Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Nákup přes internet
24.5.2010 | Jepik | Obchod | 4.494 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych se optat jáké máte skušenosti s internetovím nákupem u firmy Lovy Brno.Nedávno jsem si jako obchodník objednal u nich zboží a byl jsem nemile překvapen.Musel jsem je více jak týdem po telefonu nahánět abych se u nich zaregistroval.Po objednání zboží mi ani nedali vědět co mi vlastně poslali a jestli s tím souhlasím.Balík mi došel do dvou dnů.Už když jsem ho přebíral tak jsem byl zděšen.Byl celi pomačkaný a zabalený tak že by to i pětiletý dítě zvládlo líp.Zboži vevnitř bylo rozházené a většinu obsahu tvořily jen rozložené krabice a papíry.Nejhorší na tom bylo že většina zboží co jsem si objednal tak tam nebylo ale zase mi přibalili to co jsem vůbec nechtěl.Další skušenost jak neobjednávat přes internet.
Přívlačová sada Mitchell
7.11.2005 | Daemon | Přívlač | 4.494 zobrazení | 23 odpovědí
Na www. braunstar. cz jsem našel sadu pro přívlač – Mitchell 300X+ZDARMA prut ALLIANCE 2,4m+ZDARMA tubus za 1999 Kč. Zajímá mě váš názor nebo případné zkušenosti s těmito věcmi. Díky…
Vábení sumců
27.6.2008 | Leonardo | Sumcařina | 4.490 zobrazení | 4 odpovědi
Jak, kde, kdy a na co vábnit sumce?
Hmyzáci...
27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.489 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.
Naviják na kapry
22.5.2004 | monty | Kaprařina | 4.489 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte jakou značku a model, když chci naviják s volnoběžkou a cívkou co pojme tak 170–200m 0,35mm vlasce. V cenové relaci 1500–1800Kč za kus.
Nákup plechové loďky
5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.487 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady
Systém na štiky???
19.10.2004 | Tomash | Dravci | 4.483 zobrazení | 10 odpovědí
Našel jsem revír, ve kterém je až na hladinové woblery(„Popy“) vláčka téměř nemožná (přitom štik je tu dost a dost) . Na dně i ve sloupci je velké množství vázek. Zkoušel jsem lovit s káčou a živou rybkou. Nastražoval jsem plotice, ale hodně se mi to motalo. Máte nějakou dobrou radu nabo spešl montáž, jak přeejít takovémuto zamotání???
Jak na líné kapry na podzim a v zimě?
4.11.2013 | Monty74 | Kaprařina | 4.482 zobrazení | 25 odpovědí
Zdar, zajímal by mě Váš názor jak vyzrát na líné kapry na podzim a v zimě. To, že se více vyskytují kapři spíše u břehu a ještě k tomu u břehu který je proti větru kde je teplejší voda už jsem se dočetl, ale co nástrahy? Jaké nástrahy spíše doporučujete? Červy či boilis? Jaké boilis spíše lákají? Ovocné, masové?
rybnik mrhal
3.8.2006 | hanz.333 | Položená | 4.481 zobrazení | 1 odpověď
CHystam se koncem srpna na tento revir.POSIM O INFORMACE PO STRANCE KAPRU a candutu a lovo na boolies.PŘEDEM DIK ZA ODPOVED
Soukromý revír u Olomouce
13.4.2008 | Eonwe | Domácí revíry | 4.479 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny chytejáky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakém soukromém revíru blízko Olomouce. Nebližší o kterém vím je Skalička u Hranic a to je trochu z ruky. Jo a nevíte jak to chodí s povolenkama na Jezeře Chomoutov?
Nejlepší wobler na pstruhy + foto
14.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 4.478 zobrazení | 5 odpovědí
Vkládejte sem nejlepsi woblery na pstuhy + foto nejakych mini velikosti. Jestli by bylo mozno napsat kde asi ma zatez
Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami?
4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.475 zobrazení | 22 odpovědí
Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..
naviják Quick HPN 350 rd od D.A.M
13.1.2009 | nemecky.0vcak | Navijáky | 4.472 zobrazení | 6 odpovědí
ahoj dostal jsem tento naviják a chci se zeptat jestli s ním máte někdo skušenosti a jestli by se hodil pro přívlač..
Dyje 5 aneb Nové Mlýny
11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.471 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky
feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!!
31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.471 zobrazení | 21 odpovědí
Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder
Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky
lov na rybičku
18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.467 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek
PODVODNÍK
12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.465 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík
Řecko - Korfu/Paxos
24.3.2009 | Kulik | Rybaření v zahraničí | 4.462 zobrazení | 1 odpověď
Vážení, mám zájem o jakékoliv informace o rybaření v uvedené lokalitě. Způsob lovu, jaké návazce, nástrahy a pod. Díky všem a Petrův zdar.
plovoucí hlubokopotápivé woblery
21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.457 zobrazení | 14 odpovědí
Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.
Šťastný nebo smutný ???
19.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.456 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.