Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

D-rig - jak nejlépe upevnit boilies necteno

3.1.2010 | LeoC | Kaprařina | 4.749 zobrazení | 4 odpovědi

Jak se váže D-rig, na to existuje spoustu článků, obrázků či videí. Ale jak nejlépe přidat boilies, tak na to jsem nikde nenarazil. Pomůže mi někdo…?

Jak nahazovat necteno

9.6.2007 | ??? | Tipy & triky | 4.748 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Potřeboval bych prosím nějaké obrázky nebo videa.Nikde jsem to nenašel.

Hracholusky a sumec necteno

19.7.2006 | Bery | Ryby | 4.748 zobrazení | 3 odpovědi

Nemate nekdo zkusenosti s lovem sumcu na tomto reviru, urcite tu jsou , ale jeste jsem nikdy zadneho nechytl a ani nikdo v mem okoli. Jestli vite jak na ne tak dejte vedet. Diky za Vase nazory a rady

Závody v přívlači - Polička necteno

13.3.2004 | HaD | Přívlač | 4.748 zobrazení | 5 odpovědí

Jedete tam někdo?

Bójka na sumce necteno

11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.747 zobrazení | 14 odpovědí

Jaká může být velikost bójky na sumce?

naviják na pstruhy necteno

16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.747 zobrazení | 21 odpovědí

potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady

rybolov v chorvatsku necteno

8.7.2008 | pike-007 | Rybaření v zahraničí | 4.746 zobrazení | 6 odpovědí

Někde sem se dočetl že se v chorvatsku v moři kolem pobřeží dají nachytat úhoři, údajně na mrtvé rybky a dají se prý chytit kousky kolem 80 cm. Nevíte o tom někdo něco víc.

Prut na gumování necteno

2.12.2013 | JKemr | Přívlač | 4.743 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny. Jelikož mi zde bylo vždy dobře porazeno, co se týče výběru nového náčiní, ptám se i teď. Sháním nový vláčák, speciálně na candáty na lov s gumovejma nástrahama pro chytání ze břehu. Mám už něco vyhlídnutý, ale rád bych radu a postřehy i od jiných. Chtěl bych něco rychlýho v délce 2,7m ve verzi light-mám rád tu jemnotu a navíc chytám ze břehu v podstatě pod nohama v hloubce do 3m, takže tvrdší prut ani nevyužiju. Ideálně s tužší páteří a citlivou špičkou, aby byly dobře cítit i jemné záběry od candošů. Díky moc za rady. Cenovej strop 3000Kč

Parma -červ vs. rousnice necteno

20.12.2007 | monaster | Ostatní ryby | 4.740 zobrazení | 23 odpovědí

tak pánové. onehdá jsem s Tomashem diskutoval o početnosti záběrů parem na červy a rousnice. já říkal že jsem měl parmy vždy na rousnice a Tomash že převážně na chomáč červů. co se sovědčilo Vám?

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.736 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

Trochu drahá prívlač necteno

16.5.2008 | LuboO | Přívlač | 4.735 zobrazení | 28 odpovědí

Vážení, našiel som zaujímavú nástrahu na prívlač, asi ju aj kúpim, len počkám do výplaty..:)) Možno ukecam aj nejaku zľavu. A tak ma napadlo, aký najdrahší kúsok vlastníte vy a čo ste ochotní urobiť pre to, aby vám neostal vo vode na večné veky? Foto vo fóre.

Regulace řek necteno

12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.734 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?

Šťastný nebo smutný ??? necteno

20.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.726 zobrazení | 32 odpovědí

Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.

rozdíl mezi pruty od Sangeru necteno

19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.724 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi

Dyje 5 aneb Nové Mlýny necteno

11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.723 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky

JAK NA VELKÉ AMURY necteno

7.6.2010 | DJ | chytej.cz | 4.718 zobrazení | 6 odpovědí

Rád bych se zeptal zkušenějších, jak na velkého amura na stojatý vodě. Jsem členem malé ryb. org. a v našem revíru je nekolik amurů nad metr. Ryby který jsem viděl na hladině maj dle mého hodně nad metr. Nikdo ale zatím tuhle rybu nebyl schopen přinutit k záběru a krom několika kousků do 70cm se u nás amur nechytil. Včera jsem na mouchu z hladiny sebral 4 kapry kolem 50cm, ale amur nezareagoval žádnej. A proto se ptám, jak na ně.

Poslední chycená ryba v r. 2005 necteno

1.1.2006 | regulus | Úspěchy | 4.718 zobrazení | 26 odpovědí

Jaká byla poslední ryba, kterou jste chytili v roce 2005, kdy a jakou rybolovnou technikou.

Jaký je vliv tlaku vzduchu na ryby? necteno

20.6.2004 | HaD | Ryby | 4.718 zobrazení | 1 odpověď

To, že má na braní a aktivitu ryb vliv tlak a jeho změny je jasné. Zajímali by mě (a určitě i ostatní) Vaše postřehy (např. . tlak šel prudce dolů a zachytal jesm si parádně tyto ryby… atd.). Taky by mě zajímalo, jestli je na netu nějaká stránka, kde je možno sledovat tlak (např. i grafy z různých míst v republice atd.).

Mražené Grundle a lov na ně? necteno

8.8.2010 | BOBIK1981 | Dravci | 4.715 zobrazení | 2 odpovědi

Co si o nich myslite a zkousel jste us nekdo na ne chytat?Jake mate zkusenosti s timto lovem na ne?

Feederový podběrák (tyč + hlava) necteno

16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.715 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/pla­vačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).

Do merku jsem si vzal následující set:

Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.

Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?