Plavaná a vítr, vlny... co s tím? necteno

29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.444 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky

Klipový signalizátor záběru na prut necteno

5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.440 zobrazení | 17 odpovědí

Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.433 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym

Balaton HU - povolenky, techniky... necteno

17.2.2009 | radar | Rybaření v zahraničí | 5.433 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj kolegové, letos se chystáme vyrazit na kratší rybářský výlet na maďarský Balaton ( poloostrov Tihanie ) a rád bych slyšel vaše názory na toto místo. Budeme chytat především kapry ( s loďkou ) a možná z nudy feeder :-) Ještě se chci zeptat na informaci, že povolenky se nechají koupit i na tzv. Infocentrech pro turisty ? Popř. kde je koupit v té oblasti ? Díky všem za užitečné rady a všem nám přeju rybníky bez ledu :-)

Jaký měli vaši vedoucí v ryb. kroužku vliv na váš další vývoj? necteno

1.1.2006 | Hora | Ryby | 5.433 zobrazení | 35 odpovědí

Týká se to hlavně rybářů kteří začínali v rybářských kroužcích,jaký vliv na jejich další vývoj coby rybáře měli vedoucí mládeže.

Výstava rybaření BVV Brno, březen 2004 necteno

2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.430 zobrazení | 10 odpovědí

vše o této výstavě

sůl necteno

23.2.2009 | xyz | Feeder | 5.424 zobrazení | 30 odpovědí

Jiz nekolikrat jsem se setkal s radou abych pridal do krmeni sul, jenze nikdo jiz mi nedokazal vysvetlit proc a jaky to ma vyznam

Dělička nebo teleskop ? necteno

12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.423 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)

Dip na dravce necteno

13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.419 zobrazení | 15 odpovědí

Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???

Vánoční dárky necteno

21.12.2007 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 5.416 zobrazení | 43 odpovědí

No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!

Chytání na Slovensku necteno

12.10.2006 | LOS | Ryby | 5.415 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat? pokuď chci jet na ryby na slovensko co k tomu potřebuji Nemyslím pruty a navijáky, ale organizační věci.(jsem členem MRS) a v jaký cenový relaci se pohybují povolenky.

Multiplikátory - penn vs. okuma necteno

9.4.2011 | Paja73 | Sumcařina | 5.413 zobrazení | 3 odpovědi

Multiplikátor PENN Senator 4/0 113H vs.OKUMA Solterra SLR-50L

Pánové zdravím, který je podle Vás co do kvality lepší /cena cca stejná/ hvězdicovou nebo pákovou brzdu neřeším. zajímali ba mě vaše názory díky.

http://www.tropicliberec.cz/…h-high-speed

http://www.rybyrybkyrybicky.cz/…-slr-50.html?add

Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ necteno

1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.406 zobrazení | 34 odpovědí

Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz

MÍRY RYB !?? necteno

31.1.2005 | DEATH | Muškaření | 5.406 zobrazení | 12 odpovědí

Mám dotaz na pár mír ryb ,mám na mysli amura,sumce a kapra...... Jaké mají u vás míry?My Jihočeši máme skvělí dodatek,že amur má 50cm,sumec 90cm a kapr 40cm..(konečně něco chytrého) A jak to máte vy ostatní?

Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek) necteno

24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.403 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu

sumčí pelety necteno

22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.403 zobrazení | 11 odpovědí

zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju

PVA šňůry necteno

7.2.2011 | Troopik | Kaprařina | 5.401 zobrazení | 14 odpovědí

zdravím, chtěl bych poradit ohledně PVA šňůr. Jediný co jsem skrze vyhledávač našel jsou různé zmínky v různých článcích, kde je pouze zmíněno dokrmování, použití pomocí pva šňůr, pytlíků atd. Bohužel nikde jsem nenašel nějaké podrobnější detaily ohled pva šňůř. Chtěl bych ji použít při delším nahazování, ale nikde se moc nedočtu jak hodně toho vydrží – ano výrobci si napíšou extra silná, ale to mi nic neřekne. Zvládají ty šňůry náhozy někde mezi 50–100 metry? Musí být na to speciální či to zvládají běžně všechny? Kolik by toho mohli vydržet tyhle obyčejnější (tedy je v nich nějaký závratný rozdíl krom ceny)? http://sportcarp.cz/…pe-40-m.aspx http://sportcarp.cz/…ord-20m.aspx http://sportcarp.cz/…de-tape.aspx

samozřejmě rozdíl v rozpustnosti v čase jsem pochopil, ale jaký to má dopad v praxi? uvítám jakékoliv rady či osobní zkušenosti:) předem díky

Výbava na sumce necteno

7.11.2006 | MB | Sumcařina | 5.392 zobrazení | 4 odpovědi

Jsem převážně muškař, sumce jsem nikdy nelovil. Napadlo mě, ža bych to příští rok mohl zkusit, ale mám na sumce jen smekáč s asi 90m 50kg šnůry a prut s gramáží okolo 120g. Bude to na menšího sumce (asi do 170cm) stačit? p.s.: Nevíte nějakej revír na sumce? Slyšel jsem o revíru Nová Ves u Ostravy, ale nevím… Máte s ním někdo zkušenosti?