Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jaký naviják
4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.366 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady
Řecko - Korfu/Paxos
24.3.2009 | Kulik | Rybaření v zahraničí | 4.364 zobrazení | 1 odpověď
Vážení, mám zájem o jakékoliv informace o rybaření v uvedené lokalitě. Způsob lovu, jaké návazce, nástrahy a pod. Díky všem a Petrův zdar.
Kaprařina na Ohři
16.10.2017 | RuSaKsRo | Kaprařina | 4.363 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti a názory o lovu kaprů na Ohři. Voda je tam studená, čistá a poměrně úživná to vůbec nenahrává do karet, ale tuto řeku mám poměrně blízko a láká mě ji vyzkoušet příští sezónu. Tímto bych vás chtěl poprosit o sdělení vašich zkušeností, rad a názorů. Děkuji za každou rozumnou odpověď. :) Jedná se o úsek v okolí Loun.
Hledám skušeného rybáře abi mi poradil
16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.358 zobrazení | 29 odpovědí
[LIST]
Lowrance x87 - sonda
2.3.2013 | Fidel | Ostatní nádobíčko | 4.353 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni, chtěl bych se zeptat, jetli někdo nevíte jaký úhel záběru sondy má tento echolot. Vím jen, že frekvence je 200khz.
Díky
rybnik mrhal
3.8.2006 | hanz.333 | Položená | 4.353 zobrazení | 1 odpověď
CHystam se koncem srpna na tento revir.POSIM O INFORMACE PO STRANCE KAPRU a candutu a lovo na boolies.PŘEDEM DIK ZA ODPOVED
plotice
7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.353 zobrazení | 8 odpovědí
lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]
Revír Labe 13(441028) upozornění !
6.2.2014 | avakejka | Domácí revíry | 4.352 zobrazení | 3 odpovědi
Toto je upozornění pro všechny, kteří jezdí rybařit k Labi autem na tento revír. Měst.policie bude kasírovat. Měst. úřad vydal vyhlášku 2/2013.
Broušení háčků
6.6.2006 | spin | Ryby | 4.352 zobrazení | 15 odpovědí
Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?
Nový zéland
6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.351 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))
vyprošťovač háčků
28.7.2006 | Zcuter | Ostatní nádobíčko | 4.348 zobrazení | 23 odpovědí
tak ěmnapadlo, co pouívají ostatní za vyprošťovač háčků-zda pisetu nebo peán…obustek????????????(pop. něco jiného) aky bych chtěl vědět proč právě toto!!!!moc dík…
boilie
29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.347 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky
Naviják na prívlač
11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.346 zobrazení | 19 odpovědí
Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm
Dyje 5 aneb Nové Mlýny
11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.344 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky
O kaprech
17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.343 zobrazení | 24 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.
Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g
12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.341 zobrazení | 10 odpovědí
Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Případně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík
rybaření na pc
14.12.2005 | snowbie | Domácí revíry | 4.341 zobrazení | 14 odpovědí
posílejte sem nerůznější názvi rybářských her, které hrajete.
chytání ze šlapadla
5.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 4.340 zobrazení | 13 odpovědí
ahoj myslíte že když si pronajmu šlapado na vltavě 5 da se zněj taky chytat dík. ps jestli je to bráno jako plavidlo
Šťastný nebo smutný ???
20.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.340 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.
Muška nebo třpytka na nej pstruhy?
19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.340 zobrazení | 8 odpovědí
Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…