Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

D.A.M necteno

7.2.2006 | Petas | Navijáky | 4.193 zobrazení | 6 odpovědí

Nemáte někdo zkušenost s těmito navijáky. D.A.M QUICK ATP RD Chrome 850 RD nebo QUICK SPACE 950 RD Metall

Muškařské pruty Greys necteno

20.12.2006 | FABi | Muškaření | 4.191 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím poradte mi prosím, kde se teď dají v ČR koupit muškařské pruty Greys.

Vlasec(šňůra) Fireline, dobrá investice???? necteno

6.8.2005 | Yuri | Feeder | 4.191 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o nápadu koupit tento vlasec o průměru 0,10 mm a nosnosti zhruba 3,64 kg na cívku o kapacitě 300 m/0,10mm. Je to výhodná investice? Ptám se hlavně těch co mají s touto šňůrou zkušeno. Prosím o co nejvíc odpovědí. Díky Yuri

jaké je nejlevnější použitelné vybavení? necteno

1.4.2009 | | Pruty | 4.189 zobrazení | 17 odpovědí | upravit

Zdravím všechny,

jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.

Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.

Bižuterie FEEDER necteno

9.8.2006 | topaga | Feeder | 4.188 zobrazení | 28 odpovědí

Můžete mně prosím poradit, co mně ještě chybí z krmítek aj. základní feederové bižuterie popř. jiné fígle co by bylo doběré pro začátečníka :-) Háčky používám 6–10 Owner, olova 30–60g z kaprařiny, ale tím to asi končí co by šlo použít. Zatím mám zajištěný jen prut, naviják, dobrou náladu a odhodlání :-)

Koupím rapaly Fat Rap. Prodáte někdo? necteno

24.5.2011 | Mejrak | Ostatní nádobíčko | 4.187 zobrazení | 30 odpovědí

Měl jsem jistý odkup, ale bohužel z toho sešlo. Proto se ptám, jesli mi někdo nabídnete výměnu nebo spíše odkup Rapaly typu Fat Rap a Fat Rap Rattlin? Vím, že je to na poslední chvíli, ale nic jiného mi nezbývá…

Polsko a RŘ necteno

24.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 4.187 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Mám pár otázek na Polsko a byl bych celkem rád pokud by mi někdo mohl poradit a pomoct Cena týdenní „hostovačky“ na Mazurech ? Je možno stanovat u vody ? Denní doby lovu ryb ? Míry základních druhů ryb ? Denní počty (váhy) ponechaných ryb ? Počet prutů ? Rozdělávání ohňů ? Jestli se dá koupit „hostovačka“ i bez ryb. lístku ? Co musí mít lovící u sebe ?? ( myslí jako, že je povinné, že musí mít každý podběrák, vezírek, pean…. ) Celoročně hájené ryby ?? Místa lovu ?? ( např. že se nesmí chytat x metrů od … , z místa …. ) Uchovávání ryb ??

Dík

Jak na boleny. necteno

2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.187 zobrazení | 18 odpovědí

Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.

Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?

PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.

jaký prut necteno

29.9.2010 | deniiis | Vaše názory | 4.183 zobrazení | 27 odpovědí

dobrý den jsem začínajíci rybář a chtělů bych poradit s prutem zatím vlastním jenom mivardi spectrum cross telecarp a sem celkem spokojen ale s druhým prutem váhám jestli si mám koupit stejný nebo dokonce mi kamarád poradil že skvělý je feeder.hledám nějaký prut do 2 000Kč.děkuji za radu. LOVU ZDAR!

KROUPY necteno

8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.182 zobrazení | 9 odpovědí

Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY

Balaton necteno

27.9.2008 | Piranha | Rybaření v zahraničí | 4.181 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat, zda někdo z rybářů navštěvující tyto stránky, někdy rybařil na balatonu.Pokud ano, tak bych byl rád, aby se podelil se zkušenostmi a poradil, kde, jak a od koho se da sehnat povolenka k rybaření a co stojí. Myslím si že by to mohli vědět naši slovenští kolegové chytejáci.

Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak! necteno

10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.181 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!dopo­ručuju!

Lov sumce přívlačí necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.181 zobrazení | 10 odpovědí

Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg

SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage. necteno

5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.179 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.

Feeder - monofil nebo šňůra necteno

22.12.2006 | breca | Feeder | 4.178 zobrazení | 10 odpovědí

letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.

Silon na plavacku? necteno

24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.178 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…

uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc

nástrahy necteno

24.3.2004 | rarach | Přívlač | 4.178 zobrazení | 15 odpovědí

Věříte více nástrahám domácí provenience nebo zahraniční? Nebo snad dokonce vlastním? A o kolik procent se zvyšuje šance na úlovek vírou v onu nástrahu? Něco jako, jo tohle je tutovka na to uřčitě něco lapnu a ono nic, dáte jí tam příště? Nebo se trefíte rybám do chuti a Vaše tutovka lahodící oku zachutná i rybám dáte jí tam příště hned nebo budete zkoušet a tuhle si dáte jako poslední záchranu?Já jsem takhle přestal věřit woblerům, ačkoliv jsou to mnohdy umělecké výtvory,skutečně krásné od jisté doby jim nevěřím. Co vy na to?

lowrance mark 5X pro necteno

10.1.2015 | michal66 | Ostatní nádobíčko | 4.177 zobrazení | 1 odpověď | upravit

lowrance mark 5X proAhoj :) Kamarad mi přivezl sonar lowrance mark 5× pro s tim ze je nefunkcni.Nejspis do nej natekla voda,nevim co se presne stalo.Vypada to ze ta soucastka co to odnesla je tranzistor ale nevim.Nevěděl by jste nekdo o nejakem servisu tady u nas nebo o nekom kdo stim ma nejake zkusenosti.Za kazdou radu budu vdecny :)

silon CARBOTEX necteno

12.7.2005 | radekzatec | Navijáky | 4.177 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo zkušennost s tímto silonem. Rád bych jej koupil a vyzkoušel, ale přecejenom radeji si nechám od nekoho poradit. jedná se mi o průměr 30 nebo 32. Určení pro lov kaprů na Boilis. Díky předem rad si nechám poradit i třeba jiný Silon. Tohoto času používam BYRON průměr 28 a jsem spokojen ale rad bych pri obdobném průměru zvýšil nosnost.

Změny v rybářském řádu 2010 necteno

18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.176 zobrazení | 26 odpovědí

Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010

VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.