Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Naviják na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Navijáky | 5.226 zobrazení | 4 odpovědi

Rozhodl jsem se,že začnu lovit přívlačí i sumce. Na to je ovšem potřeba i nějaký spolehlivý naviják a tak se vás sumcařů-vláčkařů ptám,jaký byste mi doporučili?Četl jsem HaDovi články o lovu sumce na přívlač a on se tam zmiňuje o navijáku ABU CD 4. Po tomto navijáku už delší čas pátrám na netu a pořád nic. Takže pokud někdo ví,kde sehnat podrobnosti o tomto navijáku,ať napíše. A ať píší taky ti,co používají jiné navijáky na sumce a jsou s nimi taky spokojeni a taky jaké by mi jako začátečníkovi doporučili. zatím dík,denyg

Ryba nebo vázka?? necteno

16.10.2005 | Libor | chytej.cz | 5.225 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, stává se vám že při vláčce přijdete o velkou rybu, která se ze začátku chová jako těžká vázka??

vláčecí prut necteno

5.1.2008 | cucu2 | Pruty | 5.222 zobrazení | 24 odpovědí

zdravím,chtěl bych se zeptat na recenzi nebo zkušenost s Colmic – Laris 2,1m/10–50g nebo Millenium spin – 2,1m 10–40g a 30–60g,apak BEAST MASTER AX SPINNING – 2,1 M 10–30g???nebo by jste mi doporučili něco vhodnějšího ve stejném cenovém rozmezí na štiky?předem děkuji :-)

Navijáky s okousanou cívkou necteno

2.12.2012 | Kazan | Navijáky | 5.218 zobrazení | 38 odpovědí

Navijáky s okousanou cívkouPoměrně zajímavé řešení cívky navijáku s prohlubněmi na hraně cívky má omezit tření a zvýšit odhoz. Koupili by jste si tento navi, viděli jste ho někdy?

parmy necteno

24.8.2005 | spurda | Ostatní ryby | 5.218 zobrazení | 27 odpovědí

parmy-Jak na ně [addsig]

Začátek rybaření necteno

15.12.2004 | Rico | Pruty | 5.217 zobrazení | 30 odpovědí

Chytám teprve rok a propadl jsem rybaření asi jako každý kdo to zkusil. Do začátku jsem si pořídil třímetr, teleskop s gramáží 100 – 150g, a jeden menší(teleskop) 2,10m 40 – 60g. A teď bych potřeboval poradit co nakoupit dál. Baví mě kaprařina a přívlač. A nevím jestli si mam koupit na kapry speciály a na přívlač taky. Nebo jestli si mam pořídit univerzální, nébo to zkombinovat. Finačně taky na tom nejsem nic moc. Moc bych byl vdečný za rady. Jsem začátečník a ani nemám moc kamarádů co na ryby chodí, ani v rodině takový nikdo není, tak moc prosím o radu díky moc.

hnojáčci necteno

8.4.2005 | pif | Ryby | 5.215 zobrazení | 18 odpovědí

chováte doma hnojáčky cíleně na ryby?a jakým způsobem?mě to vždycky požerou krtci a když se dá dno,tak pochcípají.

Vánoční rybaření necteno

11.12.2007 | vetrak | Vánoce | 5.214 zobrazení | 20 odpovědí

Jdete někdy na Vánoce na ryby?

stika necteno

26.8.2004 | fish | Přívlač | 5.214 zobrazení | 30 odpovědí

ktera navnada je nejlepsi na stiky ?????????????­????????????????,

Jak na Lipno necteno

5.8.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 5.213 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj kolegové rybáři. V sobotu jedu na týden na Lipno do horní Vltavice,tak se chci zeptat zda by mě někdo neporadil nedal nějaký tip. Určitě budu zkoušet lehkou vlčáku, a položenou, předem děkuji za každé rady tipy. Pepa

prosím o pomoc- RYBIČKY necteno

13.12.2010 | tom1234 | Obchod | 5.212 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Ahoj, scháním naše říční ryby do akvária jako vánoční dárek. Jednalo by se o nějakého KOI kapříka, uhoře, sumce, jesetera. předem díky za pomoc a radu Tom

Boli to ryby? necteno

5.3.2006 | svaca | Ryby | 5.212 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím určitě se nekdo z nás setkal s tím, že se ho někdo zeptal ''A to to ty rybicky neboli chudinky''Zajímalo by me co jim na to odpovídáte!?

Krmení timár necteno

1.2.2013 | kalois | Feeder | 5.211 zobrazení | 5 odpovědí

Krmení timárAhojte prosím o zkušenosti s krmením timár,letos ho chci chytat.Tak pokud máte nějaké receptíky dejte vědět:-))Já jak získám zkušenosti dám vědět

Ryby ve Vodňanech (Blanice) necteno

5.11.2008 | Vojda13 | Domácí revíry | 5.211 zobrazení | 10 odpovědí

Jak se lovi v reviru Vodnany (Blanice)

Chytej zahájená 2010 necteno

14.6.2010 | Robur | chytej.cz | 5.210 zobrazení | 35 odpovědí

Navrhuji v den zahájené na sebe vzít viditelně nějakou kosmetiku zn. Chytej, např. kšiltovku, přívěšek či co to ten Had dodává. Bude fajn pak na rybách potkat spřízněnou duši a hned vědět Vo koho go. Co vy na to?

Naviják na přívlač necteno

24.4.2005 | Padis | Navijáky | 5.210 zobrazení | 29 odpovědí

Co používáte,a jak hodnotíte bojovou brzdu.

zakladní výbava na přívlač necteno

11.2.2009 | dangerous fishing | Obchod | 5.205 zobrazení | 15 odpovědí

jaka je dobrá výbava na prívlač ale i za rozumnou cenu!!! jaké servery mají nejlepsí ceny ale i dobrou kvalitu výrobků?

Drachkovitch necteno

28.1.2006 | ripper | Přívlač | 5.203 zobrazení | 13 odpovědí

Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?

Mřenka mramorovaná necteno

18.8.2006 | hajan | Ostatní ryby | 5.195 zobrazení | 18 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli někdo náhodou nevíte, proč z čeloročně hájenejch druhů ryb zmizela Mřenka??? Dříve tam byla a teď už ne. To jich je v našich vodách tolik?

Křetínka necteno

22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.192 zobrazení | 15 odpovědí

Slysel jsem,ze se na teto prehrade vyborne lovi stiky a okouni,a tak jsem premluvil dedu a babicku,se kteryma jezdim kazdy rok nekam na ryby(letos to byli Nove Mlyny,pred tim trikrat vranov),abychom vyzkouseli tuto prehradu,ale pod podminkou,ze budu muset sehnat nejaky ubytovani u teto prehrady,ale porad nic nemuzu najit. neporadite mi prosim nekdo?Predem diky,denyg