Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

PŘEHRADA LES KRÁLOVSTVÍ necteno

19.2.2007 | HorseFish | Domácí revíry | 5.674 zobrazení | 9 odpovědí

Chytáte někdo na přehradě Les Království u Dvora Králové???

Nic mi nebere jenom malí ryby! necteno

4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.671 zobrazení | 20 odpovědí

neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lowrance Hook 3x necteno

29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.664 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info

jidlo na štědrý večer necteno

25.12.2006 | Zcuter | Vánoce | 5.662 zobrazení | 25 odpovědí

tak by me zajimalo co jste dobreho meli na Vanocni veceri dobreho..a zda redeji uprednostnujete rybu nebo neco jineho…napr: rizek steak..atd..

Přívlač na mimopstruhových vodách necteno

30.1.2006 | kubas | Ryby | 5.659 zobrazení | 17 odpovědí

Četly jste knihu Přívlač na mimopstruhových vodách od Václava Fikara?Já jsem ji dostal na Vánoce a přečetl jsem ji do dvou dnů(tak moc mě bavila). Je to kniha přímo dokonalá. Těm kdo tuto knihu ještě nečetl vřele doporučuji,ať si ji zakoupí,stojí to za to.

Přemnožení Bolena na Orlíku necteno

16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.654 zobrazení | 15 odpovědí

Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?

sůl necteno

23.2.2009 | xyz | Feeder | 5.654 zobrazení | 30 odpovědí

Jiz nekolikrat jsem se setkal s radou abych pridal do krmeni sul, jenze nikdo jiz mi nedokazal vysvetlit proc a jaky to ma vyznam

Obsah cievky navijáku necteno

6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.651 zobrazení | 23 odpovědí

Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:

Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???

zima - vertikálna prívlač necteno

7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.649 zobrazení | 11 odpovědí

Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým

Tým v přívlači na 2009 necteno

16.8.2008 | Flash25 | Přívlač | 5.647 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím Vás,chtěl bych příští sezonu sehnat partu a přihlásit se do soutěže,každej známe kousek republiky a sejít se,dát pivko a zachytat by neměl být problém. Kdybyste měli zájem napište sem,nebo vážní zájemci můžou na JChmelar25@seznam.cz,nebo na skype Pinda25. Díky.

Výrobky firmy RYNA s.r.o. necteno

15.2.2007 | parmen | Obchod | 5.647 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat na skušenosti s výrobky české firmy RYNA s.r.o. Převážně mě zajímají woblery a třpytky. Všem děkuji za odpovědi.

Balaton HU - povolenky, techniky... necteno

17.2.2009 | radar | Rybaření v zahraničí | 5.645 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj kolegové, letos se chystáme vyrazit na kratší rybářský výlet na maďarský Balaton ( poloostrov Tihanie ) a rád bych slyšel vaše názory na toto místo. Budeme chytat především kapry ( s loďkou ) a možná z nudy feeder :-) Ještě se chci zeptat na informaci, že povolenky se nechají koupit i na tzv. Infocentrech pro turisty ? Popř. kde je koupit v té oblasti ? Díky všem za užitečné rady a všem nám přeju rybníky bez ledu :-)

Baterka na ryby necteno

17.11.2006 | Sander | Ryby | 5.639 zobrazení | 29 odpovědí

Má baterka už dosloužila, musím si udělat předčasného Jéžiška. Poraďte nějakou baterku, která chvíli vydrží? Nejlépe malou, kovovou, na AA baterie, bez LED diod – klasické malé žárovičky :-) (ne čelovku) Rád bych se vešel do pětikila. Díky moc.

Chytání na Slovensku necteno

12.10.2006 | LOS | Ryby | 5.632 zobrazení | 3 odpovědi

Chtěl bych se zeptat? pokuď chci jet na ryby na slovensko co k tomu potřebuji Nemyslím pruty a navijáky, ale organizační věci.(jsem členem MRS) a v jaký cenový relaci se pohybují povolenky.

Sumci z Moravy a Bečvy necteno

12.12.2014 | Ondřej | Sumcařina | 5.627 zobrazení | žádná odpověď

Sumci z Moravy a BečvyJak se vám dařilo v letošní sezoně v lovu sumců na řekách Moravě a Bečvě kamarádům se dařilo tak bych se chtěl zeptat jak se dařilo i vám ostatním kolegům.

AnketA necteno

9.1.2005 | Rico | Plavaná | 5.622 zobrazení | 24 odpovědí

Byla tu anketa o vláčkařském nářadí. tak si říkám proč by nemohla být o plavané? Hodně lidí se chystá obmněnit výbavu a nebo začátečníci nakoupit úplně novou (viz. já :D)… A proto kdo vyznává plavanou zde může napsat žebříček pedle něj nejlepších značek (budu se teď opičit, snad denyg odpustí). Pište v pořadí nejoblíbenější zančku:
1.) Prutu
2.) Navijáku
3.) Vlasce
4.) Splávku

Přívlačový prut necteno

9.3.2010 | Dave20 | Přívlač | 5.620 zobrazení | 26 odpovědí

ahoj, zdravím všechny rybáře a vláčkaře zvlášť :-)..chci si koupit nový prut o velikosti 220–240 cm a gramáží 10–30g, ale příliš se nevyznám ve značkách.....mohl by mi někdo poradit konkrétní značku a typ prutu, který funguje?......moc díky a přežijte nějak to čekání..:-)

MÍRY RYB !?? necteno

31.1.2005 | DEATH | Muškaření | 5.604 zobrazení | 12 odpovědí

Mám dotaz na pár mír ryb ,mám na mysli amura,sumce a kapra...... Jaké mají u vás míry?My Jihočeši máme skvělí dodatek,že amur má 50cm,sumec 90cm a kapr 40cm..(konečně něco chytrého) A jak to máte vy ostatní?

kde stahnout filmy o rybach necteno

19.12.2006 | hany.milan | Ryby | 5.603 zobrazení | 29 odpovědí

vite kde se daji stahnout nejake rybarske filmecky at se o svatcich nenudime?

Plavaná a vítr, vlny... co s tím? necteno

29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.598 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky