Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
NAVIJAKY OKUMA LONG BOW 650
21.3.2010 | voltor | Navijáky | 4.338 zobrazení | 3 odpovědi
Používáte někdo navijáky Okuma LB II 650?Mám možnost koupit je za výhodnou cen. Jaké máte s nima zkušenosti?
univerzalni prut a navijak
20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.338 zobrazení | 27 odpovědí
doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek
Chytání tloušťů na zavařené ovoce
23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.337 zobrazení | 16 odpovědí
Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.
Opékání,smažení a grilování všeho možného.
1.9.2013 | troutkiller | Recepty | 4.335 zobrazení | 30 odpovědí
Dneska jsem podnikl s kámošem grilovačku krkovice a byla to moc velká dobrota:-)Tohle forum je pro fajnšmekry který se vyžívaji v opékání všeho možného i nemožného.
kapr v breznu
20.3.2008 | novas32 | Kaprařina | 4.335 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj, jak to vypada pri soucasnem ochlazeni s aktivitou kapru na mensich vodnich plochach, konkretne mam na mysli nadrz cca 8 ha, hloubka 1 – 3 metry? co byste doporucili v teto dobe za nastrahy? diky
pojem lbs
24.4.2007 | ??? | Pruty | 4.333 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Prosím někoho kdo mi řekne kolik je to 2.75lbs jak se píše na prutech na naší míru abyc věděl co vlastně kupuju jakou to může mít odhodovou zátěž
Děkuji
Co se stalo?
4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.330 zobrazení | 11 odpovědí
Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?
Jet Fish Carp maraton Labe - podzim 2017
12.9.2017 | RobS | Závody | 4.328 zobrazení | žádná odpověď
Podzimní závod v lovu kaprů na řece Labi u Kostelce nad Labem. Více
na:http://www.cm-praha.cz/
plachetnica z gumeného člna
21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.326 zobrazení | 13 odpovědí
Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com
Vláčecí nástrahy
28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.324 zobrazení | 22 odpovědí
vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky
Prosim poraďte jak s rybičkou?
2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.324 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?
Echolot Eagle CUDA 168
6.2.2011 | michal94 | Sumcařina | 4.317 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych si pořídit echolot tak jsem si našel cenově dostupný http://www.kaprarina.cz/…uda-168.aspx jaký je váš názor na tenhle echolot ???? Když tak mi doporučte jiný, ale jsem ještě student tak berte ohled na cenu ..... díky za odpovědi
Mohu????Prosim poradte vsichni
7.8.2005 | kkarlos | Dravci | 4.316 zobrazení | 18 odpovědí
nevite jestli smim chytat na dva pruty a na mrtvou rybycku na morave(nove mlyny)kdyz mi jeste neni patnact???jsem clenem MO ČRS
Kam jít vláčet v okolí Prahy??
29.8.2008 | Tomeš | Domácí revíry | 4.315 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravim všechny vláčkaře z okolí Prahy.jsem tady nový a byl bych moc rád kdyby mi dal někdo pár tipu kam vyrazit s vlacakem v okoli Prahy.Nejlépe Vltava
rybářské kuriozity
2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.311 zobrazení | 20 odpovědí
Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.
LETOŠNÍ KAPŘI
20.10.2007 | Fish man | Kaprařina | 4.311 zobrazení | 28 odpovědí
Nazdárek jak to vypadalo letos u Vás s kaprama? Nějaký nový osobáček? Popřípadě hoďte i fotku!
lov ve stulíkových polích
4.2.2007 | timbab | Plavaná | 4.309 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušenosti s chytáním ve stulíkách.loni jsem tam chytil pár pěkných ryb ale pořád tam mám nějaké rezervy.
naviják na položenou???
11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.306 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(volnobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…
Vranovská přehrada
7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 4.306 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.