Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
univerzalni prut a navijak
20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.299 zobrazení | 27 odpovědí
doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek
Naviják na prívlač
11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.299 zobrazení | 19 odpovědí
Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm
Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g
12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.298 zobrazení | 10 odpovědí
Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Případně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík
plotice
7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.298 zobrazení | 8 odpovědí
lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]
Co se stalo?
4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.296 zobrazení | 11 odpovědí
Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?
Jestřabice - zkušenosti ?
25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.295 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)
Dik
Lowrance x87 - sonda
2.3.2013 | Fidel | Ostatní nádobíčko | 4.291 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni, chtěl bych se zeptat, jetli někdo nevíte jaký úhel záběru sondy má tento echolot. Vím jen, že frekvence je 200khz.
Díky
NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650
21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.290 zobrazení | 3 odpovědi
Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?
Řecko - Korfu/Paxos
24.3.2009 | Kulik | Rybaření v zahraničí | 4.289 zobrazení | 1 odpověď
Vážení, mám zájem o jakékoliv informace o rybaření v uvedené lokalitě. Způsob lovu, jaké návazce, nástrahy a pod. Díky všem a Petrův zdar.
Chytání tloušťů na zavařené ovoce
23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.289 zobrazení | 16 odpovědí
Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.
Prosim poraďte jak s rybičkou?
2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.288 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?
plachetnica z gumeného člna
21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.287 zobrazení | 13 odpovědí
Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com
Mohu????Prosim poradte vsichni
7.8.2005 | kkarlos | Dravci | 4.286 zobrazení | 18 odpovědí
nevite jestli smim chytat na dva pruty a na mrtvou rybycku na morave(nove mlyny)kdyz mi jeste neni patnact???jsem clenem MO ČRS
Broušení háčků
6.6.2006 | spin | Ryby | 4.285 zobrazení | 15 odpovědí
Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?
boilie
29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.282 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky
kapr v breznu
20.3.2008 | novas32 | Kaprařina | 4.280 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj, jak to vypada pri soucasnem ochlazeni s aktivitou kapru na mensich vodnich plochach, konkretne mam na mysli nadrz cca 8 ha, hloubka 1 – 3 metry? co byste doporucili v teto dobe za nastrahy? diky
Vláčecí nástrahy
28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.278 zobrazení | 22 odpovědí
vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky
O kaprech
17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.272 zobrazení | 24 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.
Echolot Eagle CUDA 168
6.2.2011 | michal94 | Sumcařina | 4.270 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych si pořídit echolot tak jsem si našel cenově dostupný http://www.kaprarina.cz/…uda-168.aspx jaký je váš názor na tenhle echolot ???? Když tak mi doporučte jiný, ale jsem ještě student tak berte ohled na cenu ..... díky za odpovědi
rybnik mrhal
3.8.2006 | hanz.333 | Položená | 4.265 zobrazení | 1 odpověď
CHystam se koncem srpna na tento revir.POSIM O INFORMACE PO STRANCE KAPRU a candutu a lovo na boolies.PŘEDEM DIK ZA ODPOVED