Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Vláčecí nástrahy
28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.381 zobrazení | 22 odpovědí
vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky
naviják na položenou???
11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.374 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(volnobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…
plachetnica z gumeného člna
21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.374 zobrazení | 13 odpovědí
Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com
spadávání ryb
25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.372 zobrazení | 29 odpovědí
Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,velikost,tip).Zapomněl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.
LETOŠNÍ KAPŘI
20.10.2007 | Fish man | Kaprařina | 4.372 zobrazení | 28 odpovědí
Nazdárek jak to vypadalo letos u Vás s kaprama? Nějaký nový osobáček? Popřípadě hoďte i fotku!
Labe v pardubicich
8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.366 zobrazení | 7 odpovědí
Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit
navijak na matchku
20.9.2007 | svaca | Navijáky | 4.365 zobrazení | 30 odpovědí
zdravim muzete mi napsat jaky pouzivate navijak na matchku budu si ji kupovat 4,20m budu chytat spis na pomalejsi rece!tak neco pripadne doporucte a hlavne jakou velikost!dikes
Splávek na jaře
4.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 4.363 zobrazení | 25 odpovědí
Splávek na jaře přemýšlel jsem o tom že bych šel skusit na stojatou vodu se splávkem ulovit nějakého jarního kapříka nemate už tento rok se splávkem zkušenosti na co by asi zabraly ryby??.. dděkuji
Převody hmotnostních jednotek
21.2.2006 | | Přívlač | 4.363 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s převodem hmotnostních jednotek u vrhacích zátěží vláčecích prutů na gramy? Mám BERKLEY – LRS602ML.6' Medium Light Spining Lure 1/8–3/8, Triline 4–8 a netuším kromě délky 1,8m,a „Střední měkkosti“, co to ostatní znamená. Poradíte?
revír na štiky a velké kapry v Ostravě
29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.362 zobrazení | 9 odpovědí
poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka
Feeder - monofil nebo šňůra
22.12.2006 | breca | Feeder | 4.360 zobrazení | 10 odpovědí
letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.
Mohu????Prosim poradte vsichni
7.8.2005 | kkarlos | Dravci | 4.360 zobrazení | 18 odpovědí
nevite jestli smim chytat na dva pruty a na mrtvou rybycku na morave(nove mlyny)kdyz mi jeste neni patnact???jsem clenem MO ČRS
těsto na pelety
20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.359 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R
p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra
Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!!
14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.353 zobrazení | 11 odpovědí
Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?
Ultrabyte
20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.353 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.
*Blízké okolí Prahy - soutok Vltavy a Berounky, Berounka*
3.8.2005 | Mek | Domácí revíry | 4.352 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, poradíte mi, kde jsou dobrá místa na chytání na Vltavě nebo Berounce, pokud možno co nejblíž Praze (chytal jsem těsně nad soutokem Vltavy a Berounky na Vltavě a chytil pár ouklejí)? Nemám zkušenosti s řekou, pouze s přehradou, takže bych potřeboval doporučit jakou technikou chytat a to jak dravce tak i ostatni ryby a na co… A co tam je vlastně za ryby… Moc dekuju.
Chytili jste dvakrát tu samou rybu?
3.12.2010 | osprey | Úspěchy | 4.350 zobrazení | 30 odpovědí
Tahle otázka by měla trochu podpořit myšlenku, že když rybu pustíte, můžete ji dokonce i vy sami chytit podruhé. Stalo se vám to? Máte fotky? Pochlubte se a zkuste přesvědčit další kolegy, že je svým způsobem fajn vytahnout z vody „známou tvář“.
Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!???
25.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.349 zobrazení | 7 odpovědí
Prosim podelte se o sve rady…
Naviják penn captiva 4000
18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.348 zobrazení | 10 odpovědí
Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.343 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.