Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
feedr prut na kapry
28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.778 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?
kde chytat a jak chytat nej.. sumce
4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.778 zobrazení | 14 odpovědí
tak piste
Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry
18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.777 zobrazení | 10 odpovědí
Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montáže atd..
MIVARDI MAXIMUS
1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.776 zobrazení | 17 odpovědí
zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…
darovani fishbonu.
18.12.2009 | Losfedos | chytej.cz | 4.772 zobrazení | 37 odpovědí
zajmalo by me pokud by jste byly ochotni darovat sve nazbirane fisbony ,za ktere by se koupily cepice tricka a Dvd o rybach.ze servru chytej.bylo by to dobrovolne,zalezi na kazdem z vas .darovane fishbony by se spocitali a poridily se za ne darecky z chytej,a mohlo by se to darovat nekteremu z detskych domovu,nebo detskym rybarskym krouzkum.pokud by stim souhlasil HaD.Kdyz jsou ty vanoce.
Agregát
27.12.2005 | Matty | Ostatní ryby | 4.769 zobrazení | 3 odpovědi
Potřeboval bych schéma, plánek na výrobu el. agregátu na výlov ryb. Nejlépe nějaký odkaz.
Díky
Na ryby do Švédska
28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.767 zobrazení | 10 odpovědí
Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?
Kam na ryby???
2.5.2007 | Jeronymo | Domácí revíry | 4.765 zobrazení | 5 odpovědí
Poraďte prosim,kde se nechá chytat a stanovat přímo u vody??Prostě spojit rodinou dovolenou s rybařením…Díky
Rybaření ve Španělsku na Mequinenze
1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.762 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)
Chytil kapří dobrota
11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.760 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, jaké máte
zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám
2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a
taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?
Získání celosvazové povolenky
21.8.2005 | funami | Legislativa | 4.759 zobrazení | 4 odpovědi
Můj kámoš je členem malé místní organizace, která spadá do ČRS Výboru územního svazu pro Sev. Moravu a Slezsko. Vlastní pouze povolenku pro rybolov na vodách místní organizace, které je členem. Teď si chce koupit povolenku celosvazovou a neví kde a jak, protože jeho místní organizace obhospodařuje plochy na kterých platí pouze povolenka té místní organizace, tudíž nemá k vidání celosvazové povolenky patřičné kompetence (prý??). Já mu poradit nedokážu, jelikož vůbec netuším. Tak se chci zeptat vás. Musí být členem místní organizace ČRS, která poskytuje revíry k celosvazovému rybolovu? Protože prej jenom taková organizace mu celosvazovou povolenku může vydat. A když je členem místí organizace ČRS, která neposkytuje své revíry k celosvazovému rybolovu, tak má prostě smůlu a celosvazovou povolenku nemůže získat? Please poraďte.
null
Ujímaný návazec
30.3.2005 | Petr2002 | Muškaření | 4.756 zobrazení | 5 odpovědí
Chytám li na suchou mouchu jaký použít ujímaný návazec,či používat ho vůbec? Na mokrou ,poraďte nevím , cílová ryba pstruh,lipan. Vaše zkušenosti vítány.
Muškařský prut na "okolí Brna"
2.1.2013 | slapyd | Ostatní nádobíčko | 4.754 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, rad bych zacal muskarit, potreboval bych, ale radu jaký prut do začátku pořídit na revíry, které jcou v Moravském Rybarském svazu ( tedy ne jen jizni morava, ale i Vysocina atd :) Nevím jake jsou tu typy rek a jaký vhodný prut na ně? Mám představu o 2,7m a AFTA 4–5, ale nevím jestli to nebude moc na zdejší vody. Rád bych chytal klasiku na menších a případně středních řekách (pokud tu takové jsou). Prosím teda o radu jestli je to správná volba popř. jestli ji nějak upravit, popř. klidně i konkrétní návrh na revír nebo výbavu potěší. Děkuji
Matchka
12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.752 zobrazení | 20 odpovědí
Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420
Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych
potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti
používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto
budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.
Šňůra Berkley Whiplash
10.7.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 4.751 zobrazení | 15 odpovědí
Máte s touto šňůrou někdo zkušenosti?
komáři
23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.745 zobrazení | 16 odpovědí
tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom
pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na
jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si
do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to
vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval,
natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen,
tak má alespoň lampičky na chatu…
Strímry- máte zkušenosti?
14.7.2004 | | Dravci | 4.744 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.
Rybaření ve Švédsku
11.7.2005 | Petr2002 | Rybaření v zahraničí | 4.736 zobrazení | 1 odpověď
Prosím o zkušenosti s revíry v této krásné zemi, rád bych rybařil na začátku září či v průběhu tohoto měsíce, cíleně na štiky či jiné dravce. Znám revír Nedre Delelven byl jsem už třikrát leč tenhle termín ne a rád bych spíš něco blíž,radši přívlač než mouchu. Děkuji.
co s bobrem?
9.3.2014 | prajza | Vaše názory | 4.735 zobrazení | 25 odpovědí
včera jsem došel na revír, který navštěvuji asi
12 let a potkal jsem bobra… podle všeho pozorování byl jediný.Podle mého
úsudku je mladý ale nemůžu si být jistý… v okolí asi 35 km by se
neměl vyskytovat…minulý týden jsem chytal rybu za rybou(bobr tam nebyl)a
včera pár jelců… ten jeden kousek děla ve vodě neskutečnej
bordel,takovej hluk co udělá je nenapodobitelnej, pozoroval jsem ho asi
2 hodiny a nedivím se že, jsem skoro nic nechytil, tak nechci, aby jich tam
bylo víc… tomu ale asi nezabráníme…
Znáte Ohři 10,11 u Kadaně? Dá se tam muškařit?
8.6.2004 | | Dravci | 4.735 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Pánové,potřebuji od Vás velmi poradit!!!!!! Znáte-li ryb. revír Ohři 10,11 u Kadaně a Klášterce nad Ohří, tak mi prosím !!!!!!!!!!! poskytněte podrobné informace o této řece!!!!!! Dá se tam hlavně muškovat a jak je zarybněná? Mám se tam totiž na stará kolena z vinné Moravy stěhovat a nevím, čím mne může tato nová řeka překvapit a zda-li se mohu na její krásu těšit! Velmi děkuji za každý příspěvek !!!!!!!!!!!!!!!!