Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tým v přívlači na 2009 necteno

16.8.2008 | Flash25 | Přívlač | 5.030 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravím Vás,chtěl bych příští sezonu sehnat partu a přihlásit se do soutěže,každej známe kousek republiky a sejít se,dát pivko a zachytat by neměl být problém. Kdybyste měli zájem napište sem,nebo vážní zájemci můžou na JChmelar25@seznam.cz,nebo na skype Pinda25. Díky.

vlačecí streamery na pstruhy necteno

12.3.2007 | Ftmči | Lososovité ryby | 5.026 zobrazení | 6 odpovědí

Hodně jsem četl o úspěšnosti vláčecích streamerů na pstruhy,ale že hodně záleží na vedení.Rád bych je letos vyzkoušel na pstruhovce.Proto by mě zajmalo jakým způsobem je vodíte vy a v jakých podmínkách.Pop­řípadě i barvu a  velikost.

Sumcová šňůra POWER PRO 0,76 na 95 kg necteno

30.9.2009 | Pivař | Sumcařina | 5.021 zobrazení | 6 odpovědí

Máte jí někdo? Na jednom e-shopu jsem četl, že je kulatá a na dalším, že je hranatá se zaoblenými hranami. Ceny poměrně rozdílné a taky jsem se dočetl, že existuje i nějaká Čína. Tak abych nešlápl vedle. Budu jí kupovat v metráži, mám multíky Cormoran Corboss 610 – nemá někdo zkušenost kolik se na ně týhle šňůry 0,76 mm vejde?

Poradte mi s gumkami necteno

30.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 5.021 zobrazení | 33 odpovědí

Aku mate techniku pri love s gumami konkretne s twisterami(rozne finty a grify).Skušam ,skušam a nič.Stale sa mi viac darý na wobler.

Jakou muškařskou šňůru? necteno

16.9.2004 | HaD | Muškaření | 5.017 zobrazení | 30 odpovědí

Jaká šňůra je vodná na jezerní muškaření na prut 6/7 myslím 2,75 m? Mám na navijáku plovoucí a potápivou, plovoucí je ale už asi špatná a rád bych pořídil novou. Byl bych rád, kdyby byla dobře použitelná jak na jezrní mušku (Pilák), tak i na řeku (Lužnice-mimopstruhovka). Tedy pokud je to možné sloučit. Předem díky za rady. Jo a ještě jakou barvu doporučujete. Teď mám žlutou.

Dyje 15 Vranovská přehrada necteno

14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.015 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.

Západní čechy Plzeň necteno

9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.013 zobrazení | 14 odpovědí

Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.

První ryba letos necteno

3.1.2007 | mirmen | Úspěchy | 5.012 zobrazení | 30 odpovědí

Kdo jste letos už něco zdolal? Co a jak?

kam na dravce v Praze necteno

25.6.2015 | dadous | Dravci | 5.011 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj Rybáři,chtěl bych radu ka na dravce v Praze.Zda máte někdo skušenosti,budu rád když mi poradíte.Díky Da­vid.

Půjčovna lodních motorů JČ necteno

29.6.2010 | Beer.Beda | Ostatní nádobíčko | 5.008 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj kolegové, měl bych zájem si někde půjčit lodní motor na člul Zico Bl320 nosnost nějakých cca 580kg.Motor na člun je udáván do max.15Hp.Motor by měl být tak okolo 4Hp.Jsem bez papíru na silné motory tak potřebuji něco slabšího.Pokud někdo víte o nějaké půjčovně v blízkosti Písku, Č.Budějovic, Týna n. Vltavou a okolí dejte prosím infíčko.Bohužel jsem nic nenašel tak to řeším takto.Děkuji

Dva pruty na položenou necteno

16.10.2013 | 00Inferno00 | Pruty | 5.000 zobrazení | 23 odpovědí

Zdarec, znovu začnu rybařit a k dispozici mám jen prut z polska a obstarožní otavu, tak mi prosím pomožte s výběrem kvalitních prutů na položenou. Jestli teleskopy nebo děličky si nechám poradit. S cenou za oba bych se chtěl vejít do 2500,– Díky za pomoc

usmrcení okouna necteno

5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 4.998 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb

vláčecí prut necteno

5.1.2008 | cucu2 | Pruty | 4.993 zobrazení | 24 odpovědí

zdravím,chtěl bych se zeptat na recenzi nebo zkušenost s Colmic – Laris 2,1m/10–50g nebo Millenium spin – 2,1m 10–40g a 30–60g,apak BEAST MASTER AX SPINNING – 2,1 M 10–30g???nebo by jste mi doporučili něco vhodnějšího ve stejném cenovém rozmezí na štiky?předem děkuji :-)

chytání na soukromých revírech v jižních čechách necteno

29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 4.987 zobrazení | 10 odpovědí

mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý

padají mi okouni z TWISTERŮ! necteno

18.6.2006 | Lukas | Kaprařina | 4.986 zobrazení | 33 odpovědí

chytal jsem okouny v proudu a mel jsem na hacku 5 okounu a jednoho candata ale vsichni spadli!Takova skoda musim se polepsit ale jak?jde to nejak udelat aby nepadaly tak casto? dekuji za kazdou radu.

Zvláštní ryby necteno

19.1.2005 | Tloust | Ostatní ryby | 4.986 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl znát vaše postřehy a zkušenosti týkající se nepůvodních(slu­nečnice pestrá,střevlička východní) a vzácných ( jeseterovité ryby,sazan …) druhů ryb

Drachkovitch necteno

28.1.2006 | ripper | Přívlač | 4.982 zobrazení | 13 odpovědí

Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?

Znáte říčku Dřevnici? necteno

13.11.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 4.977 zobrazení | 16 odpovědí

Tato malebná říčka protéká Zlínem a táhne se přes Otrokovice do Moravy. Přívlač na ní je báječná. Dají se tu chytit parmy 65 cm,okouni 45cm,jelci nad 55cm a taky tu jsou krásní okounci. Jediné,co je tu štěstí chytit,je štika nebo candát. Tato řeka má asi 15km a sadili jsem jen do 10 štik a ty už jsou stejně vychytaný jednoho mírovyho candata za rok tu mám. Ale přesto je to můj nej revír!A jaký máte vy?

Feederové špičky necteno

9.1.2005 | maze | Feeder | 4.974 zobrazení | 18 odpovědí

Nemáte náhodou někdo jasno ve značení feederových špiček. Nedávno jsem si koupil proutek od Albastaru a od prodavače jsem se o špičkách dověděl, že jedna je měkčí a druhá tvrdší (liší se barvou). O nějakých gramážích neměl ani tucha. Některé firmy je odlišují barevně (nevím jestli všechny stejně – zavedená konvence?) a některé mají stejnou barvu, ale napsané gramáže (Shimano). Také jsem u některých výrobců narazil na značení 1oz, 1/2oz, 3/4oz – co to je?

Naviják na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Navijáky | 4.972 zobrazení | 4 odpovědi

Rozhodl jsem se,že začnu lovit přívlačí i sumce. Na to je ovšem potřeba i nějaký spolehlivý naviják a tak se vás sumcařů-vláčkařů ptám,jaký byste mi doporučili?Četl jsem HaDovi články o lovu sumce na přívlač a on se tam zmiňuje o navijáku ABU CD 4. Po tomto navijáku už delší čas pátrám na netu a pořád nic. Takže pokud někdo ví,kde sehnat podrobnosti o tomto navijáku,ať napíše. A ať píší taky ti,co používají jiné navijáky na sumce a jsou s nimi taky spokojeni a taky jaké by mi jako začátečníkovi doporučili. zatím dík,denyg