Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru? necteno

21.1.2008 | HaD | Legislativa | 4.968 zobrazení | 25 odpovědí

Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?

silný fluorocarbonový vlasec necteno

19.12.2014 | paka | Ostatní nádobíčko | 4.965 zobrazení | 2 odpovědi

Poraďte někdo, kde sehnat fluorocarbonový vlasec průměr 1,3mm – v nějakém malém balení nebo v metráži, aby to nestálo mnoho. Zatím jsem našel Saeguar, ale jen velká balení. (Potřebuju ho jen krátký kousek, není to na rybaření – ale hádám že na rybářském fóru by snad někdo mohl vědět). Díky, P.

výběr echolotu - poradí někdo ? necteno

9.7.2012 | LoKi11 | Sumcařina | 4.964 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdravím Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu pro lov sumců na vábničku. Tak nějak jsem už brouzdal po netu a našel si tyto dva – Lowrance Mark-5× PRO a Lowrance Mark-5× DSI ale nevím jestli se na tento typ lovu hodí. S echoloty nemám zatím žádnou zkušenost a proto bych se chtěl poradit. Částka kterou bych chtěl investovat je kolem 8 000 kč. Můžete napsat i nějaký dražší vhodný typ a třeba se rozhodnu pro něj. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, co poradí, budu mooc rád. Jestli budou potřeba ještě nějaké doplňující informace pro výběr echolotu okamžitě je dopíšu. Předem děkuji za odpovědi

Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 necteno

13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 4.951 zobrazení | 11 odpovědí

Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www­.na-ostruvku.cz/na­vijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://ww­w.na-ostruvku.cz/na­vijaky/predni-brzda/penn-slammer/

bivak necteno

25.11.2006 | Grand2 | Kaprařina | 4.951 zobrazení | 18 odpovědí

Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro 2 na jaro-podzim

Orlík - informace necteno

8.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 4.947 zobrazení | 20 odpovědí

chci se zeptat na veškeré info o vodní nádrži orlík. nikdy jsem tam nebyl a chystáme se tam letos v srpnu. Jak je to tam s rybařinou? který kemp doporučujete ? Jaký způsob lovu na léto ? Stav vody ? Kemp bych chtěl spíš nějaký menší, kde není moc lídí. Kamaráda dědeček jezdil někam do okolí Písečné Smoleče, Jaké to tam je ? nemá někdo foto ?? Moc děkuji.

Woblery Yo-zuni necteno

17.3.2004 | Čajda | Přívlač | 4.947 zobrazení | 12 odpovědí

V jednom obchodě jsem viděl velké množství různých woblerů se značkou Yo-zuri. Má s nimi někdo nějaké zkušenosti. Dík

plavačkáři necteno

19.1.2006 | festr | Plavaná | 4.945 zobrazení | 24 odpovědí

Jaké používate vlasce a pruty. Prut i navijá MILO-spokojen. Ale s výběrem vlasce je to horší. Poraďte. Dík

Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass necteno

31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 4.941 zobrazení | 23 odpovědí

Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.

Lov na vláčenou mrtvou rybku větší než 15cm. necteno

22.1.2006 | | Rybaření na dírkách | 4.940 zobrazení | 3 odpovědi

Od letošního roku je na pstruhových revírech zakázáno vláčet mrtvou rybku větší než 15 cm. Myslím,že je to totální hovadina,protože z vlastní praxe vím,že pstruzi na tuto velikost rybky reagovali dost sporadicky. Naopak byla to zbraň nejtěžšího kalibru,která fungovala na štiky.

Navijáky s okousanou cívkou necteno

2.12.2012 | Kazan | Navijáky | 4.938 zobrazení | 38 odpovědí

Navijáky s okousanou cívkouPoměrně zajímavé řešení cívky navijáku s prohlubněmi na hraně cívky má omezit tření a zvýšit odhoz. Koupili by jste si tento navi, viděli jste ho někdy?

Malé vodní elektrárny necteno

12.1.2011 | Poldík | Vaše názory | 4.938 zobrazení | 8 odpovědí

Bydlím u malé řeky Ploučnice,na které je v úseku 30 Km pět vodních elektráren.Problém vidím v regulaci vodního průtoku,s kterou si vodní elektrárny dělají co chtějí,takže to na řece několikrát vypadá jak na poušti.Tam kde jsem lovil tlouště,plotičky nebo pstruhy,tak v daném okamžiku sotva naberu vodu do kýble.Pokud to u Vás vypadá někdy stejně napište,jak se proti tomu bránit,protože já jsem si koupil domek u vody,ale bez vody.

stojan na feeder necteno

12.12.2012 | JKemr | Feeder | 4.937 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím rybářské kolegy. Shánim kvalitni stojan na feeder. Nejlépe něco jako malý tripod, co používají kapraři. Viděl jsem taky stojany, který se dají namontovat přímo na křeslo, ale nikde na netu jsem to nenašel. Díky za všechny rady.

podzimní zavody Luhačovice 2017 necteno

11.9.2017 | mariomario | Bílá ryba | 4.933 zobrazení | žádná odpověď

PODZIMNÍ ŘYBÁŘSKÉ ZAVODY 2017 zdravim rybaři ,tyto zavody byly propadak nejlepší místa obsadili prominenti jako vždy to je kolem kempu bliže hraze i z druhe strany,potom zbyva jenom zadek a boky přehrady je jasné že tam velké ryby nejsou obyčejný člověk se nedostane do předního useku tam se zdržují ty trofejní ryby protože je tam každý krmi a ryby jsou zvykle to se to potom chyta a vrchol všeho byl umyslně upouštění vody z přehrady od soboty rano jsme měli zabořený klacek ve vodě a sledovali pokles i v neděli a hned bylo jasno to bylo umyslně když se sniži hladina vody ryby neberou hlavně když každý zaplatí ti co chodi pravidelně několik let mi dali za pravdu že je to každy rok horší a horší

kukuřice vlasovou metodou z fluocarbonu necteno

8.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 4.933 zobrazení | 29 odpovědí

Zajímá mě jakou používáte kuku,když máte návazec z fluocarbonu,o­byčejná bonduelka,mě věčinou po náhozu hned spadne,takže to bude chtít nějakou tvrdší,ale jakou a jakou příchuť

vláčecí nástrahy STORM necteno

7.11.2008 | wenaX | Ryby | 4.931 zobrazení | 28 odpovědí

chci zjistit jak sou dobry a hlavně jak je dobrej poper od stormu a prosím i úlovky jestly jsou

Twistery necteno

25.3.2004 | jiris | Přívlač | 4.928 zobrazení | 24 odpovědí

Máte stejný problém s twistry jako já? Všiml jsem si, že nepoužité bílé a světlé twistery (skladované asi 1–1,5 roku) mi docela zoxidovaly oproti novým, které jsem koupil na výstavě. Kde skladujete twistery? Ve tmě? Používáte nějaké oleje do sáčků, ve kterých je skladujete? (nové twistry jsou v nějakých naložené, máte nějaké zkušenosti nebo to neřešíte)? Je to docela hrbolatě napsáno, ale snad to pochopíte.

Byron Tri Fibre 190 necteno

17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 4.927 zobrazení | 8 odpovědí

Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.

Bivak od K-Karp necteno

5.4.2013 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 4.925 zobrazení | 2 odpovědi

Bivak od K-KarpZdravím Vás chtěl bych se zeptat na zkušenosti s tímto bivakem.Stabilita ,zpracování ,comfort a skutečná velikost. Hodlám něco pořídit a tento se my zamlouvá..

montáž na jarný rybačku s krmítkem na stojáku necteno

5.4.2006 | sharkcom | Feeder | 4.921 zobrazení | 6 odpovědí

Chystám se konečně co nám rozmrzla přehrada na rybačku s novým pickerovým prutem. Přemýšlím o páternosteru s krmítkem na bílou rybu. Jaké máte zkušennosti s touto montáží? Tj. délka jednotlivých návazců pro popsanou situaci. Kolik asi na boční návazec s krmítkem? kolik od bočního návazce k háčku? Dík za radu, z feederem budu chytat poprvé…