Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Kam na ryby???
2.5.2007 | Jeronymo | Domácí revíry | 4.732 zobrazení | 5 odpovědí
Poraďte prosim,kde se nechá chytat a stanovat přímo u vody??Prostě spojit rodinou dovolenou s rybařením…Díky
Získání celosvazové povolenky
21.8.2005 | funami | Legislativa | 4.729 zobrazení | 4 odpovědi
Můj kámoš je členem malé místní organizace, která spadá do ČRS Výboru územního svazu pro Sev. Moravu a Slezsko. Vlastní pouze povolenku pro rybolov na vodách místní organizace, které je členem. Teď si chce koupit povolenku celosvazovou a neví kde a jak, protože jeho místní organizace obhospodařuje plochy na kterých platí pouze povolenka té místní organizace, tudíž nemá k vidání celosvazové povolenky patřičné kompetence (prý??). Já mu poradit nedokážu, jelikož vůbec netuším. Tak se chci zeptat vás. Musí být členem místní organizace ČRS, která poskytuje revíry k celosvazovému rybolovu? Protože prej jenom taková organizace mu celosvazovou povolenku může vydat. A když je členem místí organizace ČRS, která neposkytuje své revíry k celosvazovému rybolovu, tak má prostě smůlu a celosvazovou povolenku nemůže získat? Please poraďte.
null
kde chytat a jak chytat nej.. sumce
4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.729 zobrazení | 14 odpovědí
tak piste
Ujímaný návazec
30.3.2005 | Petr2002 | Muškaření | 4.728 zobrazení | 5 odpovědí
Chytám li na suchou mouchu jaký použít ujímaný návazec,či používat ho vůbec? Na mokrou ,poraďte nevím , cílová ryba pstruh,lipan. Vaše zkušenosti vítány.
Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry
18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.727 zobrazení | 10 odpovědí
Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montáže atd..
Preference druhu kličky navijáku
26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.724 zobrazení | 35 odpovědí
Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?
Ohře 8B, pstruhový revir
6.5.2010 | sirka12 | Muškaření | 4.724 zobrazení | 4 odpovědi
Mate uspechy a nebo jen ja jsem takovej dřevák? Po čtyřech navstevach zadny uspech at na mouchu nebo privlac, mate nekdo dobrou radu, diky
Chytil kapří dobrota
11.5.2014 | kamos007 | Kaprařina | 4.721 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, jaké máte
zkušenosti s těmito extrudovanými kuličkami zn. Chytil, já mám
2 příchutě a v životě jsem na to nevytáhl rybu, kamarád je má taky a
taky říkal že na ně nikdy nic nechytil, jaké máte zkušenosti vy?
Na ryby do Švédska
28.2.2010 | bertik1208 | Dravci | 4.720 zobrazení | 10 odpovědí
Nazdárek.Chtěl jsem se někoho zeptat na zkušenosti z lovu dravců na švédském jezeře Aspen. Chtěl jsem tam letos v září. Nejede tam někdo?
rybník Hejtman, Třeboň
7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.719 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip
Matchka
12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.717 zobrazení | 20 odpovědí
Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420
Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych
potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti
používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto
budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.
Muškařský prut na "okolí Brna"
2.1.2013 | slapyd | Ostatní nádobíčko | 4.711 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, rad bych zacal muskarit, potreboval bych, ale radu jaký prut do začátku pořídit na revíry, které jcou v Moravském Rybarském svazu ( tedy ne jen jizni morava, ale i Vysocina atd :) Nevím jake jsou tu typy rek a jaký vhodný prut na ně? Mám představu o 2,7m a AFTA 4–5, ale nevím jestli to nebude moc na zdejší vody. Rád bych chytal klasiku na menších a případně středních řekách (pokud tu takové jsou). Prosím teda o radu jestli je to správná volba popř. jestli ji nějak upravit, popř. klidně i konkrétní návrh na revír nebo výbavu potěší. Děkuji
Rybaření ve Švédsku
11.7.2005 | Petr2002 | Rybaření v zahraničí | 4.706 zobrazení | 1 odpověď
Prosím o zkušenosti s revíry v této krásné zemi, rád bych rybařil na začátku září či v průběhu tohoto měsíce, cíleně na štiky či jiné dravce. Znám revír Nedre Delelven byl jsem už třikrát leč tenhle termín ne a rád bych spíš něco blíž,radši přívlač než mouchu. Děkuji.
komáři
23.7.2006 | Zcuter | Úspěchy | 4.701 zobrazení | 16 odpovědí
tak jsem konečně přišel na to jak vyje.at s komáry…ale je to jenom
pro ty typy lidí, co sedí na kapra-prostě to omůže těm, kteří jsou na
jednom ,,fleku,,
a sice: stačí si koupit LOUČ(bohatě stačí ty malé do 30cm…a koupit si
do ni lampový olej s repelentovým přípravkem…nevím sice na kolik to
vyjde, ale jak jsme to v čera večer zapálili-ani jeden komár neotravoval,
natož štípal…všem tuto metodu doporučuju…a kdo s tím nebude spokojen,
tak má alespoň lampičky na chatu…
Vraždění
27.8.2008 | Raf | Legislativa | 4.699 zobrazení | 26 odpovědí
Byl jsem poprvé rybařit na další krásné tůni u Labe. Míst ze kterých se v těchto džunglích dá rybařit není příliš, a tak jsem si sedl na místo odcházejícího místního rybáře. Lovil jsem nějakých pět minut, když jsem zaslechl za sebou v trávě šustění. Podíval jsem se jaký živočich hluk činí a byl velmi překvapen, když jsem spatřil zhasínajícího sumečka amerického. Při podrobnějším průzkumu místa jsem objevil dalšího trumana – tentokrát již mrtvého – rozežraného od hlodavců a vos. Až poté co jsem tu sám nachytal několik desítek trumanů a začali mě taky trochu štvát (ač mám tuto rybu strašně rád), mi došlo, že se ryby neoctly na břehu jen tak, že jim tady místní vyhlásili válku a cíleně je vybíjí. Téma „plevelných ryb“ na pstruhových vodách už je poměrně profláklé. Na těchto přírodních vodách ale není „nepřítel“ přímo definován. Jak byste problém přemnožených trumanů, karasů stříbřitých, cejnů nebo jakýchkoli jiných ryb řešili vy? Je cesta co chytnu hodim za sebe na břeh správná? Neměl by v tomto mnohem aktivněji postupovat rybářský svaz? Nebo to časem srovná sama příroda?
Šňůra Berkley Whiplash
10.7.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 4.697 zobrazení | 15 odpovědí
Máte s touto šňůrou někdo zkušenosti?
darovani fishbonu.
18.12.2009 | Losfedos | chytej.cz | 4.692 zobrazení | 37 odpovědí
zajmalo by me pokud by jste byly ochotni darovat sve nazbirane fisbony ,za ktere by se koupily cepice tricka a Dvd o rybach.ze servru chytej.bylo by to dobrovolne,zalezi na kazdem z vas .darovane fishbony by se spocitali a poridily se za ne darecky z chytej,a mohlo by se to darovat nekteremu z detskych domovu,nebo detskym rybarskym krouzkum.pokud by stim souhlasil HaD.Kdyz jsou ty vanoce.
Lov na bič
23.3.2006 | | Plavaná | 4.690 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdar! Chtěl bycch se zeptat na lov se středně dluhým bičem-tak max. 9m(na bič jsem jěště nikdy nechytal).Vejdu se ,když nepočítám sedačku a podběrák, do 500Kč?Co je vše za potřebí?Jak silné vlasce,co amotizéry,jaké háčky,rolna… Každej bič se dá používat i jako odkládačka? Dík za odpovědi.
Strímry- máte zkušenosti?
14.7.2004 | | Dravci | 4.687 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.
Hrazkari s boilisem poradte je to nutné !
14.4.2010 | Gekon5 | Kaprařina | 4.686 zobrazení | 4 odpovědi
Jestli máte někdo skušenosti s lovem na boili a hrázkách tak prosím poradte ..............................................................