Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jestřabice - zkušenosti ? necteno

25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.455 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec lidičky,

chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)

Dik

Kam na candaty? necteno

18.7.2007 | ??? | Dravci | 4.455 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Kam?

prúty COLMIC necteno

22.6.2005 | ywan | chytej.cz | 4.455 zobrazení | 10 odpovědí

Aký máte názor na tieto prúty??? + skúsenosti. Dík

Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5) necteno

6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.453 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.

Karas obecný necteno

16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.445 zobrazení | 17 odpovědí

Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.

Časopis Rybář necteno

3.12.2008 | obor | Ryby | 4.442 zobrazení | 23 odpovědí

Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?

Jaký naviják necteno

4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.440 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady

Opékání,smažení a grilování všeho možného. necteno

1.9.2013 | troutkiller | Recepty | 4.440 zobrazení | 30 odpovědí

Dneska jsem podnikl s kámošem grilovačku krkovice a byla to moc velká dobrota:-)Tohle forum je pro fajnšmekry který se vyžívaji v opékání všeho možného i nemožného.

Nabíječka necteno

9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.440 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto

http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204

Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!

Dovolená 2008 necteno

13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.437 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?

Sadba pstruha duhového necteno

29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.436 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lé­pe.

plotice necteno

7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.436 zobrazení | 8 odpovědí

lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]

chytání ze šlapadla necteno

5.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 4.431 zobrazení | 13 odpovědí

ahoj myslíte že když si pronajmu šlapado na vltavě 5 da se zněj taky chytat dík. ps jestli je to bráno jako plavidlo

O kaprech necteno

17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.430 zobrazení | 24 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.

Chytání tloušťů na zavařené ovoce necteno

23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.429 zobrazení | 16 odpovědí

Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.

Lowrance x87 - sonda necteno

2.3.2013 | Fidel | Ostatní nádobíčko | 4.426 zobrazení | 6 odpovědí

Čau všichni, chtěl bych se zeptat, jetli někdo nevíte jaký úhel záběru sondy má tento echolot. Vím jen, že frekvence je 200khz.

Díky

Broušení háčků necteno

6.6.2006 | spin | Ryby | 4.422 zobrazení | 15 odpovědí

Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?

pojem lbs necteno

24.4.2007 | ??? | Pruty | 4.420 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Prosím někoho kdo mi řekne kolik je to 2.75lbs jak se píše na prutech na naší míru abyc věděl co vlastně kupuju jakou to může mít odhodovou zátěž

Děkuji

VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka necteno

31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.417 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky

NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650 necteno

21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.414 zobrazení | 3 odpovědi

Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?