Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Závody v přívlači - Polička necteno

13.3.2004 | HaD | Přívlač | 4.531 zobrazení | 5 odpovědí

Jedete tam někdo?

Zkoušky necteno

22.4.2005 | kapr444 | Ryby | 4.530 zobrazení | 18 odpovědí

Dnes jsem udělal rybářské zkoušky!!! Bylo zadáno 60 otázek a já jsem špatně odpověděl 3 otázky!! Na můj věk (12 let) docela dobrý ne?????3 otázky

SHIMANO Alivio BX DL - který typ? necteno

20.2.2010 | djtomme | Pruty | 4.528 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, chci si pořídit prut SHIMANO Alivio BX DL. Který typ byste mi prosím doporučili pro co nejdelší hody? Děkuji.

1 Alivio BX 12275 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 2,75lbs

2 Alivio BX 12300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 360cm zátěž: 3,00lbs

3 Alivio BX 13300 DL Počet dílů: 2 délka prutu: 390cm zátěž: 3,00lbs

Trochu drahá prívlač necteno

16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.525 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.

panský rybník hodkov necteno

11.8.2008 | poklop | Domácí revíry | 4.521 zobrazení | 3 odpovědi

zdravím prosím o info o tomto revíru.podělte se ozkušenosti o této vodě jedu tam poprvé ve středu tak bych byl rád trochu připraven.jak je to s kapry a hlavně s dravci údajně se tam občas povede candátek.máte někdo dobrý tip na číslo mola na úpohodové chytání?díky

D-rig - jak nejlépe upevnit boilies necteno

3.1.2010 | LeoC | Kaprařina | 4.520 zobrazení | 4 odpovědi

Jak se váže D-rig, na to existuje spoustu článků, obrázků či videí. Ale jak nejlépe přidat boilies, tak na to jsem nikde nenarazil. Pomůže mi někdo…?

Regulace řek necteno

12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.519 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?

Prut na gumování necteno

2.12.2013 | JKemr | Přívlač | 4.518 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Jelikož mi zde bylo vždy dobře porazeno, co se týče výběru nového náčiní, ptám se i teď. Sháním nový vláčák, speciálně na candáty na lov s gumovejma nástrahama pro chytání ze břehu. Mám už něco vyhlídnutý, ale rád bych radu a postřehy i od jiných. Chtěl bych něco rychlýho v délce 2,7m ve verzi light-mám rád tu jemnotu a navíc chytám ze břehu v podstatě pod nohama v hloubce do 3m, takže tvrdší prut ani nevyužiju. Ideálně s tužší páteří a citlivou špičkou, aby byly dobře cítit i jemné záběry od candošů. Díky moc za rady. Cenovej strop 3000Kč

dělička dvoj?nebo troj? dílná necteno

24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.518 zobrazení | 11 odpovědí

Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.

Znáte Ohři 10,11 u Kadaně? Dá se tam muškařit? necteno

8.6.2004 | | Dravci | 4.518 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Pánové,potřebuji od Vás velmi poradit!!!!!! Znáte-li ryb. revír Ohři 10,11 u Kadaně a Klášterce nad Ohří, tak mi prosím !!!!!!!!!!! poskytněte podrobné informace o této řece!!!!!! Dá se tam hlavně muškovat a jak je zarybněná? Mám se tam totiž na stará kolena z vinné Moravy stěhovat a nevím, čím mne může tato nová řeka překvapit a zda-li se mohu na její krásu těšit! Velmi děkuji za každý příspěvek !!!!!!!!!!!!!!!!

Strímry- máte zkušenosti? necteno

14.7.2004 | | Dravci | 4.516 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.

Norsko necteno

20.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření v zahraničí | 4.515 zobrazení | 28 odpovědí

Kdo si myslí zda je rybaření v Norsku pěkné a záživné tak napište co se vám podařilo nějaké úspěchy a nelepší místa pro lov.

Rybaření ve Španělsku na Mequinenze necteno

1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.514 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)

Žermanice necteno

9.4.2009 | kokeš chytni rybu | Domácí revíry | 4.512 zobrazení | 14 odpovědí

Nemám moc zprávy o tom, co se děje na přehradě Žermanice a tak si myslím, že by si tady rybáři mohli psát, jak to tam vypadá. Jinak dost dobrá pomůcka je http://www.pod.cz/prehrady.html. Doufám, že Vás moje téma zaujme a pište ! Pište !

co s bobrem? necteno

9.3.2014 | prajza | Vaše názory | 4.510 zobrazení | 25 odpovědí

co s bobrem?včera jsem došel na revír, který navštěvuji asi 12 let a potkal jsem bobra… podle všeho pozorování byl jediný.Podle mého úsudku je mladý ale nemůžu si být jistý… v okolí asi 35 km by se neměl vyskytovat…minulý týden jsem chytal rybu za rybou(bobr tam nebyl)a včera pár jelců… ten jeden kousek děla ve vodě neskutečnej bordel,takovej hluk co udělá je nenapodobitelnej, pozoroval jsem ho asi 2 hodiny a nedivím se že, jsem skoro nic nechytil, tak nechci, aby jich tam bylo víc… tomu ale asi nezabráníme…

Jak nahazovat necteno

9.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 4.509 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Potřeboval bych prosím nějaké obrázky nebo videa.Nikde jsem to nenašel.

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.507 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

Parma -červ vs. rousnice necteno

20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.507 zobrazení | 23 odpovědí

tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?

naviják na pstruhy necteno

16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.506 zobrazení | 21 odpovědí

potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady

Prut Daiwa Apollo Heavy Feeder 3,90m 150g necteno

15.10.2012 | olda | Feeder | 4.505 zobrazení | 4 odpovědi

Prosím majitele prutu o nějaké postřehy. Mohu pouze objednat,bez osahání. Nepište prosím, přišetři a kup tento,pouze postřehy o tomto produktu.Děkuji za názory.