Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Shimano Hyperloop feeder medium necteno

25.3.2006 | ulrisak2 | Pruty | 4.354 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo tento feeder?Jaké s ním máte zkušenosti?

Soukromý revír u Olomouce necteno

13.4.2008 | Eonwe | Domácí revíry | 4.345 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny chytejáky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakém soukromém revíru blízko Olomouce. Nebližší o kterém vím je Skalička u Hranic a to je trochu z ruky. Jo a nevíte jak to chodí s povolenkama na Jezeře Chomoutov?

Karas obecný necteno

16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.339 zobrazení | 17 odpovědí

Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.

feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!! necteno

31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.337 zobrazení | 21 odpovědí

Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder

Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky

Poslední chycená ryba v r. 2005 necteno

1.1.2006 | regulus | Úspěchy | 4.334 zobrazení | 26 odpovědí

Jaká byla poslední ryba, kterou jste chytili v roce 2005, kdy a jakou rybolovnou technikou.

Nabíječka necteno

9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.333 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto

http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204

Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!

Pstruhová sezóna 2013 necteno

16.2.2013 | kamos007 | Lososovité ryby | 4.332 zobrazení | 28 odpovědí

Zdravím,

jelikož patřím k těm nedočkavcům, tak jsem již začal zbrojit na novou sezónu, a zaujalo mě plno novinek jako nové vzory třpytek, velký sortiment nymf, smáčků,… A to i s docela netradičními barvami,… Jaké jsou podle vás ty top nástrahy a barvy, nevím jak jinde, ale mě ač chodím pořád na stejné vody tak každý rok mi to bere lépe na něco jiného.

plovoucí hlubokopotápivé woblery necteno

21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.331 zobrazení | 14 odpovědí

Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.

Nový zéland necteno

6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.323 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))

Hledám skušeného rybáře abi mi poradil necteno

16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.322 zobrazení | 29 odpovědí

[LIST]

Sadba pstruha duhového necteno

29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.320 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lé­pe.

Časopis Rybář necteno

3.12.2008 | obor | Ryby | 4.315 zobrazení | 23 odpovědí

Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?

Muška nebo třpytka na nej pstruhy? necteno

19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.308 zobrazení | 8 odpovědí

Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…

Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5) necteno

6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.307 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.

vyprošťovač háčků necteno

28.7.2006 | Zcuter | Ostatní nádobíčko | 4.304 zobrazení | 23 odpovědí

tak ěmnapadlo, co pouívají ostatní za vyprošťovač háčků-zda pisetu nebo peán…obustek?????????­???(pop. něco jiného) aky bych chtěl vědět proč právě toto!!!!moc dík…

Je to strdlice ? necteno

29.7.2014 | RybářDan | Lososovité ryby | 4.303 zobrazení | 2 odpovědi

Je to strdlice ?Všechny znaky strdlice odpovídají jenom u ocasu má víc těch červenejch teček tak to mě zmátlo díky za každou odpověd

Jaký naviják necteno

4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.301 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady

darovani fishbonu. necteno

18.12.2009 | Losfedos | chytej.cz | 4.301 zobrazení | 37 odpovědí

zajmalo by me pokud by jste byly ochotni darovat sve nazbirane fisbony ,za ktere by se koupily cepice tricka a Dvd o rybach.ze servru chytej.bylo by to dobrovolne,zalezi na kazdem z vas .darovane fishbony by se spocitali a poridily se za ne darecky z chytej,a mohlo by se to darovat nekteremu z detskych domovu,nebo detskym rybarskym krouzkum.pokud by stim souhlasil HaD.Kdyz jsou ty vanoce.

lov na rybičku necteno

18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.301 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek

rybaření na pc necteno

14.12.2005 | snowbie | Domácí revíry | 4.300 zobrazení | 14 odpovědí

posílejte sem nerůznější názvi rybářských her, které hrajete.