Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
prichute na kapry
23.3.2004 | spinningman | Kaprařina | 5.407 zobrazení | 12 odpovědí
jake pouzivate prichute nastrah na kapry a v jakem rocnim obdobim ??????????
SALMO--najúčinejšie farby
27.4.2005 | RASTOK | Ryby | 5.404 zobrazení | 33 odpovědí
S ktorými farbami máte najlepšie skúsenosti ? U mňa je to : štuka – minnow RR, HP, PH zubáč – sting BL, GS, GMB pstruh – hornet T, DB, PH jalec – hornet D, BT
Tak už začnem ne?
2.3.2004 | pupak | Muškaření | 5.403 zobrazení | 16 odpovědí
Tak mouchaři koukejte začít ať to frčí, a můžem něco zplknout
jak na tlouště
28.5.2007 | novas32 | Bílá ryba | 5.401 zobrazení | 14 odpovědí
ahoj, poradi mi nekdo, co nastrazovat v tomto obdobi na tlouste? uvitam jakoukoliv radu i co se tyka montaze a zpusobu lovu. diky
Kapři na Slapech
4.3.2004 | pupak | Kaprařina | 5.401 zobrazení | 8 odpovědí
Tak jsem slyšel, že kapři na Slapech už zacínaj jít. Víte o tom někdo jestli je to pravda?
bodový systém u vody
29.6.2006 | Milky | Legislativa | 5.400 zobrazení | 36 odpovědí
Pořád se mluví o bodovém systému. Myslíte si, že třeba i u vody by měl platit bodový systém???
Dyje 15 Vranovská přehrada
14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.398 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.
Různé fígle
20.4.2006 | Mára211 | Recepty | 5.398 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj lidi, tak se tady můžete rozepsat o různých fíglech, které znáte a chtěli by jste, aby to věděli další. Určite se tady rozepište!!
oprava ocek na prutu
28.1.2009 | novas32 | Tipy & triky | 5.397 zobrazení | 6 odpovědí
ahoj, poradi mi prosim nekdo, cim opravit vystipany lak u uchyceni ocek? nejakou epoxidovou pryskyrici?
Chorvatsko
23.5.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 5.394 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravim, chtěl bych se zeptat zda máte nějaké zkušenosti či typy jak si dobře zachytat v Chorvatsku u mořských letovisek!!! Jedu tam s rodinou a nechci se válet u moře… Viděl sem DVD a tam měli pěkné kapry… Prosím o tipy příp. nějaké ty odkazy…
Zamotaný vlasec do navijáku
5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 5.391 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?
Přelouč a okolí
24.6.2006 | RonThompson | Přívlač | 5.388 zobrazení | 25 odpovědí
Zdar, nevíte někdo kam na vláčku v Přelouči a okolí doporučte mi něco nějak se nemůžu prosadit.
Fux Aggressor 850 BFI Baitrunner
23.6.2009 | thedawe | Navijáky | 5.382 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo zkušenost s tímto navijákem?Objednal jsem si jej.Jaká je spokojenost?Děkuji moc. Více info na : http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma
Mlčet / Říct
28.9.2005 | willIam | Neúspěchy | 5.380 zobrazení | 24 odpovědí
Už se vam nekdy u vody stalo že jste viděli nekoho jak taha rybu na břeh bez podběráku, nebo ma nahozeny dva klacky na položenou a ještě si chytá na brčko " nástražky" popř. jinak porušuje řád? Jestli ano řekli jste neco nebo jste zustali mlčet a všímali jste si svého?
Odhozova bojka Magic Bobbers
24.4.2008 | Deaf | Ostatní nádobíčko | 5.379 zobrazení | 4 odpovědi
Nazdarek kolegove,nemate s ni nahodou nekdo zkusenosti?Pouziti v praxi,zkusenosti,potencionalni ulovky,atd…?
Okoun
29.9.2010 | Lipno men | Dravci | 5.377 zobrazení | 25 odpovědí
Vše o pruhatých barbarech sem :) Všechny vaše poznatky o lovu okounech-nejvhodnější doba lovu,nej nástrahy na okouna,nejlepší lokality na okouny atd.
Rybářský řád
31.3.2004 | Milky | Ryby | 5.376 zobrazení | 24 odpovědí
Dnes jsem zaznamenal docela zásadní chybu v soupisu revírů a výkladu RŘ. Tuším, že na třetí stránce je uvedeno (mimo jiné)… že všeobecný zákaz rybolovu na MP vodách je stanoven ( od 15.3. do 16.6. .. což je jedno) ALE 2003 !!!!!!! V následujícím odstavečku je všeobecný zákaz lovu na P vodách, kde to již datumově sedí. Tak je to na vás, jak to zužitkujete!
Jak na cejny
1.6.2005 | Holajz2 | Bílá ryba | 5.364 zobrazení | 3 odpovědi
Poraďte prosím, jak chytat cejny. Mám na mysli čím a jak nakrmit a na co chytat; případně s přihlédnutím k členitosti vody. Za kladné vyřízení žádosti předem děkuji.
Halibut pelety a velcí kapři
1.8.2011 | henny | Kaprařina | 5.358 zobrazení | 5 odpovědí
Mám jich doma plno jde mi o to když ze začátku např. první 3 dny budu masivně krmit vařenou kukuřicí a potom tam budu valit ty pelety menší množství tak jaké můžu očekávat ryby atd… Velikosti .. minulí rok jsem tam na tenhle způsob vytáhli největšího kapra 92cm váhu nevim ale jde o to že jsme vytáhli vždy jen jednu rybu denně někdy s výjmkou více. No prostě co udělat pro to abych ulovil např 5 kaprů.
Oblíbené revíry
7.3.2004 | naxos | Domácí revíry | 5.358 zobrazení | 5 odpovědí
Rád bych se Vás zeptal jaké jsou Vaše oblíbené rybářské revíry a z jakého důvodu?