Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jestřabice - zkušenosti ?
25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.455 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)
Dik
prúty COLMIC
22.6.2005 | ywan | chytej.cz | 4.455 zobrazení | 10 odpovědí
Aký máte názor na tieto prúty??? + skúsenosti. Dík
Zkušenosti s Echoloty LOWRANCE (HDS5)
6.12.2009 | Ondras | Ostatní nádobíčko | 4.453 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím Vás všechny mám již několik let (asi už 13) echolot LOWRANCE X25A byl jsem s ním velice spokojen, ale elektronika jde do předu. Chci tedy echolot nový a chci zůstat věrný osvědčené značce LOWRANCE. Chci se věnovat sumcům, především vábničce a z tohoto důvodu chci vidět zda se sumci zvedaji atd. Máte někdo zkušenosti s echem LOWRANCE HDS 5 ? Třeba i manuály a návody k obsluze.
Karas obecný
16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.445 zobrazení | 17 odpovědí
Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.
Časopis Rybář
3.12.2008 | obor | Ryby | 4.442 zobrazení | 23 odpovědí
Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?
Jaký naviják
4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.440 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady
Opékání,smažení a grilování všeho možného.
1.9.2013 | troutkiller | Recepty | 4.440 zobrazení | 30 odpovědí
Dneska jsem podnikl s kámošem grilovačku krkovice a byla to moc velká dobrota:-)Tohle forum je pro fajnšmekry který se vyžívaji v opékání všeho možného i nemožného.
Nabíječka
9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.440 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto
http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204
Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!
Dovolená 2008
13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.437 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?
Sadba pstruha duhového
29.3.2008 | cruel00 | Lososovité ryby | 4.436 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj.Nevíte někdo kde by se nechala v pardubickém kraji sehnat násada pstruha duhového?čím blíže Přelouči a Pardubicím,tím lépe.
plotice
7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.436 zobrazení | 8 odpovědí
lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]
chytání ze šlapadla
5.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 4.431 zobrazení | 13 odpovědí
ahoj myslíte že když si pronajmu šlapado na vltavě 5 da se zněj taky chytat dík. ps jestli je to bráno jako plavidlo
O kaprech
17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.430 zobrazení | 24 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.
Chytání tloušťů na zavařené ovoce
23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.429 zobrazení | 16 odpovědí
Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.
Lowrance x87 - sonda
2.3.2013 | Fidel | Ostatní nádobíčko | 4.426 zobrazení | 6 odpovědí
Čau všichni, chtěl bych se zeptat, jetli někdo nevíte jaký úhel záběru sondy má tento echolot. Vím jen, že frekvence je 200khz.
Díky
Broušení háčků
6.6.2006 | spin | Ryby | 4.422 zobrazení | 15 odpovědí
Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?
pojem lbs
24.4.2007 | ??? | Pruty | 4.420 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Prosím někoho kdo mi řekne kolik je to 2.75lbs jak se píše na prutech na naší míru abyc věděl co vlastně kupuju jakou to může mít odhodovou zátěž
Děkuji
VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka
31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.417 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky
NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650
21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.414 zobrazení | 3 odpovědi
Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?