Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jake pouzivate woblery? necteno

30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.303 zobrazení | 29 odpovědí

Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?

spadávání ryb necteno

25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.297 zobrazení | 29 odpovědí

Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,veli­kost,tip).Zapom­něl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.

těsto na pelety necteno

20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.295 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R

p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra

Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig necteno

22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.294 zobrazení | 12 odpovědí

chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montá­že,místa,čas a technika lovu.

VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka necteno

31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.294 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky

Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!! necteno

14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.292 zobrazení | 11 odpovědí

Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?

Labe v pardubicich necteno

8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.291 zobrazení | 7 odpovědí

Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit

Naviják penn captiva 4000 necteno

18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.287 zobrazení | 10 odpovědí

Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.

Na slapech nuda necteno

31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.287 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.

*Blízké okolí Prahy - soutok Vltavy a Berounky, Berounka* necteno

3.8.2005 | Mek | Domácí revíry | 4.286 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím, poradíte mi, kde jsou dobrá místa na chytání na Vltavě nebo Berounce, pokud možno co nejblíž Praze (chytal jsem těsně nad soutokem Vltavy a Berounky na Vltavě a chytil pár ouklejí)? Nemám zkušenosti s řekou, pouze s přehradou, takže bych potřeboval doporučit jakou technikou chytat a to jak dravce tak i ostatni ryby a na co… A co tam je vlastně za ryby… Moc dekuju.

Jaké krmení?? necteno

11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.285 zobrazení | 17 odpovědí

Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík

Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!??? necteno

26.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.285 zobrazení | 7 odpovědí

Prosim podelte se o sve rady…

navijak na matchku necteno

20.9.2007 | svaca | Navijáky | 4.281 zobrazení | 30 odpovědí

zdravim muzete mi napsat jaky pouzivate navijak na matchku budu si ji kupovat 4,20m budu chytat spis na pomalejsi rece!tak neco pripadne doporucte a hlavne jakou velikost!dikes

Splávek na jaře necteno

4.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 4.277 zobrazení | 25 odpovědí

Splávek na jaře přemýšlel jsem o tom že bych šel skusit na stojatou vodu se splávkem ulovit nějakého jarního kapříka nemate už tento rok se splávkem zkušenosti na co by asi zabraly ryby??.. dděkuji

Boilies necteno

27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.276 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc

Jaký naviják??? necteno

16.12.2004 | Rico | Přívlač | 4.274 zobrazení | 29 odpovědí

Můžete mi někdo poradit podle čeho se mam orientovat , když si chci koupit navijám na vláčák?

Woblery Salmo necteno

22.9.2005 | bizkit | Přívlač | 4.269 zobrazení | 10 odpovědí

hojky! Ma napadlo sa spytat ci mate niekto skusenosti s woblermy znacky salmo? Zakupil som si ich niekolko a zatial som nan chytil len maleho candata a ostrieza. Daju sa zakupit aj v Brne?

Humminbird matrix 17x ?!? necteno

13.9.2009 | skundiii | Sumcařina | 4.268 zobrazení | 4 odpovědi

Chci se zeptat jestli je tento echolot dostačující k lovu fousatejch pomocí vábničky? Díky za odpověď!!!

Podběrák na přívlač necteno

17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.266 zobrazení | 26 odpovědí

Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?

Feeder - monofil nebo šňůra necteno

22.12.2006 | breca | Feeder | 4.265 zobrazení | 10 odpovědí

letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.