Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Boleni - studie necteno

20.9.2013 | Robur | Dravci | 5.355 zobrazení | 42 odpovědí

zdar, nevíte o někom, kdo dělal studii o škodlivosti a rozpínavosti bolenů? Tedy ve smyslu toho, že se pořád říká, že bolen vytlačuje ostatní dravce. Tak jsem si řekl, že by se toho mohl chytit nějaký studnet rybařiny a vědecky to zdokumentovat.

pískovna Vojkovice- draci? necteno

24.10.2008 | Futureriver | Přívlač | 5.350 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj nevíte někdo jak tam jdou dravci teď?( řeč je o pískovně kousek od Zlosině- ti co neví..:)

Colmic Zephir 1,8m 3 - 15g necteno

3.8.2005 | Robur | Bílá ryba | 5.348 zobrazení | 23 odpovědí

Kupuji tento prut, cena 600 kč, máte někdo zkušenost? Samozřejmě na lehkou přívlač.

chytání na soukromých revírech v jižních čechách necteno

29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.345 zobrazení | 10 odpovědí

mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý

Muskarska snura necteno

5.8.2006 | Krvinka | Muškaření | 5.331 zobrazení | 19 odpovědí

Tak me tak napadlo jak ma byt utazena ci povolena snura na navijaku??? Ma byt spise utazenejsi nebo povolenejsi??? A cim umyt spinavou ulepenou snuru? A kterou snuru si urcite nemam a nebo naopak mam koupit?

kam na dravce v Praze necteno

25.6.2015 | dadous | Dravci | 5.328 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj Rybáři,chtěl bych radu ka na dravce v Praze.Zda máte někdo skušenosti,budu rád když mi poradíte.Díky Da­vid.

Echolot LOWRANCE X-4PRO necteno

15.12.2014 | larobo | Ostatní nádobíčko | 5.327 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, nedaří se mi nastavit rybí oblouky tak jak jsou vyobrazené v simulátoru, vše ostatní funguje, ale tohle mi nejde zobrazují se mi tam pouze černé skvrny, po přepnutí na symboly ryb to ukazuje správně a sondu mám podle návodu taky správně. Poraďte mi. Díky

Západní čechy Plzeň necteno

9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.327 zobrazení | 14 odpovědí

Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.

usmrcení okouna necteno

5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.325 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb

Čakovický rybník necteno

8.9.2010 | deniiis | Domácí revíry | 5.324 zobrazení | 17 odpovědí

Dobry den,chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s timto rybnikem.Zajimalo by me jake druhy ryb tam jsou a zaslechl jsem ze se tam budou vysazovat ryby nevite kdy?Ja sem tam byl v V nedeli chytal jsem na foukanou kukurici a na cervi ale nic mi nebralo na co chytate vy?děkuji a Petrův zdar…

Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru? necteno

21.1.2008 | HaD | Legislativa | 5.311 zobrazení | 25 odpovědí

Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?

SUMEC - lov na bojku necteno

18.6.2005 | xycht | Sumcařina | 5.306 zobrazení | 28 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli mají při nastražení rybky na trhací bojce (po zavezení) brzdu na multiplikátoru utaženou „na tvrdo“ a nebo zda mají přepnuto na volnoběžku. Slyšel sem totiž že má být brzda utažená a šňůra vypnutá. nemůže se ale stát že mi s tim prutem větší sumec ujede? Já mám brzdu na multiplikátoru tak, že ryba může vlasec odvíjet. Chytám na trhačku a tohle mi není jasné. Poradí někdo? díky

Znáte říčku Dřevnici? necteno

13.11.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.305 zobrazení | 16 odpovědí

Tato malebná říčka protéká Zlínem a táhne se přes Otrokovice do Moravy. Přívlač na ní je báječná. Dají se tu chytit parmy 65 cm,okouni 45cm,jelci nad 55cm a taky tu jsou krásní okounci. Jediné,co je tu štěstí chytit,je štika nebo candát. Tato řeka má asi 15km a sadili jsem jen do 10 štik a ty už jsou stejně vychytaný jednoho mírovyho candata za rok tu mám. Ale přesto je to můj nej revír!A jaký máte vy?

Krmení na feeder značky Timár necteno

23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.303 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň

"Zimní krmení" necteno

8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.296 zobrazení | 22 odpovědí

Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík

Potápíte se pro uváznuté nástrahy a riskujete tak svůj život? necteno

21.6.2006 | HaD | Ryby | 5.296 zobrazení | 32 odpovědí

Nevím, jestli jste slyšeli o tom, co se stalo 19.6.2006. Prý o tom psali i v Blesku. Dnes mi volal TR a vyprávěl o tragédii, která se stala na Dyji právě 19.6.2006. Rybář, kterého jsem znal a byl kamarádem několika mých kamarádů při lovu přívlačí uvázl woblerem v řece a rozhodl se jej vyprostit tak, že se pro něj potápěl. Bohužel se mu to stalo osudné, zamotal se do utrhaných šňůr a vlasců a utopil se. Bylo mu 25 let, byl ženatý a měl dvě děti. Znám více rybářů, kteří se pro nástrahy běžně potápí. Já to nikdy nepraktikoval – mám z toho takovou lehkou fobii. Co vy? Potápíte se pro nástrahy i do hloubky a riskujete tak svůj život?

Rybaření na Floridě ? necteno

3.1.2011 | Killbeggan | Rybaření v zahraničí | 5.292 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj všem, chystám se v březnu na dovolenou za kamarádem na Floridu (Daytona Beach) na atlantické straně. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo z Vás osobní zkušenosti s rybařením na Floridě, případně jestli by nemohl dát nějaký odkaz, nebo tip na osvědčený (asi)jednodenní rybářský výlet. Budeme mít auto, takže není problém přejet třeba i do mex. zálivu. Na internetu je informací sice spousta, angličtina pro mně taky není problém, ale preferuji radši osobní zkušenost a případné doporučení. Kdyby někdo něco věděl, uvítám jakoukoliv radu. Klidně dávejte i případné negativní zkušenosti. Díky!

P.S. To samé se týká případně i návštěvy NP Everglades, ikdyž to je trošičku mimo téma tohoto serveru :-) Přecejen krokodýli se tak často v Čechách nechytají.

Feederové špičky necteno

9.1.2005 | maze | Feeder | 5.288 zobrazení | 18 odpovědí

Nemáte náhodou někdo jasno ve značení feederových špiček. Nedávno jsem si koupil proutek od Albastaru a od prodavače jsem se o špičkách dověděl, že jedna je měkčí a druhá tvrdší (liší se barvou). O nějakých gramážích neměl ani tucha. Některé firmy je odlišují barevně (nevím jestli všechny stejně – zavedená konvence?) a některé mají stejnou barvu, ale napsané gramáže (Shimano). Také jsem u některých výrobců narazil na značení 1oz, 1/2oz, 3/4oz – co to je?

lehátko necteno

9.8.2008 | Matt.tes | Ostatní nádobíčko | 5.285 zobrazení | 13 odpovědí

chci si pořídit nějaké kvalitní lehátko prosím poraďte kdo máte s jakým zkušenos a jake by jste mi doporučili děkuji

Jezerní muškaření necteno

16.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 5.283 zobrazení | 22 odpovědí

Jakou šňůru používáte nejčastěji při jezerním muškaření? Plovoucí, polopotápivou nebo potápivou?