Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytej zahájená 2010 necteno

14.6.2010 | Robur | chytej.cz | 4.919 zobrazení | 35 odpovědí

Navrhuji v den zahájené na sebe vzít viditelně nějakou kosmetiku zn. Chytej, např. kšiltovku, přívěšek či co to ten Had dodává. Bude fajn pak na rybách potkat spřízněnou duši a hned vědět Vo koho go. Co vy na to?

Jak vodit marmyšku??? necteno

10.9.2005 | Tumi | Marmyška | 4.919 zobrazení | 7 odpovědí

Zajímalo by mě jakvodit marmyšku???

Boleni - studie necteno

20.9.2013 | Robur | Dravci | 4.918 zobrazení | 42 odpovědí

zdar, nevíte o někom, kdo dělal studii o škodlivosti a rozpínavosti bolenů? Tedy ve smyslu toho, že se pořád říká, že bolen vytlačuje ostatní dravce. Tak jsem si řekl, že by se toho mohl chytit nějaký studnet rybařiny a vědecky to zdokumentovat.

"ochrana proti komarom" necteno

26.2.2006 | koloseum | Ryby | 4.917 zobrazení | 29 odpovědí

Ahoj! Co pouzivate ako ochranu proti komarom? Ja Szuku alebo Difusil no zacnem pouzivat aj ochrannu sietku na tvar lebo aj napriek kremom a sprejom je to velmi neprijemne a nechcel by som ist od vody len kvoli komarom :-( Tak jestli poznate nieco lepsie , cakam na nazory…Diky moc …

Jet Fish Carp maraton Labe - podzim 2017 necteno

12.9.2017 | RobS | Závody | 4.907 zobrazení | žádná odpověď

Jet Fish Carp maraton Labe – podzim 2017Podzimní závod v lovu kaprů na řece Labi u Kostelce nad Labem. Více na:http://www.cm-praha.cz/

Boli to ryby? necteno

5.3.2006 | svaca | Ryby | 4.905 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím určitě se nekdo z nás setkal s tím, že se ho někdo zeptal ''A to to ty rybicky neboli chudinky''Zajímalo by me co jim na to odpovídáte!?

Kam na ryby v okolí Jihlavy ?? necteno

16.12.2007 | Salmo | Domácí revíry | 4.904 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj všichni jsem z Jihlavy chodím na řeku na rybníky ale nikde si pořádně nezavláčím :( Nevíte někdo kde se dá obstojně zachytat ?? už jsem z toho na prášky chtynu třeba jen jednu štičku za celej den tak mi prosím poraďte za každou odpověď budu rád :)

Jáký prut mám koupit? necteno

24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.902 zobrazení | 14 odpovědí

Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.

Původ poranění necteno

19.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 4.899 zobrazení | 32 odpovědí

Čau lidi, netušíte, co mohlo způsobit takovýhle poranění u duháka?

http://chytej.cz/…00028205.jpg

Nepřehodnocujete aktuální situaci?? necteno

26.1.2005 | DEATH | Ryby | 4.897 zobrazení | 37 odpovědí

Mám dotaz,jestli náhodou nepřehodnocujete počet úlovků,které si ponecháte....... Já osobně jsem pouštěl 98% úlovků,protože sem si chtěl zarybařit a občas sem si teda něco vzal,ale věc se má tak,že po tom,co stojí papíry,začínám přemýšlet,že bohužel ač nerad,ale budu asi muset zvýšit počet ponechaných ryb. Protože,abych si pro nic za nic kupoval papíry(kupuje je otec,ale to je jedno)a 98% vracel zpátky vodě,tak to asi ne. Ještě nevím,ale časem se rozhodnu. A CO VY??Jak jste na tom?Měníte svá stanoviska?

Blahopřání k narozeninám necteno

3.9.2007 | Sniper001 | chytej.cz | 4.894 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj,neznáte náhodou nějaké pěkné,veselé a hlavně rybářské blahopřání k narozeninám?Dě­kuji moc

Likvidace sumců na Záplavách??? necteno

20.7.2007 | hajan | Sumcařina | 4.893 zobrazení | 26 odpovědí

Slyšel jsem, že je zde snaha o vylovení mnoha sumců přes dva metry a jejich nasazení do řeky. Ví někdo o tom něco bližšího?

Extra levné pruty necteno

24.3.2005 | Zlinsky_lovec | Pruty | 4.893 zobrazení | 16 odpovědí

Lidi,teď se ke mě dostala z tajných zdrojů zpráva, že se prý v Třebíči budou na nějakém výprodeji prodávat pruty za 25Kč. Co by jste od takového prutu čekali a myslíte si, že je to vůbec možné? Ne,že bych chtěl do toho jít, to teda ne, ale kdosi mi říkal,že to budou kvalitní pruty. Prosil bych vaše názory. Děkuji

Přístup na soukromé pozemky necteno

16.8.2006 | Ftmči | Legislativa | 4.890 zobrazení | 15 odpovědí

Už jste někdy využili práva vstupu na soukromé příbřežní pozemky.Tím myslím něaký spor spojený právě s tím to vstupem.Jak daleko sahá příbřež pozemek od řeky?Jak je to,když je až k vodě natažen plot?Jakým způsobem se určí náhrada případné škody způsobené rybářem?Napří­klad,aby něaký potrhlý chatař nevyžadoval 10000kč za pošlapaný trávník.

Flísové podrážky na broďáky necteno

7.6.2006 | Axamith | Ostatní nádobíčko | 4.890 zobrazení | 27 odpovědí

Mám problém( a kdo nemá, že ). Na broďácích se mi sešlapaly flísové protiskluzové podrážky. Zkoušel jsem je nahradit hnědým zednickým filcem, ale ten se velice rychle ošlapal. Koberec jsem zavrhl okamžitě. K dostání je taky bílý zednický filc, který je mnohem tvrdší, než hnědý, ale nikdo s ním asi nemá moc velké zkušenosti. V rybářském obchodě jsem se díval na originální protiskluzové podrážky na broďácích a ty jsou z nějakých syntetických slisovaných vláken. Kde se dá něco takového sehnat a jaké máte zkušenosti s výměnou podrážek ?

Oprava rybářkého deštníku necteno

10.8.2014 | sazavak | Ostatní nádobíčko | 4.888 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, už nějaký ten rok vlastním rybářský deštník „Tackle“, začínají se v něm objevovat dírky. Konstrukce je neporušená.Nemáte někdo nějaké zkušenosti s nějakou opravnou, kde by kvalitně vyměnili na deštníku potah ? děkuji za odpovědi.

Boloňka LETHAL - 6,00m 40g necteno

9.2.2007 | | Plavaná | 4.888 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zvažuji nákup prutu.Jestli ho někdo vlastníte, tak napište klady i zápory.Dikes

Prográmek na sčítání úlovků necteno

21.12.2005 | saky | Ryby | 4.885 zobrazení | 32 odpovědí

máte nějakej prográmek ve kterým si sčítáte úlovky??? Jestli jo, co to umí?

prořezání struny o háček s lopatkou necteno

30.6.2011 | vovo | Vaše názory | 4.882 zobrazení | 21 odpovědí

co říkáte na názor že může háček s plošinkou prořezat strunu pokud na něj pusobí vetší zátěž???

ja používám háčky s plošinkou do st tak mě to zajímá

Batůžek na vláčení při brodění necteno

10.7.2006 | Candátoman | Přívlač | 4.875 zobrazení | 27 odpovědí

Tak jsem si koupil svoje první broďáky, ale,… Při prvním rybolovu jsem zjistil, že se ve vodě vůbec neumím pohybovat, ale hlavně mi dělala problém výměna nástrah!Měl jsem tašku přez rameno, která mi sjížděla, máchala se ve vodě, blbě se z ní vyndávaly krabičky s nástrahama, prostě jsem byl najednou namydlenej:-). Do vesty se mi toho moc nevejde a nepřipadá mi to pohodlné mít plné kapsy. Tak jsem našel toto viz. fotografie a připadá mi to SUPER, ale také dóóóst DRAHÉ !!! Měl jsem možnost si vyzkoušet toho ORVISE(na suchu) a dobrý. Máte někdo zkušenosti s něčím podobným, ale levnějším? Kde se to dá sehnat? Batůžek Orvis stojí 2300,– (SPINaFLY), Fighting vest od Shimana stojí 1890,– a např. v HOBBY-G mají něco podobného od William Joseph za cca 4000,–! Díky všem za pomoc.