Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Praha-Privlac necteno

30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.714 zobrazení | 23 odpovědí

Cau hledam nekoho kdo by se mnou chodil na Vltavu vlacet,myslim i do stechovic a na jare na 8ku kde se vlaci celorocne. Budu mit i lodicku. Hledam timhle nejakeho kamose na ryby. tak zatim zdar…

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.712 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

Vlasec na UL přívlač necteno

3.1.2007 | troutman2 | Přívlač | 4.708 zobrazení | 30 odpovědí

chtěl bych si koupit nakej vlasec na UL přívlač koukal sem na stelon 0,12mm má 2,6kg a nevim jak budu chytat ale nejčastějš na mini voblery a asi na 000 vaškovky.....

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.707 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

Slezká Harta a okolí necteno

23.5.2007 | cercer | Domácí revíry | 4.707 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec..tak jsem si zařídil rodinou dovolenou na Slezké Hartě..ještě nikdy jsem tam nebyl a tak me zajímá,jak je to tam s rybolovem,kdo už má s revírem nějakou zkušenost.Loď bude k dispozici-zajímají mě především dravci..a přívlač..díky za každou poznámku

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.706 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

Soumrak zvukových woblerů necteno

22.11.2014 | Dany73 | Přívlač | 4.703 zobrazení | 27 odpovědí

Tento příspěvek je určen všem, jejich srdcovou záležitostí jsou při vláčce woby. Dlouhodobě mi rok od roku klesá úspěšnost těch zvukových, až jsem letos nabyl dojmu, že se blíží jejich definitivní soumrak. Celkem logicky – pro ryby jejich zvuk časem začal být identifikací pasti. Na řekách už naší partě po jejich nasazení přestávají ryby dokonce i lovit, a to už i při přikalené vodě. Na Vranovské přehradě máme také z totožné lodi větší úspěchy na ty nezvukové. Letos už jsem nabyl dojmu, že si ze šesti plných krabic zvuk. wobů z celkových osmi udělám muzeum a proklínám se, že jsem tolik podlehl jejich trendu. Jak jejich soumrak vidíte ostatní? Zdravice

feedr prut na kapry necteno

28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.698 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?

Nástrahy na tlouště necteno

28.7.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 4.694 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych udělat takový žebříček v úspěšnosti nástrah na tlouště

Získání celosvazové povolenky necteno

21.8.2005 | funami | Legislativa | 4.694 zobrazení | 4 odpovědi

Můj kámoš je členem malé místní organizace, která spadá do ČRS Výboru územního svazu pro Sev. Moravu a Slezsko. Vlastní pouze povolenku pro rybolov na vodách místní organizace, které je členem. Teď si chce koupit povolenku celosvazovou a neví kde a jak, protože jeho místní organizace obhospodařuje plochy na kterých platí pouze povolenka té místní organizace, tudíž nemá k vidání celosvazové povolenky patřičné kompetence (prý??). Já mu poradit nedokážu, jelikož vůbec netuším. Tak se chci zeptat vás. Musí být členem místní organizace ČRS, která poskytuje revíry k celosvazovému rybolovu? Protože prej jenom taková organizace mu celosvazovou povolenku může vydat. A když je členem místí organizace ČRS, která neposkytuje své revíry k celosvazovému rybolovu, tak má prostě smůlu a celosvazovou povolenku nemůže získat? Please poraďte.

null

MIVARDI MAXIMUS necteno

1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.692 zobrazení | 17 odpovědí

zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…

Ujímaný návazec necteno

30.3.2005 | Petr2002 | Muškaření | 4.691 zobrazení | 5 odpovědí

Chytám li na suchou mouchu jaký použít ujímaný návazec,či používat ho vůbec? Na mokrou ,poraďte nevím , cílová ryba pstruh,lipan. Vaše zkušenosti vítány.

Rybník Bažantník necteno

7.5.2007 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.689 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto soukromým revírem? Nachází se v areálu kempu Sedmihorky u Turnova, jedu tam s přítelkyní na dovolenou a na netu nemohu najít žádné informace ohledně obsádky, ceny povolenek atd., děkuji za odpovědi

Lov hlavonožců necteno

10.11.2008 | Jak.novi | Rybaření v zahraničí | 4.687 zobrazení | 8 odpovědí

Jakým způsobem lovit hlavonožce v destinacích jako je Chorvatsko apod.? V jaké hloubce se často vyskytují?

Kam na ryby??? necteno

2.5.2007 | Jeronymo | Domácí revíry | 4.687 zobrazení | 5 odpovědí

Poraďte prosim,kde se nechá chytat a stanovat přímo u vody??Prostě spojit rodinou dovolenou s rybařením…Díky

chvaty na ryby necteno

8.4.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.686 zobrazení | 27 odpovědí

Priatelia zachytil som viac otázok typu, ako chytiť „túto“ rybu tak, aby sa ani nepohla.

Všetky tieto rady k jednotlivým rybím druhom sú kde kade roztrúsené po jednotlivých fórach a myslím, že mnohým z nás by pomohlo vytvorenie nejakej „databázy“ na jednom mieste.

Príspevky očakávam v tvare: „ryba ⇒ chytiť z hora tesne za žiabrovým oblúkom a jemne stlačiť“
Diskusii sa samozrejme brániť nebudem. Každý môže mať predsa odskúšané iné chvaty ako účinné a iné zaručené recepty mu zas nefungujú :)
Ďakujem

Agregát necteno

27.12.2005 | Matty | Ostatní ryby | 4.686 zobrazení | 3 odpovědi

Potřeboval bych schéma, plánek na výrobu el. agregátu na výlov ryb. Nejlépe nějaký odkaz.

Díky

Chytil kapří dobrota necteno

11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.682 zobrazení | 16 odpovědí

Chytil kapří dobrotaZdravím, jaké máte zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám 2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?

Ohře 8B, pstruhový revir necteno

6.5.2010 | sirka12 | Muškaření | 4.679 zobrazení | 4 odpovědi

Mate uspechy a nebo jen ja jsem takovej dřevák? Po čtyřech navstevach zadny uspech at na mouchu nebo privlac, mate nekdo dobrou radu, diky

Matchka necteno

12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.677 zobrazení | 20 odpovědí

Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420 Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.