Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov sumců se zvukovými splávky necteno

3.9.2004 | xycht | Sumcařina | 4.829 zobrazení | 15 odpovědí

Letos jsem se začal věnovat lovu sumců (loni náhodné úlovky 90–105cm) a mám dotaz. Chytám na trhací bojku a chci se zeptat jestli je velký rozdíl když jako plovák použiju zvukovou kačenu nebo obyčejnou. Ptám se proto,že muj bratránek chytá zhruba ve stejných místech a on záběry má a já ne On má zvukovou kačenu , já obyčejnou. Tak mne napadlo jestli to,že v tý kačeně chrastí může ovlivnit četnost záběrů. Díky za odpověď

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi.ze stromu . necteno

24.1.2010 | Losfedos | Ostatní nádobíčko | 4.823 zobrazení | 32 odpovědí

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi ze stromu.Jelikoz ja osobne vlacim a hodne vlacecich nastrah utrhnu na stromech a kerich,vzdy prijde cas v zimnim obdoby ,kdy vyrazim na rybniky a reky posbirat sve nastrahy a pritom tam nachazim i nastrahy jinych rybaru.Nekdy si pripadam jako bych otrhaval vanocni stromecek.Vase zkusenosti ,pokud nekdo zvas take chodi ocesavat stromy.

Poradíte kam na dírky Praha a okolí? necteno

25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.821 zobrazení | 19 odpovědí

Poradíte kam na dírky Praha a okolí?Ahoj všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib. Předem děkuji za každou reakci ;)

Je to strdlice ? necteno

29.7.2014 | RybářDan | Lososovité ryby | 4.815 zobrazení | 2 odpovědi

Je to strdlice ?Všechny znaky strdlice odpovídají jenom u ocasu má víc těch červenejch teček tak to mě zmátlo díky za každou odpověd

Co je úspěšné na pstruhy? necteno

22.11.2005 | Pavouk | Lososovité ryby | 4.814 zobrazení | 17 odpovědí

Chci si vzí příští rok pstruhivou povolenku a potřebuji nějaké dobré rady jak na ně. Můžete poradit i s vybavením. Dík moc

Rybník Mrhal necteno

16.7.2004 | Furby | Domácí revíry | 4.809 zobrazení | 1 odpověď

Máte nějaké zkušenosti s lovem a zarybněním na revíru Mrhal u Českých Budějovic

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.808 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Chytej. cz na Ebru? necteno

1.11.2005 | HaD | chytej.cz | 4.805 zobrazení | 29 odpovědí

Protože vím, že by mělo asi více lidí zájem podívat se a rybařit ve Španělsku na Ebru (lov sumců, candátů, kaprů a black bassů), mohla by se uspořádat příští rok v létě výprava. Byl bych schopen zajistit vše od povolenek, přes ubytování, lodě atd. Cena na týden (pouze náklady) by neměla přesáhnout 12.000,– Kč (doprava, ubytování v kempu ve stanu, loď (jedna pro 4 osoby), licence, povolenka). Jídlo, benzín do lodí, případná útrata apod. není v ceně. S výběrem místa, s lovem atd bych samozřejmě dle možností pomohl. Zajímalo by mě předběžně, kolik lidí by mělo zájem.

Prut na plavanou s transportní délkou do 125 cm necteno

8.4.2008 | brabi | Plavaná | 4.802 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím zkušenější o radu. S rybařinou jsem začal až letos a po dost neuvaženém nakupování bych potřeboval par rad. Poraďte prosim jaky prut na zachytani si na ramenech Labe a Ohře a zaroveň i řičce typu Kyjovka. Byla mi doporucena bologneska Colmic Maida v 5m. Bohzel zjistuju ze je to docela humpolacky prut a ke vsemu moc dlouhy na transport. Potrebuji neco co ma transportni delku do 125cm. Díky moc za Vaše rady. Navijak mam Shimano nexave 2500 FB

ANKETA-CHAT necteno

5.11.2004 | DEATH | chytej.cz | 4.802 zobrazení | 14 odpovědí

Kdo by byl pro rybářský chat na této internetové stránce?????

Balsa v Brně necteno

7.5.2007 | markov | Obchod | 4.799 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny Brňáky. Poradíte mi, kde se dá v moravské metropoli sehnat balsové dřevo? Za odpovědi předem dík

Křeslo F5r, kde ho seženu nejlevněji? necteno

2.2.2013 | Bolenos | Vaše názory | 4.797 zobrazení | 12 odpovědí

Křeslo F5r kde nejlevněji?Zdravim panove, mam recenzi, ze tohle kreslo patri mezi kvalitni, ale chci ho sehnat co nejlevneji, a kdyby to slo, tak i vas nazor na tohle. dekuji

Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku necteno

11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.792 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :

1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?

predem diky za pomoc :)

Italská řeka Adige necteno

1.4.2010 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.787 zobrazení | 2 odpovědi

Nelovil jste někdo na této Italské řece.Nemůžu na netu vůbec nic o této řece najít.

Abu Garcia Soron SX vs. AWA-Shima Pulse HZ BASS necteno

2.3.2011 | mptacek | Navijáky | 4.778 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, Chystám se koupit nový přívlačový naviják na těžší přívlač (velikost 40 a woblery 40 až 80 g) a rozhoduju se mezi Abu Garcia Soron SX a AWA SHIMA Pulse HZ BASS nebo PENN Slammer a tak nějak se nevim rozhodnout,mohl byste mi někdo poradit? Díky

Kotvený splávek necteno

21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.778 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros

kaprové pruty necteno

5.3.2007 | spin | Pruty | 4.777 zobrazení | 8 odpovědí

Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.

Feedrová krmítka necteno

24.5.2009 | jirous | Feeder | 4.776 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar pánové rybáři. při výrobě domácích krmítek mi vadí jejich barva. Protože lesklá stříbrná barva není ve vodě moc důvěryhodná. Máte někdo zkušenost s barvením?? jakou barvu použít?? nerad bych, aby barva odpuzovala ryby zápachem. Děkuji za vaše názory

Poraďte s určením druhu ryby necteno

20.6.2010 | Nguruwe | Ostatní ryby | 4.774 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar všem. Patrně budu za blázna, ale stala se mi dnes ráno prapodivná věc. Se švagrem jsme vyrazili pěšky na Vltavu poblíž ostrova štvanice. Jelikož počasí bylo neurčité a vypadalo, že každou chvíli začně pršet každý jsme se chopili jednoho prutu na „plavačku“, podběráku, pár peripeferií jako metru, peanu, pár háčků, splávků atd. naházeli do vesty a vyrazili si zachytat než začne pršet. Toto se nám také stalo osudným jelikož ve výbavě mám běžně fotoaparát a ze strachu z promoknutí jsme nechali doma i mobily :-(. Na kraji ostrova Štvanice kde končí plavební kanál a ústí zpět do vltavy mi těsně u břehu zabrala na žížalu prapodivná ryba. Trošku přípomínající vranku nebo ježdíka, ale jsme si jisti, že ani jeden z nich to nebyl. Rozhodl jsem se rybku vzít domů ale nez jsme vysypali krabičku splávků a ty napěchovali do kapes tak nám úlovek ležící na drnu trávy zkrátka odskákal do vody za což bych si dal hned pár facek. Je možné že šlo o nějakou vypuštěnou akvarijní rybu nebo křížence vranky s něčím, ale jsem si jist, že naše ryba to není. Zkusíme ji trochu popsat podle toho když jsme si ji s Jiřím (švagr) prohlíželi. Rybka byla dlouhá něco okolo 9–11cm. Veliká až k rybě „nepasující“ hlava s nápadně lesklýma očima a velkou tlamou. Obrovké přední ploutve a na hřbetní ploutvi černý flek přičemž jinak měly nečervenalou barvu. Ocásek postrádá klasický rybí tvar ale byl kulatý podobně jako u Vranky. Jinak rybka měla střed těla trošku jako „tygrovaný“ nahoře tmavé tělíčko a dole spíše světlé. Zasmějte se, ale zkusil jsem to přibližně nakreslit. Lovil jsem chvíli na netu, ale nenašel nic co by to mohlo být. Pokud poznáte nebo se budete domnívat o co jde budeme rádi za info. Díky Obrázek je zde: http://nguruwe.cz/…dna_ryba.jpg

Co si myslíte o výrobcích řady Cormoran?? necteno

10.12.2004 | DEATH | Ryby | 4.773 zobrazení | 25 odpovědí

Chci jen slyšet vaše názory,můj osobní názor je,že Cormoran je značka,kde je hodně muziky za málo peněz. Jak jste s ním spokojení vy??