Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Hmyzáci... necteno

27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.618 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.

Soukromý revír u Olomouce necteno

13.4.2008 | Eonwe | Domácí revíry | 4.617 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny chytejáky. Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví o nějakém soukromém revíru blízko Olomouce. Nebližší o kterém vím je Skalička u Hranic a to je trochu z ruky. Jo a nevíte jak to chodí s povolenkama na Jezeře Chomoutov?

naviják Quick HPN 350 rd od D.A.M necteno

13.1.2009 | nemecky.0vcak | Navijáky | 4.614 zobrazení | 6 odpovědí

ahoj dostal jsem tento naviják a chci se zeptat jestli s ním máte někdo skušenosti a jestli by se hodil pro přívlač..

Lowrance x87 - sonda necteno

2.3.2013 | Fidel | Ostatní nádobíčko | 4.612 zobrazení | 6 odpovědí

Čau všichni, chtěl bych se zeptat, jetli někdo nevíte jaký úhel záběru sondy má tento echolot. Vím jen, že frekvence je 200khz.

Díky

Jaký naviják necteno

4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.610 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady

Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5) necteno

6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.608 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.

feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!! necteno

31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.607 zobrazení | 21 odpovědí

Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder

Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky

Přívlačová sada Mitchell necteno

7.11.2005 | Daemon | Přívlač | 4.606 zobrazení | 23 odpovědí

Na www. braunstar. cz jsem našel sadu pro přívlač – Mitchell 300X+ZDARMA prut ALLIANCE 2,4m+ZDARMA tubus za 1999 Kč. Zajímá mě váš názor nebo případné zkušenosti s těmito věcmi. Díky…

Echolot Eagle CUDA 168 necteno

6.2.2011 | michal94 | Sumcařina | 4.604 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl bych si pořídit echolot tak jsem si našel cenově dostupný http://www.kaprarina.cz/…uda-168.aspx jaký je váš názor na tenhle echolot ???? Když tak mi doporučte jiný, ale jsem ještě student tak berte ohled na cenu ..... díky za odpovědi

Vábení sumců necteno

27.6.2008 | Leonardo | Sumcařina | 4.604 zobrazení | 4 odpovědi

Jak, kde, kdy a na co vábnit sumce?

Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku? necteno

8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.602 zobrazení | 34 odpovědí

Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)

plovoucí hlubokopotápivé woblery necteno

21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.599 zobrazení | 14 odpovědí

Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.

VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka necteno

31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.597 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky

Soukromý revír-podmínky necteno

5.10.2012 | pantoflickova | Legislativa | 4.596 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, prosím o radu ohledně zřízení soukromého rybářského revíru. Mohu jako registrovaný zemědělský podnikatel v rámci své živnosti provozovat na rybníku ve svém vlastnictví prodej povolenek pro sportovní rybolov ? Jaké jsou případné další legislativní požadavky? Děkuji za odpovědi.

Vranovská přehrada necteno

7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 4.593 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.

PODVODNÍK necteno

12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.590 zobrazení | 19 odpovědí

Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík

Kam na candaty? necteno

18.7.2007 | ??? | Dravci | 4.590 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Kam?

NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650 necteno

21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.589 zobrazení | 3 odpovědi

Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?

Sadba pstruha duhového necteno

29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.588 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lé­pe.

Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami? necteno

4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.588 zobrazení | 22 odpovědí

Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..