Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!!
31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.556 zobrazení | 21 odpovědí
Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder
Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky
plovoucí hlubokopotápivé woblery
21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.556 zobrazení | 14 odpovědí
Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.
VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka
31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.553 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky
Vábení sumců
27.6.2008 | Leonardo | Sumcařina | 4.553 zobrazení | 4 odpovědi
Jak, kde, kdy a na co vábnit sumce?
Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami?
4.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.546 zobrazení | 22 odpovědí
Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..
Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5)
6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.545 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.
Lowrance x87 - sonda
2.3.2013 | Fidel | Ostatní nádobíčko | 4.540 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni, chtěl bych se zeptat, jetli někdo nevíte jaký úhel záběru sondy má tento echolot. Vím jen, že frekvence je 200khz.
Díky
Nejlepší wobler na pstruhy + foto
14.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 4.540 zobrazení | 5 odpovědí
Vkládejte sem nejlepsi woblery na pstuhy + foto nejakych mini velikosti. Jestli by bylo mozno napsat kde asi ma zatez
chytání ze šlapadla
5.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 4.539 zobrazení | 13 odpovědí
ahoj myslíte že když si pronajmu šlapado na vltavě 5 da se zněj taky chytat dík. ps jestli je to bráno jako plavidlo
Řecko - Korfu/Paxos
24.3.2009 | Kulik | Rybaření v zahraničí | 4.537 zobrazení | 1 odpověď
Vážení, mám zájem o jakékoliv informace o rybaření v uvedené lokalitě. Způsob lovu, jaké návazce, nástrahy a pod. Díky všem a Petrův zdar.
Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku?
8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.537 zobrazení | 34 odpovědí
Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)
Echolot Eagle CUDA 168
6.2.2011 | michal94 | Sumcařina | 4.535 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych si pořídit echolot tak jsem si našel cenově dostupný http://www.kaprarina.cz/…uda-168.aspx jaký je váš názor na tenhle echolot ???? Když tak mi doporučte jiný, ale jsem ještě student tak berte ohled na cenu ..... díky za odpovědi
PODVODNÍK
12.8.2010 | bigboy | Vaše názory | 4.532 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím přihlaste se všichni, koho podvedl podvodník „kislikus“ do této diskuze. Chceme podat hromadné trestné oznámení. Dík
Jaký naviják
4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.531 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady
Sadba pstruha duhového
29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.531 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lépe.
lov ve stulíkových polích
4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.530 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.
Karas obecný
16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.524 zobrazení | 17 odpovědí
Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.
Soukromý revír-podmínky
5.10.2012 | pantoflickova | Legislativa | 4.522 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den, prosím o radu ohledně zřízení soukromého rybářského revíru. Mohu jako registrovaný zemědělský podnikatel v rámci své živnosti provozovat na rybníku ve svém vlastnictví prodej povolenek pro sportovní rybolov ? Jaké jsou případné další legislativní požadavky? Děkuji za odpovědi.
Časopis Rybář
3.12.2008 | obor | Ryby | 4.518 zobrazení | 23 odpovědí
Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?