Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
dělička dvoj?nebo troj? dílná
24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.589 zobrazení | 11 odpovědí
Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.
naviják na pstruhy
16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.588 zobrazení | 21 odpovědí
potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady
Rybaření ve Španělsku na Mequinenze
1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.587 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)
Regulace řek
12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.585 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?
Preference druhu kličky navijáku
26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.581 zobrazení | 35 odpovědí
Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?
panský rybník hodkov
11.8.2008 | poklop | Domácí revíry | 4.576 zobrazení | 3 odpovědi
zdravím prosím o info o tomto revíru.podělte se ozkušenosti o této vodě jedu tam poprvé ve středu tak bych byl rád trochu připraven.jak je to s kapry a hlavně s dravci údajně se tam občas povede candátek.máte někdo dobrý tip na číslo mola na úpohodové chytání?díky
darovani fishbonu.
18.12.2009 | Losfedos | chytej.cz | 4.574 zobrazení | 37 odpovědí
zajmalo by me pokud by jste byly ochotni darovat sve nazbirane fisbony ,za ktere by se koupily cepice tricka a Dvd o rybach.ze servru chytej.bylo by to dobrovolne,zalezi na kazdem z vas .darovane fishbony by se spocitali a poridily se za ne darecky z chytej,a mohlo by se to darovat nekteremu z detskych domovu,nebo detskym rybarskym krouzkum.pokud by stim souhlasil HaD.Kdyz jsou ty vanoce.
Prut Daiwa Apollo Heavy Feeder 3,90m 150g
15.10.2012 | olda | Feeder | 4.571 zobrazení | 4 odpovědi
Prosím majitele prutu o nějaké postřehy. Mohu pouze objednat,bez osahání. Nepište prosím, přišetři a kup tento,pouze postřehy o tomto produktu.Děkuji za názory.
Parma -červ vs. rousnice
20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.571 zobrazení | 23 odpovědí
tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?
plavana - zacatecnik
10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.570 zobrazení | 22 odpovědí
ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy
Pouštět okouny zpět do vody,ano či ne?
9.7.2004 | | Dravci | 4.570 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
Počítám se mezi sportovní rybáře a 99% ryb se snažím pouštět, ale u okounů mám trochu problém se svědomím a kroutím jim krkem. Je to silný dravec,který ničí populaci ušlechtilých ryb a tam kde je okoun, není třeba pstruh. Chci,aby Jste mi jako profíci objasnily,zda-li okouna pustit či ho zamordovat,jakožto plevelnou rybu. Myslím,že puštěním okouna zpět do vody si děláme medvědí službu. Pokud se mýlím,tak mne prosím přiveďte na správnou cestu a můj názor opravte.
Jak na sumce s rybkou
10.4.2006 | antony | Sumcařina | 4.566 zobrazení | 9 odpovědí
Za dva měsíce pujdem na sumíka a tady,kromě Sumec na vláčku,je totální klid.Teď k problému:Sumce chytám(mimo jiné) na klasickou bójku-činka,s tím,že kmenová šňůra vede přes kotvící olůvko nahoru k bojce.To je pro mě zatím jediná možnost,jak dostat bójku trošku dál od břehu přes dva pruty-tam,kde se nesmí zavážet.Takto mám úspěšnost záseku tak 1 ze 4 záběrů a při hloubce víc,jak 4m je to ještě bídnější.Poraďte,jak to řešíte vy,mě se zdá,že bójka-činka je asi to nejhorší řešení.
Salmo Slider
6.9.2007 | Stanik | Ryby | 4.564 zobrazení | 5 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s nástrahou Slider od Salma. Dá se vodit na klasickém přívlačáku nebo vyžaduje jerkový prut a multík. Vaše zkušenosti s woblery Perch, Pike, Executor a Frisky. Díky moc
NÁVAZCE NA SUMCE
1.3.2006 | bojka | Sumcařina | 4.564 zobrazení | 6 odpovědí
Do čeho ukládáte po skončení lovu návazce na sumce.
FLAJZAR FISHTRON Q9-TX
2.5.2016 | Coleslaw | Tipy & triky | 4.561 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, chci
tatínkovi koupit nějaký kvalitnější signalizátor. Na internetu jsem
našel tenhle a líbí se mi jeho vlastnosti, ale ta cena. Vyplatí se koupit za
tuhle cenu? Budu rád za každou radu :) Děkuji
Feederový podběrák (tyč + hlava)
16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.556 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/plavačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).
Do merku jsem si vzal následující set:
Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.
Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?
Jaký je vliv tlaku vzduchu na ryby?
20.6.2004 | HaD | Ryby | 4.550 zobrazení | 1 odpověď
To, že má na braní a aktivitu ryb vliv tlak a jeho změny je jasné. Zajímali by mě (a určitě i ostatní) Vaše postřehy (např. . tlak šel prudce dolů a zachytal jesm si parádně tyto ryby… atd.). Taky by mě zajímalo, jestli je na netu nějaká stránka, kde je možno sledovat tlak (např. i grafy z různých míst v republice atd.).
Prut na woblery
6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.549 zobrazení | 23 odpovědí
Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.
Nechranická přehrada
14.4.2005 | weird | Domácí revíry | 4.548 zobrazení | 17 odpovědí
Jezdíte tam už někdo na ryby?
JAK NA VELKÉ AMURY
7.6.2010 | DJ | chytej.cz | 4.546 zobrazení | 6 odpovědí
Rád bych se zeptal zkušenějších, jak na velkého amura na stojatý vodě. Jsem členem malé ryb. org. a v našem revíru je nekolik amurů nad metr. Ryby který jsem viděl na hladině maj dle mého hodně nad metr. Nikdo ale zatím tuhle rybu nebyl schopen přinutit k záběru a krom několika kousků do 70cm se u nás amur nechytil. Včera jsem na mouchu z hladiny sebral 4 kapry kolem 50cm, ale amur nezareagoval žádnej. A proto se ptám, jak na ně.