Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kamera na natáčení rybaření necteno

8.6.2017 | Phantom | Ostatní nádobíčko | 4.734 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Ahoj, mám jet rybařit do Norska za kamarádem a rád bych si z toho zachoval nějakou památku. Takže nemáte někdo kameru, kterou by jste mi doporučili k tomuto účelu? Měla by být co nejmenší a vodotěsnost bych taky uvítal, abych se nemusel bát přiblížit k vodě.

sumec na Labi necteno

22.6.2005 | filous | Ryby | 4.733 zobrazení | 14 odpovědí

Potřeboval bych vědět jestli berou sumci na Labi u Pardubic nebo u Přelouče. Chtěl jsem jet na výkend po zahájení,ale tekla velká voda(podle mě). Někdo jste tam na nich určitě byl tak dejte vědet,prosím. Chtěl bych vyrazit tento výkend,tak asi to má cenu,nevím jak ted teče Labe. [addsig]

Zápis docházky na mimopstruhovou vodu necteno

24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 4.731 zobrazení | 29 odpovědí

Plníte tuto povinnost? Má to prospět k zarybnění, ale můžeme tomu věřit? V některých oblastech už se to prý osvědčilo. Máte tu zkušenost?

ukradené rybářské náčiní :-( :-( :-( necteno

26.12.2010 | wallys | Neúspěchy | 4.727 zobrazení | 4 odpovědi

předem zdravím a měl bych návrh .. Né jenom mě se stalo že při rybaření a nejenom při něm dojde nějaké Howado a vezmě si něco co mu nepatří … prohledávání bazarů prozby v diskuzích a tak jsou věčinou neůspěšné a kradený cajk se v ten moment nedohledá .. každý si své věci fotíme a víme o určitých vadách či šrámech které mít jiný kus nemůže . proto bych zde přivítal lidi kterým se něco podobného stalo a ještě se nesmířili ze strátou aby sem dali fota či popis věcí … něchci nikomu brát jeho koupené věci i když třebas kradené ,ale dojít na lidi kteří toto SWINSTVO dědají . U vody trávíme času dost kamarády máme také a třebas se nám něco podaří najít ..

Lov sumců se zvukovými splávky necteno

3.9.2004 | xycht | Sumcařina | 4.723 zobrazení | 15 odpovědí

Letos jsem se začal věnovat lovu sumců (loni náhodné úlovky 90–105cm) a mám dotaz. Chytám na trhací bojku a chci se zeptat jestli je velký rozdíl když jako plovák použiju zvukovou kačenu nebo obyčejnou. Ptám se proto,že muj bratránek chytá zhruba ve stejných místech a on záběry má a já ne On má zvukovou kačenu , já obyčejnou. Tak mne napadlo jestli to,že v tý kačeně chrastí může ovlivnit četnost záběrů. Díky za odpověď

Candát na Nechranicích necteno

5.5.2010 | tjjack | Dravci | 4.720 zobrazení | 13 odpovědí

Nevěděl by někdo, kam na velký candáty na Nechranice? Nečekám přesný místa kde, ale kdyby mi někdo prozradil alespoň přibližně kde ;-). Chci chytat z břehu…

Poradíte jak na výrobu ryb. moučky? necteno

12.9.2009 | Daweiczek | Recepty | 4.716 zobrazení | 6 odpovědí

Potřeboval bych radu co se týče výroby domácí rybí moučky. Máte stím někdo skušenosti? V podsatě vím o co jde, ale spíše mě zajíma jeslti by mělo ryb. maso před sušením např přejít varem,atd…předem děkuji za odpověď

Co rybář to názor na uvázání necteno

25.10.2010 | Fileťák | Sumcařina | 4.712 zobrazení | 23 odpovědí

Dobrý den rybáři.Pokud chytáte sumce a jezdíte na Pád a Rio Ebro,jistě znáte situaci,když Vám v noci nebo brzy ráno přijde trofejní sumec.V noci žádné pořádné fotky neuděláte,tak jak ho udržet do rána? Často se člověk setkává s uvázáním,sa­mozřejmně ne na stahovačku. Jak to řešíte Vy? Děkuji Vám za názor.

Bílej bordel z olše a topolu necteno

11.5.2010 | DJ | chytej.cz | 4.711 zobrazení | 18 odpovědí

Máte taky každoroční zkušenost s tím, že jakmile nalítá tenhle bordel do vody, ryby přestanou brát?? V případě, že se vám podařilo tohle obejít, tak jakou nástrahou? V pátek a v sobotu dopoledne jsem nachytal na nymfu krásný ryby, jak ale začlo ve velkym lítat chmíří ze stromu ryby nad 30cm přestaly reagovat na vše. V sobotu odpoledne jsem pak zaznamenal velkej zájem o bílý chomáče, který chmíří napodobovaly, ale včera vubec nic. Ptám se teda zkušenějších, je jiná možnost než počkat až voda bordel odnese a rybám vyhládne?

Filmy s muškařskou tématikou necteno

9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.710 zobrazení | 11 odpovědí

Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?

Chytej. cz na Ebru? necteno

1.11.2005 | HaD | chytej.cz | 4.710 zobrazení | 29 odpovědí

Protože vím, že by mělo asi více lidí zájem podívat se a rybařit ve Španělsku na Ebru (lov sumců, candátů, kaprů a black bassů), mohla by se uspořádat příští rok v létě výprava. Byl bych schopen zajistit vše od povolenek, přes ubytování, lodě atd. Cena na týden (pouze náklady) by neměla přesáhnout 12.000,– Kč (doprava, ubytování v kempu ve stanu, loď (jedna pro 4 osoby), licence, povolenka). Jídlo, benzín do lodí, případná útrata apod. není v ceně. S výběrem místa, s lovem atd bych samozřejmě dle možností pomohl. Zajímalo by mě předběžně, kolik lidí by mělo zájem.

Prut Robinson na sumcovláčku necteno

20.6.2012 | nastatka | Sumcařina | 4.709 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj Zaujal mě na webu tenhle prut http://www.pro-rybareni.cz/…eatrout-270/ Píše se tam,že je oblíben u Labských sumcovláčkařů. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?Vydrží opravdu náhozy s těžšími woblery a gumami? Díky za vaše postřehy.

Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ? necteno

12.7.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 4.706 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji

Rybník Mrhal necteno

16.7.2004 | Furby | Domácí revíry | 4.704 zobrazení | 1 odpověď

Máte nějaké zkušenosti s lovem a zarybněním na revíru Mrhal u Českých Budějovic

ANKETA-CHAT necteno

5.11.2004 | DEATH | chytej.cz | 4.703 zobrazení | 14 odpovědí

Kdo by byl pro rybářský chat na této internetové stránce?????

Prut na plavanou s transportní délkou do 125 cm necteno

8.4.2008 | brabi | Plavaná | 4.701 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím zkušenější o radu. S rybařinou jsem začal až letos a po dost neuvaženém nakupování bych potřeboval par rad. Poraďte prosim jaky prut na zachytani si na ramenech Labe a Ohře a zaroveň i řičce typu Kyjovka. Byla mi doporucena bologneska Colmic Maida v 5m. Bohzel zjistuju ze je to docela humpolacky prut a ke vsemu moc dlouhy na transport. Potrebuji neco co ma transportni delku do 125cm. Díky moc za Vaše rady. Navijak mam Shimano nexave 2500 FB

Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku necteno

11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.698 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :

1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?

predem diky za pomoc :)

Co si myslíte o výrobcích řady Cormoran?? necteno

11.12.2004 | DEATH | Ryby | 4.693 zobrazení | 25 odpovědí

Chci jen slyšet vaše názory,můj osobní názor je,že Cormoran je značka,kde je hodně muziky za málo peněz. Jak jste s ním spokojení vy??

Pruty z Polska? necteno

3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.691 zobrazení | 18 odpovědí

Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.

Křeslo F5r, kde ho seženu nejlevněji? necteno

2.2.2013 | Bolenos | Vaše názory | 4.687 zobrazení | 12 odpovědí

Křeslo F5r kde nejlevněji?Zdravim panove, mam recenzi, ze tohle kreslo patri mezi kvalitni, ale chci ho sehnat co nejlevneji, a kdyby to slo, tak i vas nazor na tohle. dekuji