Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jaké krmení??
11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.342 zobrazení | 17 odpovědí
Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík
opatrný tloušti
23.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 4.340 zobrazení | 21 odpovědí
poraďte jak ulovit tlouště na řece pod splavem kde je max 40cm hloubky.Velký tloušť tam sice není největší tam je asi 35cm ale oni to nevezmou jen ti malý, ty velcí se zřejmě bojí splávku jen k nástraze najedou a odplavou dál. Tak nevím, máte někdo podobnu skušenost?
Kam na ryby?
17.8.2013 | KarelB | Domácí revíry | 4.338 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat nevíte kde je dobrý rybolov větších ryb? nějaké soukrové rybníky nebo revír kde je možno koupit hostovačku… nejlépe Středočeský kraj, slyšel jsem že na velké ryby jsou dobré Žinkovi u Nepomuku nevím co je na tom pravdy, dík za odpovědi.
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.336 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
Boilies
27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.336 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc
Koupím rapaly Fat Rap. Prodáte někdo?
24.5.2011 | Mejrak | Ostatní nádobíčko | 4.332 zobrazení | 30 odpovědí
Měl jsem jistý odkup, ale bohužel z toho sešlo. Proto se ptám, jesli mi někdo nabídnete výměnu nebo spíše odkup Rapaly typu Fat Rap a Fat Rap Rattlin? Vím, že je to na poslední chvíli, ale nic jiného mi nezbývá…
Woblery Salmo
22.9.2005 | bizkit | Přívlač | 4.332 zobrazení | 10 odpovědí
hojky! Ma napadlo sa spytat ci mate niekto skusenosti s woblermy znacky salmo? Zakupil som si ich niekolko a zatial som nan chytil len maleho candata a ostrieza. Daju sa zakupit aj v Brne?
Radbuza a sumci ?
1.10.2005 | Polda | Sumcařina | 4.330 zobrazení | 5 odpovědí
chodí někdo z vás na Radbuzu v záp. čechách na sumce ? Jaké jsou výsledky?
Jaký naviják???
16.12.2004 | Rico | Přívlač | 4.330 zobrazení | 29 odpovědí
Můžete mi někdo poradit podle čeho se mam orientovat , když si chci koupit navijám na vláčák?
Colmic Valiant
27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.329 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.
Podběrák na přívlač
17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.329 zobrazení | 26 odpovědí
Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?
Humminbird matrix 17x ?!?
13.9.2009 | skundiii | Sumcařina | 4.328 zobrazení | 4 odpovědi
Chci se zeptat jestli je tento echolot dostačující k lovu fousatejch pomocí vábničky? Díky za odpověď!!!
Změny v rybářském řádu 2010
18.1.2010 | Mary | Legislativa | 4.326 zobrazení | 26 odpovědí
Zveřejněný dodatek k ryb.řádu Západočeský ÚS v r.2010
VIII. Uchovávaní ulovených ryb Poslední věta zní: Pokud jsou ryby uchovávány ve vezírku,nebo jiném zařízení k uchovávání ryb i po skončení lovu, je osoba provádějící lov povinna označit vezírek nebo jiné zařízení k uchovávání ryb štítkem se svým jménem a adresou.
D.A.M
7.2.2006 | Petas | Navijáky | 4.326 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo zkušenost s těmito navijáky. D.A.M QUICK ATP RD Chrome 850 RD nebo QUICK SPACE 950 RD Metall
smackovani
20.6.2010 | kingkubik | Přívlač | 4.323 zobrazení | 28 odpovědí
prosim o radu pri smackovani.obevil jsem tuhle metodu az letos a je to opravdu super.ale chtel by jsem poradit jak se vyhnout popripade poradit si se sticimi zuby?dneka jsem prisel o stiku cca 80cm mel jsem ji na prutu tak 5sekund nez prekousla 16nactku vlasec?pouzivate nekdo treba lanka nebo podobne?dekuji za odpoved
Mimopstruhový revír se pstruhy
13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.323 zobrazení | 7 odpovědí
Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?
Závit na signalizátoru
6.6.2007 | Bobs | Tipy & triky | 4.316 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych vědět jaký rozměr a typ závitu mají signalizátory a stojany na pruty?
SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage.
5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.308 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.
4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře
9.2.2005 | z | Ryby | 4.305 zobrazení | 25 odpovědí
V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?
lowrance mark 5X pro
10.1.2015 | michal66 | Ostatní nádobíčko | 4.304 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Ahoj :) Kamarad mi přivezl
sonar lowrance mark 5× pro s tim ze je nefunkcni.Nejspis do nej natekla
voda,nevim co se presne stalo.Vypada to ze ta soucastka co to odnesla je
tranzistor ale nevim.Nevěděl by jste nekdo o nejakem servisu tady u nas nebo
o nekom kdo stim ma nejake zkusenosti.Za kazdou radu budu vdecny :)