Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
SLAPY privlac?
20.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 5.106 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Neporadi nekdo kde je to dobre na candaty a na privlac na slapech?
Lov na vláčenou mrtvou rybku větší než 15cm.
22.1.2006 | | Rybaření na dírkách | 5.106 zobrazení | 3 odpovědi
Od letošního roku je na pstruhových revírech zakázáno vláčet mrtvou rybku větší než 15 cm. Myslím,že je to totální hovadina,protože z vlastní praxe vím,že pstruzi na tuto velikost rybky reagovali dost sporadicky. Naopak byla to zbraň nejtěžšího kalibru,která fungovala na štiky.
Kdo poradi kde ho sehnat
8.11.2010 | sirka12 | Přívlač | 5.103 zobrazení | 16 odpovědí
Važeni vlačkaři kdo poradi kde sehnat proutek Cormoran Carb-o-star UL s gramazi 0,5–3gr. Diky za pripadnou radu.
silný fluorocarbonový vlasec
19.12.2014 | paka | Ostatní nádobíčko | 5.099 zobrazení | 2 odpovědi
Poraďte někdo, kde sehnat fluorocarbonový vlasec průměr 1,3mm – v nějakém malém balení nebo v metráži, aby to nestálo mnoho. Zatím jsem našel Saeguar, ale jen velká balení. (Potřebuju ho jen krátký kousek, není to na rybaření – ale hádám že na rybářském fóru by snad někdo mohl vědět). Díky, P.
Orlík - informace
8.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 5.099 zobrazení | 20 odpovědí
chci se zeptat na veškeré info o vodní nádrži orlík. nikdy jsem tam nebyl a chystáme se tam letos v srpnu. Jak je to tam s rybařinou? který kemp doporučujete ? Jaký způsob lovu na léto ? Stav vody ? Kemp bych chtěl spíš nějaký menší, kde není moc lídí. Kamaráda dědeček jezdil někam do okolí Písečné Smoleče, Jaké to tam je ? nemá někdo foto ?? Moc děkuji.
Kam na ryby v okolí Jihlavy ??
16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 5.097 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)
kukuřice vlasovou metodou z fluocarbonu
8.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.095 zobrazení | 29 odpovědí
Zajímá mě jakou používáte kuku,když máte návazec z fluocarbonu,obyčejná bonduelka,mě věčinou po náhozu hned spadne,takže to bude chtít nějakou tvrdší,ale jakou a jakou příchuť
Byron Tri Fibre 190
17.7.2005 | radekzatec | Pruty | 5.094 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím poradte jsem zacinajici kaprar a nemohu ted koupit kapraske pruty delicky. Jaky mate nazor na tyto teleskopicke pruty. Mate s nimi zkusenost?? Uvažuji o delce 390 cm a nebo doporucite radeji 330 cm???? Akce u obou dýlek je 80 – 190 g.
montáž na jarný rybačku s krmítkem na stojáku
5.4.2006 | sharkcom | Feeder | 5.084 zobrazení | 6 odpovědí
Chystám se konečně co nám rozmrzla přehrada na rybačku s novým pickerovým prutem. Přemýšlím o páternosteru s krmítkem na bílou rybu. Jaké máte zkušennosti s touto montáží? Tj. délka jednotlivých návazců pro popsanou situaci. Kolik asi na boční návazec s krmítkem? kolik od bočního návazce k háčku? Dík za radu, z feederem budu chytat poprvé…
Lov sumců na Lipně
22.12.2013 | Filo | Sumcařina | 5.078 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nemáte nějaké zkušenosti s lovem sumců na Lipenské přehradě.Popřípadě na jakou nástrahu a jakým způsobem je chytat. Děkuji předem za odpovědi.
plavačkáři
19.1.2006 | festr | Plavaná | 5.077 zobrazení | 24 odpovědí
Jaké používate vlasce a pruty. Prut i navijá MILO-spokojen. Ale s výběrem vlasce je to horší. Poraďte. Dík
"ochrana proti komarom"
26.2.2006 | koloseum | Ryby | 5.075 zobrazení | 29 odpovědí
Ahoj! Co pouzivate ako ochranu proti komarom? Ja Szuku alebo Difusil no zacnem pouzivat aj ochrannu sietku na tvar lebo aj napriek kremom a sprejom je to velmi neprijemne a nechcel by som ist od vody len kvoli komarom :-( Tak jestli poznate nieco lepsie , cakam na nazory…Diky moc …
Filmy s muškařskou tématikou
9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 5.070 zobrazení | 11 odpovědí
Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?
Bivak od K-Karp
5.4.2013 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 5.068 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím Vás chtěl bych se zeptat na zkušenosti
s tímto bivakem.Stabilita ,zpracování ,comfort a skutečná velikost.
Hodlám něco pořídit a tento se my zamlouvá..
Prut Abu Garcia Diamond Crest Spin, Pezon&Michel Redoutable Bass
31.5.2009 | -zruseno | Pruty | 5.067 zobrazení | 23 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti s prutem Abu Garcia Diamond Crest Spin 210/5–15gr, nebo s Pezon&Michel Redoutable Bass 210 2–10gr? Díky.
Oprava rybářkého deštníku
10.8.2014 | sazavak | Ostatní nádobíčko | 5.060 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, už nějaký ten rok vlastním rybářský deštník „Tackle“, začínají se v něm objevovat dírky. Konstrukce je neporušená.Nemáte někdo nějaké zkušenosti s nějakou opravnou, kde by kvalitně vyměnili na deštníku potah ? děkuji za odpovědi.
vláčecí nástrahy STORM
7.11.2008 | wenaX | Ryby | 5.055 zobrazení | 28 odpovědí
chci zjistit jak sou dobry a hlavně jak je dobrej poper od stormu a prosím i úlovky jestly jsou
Zápis docházky na mimopstruhovou vodu
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 5.055 zobrazení | 29 odpovědí
Plníte tuto povinnost? Má to prospět k zarybnění, ale můžeme tomu věřit? V některých oblastech už se to prý osvědčilo. Máte tu zkušenost?
Rybník MRHAL
9.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 5.050 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení,zvažuji letošní letní dovolenou prožít jako rybářskou a to u rybníka Mrhal.Proto Vás prosím o informace o Vašich poznatcích z tohoto revíru v roce 2006 a to hlavně rybářských! Co jste ulovili, na jakou nástrahu, v které části, jakou rybářskou technikou a pod. Děkuji za informace, které mi poslouží ke konečnému rozhodnutí, zda zde rybářskou dovolenou realizovat nebo ne.Petrův zdar.
Kamera na natáčení rybaření
8.6.2017 | Phantom | Ostatní nádobíčko | 5.045 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Ahoj, mám jet rybařit do Norska za kamarádem a rád bych si z toho zachoval nějakou památku. Takže nemáte někdo kameru, kterou by jste mi doporučili k tomuto účelu? Měla by být co nejmenší a vodotěsnost bych taky uvítal, abych se nemusel bát přiblížit k vodě.