Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Přívlač na jižní Moravě (kraj)
30.8.2006 | JarKoto | Přívlač | 4.504 zobrazení | 6 odpovědí
Mohl by mi někdo zkusit poradit nějaký revír na jiní Moravě na přívlač – začínám s přívlačí a Chtěl bych jít hlavně na štiky. V mojí výbavě převládají rotačky (křidýlko do 5 cm-vel.5) a woblery 7 – 10 cm + pár twisterů kolem 7 cm.
Dalešická přehrada
7.9.2015 | toro-toro | Vaše názory | 4.503 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj přátelé rybáři, Zajímaly by mě vaše názory na chytání na Dalešické přehradě v rámusu a vlnobití od milionářských jachet.Dříve jsme chytali po celý rok maximálně v hloubce 3 m.Když byla upuštěná voda,tak na břehu zůstal 1 až 2 m široký pás chrostíků,kterými se kapři živili.Nyní,co je z Dalasu rekreační voda/díky starostce Koněšína/kapři ke břehu nepřijedou,protože tam není co žrát.Je tam taková eroze břehů,že od původního dna u břehu je schod více jak metr. Tak nevím,jak dále dopadne jeden z nejkrásnějších rybářských revírů u nás.S pozdravem petrův zdar Jirka
Změny v rybářském řádu 2010
18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.503 zobrazení | 26 odpovědí
Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010
VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.
naviják na položenou???
11.8.2007 | Ciffik | Navijáky | 4.503 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…potreboval bych nejakej navijak s baitrunnerem(volnobezkou) na polozenou s velikosti civky 60 cena cca 1500,– poradte prosim…koukal jsem na net a za tuto cenu nic moc…
Lov jesetera pod ledem
9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 4.502 zobrazení | 26 odpovědí
Začal jsem se zajímat
o ulovení jesetera pod ledem.
Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.
Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.
Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!
Prosim poraďte jak s rybičkou?
2.1.2006 | Hrouzek02 | Dravci | 4.502 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim poraďte jak vyvážit rybičku vůči splávku nebo kačeně. Kolik váží cca 6cm dlouhá bělička gramů? Řídí se váha olůvka na položenou podle váhy rybičky (na candáty). Asi to moc rozebírám, ale jak se řídíte u vody při chytání na dravce?
Colmic Valiant
27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.501 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.
Vláčecí nástrahy
28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.501 zobrazení | 22 odpovědí
vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky
plachetnica z gumeného člna
21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.498 zobrazení | 13 odpovědí
Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com
Mate nekdo zkusenosti s UN STECHOVICE???!!!???
26.12.2005 | R3F13X | Dravci | 4.498 zobrazení | 7 odpovědí
Prosim podelte se o sve rady…
Závit na signalizátoru
6.6.2007 | Bobs | Tipy & triky | 4.495 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych vědět jaký rozměr a typ závitu mají signalizátory a stojany na pruty?
Mimopstruhový revír se pstruhy
13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.488 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?
Koupím rapaly Fat Rap. Prodáte někdo?
24.5.2011 | Mejrak | Ostatní nádobíčko | 4.485 zobrazení | 30 odpovědí
Měl jsem jistý odkup, ale bohužel z toho sešlo. Proto se ptám, jesli mi někdo nabídnete výměnu nebo spíše odkup Rapaly typu Fat Rap a Fat Rap Rattlin? Vím, že je to na poslední chvíli, ale nic jiného mi nezbývá…
navijak na matchku
20.9.2007 | svaca | Navijáky | 4.485 zobrazení | 30 odpovědí
zdravim muzete mi napsat jaky pouzivate navijak na matchku budu si ji kupovat 4,20m budu chytat spis na pomalejsi rece!tak neco pripadne doporucte a hlavne jakou velikost!dikes
univerzalni prut a navijak
20.11.2005 | sobi | Ryby | 4.483 zobrazení | 27 odpovědí
doporucte nejake univerzalni vybaveni na zacatek
Ultrabyte
20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.478 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.
rodpod vs tripod
18.2.2011 | pablos | Ostatní nádobíčko | 4.477 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Zdravím všechny nadšence rybařiny. Začíná skoro nová sezóna a já po dlouhé době chci přejít z obyčejných vidliček na stojan. Ale nevím zda jsou lepší rodpody a nebo tripody. Mohl by jste mi někdo poradit? a na co koukat při výběru?
Boilies
27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.475 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc
schimano
25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.475 zobrazení | 8 odpovědí
potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.
Naviják penn captiva 4000
18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.473 zobrazení | 10 odpovědí
Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.