Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam na ryby? necteno

17.8.2013 | KarelB | Domácí revíry | 4.261 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat nevíte kde je dobrý rybolov větších ryb? nějaké soukrové rybníky nebo revír kde je možno koupit hostovačku… nejlépe Středočeský kraj, slyšel jsem že na velké ryby jsou dobré Žinkovi u Nepomuku nevím co je na tom pravdy, dík za odpovědi.

Mimopstruhový revír se pstruhy necteno

13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.260 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?

Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku? necteno

8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.255 zobrazení | 34 odpovědí

Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)

Radbuza a sumci ? necteno

2.10.2005 | Polda | Sumcařina | 4.255 zobrazení | 5 odpovědí

chodí někdo z vás na Radbuzu v záp. čechách na sumce ? Jaké jsou výsledky?

Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ? necteno

11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.252 zobrazení | 23 odpovědí

Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto

Colmic Valiant necteno

27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.251 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.

D.A.M necteno

7.2.2006 | Petas | Navijáky | 4.249 zobrazení | 6 odpovědí

Nemáte někdo zkušenost s těmito navijáky. D.A.M QUICK ATP RD Chrome 850 RD nebo QUICK SPACE 950 RD Metall

Balaton necteno

27.9.2008 | Piranha | Rybaření v zahraničí | 4.246 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat, zda někdo z rybářů navštěvující tyto stránky, někdy rybařil na balatonu.Pokud ano, tak bych byl rád, aby se podelil se zkušenostmi a poradil, kde, jak a od koho se da sehnat povolenka k rybaření a co stojí. Myslím si že by to mohli vědět naši slovenští kolegové chytejáci.

nástrahy necteno

24.3.2004 | rarach | Přívlač | 4.246 zobrazení | 15 odpovědí

Věříte více nástrahám domácí provenience nebo zahraniční? Nebo snad dokonce vlastním? A o kolik procent se zvyšuje šance na úlovek vírou v onu nástrahu? Něco jako, jo tohle je tutovka na to uřčitě něco lapnu a ono nic, dáte jí tam příště? Nebo se trefíte rybám do chuti a Vaše tutovka lahodící oku zachutná i rybám dáte jí tam příště hned nebo budete zkoušet a tuhle si dáte jako poslední záchranu?Já jsem takhle přestal věřit woblerům, ačkoliv jsou to mnohdy umělecké výtvory,skutečně krásné od jisté doby jim nevěřím. Co vy na to?

Změny v rybářském řádu 2010 necteno

18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.245 zobrazení | 26 odpovědí

Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010

VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.

Mapy pro android necteno

24.8.2015 | Snakei | Tipy & triky | 4.243 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim, nevite o nejakych mapach do mobilu, kam by se dali vkladat poznamky, jako treba hloubka a tak?

Bojka ROB-U1 / zkušenosti necteno

15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.242 zobrazení | 12 odpovědí

Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč

Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers

Díky za odpověď
Pilot

revír na štiky a velké kapry v Ostravě necteno

29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.242 zobrazení | 9 odpovědí

poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka

4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře necteno

9.2.2005 | z | Ryby | 4.242 zobrazení | 25 odpovědí

V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?

Koupím rapaly Fat Rap. Prodáte někdo? necteno

24.5.2011 | Mejrak | Ostatní nádobíčko | 4.239 zobrazení | 30 odpovědí

Měl jsem jistý odkup, ale bohužel z toho sešlo. Proto se ptám, jesli mi někdo nabídnete výměnu nebo spíše odkup Rapaly typu Fat Rap a Fat Rap Rattlin? Vím, že je to na poslední chvíli, ale nic jiného mi nezbývá…

Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač necteno

18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.238 zobrazení | 18 odpovědí

Zdarec Kolegové,

prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....

Díky za Vaše tipy !

Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak! necteno

10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.238 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!dopo­ručuju!

KROUPY necteno

8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.236 zobrazení | 9 odpovědí

Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY

opatrný tloušti necteno

23.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 4.234 zobrazení | 21 odpovědí

poraďte jak ulovit tlouště na řece pod splavem kde je max 40cm hloubky.Velký tloušť tam sice není největší tam je asi 35cm ale oni to nevezmou jen ti malý, ty velcí se zřejmě bojí splávku jen k nástraze najedou a odplavou dál. Tak nevím, máte někdo podobnu skušenost?

Echolot-držák sondy na zrcadlo lodi necteno

27.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 4.233 zobrazení | 1 odpověď

Mám jednu zkušenost s držákem sondy echolotu,výrobce-Albastar.V ob­chodech je nabízen i jako držák „UNIVERZÁLNÍ“, ale pozor!!! i na jeho obalu je uvedeno jen EAGLE a LOWRENCE.Moje sonda od zakoupeného HUMMINBIRDU se do spodní části držáku nevešla.Vyšešil jsem to úpravou držáku sondy otočením upínáku o 90° a k tomu jsem přidělal plastový držák na loď dodávaný společně k echolotu.Po mé úpravě jsem pravděpodobně přišel o záruku na hliníkový držák sondy,ale vracet se mi ho po tomto zjištění nechtělo.Risknul jsem tu úpravu.Takže pozor na to!! Univerzální není!!Je určen pouze k Eaglu a Lowrencu.