Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Matchka
12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.679 zobrazení | 20 odpovědí
Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420
Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych
potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti
používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto
budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.
Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry
18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.679 zobrazení | 10 odpovědí
Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montáže atd..
Je to strdlice ?
29.7.2014 | RybářDan | Lososovité ryby | 4.677 zobrazení | 2 odpovědi
Všechny znaky strdlice
odpovídají jenom u ocasu má víc těch červenejch teček tak to mě zmátlo
díky za každou odpověd
silon na vláču
10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.677 zobrazení | 19 odpovědí
jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???
kde chytat a jak chytat nej.. sumce
4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.677 zobrazení | 14 odpovědí
tak piste
Poradíte kam na dírky Praha a okolí?
25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.669 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj
všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych
si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem
schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým
zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib.
Předem děkuji za každou reakci ;)
Rybaření ve Švédsku
11.7.2005 | Petr2002 | Rybaření v zahraničí | 4.669 zobrazení | 1 odpověď
Prosím o zkušenosti s revíry v této krásné zemi, rád bych rybařil na začátku září či v průběhu tohoto měsíce, cíleně na štiky či jiné dravce. Znám revír Nedre Delelven byl jsem už třikrát leč tenhle termín ne a rád bych spíš něco blíž,radši přívlač než mouchu. Děkuji.
Kdy je nejlepší čas k lovu Línů
27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.668 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?
Děkuji moc.
Vraždění
27.8.2008 | Raf | Legislativa | 4.666 zobrazení | 26 odpovědí
Byl jsem poprvé rybařit na další krásné tůni u Labe. Míst ze kterých se v těchto džunglích dá rybařit není příliš, a tak jsem si sedl na místo odcházejícího místního rybáře. Lovil jsem nějakých pět minut, když jsem zaslechl za sebou v trávě šustění. Podíval jsem se jaký živočich hluk činí a byl velmi překvapen, když jsem spatřil zhasínajícího sumečka amerického. Při podrobnějším průzkumu místa jsem objevil dalšího trumana – tentokrát již mrtvého – rozežraného od hlodavců a vos. Až poté co jsem tu sám nachytal několik desítek trumanů a začali mě taky trochu štvát (ač mám tuto rybu strašně rád), mi došlo, že se ryby neoctly na břehu jen tak, že jim tady místní vyhlásili válku a cíleně je vybíjí. Téma „plevelných ryb“ na pstruhových vodách už je poměrně profláklé. Na těchto přírodních vodách ale není „nepřítel“ přímo definován. Jak byste problém přemnožených trumanů, karasů stříbřitých, cejnů nebo jakýchkoli jiných ryb řešili vy? Je cesta co chytnu hodim za sebe na břeh správná? Neměl by v tomto mnohem aktivněji postupovat rybářský svaz? Nebo to časem srovná sama příroda?
Hrazkari s boilisem poradte je to nutné !
14.4.2010 | Gekon5 | Kaprařina | 4.661 zobrazení | 4 odpovědi
Jestli máte někdo skušenosti s lovem na boili a hrázkách tak prosím poradte ..............................................................
Na ryby do Švédska
28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.659 zobrazení | 10 odpovědí
Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?
Lov na bič
23.3.2006 | | Plavaná | 4.652 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdar! Chtěl bycch se zeptat na lov se středně dluhým bičem-tak max. 9m(na bič jsem jěště nikdy nechytal).Vejdu se ,když nepočítám sedačku a podběrák, do 500Kč?Co je vše za potřebí?Jak silné vlasce,co amotizéry,jaké háčky,rolna… Každej bič se dá používat i jako odkládačka? Dík za odpovědi.
komáři
23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.650 zobrazení | 16 odpovědí
tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom
pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na
jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si
do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to
vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval,
natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen,
tak má alespoň lampičky na chatu…
Šňůra Berkley Whiplash
10.7.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 4.647 zobrazení | 15 odpovědí
Máte s touto šňůrou někdo zkušenosti?
Wobler a lanko
15.7.2004 | Dědek | Přívlač | 4.644 zobrazení | 14 odpovědí
Jsem hodně lenošnej,takže když jdu na štiky,používám jedno lanko s obratlíkem a karabinkou na kterou věším nástrahy – woblery,gumy,rotačky a plandavky. Myslíte, že je to na závadu a wobler a guma by se měla vázat přímo na lanko?
rybník Hejtman, Třeboň
7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.643 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip
Teleskop vs Dělička??
16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.637 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???
Díky a mějte se fajn :-)
vláčka na řekách a jezerech v Rumunsku
8.7.2010 | RomanB | Rybaření v zahraničí | 4.633 zobrazení | 6 odpovědí
má někdo zkušenosti s vláčkou na řekách a jezerech v Rumunsku?jak je to s povolením a tak…díky za info
Bójka na sumce
11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.633 zobrazení | 14 odpovědí
Jaká může být velikost bójky na sumce?
Muškařský prut na "okolí Brna"
2.1.2013 | slapyd | Ostatní nádobíčko | 4.628 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, rad bych zacal muskarit, potreboval bych, ale radu jaký prut do začátku pořídit na revíry, které jcou v Moravském Rybarském svazu ( tedy ne jen jizni morava, ale i Vysocina atd :) Nevím jake jsou tu typy rek a jaký vhodný prut na ně? Mám představu o 2,7m a AFTA 4–5, ale nevím jestli to nebude moc na zdejší vody. Rád bych chytal klasiku na menších a případně středních řekách (pokud tu takové jsou). Prosím teda o radu jestli je to správná volba popř. jestli ji nějak upravit, popř. klidně i konkrétní návrh na revír nebo výbavu potěší. Děkuji