Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

oprava ocek na prutu necteno

28.1.2009 | novas32 | Tipy & triky | 5.215 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj, poradi mi prosim nekdo, cim opravit vystipany lak u uchyceni ocek? nejakou epoxidovou pryskyrici?

Lov dravcu na laby v usti nad labem necteno

6.8.2007 | Beryrybar | Ryby | 5.214 zobrazení | 16 odpovědí

Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti

Tak už začnem ne? necteno

2.3.2004 | pupak | Muškaření | 5.214 zobrazení | 16 odpovědí

Tak mouchaři koukejte začít ať to frčí, a můžem něco zplknout

Film o plavané necteno

16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.212 zobrazení | 11 odpovědí

Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík

Chorvatsko necteno

23.5.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 5.205 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…

Co candáti a plandavky? necteno

7.9.2004 | Holajz2 | Dravci | 5.204 zobrazení | 10 odpovědí

Dlouho už brousím po tomhle foru a jak pročítám, dravci se chytají všude a na všechno. Ale zkoušel někdo chytat candaty na plandavky. Může mi někdo poradit?

Pokousáni necteno

8.7.2015 | dody | Dravci | 5.203 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravím mám dotaz kamarád má rybník , minulý týden na něm došlo k pokousání 9 letého kluka, který plaval něco ho kouslo do ruky a zatáhlo pod vodu na ruce byla tržná rána na zápěstí 17 stehů a byla celá doškrabaná, myslíte že sumec? Domluvily jsme se ,že ho zkusím chytit ale co s ním?? Mám ho převést do jiné vody nebo zabít??

echolot necteno

4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.202 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.

Odhozova bojka Magic Bobbers necteno

24.4.2008 | Deaf | Ostatní nádobíčko | 5.202 zobrazení | 4 odpovědi

Nazdarek kolegove,nemate s ni nahodou nekdo zkusenosti?Pouziti v praxi,zkuse­nosti,potenci­onalni ulovky,atd…?

Otázka muškaření na Berounce necteno

2.3.2009 | bucharovic | Muškaření | 5.198 zobrazení | 16 odpovědí

Chtěl bych znát Váš názor na efektivnost muškaření na Berounce 1 a 2. Mám na mysli hlavně fakt, že je tam voda víc kalná, jestli tam (nebo na obdobném typu nepstruhových revírů) máte někdo zkušenosti s lovem bolenů a jiných ryb právě na mouchu, protože vím, že pstruhů (duháků) a sivenů tam moc není. Díky

Mlčet / Říct necteno

28.9.2005 | willIam | Neúspěchy | 5.195 zobrazení | 24 odpovědí

Už se vam nekdy u vody stalo že jste viděli nekoho jak taha rybu na břeh bez podběráku, nebo ma nahozeny dva klacky na položenou a ještě si chytá na brčko " nástražky" popř. jinak porušuje řád? Jestli ano řekli jste neco nebo jste zustali mlčet a všímali jste si svého?

Rybolov Chorvatsko z lode necteno

10.1.2017 | Martin R | Rybaření v zahraničí | 5.192 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravim kolegove, 1 července vyrazim s rodinou na dovolenou do chorvatska a naskytla se příležitost půjčit si lod na tyden, takze budeme brazdit ruzne zatoky cely tyden a já si rikam proc si nezkusit zachytat z lode. Bude to moje prvni chytani na mori a z lode. Chtel bych se zeptat zda tu je nekdo kdo ma nejake zkušenosti s timto typem rybolovu v chorvatsku a hlavne techniku lovu. Co jsem projížděl google, moc jsem toho nenasel. Teda spis nic. Zajima me jak je to s privlaci, typ nastrahy. Co plavana vyplati se na mori? A taktéž jaka nastraha. Je červenec, bude vubec nejakej zaber. Jak rikam na mori jsem jeste nelovil, takze tam nechci prijet nepripravenej :) za kazde info budu vdecnej popřípadě i nejaky odkaz kde se tomuto tematu venuje nejaka pozornost. Diky moc Martin

Přelouč a okolí necteno

24.6.2006 | RonThompson | Přívlač | 5.192 zobrazení | 25 odpovědí

Zdar, nevíte někdo kam na vláčku v Přelouči a okolí doporučte mi něco nějak se nemůžu prosadit.

prichute na kapry necteno

23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.192 zobrazení | 12 odpovědí

jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????

Klabava necteno

27.2.2006 | MK | Domácí revíry | 5.189 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?

číhátka před špičku necteno

24.2.2014 | karpius | Položená | 5.186 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj,nevíte někdo kde se dají sehnat lehká předprutová číhátka světelná na LED diody?

Jigový prut necteno

7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.168 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!

Muskarska snura necteno

5.8.2006 | Krvinka | Muškaření | 5.154 zobrazení | 19 odpovědí

Tak me tak napadlo jak ma byt utazena ci povolena snura na navijaku??? Ma byt spise utazenejsi nebo povolenejsi??? A cim umyt spinavou ulepenou snuru? A kterou snuru si urcite nemam a nebo naopak mam koupit?

Colmic Zephir 1,8m 3 - 15g necteno

3.8.2005 | Robur | Bílá ryba | 5.147 zobrazení | 23 odpovědí

Kupuji tento prut, cena 600 kč, máte někdo zkušenost? Samozřejmě na lehkou přívlač.

jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha necteno

21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.144 zobrazení | 10 odpovědí

chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi