Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Shimano Hyperloop feeder medium
25.3.2006 | ulrisak2 | Pruty | 4.416 zobrazení | 5 odpovědí
Máte někdo tento feeder?Jaké s ním máte zkušenosti?
Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami?
4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.415 zobrazení | 22 odpovědí
Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..
Poslední chycená ryba v r. 2005
1.1.2006 | regulus | Úspěchy | 4.413 zobrazení | 26 odpovědí
Jaká byla poslední ryba, kterou jste chytili v roce 2005, kdy a jakou rybolovnou technikou.
Systém na štiky???
19.10.2004 | Tomash | Dravci | 4.411 zobrazení | 10 odpovědí
Našel jsem revír, ve kterém je až na hladinové woblery(„Popy“) vláčka téměř nemožná (přitom štik je tu dost a dost) . Na dně i ve sloupci je velké množství vázek. Zkoušel jsem lovit s káčou a živou rybkou. Nastražoval jsem plotice, ale hodně se mi to motalo. Máte nějakou dobrou radu nabo spešl montáž, jak přeejít takovémuto zamotání???
feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!!
31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.409 zobrazení | 21 odpovědí
Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder
Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky
Hlubina privlac. vase nazory a zkusenosti..
20.11.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.409 zobrazení | 19 odpovědí
Mate nejake zkusenosti s hlubinkou?Jak se to provozuje?A vysledky?A vase nazory a postrehy?
Jak na líné kapry na podzim a v zimě?
4.11.2013 | Monty74 | Kaprařina | 4.406 zobrazení | 25 odpovědí
Zdar, zajímal by mě Váš názor jak vyzrát na líné kapry na podzim a v zimě. To, že se více vyskytují kapři spíše u břehu a ještě k tomu u břehu který je proti větru kde je teplejší voda už jsem se dočetl, ale co nástrahy? Jaké nástrahy spíše doporučujete? Červy či boilis? Jaké boilis spíše lákají? Ovocné, masové?
Soukromý revír u Olomouce
13.4.2008 | Eonwe | Domácí revíry | 4.404 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny chytejáky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakém soukromém revíru blízko Olomouce. Nebližší o kterém vím je Skalička u Hranic a to je trochu z ruky. Jo a nevíte jak to chodí s povolenkama na Jezeře Chomoutov?
Dovolená 2008
13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.396 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?
Karas obecný
16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.389 zobrazení | 17 odpovědí
Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.
plovoucí hlubokopotápivé woblery
21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.386 zobrazení | 14 odpovědí
Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.
prúty COLMIC
22.6.2005 | ywan | chytej.cz | 4.381 zobrazení | 10 odpovědí
Aký máte názor na tieto prúty??? + skúsenosti. Dík
Nabíječka
9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.380 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto
http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204
Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!
Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5)
6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.376 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.
Časopis Rybář
3.12.2008 | obor | Ryby | 4.376 zobrazení | 23 odpovědí
Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?
podzimní zavody Luhačovice 2017
11.9.2017 | mariomario | Bílá ryba | 4.374 zobrazení | žádná odpověď
PODZIMNÍ ŘYBÁŘSKÉ ZAVODY 2017 zdravim rybaři ,tyto zavody byly propadak nejlepší místa obsadili prominenti jako vždy to je kolem kempu bliže hraze i z druhe strany,potom zbyva jenom zadek a boky přehrady je jasné že tam velké ryby nejsou obyčejný člověk se nedostane do předního useku tam se zdržují ty trofejní ryby protože je tam každý krmi a ryby jsou zvykle to se to potom chyta a vrchol všeho byl umyslně upouštění vody z přehrady od soboty rano jsme měli zabořený klacek ve vodě a sledovali pokles i v neděli a hned bylo jasno to bylo umyslně když se sniži hladina vody ryby neberou hlavně když každý zaplatí ti co chodi pravidelně několik let mi dali za pravdu že je to každy rok horší a horší
Jestřabice - zkušenosti ?
25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.373 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)
Dik
lov na rybičku
18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.373 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek
Sadba pstruha duhového
29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.368 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lépe.