Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nový zéland necteno

6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.416 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))

vyprošťovač háčků necteno

28.7.2006 | Zcuter | Ostatní nádobíčko | 4.416 zobrazení | 23 odpovědí

tak ěmnapadlo, co pouívají ostatní za vyprošťovač háčků-zda pisetu nebo peán…obustek?????????­???(pop. něco jiného) aky bych chtěl vědět proč právě toto!!!!moc dík…

Vranovská přehrada necteno

7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 4.414 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.

Naviják na prívlač necteno

11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.413 zobrazení | 19 odpovědí

Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm

Hledám skušeného rybáře abi mi poradil necteno

16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.412 zobrazení | 29 odpovědí

[LIST]

Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g necteno

12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.405 zobrazení | 10 odpovědí

Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Pří­padně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík

boilie necteno

29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.400 zobrazení | 10 odpovědí

Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky

Muška nebo třpytka na nej pstruhy? necteno

19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.398 zobrazení | 8 odpovědí

Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…

Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku? necteno

8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.397 zobrazení | 34 odpovědí

Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)

Echolot Eagle CUDA 168 necteno

6.2.2011 | michal94 | Sumcařina | 4.396 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl bych si pořídit echolot tak jsem si našel cenově dostupný http://www.kaprarina.cz/…uda-168.aspx jaký je váš názor na tenhle echolot ???? Když tak mi doporučte jiný, ale jsem ještě student tak berte ohled na cenu ..... díky za odpovědi

Co se stalo? necteno

4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.396 zobrazení | 11 odpovědí

Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?

Kam jít vláčet v okolí Prahy?? necteno

29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.395 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vlta­va

rybaření na pc necteno

14.12.2005 | snowbie | Domácí revíry | 4.393 zobrazení | 14 odpovědí

posílejte sem nerůznější názvi rybářských her, které hrajete.

kapr v breznu necteno

20.3.2008 | novas32 | Kaprařina | 4.392 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj, jak to vypada pri soucasnem ochlazeni s aktivitou kapru na mensich vodnich plochach, konkretne mam na mysli nadrz cca 8 ha, hloubka 1 – 3 metry? co byste doporucili v teto dobe za nastrahy? diky

Jake pouzivate woblery? necteno

30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.392 zobrazení | 29 odpovědí

Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?

rybářské kuriozity necteno

2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.390 zobrazení | 20 odpovědí

Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.

Prosim poraďte jak s rybičkou? necteno

2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.388 zobrazení | 18 odpovědí

Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?

univerzalni prut a navijak necteno

20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.387 zobrazení | 27 odpovědí

doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek

lov ve stulíkových polích necteno

4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.386 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.

Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ? necteno

11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.384 zobrazení | 23 odpovědí

Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto