Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Chytil kapří dobrota
11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.588 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, jaké máte
zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám
2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a
taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?
Na ryby do Švédska
28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.588 zobrazení | 10 odpovědí
Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?
skadarské jezero
14.7.2010 | rybar5 | Rybaření v zahraničí | 4.584 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Dobrý den O prázdninách jedeme ke Skadarskému jezeru v Černé Hoře a já slyšel že se tam dá rybařit, poradí mi někdo jakou metodou chytat, popřípadě jaké ryby se tam dají chytit, nebo kde zakoupit povolenku?
Děkuji všem za případné odpovědi.
Bójka na sumce
11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.581 zobrazení | 14 odpovědí
Jaká může být velikost bójky na sumce?
Wobler a lanko
15.7.2004 | Dědek | Přívlač | 4.578 zobrazení | 14 odpovědí
Jsem hodně lenošnej,takže když jdu na štiky,používám jedno lanko s obratlíkem a karabinkou na kterou věším nástrahy – woblery,gumy,rotačky a plandavky. Myslíte, že je to na závadu a wobler a guma by se měla vázat přímo na lanko?
komáři
23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.577 zobrazení | 16 odpovědí
tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom
pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na
jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si
do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to
vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval,
natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen,
tak má alespoň lampičky na chatu…
Lov na bič
23.3.2006 | | Plavaná | 4.576 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdar! Chtěl bycch se zeptat na lov se středně dluhým bičem-tak max. 9m(na bič jsem jěště nikdy nechytal).Vejdu se ,když nepočítám sedačku a podběrák, do 500Kč?Co je vše za potřebí?Jak silné vlasce,co amotizéry,jaké háčky,rolna… Každej bič se dá používat i jako odkládačka? Dík za odpovědi.
VRANOV A NOVÉ MLÝNY
10.1.2008 | frantakapr | Sumcařina | 4.574 zobrazení | 6 odpovědí
V červenci jedu na týden na vran.přehradu a v srpnu na týden do pasohlávek,konkr. do kempu u zápeců.Rád bych se zeptal,jak je to s lovem sumců na těchto revírech,zkušenosti moc nemám,s chytáním sumců jsem začal koketovat teprve vloni.Myslím,že teoreticky to mám vše zvládnuté,na sumc.sezonu jsem natěšený maximálně.Jsem přesto přesvědčený ,že praxe bude trochu jinde,jde mi hlavně o prázdninový ruch kolem vody,jestli lze vůbec nastražit na trhací bojku,když kolem břehu plavou šlapadla atd.běžně i po setmění,to by mě taky mohli po třetím zamotání odvézt k chocholouškovi.Taky prosím jestli někdo byl ve jmenov.kempu,jestli neví ,jaké to tam je,myslím podmínky na chytání celkově.
Teleskop vs Dělička??
16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.565 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???
Díky a mějte se fajn :-)
vláčka na řekách a jezerech v Rumunsku
8.7.2010 | RomanB | Rybaření v zahraničí | 4.565 zobrazení | 6 odpovědí
má někdo zkušenosti s vláčkou na řekách a jezerech v Rumunsku?jak je to s povolením a tak…díky za info
Rybárské bivaky
27.1.2005 | | Ostatní nádobíčko | 4.563 zobrazení | 16 odpovědí
Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.
E-obchod Braunstar
14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.561 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.
silon na vláču
10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.557 zobrazení | 19 odpovědí
jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???
rozdíl mezi pruty od Sangeru
19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.556 zobrazení | 16 odpovědí
Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi
Kdy je nejlepší čas k lovu Línů
27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.554 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?
Děkuji moc.
Muškařský prut na "okolí Brna"
2.1.2013 | slapyd | Ostatní nádobíčko | 4.546 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, rad bych zacal muskarit, potreboval bych, ale radu jaký prut do začátku pořídit na revíry, které jcou v Moravském Rybarském svazu ( tedy ne jen jizni morava, ale i Vysocina atd :) Nevím jake jsou tu typy rek a jaký vhodný prut na ně? Mám představu o 2,7m a AFTA 4–5, ale nevím jestli to nebude moc na zdejší vody. Rád bych chytal klasiku na menších a případně středních řekách (pokud tu takové jsou). Prosím teda o radu jestli je to správná volba popř. jestli ji nějak upravit, popř. klidně i konkrétní návrh na revír nebo výbavu potěší. Děkuji
Poradíte kam na dírky Praha a okolí?
25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.545 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj
všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych
si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem
schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým
zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib.
Předem děkuji za každou reakci ;)
Hracholusky a sumec
19.7.2006 | Bery | Ryby | 4.537 zobrazení | 3 odpovědi
Nemate nekdo zkusenosti s lovem sumcu na tomto reviru, urcite tu jsou , ale jeste jsem nikdy zadneho nechytl a ani nikdo v mem okoli. Jestli vite jak na ne tak dejte vedet. Diky za Vase nazory a rady
rybolov v chorvatsku
8.7.2008 | pike-007 | Rybaření v zahraničí | 4.535 zobrazení | 6 odpovědí
Někde sem se dočetl že se v chorvatsku v moři kolem pobřeží dají nachytat úhoři, údajně na mrtvé rybky a dají se prý chytit kousky kolem 80 cm. Nevíte o tom někdo něco víc.
Internetové obchody
7.1.2008 | Ftmči | Obchod | 4.534 zobrazení | 28 odpovědí
Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).