Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Štěchovice necteno

7.2.2007 | Kosák | Přívlač | 4.927 zobrazení | 7 odpovědí

Chtel bych se zeptat, jak to tam ted vypada… Nikdy jsem tam nebyl ale dozvedel jsem se, ze se tam daji chytit pstruzi, muzete mi podat nejake info??? Dekuju

Whiplash vs Fireline necteno

28.12.2005 | Tomix | Ostatní nádobíčko | 4.926 zobrazení | 25 odpovědí

Co říkáte na šňůru Berkley Whiplash a Berkley Fireline? Která je podle vás lepší? Na www. braunstar. cz to mají v akci. Paradoxní na tom je, že Whiplash stojí míň a přitom unese víc. Proto se vás ptám na váš názor. Předem Díky!
Tomix

Unicat Dream Fish Extension od Sanger necteno

15.3.2008 | pjontrek | Pruty | 4.923 zobrazení | 3 odpovědi

Co rikate na tenhle novej sumcak?

Utržení háčku při záběru necteno

6.10.2012 | Chmur | Položená | 4.921 zobrazení | 25 odpovědí

Mám začátečnický dotaz. Často se mi stává, že mi ryba utrhne háček při počátečním záběru. Může to být způsobené příliš utaženou brzdou? Jak ji mít ideálně „vyladěnou“?

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi.ze stromu . necteno

24.1.2010 | Losfedos | Ostatní nádobíčko | 4.912 zobrazení | 32 odpovědí

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi ze stromu.Jelikoz ja osobne vlacim a hodne vlacecich nastrah utrhnu na stromech a kerich,vzdy prijde cas v zimnim obdoby ,kdy vyrazim na rybniky a reky posbirat sve nastrahy a pritom tam nachazim i nastrahy jinych rybaru.Nekdy si pripadam jako bych otrhaval vanocni stromecek.Vase zkusenosti ,pokud nekdo zvas take chodi ocesavat stromy.

Pomoc.oprava prutu necteno

2.5.2010 | kingkubik | Pruty | 4.911 zobrazení | 14 odpovědí

Dobry den.prosim neznate nekdo nekoho na severni morave nejlepe v okoli OPAVY kdo opravuje pruty?dnes si kamarad polamal prut jedna se o colmic tom rymond delky 180 cm a gramazi 1–8g.problem je ze prut je tridyilny ale jinak je vazne super zlomil se zrovna nad spojem.neznate nekoho kdo mi poradi nebo kdo se venuje oprave prutu?nez se do toho pustime sami:Ddekuji moc

Veslí nad Lužnicí - Ševětín necteno

3.8.2006 | Robur | Domácí revíry | 4.911 zobrazení | 30 odpovědí

jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202

Pruty z Polska? necteno

3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.911 zobrazení | 18 odpovědí

Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.

Uchovávání nástražních ryb necteno

25.4.2008 | jarvan | Dravci | 4.907 zobrazení | 14 odpovědí

Sezóna dravců je ještě daleko a vy chytíte kapříka, nebo línka akorát tak do sumčí tlamy. Kam s ním?

Prut Robinson na sumcovláčku necteno

20.6.2012 | nastatka | Sumcařina | 4.904 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj Zaujal mě na webu tenhle prut http://www.pro-rybareni.cz/…eatrout-270/ Píše se tam,že je oblíben u Labských sumcovláčkařů. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?Vydrží opravdu náhozy s těžšími woblery a gumami? Díky za vaše postřehy.

ukradené rybářské náčiní :-( :-( :-( necteno

26.12.2010 | wallys | Neúspěchy | 4.903 zobrazení | 4 odpovědi

předem zdravím a měl bych návrh .. Né jenom mě se stalo že při rybaření a nejenom při něm dojde nějaké Howado a vezmě si něco co mu nepatří … prohledávání bazarů prozby v diskuzích a tak jsou věčinou neůspěšné a kradený cajk se v ten moment nedohledá .. každý si své věci fotíme a víme o určitých vadách či šrámech které mít jiný kus nemůže . proto bych zde přivítal lidi kterým se něco podobného stalo a ještě se nesmířili ze strátou aby sem dali fota či popis věcí … něchci nikomu brát jeho koupené věci i když třebas kradené ,ale dojít na lidi kteří toto SWINSTVO dědají . U vody trávíme času dost kamarády máme také a třebas se nám něco podaří najít ..

Plandavky na pstruhy necteno

15.4.2005 | RASTOK | Lososovité ryby | 4.902 zobrazení | 6 odpovědí

Robím programátora na laseroch, tak mám možnosť si dať vypáliť rôzne tvary plandaviek, chcel by som niečo na pstruhy, uvažujem o veľkostiach 2, 2,5 a 3 cm, aký štíhlostný pomer plandavky mám zvoliť, aby to malo nejaký zmysel, materiál volím hrubky 1mm zrkadlovej antikory. má vôbec zmysel robiť také ultramalé plandy na pstruhy ? v žiadnych ryb. potrebách som nič podobné nevidel.

Boilie necteno

24.2.2008 | | Položená | 4.900 zobrazení | 20 odpovědí

Jaké boilie používáte? Jaké značky,jaké velikosti, a v jaké roční době? A jak jste na něj úspěšní?

Poradíte kam na dírky Praha a okolí? necteno

25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.897 zobrazení | 19 odpovědí

Poradíte kam na dírky Praha a okolí?Ahoj všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib. Předem děkuji za každou reakci ;)

Je to strdlice ? necteno

29.7.2014 | RybářDan | Lososovité ryby | 4.893 zobrazení | 2 odpovědi

Je to strdlice ?Všechny znaky strdlice odpovídají jenom u ocasu má víc těch červenejch teček tak to mě zmátlo díky za každou odpověd

Vyprošťovač uvízlých nástrah necteno

6.8.2004 | | Ostatní nádobíčko | 4.889 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Jaryn tady vyhodil nějaké písmenka,která se týkají VYPROŠŤOVAČE uvízlých nástrah. Chodím na ryby několikátý rok,ale toto jsem ještě nikdy nikde neviděl. Buď jsem slepý,nebo se neumím dívat okolo sebe. Máte s tím někdo zkušenosti a kolik popř. stojí taková sranda? Vyplatí se?

Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ? necteno

12.7.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 4.885 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.881 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Jaký lak použít na nové vyvázání oček? necteno

21.7.2012 | rybar465 | Pruty | 4.880 zobrazení | 2 odpovědi

Poradí mi někdo,jaký lak použít na nově vyvázaná očka a případně a kontakt na prodejce?Díky.
rybar465

Lidl (kaces stromu) necteno

11.5.2005 | bobmobil | Ryby | 4.876 zobrazení | 17 odpovědí

Podivejte se na netu na Lidl. cz, obchodni retezec se preorientoval na nas. Ta nabidka vypada lakave, jenom lituji ty lidi co si tam neco koupi. Jsem zvedav kdy ty pruty budou zabodavat na zahradku k rajcatum! Sonar na 1 690,– kč, to musi makat!!!! Jenom nevim kde, jestli v koupelne?????