Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
padají mi okouni z TWISTERŮ!
18.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 5.080 zobrazení | 33 odpovědí
chytal jsem okouny v proudu a mel jsem na hacku 5 okounu a jednoho candata ale vsichni spadli!Takova skoda musim se polepsit ale jak?jde to nejak udelat aby nepadaly tak casto? dekuji za kazdou radu.
Dyje 15 Vranovská přehrada
14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.073 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.
kam na dravce v Praze
25.6.2015 | dadous | Dravci | 5.072 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj Rybáři,chtěl bych radu ka na dravce v Praze.Zda máte někdo skušenosti,budu rád když mi poradíte.Díky David.
Pravá sezóna lovu sumců
1.10.2006 | cercer | Sumcařina | 5.071 zobrazení | 26 odpovědí
Zajímalo by mě,jaké máte zkušenosti s lovem v průběhu roku..který měsíc je pro vás ten nej..a do kdy má u nás cenu se ještě specializovat na jejich lov ohledně teploty vody atd..
Podsekávání ryb
28.5.2005 | HaD | Legislativa | 5.071 zobrazení | 26 odpovědí
Tak jsem se nedávno dozvěděl o několika podseklých sumcích okolo 170cm a asi před 5 minutami o dvoumetrové zmařené rybě. Jsem tak strašně nasra. j a zároveň mě drtí ta bezmoc. máte někdo nápad, jak to řešit?
Volnoběžná brzda
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.070 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji
vlačecí streamery na pstruhy
12.3.2007 | Ftmči | Lososovité ryby | 5.070 zobrazení | 6 odpovědí
Hodně jsem četl o úspěšnosti vláčecích streamerů na pstruhy,ale že hodně záleží na vedení.Rád bych je letos vyzkoušel na pstruhovce.Proto by mě zajmalo jakým způsobem je vodíte vy a v jakých podmínkách.Popřípadě i barvu a velikost.
MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 5.067 zobrazení | 58 odpovědí
Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?
Západní čechy Plzeň
9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.067 zobrazení | 14 odpovědí
Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.
Rapala Jonted cdj (sinking)
6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.065 zobrazení | 25 odpovědí
Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.
Jakou muškařskou šňůru?
16.9.2004 | HaD | Muškaření | 5.060 zobrazení | 30 odpovědí
Jaká šňůra je vodná na jezerní muškaření na prut 6/7 myslím 2,75 m? Mám na navijáku plovoucí a potápivou, plovoucí je ale už asi špatná a rád bych pořídil novou. Byl bych rád, kdyby byla dobře použitelná jak na jezrní mušku (Pilák), tak i na řeku (Lužnice-mimopstruhovka). Tedy pokud je to možné sloučit. Předem díky za rady. Jo a ještě jakou barvu doporučujete. Teď mám žlutou.
Plná povolenka
18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.059 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi
MILFA Free Cast XR 1150 Baitrunner
20.2.2011 | lacco | Navijáky | 5.059 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den rybáři. Prosím o radu. Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem a to – Naviják MILFA Free Cast XR 1150 Baitrunner.Má 11 japonských ložisek a váží asi 0,5 kg.Nevím jak má citlivou volnoběžku,jako možnost chytání např.candátů bez odklopeného překlápěče.Na Tropicu Liberec mají napsáno ,„Bajtruner“ MILFA FREE CAST XR patří na špičku prodejnosti v kategorii navijáků s volnoběžným systémem brzdy k lovu kaprů běžným způsobem i na boilies.Mě osobně se líbí,ale jsem překvapen že na moji otázku ještě nikdo neodpověděl.Nejsem žádný profík a potřebuji poradit od samotných rybářů.Děkuji
Halibut pelety a velcí kapři
1.8.2011 | henny | Kaprařina | 5.056 zobrazení | 5 odpovědí
Mám jich doma plno jde mi o to když ze začátku např. první 3 dny budu masivně krmit vařenou kukuřicí a potom tam budu valit ty pelety menší množství tak jaké můžu očekávat ryby atd… Velikosti .. minulí rok jsem tam na tenhle způsob vytáhli největšího kapra 92cm váhu nevim ale jde o to že jsme vytáhli vždy jen jednu rybu denně někdy s výjmkou více. No prostě co udělat pro to abych ulovil např 5 kaprů.
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.056 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
Sumcová šňůra POWER PRO 0,76 na 95 kg
30.9.2009 | Pivař | Sumcařina | 5.055 zobrazení | 6 odpovědí
Máte jí někdo? Na jednom e-shopu jsem četl, že je kulatá a na dalším, že je hranatá se zaoblenými hranami. Ceny poměrně rozdílné a taky jsem se dočetl, že existuje i nějaká Čína. Tak abych nešlápl vedle. Budu jí kupovat v metráži, mám multíky Cormoran Corboss 610 – nemá někdo zkušenost kolik se na ně týhle šňůry 0,76 mm vejde?
Půjčovna lodních motorů JČ
29.6.2010 | Beer.Beda | Ostatní nádobíčko | 5.049 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj kolegové, měl bych zájem si někde půjčit lodní motor na člul Zico Bl320 nosnost nějakých cca 580kg.Motor na člun je udáván do max.15Hp.Motor by měl být tak okolo 4Hp.Jsem bez papíru na silné motory tak potřebuji něco slabšího.Pokud někdo víte o nějaké půjčovně v blízkosti Písku, Č.Budějovic, Týna n. Vltavou a okolí dejte prosím infíčko.Bohužel jsem nic nenašel tak to řeším takto.Děkuji
Táborský vánoční večírek
13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 5.046 zobrazení | 37 odpovědí
Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D
Zamotaný vlasec do navijáku
5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 5.044 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?
První ryba letos
3.1.2007 | mirmen | Úspěchy | 5.043 zobrazení | 30 odpovědí
Kdo jste letos už něco zdolal? Co a jak?