Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.219 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
Krmení na feeder značky Timár
23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.215 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň
Co s sebou na rybářskou výpravu?
22.8.2014 | carpium | Kaprařina | 5.214 zobrazení | 16 odpovědí
Pokaždé když vyrážím alespon na 24 hodin k vodě, zjišťuji co jsem zapomněl, rozhodl jsem si tady napsat veřejný seznam, bez čeho se u vody neobejdu. http://www.carpium.cz/…kou-vypravu/ Jak vypadá Váš seznam??
Západní čechy Plzeň
9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.214 zobrazení | 14 odpovědí
Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.
chytání na soukromých revírech v jižních čechách
29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.212 zobrazení | 10 odpovědí
mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý
Jezerní muškaření
16.8.2005 | Honza2 | Muškaření | 5.205 zobrazení | 22 odpovědí
Jakou šňůru používáte nejčastěji při jezerním muškaření? Plovoucí, polopotápivou nebo potápivou?
domácí boilís do sto korun je možné vyrobit
13.3.2006 | judas.d | Ryby | 5.204 zobrazení | 14 odpovědí
je možné kvalitní boilís do stovky za kylo vyrobit
"Zimní krmení"
8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.198 zobrazení | 22 odpovědí
Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík
SUMEC - lov na bojku
18.6.2005 | xycht | Sumcařina | 5.190 zobrazení | 28 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli mají při nastražení rybky na trhací bojce (po zavezení) brzdu na multiplikátoru utaženou „na tvrdo“ a nebo zda mají přepnuto na volnoběžku. Slyšel sem totiž že má být brzda utažená a šňůra vypnutá. nemůže se ale stát že mi s tim prutem větší sumec ujede? Já mám brzdu na multiplikátoru tak, že ryba může vlasec odvíjet. Chytám na trhačku a tohle mi není jasné. Poradí někdo? díky
Jakou muškařskou šňůru?
16.9.2004 | HaD | Muškaření | 5.189 zobrazení | 30 odpovědí
Jaká šňůra je vodná na jezerní muškaření na prut 6/7 myslím 2,75 m? Mám na navijáku plovoucí a potápivou, plovoucí je ale už asi špatná a rád bych pořídil novou. Byl bych rád, kdyby byla dobře použitelná jak na jezrní mušku (Pilák), tak i na řeku (Lužnice-mimopstruhovka). Tedy pokud je to možné sloučit. Předem díky za rady. Jo a ještě jakou barvu doporučujete. Teď mám žlutou.
vlačecí streamery na pstruhy
12.3.2007 | Ftmči | Lososovité ryby | 5.188 zobrazení | 6 odpovědí
Hodně jsem četl o úspěšnosti vláčecích streamerů na pstruhy,ale že hodně záleží na vedení.Rád bych je letos vyzkoušel na pstruhovce.Proto by mě zajmalo jakým způsobem je vodíte vy a v jakých podmínkách.Popřípadě i barvu a velikost.
Pravá sezóna lovu sumců
30.9.2006 | cercer | Sumcařina | 5.182 zobrazení | 26 odpovědí
Zajímalo by mě,jaké máte zkušenosti s lovem v průběhu roku..který měsíc je pro vás ten nej..a do kdy má u nás cenu se ještě specializovat na jejich lov ohledně teploty vody atd..
Půjčovna lodních motorů JČ
29.6.2010 | Beer.Beda | Ostatní nádobíčko | 5.177 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj kolegové, měl bych zájem si někde půjčit lodní motor na člul Zico Bl320 nosnost nějakých cca 580kg.Motor na člun je udáván do max.15Hp.Motor by měl být tak okolo 4Hp.Jsem bez papíru na silné motory tak potřebuji něco slabšího.Pokud někdo víte o nějaké půjčovně v blízkosti Písku, Č.Budějovic, Týna n. Vltavou a okolí dejte prosím infíčko.Bohužel jsem nic nenašel tak to řeším takto.Děkuji
Podsekávání ryb
28.5.2005 | HaD | Legislativa | 5.172 zobrazení | 26 odpovědí
Tak jsem se nedávno dozvěděl o několika podseklých sumcích okolo 170cm a asi před 5 minutami o dvoumetrové zmařené rybě. Jsem tak strašně nasra. j a zároveň mě drtí ta bezmoc. máte někdo nápad, jak to řešit?
SALMO--najúčinejšie farby
27.4.2005 | RASTOK | Ryby | 5.165 zobrazení | 33 odpovědí
S ktorými farbami máte najlepšie skúsenosti ? U mňa je to : štuka – minnow RR, HP, PH zubáč – sting BL, GS, GMB pstruh – hornet T, DB, PH jalec – hornet D, BT
Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g
27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 5.164 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.
První ryba letos
2.1.2007 | mirmen | Úspěchy | 5.163 zobrazení | 30 odpovědí
Kdo jste letos už něco zdolal? Co a jak?
Volnoběžná brzda
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.162 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji
Feederové špičky
9.1.2005 | maze | Feeder | 5.159 zobrazení | 18 odpovědí
Nemáte náhodou někdo jasno ve značení feederových špiček. Nedávno jsem si koupil proutek od Albastaru a od prodavače jsem se o špičkách dověděl, že jedna je měkčí a druhá tvrdší (liší se barvou). O nějakých gramážích neměl ani tucha. Některé firmy je odlišují barevně (nevím jestli všechny stejně – zavedená konvence?) a některé mají stejnou barvu, ale napsané gramáže (Shimano). Také jsem u některých výrobců narazil na značení 1oz, 1/2oz, 3/4oz – co to je?
Prosím poraďte, jak přilákat dravce na rybičku?
18.11.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 5.156 zobrazení | 7 odpovědí
Prosím poraďte, jak přilákat dravce na rybičku? Čím vnadit?