Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
zakladní výbava na přívlač
11.2.2009 | dangerous fishing | Obchod | 4.971 zobrazení | 15 odpovědí
jaka je dobrá výbava na prívlač ale i za rozumnou cenu!!! jaké servery mají nejlepsí ceny ale i dobrou kvalitu výrobků?
Halibut pelety a velcí kapři
1.8.2011 | henny | Kaprařina | 4.970 zobrazení | 5 odpovědí
Mám jich doma plno jde mi o to když ze začátku např. první 3 dny budu masivně krmit vařenou kukuřicí a potom tam budu valit ty pelety menší množství tak jaké můžu očekávat ryby atd… Velikosti .. minulí rok jsem tam na tenhle způsob vytáhli největšího kapra 92cm váhu nevim ale jde o to že jsme vytáhli vždy jen jednu rybu denně někdy s výjmkou více. No prostě co udělat pro to abych ulovil např 5 kaprů.
Začátek rybaření
15.12.2004 | Rico | Pruty | 4.968 zobrazení | 30 odpovědí
Chytám teprve rok a propadl jsem rybaření asi jako každý kdo to zkusil. Do začátku jsem si pořídil třímetr, teleskop s gramáží 100 – 150g, a jeden menší(teleskop) 2,10m 40 – 60g. A teď bych potřeboval poradit co nakoupit dál. Baví mě kaprařina a přívlač. A nevím jestli si mam koupit na kapry speciály a na přívlač taky. Nebo jestli si mam pořídit univerzální, nébo to zkombinovat. Finačně taky na tom nejsem nic moc. Moc bych byl vdečný za rady. Jsem začátečník a ani nemám moc kamarádů co na ryby chodí, ani v rodině takový nikdo není, tak moc prosím o radu díky moc.
stika
26.8.2004 | fish | Přívlač | 4.964 zobrazení | 30 odpovědí
ktera navnada je nejlepsi na stiky ?????????????????????????????,
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 4.962 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
MUŽI NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
9.3.2010 | scootrovka | Vaše názory | 4.959 zobrazení | 58 odpovědí
Dobrý večer tak by mě docela zajímaly Vaše názory na tuto otázku.Já osobně proti chlapům na rybách nic nemám.Je to taková malá odvetka za fooorum Žena na rybách ano či ne?
Rapala Jonted cdj (sinking)
6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 4.959 zobrazení | 25 odpovědí
Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.
Jak na přívlač?
7.4.2010 | B_Nick | Přívlač | 4.957 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, nevím jak bych začal nebo jak se zeptal. Jde o to že bych chtel začit s přívlačí ale nevím pořadně jak nejlepe vlačet a taky co vláčet. V teto dobe je tech nastrach na vlačeni tolik že at čtu jak čtu to hlavni se nedovim. Zajimaji me hlavne štiky a candati,boleni. Co je asi nejučinejsi a na zacatek nejlepší a jak pracovat pod vodou s twistrama, woblerama… Díky za rady :)… Třeba si jen zbytečne delam velkou hlavu a nic tak zazračneho natom neni, ale pro lepši spanek :)…
Táborský vánoční večírek
13.12.2012 | HaD | chytej.cz | 4.956 zobrazení | 37 odpovědí
Měl by někdo chuť? Buď příští týden, nebo hned po svátcích. A nečekejte nic nóbl. Spíš naopak :-) Zn.: jen pro otrlejší :-D
UL a pickerový prut?
8.1.2006 | sharkcom | Pruty | 4.956 zobrazení | 11 odpovědí
Láká mě představa používat pickerový prut jako prut přívlačový. Líbí se mi možnost výměných špiček. Mít tak možnost měnit špičky podle situace a mít pouze 1 prut. Nechci však zároveň žádny kompromis a pokud bych si kupoval přívlačový prut, zvolil bych nějaký UL 5–15g. Nahradí mí picker tento prut? Dík za názory/zkušenosti
Naviják na přívlač
24.4.2005 | Padis | Navijáky | 4.955 zobrazení | 29 odpovědí
Co používáte,a jak hodnotíte bojovou brzdu.
Ryba nebo vázka??
16.10.2005 | Libor | chytej.cz | 4.954 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj všichni, stává se vám že při vláčce přijdete o velkou rybu, která se ze začátku chová jako těžká vázka??
Plná povolenka
18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 4.953 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi
Zamotaný vlasec do navijáku
5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 4.952 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?
Pravidla Chytej.cz
2.3.2008 | Klon | chytej.cz | 4.947 zobrazení | 33 odpovědí
Pánové,jak všichni pomalu zjišťujeme,registruje se sem čím dál víc lidí kteří se neumějí chovat a nadávají nebo jinak urážejí členy na Chytej.cz.Narušují tím klid a pohodu členům,kteří doopravdy mají zájem na rozvoji a kvalitě těchto stránek… Navrhuji udělat pravidla,které si bude muset každý nový člen při registraci přečíst nebo ho to nepustí dále…Jakmile poruší některé s pravidel dostane podmínku a poruší je dále dostane blok popřípadě i blok IP.Mohl by to hlídat nějaký prográmek na vulgaritu a taky ostatní členové si to taky ohlídáme…Do pravidel by se mohl zahrnout i zbytečné zakládání témat apod.. Opravdu by toto bylo zapotřebí,protože mě fakt některý lidi svým chováním přivádějí ke vzteku a né jenom mě… Podávám to jako návrh.Vyjádřete se pro jeho legalizaci a pak podáme podmět HaDovi nebo jego pomocníkům…Děkuji.
bodový systém u vody
29.6.2006 | Milky | Legislativa | 4.947 zobrazení | 36 odpovědí
Pořád se mluví o bodovém systému. Myslíte si, že třeba i u vody by měl platit bodový systém???
hnojáčci
8.4.2005 | pif | Ryby | 4.947 zobrazení | 18 odpovědí
chováte doma hnojáčky cíleně na ryby?a jakým způsobem?mě to vždycky požerou krtci a když se dá dno,tak pochcípají.
Vanocni prekvapeni?
24.12.2005 | Ciffik | Vánoce | 4.946 zobrazení | 26 odpovědí
tak co panove. nasli jste pod stromeckem to pravy uhlikovy?. koupili vam vase drahe polovicky vas vysneny proutek,navijak?. ja jeste nevim jdu ke stromku asi za hodinu . jinak stastne a vesele…
Doprava k vodě
13.12.2006 | ČudlařX | Ryby | 4.944 zobrazení | 35 odpovědí
Jak se vůbec rybářská populace dopravuje k vodě??Já 99% šlapu na ryby na kole páč je to pro mě (zatim) jedinej povolenej dopravní prostředek . A co vy??