Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jake pouzivate woblery?
30.5.2005 | willIam | Přívlač | 4.303 zobrazení | 29 odpovědí
Jaka znacka wobleru je podle Vas nejlepsi?
spadávání ryb
25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.297 zobrazení | 29 odpovědí
Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,velikost,tip).Zapomněl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.
těsto na pelety
20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.295 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R
p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.294 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.
VN Vranov chata „Pod Borovicí“, Bítov - Horka
31.8.2008 | cruel00 | Ubytování | 4.294 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj.Nebyl ste už někdo náhodou ubytovaný na této chatě?Potřeboval bych nějaký info o vodě,fotky okolí a od vody a tak.Za rok bysme tam chtěli jet na tejden na ryby.tak scháníme náký info ješte přd tim než to zamluvíme,díky
Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!!
14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.292 zobrazení | 11 odpovědí
Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?
Labe v pardubicich
8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.291 zobrazení | 7 odpovědí
Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit
Naviják penn captiva 4000
18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.287 zobrazení | 10 odpovědí
Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.287 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
*Blízké okolí Prahy - soutok Vltavy a Berounky, Berounka*
3.8.2005 | Mek | Domácí revíry | 4.286 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, poradíte mi, kde jsou dobrá místa na chytání na Vltavě nebo Berounce, pokud možno co nejblíž Praze (chytal jsem těsně nad soutokem Vltavy a Berounky na Vltavě a chytil pár ouklejí)? Nemám zkušenosti s řekou, pouze s přehradou, takže bych potřeboval doporučit jakou technikou chytat a to jak dravce tak i ostatni ryby a na co… A co tam je vlastně za ryby… Moc dekuju.
Jaké krmení??
11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.285 zobrazení | 17 odpovědí
Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík
Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!???
26.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.285 zobrazení | 7 odpovědí
Prosim podelte se o sve rady…
navijak na matchku
20.9.2007 | svaca | Navijáky | 4.281 zobrazení | 30 odpovědí
zdravim muzete mi napsat jaky pouzivate navijak na matchku budu si ji kupovat 4,20m budu chytat spis na pomalejsi rece!tak neco pripadne doporucte a hlavne jakou velikost!dikes
Splávek na jaře
4.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 4.277 zobrazení | 25 odpovědí
Splávek na jaře přemýšlel jsem o tom že bych šel skusit na stojatou vodu se splávkem ulovit nějakého jarního kapříka nemate už tento rok se splávkem zkušenosti na co by asi zabraly ryby??.. dděkuji
Boilies
27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.276 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc
Jaký naviják???
16.12.2004 | Rico | Přívlač | 4.274 zobrazení | 29 odpovědí
Můžete mi někdo poradit podle čeho se mam orientovat , když si chci koupit navijám na vláčák?
Woblery Salmo
22.9.2005 | bizkit | Přívlač | 4.269 zobrazení | 10 odpovědí
hojky! Ma napadlo sa spytat ci mate niekto skusenosti s woblermy znacky salmo? Zakupil som si ich niekolko a zatial som nan chytil len maleho candata a ostrieza. Daju sa zakupit aj v Brne?
Humminbird matrix 17x ?!?
13.9.2009 | skundiii | Sumcařina | 4.268 zobrazení | 4 odpovědi
Chci se zeptat jestli je tento echolot dostačující k lovu fousatejch pomocí vábničky? Díky za odpověď!!!
Podběrák na přívlač
17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.266 zobrazení | 26 odpovědí
Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?
Feeder - monofil nebo šňůra
22.12.2006 | breca | Feeder | 4.265 zobrazení | 10 odpovědí
letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.