Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov na dírkách. necteno

11.1.2008 | rgb23 | Rybaření na dírkách | 5.467 zobrazení | 30 odpovědí

Jak a čím děláte ony vstupy do podvodního světa. Půjčujete si vrtáky od správců revírů, máte vlastní, tesáte díry sekerou, řežete led motorovou pilou?

luhačovice necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.464 zobrazení | 15 odpovědí

jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?

ŽELIVKA 6 - nádrž Sedlice - zná to tam někdo ? necteno

27.6.2005 | joba | Domácí revíry | 5.458 zobrazení | 6 odpovědí

O tomhle víkendu jsem jel na blind na ŽELIVKU 6 – nádrž Sedlice, nikdy jsem tam předtím nebyl tak jsem si toho moc nesliboval,ale to co se tam dělo to byla síla. Celou sobotu a na neděli (v povolených časech samozřejmě) tam nikdo kam sem až dohlídl nic nechytl,jednou deně někdo sekl ale nic. nuda na nic to nebralo, když nepočítám pár okounků a plotic na červíky na bič když jsem chytal nástražní rybky, tak to bylo mrtví, většina lidí odjela už večer,zbytek se marně snažil i v noci (marně). Když už jsem chtěl v neděli odjet tak jsem se ještě šel projít po hrázi. Když jsem se otočil z přehrady na druhou stranu pod hráz kde je prostor cca 30×6 m viděl jsem že tam něco malýho zalovilo. Jen tak zkusmo jsem tam hodil malou rotačku a po pár náhozech se mi tam oběsilo celkem 5 štiček dětiček do 40 cm,několik okounů a jeden jelec . pak jsem tam zkusmo hodil brčko z žížalkou a měl jsem 2 kapry 54 a 42. ani nevím jestli se tam může chytat ale zákaz jsem tam neviděl ani v papírech. To co jsem tam chytl bylo cca za hodinu. Za dvy dny nahoře ani ň a to všichni…

Výbava plavaná - Shimano. necteno

5.8.2005 | Goyer | Plavaná | 5.447 zobrazení | 12 odpovědí

Plavá není moje dominantní technika, ale nějaký pátek již tak chytám a vybavení nic moc. Proto jsem se porozhlédl po eshopech a rád bych zakoupil věci od Shimana. Nevím proč a rád bych aby mne někdo vrátil do jasných kolejí, protože mám, nějako zafixováno, že Shimano je nejlepší.

Chci si pořídit tento prut: Shimano Hyperloop 6m 0–20g

Prut carbon+kevlar,SIC očka.Řada prutů osazená očky Shimano Hardlite. Cena je pod 2000kč. Nikde jsem o něm nic nečetl a nevím,nikde jsem o něm nic našel a velice rád bych znal zlušenosti, názory, pozitiva či negativa. Pak se chci zeptat, zda není lepší dělička. Jenže delička o této délce asi není, nebo jsem nenašel. Dělička bude jistě lepší a není tedy lepší zakoupit prut na plavanou o délce 4m? Jaké jsou mezitím rozdíly? Prosím. Nehledě na to, je dobrá značka Shimano i v této cenové relaci?

A dále naviják Shimano Exage 1000 RA brzda zadní (bojová)

Zcela nová série navijáků s bojovou brzdou s vynikajícím designem a velmi kvalitní výbavou. Naviják se vyznačuje velmi hladkým a klidným chodem, dvěmi kovovými! cívkami a především cenou. Je osazen novými špičkovými ložisky A-RB, jedním centrálním ložiskem… Větší výkon navijáku využijete zejména při chytání dravců nebo při práci s feederem na tekoucí vodě. Ve větší velikosti je vhodný pro lov kaprovitých ryb. Nejlepší poměr kvalita/cena!! POPIS: 3 kuličková A-RB ložiska plus jedno centrální Dyna Balance System pro redukci kmitů navijáků a hladší chod Velká protizkrutná rolnička Power Roller S. S. C. Smooth Cast System pro lepší ukládání vlasce Zadní jemná brzda Bojová brzda „Fighting Drag II“ Super Stopper II pro okamžité zastavení zpětného chodu Kovová cívka – Cold Forged Aluminium Spool pro zlepšení nahazování Náhradní kovová cívka Dvojitá, oboustranně měnitelná klička Překlapěč s dlouhou životností Typ 1000RA. návin 140m/0,20mm ; převod 5,2:1 ; hmotnost 230g

Od něho bych si sliboval jemný chod a snad nějaký ten rok výdrže při stejných vlastností. Pokud někdo vlastní, prosím napište nějaké zkušenosti.

Jak jsem psal, plavaná není moje dominantní technika, ale rád bych pořídil nějaké lepší načiní. Takže bych rád pořídil něco dobrého a myslím, že tyto dvě věci ve spojení nebude špatná investice, ale to si myslím já a ptám se na Váš názor.

Moc děkuju!

Novela zákona necteno

6.8.2006 | Milky | Legislativa | 5.443 zobrazení | 49 odpovědí

Co říkáte na (pokud jste již četli) novelu zákona 197/2004 sb ??? Znění je na : www.rybsvaz.cz

ubytování na ryby - Nechranice necteno

17.7.2007 | filip111 | Ubytování | 5.436 zobrazení | 2 odpovědi

Kde se dá ubytovat na nechranicích, tak aby to bylo na chytání a i trochu slušný – jede se mnou manželka a ta si na stan nepotrpí :-))) díky

Křetínka 1 necteno

27.6.2007 | čendis | Domácí revíry | 5.431 zobrazení | 6 odpovědí

Jak berou dravci na Křetínce?Chystám se tam příští týden.Byl jsem tam od zahájení 4 dny a jen štiky do 50cm, candát žádný.Případně poraďte, na jáký místo v zátoce jít(štiky a candáti).

Doprava k vodě necteno

13.12.2006 | ČudlařX | Ryby | 5.430 zobrazení | 35 odpovědí

Jak se vůbec rybářská populace dopravuje k vodě??Já 99% šlapu na ryby na kole páč je to pro mě (zatim) jedinej povolenej dopravní prostředek . A co vy??

Co s sebou na rybářskou výpravu? necteno

22.8.2014 | carpium | Kaprařina | 5.428 zobrazení | 16 odpovědí

Pokaždé když vyrážím alespon na 24 hodin k vodě, zjišťuji co jsem zapomněl, rozhodl jsem si tady napsat veřejný seznam, bez čeho se u vody neobejdu. http://www.carpium.cz/…kou-vypravu/ Jak vypadá Váš seznam??

jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha necteno

21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.427 zobrazení | 10 odpovědí

chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi

Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g necteno

27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 5.424 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.

Plná povolenka necteno

18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.423 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi

Otázka muškaření na Berounce necteno

2.3.2009 | bucharovic | Muškaření | 5.420 zobrazení | 16 odpovědí

Chtěl bych znát Váš názor na efektivnost muškaření na Berounce 1 a 2. Mám na mysli hlavně fakt, že je tam voda víc kalná, jestli tam (nebo na obdobném typu nepstruhových revírů) máte někdo zkušenosti s lovem bolenů a jiných ryb právě na mouchu, protože vím, že pstruhů (duháků) a sivenů tam moc není. Díky

Jeseter necteno

5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.416 zobrazení | 20 odpovědí

Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?

echolot necteno

4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.414 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.

Soukromé rybníky. Ano či ne?? necteno

29.1.2006 | ale | Domácí revíry | 5.414 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslíte o soukromejch vodách a kterej rybník či jezero je dobré na kapry???

Klabava necteno

27.2.2006 | MK | Domácí revíry | 5.413 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?

Veletrh Moderní rybář necteno

18.8.2014 | Ota77 | chytej.cz | 5.411 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda letos bude probíhat veletrh Moderní rybář. Děkuji za info.

Jigový prut necteno

7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.410 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!

Pravidla Chytej.cz necteno

2.3.2008 | Klon | chytej.cz | 5.409 zobrazení | 33 odpovědí

Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,re­gistruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.