Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Blýskající se navijáky
3.4.2011 | jepice-zruseno | Navijáky | 4.941 zobrazení | 28 odpovědí
Nevadí vám, že se navijáky blýskají? Myslíte si, že to rybám vadí? Přemýšlím nad tím již delší dobu. Udivuje mě, že miniaturní daiwa na lehkou přívlač (např. tato http://www.chytej.cz/…luvias-1003/), která stojí 11 000 a je vybavená kdejakou serepetičkou naprd se blejská jak pouťová cetka.
Lov sumců se zvukovými splávky
3.9.2004 | xycht | Sumcařina | 4.933 zobrazení | 15 odpovědí
Letos jsem se začal věnovat lovu sumců (loni náhodné úlovky 90–105cm) a mám dotaz. Chytám na trhací bojku a chci se zeptat jestli je velký rozdíl když jako plovák použiju zvukovou kačenu nebo obyčejnou. Ptám se proto,že muj bratránek chytá zhruba ve stejných místech a on záběry má a já ne On má zvukovou kačenu , já obyčejnou. Tak mne napadlo jestli to,že v tý kačeně chrastí může ovlivnit četnost záběrů. Díky za odpověď
Jaký lak použít na nové vyvázání oček?
21.7.2012 | rybar465 | Pruty | 4.930 zobrazení | 2 odpovědi
Poradí mi někdo,jaký lak použít na nově vyvázaná očka a případně
a kontakt na prodejce?Díky.
rybar465
Vyprošťovač uvízlých nástrah
6.8.2004 | | Ostatní nádobíčko | 4.930 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Jaryn tady vyhodil nějaké písmenka,která se týkají VYPROŠŤOVAČE uvízlých nástrah. Chodím na ryby několikátý rok,ale toto jsem ještě nikdy nikde neviděl. Buď jsem slepý,nebo se neumím dívat okolo sebe. Máte s tím někdo zkušenosti a kolik popř. stojí taková sranda? Vyplatí se?
Lidl (kaces stromu)
11.5.2005 | bobmobil | Ryby | 4.927 zobrazení | 17 odpovědí
Podivejte se na netu na Lidl. cz, obchodni retezec se preorientoval na nas. Ta nabidka vypada lakave, jenom lituji ty lidi co si tam neco koupi. Jsem zvedav kdy ty pruty budou zabodavat na zahradku k rajcatum! Sonar na 1 690,– kč, to musi makat!!!! Jenom nevim kde, jestli v koupelne?????
rybník Hejtman, Třeboň
7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.918 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip
Jaký si koupit feeder prut od Shimana.
19.4.2005 | bobmobil | Pruty | 4.918 zobrazení | 12 odpovědí
Jsem zacinajici rybar (uz jsem 2× chytal) a chtel bych si zakoupit feederovy prut od Shimana. Jake jsou vase zkusenosti a kolik mam zainvestovat do prutu? Taky nevim jaky navijak. Dik za radu.
Kdy je nejlepší čas k lovu Línů
27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.915 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?
Děkuji moc.
sumec na Labi
22.6.2005 | filous | Ryby | 4.907 zobrazení | 14 odpovědí
Potřeboval bych vědět jestli berou sumci na Labi u Pardubic nebo u Přelouče. Chtěl jsem jet na výkend po zahájení,ale tekla velká voda(podle mě). Někdo jste tam na nich určitě byl tak dejte vědet,prosím. Chtěl bych vyrazit tento výkend,tak asi to má cenu,nevím jak ted teče Labe. [addsig]
Délka prutu na dírky.
4.12.2005 | Gagi | Rybaření na dírkách | 4.906 zobrazení | 9 odpovědí
Právě se pokouším vyrobit prut na dírky a nevím jak mám udělat dlouhou ,,chytací" část. Jaké máte vy, kupované nebo táké věříte svým zlatým ručičkám.
ANKETA-CHAT
5.11.2004 | DEATH | chytej.cz | 4.904 zobrazení | 14 odpovědí
Kdo by byl pro rybářský chat na této internetové stránce?????
Nástrahy na tlouště
28.7.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 4.902 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych udělat takový žebříček v úspěšnosti nástrah na tlouště
Poraďte s určením druhu ryby
20.6.2010 | Nguruwe | Ostatní ryby | 4.899 zobrazení | 11 odpovědí
Petrův zdar všem. Patrně budu za blázna, ale stala se mi dnes ráno prapodivná věc. Se švagrem jsme vyrazili pěšky na Vltavu poblíž ostrova štvanice. Jelikož počasí bylo neurčité a vypadalo, že každou chvíli začně pršet každý jsme se chopili jednoho prutu na „plavačku“, podběráku, pár peripeferií jako metru, peanu, pár háčků, splávků atd. naházeli do vesty a vyrazili si zachytat než začne pršet. Toto se nám také stalo osudným jelikož ve výbavě mám běžně fotoaparát a ze strachu z promoknutí jsme nechali doma i mobily :-(. Na kraji ostrova Štvanice kde končí plavební kanál a ústí zpět do vltavy mi těsně u břehu zabrala na žížalu prapodivná ryba. Trošku přípomínající vranku nebo ježdíka, ale jsme si jisti, že ani jeden z nich to nebyl. Rozhodl jsem se rybku vzít domů ale nez jsme vysypali krabičku splávků a ty napěchovali do kapes tak nám úlovek ležící na drnu trávy zkrátka odskákal do vody za což bych si dal hned pár facek. Je možné že šlo o nějakou vypuštěnou akvarijní rybu nebo křížence vranky s něčím, ale jsem si jist, že naše ryba to není. Zkusíme ji trochu popsat podle toho když jsme si ji s Jiřím (švagr) prohlíželi. Rybka byla dlouhá něco okolo 9–11cm. Veliká až k rybě „nepasující“ hlava s nápadně lesklýma očima a velkou tlamou. Obrovké přední ploutve a na hřbetní ploutvi černý flek přičemž jinak měly nečervenalou barvu. Ocásek postrádá klasický rybí tvar ale byl kulatý podobně jako u Vranky. Jinak rybka měla střed těla trošku jako „tygrovaný“ nahoře tmavé tělíčko a dole spíše světlé. Zasmějte se, ale zkusil jsem to přibližně nakreslit. Lovil jsem chvíli na netu, ale nenašel nic co by to mohlo být. Pokud poznáte nebo se budete domnívat o co jde budeme rádi za info. Díky Obrázek je zde: http://nguruwe.cz/…dna_ryba.jpg
Ohře 8B, pstruhový revir
6.5.2010 | sirka12 | Muškaření | 4.899 zobrazení | 4 odpovědi
Mate uspechy a nebo jen ja jsem takovej dřevák? Po čtyřech navstevach zadny uspech at na mouchu nebo privlac, mate nekdo dobrou radu, diky
Rybník Mrhal
16.7.2004 | Furby | Domácí revíry | 4.899 zobrazení | 1 odpověď
Máte nějaké zkušenosti s lovem a zarybněním na revíru Mrhal u Českých Budějovic
Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku
11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.896 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :
1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?
predem diky za pomoc :)
Co je úspěšné na pstruhy?
22.11.2005 | Pavouk | Lososovité ryby | 4.895 zobrazení | 17 odpovědí
Chci si vzí příští rok pstruhivou povolenku a potřebuji nějaké dobré rady jak na ně. Můžete poradit i s vybavením. Dík moc
Chytej. cz na Ebru?
1.11.2005 | HaD | chytej.cz | 4.889 zobrazení | 29 odpovědí
Protože vím, že by mělo asi více lidí zájem podívat se a rybařit ve Španělsku na Ebru (lov sumců, candátů, kaprů a black bassů), mohla by se uspořádat příští rok v létě výprava. Byl bych schopen zajistit vše od povolenek, přes ubytování, lodě atd. Cena na týden (pouze náklady) by neměla přesáhnout 12.000,– Kč (doprava, ubytování v kempu ve stanu, loď (jedna pro 4 osoby), licence, povolenka). Jídlo, benzín do lodí, případná útrata apod. není v ceně. S výběrem místa, s lovem atd bych samozřejmě dle možností pomohl. Zajímalo by mě předběžně, kolik lidí by mělo zájem.
kaprové pruty
5.3.2007 | spin | Pruty | 4.888 zobrazení | 8 odpovědí
Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.
Prut na plavanou s transportní délkou do 125 cm
8.4.2008 | brabi | Plavaná | 4.887 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím zkušenější o radu. S rybařinou jsem začal až letos a po dost neuvaženém nakupování bych potřeboval par rad. Poraďte prosim jaky prut na zachytani si na ramenech Labe a Ohře a zaroveň i řičce typu Kyjovka. Byla mi doporucena bologneska Colmic Maida v 5m. Bohzel zjistuju ze je to docela humpolacky prut a ke vsemu moc dlouhy na transport. Potrebuji neco co ma transportni delku do 125cm. Díky moc za Vaše rady. Navijak mam Shimano nexave 2500 FB