Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Italská řeka Adige necteno

1.4.2010 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.681 zobrazení | 2 odpovědi

Nelovil jste někdo na této Italské řece.Nemůžu na netu vůbec nic o této řece najít.

Kotvený splávek necteno

21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.681 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros

Co je úspěšné na pstruhy? necteno

22.11.2005 | Pavouk | Lososovité ryby | 4.680 zobrazení | 17 odpovědí

Chci si vzí příští rok pstruhivou povolenku a potřebuji nějaké dobré rady jak na ně. Můžete poradit i s vybavením. Dík moc

Abu Garcia Soron SX vs. AWA-Shima Pulse HZ BASS necteno

2.3.2011 | mptacek | Navijáky | 4.677 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, Chystám se koupit nový přívlačový naviják na těžší přívlač (velikost 40 a woblery 40 až 80 g) a rozhoduju se mezi Abu Garcia Soron SX a AWA SHIMA Pulse HZ BASS nebo PENN Slammer a tak nějak se nevim rozhodnout,mohl byste mi někdo poradit? Díky

Feedrová krmítka necteno

24.5.2009 | jirous | Feeder | 4.677 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar pánové rybáři. při výrobě domácích krmítek mi vadí jejich barva. Protože lesklá stříbrná barva není ve vodě moc důvěryhodná. Máte někdo zkušenost s barvením?? jakou barvu použít?? nerad bych, aby barva odpuzovala ryby zápachem. Děkuji za vaše názory

Balsa v Brně necteno

7.5.2007 | markov | Obchod | 4.677 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny Brňáky. Poradíte mi, kde se dá v moravské metropoli sehnat balsové dřevo? Za odpovědi předem dík

Jak na pstruhy v náhoně necteno

4.7.2005 | Stavba | Lososovité ryby | 4.675 zobrazení | 5 odpovědí

Chci chytat pstruhy v nahone pod mlynek ale nevim jak. je to mimopstruhova voda. Nahon je siroky tak 1,5 – 2,5m, velmi proudny, hloubka max 70 cm. Je tam spousta korenu a klacku ve vode takze privlac sem zavrh. Na mušku neumim tak nevim jestli de chytat pstruhy jeste na neco jineho. Diky za vsechny rady

stav vody na českých tocích necteno

16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.666 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?

Kotvící bojka necteno

1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.665 zobrazení | 29 odpovědí

Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?

Veslí nad Lužnicí - Ševětín necteno

3.8.2006 | Robur | Domácí revíry | 4.658 zobrazení | 30 odpovědí

jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202

Chráníte parmy??? necteno

29.9.2004 | Tomash | Domácí revíry | 4.658 zobrazení | 28 odpovědí

Přál bych si, aby se rybáři chovali lépe k parmám. Jsou dny v roce, kdy parmy berou intenzivně jakoukoliv nástrahu. Masaři si plní pytle a loví je na polystyren apod. Zvedá se mi z toho žaludek, kdykoli to vidím… Co s tím???

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.656 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

Poraďte s určením druhu ryby necteno

20.6.2010 | Nguruwe | Ostatní ryby | 4.655 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar všem. Patrně budu za blázna, ale stala se mi dnes ráno prapodivná věc. Se švagrem jsme vyrazili pěšky na Vltavu poblíž ostrova štvanice. Jelikož počasí bylo neurčité a vypadalo, že každou chvíli začně pršet každý jsme se chopili jednoho prutu na „plavačku“, podběráku, pár peripeferií jako metru, peanu, pár háčků, splávků atd. naházeli do vesty a vyrazili si zachytat než začne pršet. Toto se nám také stalo osudným jelikož ve výbavě mám běžně fotoaparát a ze strachu z promoknutí jsme nechali doma i mobily :-(. Na kraji ostrova Štvanice kde končí plavební kanál a ústí zpět do vltavy mi těsně u břehu zabrala na žížalu prapodivná ryba. Trošku přípomínající vranku nebo ježdíka, ale jsme si jisti, že ani jeden z nich to nebyl. Rozhodl jsem se rybku vzít domů ale nez jsme vysypali krabičku splávků a ty napěchovali do kapes tak nám úlovek ležící na drnu trávy zkrátka odskákal do vody za což bych si dal hned pár facek. Je možné že šlo o nějakou vypuštěnou akvarijní rybu nebo křížence vranky s něčím, ale jsem si jist, že naše ryba to není. Zkusíme ji trochu popsat podle toho když jsme si ji s Jiřím (švagr) prohlíželi. Rybka byla dlouhá něco okolo 9–11cm. Veliká až k rybě „nepasující“ hlava s nápadně lesklýma očima a velkou tlamou. Obrovké přední ploutve a na hřbetní ploutvi černý flek přičemž jinak měly nečervenalou barvu. Ocásek postrádá klasický rybí tvar ale byl kulatý podobně jako u Vranky. Jinak rybka měla střed těla trošku jako „tygrovaný“ nahoře tmavé tělíčko a dole spíše světlé. Zasmějte se, ale zkusil jsem to přibližně nakreslit. Lovil jsem chvíli na netu, ale nenašel nic co by to mohlo být. Pokud poznáte nebo se budete domnívat o co jde budeme rádi za info. Díky Obrázek je zde: http://nguruwe.cz/…dna_ryba.jpg

Likvidace sumců na Ebru necteno

14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.653 zobrazení | 12 odpovědí

V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).

http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…

Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.649 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

Praha-Privlac necteno

30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.649 zobrazení | 23 odpovědí

Cau hledam nekoho kdo by se mnou chodil na Vltavu vlacet,myslim i do stechovic a na jare na 8ku kde se vlaci celorocne. Budu mit i lodicku. Hledam timhle nejakeho kamose na ryby. tak zatim zdar…

kaprové pruty necteno

5.3.2007 | spin | Pruty | 4.645 zobrazení | 8 odpovědí

Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.

Vlasec na UL přívlač necteno

3.1.2007 | troutman2 | Přívlač | 4.643 zobrazení | 30 odpovědí

chtěl bych si koupit nakej vlasec na UL přívlač koukal sem na stelon 0,12mm má 2,6kg a nevim jak budu chytat ale nejčastějš na mini voblery a asi na 000 vaškovky.....

Slezká Harta a okolí necteno

23.5.2007 | cercer | Domácí revíry | 4.640 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec..tak jsem si zařídil rodinou dovolenou na Slezké Hartě..ještě nikdy jsem tam nebyl a tak me zajímá,jak je to tam s rybolovem,kdo už má s revírem nějakou zkušenost.Loď bude k dispozici-zajímají mě především dravci..a přívlač..díky za každou poznámku

Agregát necteno

27.12.2005 | Matty | Ostatní ryby | 4.639 zobrazení | 3 odpovědi

Potřeboval bych schéma, plánek na výrobu el. agregátu na výlov ryb. Nejlépe nějaký odkaz.

Díky