Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Poradte mi s gumkami necteno

30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.385 zobrazení | 33 odpovědí

Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.

Lov na dírkách. necteno

11.1.2008 | rgb23 | Rybaření na dírkách | 5.384 zobrazení | 30 odpovědí

Jak a čím děláte ony vstupy do podvodního světa. Půjčujete si vrtáky od správců revírů, máte vlastní, tesáte díry sekerou, řežete led motorovou pilou?

Kolik prutů??? necteno

6.8.2007 | hajan | Ryby | 5.384 zobrazení | 6 odpovědí

Poradí někdo na kolik prutů může chytat dítě do 15 let s platnou povolenkou? Dříve byl v ryb. řádu odstavec „Rybolov mládeže“, ale v letošním jsem to nějak nanašel. Dík.

Jeseter necteno

5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.366 zobrazení | 20 odpovědí

Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?

Soukromé rybníky. Ano či ne?? necteno

29.1.2006 | ale | Domácí revíry | 5.365 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o soukromejch vodách a kterej rybník či jezero je dobré na kapry???

Kapři na Slapech necteno

4.3.2004 | pupak | Kaprařina | 5.360 zobrazení | 8 odpovědí

Tak jsem slyšel, že kapři na Slapech už zacínaj jít. Víte o tom někdo jestli je to pravda?

prichute na kapry necteno

23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.359 zobrazení | 12 odpovědí

jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????

jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha necteno

21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.358 zobrazení | 10 odpovědí

chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi

Jigový prut necteno

7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.358 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!

Otázka muškaření na Berounce necteno

2.3.2009 | bucharovic | Muškaření | 5.357 zobrazení | 16 odpovědí

Chtěl bych znát Váš názor na efektivnost muškaření na Berounce 1 a 2. Mám na mysli hlavně fakt, že je tam voda víc kalná, jestli tam (nebo na obdobném typu nepstruhových revírů) máte někdo zkušenosti s lovem bolenů a jiných ryb právě na mouchu, protože vím, že pstruhů (duháků) a sivenů tam moc není. Díky

Tak už začnem ne? necteno

2.3.2004 | pupak | Muškaření | 5.353 zobrazení | 16 odpovědí

Tak mouchaři koukejte začít ať to frčí, a můžem něco zplknout

echolot necteno

4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.351 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.

oprava ocek na prutu necteno

28.1.2009 | novas32 | Tipy & triky | 5.351 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj, poradi mi prosim nekdo, cim opravit vystipany lak u uchyceni ocek? nejakou epoxidovou pryskyrici?

Křetínka 1 necteno

27.6.2007 | čendis | Domácí revíry | 5.345 zobrazení | 6 odpovědí

Jak berou dravci na Křetínce?Chystám se tam příští týden.Byl jsem tam od zahájení 4 dny a jen štiky do 50cm, candát žádný.Případně poraďte, na jáký místo v zátoce jít(štiky a candáti).

Chorvatsko necteno

23.5.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 5.343 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…

Veletrh Moderní rybář necteno

18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.342 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.

Klabava necteno

27.2.2006 | MK | Domácí revíry | 5.342 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?

Různé fígle necteno

20.4.2006 | Mára211 | Recepty | 5.336 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj lidi, tak se tady můžete rozepsat o různých fíglech, které znáte a chtěli by jste, aby to věděli další. Určite se tady rozepište!!

Plná povolenka necteno

18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.334 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi

Fux Aggressor 850 BFI Baitrunner necteno

23.6.2009 | thedawe | Navijáky | 5.334 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo zkušenost s tímto navijákem?Objednal jsem si jej.Jaká je spokojenost?Děkuji moc. Více info na : http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma