Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

dělička dvoj?nebo troj? dílná necteno

24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.690 zobrazení | 11 odpovědí

Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.

VRANOV A NOVÉ MLÝNY necteno

10.1.2008 | frantakapr | Sumcařina | 4.688 zobrazení | 6 odpovědí

V červenci jedu na týden na vran.přehradu a v srpnu na týden do pasohlávek,konkr. do kempu u zápeců.Rád bych se zeptal,jak je to s lovem sumců na těchto revírech,zkušenosti moc nemám,s chytáním sumců jsem začal koketovat teprve vloni.Myslím,že teoreticky to mám vše zvládnuté,na sumc.sezonu jsem natěšený maximálně.Jsem přesto přesvědčený ,že praxe bude trochu jinde,jde mi hlavně o prázdninový ruch kolem vody,jestli lze vůbec nastražit na trhací bojku,když kolem břehu plavou šlapadla atd.běžně i po setmění,to by mě taky mohli po třetím zamotání odvézt k chocholouško­vi.Taky prosím jestli někdo byl ve jmenov.kempu,jestli neví ,jaké to tam je,myslím podmínky na chytání celkově.

Jak nahazovat necteno

9.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 4.688 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Potřeboval bych prosím nějaké obrázky nebo videa.Nikde jsem to nenašel.

rybolov v chorvatsku necteno

8.7.2008 | pike-007 | Rybaření v zahraničí | 4.686 zobrazení | 6 odpovědí

Někde sem se dočetl že se v chorvatsku v moři kolem pobřeží dají nachytat úhoři, údajně na mrtvé rybky a dají se prý chytit kousky kolem 80 cm. Nevíte o tom někdo něco víc.

Hracholusky a sumec necteno

19.7.2006 | Bery | Ryby | 4.684 zobrazení | 3 odpovědi

Nemate nekdo zkusenosti s lovem sumcu na tomto reviru, urcite tu jsou , ale jeste jsem nikdy zadneho nechytl a ani nikdo v mem okoli. Jestli vite jak na ne tak dejte vedet. Diky za Vase nazory a rady

rozdíl mezi pruty od Sangeru necteno

19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.682 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi

naviják na pstruhy necteno

16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.680 zobrazení | 21 odpovědí

potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady

Regulace řek necteno

12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.678 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?

Trochu drahá prívlač necteno

16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.677 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.

Parma -červ vs. rousnice necteno

20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.677 zobrazení | 23 odpovědí

tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?

Jaký je vliv tlaku vzduchu na ryby? necteno

20.6.2004 | HaD | Ryby | 4.670 zobrazení | 1 odpověď

To, že má na braní a aktivitu ryb vliv tlak a jeho změny je jasné. Zajímali by mě (a určitě i ostatní) Vaše postřehy (např. . tlak šel prudce dolů a zachytal jesm si parádně tyto ryby… atd.). Taky by mě zajímalo, jestli je na netu nějaká stránka, kde je možno sledovat tlak (např. i grafy z různých míst v republice atd.).

Lov na cit necteno

2.2.2014 | nůž26 | Položená | 4.664 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chci se zeptat kolikátku vlasec by jste mě doporučili pro lov na cit. Děkuji předem

Mražené Grundle a lov na ně? necteno

8.8.2010 | BOBIK1981 | Dravci | 4.664 zobrazení | 2 odpovědi

Co si o nich myslite a zkousel jste us nekdo na ne chytat?Jake mate zkusenosti s timto lovem na ne?

Feederový podběrák (tyč + hlava) necteno

16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.658 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/pla­vačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).

Do merku jsem si vzal následující set:

Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.

Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?

Jak na sumce s rybkou necteno

10.4.2006 | antony | Sumcařina | 4.657 zobrazení | 9 odpovědí

Za dva měsíce pujdem na sumíka a tady,kromě Sumec na vláčku,je totální klid.Teď k problému:Sumce chytám(mimo jiné) na klasickou bójku-činka,s tím,že kmenová šňůra vede přes kotvící olůvko nahoru k bojce.To je pro mě zatím jediná možnost,jak dostat bójku trošku dál od břehu přes dva pruty-tam,kde se nesmí zavážet.Takto mám úspěšnost záseku tak 1 ze 4 záběrů a při hloubce víc,jak 4m je to ještě bídnější.Poraď­te,jak to řešíte vy,mě se zdá,že bójka-činka je asi to nejhorší řešení.

Pohorky místo brodících bot? necteno

26.2.2009 | Kímot | Muškaření | 4.656 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, mám nové prodyšné brodící kalhoty, ale bez bot, můžu k nim použít pohorky, které nevyužívám?

Prut Daiwa Apollo Heavy Feeder 3,90m 150g necteno

15.10.2012 | olda | Feeder | 4.653 zobrazení | 4 odpovědi

Prosím majitele prutu o nějaké postřehy. Mohu pouze objednat,bez osahání. Nepište prosím, přišetři a kup tento,pouze postřehy o tomto produktu.Děkuji za názory.

Poslední chycená ryba v r. 2005 necteno

1.1.2006 | regulus | Úspěchy | 4.650 zobrazení | 26 odpovědí

Jaká byla poslední ryba, kterou jste chytili v roce 2005, kdy a jakou rybolovnou technikou.

Koloděje nad Lužnicí necteno

27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.649 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.

Prut na woblery necteno

6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.648 zobrazení | 23 odpovědí

Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.