Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Koupě povolenky u jiné organizace?
16.6.2013 | Kokos | Legislativa | 4.793 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, jsem členem (mám zaplacené členství i na tento rok) MO Jihlava, která spadá pod Moravzkoslezský svaz. A chtěl bych si koupit povolenku a jde mi o to jestli tak můžu učinit i v Brně (také Moravzkoslezský svaz). Díky
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360
13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 4.793 zobrazení | 11 odpovědí
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-slammer/
Blahopřání k narozeninám
3.9.2007 | Sniper001 | chytej.cz | 4.793 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj,neznáte náhodou nějaké pěkné,veselé a hlavně rybářské blahopřání k narozeninám?Děkuji moc
Boloňka LETHAL - 6,00m 40g
9.2.2007 | | Plavaná | 4.793 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Zvažuji nákup prutu.Jestli ho někdo vlastníte, tak napište klady i zápory.Dikes
montáž na jarný rybačku s krmítkem na stojáku
5.4.2006 | sharkcom | Feeder | 4.791 zobrazení | 6 odpovědí
Chystám se konečně co nám rozmrzla přehrada na rybačku s novým pickerovým prutem. Přemýšlím o páternosteru s krmítkem na bílou rybu. Jaké máte zkušennosti s touto montáží? Tj. délka jednotlivých návazců pro popsanou situaci. Kolik asi na boční návazec s krmítkem? kolik od bočního návazce k háčku? Dík za radu, z feederem budu chytat poprvé…
Woblery Yo-zuni
17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 4.791 zobrazení | 12 odpovědí
V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík
Jak vodit marmyšku???
10.9.2005 | Tumi | Marmyška | 4.789 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mě jakvodit marmyšku???
stojan na feeder
12.12.2012 | JKemr | Feeder | 4.784 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Shánim kvalitni stojan na feeder. Nejlépe něco jako malý tripod, co používají kapraři. Viděl jsem taky stojany, který se dají namontovat přímo na křeslo, ale nikde na netu jsem to nenašel. Díky za všechny rady.
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.784 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
Chobotnice - jejich maso jako nástraha na úhoře .
15.5.2010 | mirmen | Dravci | 4.782 zobrazení | 12 odpovědí
zkoušel jste někdo kus masa z chobotnice? V současné době se nesmějí úhoři chytat z pochopitelných důvodů na rybku, mohla by ji chobotnice nahradit? Krevety jsem sehnal kdysi jenom předvařené a kromě tlouště jsem na ně nic jiného nedostal. Na rousnice se neptám, na ně a jiné žoužaly chytám už přes 30 let. Máte případně nápad na využití nějaké jiné mořské ( sladkovodní ) potvory , která není rybou a na niž by mohl velký úhoř zabrat?
Unicat Dream Fish Extension od Sanger
15.3.2008 | pjontrek | Pruty | 4.781 zobrazení | 3 odpovědi
Co rikate na tenhle novej sumcak?
Přístup na soukromé pozemky
16.8.2006 | Ftmči | Legislativa | 4.778 zobrazení | 15 odpovědí
Už jste někdy využili práva vstupu na soukromé příbřežní pozemky.Tím myslím něaký spor spojený právě s tím to vstupem.Jak daleko sahá příbřež pozemek od řeky?Jak je to,když je až k vodě natažen plot?Jakým způsobem se určí náhrada případné škody způsobené rybářem?Například,aby něaký potrhlý chatař nevyžadoval 10000kč za pošlapaný trávník.
Orlík - informace
8.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 4.773 zobrazení | 20 odpovědí
chci se zeptat na veškeré info o vodní nádrži orlík. nikdy jsem tam nebyl a chystáme se tam letos v srpnu. Jak je to tam s rybařinou? který kemp doporučujete ? Jaký způsob lovu na léto ? Stav vody ? Kemp bych chtěl spíš nějaký menší, kde není moc lídí. Kamaráda dědeček jezdil někam do okolí Písečné Smoleče, Jaké to tam je ? nemá někdo foto ?? Moc děkuji.
Likvidace sumců na Záplavách???
20.7.2007 | hajan | Sumcařina | 4.772 zobrazení | 26 odpovědí
Slyšel jsem, že je zde snaha o vylovení mnoha sumců přes dva metry a jejich nasazení do řeky. Ví někdo o tom něco bližšího?
Flísové podrážky na broďáky
7.6.2006 | Axamith | Ostatní nádobíčko | 4.769 zobrazení | 27 odpovědí
Mám problém( a kdo nemá, že ). Na broďácích se mi sešlapaly flísové protiskluzové podrážky. Zkoušel jsem je nahradit hnědým zednickým filcem, ale ten se velice rychle ošlapal. Koberec jsem zavrhl okamžitě. K dostání je taky bílý zednický filc, který je mnohem tvrdší, než hnědý, ale nikdo s ním asi nemá moc velké zkušenosti. V rybářském obchodě jsem se díval na originální protiskluzové podrážky na broďácích a ty jsou z nějakých syntetických slisovaných vláken. Kde se dá něco takového sehnat a jaké máte zkušenosti s výměnou podrážek ?
Batůžek na vláčení při brodění
10.7.2006 | Candátoman | Přívlač | 4.766 zobrazení | 27 odpovědí
Tak jsem si koupil svoje první broďáky, ale,… Při prvním rybolovu jsem zjistil, že se ve vodě vůbec neumím pohybovat, ale hlavně mi dělala problém výměna nástrah!Měl jsem tašku přez rameno, která mi sjížděla, máchala se ve vodě, blbě se z ní vyndávaly krabičky s nástrahama, prostě jsem byl najednou namydlenej:-). Do vesty se mi toho moc nevejde a nepřipadá mi to pohodlné mít plné kapsy. Tak jsem našel toto viz. fotografie a připadá mi to SUPER, ale také dóóóst DRAHÉ !!! Měl jsem možnost si vyzkoušet toho ORVISE(na suchu) a dobrý. Máte někdo zkušenosti s něčím podobným, ale levnějším? Kde se to dá sehnat? Batůžek Orvis stojí 2300,– (SPINaFLY), Fighting vest od Shimana stojí 1890,– a např. v HOBBY-G mají něco podobného od William Joseph za cca 4000,–! Díky všem za pomoc.
bivak
25.11.2006 | Grand2 | Kaprařina | 4.763 zobrazení | 18 odpovědí
Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro 2 na jaro-podzim
Pstruh duhový - potrava
2.9.2006 | Vichrzhor | Muškaření | 4.763 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni, zrovna jsem dokuchal dnešní úlovek pstruha duhového a provedl rozbor obsahu žaludků kvůli zjištění potravního spektra. Vzhledem k velikosti a stavu ploutví si myslím, že se jednalo o duháky, vysazené v polovině srpna místní MO do revíru. Překvapilo mě, že u dvou z nich jsem našel v žaludku filtr z cigarety – možná jim to připomínalo krmné granule. Máte podobné zkušenosti? Lovíte někdo na napodobeniny granulí? Dík za odpovědi!
Potápíte se pro uváznuté nástrahy a riskujete tak svůj život?
21.6.2006 | HaD | Ryby | 4.763 zobrazení | 32 odpovědí
Nevím, jestli jste slyšeli o tom, co se stalo 19.6.2006. Prý o tom psali i v Blesku. Dnes mi volal TR a vyprávěl o tragédii, která se stala na Dyji právě 19.6.2006. Rybář, kterého jsem znal a byl kamarádem několika mých kamarádů při lovu přívlačí uvázl woblerem v řece a rozhodl se jej vyprostit tak, že se pro něj potápěl. Bohužel se mu to stalo osudné, zamotal se do utrhaných šňůr a vlasců a utopil se. Bylo mu 25 let, byl ženatý a měl dvě děti. Znám více rybářů, kteří se pro nástrahy běžně potápí. Já to nikdy nepraktikoval – mám z toho takovou lehkou fobii. Co vy? Potápíte se pro nástrahy i do hloubky a riskujete tak svůj život?
Whiplash vs Fireline
28.12.2005 | Tomix | Ostatní nádobíčko | 4.763 zobrazení | 25 odpovědí
Co říkáte na šňůru Berkley Whiplash a Berkley Fireline? Která je
podle vás lepší? Na www. braunstar. cz to mají v akci. Paradoxní na tom
je, že Whiplash stojí míň a přitom unese víc. Proto se vás ptám na
váš názor. Předem Díky!
Tomix