Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

AnketA necteno

9.1.2005 | Rico | Plavaná | 5.522 zobrazení | 24 odpovědí

Byla tu anketa o vláčkařském nářadí. tak si říkám proč by nemohla být o plavané? Hodně lidí se chystá obmněnit výbavu a nebo začátečníci nakoupit úplně novou (viz. já :D)… A proto kdo vyznává plavanou zde může napsat žebříček pedle něj nejlepších značek (budu se teď opičit, snad denyg odpustí). Pište v pořadí nejoblíbenější zančku:
1.) Prutu
2.) Navijáku
3.) Vlasce
4.) Splávku

Jaký měli vaši vedoucí v ryb. kroužku vliv na váš další vývoj? necteno

1.1.2006 | Hora | Ryby | 5.520 zobrazení | 35 odpovědí

Týká se to hlavně rybářů kteří začínali v rybářských kroužcích,jaký vliv na jejich další vývoj coby rybáře měli vedoucí mládeže.

Dělička nebo teleskop ? necteno

12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.519 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)

Lowrance Hook 3x necteno

29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.502 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info

Výroba umělých nástrah necteno

10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.500 zobrazení | 11 odpovědí

Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)

Vánoční dárky necteno

21.12.2007 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 5.497 zobrazení | 43 odpovědí

No tak co vám nadělí/nadělil COCA-COLOU vymyšlený „Santa“ pro nás "Ježíšek!

Přívlačový prut necteno

9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.496 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)

Coby jste změnili na CHYTEJ. CZ necteno

1.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 5.494 zobrazení | 34 odpovědí

Kdyby jste mohli co by jste změnili na chytej. cz

Jak vážete Micro plus od Jaxona?? necteno

8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.492 zobrazení | 28 odpovědí

Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..

sůl necteno

23.2.2009 | xyz | Feeder | 5.488 zobrazení | 30 odpovědí

Jiz nekolikrat jsem se setkal s radou abych pridal do krmeni sul, jenze nikdo jiz mi nedokazal vysvetlit proc a jaky to ma vyznam

Chytání na Slovensku necteno

12.10.2006 | LOS | Ryby | 5.488 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat? pokuď chci jet na ryby na slovensko co k tomu potřebuji Nemyslím pruty a navijáky, ale organizační věci.(jsem členem MRS) a v jaký cenový relaci se pohybují povolenky.

Balaton HU - povolenky, techniky... necteno

17.2.2009 | radar | Rybaření v zahraničí | 5.485 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj kolegové, letos se chystáme vyrazit na kratší rybářský výlet na maďarský Balaton ( poloostrov Tihanie ) a rád bych slyšel vaše názory na toto místo. Budeme chytat především kapry ( s loďkou ) a možná z nudy feeder :-) Ještě se chci zeptat na informaci, že povolenky se nechají koupit i na tzv. Infocentrech pro turisty ? Popř. kde je koupit v té oblasti ? Díky všem za užitečné rady a všem nám přeju rybníky bez ledu :-)

Plavaná a vítr, vlny... co s tím? necteno

29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.484 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky

Výroba pelet doma necteno

24.2.2006 | Hora | Kaprařina | 5.478 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych si vyrábět doma pelety s dobou rozpadu 2 – 2,5 hod.Mohli by jste mi poradit čím,nebo jak ovlivnit dobu rozpadu?

Výstava rybaření BVV Brno, březen 2004 necteno

2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.478 zobrazení | 10 odpovědí

vše o této výstavě

Co sem to chytnul? necteno

20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 5.477 zobrazení | 13 odpovědí

Co se to chytnul?Lapnul jsem tuto rybu, delka 43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba vracena vode.

Klipový signalizátor záběru na prut necteno

5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.474 zobrazení | 17 odpovědí

Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut

Dip na dravce necteno

13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.473 zobrazení | 15 odpovědí

Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???

sumčí pelety necteno

22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.471 zobrazení | 11 odpovědí

zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.470 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym