Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
co si prejete k vanocum balik ponozek nebo rybainu tak co mate vybrano co
25.11.2005 | foxRM | Vánoce | 4.706 zobrazení | 28 odpovědí
co si prejete k vanocum balik ponozek nebo rybainu tak co mate vybrano
Jaký lak použít na nové vyvázání oček?
21.7.2012 | rybar465 | Pruty | 4.705 zobrazení | 2 odpovědi
Poradí mi někdo,jaký lak použít na nově vyvázaná očka a případně
a kontakt na prodejce?Díky.
rybar465
Délka prutu na dírky.
4.12.2005 | Gagi | Rybaření na dírkách | 4.704 zobrazení | 9 odpovědí
Právě se pokouším vyrobit prut na dírky a nevím jak mám udělat dlouhou ,,chytací" část. Jaké máte vy, kupované nebo táké věříte svým zlatým ručičkám.
Blýskající se navijáky
3.4.2011 | jepice-zruseno | Navijáky | 4.702 zobrazení | 28 odpovědí
Nevadí vám, že se navijáky blýskají? Myslíte si, že to rybám vadí? Přemýšlím nad tím již delší dobu. Udivuje mě, že miniaturní daiwa na lehkou přívlač (např. tato http://www.chytej.cz/…luvias-1003/), která stojí 11 000 a je vybavená kdejakou serepetičkou naprd se blejská jak pouťová cetka.
Jaké jsou ty woblery od Kácela
21.6.2005 | Wobler | Ostatní nádobíčko | 4.700 zobrazení | 23 odpovědí
Jaké jsou ty woblery od Kácela
lov okouna
22.5.2007 | pike-007 | Dravci | 4.693 zobrazení | 23 odpovědí
jak velké rybky používáte při lovu okounů a jaké montáže. dají se použít malí karásci cca 6cm, a jakou používáte gramáž splávku.
Lov sumců se zvukovými splávky
3.9.2004 | xycht | Sumcařina | 4.690 zobrazení | 15 odpovědí
Letos jsem se začal věnovat lovu sumců (loni náhodné úlovky 90–105cm) a mám dotaz. Chytám na trhací bojku a chci se zeptat jestli je velký rozdíl když jako plovák použiju zvukovou kačenu nebo obyčejnou. Ptám se proto,že muj bratránek chytá zhruba ve stejných místech a on záběry má a já ne On má zvukovou kačenu , já obyčejnou. Tak mne napadlo jestli to,že v tý kačeně chrastí může ovlivnit četnost záběrů. Díky za odpověď
Platí zákaz přenášení ryb z revíru do revíru?
21.1.2008 | HaD | Legislativa | 4.689 zobrazení | 25 odpovědí
Umíte to někdo v řádu najít? Nebo je to pouze dogma? Já to nenašel. A pokud to někde je, mají organizace výjimku při nasazování a kde je pak ta výjimka v zákonech specifikována?
Nepřehodnocujete aktuální situaci??
26.1.2005 | DEATH | Ryby | 4.683 zobrazení | 37 odpovědí
Mám dotaz,jestli náhodou nepřehodnocujete počet úlovků,které si ponecháte....... Já osobně jsem pouštěl 98% úlovků,protože sem si chtěl zarybařit a občas sem si teda něco vzal,ale věc se má tak,že po tom,co stojí papíry,začínám přemýšlet,že bohužel ač nerad,ale budu asi muset zvýšit počet ponechaných ryb. Protože,abych si pro nic za nic kupoval papíry(kupuje je otec,ale to je jedno)a 98% vracel zpátky vodě,tak to asi ne. Ještě nevím,ale časem se rozhodnu. A CO VY??Jak jste na tom?Měníte svá stanoviska?
Chytej zahájená 2010
14.6.2010 | Robur | chytej.cz | 4.677 zobrazení | 35 odpovědí
Navrhuji v den zahájené na sebe vzít viditelně nějakou kosmetiku zn. Chytej, např. kšiltovku, přívěšek či co to ten Had dodává. Bude fajn pak na rybách potkat spřízněnou duši a hned vědět Vo koho go. Co vy na to?
sumec na Labi
22.6.2005 | filous | Ryby | 4.677 zobrazení | 14 odpovědí
Potřeboval bych vědět jestli berou sumci na Labi u Pardubic nebo u Přelouče. Chtěl jsem jet na výkend po zahájení,ale tekla velká voda(podle mě). Někdo jste tam na nich určitě byl tak dejte vědet,prosím. Chtěl bych vyrazit tento výkend,tak asi to má cenu,nevím jak ted teče Labe. [addsig]
Plandavky na pstruhy
15.4.2005 | RASTOK | Lososovité ryby | 4.677 zobrazení | 6 odpovědí
Robím programátora na laseroch, tak mám možnosť si dať vypáliť rôzne tvary plandaviek, chcel by som niečo na pstruhy, uvažujem o veľkostiach 2, 2,5 a 3 cm, aký štíhlostný pomer plandavky mám zvoliť, aby to malo nejaký zmysel, materiál volím hrubky 1mm zrkadlovej antikory. má vôbec zmysel robiť také ultramalé plandy na pstruhy ? v žiadnych ryb. potrebách som nič podobné nevidel.
Prut na položenou
30.8.2012 | PaPeŽ | Pruty | 4.668 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím vás přátelé. Rád bych vás poprosil o vaše názory a odpovědi na mé otázky.
Vždy, když se začnu o něco zajímat a hodně toho přečtu, tak pak mám z toho v hlavě guláš . :) Chci si koupit pruty na položenou 2 ks cena 1 kusu cca do těch 1500 Kč. Mám si koupit oba pruty stejné nebo raději jeden 3 lb a druhý 2,5/2,75 lb ? A raději 3,6 m nebo 3,9 m ? Jezdím na revíry velké cca 7–9 ha. Velice se mi líbí pruty od značky Mivardi máte někdo s nimi nějakou skušenost? Jako příklad uvádím tento : http://www.tropicliberec.cz/…-3-9m-3-00lb
Rybník MRHAL
9.1.2007 | Kulik | Domácí revíry | 4.668 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení,zvažuji letošní letní dovolenou prožít jako rybářskou a to u rybníka Mrhal.Proto Vás prosím o informace o Vašich poznatcích z tohoto revíru v roce 2006 a to hlavně rybářských! Co jste ulovili, na jakou nástrahu, v které části, jakou rybářskou technikou a pod. Děkuji za informace, které mi poslouží ke konečnému rozhodnutí, zda zde rybářskou dovolenou realizovat nebo ne.Petrův zdar.
Chytej. cz na Ebru?
1.11.2005 | HaD | chytej.cz | 4.667 zobrazení | 29 odpovědí
Protože vím, že by mělo asi více lidí zájem podívat se a rybařit ve Španělsku na Ebru (lov sumců, candátů, kaprů a black bassů), mohla by se uspořádat příští rok v létě výprava. Byl bych schopen zajistit vše od povolenek, přes ubytování, lodě atd. Cena na týden (pouze náklady) by neměla přesáhnout 12.000,– Kč (doprava, ubytování v kempu ve stanu, loď (jedna pro 4 osoby), licence, povolenka). Jídlo, benzín do lodí, případná útrata apod. není v ceně. S výběrem místa, s lovem atd bych samozřejmě dle možností pomohl. Zajímalo by mě předběžně, kolik lidí by mělo zájem.
Prut Robinson na sumcovláčku
20.6.2012 | nastatka | Sumcařina | 4.665 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj Zaujal mě na webu tenhle prut http://www.pro-rybareni.cz/…eatrout-270/ Píše se tam,že je oblíben u Labských sumcovláčkařů. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?Vydrží opravdu náhozy s těžšími woblery a gumami? Díky za vaše postřehy.
Prut na plavanou s transportní délkou do 125 cm
8.4.2008 | brabi | Plavaná | 4.665 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím zkušenější o radu. S rybařinou jsem začal až letos a po dost neuvaženém nakupování bych potřeboval par rad. Poraďte prosim jaky prut na zachytani si na ramenech Labe a Ohře a zaroveň i řičce typu Kyjovka. Byla mi doporucena bologneska Colmic Maida v 5m. Bohzel zjistuju ze je to docela humpolacky prut a ke vsemu moc dlouhy na transport. Potrebuji neco co ma transportni delku do 125cm. Díky moc za Vaše rady. Navijak mam Shimano nexave 2500 FB
Zápis docházky na mimopstruhovou vodu
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 4.662 zobrazení | 29 odpovědí
Plníte tuto povinnost? Má to prospět k zarybnění, ale můžeme tomu věřit? V některých oblastech už se to prý osvědčilo. Máte tu zkušenost?
ukradené rybářské náčiní :-( :-( :-(
26.12.2010 | wallys | Neúspěchy | 4.661 zobrazení | 4 odpovědi
předem zdravím a měl bych návrh .. Né jenom mě se stalo že při rybaření a nejenom při něm dojde nějaké Howado a vezmě si něco co mu nepatří … prohledávání bazarů prozby v diskuzích a tak jsou věčinou neůspěšné a kradený cajk se v ten moment nedohledá .. každý si své věci fotíme a víme o určitých vadách či šrámech které mít jiný kus nemůže . proto bych zde přivítal lidi kterým se něco podobného stalo a ještě se nesmířili ze strátou aby sem dali fota či popis věcí … něchci nikomu brát jeho koupené věci i když třebas kradené ,ale dojít na lidi kteří toto SWINSTVO dědají . U vody trávíme času dost kamarády máme také a třebas se nám něco podaří najít ..
Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku
11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.659 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :
1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?
predem diky za pomoc :)