Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nejlepší wobler na pstruhy + foto necteno

14.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 4.587 zobrazení | 5 odpovědí

Vkládejte sem nejlepsi woblery na pstuhy + foto nejakych mini velikosti. Jestli by bylo mozno napsat kde asi ma zatez

Karas obecný necteno

16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.587 zobrazení | 17 odpovědí

Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.

Řecko - Korfu/Paxos necteno

24.3.2009 | Kulik | Rybaření v zahraničí | 4.582 zobrazení | 1 odpověď

Vážení, mám zájem o jakékoliv informace o rybaření v uvedené lokalitě. Způsob lovu, jaké návazce, nástrahy a pod. Díky všem a Petrův zdar.

Nový zéland necteno

6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.581 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))

plotice necteno

7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.578 zobrazení | 8 odpovědí

lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]

Broušení háčků necteno

6.6.2006 | spin | Ryby | 4.576 zobrazení | 15 odpovědí

Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?

Kam jít vláčet v okolí Prahy?? necteno

29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.575 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vlta­va

Hledám skušeného rybáře abi mi poradil necteno

16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.574 zobrazení | 29 odpovědí

[LIST]

O kaprech necteno

17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.573 zobrazení | 24 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.

Nabíječka necteno

9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.571 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto

http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204

Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!

Chytání tloušťů na zavařené ovoce necteno

23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.571 zobrazení | 16 odpovědí

Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.

Nejúspěšnější boilies? necteno

21.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 4.567 zobrazení | 4 odpovědi

Jaké si myslíte,že je momentalně nejlepší boilie na lov velkých kaprů ve vodě,která má teplotu okolo 24stupňů?

Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ? necteno

11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.562 zobrazení | 23 odpovědí

Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto

revír na štiky a velké kapry v Ostravě necteno

29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.562 zobrazení | 9 odpovědí

poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka

Časopis Rybář necteno

3.12.2008 | obor | Ryby | 4.559 zobrazení | 23 odpovědí

Ako by ste hodnotili nový časopis na trhu Rybář? Počet strán k cene celkom zaujimavý, čo hovoríte na obsahovú a odbornú stránku časopisu ?

Labe v pardubicich necteno

8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.554 zobrazení | 7 odpovědí

Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit

Dovolená 2008 necteno

13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.553 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?

rybářské kuriozity necteno

2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.552 zobrazení | 20 odpovědí

Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.

Naviják na prívlač necteno

11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.550 zobrazení | 19 odpovědí

Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm

Splávek na jaře necteno

4.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 4.544 zobrazení | 25 odpovědí

Splávek na jaře přemýšlel jsem o tom že bych šel skusit na stojatou vodu se splávkem ulovit nějakého jarního kapříka nemate už tento rok se splávkem zkušenosti na co by asi zabraly ryby??.. dděkuji