Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kotvící bojka necteno

1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.766 zobrazení | 29 odpovědí

Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.762 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

Likvidace sumců na Ebru necteno

14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.756 zobrazení | 12 odpovědí

V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).

http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…

Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .

Nástrahy na tlouště necteno

28.7.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 4.756 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych udělat takový žebříček v úspěšnosti nástrah na tlouště

Slezká Harta a okolí necteno

23.5.2007 | cercer | Domácí revíry | 4.755 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec..tak jsem si zařídil rodinou dovolenou na Slezké Hartě..ještě nikdy jsem tam nebyl a tak me zajímá,jak je to tam s rybolovem,kdo už má s revírem nějakou zkušenost.Loď bude k dispozici-zajímají mě především dravci..a přívlač..díky za každou poznámku

Praha-Privlac necteno

30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.754 zobrazení | 23 odpovědí

Cau hledam nekoho kdo by se mnou chodil na Vltavu vlacet,myslim i do stechovic a na jare na 8ku kde se vlaci celorocne. Budu mit i lodicku. Hledam timhle nejakeho kamose na ryby. tak zatim zdar…

Jak na pstruhy v náhoně necteno

4.7.2005 | Stavba | Lososovité ryby | 4.753 zobrazení | 5 odpovědí

Chci chytat pstruhy v nahone pod mlynek ale nevim jak. je to mimopstruhova voda. Nahon je siroky tak 1,5 – 2,5m, velmi proudny, hloubka max 70 cm. Je tam spousta korenu a klacku ve vode takze privlac sem zavrh. Na mušku neumim tak nevim jestli de chytat pstruhy jeste na neco jineho. Diky za vsechny rady

Lov hlavonožců necteno

10.11.2008 | Jak.novi | Rybaření v zahraničí | 4.750 zobrazení | 8 odpovědí

Jakým způsobem lovit hlavonožce v destinacích jako je Chorvatsko apod.? V jaké hloubce se často vyskytují?

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.750 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

Vlasec na UL přívlač necteno

3.1.2007 | troutman2 | Přívlač | 4.749 zobrazení | 30 odpovědí

chtěl bych si koupit nakej vlasec na UL přívlač koukal sem na stelon 0,12mm má 2,6kg a nevim jak budu chytat ale nejčastějš na mini voblery a asi na 000 vaškovky.....

skadarské jezero necteno

14.7.2010 | rybar5 | Rybaření v zahraničí | 4.748 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Dobrý den O prázdninách jedeme ke Skadarskému jezeru v Černé Hoře a já slyšel že se tam dá rybařit, poradí mi někdo jakou metodou chytat, popřípadě jaké ryby se tam dají chytit, nebo kde zakoupit povolenku?

Děkuji všem za případné odpovědi.

stav vody na českých tocích necteno

16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.748 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?

Soumrak zvukových woblerů necteno

22.11.2014 | Dany73 | Přívlač | 4.746 zobrazení | 27 odpovědí

Tento příspěvek je určen všem, jejich srdcovou záležitostí jsou při vláčce woby. Dlouhodobě mi rok od roku klesá úspěšnost těch zvukových, až jsem letos nabyl dojmu, že se blíží jejich definitivní soumrak. Celkem logicky – pro ryby jejich zvuk časem začal být identifikací pasti. Na řekách už naší partě po jejich nasazení přestávají ryby dokonce i lovit, a to už i při přikalené vodě. Na Vranovské přehradě máme také z totožné lodi větší úspěchy na ty nezvukové. Letos už jsem nabyl dojmu, že si ze šesti plných krabic zvuk. wobů z celkových osmi udělám muzeum a proklínám se, že jsem tolik podlehl jejich trendu. Jak jejich soumrak vidíte ostatní? Zdravice

chvaty na ryby necteno

8.4.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.745 zobrazení | 27 odpovědí

Priatelia zachytil som viac otázok typu, ako chytiť „túto“ rybu tak, aby sa ani nepohla.

Všetky tieto rady k jednotlivým rybím druhom sú kde kade roztrúsené po jednotlivých fórach a myslím, že mnohým z nás by pomohlo vytvorenie nejakej „databázy“ na jednom mieste.

Príspevky očakávam v tvare: „ryba ⇒ chytiť z hora tesne za žiabrovým oblúkom a jemne stlačiť“
Diskusii sa samozrejme brániť nebudem. Každý môže mať predsa odskúšané iné chvaty ako účinné a iné zaručené recepty mu zas nefungujú :)
Ďakujem

MIVARDI MAXIMUS necteno

1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.743 zobrazení | 17 odpovědí

zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…

feedr prut na kapry necteno

28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.740 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?

Rybník Bažantník necteno

7.5.2007 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.736 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto soukromým revírem? Nachází se v areálu kempu Sedmihorky u Turnova, jedu tam s přítelkyní na dovolenou a na netu nemohu najít žádné informace ohledně obsádky, ceny povolenek atd., děkuji za odpovědi

silon na vláču necteno

10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.735 zobrazení | 19 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.734 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

Agregát necteno

27.12.2005 | Matty | Ostatní ryby | 4.733 zobrazení | 3 odpovědi

Potřeboval bych schéma, plánek na výrobu el. agregátu na výlov ryb. Nejlépe nějaký odkaz.

Díky