Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kotvený splávek necteno

21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.624 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros

Kotvící bojka necteno

1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.621 zobrazení | 29 odpovědí

Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?

Balsa v Brně necteno

7.5.2007 | markov | Obchod | 4.621 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny Brňáky. Poradíte mi, kde se dá v moravské metropoli sehnat balsové dřevo? Za odpovědi předem dík

Boli to ryby? necteno

5.3.2006 | svaca | Ryby | 4.618 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím určitě se nekdo z nás setkal s tím, že se ho někdo zeptal ''A to to ty rybicky neboli chudinky''Zajímalo by me co jim na to odpovídáte!?

Likvidace sumců na Ebru necteno

14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.611 zobrazení | 12 odpovědí

V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).

http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…

Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .

Praha-Privlac necteno

30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.610 zobrazení | 23 odpovědí

Cau hledam nekoho kdo by se mnou chodil na Vltavu vlacet,myslim i do stechovic a na jare na 8ku kde se vlaci celorocne. Budu mit i lodicku. Hledam timhle nejakeho kamose na ryby. tak zatim zdar…

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.609 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

Pruty z Polska? necteno

3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.609 zobrazení | 18 odpovědí

Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.

Poraďte s určením druhu ryby necteno

20.6.2010 | Nguruwe | Ostatní ryby | 4.607 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar všem. Patrně budu za blázna, ale stala se mi dnes ráno prapodivná věc. Se švagrem jsme vyrazili pěšky na Vltavu poblíž ostrova štvanice. Jelikož počasí bylo neurčité a vypadalo, že každou chvíli začně pršet každý jsme se chopili jednoho prutu na „plavačku“, podběráku, pár peripeferií jako metru, peanu, pár háčků, splávků atd. naházeli do vesty a vyrazili si zachytat než začne pršet. Toto se nám také stalo osudným jelikož ve výbavě mám běžně fotoaparát a ze strachu z promoknutí jsme nechali doma i mobily :-(. Na kraji ostrova Štvanice kde končí plavební kanál a ústí zpět do vltavy mi těsně u břehu zabrala na žížalu prapodivná ryba. Trošku přípomínající vranku nebo ježdíka, ale jsme si jisti, že ani jeden z nich to nebyl. Rozhodl jsem se rybku vzít domů ale nez jsme vysypali krabičku splávků a ty napěchovali do kapes tak nám úlovek ležící na drnu trávy zkrátka odskákal do vody za což bych si dal hned pár facek. Je možné že šlo o nějakou vypuštěnou akvarijní rybu nebo křížence vranky s něčím, ale jsem si jist, že naše ryba to není. Zkusíme ji trochu popsat podle toho když jsme si ji s Jiřím (švagr) prohlíželi. Rybka byla dlouhá něco okolo 9–11cm. Veliká až k rybě „nepasující“ hlava s nápadně lesklýma očima a velkou tlamou. Obrovké přední ploutve a na hřbetní ploutvi černý flek přičemž jinak měly nečervenalou barvu. Ocásek postrádá klasický rybí tvar ale byl kulatý podobně jako u Vranky. Jinak rybka měla střed těla trošku jako „tygrovaný“ nahoře tmavé tělíčko a dole spíše světlé. Zasmějte se, ale zkusil jsem to přibližně nakreslit. Lovil jsem chvíli na netu, ale nenašel nic co by to mohlo být. Pokud poznáte nebo se budete domnívat o co jde budeme rádi za info. Díky Obrázek je zde: http://nguruwe.cz/…dna_ryba.jpg

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.604 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

Ujímaný návazec necteno

30.3.2005 | Petr2002 | Muškaření | 4.604 zobrazení | 5 odpovědí

Chytám li na suchou mouchu jaký použít ujímaný návazec,či používat ho vůbec? Na mokrou ,poraďte nevím , cílová ryba pstruh,lipan. Vaše zkušenosti vítány.

Boleni - studie necteno

20.9.2013 | Robur | Dravci | 4.600 zobrazení | 42 odpovědí

zdar, nevíte o někom, kdo dělal studii o škodlivosti a rozpínavosti bolenů? Tedy ve smyslu toho, že se pořád říká, že bolen vytlačuje ostatní dravce. Tak jsem si řekl, že by se toho mohl chytit nějaký studnet rybařiny a vědecky to zdokumentovat.

Slezká Harta a okolí necteno

23.5.2007 | cercer | Domácí revíry | 4.597 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec..tak jsem si zařídil rodinou dovolenou na Slezké Hartě..ještě nikdy jsem tam nebyl a tak me zajímá,jak je to tam s rybolovem,kdo už má s revírem nějakou zkušenost.Loď bude k dispozici-zajímají mě především dravci..a přívlač..díky za každou poznámku

Veslí nad Lužnicí - Ševětín necteno

3.8.2006 | Robur | Domácí revíry | 4.597 zobrazení | 30 odpovědí

jedu tam od soboty 5. 8. do 12. 8. Beru vláčku a feedr, pokud by se mně chtěl někdo místní ujmout, budu rád, vůbec to tam neznám. Nebo aspoň dejte typ kam jít. Dík tč 608 700 442 nebo 541 223 202

MIVARDI MAXIMUS necteno

1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.596 zobrazení | 17 odpovědí

zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…

Agregát necteno

27.12.2005 | Matty | Ostatní ryby | 4.596 zobrazení | 3 odpovědi

Potřeboval bych schéma, plánek na výrobu el. agregátu na výlov ryb. Nejlépe nějaký odkaz.

Díky

kaprové pruty necteno

5.3.2007 | spin | Pruty | 4.588 zobrazení | 8 odpovědí

Můžete mi poradit s výběrem prutů na kaprařinu,budu chytat na přehradní nádrži,krmítkovou metodou.Zatím jsem uvažoval o prutech Team Dragon Silver Edition 3,9m jen nevím jestli 2,45lbs,nebo 3,25lbs,nebo mi poradíte něco jiného,kolem 2000Kč.Dík za odpovědi.

Rybaření ve Švédsku necteno

11.7.2005 | Petr2002 | Rybaření v zahraničí | 4.586 zobrazení | 1 odpověď

Prosím o zkušenosti s revíry v této krásné zemi, rád bych rybařil na začátku září či v průběhu tohoto měsíce, cíleně na štiky či jiné dravce. Znám revír Nedre Delelven byl jsem už třikrát leč tenhle termín ne a rád bych spíš něco blíž,radši přívlač než mouchu. Děkuji.

Hrazkari s boilisem poradte je to nutné ! necteno

14.4.2010 | Gekon5 | Kaprařina | 4.575 zobrazení | 4 odpovědi

Jestli máte někdo skušenosti s lovem na boili a hrázkách tak prosím poradte .............­.............­.............­.............­..........

kde chytat a jak chytat nej.. sumce necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.573 zobrazení | 14 odpovědí

tak piste