Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kotvící bojka necteno

1.6.2007 | Honza2 | Sumcařina | 4.843 zobrazení | 29 odpovědí

Nazdar kolegové. Co používáte jako kotvící bojku pro trhačku na jezero? Děláte si je nebo někde kupujete?

silon na vláču necteno

10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.841 zobrazení | 19 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???

Na ryby do Švédska necteno

28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.838 zobrazení | 10 odpovědí

Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?

Soumrak zvukových woblerů necteno

22.11.2014 | Dany73 | Přívlač | 4.836 zobrazení | 27 odpovědí

Tento příspěvek je určen všem, jejich srdcovou záležitostí jsou při vláčce woby. Dlouhodobě mi rok od roku klesá úspěšnost těch zvukových, až jsem letos nabyl dojmu, že se blíží jejich definitivní soumrak. Celkem logicky – pro ryby jejich zvuk časem začal být identifikací pasti. Na řekách už naší partě po jejich nasazení přestávají ryby dokonce i lovit, a to už i při přikalené vodě. Na Vranovské přehradě máme také z totožné lodi větší úspěchy na ty nezvukové. Letos už jsem nabyl dojmu, že si ze šesti plných krabic zvuk. wobů z celkových osmi udělám muzeum a proklínám se, že jsem tolik podlehl jejich trendu. Jak jejich soumrak vidíte ostatní? Zdravice

feedr prut na kapry necteno

28.5.2007 | ??? | Kaprařina | 4.834 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

mohl bych použít feedrový prut na lov kaprů?

kde chytat a jak chytat nej.. sumce necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.832 zobrazení | 14 odpovědí

tak piste

MIVARDI MAXIMUS necteno

1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.831 zobrazení | 17 odpovědí

zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…

Jak na pstruhy v náhoně necteno

4.7.2005 | Stavba | Lososovité ryby | 4.827 zobrazení | 5 odpovědí

Chci chytat pstruhy v nahone pod mlynek ale nevim jak. je to mimopstruhova voda. Nahon je siroky tak 1,5 – 2,5m, velmi proudny, hloubka max 70 cm. Je tam spousta korenu a klacku ve vode takze privlac sem zavrh. Na mušku neumim tak nevim jestli de chytat pstruhy jeste na neco jineho. Diky za vsechny rady

komáři necteno

23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.824 zobrazení | 16 odpovědí

tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval, natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen, tak má alespoň lampičky na chatu…

Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry necteno

18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.824 zobrazení | 10 odpovědí

Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montá­že atd..

FLAJZAR FISHTRON Q9-TX necteno

2.5.2016 | Coleslaw | Tipy & triky | 4.821 zobrazení | 6 odpovědí

FLAJZAR FISHTRON Q9-TXDobrý den, chci tatínkovi koupit nějaký kvalitnější signalizátor. Na internetu jsem našel tenhle a líbí se mi jeho vlastnosti, ale ta cena. Vyplatí se koupit za tuhle cenu? Budu rád za každou radu :) Děkuji

http://www.fishtron.eu/fishtron-q9-tx

Chytil kapří dobrota necteno

11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.821 zobrazení | 16 odpovědí

Chytil kapří dobrotaZdravím, jaké máte zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám 2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?

Strímry- máte zkušenosti? necteno

14.7.2004 | | Dravci | 4.818 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.

Revír Labe 13(441028) upozornění ! necteno

6.2.2014 | avakejka | Domácí revíry | 4.813 zobrazení | 3 odpovědi

Toto je upozornění pro všechny, kteří jezdí rybařit k Labi autem na tento revír. Měst.policie bude kasírovat. Měst. úřad vydal vyhlášku 2/2013.

http://www.steti.cz/…view/18/339/

Kam na ryby??? necteno

2.5.2007 | Jeronymo | Domácí revíry | 4.813 zobrazení | 5 odpovědí

Poraďte prosim,kde se nechá chytat a stanovat přímo u vody??Prostě spojit rodinou dovolenou s rybařením…Díky

Používáte lanko na poppery? necteno

7.7.2014 | Vláčkař-CZ | Přívlač | 4.810 zobrazení | 23 odpovědí

PopperyChci si objednat poppery Rapala skitter pop. Zajímalo by mě, zda-li s nimi máte nějaké zkušenosti? Zajímají mě věci okolo popperů obecně, protože jsem na ně nikdy nechytal…

Muškařský prut na "okolí Brna" necteno

2.1.2013 | slapyd | Ostatní nádobíčko | 4.810 zobrazení | 30 odpovědí

Ahoj, rad bych zacal muskarit, potreboval bych, ale radu jaký prut do začátku pořídit na revíry, které jcou v Moravském Rybarském svazu ( tedy ne jen jizni morava, ale i Vysocina atd :) Nevím jake jsou tu typy rek a jaký vhodný prut na ně? Mám představu o 2,7m a AFTA 4–5, ale nevím jestli to nebude moc na zdejší vody. Rád bych chytal klasiku na menších a případně středních řekách (pokud tu takové jsou). Prosím teda o radu jestli je to správná volba popř. jestli ji nějak upravit, popř. klidně i konkrétní návrh na revír nebo výbavu potěší. Děkuji

Rybaření ve Španělsku na Mequinenze necteno

1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.809 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)

co s bobrem? necteno

9.3.2014 | prajza | Vaše názory | 4.808 zobrazení | 25 odpovědí

co s bobrem?včera jsem došel na revír, který navštěvuji asi 12 let a potkal jsem bobra… podle všeho pozorování byl jediný.Podle mého úsudku je mladý ale nemůžu si být jistý… v okolí asi 35 km by se neměl vyskytovat…minulý týden jsem chytal rybu za rybou(bobr tam nebyl)a včera pár jelců… ten jeden kousek děla ve vodě neskutečnej bordel,takovej hluk co udělá je nenapodobitelnej, pozoroval jsem ho asi 2 hodiny a nedivím se že, jsem skoro nic nechytil, tak nechci, aby jich tam bylo víc… tomu ale asi nezabráníme…

Ujímaný návazec necteno

30.3.2005 | Petr2002 | Muškaření | 4.807 zobrazení | 5 odpovědí

Chytám li na suchou mouchu jaký použít ujímaný návazec,či používat ho vůbec? Na mokrou ,poraďte nevím , cílová ryba pstruh,lipan. Vaše zkušenosti vítány.