Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Plastové pramice necteno

30.10.2008 | roby | Ostatní nádobíčko | 5.389 zobrazení | 2 odpovědi

Znáte nějakou slušnou plastovku pro lov z lodě , třeba i sumců?

Stojany necteno

17.8.2006 | zany | Ostatní nádobíčko | 5.385 zobrazení | 27 odpovědí

potřeboval bych poraďit s výběrem stojanu..popřípadě jaké méte zkušenos s určitým typem..díky

Je možné chytat z nafukovacího člunu fishanter? necteno

3.7.2005 | gadasnik | Sumcařina | 5.385 zobrazení | 8 odpovědí

citace rř. za ryb. loďku,. se nepovažuje kanoe,kajak,vor,spor­tovní loď,nafukovací vodní plavidlo,…

Výbava plavaná - Shimano. necteno

5.8.2005 | Goyer | Plavaná | 5.379 zobrazení | 12 odpovědí

Plavá není moje dominantní technika, ale nějaký pátek již tak chytám a vybavení nic moc. Proto jsem se porozhlédl po eshopech a rád bych zakoupil věci od Shimana. Nevím proč a rád bych aby mne někdo vrátil do jasných kolejí, protože mám, nějako zafixováno, že Shimano je nejlepší.

Chci si pořídit tento prut: Shimano Hyperloop 6m 0–20g

Prut carbon+kevlar,SIC očka.Řada prutů osazená očky Shimano Hardlite. Cena je pod 2000kč. Nikde jsem o něm nic nečetl a nevím,nikde jsem o něm nic našel a velice rád bych znal zlušenosti, názory, pozitiva či negativa. Pak se chci zeptat, zda není lepší dělička. Jenže delička o této délce asi není, nebo jsem nenašel. Dělička bude jistě lepší a není tedy lepší zakoupit prut na plavanou o délce 4m? Jaké jsou mezitím rozdíly? Prosím. Nehledě na to, je dobrá značka Shimano i v této cenové relaci?

A dále naviják Shimano Exage 1000 RA brzda zadní (bojová)

Zcela nová série navijáků s bojovou brzdou s vynikajícím designem a velmi kvalitní výbavou. Naviják se vyznačuje velmi hladkým a klidným chodem, dvěmi kovovými! cívkami a především cenou. Je osazen novými špičkovými ložisky A-RB, jedním centrálním ložiskem… Větší výkon navijáku využijete zejména při chytání dravců nebo při práci s feederem na tekoucí vodě. Ve větší velikosti je vhodný pro lov kaprovitých ryb. Nejlepší poměr kvalita/cena!! POPIS: 3 kuličková A-RB ložiska plus jedno centrální Dyna Balance System pro redukci kmitů navijáků a hladší chod Velká protizkrutná rolnička Power Roller S. S. C. Smooth Cast System pro lepší ukládání vlasce Zadní jemná brzda Bojová brzda „Fighting Drag II“ Super Stopper II pro okamžité zastavení zpětného chodu Kovová cívka – Cold Forged Aluminium Spool pro zlepšení nahazování Náhradní kovová cívka Dvojitá, oboustranně měnitelná klička Překlapěč s dlouhou životností Typ 1000RA. návin 140m/0,20mm ; převod 5,2:1 ; hmotnost 230g

Od něho bych si sliboval jemný chod a snad nějaký ten rok výdrže při stejných vlastností. Pokud někdo vlastní, prosím napište nějaké zkušenosti.

Jak jsem psal, plavaná není moje dominantní technika, ale rád bych pořídil nějaké lepší načiní. Takže bych rád pořídil něco dobrého a myslím, že tyto dvě věci ve spojení nebude špatná investice, ale to si myslím já a ptám se na Váš názor.

Moc děkuju!

luhačovice necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.377 zobrazení | 15 odpovědí

jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?

Kde lovit sumce... necteno

11.7.2012 | coch | Dravci | 5.376 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Jestli je tu někdo z Veselí nad Moravou, tak by mi mohl poradit, kam mám jít na sumce na Morave… nebo na velké kapry.

Pls, dík moc předem.

Chování rybiček necteno

25.6.2007 | schwara | Ostatní ryby | 5.373 zobrazení | 11 odpovědí

Mohl bych se zaptat, máme takový problém s uchováváním živých rybiček, nevíme kam je dát. Jak je uchováváte vy??? Mají se nějak přikrmovat??? A jaké druhy nejčastějc používáte a na co???

Hrabe kaprařům? necteno

26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.371 zobrazení | 21 odpovědí

Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.

Není to už trošku přes čáru?

Film o plavané necteno

16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.362 zobrazení | 11 odpovědí

Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík

Rybolov Chorvatsko z lode necteno

10.1.2017 | Martin R | Rybaření v zahraničí | 5.358 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravim kolegove, 1 července vyrazim s rodinou na dovolenou do chorvatska a naskytla se příležitost půjčit si lod na tyden, takze budeme brazdit ruzne zatoky cely tyden a já si rikam proc si nezkusit zachytat z lode. Bude to moje prvni chytani na mori a z lode. Chtel bych se zeptat zda tu je nekdo kdo ma nejake zkušenosti s timto typem rybolovu v chorvatsku a hlavne techniku lovu. Co jsem projížděl google, moc jsem toho nenasel. Teda spis nic. Zajima me jak je to s privlaci, typ nastrahy. Co plavana vyplati se na mori? A taktéž jaka nastraha. Je červenec, bude vubec nejakej zaber. Jak rikam na mori jsem jeste nelovil, takze tam nechci prijet nepripravenej :) za kazde info budu vdecnej popřípadě i nejaky odkaz kde se tomuto tematu venuje nejaka pozornost. Diky moc Martin

ŽELIVKA 6 - nádrž Sedlice - zná to tam někdo ? necteno

27.6.2005 | joba | Domácí revíry | 5.353 zobrazení | 6 odpovědí

O tomhle víkendu jsem jel na blind na ŽELIVKU 6 – nádrž Sedlice, nikdy jsem tam předtím nebyl tak jsem si toho moc nesliboval,ale to co se tam dělo to byla síla. Celou sobotu a na neděli (v povolených časech samozřejmě) tam nikdo kam sem až dohlídl nic nechytl,jednou deně někdo sekl ale nic. nuda na nic to nebralo, když nepočítám pár okounků a plotic na červíky na bič když jsem chytal nástražní rybky, tak to bylo mrtví, většina lidí odjela už večer,zbytek se marně snažil i v noci (marně). Když už jsem chtěl v neděli odjet tak jsem se ještě šel projít po hrázi. Když jsem se otočil z přehrady na druhou stranu pod hráz kde je prostor cca 30×6 m viděl jsem že tam něco malýho zalovilo. Jen tak zkusmo jsem tam hodil malou rotačku a po pár náhozech se mi tam oběsilo celkem 5 štiček dětiček do 40 cm,několik okounů a jeden jelec . pak jsem tam zkusmo hodil brčko z žížalkou a měl jsem 2 kapry 54 a 42. ani nevím jestli se tam může chytat ale zákaz jsem tam neviděl ani v papírech. To co jsem tam chytl bylo cca za hodinu. Za dvy dny nahoře ani ň a to všichni…

Co candáti a plandavky? necteno

7.9.2004 | Holajz2 | Dravci | 5.345 zobrazení | 10 odpovědí

Dlouho už brousím po tomhle foru a jak pročítám, dravci se chytají všude a na všechno. Ale zkoušel někdo chytat candaty na plandavky. Může mi někdo poradit?

Rozšíření diskuse. necteno

22.11.2004 | HaD | chytej.cz | 5.337 zobrazení | 43 odpovědí

Na toto téma jsem přemýšlel již delší dobu a impuls mi včera dodal jeden z pravidelných návštěvníků. Diskuse nám stále roste a není výjimka i několik stovek příspěvků za den. Byli by jste pro vytvoření více diskusí podle tématu? Např.: by mohla být diskuse časem dělena na tyto:

Pokec (Kecárna, Jirisovna apod.) Přívlač Muška Plavaná Feeder Marmyška Dravci Kapr Sumec Jak brali Cajk

Je to jen návrh, ani netvrdím, že bych to takhle chtěl udělat, ale alespoň budete mít nad čím přemýšlet, pokud někdo přijde s lepším členěním, nebo počet návrhem jak to zredukovat, klidně to tak udělám. Je to web pro Vás, tak si říkejte, jak by se vám to líbilo. A nestyďte se, šup sem s názory! Odkaz by mohl být jeden centrální s tím, že by se skočilo na rozcestník, nebo by mohla např. přibýt navigační tabulka hned nad fórem. Ještě jsem o tom moc nepřemýšlel, ale nějaký dobrý řešení by se našlo…

MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 5.334 zobrazení | 58 odpovědí

Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?

padají mi okouni z TWISTERŮ! necteno

18.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 5.334 zobrazení | 33 odpovědí

chytal jsem okouny v proudu a mel jsem na hacku 5 okounu a jednoho candata ale vsichni spadli!Takova skoda musim se polepsit ale jak?jde to nejak udelat aby nepadaly tak casto? dekuji za kazdou radu.

Rapala Jonted cdj (sinking) necteno

6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.333 zobrazení | 25 odpovědí

Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.

Soukromé rybníky. Ano či ne?? necteno

29.1.2006 | ale | Domácí revíry | 5.331 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o soukromejch vodách a kterej rybník či jezero je dobré na kapry???

podzimní zavody Luhačovice 2017 necteno

11.9.2017 | mariomario | Bílá ryba | 5.329 zobrazení | žádná odpověď

PODZIMNÍ ŘYBÁŘSKÉ ZAVODY 2017 zdravim rybaři ,tyto zavody byly propadak nejlepší místa obsadili prominenti jako vždy to je kolem kempu bliže hraze i z druhe strany,potom zbyva jenom zadek a boky přehrady je jasné že tam velké ryby nejsou obyčejný člověk se nedostane do předního useku tam se zdržují ty trofejní ryby protože je tam každý krmi a ryby jsou zvykle to se to potom chyta a vrchol všeho byl umyslně upouštění vody z přehrady od soboty rano jsme měli zabořený klacek ve vodě a sledovali pokles i v neděli a hned bylo jasno to bylo umyslně když se sniži hladina vody ryby neberou hlavně když každý zaplatí ti co chodi pravidelně několik let mi dali za pravdu že je to každy rok horší a horší

Kapři na Slapech necteno

4.3.2004 | pupak | Kaprařina | 5.329 zobrazení | 8 odpovědí

Tak jsem slyšel, že kapři na Slapech už zacínaj jít. Víte o tom někdo jestli je to pravda?

Lov na dírkách. necteno

10.1.2008 | rgb23 | Rybaření na dírkách | 5.321 zobrazení | 30 odpovědí

Jak a čím děláte ony vstupy do podvodního světa. Půjčujete si vrtáky od správců revírů, máte vlastní, tesáte díry sekerou, řežete led motorovou pilou?