Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Kotvící bojka
1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.766 zobrazení | 29 odpovědí
Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?
Vzduchování v rybníčku
12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.762 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky
Likvidace sumců na Ebru
14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.756 zobrazení | 12 odpovědí
V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).
http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…
Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .
Nástrahy na tlouště
28.7.2008 | okoun27 | Ostatní ryby | 4.756 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych udělat takový žebříček v úspěšnosti nástrah na tlouště
Slezká Harta a okolí
23.5.2007 | cercer | Domácí revíry | 4.755 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec..tak jsem si zařídil rodinou dovolenou na Slezké Hartě..ještě nikdy jsem tam nebyl a tak me zajímá,jak je to tam s rybolovem,kdo už má s revírem nějakou zkušenost.Loď bude k dispozici-zajímají mě především dravci..a přívlač..díky za každou poznámku
Praha-Privlac
30.10.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.754 zobrazení | 23 odpovědí
Cau hledam nekoho kdo by se mnou chodil na Vltavu vlacet,myslim i do stechovic a na jare na 8ku kde se vlaci celorocne. Budu mit i lodicku. Hledam timhle nejakeho kamose na ryby. tak zatim zdar…
Jak na pstruhy v náhoně
4.7.2005 | Stavba | Lososovité ryby | 4.753 zobrazení | 5 odpovědí
Chci chytat pstruhy v nahone pod mlynek ale nevim jak. je to mimopstruhova voda. Nahon je siroky tak 1,5 – 2,5m, velmi proudny, hloubka max 70 cm. Je tam spousta korenu a klacku ve vode takze privlac sem zavrh. Na mušku neumim tak nevim jestli de chytat pstruhy jeste na neco jineho. Diky za vsechny rady
Lov hlavonožců
10.11.2008 | Jak.novi | Rybaření v zahraničí | 4.750 zobrazení | 8 odpovědí
Jakým způsobem lovit hlavonožce v destinacích jako je Chorvatsko apod.? V jaké hloubce se často vyskytují?
ÚN Hněvkovice
2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.750 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty
Vlasec na UL přívlač
3.1.2007 | troutman2 | Přívlač | 4.749 zobrazení | 30 odpovědí
chtěl bych si koupit nakej vlasec na UL přívlač koukal sem na stelon 0,12mm má 2,6kg a nevim jak budu chytat ale nejčastějš na mini voblery a asi na 000 vaškovky.....
skadarské jezero
14.7.2010 | rybar5 | Rybaření v zahraničí | 4.748 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Dobrý den O prázdninách jedeme ke Skadarskému jezeru v Černé Hoře a já slyšel že se tam dá rybařit, poradí mi někdo jakou metodou chytat, popřípadě jaké ryby se tam dají chytit, nebo kde zakoupit povolenku?
Děkuji všem za případné odpovědi.
stav vody na českých tocích
16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.748 zobrazení | 7 odpovědí
Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?
Soumrak zvukových woblerů
22.11.2014 | Dany73 | Přívlač | 4.746 zobrazení | 27 odpovědí
Tento příspěvek je určen všem, jejich srdcovou záležitostí jsou při vláčce woby. Dlouhodobě mi rok od roku klesá úspěšnost těch zvukových, až jsem letos nabyl dojmu, že se blíží jejich definitivní soumrak. Celkem logicky – pro ryby jejich zvuk časem začal být identifikací pasti. Na řekách už naší partě po jejich nasazení přestávají ryby dokonce i lovit, a to už i při přikalené vodě. Na Vranovské přehradě máme také z totožné lodi větší úspěchy na ty nezvukové. Letos už jsem nabyl dojmu, že si ze šesti plných krabic zvuk. wobů z celkových osmi udělám muzeum a proklínám se, že jsem tolik podlehl jejich trendu. Jak jejich soumrak vidíte ostatní? Zdravice
chvaty na ryby
8.4.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.745 zobrazení | 27 odpovědí
Priatelia zachytil som viac otázok typu, ako chytiť „túto“ rybu tak, aby sa ani nepohla.
Všetky tieto rady k jednotlivým rybím druhom sú kde kade roztrúsené po jednotlivých fórach a myslím, že mnohým z nás by pomohlo vytvorenie nejakej „databázy“ na jednom mieste.
Príspevky očakávam v tvare: „ryba ⇒ chytiť z hora tesne za
žiabrovým oblúkom a jemne stlačiť“
Diskusii sa samozrejme brániť nebudem. Každý môže mať predsa odskúšané
iné chvaty ako účinné a iné zaručené recepty mu zas nefungujú :)
Ďakujem
MIVARDI MAXIMUS
1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.743 zobrazení | 17 odpovědí
zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…
feedr prut na kapry
28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.740 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?
Rybník Bažantník
7.5.2007 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.736 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto soukromým revírem? Nachází se v areálu kempu Sedmihorky u Turnova, jedu tam s přítelkyní na dovolenou a na netu nemohu najít žádné informace ohledně obsádky, ceny povolenek atd., děkuji za odpovědi
silon na vláču
10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.735 zobrazení | 19 odpovědí
jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???
Kdy je nejlepší čas k lovu Línů
27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.734 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?
Děkuji moc.
Agregát
27.12.2005 | Matty | Ostatní ryby | 4.733 zobrazení | 3 odpovědi
Potřeboval bych schéma, plánek na výrobu el. agregátu na výlov ryb. Nejlépe nějaký odkaz.
Díky