Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
montáž na jarný rybačku s krmítkem na stojáku
5.4.2006 | sharkcom | Feeder | 5.035 zobrazení | 6 odpovědí
Chystám se konečně co nám rozmrzla přehrada na rybačku s novým pickerovým prutem. Přemýšlím o páternosteru s krmítkem na bílou rybu. Jaké máte zkušennosti s touto montáží? Tj. délka jednotlivých návazců pro popsanou situaci. Kolik asi na boční návazec s krmítkem? kolik od bočního návazce k háčku? Dík za radu, z feederem budu chytat poprvé…
kukuřice vlasovou metodou z fluocarbonu
8.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.033 zobrazení | 29 odpovědí
Zajímá mě jakou používáte kuku,když máte návazec z fluocarbonu,obyčejná bonduelka,mě věčinou po náhozu hned spadne,takže to bude chtít nějakou tvrdší,ale jakou a jakou příchuť
stojan na feeder
12.12.2012 | JKemr | Feeder | 5.032 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Shánim kvalitni stojan na feeder. Nejlépe něco jako malý tripod, co používají kapraři. Viděl jsem taky stojany, který se dají namontovat přímo na křeslo, ale nikde na netu jsem to nenašel. Díky za všechny rady.
"ochrana proti komarom"
26.2.2006 | koloseum | Ryby | 5.028 zobrazení | 29 odpovědí
Ahoj! Co pouzivate ako ochranu proti komarom? Ja Szuku alebo Difusil no zacnem pouzivat aj ochrannu sietku na tvar lebo aj napriek kremom a sprejom je to velmi neprijemne a nechcel by som ist od vody len kvoli komarom :-( Tak jestli poznate nieco lepsie , cakam na nazory…Diky moc …
Lov na vláčenou mrtvou rybku větší než 15cm.
22.1.2006 | | Rybaření na dírkách | 5.028 zobrazení | 3 odpovědi
Od letošního roku je na pstruhových revírech zakázáno vláčet mrtvou rybku větší než 15 cm. Myslím,že je to totální hovadina,protože z vlastní praxe vím,že pstruzi na tuto velikost rybky reagovali dost sporadicky. Naopak byla to zbraň nejtěžšího kalibru,která fungovala na štiky.
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 5.026 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
Bivak od K-Karp
5.4.2013 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 5.022 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím Vás chtěl bych se zeptat na zkušenosti
s tímto bivakem.Stabilita ,zpracování ,comfort a skutečná velikost.
Hodlám něco pořídit a tento se my zamlouvá..
Byron Tri Fibre 190
17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 5.021 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.
Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass
31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 5.020 zobrazení | 23 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.
Twistery
25.3.2004 | jiris | Přívlač | 5.000 zobrazení | 24 odpovědí
Máte stejný problém s twistry jako já? Všiml jsem si, že nepoužité bílé a světlé twistery (skladované asi 1–1,5 roku) mi docela zoxidovaly oproti novým, které jsem koupil na výstavě. Kde skladujete twistery? Ve tmě? Používáte nějaké oleje do sáčků, ve kterých je skladujete? (nové twistry jsou v nějakých naložené, máte nějaké zkušenosti nebo to neřešíte)? Je to docela hrbolatě napsáno, ale snad to pochopíte.
Jak vodit marmyšku???
10.9.2005 | Tumi | Marmyška | 4.999 zobrazení | 7 odpovědí
Zajímalo by mě jakvodit marmyšku???
Lov sumců na Lipně
22.12.2013 | Filo | Sumcařina | 4.998 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaké zkušenosti s lovem sumců na Lipenské přehradě.Popřípadě na jakou nástrahu a jakým způsobem je chytat. Děkuji předem za odpovědi.
vláčecí nástrahy STORM
7.11.2008 | wenaX | Ryby | 4.997 zobrazení | 28 odpovědí
chci zjistit jak sou dobry a hlavně jak je dobrej poper od stormu a prosím i úlovky jestly jsou
Oprava rybářkého deštníku
10.8.2014 | sazavak | Ostatní nádobíčko | 4.995 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, už nějaký ten rok vlastním rybářský deštník „Tackle“, začínají se v něm objevovat dírky. Konstrukce je neporušená.Nemáte někdo nějaké zkušenosti s nějakou opravnou, kde by kvalitně vyměnili na deštníku potah ? děkuji za odpovědi.
Filmy s muškařskou tématikou
9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.986 zobrazení | 11 odpovědí
Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?
SLAPY privlac?
20.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 4.984 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Neporadi nekdo kde je to dobre na candaty a na privlac na slapech?
Bílej bordel z olše a topolu
11.5.2010 | DJ | chytej.cz | 4.980 zobrazení | 18 odpovědí
Máte taky každoroční zkušenost s tím, že jakmile nalítá tenhle bordel do vody, ryby přestanou brát?? V případě, že se vám podařilo tohle obejít, tak jakou nástrahou? V pátek a v sobotu dopoledne jsem nachytal na nymfu krásný ryby, jak ale začlo ve velkym lítat chmíří ze stromu ryby nad 30cm přestaly reagovat na vše. V sobotu odpoledne jsem pak zaznamenal velkej zájem o bílý chomáče, který chmíří napodobovaly, ale včera vubec nic. Ptám se teda zkušenějších, je jiná možnost než počkat až voda bordel odnese a rybám vyhládne?
Zápis docházky na mimopstruhovou vodu
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 4.980 zobrazení | 29 odpovědí
Plníte tuto povinnost? Má to prospět k zarybnění, ale můžeme tomu věřit? V některých oblastech už se to prý osvědčilo. Máte tu zkušenost?
Likvidace sumců na Záplavách???
20.7.2007 | hajan | Sumcařina | 4.977 zobrazení | 26 odpovědí
Slyšel jsem, že je zde snaha o vylovení mnoha sumců přes dva metry a jejich nasazení do řeky. Ví někdo o tom něco bližšího?
Přístup na soukromé pozemky
16.8.2006 | Ftmči | Legislativa | 4.974 zobrazení | 15 odpovědí
Už jste někdy využili práva vstupu na soukromé příbřežní pozemky.Tím myslím něaký spor spojený právě s tím to vstupem.Jak daleko sahá příbřež pozemek od řeky?Jak je to,když je až k vodě natažen plot?Jakým způsobem se určí náhrada případné škody způsobené rybářem?Například,aby něaký potrhlý chatař nevyžadoval 10000kč za pošlapaný trávník.