Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak nahazovat necteno

9.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 4.643 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Potřeboval bych prosím nějaké obrázky nebo videa.Nikde jsem to nenašel.

Zkoušky necteno

22.4.2005 | kapr444 | Ryby | 4.643 zobrazení | 18 odpovědí

Dnes jsem udělal rybářské zkoušky!!! Bylo zadáno 60 otázek a já jsem špatně odpověděl 3 otázky!! Na můj věk (12 let) docela dobrý ne?????3 otázky

Závody v přívlači - Polička necteno

13.3.2004 | HaD | Přívlač | 4.642 zobrazení | 5 odpovědí

Jedete tam někdo?

FLAJZAR FISHTRON Q9-TX necteno

2.5.2016 | Coleslaw | Tipy & triky | 4.641 zobrazení | 6 odpovědí

FLAJZAR FISHTRON Q9-TXDobrý den, chci tatínkovi koupit nějaký kvalitnější signalizátor. Na internetu jsem našel tenhle a líbí se mi jeho vlastnosti, ale ta cena. Vyplatí se koupit za tuhle cenu? Budu rád za každou radu :) Děkuji

http://www.fishtron.eu/fishtron-q9-tx

naviják na pstruhy necteno

16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.640 zobrazení | 21 odpovědí

potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady

Trochu drahá prívlač necteno

16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.637 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.

Revír Labe 13(441028) upozornění ! necteno

6.2.2014 | avakejka | Domácí revíry | 4.635 zobrazení | 3 odpovědi

Toto je upozornění pro všechny, kteří jezdí rybařit k Labi autem na tento revír. Měst.policie bude kasírovat. Měst. úřad vydal vyhlášku 2/2013.

http://www.steti.cz/…view/18/339/

Regulace řek necteno

12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.635 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?

dělička dvoj?nebo troj? dílná necteno

24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.634 zobrazení | 11 odpovědí

Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.

Parma -červ vs. rousnice necteno

20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.617 zobrazení | 23 odpovědí

tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?

Prut Daiwa Apollo Heavy Feeder 3,90m 150g necteno

15.10.2012 | olda | Feeder | 4.616 zobrazení | 4 odpovědi

Prosím majitele prutu o nějaké postřehy. Mohu pouze objednat,bez osahání. Nepište prosím, přišetři a kup tento,pouze postřehy o tomto produktu.Děkuji za názory.

Pouštět okouny zpět do vody,ano či ne? necteno

9.7.2004 | | Dravci | 4.616 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

Počítám se mezi sportovní rybáře a 99% ryb se snažím pouštět, ale u okounů mám trochu problém se svědomím a kroutím jim krkem. Je to silný dravec,který ničí populaci ušlechtilých ryb a tam kde je okoun, není třeba pstruh. Chci,aby Jste mi jako profíci objasnily,zda-li okouna pustit či ho zamordovat,jakožto plevelnou rybu. Myslím,že puštěním okouna zpět do vody si děláme medvědí službu. Pokud se mýlím,tak mne prosím přiveďte na správnou cestu a můj názor opravte.

Jak na sumce s rybkou necteno

10.4.2006 | antony | Sumcařina | 4.615 zobrazení | 9 odpovědí

Za dva měsíce pujdem na sumíka a tady,kromě Sumec na vláčku,je totální klid.Teď k problému:Sumce chytám(mimo jiné) na klasickou bójku-činka,s tím,že kmenová šňůra vede přes kotvící olůvko nahoru k bojce.To je pro mě zatím jediná možnost,jak dostat bójku trošku dál od břehu přes dva pruty-tam,kde se nesmí zavážet.Takto mám úspěšnost záseku tak 1 ze 4 záběrů a při hloubce víc,jak 4m je to ještě bídnější.Poraď­te,jak to řešíte vy,mě se zdá,že bójka-činka je asi to nejhorší řešení.

NÁVAZCE NA SUMCE necteno

1.3.2006 | bojka | Sumcařina | 4.615 zobrazení | 6 odpovědí

Do čeho ukládáte po skončení lovu návazce na sumce.

Jaký je vliv tlaku vzduchu na ryby? necteno

20.6.2004 | HaD | Ryby | 4.611 zobrazení | 1 odpověď

To, že má na braní a aktivitu ryb vliv tlak a jeho změny je jasné. Zajímali by mě (a určitě i ostatní) Vaše postřehy (např. . tlak šel prudce dolů a zachytal jesm si parádně tyto ryby… atd.). Taky by mě zajímalo, jestli je na netu nějaká stránka, kde je možno sledovat tlak (např. i grafy z různých míst v republice atd.).

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.610 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

Mražené Grundle a lov na ně? necteno

8.8.2010 | BOBIK1981 | Dravci | 4.607 zobrazení | 2 odpovědi

Co si o nich myslite a zkousel jste us nekdo na ne chytat?Jake mate zkusenosti s timto lovem na ne?

JAK NA VELKÉ AMURY necteno

7.6.2010 | DJ | chytej.cz | 4.602 zobrazení | 6 odpovědí

Rád bych se zeptal zkušenějších, jak na velkého amura na stojatý vodě. Jsem členem malé ryb. org. a v našem revíru je nekolik amurů nad metr. Ryby který jsem viděl na hladině maj dle mého hodně nad metr. Nikdo ale zatím tuhle rybu nebyl schopen přinutit k záběru a krom několika kousků do 70cm se u nás amur nechytil. Včera jsem na mouchu z hladiny sebral 4 kapry kolem 50cm, ale amur nezareagoval žádnej. A proto se ptám, jak na ně.

panský rybník hodkov necteno

11.8.2008 | poklop | Domácí revíry | 4.602 zobrazení | 3 odpovědi

zdravím prosím o info o tomto revíru.podělte se ozkušenosti o této vodě jedu tam poprvé ve středu tak bych byl rád trochu připraven.jak je to s kapry a hlavně s dravci údajně se tam občas povede candátek.máte někdo dobrý tip na číslo mola na úpohodové chytání?díky

Prut na woblery necteno

6.6.2009 | -zruseno | Pruty | 4.601 zobrazení | 23 odpovědí

Potřeboval bych nějaký univerzální prut na woblery. Jaký by jste mi doporučili, díky za typy.