Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jeseter
5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.259 zobrazení | 20 odpovědí
Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.255 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
Jigový prut
7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.253 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!
MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 5.242 zobrazení | 58 odpovědí
Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?
Lov na dírkách.
10.1.2008 | rgb23 | Rybaření na dírkách | 5.240 zobrazení | 30 odpovědí
Jak a čím děláte ony vstupy do podvodního světa. Půjčujete si vrtáky od správců revírů, máte vlastní, tesáte díry sekerou, řežete led motorovou pilou?
Rozšíření diskuse.
22.11.2004 | HaD | chytej.cz | 5.240 zobrazení | 43 odpovědí
Na toto téma jsem přemýšlel již delší dobu a impuls mi včera dodal jeden z pravidelných návštěvníků. Diskuse nám stále roste a není výjimka i několik stovek příspěvků za den. Byli by jste pro vytvoření více diskusí podle tématu? Např.: by mohla být diskuse časem dělena na tyto:
Pokec (Kecárna, Jirisovna apod.) Přívlač Muška Plavaná Feeder Marmyška Dravci Kapr Sumec Jak brali Cajk
Je to jen návrh, ani netvrdím, že bych to takhle chtěl udělat, ale alespoň budete mít nad čím přemýšlet, pokud někdo přijde s lepším členěním, nebo počet návrhem jak to zredukovat, klidně to tak udělám. Je to web pro Vás, tak si říkejte, jak by se vám to líbilo. A nestyďte se, šup sem s názory! Odkaz by mohl být jeden centrální s tím, že by se skočilo na rozcestník, nebo by mohla např. přibýt navigační tabulka hned nad fórem. Ještě jsem o tom moc nepřemýšlel, ale nějaký dobrý řešení by se našlo…
Veletrh Moderní rybář
18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.238 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.
jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha
21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.237 zobrazení | 10 odpovědí
chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi
Rapala Jonted cdj (sinking)
6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.236 zobrazení | 25 odpovědí
Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.
Co sem to chytnul?
20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 5.235 zobrazení | 13 odpovědí
Lapnul jsem tuto rybu, delka
43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba
vracena vode.
Fux Aggressor 850 BFI Baitrunner
23.6.2009 | thedawe | Navijáky | 5.231 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo zkušenost s tímto navijákem?Objednal jsem si jej.Jaká je spokojenost?Děkuji moc. Více info na : http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma
padají mi okouni z TWISTERŮ!
18.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 5.229 zobrazení | 33 odpovědí
chytal jsem okouny v proudu a mel jsem na hacku 5 okounu a jednoho candata ale vsichni spadli!Takova skoda musim se polepsit ale jak?jde to nejak udelat aby nepadaly tak casto? dekuji za kazdou radu.
Rybářský řád
31.3.2004 | Milky | Ryby | 5.226 zobrazení | 24 odpovědí
Dnes jsem zaznamenal docela zásadní chybu v soupisu revírů a výkladu RŘ. Tuším, že na třetí stránce je uvedeno (mimo jiné)… že všeobecný zákaz rybolovu na MP vodách je stanoven ( od 15.3. do 16.6. .. což je jedno) ALE 2003 !!!!!!! V následujícím odstavečku je všeobecný zákaz lovu na P vodách, kde to již datumově sedí. Tak je to na vás, jak to zužitkujete!
Plná povolenka
18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.219 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi
Táborský vánoční večírek
13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 5.219 zobrazení | 37 odpovědí
Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D
Colmic Zephir 1,8m 3 - 15g
3.8.2005 | Robur | Bílá ryba | 5.219 zobrazení | 23 odpovědí
Kupuji tento prut, cena 600 kč, máte někdo zkušenost? Samozřejmě na lehkou přívlač.
ubytování na ryby - Nechranice
17.7.2007 | filip111 | Ubytování | 5.217 zobrazení | 2 odpovědi
Kde se dá ubytovat na nechranicích, tak aby to bylo na chytání a i trochu slušný – jede se mnou manželka a ta si na stan nepotrpí :-))) díky
Poradte mi s gumkami
30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.217 zobrazení | 33 odpovědí
Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.
Oblíbené revíry
7.3.2004 | naxos | Domácí revíry | 5.215 zobrazení | 5 odpovědí
Rád bych se Vás zeptal jaké jsou Vaše oblíbené rybářské revíry a z jakého důvodu?
Různé fígle
20.4.2006 | Mára211 | Recepty | 5.212 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj lidi, tak se tady můžete rozepsat o různých fíglech, které znáte a chtěli by jste, aby to věděli další. Určite se tady rozepište!!