Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
kapr v breznu
20.3.2008 | novas32 | Kaprařina | 4.477 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj, jak to vypada pri soucasnem ochlazeni s aktivitou kapru na mensich vodnich plochach, konkretne mam na mysli nadrz cca 8 ha, hloubka 1 – 3 metry? co byste doporucili v teto dobe za nastrahy? diky
Převody hmotnostních jednotek
21.2.2006 | | Přívlač | 4.469 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s převodem hmotnostních jednotek u vrhacích zátěží vláčecích prutů na gramy? Mám BERKLEY – LRS602ML.6' Medium Light Spining Lure 1/8–3/8, Triline 4–8 a netuším kromě délky 1,8m,a „Střední měkkosti“, co to ostatní znamená. Poradíte?
*Blízké okolí Prahy - soutok Vltavy a Berounky, Berounka*
3.8.2005 | Mek | Domácí revíry | 4.469 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, poradíte mi, kde jsou dobrá místa na chytání na Vltavě nebo Berounce, pokud možno co nejblíž Praze (chytal jsem těsně nad soutokem Vltavy a Berounky na Vltavě a chytil pár ouklejí)? Nemám zkušenosti s řekou, pouze s přehradou, takže bych potřeboval doporučit jakou technikou chytat a to jak dravce tak i ostatni ryby a na co… A co tam je vlastně za ryby… Moc dekuju.
Labe v pardubicich
8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.467 zobrazení | 7 odpovědí
Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit
Jake pouzivate woblery?
30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.467 zobrazení | 29 odpovědí
Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?
Splávek na jaře
4.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 4.463 zobrazení | 25 odpovědí
Splávek na jaře přemýšlel jsem o tom že bych šel skusit na stojatou vodu se splávkem ulovit nějakého jarního kapříka nemate už tento rok se splávkem zkušenosti na co by asi zabraly ryby??.. dděkuji
LETOŠNÍ KAPŘI
20.10.2007 | Fish man | Kaprařina | 4.463 zobrazení | 28 odpovědí
Nazdárek jak to vypadalo letos u Vás s kaprama? Nějaký nový osobáček? Popřípadě hoďte i fotku!
Muška nebo třpytka na nej pstruhy?
19.7.2006 | conwiq | Muškaření | 4.463 zobrazení | 8 odpovědí
Zajímalo by mě jaký máte názor (zkušenosti) na to, zda se dá ulovit větší pstruh na třpytku nebo na mušku a zda je důležitá hodina lovu (ráno, večer, za tmy atd.) Jaké nástrahy s oblibou používáte…
Co se stalo?
4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.463 zobrazení | 11 odpovědí
Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?
spadávání ryb
25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.457 zobrazení | 29 odpovědí
Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,velikost,tip).Zapomněl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.
rybaření na pc
14.12.2005 | snowbie | Domácí revíry | 4.457 zobrazení | 14 odpovědí
posílejte sem nerůznější názvi rybářských her, které hrajete.
Vláčecí nástrahy
28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.455 zobrazení | 22 odpovědí
vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky
Prosim poraďte jak s rybičkou?
2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.454 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?
těsto na pelety
20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.452 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R
p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra
naviják na položenou???
11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.448 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(volnobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…
bezdrátový echolot
7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.446 zobrazení | 10 odpovědí
Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://nakupte.eu/bezdratovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/
Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!!
14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.446 zobrazení | 11 odpovědí
Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?
univerzalni prut a navijak
20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.444 zobrazení | 27 odpovědí
doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek
Závit na signalizátoru
6.6.2007 | Bobs | Tipy & triky | 4.443 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych vědět jaký rozměr a typ závitu mají signalizátory a stojany na pruty?
Změny v rybářském řádu 2010
18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.440 zobrazení | 26 odpovědí
Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010
VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.