Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha
21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.143 zobrazení | 10 odpovědí
chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi
Rybářský řád
31.3.2004 | Milky | Ryby | 5.143 zobrazení | 24 odpovědí
Dnes jsem zaznamenal docela zásadní chybu v soupisu revírů a výkladu RŘ. Tuším, že na třetí stránce je uvedeno (mimo jiné)… že všeobecný zákaz rybolovu na MP vodách je stanoven ( od 15.3. do 16.6. .. což je jedno) ALE 2003 !!!!!!! V následujícím odstavečku je všeobecný zákaz lovu na P vodách, kde to již datumově sedí. Tak je to na vás, jak to zužitkujete!
Fux Aggressor 850 BFI Baitrunner
23.6.2009 | thedawe | Navijáky | 5.140 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo zkušenost s tímto navijákem?Objednal jsem si jej.Jaká je spokojenost?Děkuji moc. Více info na : http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma
ubytování na ryby - Nechranice
17.7.2007 | filip111 | Ubytování | 5.139 zobrazení | 2 odpovědi
Kde se dá ubytovat na nechranicích, tak aby to bylo na chytání a i trochu slušný – jede se mnou manželka a ta si na stan nepotrpí :-))) díky
Tým v přívlači na 2009
16.8.2008 | Flash25 | Přívlač | 5.134 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím Vás,chtěl bych příští sezonu sehnat partu a přihlásit se do soutěže,každej známe kousek republiky a sejít se,dát pivko a zachytat by neměl být problém. Kdybyste měli zájem napište sem,nebo vážní zájemci můžou na JChmelar25@seznam.cz,nebo na skype Pinda25. Díky.
Veletrh Moderní rybář
18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.132 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.
Čakovický rybník
8.9.2010 | deniiis | Domácí revíry | 5.130 zobrazení | 17 odpovědí
Dobry den,chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s timto rybnikem.Zajimalo by me jake druhy ryb tam jsou a zaslechl jsem ze se tam budou vysazovat ryby nevite kdy?Ja sem tam byl v V nedeli chytal jsem na foukanou kukurici a na cervi ale nic mi nebralo na co chytate vy?děkuji a Petrův zdar…
Různé fígle
20.4.2006 | Mára211 | Recepty | 5.130 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj lidi, tak se tady můžete rozepsat o různých fíglech, které znáte a chtěli by jste, aby to věděli další. Určite se tady rozepište!!
pískovna Vojkovice- draci?
24.10.2008 | Futureriver | Přívlač | 5.129 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj nevíte někdo jak tam jdou dravci teď?( řeč je o pískovně kousek od Zlosině- ti co neví..:)
Jeseter
5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.124 zobrazení | 20 odpovědí
Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?
Křetínka 1
27.6.2007 | čendis | Domácí revíry | 5.117 zobrazení | 6 odpovědí
Jak berou dravci na Křetínce?Chystám se tam příští týden.Byl jsem tam od zahájení 4 dny a jen štiky do 50cm, candát žádný.Případně poraďte, na jáký místo v zátoce jít(štiky a candáti).
Oblíbené revíry
7.3.2004 | naxos | Domácí revíry | 5.113 zobrazení | 5 odpovědí
Rád bych se Vás zeptal jaké jsou Vaše oblíbené rybářské revíry a z jakého důvodu?
Poradte mi s gumkami
30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.105 zobrazení | 33 odpovědí
Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.
Jezerní muškaření
16.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 5.105 zobrazení | 22 odpovědí
Jakou šňůru používáte nejčastěji při jezerním muškaření? Plovoucí, polopotápivou nebo potápivou?
Echolot LOWRANCE X-4PRO
15.12.2014 | larobo | Ostatní nádobíčko | 5.096 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, nedaří se mi nastavit rybí oblouky tak jak jsou vyobrazené v simulátoru, vše ostatní funguje, ale tohle mi nejde zobrazují se mi tam pouze černé skvrny, po přepnutí na symboly ryb to ukazuje správně a sondu mám podle návodu taky správně. Poraďte mi. Díky
jak na tlouště
28.5.2007 | novas32 | Bílá ryba | 5.095 zobrazení | 14 odpovědí
ahoj, poradi mi nekdo, co nastrazovat v tomto obdobi na tlouste? uvitam jakoukoliv radu i co se tyka montaze a zpusobu lovu. diky
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.087 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
SUMEC - lov na bojku
18.6.2005 | xycht | Sumcařina | 5.087 zobrazení | 28 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli mají při nastražení rybky na trhací bojce (po zavezení) brzdu na multiplikátoru utaženou „na tvrdo“ a nebo zda mají přepnuto na volnoběžku. Slyšel sem totiž že má být brzda utažená a šňůra vypnutá. nemůže se ale stát že mi s tim prutem větší sumec ujede? Já mám brzdu na multiplikátoru tak, že ryba může vlasec odvíjet. Chytám na trhačku a tohle mi není jasné. Poradí někdo? díky
Krmení na feeder značky Timár
23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.086 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň
"Zimní krmení"
8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.082 zobrazení | 22 odpovědí
Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík