Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač
18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.304 zobrazení | 18 odpovědí
Zdarec Kolegové,
prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....
Díky za Vaše tipy !
Balaton
27.9.2008 | Piranha | Rybaření v zahraničí | 4.303 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se zeptat, zda někdo z rybářů navštěvující tyto stránky, někdy rybařil na balatonu.Pokud ano, tak bych byl rád, aby se podelil se zkušenostmi a poradil, kde, jak a od koho se da sehnat povolenka k rybaření a co stojí. Myslím si že by to mohli vědět naši slovenští kolegové chytejáci.
Dalešická přehrada
7.9.2015 | toro-toro | Vaše názory | 4.302 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj přátelé rybáři, Zajímaly by mě vaše názory na chytání na Dalešické přehradě v rámusu a vlnobití od milionářských jachet.Dříve jsme chytali po celý rok maximálně v hloubce 3 m.Když byla upuštěná voda,tak na břehu zůstal 1 až 2 m široký pás chrostíků,kterými se kapři živili.Nyní,co je z Dalasu rekreační voda/díky starostce Koněšína/kapři ke břehu nepřijedou,protože tam není co žrát.Je tam taková eroze břehů,že od původního dna u břehu je schod více jak metr. Tak nevím,jak dále dopadne jeden z nejkrásnějších rybářských revírů u nás.S pozdravem petrův zdar Jirka
Granule KP2
5.9.2006 | downhillbiker | Kaprařina | 4.302 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj,chtěl sem se zeptat, jestli někdo nevíte kde by se dali sehnat tyhle granule KP2?Pořípadě jestli nemáte někdo nějakej odkaz na výrobce nebo prodejce?Předem děkuji za odpověď!
Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak!
10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.301 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!doporučuju!
Jak na boleny.
2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.300 zobrazení | 18 odpovědí
Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.
Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?
PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.
nástrahy
23.3.2004 | rarach | Přívlač | 4.300 zobrazení | 15 odpovědí
Věříte více nástrahám domácí provenience nebo zahraniční? Nebo snad dokonce vlastním? A o kolik procent se zvyšuje šance na úlovek vírou v onu nástrahu? Něco jako, jo tohle je tutovka na to uřčitě něco lapnu a ono nic, dáte jí tam příště? Nebo se trefíte rybám do chuti a Vaše tutovka lahodící oku zachutná i rybám dáte jí tam příště hned nebo budete zkoušet a tuhle si dáte jako poslední záchranu?Já jsem takhle přestal věřit woblerům, ačkoliv jsou to mnohdy umělecké výtvory,skutečně krásné od jisté doby jim nevěřím. Co vy na to?
Silon na plavacku?
24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.299 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…
uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc
rodpod vs tripod
17.2.2011 | pablos | Ostatní nádobíčko | 4.298 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Zdravím všechny nadšence rybařiny. Začíná skoro nová sezóna a já po dlouhé době chci přejít z obyčejných vidliček na stojan. Ale nevím zda jsou lepší rodpody a nebo tripody. Mohl by jste mi někdo poradit? a na co koukat při výběru?
Woblery KACEL
3.8.2005 | Stavba | Přívlač | 4.298 zobrazení | 20 odpovědí
Zajimalo by me jake s nim mate zkusenosti. Jake barvy se vam osvedcily. Zda je srovnatelny kvalitou s nejakym zahranicnim vyrobcem.
Kostné červy
17.2.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.296 zobrazení | 4 odpovědi
Priatelia mám otázku ohľadom kostniakov.
Existuje spôsob, ako spoľahlivo určiť ich vek? resp. kritické obdobie pred
kuklením?
Mám pocit, že som niekde zachytil, že majú za hlavičkou taký čierny
(tmavý) fliačik, len si neviem spomenúť, či to je pár dní/hodín pred
kuklením, alebo pred kuklením mizne.
Ak viete niekto popísať všetky prechodové štádiá, zrejme to pomôže nie
len mne, ale všeobecne :)
Ďakujem :)
Slezská Harta
21.1.2006 | frenki | Ryby | 4.296 zobrazení | 23 odpovědí
Hledám Vláčkaře, který by se mnou jel v letních měsících vláčet na Slezskou Hartu na jeden týden. Z lodky i ze břehu. děkuji za nabídky.
Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé?
1.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 4.295 zobrazení | 15 odpovědí
Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé? Dají se zmrazit? Má někdo skušenosti?
Rujána
19.1.2013 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.294 zobrazení | 1 odpověď
Rád bych sehnal nějaké informace o rybolovu na Německém ostrově Rujáná.Konkrétně se mě jedná o zátoku Velký Jasmunder.
Přívlač na jižní Moravě (kraj)
30.8.2006 | JarKoto | Přívlač | 4.293 zobrazení | 6 odpovědí
Mohl by mi někdo zkusit poradit nějaký revír na jiní Moravě na přívlač – začínám s přívlačí a Chtěl bych jít hlavně na štiky. V mojí výbavě převládají rotačky (křidýlko do 5 cm-vel.5) a woblery 7 – 10 cm + pár twisterů kolem 7 cm.
Muškařské pruty Greys
20.12.2006 | FABi | Muškaření | 4.292 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím poradte mi prosím, kde se teď dají v ČR koupit muškařské pruty Greys.
KROUPY
8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.292 zobrazení | 9 odpovědí
Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY
Bižuterie FEEDER
9.8.2006 | topaga | Feeder | 4.289 zobrazení | 28 odpovědí
Můžete mně prosím poradit, co mně ještě chybí z krmítek aj. základní feederové bižuterie popř. jiné fígle co by bylo doběré pro začátečníka :-) Háčky používám 6–10 Owner, olova 30–60g z kaprařiny, ale tím to asi končí co by šlo použít. Zatím mám zajištěný jen prut, naviják, dobrou náladu a odhodlání :-)
jaké je nejlevnější použitelné vybavení?
1.4.2009 | | Pruty | 4.288 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Zdravím všechny,
jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.
Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.
Dírky v západních čechách
16.1.2006 | Láďa_vydra | Rybaření na dírkách | 4.288 zobrazení | 8 odpovědí
Poradí někdo kde se dá chytat na dírkách na Plzeňsku a Karlovarsku??