Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vraždění necteno

27.8.2008 | Raf | Legislativa | 4.734 zobrazení | 26 odpovědí

Byl jsem poprvé rybařit na další krásné tůni u Labe. Míst ze kterých se v těchto džunglích dá rybařit není příliš, a tak jsem si sedl na místo odcházejícího místního rybáře. Lovil jsem nějakých pět minut, když jsem zaslechl za sebou v trávě šustění. Podíval jsem se jaký živočich hluk činí a byl velmi překvapen, když jsem spatřil zhasínajícího sumečka amerického. Při podrobnějším průzkumu místa jsem objevil dalšího trumana – tentokrát již mrtvého – rozežraného od hlodavců a vos. Až poté co jsem tu sám nachytal několik desítek trumanů a začali mě taky trochu štvát (ač mám tuto rybu strašně rád), mi došlo, že se ryby neoctly na břehu jen tak, že jim tady místní vyhlásili válku a cíleně je vybíjí. Téma „plevelných ryb“ na pstruhových vodách už je poměrně profláklé. Na těchto přírodních vodách ale není „nepřítel“ přímo definován. Jak byste problém přemnožených trumanů, karasů stříbřitých, cejnů nebo jakýchkoli jiných ryb řešili vy? Je cesta co chytnu hodim za sebe na břeh správná? Neměl by v tomto mnohem aktivněji postupovat rybářský svaz? Nebo to časem srovná sama příroda?

Lov na bič necteno

23.3.2006 | | Plavaná | 4.729 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdar! Chtěl bycch se zeptat na lov se středně dluhým bičem-tak max. 9m(na bič jsem jěště nikdy nechytal).Vejdu se ,když nepočítám sedačku a podběrák, do 500Kč?Co je vše za potřebí?Jak silné vlasce,co amotizéry,jaké háčky,rolna… Každej bič se dá používat i jako odkládačka? Dík za odpovědi.

Rybárské bivaky necteno

27.1.2005 | | Ostatní nádobíčko | 4.723 zobrazení | 16 odpovědí

Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.

SHIMANO Alivio BX DL - který typ? necteno

20.2.2010 | djtomme | Pruty | 4.722 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, chci si pořídit prut SHIMANO Alivio BX DL. Který typ byste mi prosím doporučili pro co nejdelší hody? Děkuji.

1 Alivio BX 12275 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 2,75lbs

2 Alivio BX 12300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 3,00lbs

3 Alivio BX 13300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 390cm zátěž: 3,00lbs

Žermanice necteno

9.4.2009 | kokeš chytni rybu | Domácí revíry | 4.722 zobrazení | 14 odpovědí

Nemám moc zprávy o tom, co se děje na přehradě Žermanice a tak si myslím, že by si tady rybáři mohli psát, jak to tam vypadá. Jinak dost dobrá pomůcka je http://www.pod.cz/prehrady.html. Doufám, že Vás moje téma zaujme a pište ! Pište !

Revír Labe 13(441028) upozornění ! necteno

6.2.2014 | avakejka | Domácí revíry | 4.718 zobrazení | 3 odpovědi

Toto je upozornění pro všechny, kteří jezdí rybařit k Labi autem na tento revír. Měst.policie bude kasírovat. Měst. úřad vydal vyhlášku 2/2013.

http://www.steti.cz/…view/18/339/

Norsko necteno

20.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření v zahraničí | 4.718 zobrazení | 28 odpovědí

Kdo si myslí zda je rybaření v Norsku pěkné a záživné tak napište co se vám podařilo nějaké úspěchy a nelepší místa pro lov.

Hrazkari s boilisem poradte je to nutné ! necteno

14.4.2010 | Gekon5 | Kaprařina | 4.718 zobrazení | 4 odpovědi

Jestli máte někdo skušenosti s lovem na boili a hrázkách tak prosím poradte .............­.............­.............­.............­..........

Teleskop vs Dělička?? necteno

16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.716 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???

Díky a mějte se fajn :-)

Wobler a lanko necteno

15.7.2004 | Dědek | Přívlač | 4.716 zobrazení | 14 odpovědí

Jsem hodně lenošnej,takže když jdu na štiky,používám jedno lanko s obratlíkem a karabinkou na kterou věším nástrahy – woblery,gumy,ro­tačky a plandavky. Myslíte, že je to na závadu a wobler a guma by se měla vázat přímo na lanko?

Internetové obchody necteno

7.1.2008 | Ftmči | Obchod | 4.710 zobrazení | 28 odpovědí

Podle aktuálních výsledků ankety nakupuje 80% rybářů alespoň někdy přes internet. Mě zajímají vaše zkušenosti s reklamacemi po internetu (nemusí jít nutně o rybářské zboží).

vláčka na řekách a jezerech v Rumunsku necteno

8.7.2010 | RomanB | Rybaření v zahraničí | 4.708 zobrazení | 6 odpovědí

má někdo zkušenosti s vláčkou na řekách a jezerech v Rumunsku?jak je to s povolením a tak…díky za info

FLAJZAR FISHTRON Q9-TX necteno

2.5.2016 | Coleslaw | Tipy & triky | 4.704 zobrazení | 6 odpovědí

FLAJZAR FISHTRON Q9-TXDobrý den, chci tatínkovi koupit nějaký kvalitnější signalizátor. Na internetu jsem našel tenhle a líbí se mi jeho vlastnosti, ale ta cena. Vyplatí se koupit za tuhle cenu? Budu rád za každou radu :) Děkuji

http://www.fishtron.eu/fishtron-q9-tx

Používáte lanko na poppery? necteno

7.7.2014 | Vláčkař-CZ | Přívlač | 4.703 zobrazení | 23 odpovědí

PopperyChci si objednat poppery Rapala skitter pop. Zajímalo by mě, zda-li s nimi máte nějaké zkušenosti? Zajímají mě věci okolo popperů obecně, protože jsem na ně nikdy nechytal…

Zkoušky necteno

22.4.2005 | kapr444 | Ryby | 4.702 zobrazení | 18 odpovědí

Dnes jsem udělal rybářské zkoušky!!! Bylo zadáno 60 otázek a já jsem špatně odpověděl 3 otázky!! Na můj věk (12 let) docela dobrý ne?????3 otázky

Bójka na sumce necteno

11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.701 zobrazení | 14 odpovědí

Jaká může být velikost bójky na sumce?

Závody v přívlači - Polička necteno

13.3.2004 | HaD | Přívlač | 4.695 zobrazení | 5 odpovědí

Jedete tam někdo?

Prut na gumování necteno

2.12.2013 | JKemr | Přívlač | 4.692 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Jelikož mi zde bylo vždy dobře porazeno, co se týče výběru nového náčiní, ptám se i teď. Sháním nový vláčák, speciálně na candáty na lov s gumovejma nástrahama pro chytání ze břehu. Mám už něco vyhlídnutý, ale rád bych radu a postřehy i od jiných. Chtěl bych něco rychlýho v délce 2,7m ve verzi light-mám rád tu jemnotu a navíc chytám ze břehu v podstatě pod nohama v hloubce do 3m, takže tvrdší prut ani nevyužiju. Ideálně s tužší páteří a citlivou špičkou, aby byly dobře cítit i jemné záběry od candošů. Díky moc za rady. Cenovej strop 3000Kč

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.692 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

D-rig - jak nejlépe upevnit boilies necteno

3.1.2010 | LeoC | Kaprařina | 4.691 zobrazení | 4 odpovědi

Jak se váže D-rig, na to existuje spoustu článků, obrázků či videí. Ale jak nejlépe přidat boilies, tak na to jsem nikde nenarazil. Pomůže mi někdo…?