Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Ultrabyte
20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.264 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.
LETOŠNÍ KAPŘI
20.10.2007 | Fish man | Kaprařina | 4.262 zobrazení | 28 odpovědí
Nazdárek jak to vypadalo letos u Vás s kaprama? Nějaký nový osobáček? Popřípadě hoďte i fotku!
Preference druhu kličky navijáku
26.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 4.260 zobrazení | 35 odpovědí
Asi to všichni dobře známe. Jakmile nesedí klička v prstech, tak většinou tento naviják u každého prohraje. A tak jak vláčkaři – upřednostňujete kličku s vaklem, trojhranem či kulatou? A máte radši tu měkkou s pěnovkou či tvrdší? Nebo vybíráte druh kličky výhradně dle druhu vláčky?
Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!!
14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.256 zobrazení | 11 odpovědí
Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?
Chráníte parmy???
29.9.2004 | Tomash | Domácí revíry | 4.256 zobrazení | 28 odpovědí
Přál bych si, aby se rybáři chovali lépe k parmám. Jsou dny v roce, kdy parmy berou intenzivně jakoukoliv nástrahu. Masaři si plní pytle a loví je na polystyren apod. Zvedá se mi z toho žaludek, kdykoli to vidím… Co s tím???
VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka
31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.255 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky
Kam jít vláčet v okolí Prahy??
29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.255 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vltava
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.251 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
prúty COLMIC
22.6.2005 | ywan | chytej.cz | 4.249 zobrazení | 10 odpovědí
Aký máte názor na tieto prúty??? + skúsenosti. Dík
Opékání,smažení a grilování všeho možného.
1.9.2013 | troutkiller | Recepty | 4.248 zobrazení | 30 odpovědí
Dneska jsem podnikl s kámošem grilovačku krkovice a byla to moc velká dobrota:-)Tohle forum je pro fajnšmekry který se vyžívaji v opékání všeho možného i nemožného.
Dyje 5 aneb Nové Mlýny
11.1.2011 | michal94 | Domácí revíry | 4.248 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se tam tento rok znovu podívat, tak bych chtěl vědět jaké úlovky z téhle vody máte… Díky za odpovědi a fotky
naviják na položenou???
11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.248 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(volnobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…
*Blízké okolí Prahy - soutok Vltavy a Berounky, Berounka*
3.8.2005 | Mek | Domácí revíry | 4.243 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, poradíte mi, kde jsou dobrá místa na chytání na Vltavě nebo Berounce, pokud možno co nejblíž Praze (chytal jsem těsně nad soutokem Vltavy a Berounky na Vltavě a chytil pár ouklejí)? Nemám zkušenosti s řekou, pouze s přehradou, takže bych potřeboval doporučit jakou technikou chytat a to jak dravce tak i ostatni ryby a na co… A co tam je vlastně za ryby… Moc dekuju.
Šťastný nebo smutný ???
20.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 4.242 zobrazení | 32 odpovědí
Ctěl bych se zeptat zda jste rádi když dostanete k Vánocům dárek opo kterém toužíte už léta nebo zda je dárek nečekaný a který vůbec nepotřebujete a jak na tyto dárky reagujete zda předstíráte že se vám strašně líbí nebo jestli řeknete že už takové nečekané dárky nikdy nechcete.
navijak na matchku
20.9.2007 | svaca | Navijáky | 4.241 zobrazení | 30 odpovědí
zdravim muzete mi napsat jaky pouzivate navijak na matchku budu si ji kupovat 4,20m budu chytat spis na pomalejsi rece!tak neco pripadne doporucte a hlavne jakou velikost!dikes
těsto na pelety
20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.240 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R
p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra
rybářské kuriozity
2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.237 zobrazení | 20 odpovědí
Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.
lov ve stulíkových polích
4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.237 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.
Naviják penn captiva 4000
18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.236 zobrazení | 10 odpovědí
Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.
Jake pouzivate woblery?
30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.236 zobrazení | 29 odpovědí
Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?