Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
plotice
7.5.2005 | pilot | Bílá ryba | 4.517 zobrazení | 8 odpovědí
lítám a sháním kde by braly plotky,a ono ani Ň snad ještě na Labi. chytám od 58 roku na Berounce ale ta je po povodních zdevastovaná sumci a štikou. Poraďte kde v HK a nejbližším okolí si možno šikovně zachytat,právě plotky. Je z nich výborný zavináč. Recept dodám na požádání. Čau hoši. [addsig]
O kaprech
17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.515 zobrazení | 24 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.
Hledám skušeného rybáře abi mi poradil
16.1.2006 | Tom1 | Kaprařina | 4.512 zobrazení | 29 odpovědí
[LIST]
Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ?
11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.510 zobrazení | 23 odpovědí
Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto
Nabíječka
9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.509 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto
http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204
Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!
NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650
21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.509 zobrazení | 3 odpovědi
Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?
Broušení háčků
6.6.2006 | spin | Ryby | 4.509 zobrazení | 15 odpovědí
Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?
Vranovská přehrada
7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 4.508 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.
Chytání tloušťů na zavařené ovoce
23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.508 zobrazení | 16 odpovědí
Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.
Nový zéland
6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.506 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))
Dovolená 2008
13.2.2008 | | Domácí revíry | 4.502 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravim.Potřeboval bych poradit,chystám se letos do Jižních Čech na dovolenou a nevím kam.Nevíte o nějakým pěkným kempu s chatkami blízko u nějaké řeky?
rybářské kuriozity
2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.494 zobrazení | 20 odpovědí
Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.
vyprošťovač háčků
28.7.2006 | Zcuter | Ostatní nádobíčko | 4.491 zobrazení | 23 odpovědí
tak ěmnapadlo, co pouívají ostatní za vyprošťovač háčků-zda pisetu nebo peán…obustek????????????(pop. něco jiného) aky bych chtěl vědět proč právě toto!!!!moc dík…
Naviják na prívlač
11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.488 zobrazení | 19 odpovědí
Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm
revír na štiky a velké kapry v Ostravě
29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.486 zobrazení | 9 odpovědí
poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka
Sema Cartel Special Feeder 3,3m/80g
12.12.2008 | baddy73 | Pruty | 4.483 zobrazení | 10 odpovědí
Silně o tomhle prutu uvažuju tak by mě zajímali vaše postřehy a zkušenosti.Případně odkaz na forum, kde bych se o něm mohl dovědět něco bližšího(já nic nenašel).Dík
Kam jít vláčet v okolí Prahy??
29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.483 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vltava
Feeder - monofil nebo šňůra
22.12.2006 | breca | Feeder | 4.480 zobrazení | 10 odpovědí
letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.
Chytili jste dvakrát tu samou rybu?
4.12.2010 | osprey | Úspěchy | 4.478 zobrazení | 30 odpovědí
Tahle otázka by měla trochu podpořit myšlenku, že když rybu pustíte, můžete ji dokonce i vy sami chytit podruhé. Stalo se vám to? Máte fotky? Pochlubte se a zkuste přesvědčit další kolegy, že je svým způsobem fajn vytahnout z vody „známou tvář“.