Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jak vážete Micro plus od Jaxona??
8.10.2010 | FISHERBOY | Tipy & triky | 5.595 zobrazení | 28 odpovědí
Chlapi jak to dělate???ja jsem z toho uplně na prášky, lanko vypadá dobře, ale zaboha to nemůzu uvázat.....předem dík za rady ..
sumčí pelety
22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.592 zobrazení | 11 odpovědí
zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju
Výroba pelet doma
24.2.2006 | Hora | Kaprařina | 5.591 zobrazení | 5 odpovědí
Chtěl bych si vyrábět doma pelety s dobou rozpadu 2 – 2,5 hod.Mohli by jste mi poradit čím,nebo jak ovlivnit dobu rozpadu?
Dip na dravce
13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.589 zobrazení | 15 odpovědí
Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???
Výroba umělých nástrah
10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.587 zobrazení | 11 odpovědí
Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)
Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek)
24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.578 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu
Modlany Teplice
12.6.2010 | 17_Rosta | Domácí revíry | 5.577 zobrazení | 8 odpovědí
Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky
Výstava rybaření BVV Brno, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.570 zobrazení | 10 odpovědí
vše o této výstavě
candát a smáček
25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.566 zobrazení | 11 odpovědí
jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym
Klipový signalizátor záběru na prut
5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.563 zobrazení | 17 odpovědí
Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut
PVA šňůry
7.2.2011 | Troopik | Kaprařina | 5.557 zobrazení | 14 odpovědí
zdravím, chtěl bych poradit ohledně PVA šňůr. Jediný co jsem skrze vyhledávač našel jsou různé zmínky v různých článcích, kde je pouze zmíněno dokrmování, použití pomocí pva šňůr, pytlíků atd. Bohužel nikde jsem nenašel nějaké podrobnější detaily ohled pva šňůř. Chtěl bych ji použít při delším nahazování, ale nikde se moc nedočtu jak hodně toho vydrží – ano výrobci si napíšou extra silná, ale to mi nic neřekne. Zvládají ty šňůry náhozy někde mezi 50–100 metry? Musí být na to speciální či to zvládají běžně všechny? Kolik by toho mohli vydržet tyhle obyčejnější (tedy je v nich nějaký závratný rozdíl krom ceny)? http://sportcarp.cz/…pe-40-m.aspx http://sportcarp.cz/…ord-20m.aspx http://sportcarp.cz/…de-tape.aspx
samozřejmě rozdíl v rozpustnosti v čase jsem pochopil, ale jaký to má dopad v praxi? uvítám jakékoliv rady či osobní zkušenosti:) předem díky
MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 5.554 zobrazení | 58 odpovědí
Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?
Rozšíření diskuse.
22.11.2004 | HaD | chytej.cz | 5.548 zobrazení | 43 odpovědí
Na toto téma jsem přemýšlel již delší dobu a impuls mi včera dodal jeden z pravidelných návštěvníků. Diskuse nám stále roste a není výjimka i několik stovek příspěvků za den. Byli by jste pro vytvoření více diskusí podle tématu? Např.: by mohla být diskuse časem dělena na tyto:
Pokec (Kecárna, Jirisovna apod.) Přívlač Muška Plavaná Feeder Marmyška Dravci Kapr Sumec Jak brali Cajk
Je to jen návrh, ani netvrdím, že bych to takhle chtěl udělat, ale alespoň budete mít nad čím přemýšlet, pokud někdo přijde s lepším členěním, nebo počet návrhem jak to zredukovat, klidně to tak udělám. Je to web pro Vás, tak si říkejte, jak by se vám to líbilo. A nestyďte se, šup sem s názory! Odkaz by mohl být jeden centrální s tím, že by se skočilo na rozcestník, nebo by mohla např. přibýt navigační tabulka hned nad fórem. Ještě jsem o tom moc nepřemýšlel, ale nějaký dobrý řešení by se našlo…
Chemické světlo
17.8.2013 | Piranha | Feeder | 5.546 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím všechny a mám dotaz jak kdo upevňuje chem. světlo na feederovou špičku.Izolepka mě občas dost štve, protože povolí a pak mi světlo padá dolu, malinké gumičky nejsou tak pevné a při náhozu se světlo otáčí také pod prut.Někde jsem viděl světlo, které mělo rovnou držáček.Držáčky na světla mají moc velké průměry. Poradíte?
Multiplikátory - penn vs. okuma
9.4.2011 | Paja73 | Sumcařina | 5.543 zobrazení | 3 odpovědi
Multiplikátor PENN Senator 4/0 113H vs.OKUMA Solterra SLR-50L
Pánové zdravím, který je podle Vás co do kvality lepší /cena cca stejná/ hvězdicovou nebo pákovou brzdu neřeším. zajímali ba mě vaše názory díky.
Táborský vánoční večírek
13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 5.525 zobrazení | 37 odpovědí
Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D
Lov dravcu na laby v usti nad labem
6.8.2007 | Beryrybar | Ryby | 5.524 zobrazení | 16 odpovědí
Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti
Jak kuchat chobotnice?
4.5.2008 | supi | Ostatní ryby | 5.523 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím! Koupil jsem si zmražené chobotnice a předpokládám, že jsou nekuchané. Jak se něco takového kuchá, prosím? Děkuji všem předem!!
Orlík Zvíkovské podhradí
19.1.2014 | pepalov | Domácí revíry | 5.521 zobrazení | 10 odpovědí
Vyjíždím poprvé na tento revír na domek črs ve Zvíkovském podhradí, poradil by mi někdo kam na ryby v tomto okolí.Rád chytám feedrem,a na položenou dravce nejsem vyznavačem přívlače a sumcařiny.Díky za každou informaci lod´ku mám k dispozici,at´se všem daří v sezoně 2014.
Bojová brzda
18.8.2010 | nessi | Navijáky | 5.515 zobrazení | 5 odpovědí
Pekny den, muze prosim nekdo zacatecnikovi vysvetlit pouzivany pojem u navijaku „bojova brza“?? Dekuji predem a omlouvam se za dotaz. Jura.