Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Baterka na ryby
17.11.2006 | Sander | Ryby | 5.594 zobrazení | 29 odpovědí
Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.
Výrobky firmy RYNA s.r.o.
15.2.2007 | parmen | Obchod | 5.590 zobrazení | 14 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat na skušenosti s výrobky české firmy RYNA s.r.o. Převážně mě zajímají woblery a třpytky. Všem děkuji za odpovědi.
Obsah cievky navijáku
6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.586 zobrazení | 23 odpovědí
Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:
Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???
Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ
1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.586 zobrazení | 34 odpovědí
Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz
Přemnožení Bolena na Orlíku
16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.584 zobrazení | 15 odpovědí
Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?
Lowrance Hook 3x
29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.572 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info
Vánoční dárky
21.12.2007 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 5.571 zobrazení | 43 odpovědí
No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!
Sumci z Moravy a Bečvy
12.12.2014 | Ondřej | Sumcařina | 5.567 zobrazení | žádná odpověď
Jak se vám dařilo
v letošní sezoně v lovu sumců na řekách Moravě a Bečvě kamarádům se
dařilo tak bych se chtěl zeptat jak se dařilo i vám ostatním kolegům.
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.561 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
kde stahnout filmy o rybach
19.12.2006 | hany.milan | Ryby | 5.558 zobrazení | 29 odpovědí
vite kde se daji stahnout nejake rybarske filmecky at se o svatcich nenudime?
Uchování masa u vody
8.9.2009 | -tom- | Tipy & triky | 5.556 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, nemáte nějaký dobrý trik, jak uchovat maso ze zabitých ryb v jedlém stavu i po celodenním toulání se po břehu řeky? Živé ryby nechci z logických důvodů trápit, ale zároveň mám strach, že po zabití mi maso na dosud relativně teplém a čerstvém vzduchu dlouho poživatelné nevydrží.
Dík :-)
sůl
23.2.2009 | xyz | Feeder | 5.552 zobrazení | 30 odpovědí
Jiz nekolikrat jsem se setkal s radou abych pridal do krmeni sul, jenze nikdo jiz mi nedokazal vysvetlit proc a jaky to ma vyznam
AnketA
9.1.2005 | Rico | Plavaná | 5.551 zobrazení | 24 odpovědí
Byla tu anketa o vláčkařském nářadí. tak si říkám proč by nemohla
být o plavané? Hodně lidí se chystá obmněnit výbavu a nebo
začátečníci nakoupit úplně novou (viz. já :D)… A proto kdo vyznává
plavanou zde může napsat žebříček pedle něj nejlepších značek (budu se
teď opičit, snad denyg odpustí). Pište v pořadí nejoblíbenější
zančku:
1.) Prutu
2.) Navijáku
3.) Vlasce
4.) Splávku
Balaton HU - povolenky, techniky...
17.2.2009 | radar | Rybaření v zahraničí | 5.550 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj kolegové, letos se chystáme vyrazit na kratší rybářský výlet na maďarský Balaton ( poloostrov Tihanie ) a rád bych slyšel vaše názory na toto místo. Budeme chytat především kapry ( s loďkou ) a možná z nudy feeder :-) Ještě se chci zeptat na informaci, že povolenky se nechají koupit i na tzv. Infocentrech pro turisty ? Popř. kde je koupit v té oblasti ? Díky všem za užitečné rady a všem nám přeju rybníky bez ledu :-)
Přívlačový prut
9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.541 zobrazení | 26 odpovědí
ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)
Chytání na Slovensku
12.10.2006 | LOS | Ryby | 5.540 zobrazení | 3 odpovědi
Chtěl bych se zeptat? pokuď chci jet na ryby na slovensko co k tomu potřebuji Nemyslím pruty a navijáky, ale organizační věci.(jsem členem MRS) a v jaký cenový relaci se pohybují povolenky.
Výroba umělých nástrah
10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.539 zobrazení | 11 odpovědí
Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)
Jak vážete Micro plus od Jaxona??
8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.538 zobrazení | 28 odpovědí
Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..
Výroba pelet doma
24.2.2006 | Hora | Kaprařina | 5.529 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych si vyrábět doma pelety s dobou rozpadu 2 – 2,5 hod.Mohli by jste mi poradit čím,nebo jak ovlivnit dobu rozpadu?
Plavaná a vítr, vlny... co s tím?
29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.527 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky