Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
oprava ocek na prutu
28.1.2009 | novas32 | Tipy & triky | 5.320 zobrazení | 6 odpovědí
ahoj, poradi mi prosim nekdo, cim opravit vystipany lak u uchyceni ocek? nejakou epoxidovou pryskyrici?
Tak už začnem ne?
2.3.2004 | pupak | Muškaření | 5.318 zobrazení | 16 odpovědí
Tak mouchaři koukejte začít ať to frčí, a můžem něco zplknout
Jeseter
5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.317 zobrazení | 20 odpovědí
Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?
echolot
4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.315 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.
prichute na kapry
23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.312 zobrazení | 12 odpovědí
jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????
Táborský vánoční večírek
13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 5.310 zobrazení | 37 odpovědí
Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D
Otázka muškaření na Berounce
2.3.2009 | bucharovic | Muškaření | 5.310 zobrazení | 16 odpovědí
Chtěl bych znát Váš názor na efektivnost muškaření na Berounce 1 a 2. Mám na mysli hlavně fakt, že je tam voda víc kalná, jestli tam (nebo na obdobném typu nepstruhových revírů) máte někdo zkušenosti s lovem bolenů a jiných ryb právě na mouchu, protože vím, že pstruhů (duháků) a sivenů tam moc není. Díky
Jigový prut
7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.307 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!
jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha
21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.306 zobrazení | 10 odpovědí
chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi
Poradte mi s gumkami
30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.306 zobrazení | 33 odpovědí
Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.
Veletrh Moderní rybář
18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.304 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.
Chorvatsko
23.5.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 5.301 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…
Přelouč a okolí
24.6.2006 | RonThompson | Přívlač | 5.301 zobrazení | 25 odpovědí
Zdar, nevíte někdo kam na vláčku v Přelouči a okolí doporučte mi něco nějak se nemůžu prosadit.
Klabava
27.2.2006 | MK | Domácí revíry | 5.300 zobrazení | 9 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?
Jet Fish Carp maraton Labe - podzim 2017
12.9.2017 | RobS | Závody | 5.299 zobrazení | žádná odpověď
Podzimní závod v lovu kaprů na řece Labi u Kostelce nad Labem. Více
na:http://www.cm-praha.cz/
Odhozova bojka Magic Bobbers
24.4.2008 | Deaf | Ostatní nádobíčko | 5.295 zobrazení | 4 odpovědi
Nazdarek kolegove,nemate s ni nahodou nekdo zkusenosti?Pouziti v praxi,zkusenosti,potencionalni ulovky,atd…?
Mlčet / Říct
28.9.2005 | willIam | Neúspěchy | 5.292 zobrazení | 24 odpovědí
Už se vam nekdy u vody stalo že jste viděli nekoho jak taha rybu na břeh bez podběráku, nebo ma nahozeny dva klacky na položenou a ještě si chytá na brčko " nástražky" popř. jinak porušuje řád? Jestli ano řekli jste neco nebo jste zustali mlčet a všímali jste si svého?
Plná povolenka
18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.289 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi
Křetínka 1
27.6.2007 | čendis | Domácí revíry | 5.287 zobrazení | 6 odpovědí
Jak berou dravci na Křetínce?Chystám se tam příští týden.Byl jsem tam od zahájení 4 dny a jen štiky do 50cm, candát žádný.Případně poraďte, na jáký místo v zátoce jít(štiky a candáti).
Fux Aggressor 850 BFI Baitrunner
23.6.2009 | thedawe | Navijáky | 5.280 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo zkušenost s tímto navijákem?Objednal jsem si jej.Jaká je spokojenost?Děkuji moc. Více info na : http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma