Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Baterka na ryby necteno

17.11.2006 | Sander | Ryby | 5.594 zobrazení | 29 odpovědí

Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.

Výrobky firmy RYNA s.r.o. necteno

15.2.2007 | parmen | Obchod | 5.590 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat na skušenosti s výrobky české firmy RYNA s.r.o. Převážně mě zajímají woblery a třpytky. Všem děkuji za odpovědi.

Obsah cievky navijáku necteno

6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.586 zobrazení | 23 odpovědí

Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:

Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???

Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ necteno

1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.586 zobrazení | 34 odpovědí

Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz

Přemnožení Bolena na Orlíku necteno

16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.584 zobrazení | 15 odpovědí

Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?

Lowrance Hook 3x necteno

29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.572 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info

Vánoční dárky necteno

21.12.2007 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 5.571 zobrazení | 43 odpovědí

No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!

Sumci z Moravy a Bečvy necteno

12.12.2014 | Ondřej | Sumcařina | 5.567 zobrazení | žádná odpověď

Sumci z Moravy a BečvyJak se vám dařilo v letošní sezoně v lovu sumců na řekách Moravě a Bečvě kamarádům se dařilo tak bych se chtěl zeptat jak se dařilo i vám ostatním kolegům.

Hrabe kaprařům? necteno

26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.561 zobrazení | 21 odpovědí

Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.

Není to už trošku přes čáru?

kde stahnout filmy o rybach necteno

19.12.2006 | hany.milan | Ryby | 5.558 zobrazení | 29 odpovědí

vite kde se daji stahnout nejake rybarske filmecky at se o svatcich nenudime?

Uchování masa u vody necteno

8.9.2009 | -tom- | Tipy & triky | 5.556 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, nemáte nějaký dobrý trik, jak uchovat maso ze zabitých ryb v jedlém stavu i po celodenním toulání se po břehu řeky? Živé ryby nechci z logických důvodů trápit, ale zároveň mám strach, že po zabití mi maso na dosud relativně teplém a čerstvém vzduchu dlouho poživatelné nevydrží.

Dík :-)

sůl necteno

23.2.2009 | xyz | Feeder | 5.552 zobrazení | 30 odpovědí

Jiz nekolikrat jsem se setkal s radou abych pridal do krmeni sul, jenze nikdo jiz mi nedokazal vysvetlit proc a jaky to ma vyznam

AnketA necteno

9.1.2005 | Rico | Plavaná | 5.551 zobrazení | 24 odpovědí

Byla tu anketa o vláčkařském nářadí. tak si říkám proč by nemohla být o plavané? Hodně lidí se chystá obmněnit výbavu a nebo začátečníci nakoupit úplně novou (viz. já :D)… A proto kdo vyznává plavanou zde může napsat žebříček pedle něj nejlepších značek (budu se teď opičit, snad denyg odpustí). Pište v pořadí nejoblíbenější zančku:
1.) Prutu
2.) Navijáku
3.) Vlasce
4.) Splávku

Balaton HU - povolenky, techniky... necteno

17.2.2009 | radar | Rybaření v zahraničí | 5.550 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj kolegové, letos se chystáme vyrazit na kratší rybářský výlet na maďarský Balaton ( poloostrov Tihanie ) a rád bych slyšel vaše názory na toto místo. Budeme chytat především kapry ( s loďkou ) a možná z nudy feeder :-) Ještě se chci zeptat na informaci, že povolenky se nechají koupit i na tzv. Infocentrech pro turisty ? Popř. kde je koupit v té oblasti ? Díky všem za užitečné rady a všem nám přeju rybníky bez ledu :-)

Přívlačový prut necteno

9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.541 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)

Chytání na Slovensku necteno

12.10.2006 | LOS | Ryby | 5.540 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat? pokuď chci jet na ryby na slovensko co k tomu potřebuji Nemyslím pruty a navijáky, ale organizační věci.(jsem členem MRS) a v jaký cenový relaci se pohybují povolenky.

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.539 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

Jak vážete Micro plus od Jaxona?? necteno

8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.538 zobrazení | 28 odpovědí

Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..

Výroba pelet doma necteno

24.2.2006 | Hora | Kaprařina | 5.529 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych si vyrábět doma pelety s dobou rozpadu 2 – 2,5 hod.Mohli by jste mi poradit čím,nebo jak ovlivnit dobu rozpadu?

Plavaná a vítr, vlny... co s tím? necteno

29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.527 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky