Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Křetínka 1
27.6.2007 | čendis | Domácí revíry | 5.207 zobrazení | 6 odpovědí
Jak berou dravci na Křetínce?Chystám se tam příští týden.Byl jsem tam od zahájení 4 dny a jen štiky do 50cm, candát žádný.Případně poraďte, na jáký místo v zátoce jít(štiky a candáti).
Různé fígle
20.4.2006 | Mára211 | Recepty | 5.207 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj lidi, tak se tady můžete rozepsat o různých fíglech, které znáte a chtěli by jste, aby to věděli další. Určite se tady rozepište!!
Čakovický rybník
8.9.2010 | deniiis | Domácí revíry | 5.202 zobrazení | 17 odpovědí
Dobry den,chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s timto rybnikem.Zajimalo by me jake druhy ryb tam jsou a zaslechl jsem ze se tam budou vysazovat ryby nevite kdy?Ja sem tam byl v V nedeli chytal jsem na foukanou kukurici a na cervi ale nic mi nebralo na co chytate vy?děkuji a Petrův zdar…
Muskarska snura
5.8.2006 | Krvinka | Muškaření | 5.202 zobrazení | 19 odpovědí
Tak me tak napadlo jak ma byt utazena ci povolena snura na navijaku??? Ma byt spise utazenejsi nebo povolenejsi??? A cim umyt spinavou ulepenou snuru? A kterou snuru si urcite nemam a nebo naopak mam koupit?
jak na tlouště
28.5.2007 | novas32 | Bílá ryba | 5.185 zobrazení | 14 odpovědí
ahoj, poradi mi nekdo, co nastrazovat v tomto obdobi na tlouste? uvitam jakoukoliv radu i co se tyka montaze a zpusobu lovu. diky
kam na dravce v Praze
25.6.2015 | dadous | Dravci | 5.181 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj Rybáři,chtěl bych radu ka na dravce v Praze.Zda máte někdo skušenosti,budu rád když mi poradíte.Díky David.
Zamotaný vlasec do navijáku
5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 5.179 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?
Echolot LOWRANCE X-4PRO
14.12.2014 | larobo | Ostatní nádobíčko | 5.174 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, nedaří se mi nastavit rybí oblouky tak jak jsou vyobrazené v simulátoru, vše ostatní funguje, ale tohle mi nejde zobrazují se mi tam pouze černé skvrny, po přepnutí na symboly ryb to ukazuje správně a sondu mám podle návodu taky správně. Poraďte mi. Díky
Kolik prutů???
6.8.2007 | hajan | Ryby | 5.172 zobrazení | 6 odpovědí
Poradí někdo na kolik prutů může chytat dítě do 15 let s platnou povolenkou? Dříve byl v ryb. řádu odstavec „Rybolov mládeže“, ale v letošním jsem to nějak nanašel. Dík.
Pravidla Chytej.cz
2.3.2008 | Klon | chytej.cz | 5.171 zobrazení | 33 odpovědí
Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,registruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.
Dyje 15 Vranovská přehrada
14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.168 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.
Halibut pelety a velcí kapři
1.8.2011 | henny | Kaprařina | 5.162 zobrazení | 5 odpovědí
Mám jich doma plno jde mi o to když ze začátku např. první 3 dny budu masivně krmit vařenou kukuřicí a potom tam budu valit ty pelety menší množství tak jaké můžu očekávat ryby atd… Velikosti .. minulí rok jsem tam na tenhle způsob vytáhli největšího kapra 92cm váhu nevim ale jde o to že jsme vytáhli vždy jen jednu rybu denně někdy s výjmkou více. No prostě co udělat pro to abych ulovil např 5 kaprů.
"Zimní krmení"
8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.161 zobrazení | 22 odpovědí
Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík
Doprava k vodě
13.12.2006 | ČudlařX | Ryby | 5.161 zobrazení | 35 odpovědí
Jak se vůbec rybářská populace dopravuje k vodě??Já 99% šlapu na ryby na kole páč je to pro mě (zatim) jedinej povolenej dopravní prostředek . A co vy??
bodový systém u vody
29.6.2006 | Milky | Legislativa | 5.161 zobrazení | 36 odpovědí
Pořád se mluví o bodovém systému. Myslíte si, že třeba i u vody by měl platit bodový systém???
Jezerní muškaření
16.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 5.160 zobrazení | 22 odpovědí
Jakou šňůru používáte nejčastěji při jezerním muškaření? Plovoucí, polopotápivou nebo potápivou?
Krmení na feeder značky Timár
23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.159 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň
Novela zákona
6.8.2006 | Milky | Legislativa | 5.159 zobrazení | 49 odpovědí
Co říkáte na (pokud jste již četli) novelu zákona 197/2004 sb ??? Znění je na : www.rybsvaz.cz
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.152 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
Jak na cejny
1.6.2005 | Holajz2 | Bílá ryba | 5.151 zobrazení | 3 odpovědi
Poraďte prosím, jak chytat cejny. Mám na mysli čím a jak nakrmit a na co chytat; případně s přihlédnutím k členitosti vody. Za kladné vyřízení žádosti předem děkuji.