Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
kukuřice vlasovou metodou z fluocarbonu
8.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 4.852 zobrazení | 29 odpovědí
Zajímá mě jakou používáte kuku,když máte návazec z fluocarbonu,obyčejná bonduelka,mě věčinou po náhozu hned spadne,takže to bude chtít nějakou tvrdší,ale jakou a jakou příchuť
Woblery Yo-zuni
17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 4.852 zobrazení | 12 odpovědí
V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík
Potápíte se pro uváznuté nástrahy a riskujete tak svůj život?
21.6.2006 | HaD | Ryby | 4.851 zobrazení | 32 odpovědí
Nevím, jestli jste slyšeli o tom, co se stalo 19.6.2006. Prý o tom psali i v Blesku. Dnes mi volal TR a vyprávěl o tragédii, která se stala na Dyji právě 19.6.2006. Rybář, kterého jsem znal a byl kamarádem několika mých kamarádů při lovu přívlačí uvázl woblerem v řece a rozhodl se jej vyprostit tak, že se pro něj potápěl. Bohužel se mu to stalo osudné, zamotal se do utrhaných šňůr a vlasců a utopil se. Bylo mu 25 let, byl ženatý a měl dvě děti. Znám více rybářů, kteří se pro nástrahy běžně potápí. Já to nikdy nepraktikoval – mám z toho takovou lehkou fobii. Co vy? Potápíte se pro nástrahy i do hloubky a riskujete tak svůj život?
stojan na feeder
12.12.2012 | JKemr | Feeder | 4.850 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Shánim kvalitni stojan na feeder. Nejlépe něco jako malý tripod, co používají kapraři. Viděl jsem taky stojany, který se dají namontovat přímo na křeslo, ale nikde na netu jsem to nenašel. Díky za všechny rady.
Chobotnice - jejich maso jako nástraha na úhoře .
15.5.2010 | mirmen | Dravci | 4.850 zobrazení | 12 odpovědí
zkoušel jste někdo kus masa z chobotnice? V současné době se nesmějí úhoři chytat z pochopitelných důvodů na rybku, mohla by ji chobotnice nahradit? Krevety jsem sehnal kdysi jenom předvařené a kromě tlouště jsem na ně nic jiného nedostal. Na rousnice se neptám, na ně a jiné žoužaly chytám už přes 30 let. Máte případně nápad na využití nějaké jiné mořské ( sladkovodní ) potvory , která není rybou a na niž by mohl velký úhoř zabrat?
"ochrana proti komarom"
26.2.2006 | koloseum | Ryby | 4.850 zobrazení | 29 odpovědí
Ahoj! Co pouzivate ako ochranu proti komarom? Ja Szuku alebo Difusil no zacnem pouzivat aj ochrannu sietku na tvar lebo aj napriek kremom a sprejom je to velmi neprijemne a nechcel by som ist od vody len kvoli komarom :-( Tak jestli poznate nieco lepsie , cakam na nazory…Diky moc …
Jáký prut mám koupit?
24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.850 zobrazení | 14 odpovědí
Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.849 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
domácí boilís do sto korun je možné vyrobit
13.3.2006 | judas.d | Ryby | 4.846 zobrazení | 14 odpovědí
je možné kvalitní boilís do stovky za kylo vyrobit
Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g
27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 4.845 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.
montáž na jarný rybačku s krmítkem na stojáku
5.4.2006 | sharkcom | Feeder | 4.845 zobrazení | 6 odpovědí
Chystám se konečně co nám rozmrzla přehrada na rybačku s novým pickerovým prutem. Přemýšlím o páternosteru s krmítkem na bílou rybu. Jaké máte zkušennosti s touto montáží? Tj. délka jednotlivých návazců pro popsanou situaci. Kolik asi na boční návazec s krmítkem? kolik od bočního návazce k háčku? Dík za radu, z feederem budu chytat poprvé…
Rybářský bodový systém
13.5.2009 | Piranha | Vaše názory | 4.842 zobrazení | 34 odpovědí
V poslední době se setkávám s problémem nedodržování rybářského řádu u samotných rybářů.Ať už je to nedodržování povolené míry ryb, ponechávání si hájených úlovků, nebo lov nepovoleným způsobem.Dnes už není tak problém s pytláky, jakož to s rybáři samotnými. Proto si myslím že by nebylo na škodu zavést bodový systém i u rybářů.RS by do kolonky k tomu určené vypsala hříšníkovy body a pokud by se opět opakovalo něco podobného, opět by se zapsaly body a po určitém počtu by se odebírala povolenka např. jeden měsíc až po jeden rok.S nějakým finančním postihem nevím jestli by byla RS oprávněna vybírat, nebo by se pokuta platila na Mo při převzetí povolenky. Co myslíte.
Bivak od K-Karp
5.4.2013 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 4.840 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím Vás chtěl bych se zeptat na zkušenosti
s tímto bivakem.Stabilita ,zpracování ,comfort a skutečná velikost.
Hodlám něco pořídit a tento se my zamlouvá..
Extra levné pruty
24.3.2005 | Zlinsky_lovec | Pruty | 4.840 zobrazení | 16 odpovědí
Lidi,teď se ke mě dostala z tajných zdrojů zpráva, že se prý v Třebíči budou na nějakém výprodeji prodávat pruty za 25Kč. Co by jste od takového prutu čekali a myslíte si, že je to vůbec možné? Ne,že bych chtěl do toho jít, to teda ne, ale kdosi mi říkal,že to budou kvalitní pruty. Prosil bych vaše názory. Děkuji
Blahopřání k narozeninám
3.9.2007 | Sniper001 | chytej.cz | 4.838 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj,neznáte náhodou nějaké pěkné,veselé a hlavně rybářské blahopřání k narozeninám?Děkuji moc
Jak vodit marmyšku???
10.9.2005 | Tumi | Marmyška | 4.838 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mě jakvodit marmyšku???
bivak
25.11.2006 | Grand2 | Kaprařina | 4.837 zobrazení | 18 odpovědí
Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro 2 na jaro-podzim
Byron Tri Fibre 190
17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 4.833 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.
Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru?
21.1.2008 | HaD | Legislativa | 4.832 zobrazení | 25 odpovědí
Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?
Malé vodní elektrárny
12.1.2011 | Poldík | Vaše názory | 4.828 zobrazení | 8 odpovědí
Bydlím u malé řeky Ploučnice,na které je v úseku 30 Km pět vodních elektráren.Problém vidím v regulaci vodního průtoku,s kterou si vodní elektrárny dělají co chtějí,takže to na řece několikrát vypadá jak na poušti.Tam kde jsem lovil tlouště,plotičky nebo pstruhy,tak v daném okamžiku sotva naberu vodu do kýble.Pokud to u Vás vypadá někdy stejně napište,jak se proti tomu bránit,protože já jsem si koupil domek u vody,ale bez vody.