Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
SHIMANO BAITRUNNER 4500B
13.2.2006 | tomy | Navijáky | 4.447 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem dík.
Je to strdlice ?
29.7.2014 | RybářDan | Lososovité ryby | 4.446 zobrazení | 2 odpovědi
Všechny znaky strdlice
odpovídají jenom u ocasu má víc těch červenejch teček tak to mě zmátlo
díky za každou odpověd
Přívlačová sada Mitchell
7.11.2005 | Daemon | Přívlač | 4.443 zobrazení | 23 odpovědí
Na www. braunstar. cz jsem našel sadu pro přívlač – Mitchell 300X+ZDARMA prut ALLIANCE 2,4m+ZDARMA tubus za 1999 Kč. Zajímá mě váš názor nebo případné zkušenosti s těmito věcmi. Díky…
barvy třpytek
10.4.2004 | spinningman | Lososovité ryby | 4.441 zobrazení | 19 odpovědí
jake barvy a velikost třpytek se vam osvedcily na pstruhy??zacinam chytat na pstruhovce. diky [ Upraveno spinningman dne 2004–04–12 v 10:43 ]
Kam na Hartě..??
4.7.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 4.436 zobrazení | 10 odpovědí
Vím že už to tu muselo být probírano mnohokrát,ale i po sálodlouhem hledáni a pročítání jsem nenarazil nikde na informace kde bych společně s přítelkyní mohl jit na Hartu bivakovat a mít zárověň auto v dohledu pro lepší spaní..díval jsem se na fotomapu na seznamu a sly videt cestičky od aut,ale jestli se tam autem opravdu da dostat vubec netusim, pac vim ze v okoli Harty je spoustu zavor a pristup k vode autem je zkomplikovan..jde mi jen oto abych se rano neprobudil a nezjistil ze mam vyrabovane auto..predem mockrat dekuji za jakoukoli odpoved..s pozdravem a přáním dobrého lovného dne Martin
Broďáky
10.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.431 zobrazení | 21 odpovědí
Potřeboval bych poradit nějaké cenově přijatelné broďáky. Loni jsem koupil dost slaboučké a teď když projdu ostružinama a dost neurvale, mám v nich hned dírky. Neoprén se také dost trhá,co?
Vábení sumců
27.6.2008 | Leonardo | Sumcařina | 4.429 zobrazení | 4 odpovědi
Jak, kde, kdy a na co vábnit sumce?
Hmyzáci...
27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.427 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.
Nákup přes internet
24.5.2010 | Jepik | Obchod | 4.426 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych se optat jáké máte skušenosti s internetovím nákupem u firmy Lovy Brno.Nedávno jsem si jako obchodník objednal u nich zboží a byl jsem nemile překvapen.Musel jsem je více jak týdem po telefonu nahánět abych se u nich zaregistroval.Po objednání zboží mi ani nedali vědět co mi vlastně poslali a jestli s tím souhlasím.Balík mi došel do dvou dnů.Už když jsem ho přebíral tak jsem byl zděšen.Byl celi pomačkaný a zabalený tak že by to i pětiletý dítě zvládlo líp.Zboži vevnitř bylo rozházené a většinu obsahu tvořily jen rozložené krabice a papíry.Nejhorší na tom bylo že většina zboží co jsem si objednal tak tam nebylo ale zase mi přibalili to co jsem vůbec nechtěl.Další skušenost jak neobjednávat přes internet.
Nákup plechové loďky
5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.425 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady
Okuma Epix EB 60 nebo Okuma Epix PRO 60 ????
16.1.2006 | Klon | Kaprařina | 4.422 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj,chtěl bych znát Vaše nazory na tyto navijaky,připadaj my úplně stejny ale necham to na Vas,takže najedte do vaších E - shopu a napiste svuj nazor. Diky moc. jooo a jestli mužu poprosit nepiste my sem jiny znacky co je lepsi apod. proste na shimana apod my proste pinizky nezbydou,hold draha polovicka udelala caru pres rozpocet
Koloděje nad Lužnicí
27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.421 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.
Pstruhová sezóna 2013
16.2.2013 | kamos007 | Lososovité ryby | 4.420 zobrazení | 28 odpovědí
Zdravím,
jelikož patřím k těm nedočkavcům, tak jsem již začal zbrojit na novou sezónu, a zaujalo mě plno novinek jako nové vzory třpytek, velký sortiment nymf, smáčků,… A to i s docela netradičními barvami,… Jaké jsou podle vás ty top nástrahy a barvy, nevím jak jinde, ale mě ač chodím pořád na stejné vody tak každý rok mi to bere lépe na něco jiného.
Nejlepší wobler na pstruhy + foto
14.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 4.420 zobrazení | 5 odpovědí
Vkládejte sem nejlepsi woblery na pstuhy + foto nejakych mini velikosti. Jestli by bylo mozno napsat kde asi ma zatez
Vlasec Asso Ultra
22.9.2006 | Prichy | Ostatní nádobíčko | 4.419 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím pánové, používá někdo tento vlasec a když, tak jaké máte zkušenosti?
naviják Quick HPN 350 rd od D.A.M
13.1.2009 | nemecky.0vcak | Navijáky | 4.418 zobrazení | 6 odpovědí
ahoj dostal jsem tento naviják a chci se zeptat jestli s ním máte někdo skušenosti a jestli by se hodil pro přívlač..
darovani fishbonu.
18.12.2009 | Losfedos | chytej.cz | 4.417 zobrazení | 37 odpovědí
zajmalo by me pokud by jste byly ochotni darovat sve nazbirane fisbony ,za ktere by se koupily cepice tricka a Dvd o rybach.ze servru chytej.bylo by to dobrovolne,zalezi na kazdem z vas .darovane fishbony by se spocitali a poridily se za ne darecky z chytej,a mohlo by se to darovat nekteremu z detskych domovu,nebo detskym rybarskym krouzkum.pokud by stim souhlasil HaD.Kdyz jsou ty vanoce.
Naviják na kapry
22.5.2004 | monty | Kaprařina | 4.417 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte jakou značku a model, když chci naviják s volnoběžkou a cívkou co pojme tak 170–200m 0,35mm vlasce. V cenové relaci 1500–1800Kč za kus.
Preference druhu kličky navijáku
26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.416 zobrazení | 35 odpovědí
Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?
PODVODNÍK
12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.416 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík