Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
spadávání ryb
25.5.2008 | rhany | Feeder | 4.235 zobrazení | 29 odpovědí
Mám velký problém.Spadávají mi větší ryby,buď je to hned po výpadu ryby,nebo při zdolávání u břebu.Používám háčky Owner s očkem 50922 vel.10,12. na průběžné montáži.Vše se začlo dít při posledních čtyřech návštěvách u vody.Poraďte co s tím,nebo jestli jste měli podobnou zkušenost,popřípadě jaké háčky používáte vy(značku,velikost,tip).Zapomněl jsem dodat,háček mám na každou chytačku nový.
Boilies
27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.231 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc
Jaký naviják???
16.12.2004 | Rico | Přívlač | 4.227 zobrazení | 29 odpovědí
Můžete mi někdo poradit podle čeho se mam orientovat , když si chci koupit navijám na vláčák?
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.224 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.
Splávek na jaře
4.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 4.223 zobrazení | 25 odpovědí
Splávek na jaře přemýšlel jsem o tom že bych šel skusit na stojatou vodu se splávkem ulovit nějakého jarního kapříka nemate už tento rok se splávkem zkušenosti na co by asi zabraly ryby??.. dděkuji
Humminbird matrix 17x ?!?
13.9.2009 | skundiii | Sumcařina | 4.222 zobrazení | 4 odpovědi
Chci se zeptat jestli je tento echolot dostačující k lovu fousatejch pomocí vábničky? Díky za odpověď!!!
Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!???
26.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.222 zobrazení | 7 odpovědí
Prosim podelte se o sve rady…
Jaké krmení??
11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.220 zobrazení | 17 odpovědí
Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík
Woblery Salmo
22.9.2005 | bizkit | Přívlač | 4.219 zobrazení | 10 odpovědí
hojky! Ma napadlo sa spytat ci mate niekto skusenosti s woblermy znacky salmo? Zakupil som si ich niekolko a zatial som nan chytil len maleho candata a ostrieza. Daju sa zakupit aj v Brne?
Kam na ryby?
17.8.2013 | KarelB | Domácí revíry | 4.216 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat nevíte kde je dobrý rybolov větších ryb? nějaké soukrové rybníky nebo revír kde je možno koupit hostovačku… nejlépe Středočeský kraj, slyšel jsem že na velké ryby jsou dobré Žinkovi u Nepomuku nevím co je na tom pravdy, dík za odpovědi.
Podběrák na přívlač
17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.216 zobrazení | 26 odpovědí
Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?
Labe v pardubicich
8.7.2015 | Kejza | Sumcařina | 4.214 zobrazení | 7 odpovědí
Ma nekdo zkušenosti s lovem sumcu u pardubic? Kam tam na ne a jak? Nikdy jsem tam nebyl a chtel bych to tam zajed zkusit
Vranovská přehrada
7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 4.211 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.
pojem lbs
24.4.2007 | ??? | Pruty | 4.210 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Prosím někoho kdo mi řekne kolik je to 2.75lbs jak se píše na prutech na naší míru abyc věděl co vlastně kupuju jakou to může mít odhodovou zátěž
Děkuji
Mimopstruhový revír se pstruhy
13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.203 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?
4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře
9.2.2005 | z | Ryby | 4.203 zobrazení | 25 odpovědí
V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?
Colmic Valiant
27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.202 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.
Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač
18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.198 zobrazení | 18 odpovědí
Zdarec Kolegové,
prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....
Díky za Vaše tipy !
Bojka ROB-U1 / zkušenosti
15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.198 zobrazení | 12 odpovědí
Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč
Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers
Díky za odpověď
Pilot
Granule KP2
5.9.2006 | downhillbiker | Kaprařina | 4.196 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj,chtěl sem se zeptat, jestli někdo nevíte kde by se dali sehnat tyhle granule KP2?Pořípadě jestli nemáte někdo nějakej odkaz na výrobce nebo prodejce?Předem děkuji za odpověď!