Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

silný fluorocarbonový vlasec necteno

19.12.2014 | paka | Ostatní nádobíčko | 4.857 zobrazení | 2 odpovědi

Poraďte někdo, kde sehnat fluorocarbonový vlasec průměr 1,3mm – v nějakém malém balení nebo v metráži, aby to nestálo mnoho. Zatím jsem našel Saeguar, ale jen velká balení. (Potřebuju ho jen krátký kousek, není to na rybaření – ale hádám že na rybářském fóru by snad někdo mohl vědět). Díky, P.

Jak na Lipno necteno

5.8.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 4.844 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj kolegové rybáři. V sobotu jedu na týden na Lipno do horní Vltavice,tak se chci zeptat zda by mě někdo neporadil nedal nějaký tip. Určitě budu zkoušet lehkou vlčáku, a položenou, předem děkuji za každé rady tipy. Pepa

Okoun necteno

29.9.2010 | Lipno men | Dravci | 4.843 zobrazení | 25 odpovědí

Vše o pruhatých barbarech sem :) Všechny vaše poznatky o lovu okounech-nejvhodnější doba lovu,nej nástrahy na okouna,nejlepší lokality na okouny atd.

Lov kaprů na Lipně necteno

24.6.2015 | FishHunterCZ | Kaprařina | 4.841 zobrazení | 2 odpovědi

Lov kaprů na LipněAhoj mám dotaz týkající se lovu kaprů na Lipenské přehradě. Kde chytit pořádné kousky? Co za nástrahy doporučujete?? Jezdím chytat do Černé v pošumaví. Jako nástrahu už delší používám klasické boilies. Znáte někdo osvěčené příchutě??

plavačkáři necteno

19.1.2006 | festr | Plavaná | 4.833 zobrazení | 24 odpovědí

Jaké používate vlasce a pruty. Prut i navijá MILO-spokojen. Ale s výběrem vlasce je to horší. Poraďte. Dík

Kdo poradi kde ho sehnat necteno

8.11.2010 | sirka12 | Přívlač | 4.832 zobrazení | 16 odpovědí

Važeni vlačkaři kdo poradi kde sehnat proutek Cormoran Carb-o-star UL s gramazi 0,5–3gr. Diky za pripadnou radu.

výběr echolotu - poradí někdo ? necteno

9.7.2012 | LoKi11 | Sumcařina | 4.826 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdravím Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu pro lov sumců na vábničku. Tak nějak jsem už brouzdal po netu a našel si tyto dva – Lowrance Mark-5× PRO a Lowrance Mark-5× DSI ale nevím jestli se na tento typ lovu hodí. S echoloty nemám zatím žádnou zkušenost a proto bych se chtěl poradit. Částka kterou bych chtěl investovat je kolem 8 000 kč. Můžete napsat i nějaký dražší vhodný typ a třeba se rozhodnu pro něj. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, co poradí, budu mooc rád. Jestli budou potřeba ještě nějaké doplňující informace pro výběr echolotu okamžitě je dopíšu. Předem děkuji za odpovědi

vláčecí nástrahy STORM necteno

7.11.2008 | wenaX | Ryby | 4.823 zobrazení | 28 odpovědí

chci zjistit jak sou dobry a hlavně jak je dobrej poper od stormu a prosím i úlovky jestly jsou

Prut na jemnou přívlač necteno

9.11.2005 | FABi | Pruty | 4.816 zobrazení | 21 odpovědí

Mohli by jste mi prosím poradit konkrétní prut na jemnou přívlač – značku a konkrétní typ prutu+prodejnu kde ho koupit. Rád by si pořidil proutek na gumy, malé rotačky a woblery. Mám představu 2,5 – 2,7 m, gramáž do 15 g. Nejlépe 3– 15 g. Koukal jsem na internetu na Mikado Needle 260 ( ten ale nikde nemaj ) a Trabuco sincron jig pro. Děkuji za rady.

Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass necteno

31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 4.815 zobrazení | 23 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.

kukuřice vlasovou metodou z fluocarbonu necteno

8.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 4.813 zobrazení | 29 odpovědí

Zajímá mě jakou používáte kuku,když máte návazec z fluocarbonu,o­byčejná bonduelka,mě věčinou po náhozu hned spadne,takže to bude chtít nějakou tvrdší,ale jakou a jakou příchuť

Jáký prut mám koupit? necteno

24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.810 zobrazení | 14 odpovědí

Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.

Rybaření na Floridě ? necteno

3.1.2011 | Killbeggan | Rybaření v zahraničí | 4.809 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj všem, chystám se v březnu na dovolenou za kamarádem na Floridu (Daytona Beach) na atlantické straně. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo z Vás osobní zkušenosti s rybařením na Floridě, případně jestli by nemohl dát nějaký odkaz, nebo tip na osvědčený (asi)jednodenní rybářský výlet. Budeme mít auto, takže není problém přejet třeba i do mex. zálivu. Na internetu je informací sice spousta, angličtina pro mně taky není problém, ale preferuji radši osobní zkušenost a případné doporučení. Kdyby někdo něco věděl, uvítám jakoukoliv radu. Klidně dávejte i případné negativní zkušenosti. Díky!

P.S. To samé se týká případně i návštěvy NP Everglades, ikdyž to je trošičku mimo téma tohoto serveru :-) Přecejen krokodýli se tak často v Čechách nechytají.

Twistery necteno

25.3.2004 | jiris | Přívlač | 4.808 zobrazení | 24 odpovědí

Máte stejný problém s twistry jako já? Všiml jsem si, že nepoužité bílé a světlé twistery (skladované asi 1–1,5 roku) mi docela zoxidovaly oproti novým, které jsem koupil na výstavě. Kde skladujete twistery? Ve tmě? Používáte nějaké oleje do sáčků, ve kterých je skladujete? (nové twistry jsou v nějakých naložené, máte nějaké zkušenosti nebo to neřešíte)? Je to docela hrbolatě napsáno, ale snad to pochopíte.

"ochrana proti komarom" necteno

26.2.2006 | koloseum | Ryby | 4.807 zobrazení | 29 odpovědí

Ahoj! Co pouzivate ako ochranu proti komarom? Ja Szuku alebo Difusil no zacnem pouzivat aj ochrannu sietku na tvar lebo aj napriek kremom a sprejom je to velmi neprijemne a nechcel by som ist od vody len kvoli komarom :-( Tak jestli poznate nieco lepsie , cakam na nazory…Diky moc …

Extra levné pruty necteno

24.3.2005 | Zlinsky_lovec | Pruty | 4.800 zobrazení | 16 odpovědí

Lidi,teď se ke mě dostala z tajných zdrojů zpráva, že se prý v Třebíči budou na nějakém výprodeji prodávat pruty za 25Kč. Co by jste od takového prutu čekali a myslíte si, že je to vůbec možné? Ne,že bych chtěl do toho jít, to teda ne, ale kdosi mi říkal,že to budou kvalitní pruty. Prosil bych vaše názory. Děkuji

Zavážení návnad a nástrah necteno

14.2.2007 | Merlin | Legislativa | 4.797 zobrazení | 9 odpovědí

Vážení přátelé, jak jsem si stačil všimnout tak v RŘ na 2007 vypadl odstavec (IV v r 2006)o zákazu zavážení návnad a nástrah.Takže jestli to velmi dobře chápu,pokud to nezakáže uživatel revíru v Bližších podmínkách výkonu RP,tak je zavážení povolené?

Lov na vláčenou mrtvou rybku větší než 15cm. necteno

22.1.2006 | | Rybaření na dírkách | 4.796 zobrazení | 3 odpovědi

Od letošního roku je na pstruhových revírech zakázáno vláčet mrtvou rybku větší než 15 cm. Myslím,že je to totální hovadina,protože z vlastní praxe vím,že pstruzi na tuto velikost rybky reagovali dost sporadicky. Naopak byla to zbraň nejtěžšího kalibru,která fungovala na štiky.

Založení soukromého revíru necteno

24.8.2015 | Pr3v1t3k | Domácí revíry | 4.795 zobrazení | 30 odpovědí

Zdar kolegové Petrova cechu. Chci s kamarádem založit soukromý revír. Rád bych Vás požádal o zkušenosti a úskalí, máte-li s takovou věcí zkušenosti :-) legislativně je mi to jasné, nicméně osobní zkušenost je neocenitelná :-) díky moc!

Bivak od K-Karp necteno

5.4.2013 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 4.795 zobrazení | 2 odpovědi

Bivak od K-KarpZdravím Vás chtěl bych se zeptat na zkušenosti s tímto bivakem.Stabilita ,zpracování ,comfort a skutečná velikost. Hodlám něco pořídit a tento se my zamlouvá..