Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tým v přívlači na 2009 necteno

16.8.2008 | Flash25 | Přívlač | 5.526 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím Vás,chtěl bych příští sezonu sehnat partu a přihlásit se do soutěže,každej známe kousek republiky a sejít se,dát pivko a zachytat by neměl být problém. Kdybyste měli zájem napište sem,nebo vážní zájemci můžou na JChmelar25@seznam.cz,nebo na skype Pinda25. Díky.

MÍRY RYB !?? necteno

31.1.2005 | DEATH | Muškaření | 5.526 zobrazení | 12 odpovědí

Mám dotaz na pár mír ryb ,mám na mysli amura,sumce a kapra...... Jaké mají u vás míry?My Jihočeši máme skvělí dodatek,že amur má 50cm,sumec 90cm a kapr 40cm..(konečně něco chytrého) A jak to máte vy ostatní?

Dip na dravce necteno

13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.519 zobrazení | 15 odpovědí

Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???

sumčí pelety necteno

22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.516 zobrazení | 11 odpovědí

zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju

candát a smáček necteno

25.7.2009 | wenaX | Přívlač | 5.512 zobrazení | 11 odpovědí

jak stim odně klepat jestli víc nebo míň mě se to vůbec nedaří na smáčka nejdou a když tam hodim kopyto tak tahám jednoho za druhym

Klipový signalizátor záběru na prut necteno

5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.509 zobrazení | 17 odpovědí

Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut

Výstava rybaření BVV Brno, březen 2004 necteno

2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.509 zobrazení | 10 odpovědí

vše o této výstavě

PVA šňůry necteno

7.2.2011 | Troopik | Kaprařina | 5.507 zobrazení | 14 odpovědí

zdravím, chtěl bych poradit ohledně PVA šňůr. Jediný co jsem skrze vyhledávač našel jsou různé zmínky v různých článcích, kde je pouze zmíněno dokrmování, použití pomocí pva šňůr, pytlíků atd. Bohužel nikde jsem nenašel nějaké podrobnější detaily ohled pva šňůř. Chtěl bych ji použít při delším nahazování, ale nikde se moc nedočtu jak hodně toho vydrží – ano výrobci si napíšou extra silná, ale to mi nic neřekne. Zvládají ty šňůry náhozy někde mezi 50–100 metry? Musí být na to speciální či to zvládají běžně všechny? Kolik by toho mohli vydržet tyhle obyčejnější (tedy je v nich nějaký závratný rozdíl krom ceny)? http://sportcarp.cz/…pe-40-m.aspx http://sportcarp.cz/…ord-20m.aspx http://sportcarp.cz/…de-tape.aspx

samozřejmě rozdíl v rozpustnosti v čase jsem pochopil, ale jaký to má dopad v praxi? uvítám jakékoliv rady či osobní zkušenosti:) předem díky

Multiplikátory - penn vs. okuma necteno

9.4.2011 | Paja73 | Sumcařina | 5.496 zobrazení | 3 odpovědi

Multiplikátor PENN Senator 4/0 113H vs.OKUMA Solterra SLR-50L

Pánové zdravím, který je podle Vás co do kvality lepší /cena cca stejná/ hvězdicovou nebo pákovou brzdu neřeším. zajímali ba mě vaše názory díky.

http://www.tropicliberec.cz/…h-high-speed

http://www.rybyrybkyrybicky.cz/…-slr-50.html?add

Modlany Teplice necteno

12.6.2010 | 17_Rosta | Domácí revíry | 5.495 zobrazení | 8 odpovědí

Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky

Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek) necteno

24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.488 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu

Chemické světlo necteno

17.8.2013 | Piranha | Feeder | 5.481 zobrazení | 27 odpovědí

Zdravím všechny a mám dotaz jak kdo upevňuje chem. světlo na feederovou špičku.Izolepka mě občas dost štve, protože povolí a pak mi světlo padá dolu, malinké gumičky nejsou tak pevné a při náhozu se světlo otáčí také pod prut.Někde jsem viděl světlo, které mělo rovnou držáček.Držáčky na světla mají moc velké průměry. Poradíte?

Bojová brzda necteno

18.8.2010 | nessi | Navijáky | 5.470 zobrazení | 5 odpovědí

Pekny den, muze prosim nekdo zacatecnikovi vysvetlit pouzivany pojem u navijaku „bojova brza“?? Dekuji predem a omlouvam se za dotaz. Jura.

Orlík Zvíkovské podhradí necteno

19.1.2014 | pepalov | Domácí revíry | 5.454 zobrazení | 10 odpovědí

Vyjíždím poprvé na tento revír na domek črs ve Zvíkovském podhradí, poradil by mi někdo kam na ryby v tomto okolí.Rád chytám feedrem,a na položenou dravce nejsem vyznavačem přívlače a sumcařiny.Díky za každou informaci lod´ku mám k dispozici,at´se všem daří v sezoně 2014.

Výbava na sumce necteno

7.11.2006 | MB | Sumcařina | 5.446 zobrazení | 4 odpovědi

Jsem převážně muškař, sumce jsem nikdy nelovil. Napadlo mě, ža bych to příští rok mohl zkusit, ale mám na sumce jen smekáč s asi 90m 50kg šnůry a prut s gramáží okolo 120g. Bude to na menšího sumce (asi do 170cm) stačit? p.s.: Nevíte nějakej revír na sumce? Slyšel jsem o revíru Nová Ves u Ostravy, ale nevím… Máte s ním někdo zkušenosti?

Jak kuchat chobotnice? necteno

4.5.2008 | supi | Ostatní ryby | 5.443 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím! Koupil jsem si zmražené chobotnice a předpokládám, že jsou nekuchané. Jak se něco takového kuchá, prosím? Děkuji všem předem!!

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.441 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

Plastové pramice necteno

30.10.2008 | roby | Ostatní nádobíčko | 5.440 zobrazení | 2 odpovědi

Znáte nějakou slušnou plastovku pro lov z lodě , třeba i sumců?

číhátka před špičku necteno

24.2.2014 | karpius | Položená | 5.438 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj,nevíte někdo kde se dají sehnat lehká předprutová číhátka světelná na LED diody?

Lov dravcu na laby v usti nad labem necteno

6.8.2007 | Beryrybar | Ryby | 5.438 zobrazení | 16 odpovědí

Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti