Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Wobler a lanko necteno

15.7.2004 | Dědek | Přívlač | 4.524 zobrazení | 14 odpovědí

Jsem hodně lenošnej,takže když jdu na štiky,používám jedno lanko s obratlíkem a karabinkou na kterou věším nástrahy – woblery,gumy,ro­tačky a plandavky. Myslíte, že je to na závadu a wobler a guma by se měla vázat přímo na lanko?

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.520 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

vláčka na řekách a jezerech v Rumunsku necteno

8.7.2010 | RomanB | Rybaření v zahraničí | 4.517 zobrazení | 6 odpovědí

má někdo zkušenosti s vláčkou na řekách a jezerech v Rumunsku?jak je to s povolením a tak…díky za info

Teleskop vs Dělička?? necteno

16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.512 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???

Díky a mějte se fajn :-)

rozdíl mezi pruty od Sangeru necteno

19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.511 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi

Prsacky...? necteno

26.6.2006 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 4.509 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtel bych si poridit prsacky, a to od braunstaru a jmenuji se: ''Rybářské brodící boty „prsačky“ PVC'' a popis jejich je: ''Velmi kvalitní prsačky ze silnějšího materiálu za SUPER CENU !!!''. Stoji neco malo pres 1000kc a ptam se hlavne proto, jesi se hned neroztrhnou, jesi nebuou blbe site bo co a jesi to ma cenu, kdyz mi je skoro 15, mam kolem 179cm a cca 65kg…? Cislo bot mam kolem 43, myslite ze ma cenu je kupovat nebo pockat nez trosku jeste 'povyrostu''? Co si o tom myslite? Vsem dekuji za rady…

skadarské jezero necteno

14.7.2010 | rybar5 | Rybaření v zahraničí | 4.505 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Dobrý den O prázdninách jedeme ke Skadarskému jezeru v Černé Hoře a já slyšel že se tam dá rybařit, poradí mi někdo jakou metodou chytat, popřípadě jaké ryby se tam dají chytit, nebo kde zakoupit povolenku?

Děkuji všem za případné odpovědi.

Rybník Bažantník necteno

7.5.2007 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.503 zobrazení | 4 odpovědi

Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto soukromým revírem? Nachází se v areálu kempu Sedmihorky u Turnova, jedu tam s přítelkyní na dovolenou a na netu nemohu najít žádné informace ohledně obsádky, ceny povolenek atd., děkuji za odpovědi

Rybárské bivaky necteno

27.1.2005 | | Ostatní nádobíčko | 4.502 zobrazení | 16 odpovědí

Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.

chvaty na ryby necteno

8.4.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.499 zobrazení | 27 odpovědí

Priatelia zachytil som viac otázok typu, ako chytiť „túto“ rybu tak, aby sa ani nepohla.

Všetky tieto rady k jednotlivým rybím druhom sú kde kade roztrúsené po jednotlivých fórach a myslím, že mnohým z nás by pomohlo vytvorenie nejakej „databázy“ na jednom mieste.

Príspevky očakávam v tvare: „ryba ⇒ chytiť z hora tesne za žiabrovým oblúkom a jemne stlačiť“
Diskusii sa samozrejme brániť nebudem. Každý môže mať predsa odskúšané iné chvaty ako účinné a iné zaručené recepty mu zas nefungujú :)
Ďakujem

Zkoušky necteno

22.4.2005 | kapr444 | Ryby | 4.494 zobrazení | 18 odpovědí

Dnes jsem udělal rybářské zkoušky!!! Bylo zadáno 60 otázek a já jsem špatně odpověděl 3 otázky!! Na můj věk (12 let) docela dobrý ne?????3 otázky

Závody v přívlači - Polička necteno

13.3.2004 | HaD | Přívlač | 4.494 zobrazení | 5 odpovědí

Jedete tam někdo?

SHIMANO Alivio BX DL - který typ? necteno

20.2.2010 | djtomme | Pruty | 4.489 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, chci si pořídit prut SHIMANO Alivio BX DL. Který typ byste mi prosím doporučili pro co nejdelší hody? Děkuji.

1 Alivio BX 12275 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 2,75lbs

2 Alivio BX 12300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 3,00lbs

3 Alivio BX 13300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 390cm zátěž: 3,00lbs

Internetové obchody necteno

7.1.2008 | Ftmči | Obchod | 4.485 zobrazení | 28 odpovědí

Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi.ze stromu . necteno

24.1.2010 | Losfedos | Ostatní nádobíčko | 4.484 zobrazení | 32 odpovědí

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi ze stromu.Jelikoz ja osobne vlacim a hodne vlacecich nastrah utrhnu na stromech a kerich,vzdy prijde cas v zimnim obdoby ,kdy vyrazim na rybniky a reky posbirat sve nastrahy a pritom tam nachazim i nastrahy jinych rybaru.Nekdy si pripadam jako bych otrhaval vanocni stromecek.Vase zkusenosti ,pokud nekdo zvas take chodi ocesavat stromy.

Trochu drahá prívlač necteno

16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.472 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.471 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

Prut na gumování necteno

2.12.2013 | JKemr | Přívlač | 4.470 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Jelikož mi zde bylo vždy dobře porazeno, co se týče výběru nového náčiní, ptám se i teď. Sháním nový vláčák, speciálně na candáty na lov s gumovejma nástrahama pro chytání ze břehu. Mám už něco vyhlídnutý, ale rád bych radu a postřehy i od jiných. Chtěl bych něco rychlýho v délce 2,7m ve verzi light-mám rád tu jemnotu a navíc chytám ze břehu v podstatě pod nohama v hloubce do 3m, takže tvrdší prut ani nevyužiju. Ideálně s tužší páteří a citlivou špičkou, aby byly dobře cítit i jemné záběry od candošů. Díky moc za rady. Cenovej strop 3000Kč

D-rig - jak nejlépe upevnit boilies necteno

3.1.2010 | LeoC | Kaprařina | 4.470 zobrazení | 4 odpovědi

Jak se váže D-rig, na to existuje spoustu článků, obrázků či videí. Ale jak nejlépe přidat boilies, tak na to jsem nikde nenarazil. Pomůže mi někdo…?

Regulace řek necteno

12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.468 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?