Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Chytil kapří dobrota necteno

11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.588 zobrazení | 16 odpovědí

Chytil kapří dobrotaZdravím, jaké máte zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám 2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?

Na ryby do Švédska necteno

28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.588 zobrazení | 10 odpovědí

Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?

skadarské jezero necteno

14.7.2010 | rybar5 | Rybaření v zahraničí | 4.584 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Dobrý den O prázdninách jedeme ke Skadarskému jezeru v Černé Hoře a já slyšel že se tam dá rybařit, poradí mi někdo jakou metodou chytat, popřípadě jaké ryby se tam dají chytit, nebo kde zakoupit povolenku?

Děkuji všem za případné odpovědi.

Bójka na sumce necteno

11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.581 zobrazení | 14 odpovědí

Jaká může být velikost bójky na sumce?

Wobler a lanko necteno

15.7.2004 | Dědek | Přívlač | 4.578 zobrazení | 14 odpovědí

Jsem hodně lenošnej,takže když jdu na štiky,používám jedno lanko s obratlíkem a karabinkou na kterou věším nástrahy – woblery,gumy,ro­tačky a plandavky. Myslíte, že je to na závadu a wobler a guma by se měla vázat přímo na lanko?

komáři necteno

23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.577 zobrazení | 16 odpovědí

tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval, natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen, tak má alespoň lampičky na chatu…

Lov na bič necteno

23.3.2006 | | Plavaná | 4.576 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdar! Chtěl bycch se zeptat na lov se středně dluhým bičem-tak max. 9m(na bič jsem jěště nikdy nechytal).Vejdu se ,když nepočítám sedačku a podběrák, do 500Kč?Co je vše za potřebí?Jak silné vlasce,co amotizéry,jaké háčky,rolna… Každej bič se dá používat i jako odkládačka? Dík za odpovědi.

VRANOV A NOVÉ MLÝNY necteno

10.1.2008 | frantakapr | Sumcařina | 4.574 zobrazení | 6 odpovědí

V červenci jedu na týden na vran.přehradu a v srpnu na týden do pasohlávek,konkr. do kempu u zápeců.Rád bych se zeptal,jak je to s lovem sumců na těchto revírech,zkušenosti moc nemám,s chytáním sumců jsem začal koketovat teprve vloni.Myslím,že teoreticky to mám vše zvládnuté,na sumc.sezonu jsem natěšený maximálně.Jsem přesto přesvědčený ,že praxe bude trochu jinde,jde mi hlavně o prázdninový ruch kolem vody,jestli lze vůbec nastražit na trhací bojku,když kolem břehu plavou šlapadla atd.běžně i po setmění,to by mě taky mohli po třetím zamotání odvézt k chocholouško­vi.Taky prosím jestli někdo byl ve jmenov.kempu,jestli neví ,jaké to tam je,myslím podmínky na chytání celkově.

Teleskop vs Dělička?? necteno

16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.565 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???

Díky a mějte se fajn :-)

vláčka na řekách a jezerech v Rumunsku necteno

8.7.2010 | RomanB | Rybaření v zahraničí | 4.565 zobrazení | 6 odpovědí

má někdo zkušenosti s vláčkou na řekách a jezerech v Rumunsku?jak je to s povolením a tak…díky za info

Rybárské bivaky necteno

27.1.2005 | | Ostatní nádobíčko | 4.563 zobrazení | 16 odpovědí

Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.561 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

silon na vláču necteno

10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.557 zobrazení | 19 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???

rozdíl mezi pruty od Sangeru necteno

19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.556 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.554 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

Muškařský prut na "okolí Brna" necteno

2.1.2013 | slapyd | Ostatní nádobíčko | 4.546 zobrazení | 30 odpovědí

Ahoj, rad bych zacal muskarit, potreboval bych, ale radu jaký prut do začátku pořídit na revíry, které jcou v Moravském Rybarském svazu ( tedy ne jen jizni morava, ale i Vysocina atd :) Nevím jake jsou tu typy rek a jaký vhodný prut na ně? Mám představu o 2,7m a AFTA 4–5, ale nevím jestli to nebude moc na zdejší vody. Rád bych chytal klasiku na menších a případně středních řekách (pokud tu takové jsou). Prosím teda o radu jestli je to správná volba popř. jestli ji nějak upravit, popř. klidně i konkrétní návrh na revír nebo výbavu potěší. Děkuji

Poradíte kam na dírky Praha a okolí? necteno

25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.545 zobrazení | 19 odpovědí

Poradíte kam na dírky Praha a okolí?Ahoj všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib. Předem děkuji za každou reakci ;)

Hracholusky a sumec necteno

19.7.2006 | Bery | Ryby | 4.537 zobrazení | 3 odpovědi

Nemate nekdo zkusenosti s lovem sumcu na tomto reviru, urcite tu jsou , ale jeste jsem nikdy zadneho nechytl a ani nikdo v mem okoli. Jestli vite jak na ne tak dejte vedet. Diky za Vase nazory a rady

rybolov v chorvatsku necteno

8.7.2008 | pike-007 | Rybaření v zahraničí | 4.535 zobrazení | 6 odpovědí

Někde sem se dočetl že se v chorvatsku v moři kolem pobřeží dají nachytat úhoři, údajně na mrtvé rybky a dají se prý chytit kousky kolem 80 cm. Nevíte o tom někdo něco víc.

Internetové obchody necteno

7.1.2008 | Ftmči | Obchod | 4.534 zobrazení | 28 odpovědí

Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).