Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
KROUPY
8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.464 zobrazení | 9 odpovědí
Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY
Švardův lom - Bradlec
22.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 4.461 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s lovem pstruhů na tomhle revíru?
Silon na plavacku?
24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.461 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…
uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc
Dírky v západních čechách
16.1.2006 | Láďa_vydra | Rybaření na dírkách | 4.461 zobrazení | 8 odpovědí
Poradí někdo kde se dá chytat na dírkách na Plzeňsku a Karlovarsku??
kam na dalešickou přehradu
29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 4.459 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.
Mohu????Prosim poradte vsichni
7.8.2005 | kkarlos | Dravci | 4.459 zobrazení | 18 odpovědí
nevite jestli smim chytat na dva pruty a na mrtvou rybycku na morave(nove mlyny)kdyz mi jeste neni patnact???jsem clenem MO ČRS
lowrance mark 5X pro
10.1.2015 | michal66 | Ostatní nádobíčko | 4.457 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Ahoj :) Kamarad mi přivezl
sonar lowrance mark 5× pro s tim ze je nefunkcni.Nejspis do nej natekla
voda,nevim co se presne stalo.Vypada to ze ta soucastka co to odnesla je
tranzistor ale nevim.Nevěděl by jste nekdo o nejakem servisu tady u nas nebo
o nekom kdo stim ma nejake zkusenosti.Za kazdou radu budu vdecny :)
Balaton
27.9.2008 | Piranha | Rybaření v zahraničí | 4.457 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se zeptat, zda někdo z rybářů navštěvující tyto stránky, někdy rybařil na balatonu.Pokud ano, tak bych byl rád, aby se podelil se zkušenostmi a poradil, kde, jak a od koho se da sehnat povolenka k rybaření a co stojí. Myslím si že by to mohli vědět naši slovenští kolegové chytejáci.
Jaké krmení??
11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.456 zobrazení | 17 odpovědí
Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík
Podběrák na přívlač
17.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.456 zobrazení | 26 odpovědí
Chci si pořídit nějaký pevný podběrák, do kterýho by se vlezla štika 60–70 cm bez problému, ale musí být skladný. Můžete mi doporučit nějaý, s kterým máte dobrý zkušenosti?
nástrahy
24.3.2004 | rarach | Přívlač | 4.456 zobrazení | 15 odpovědí
Věříte více nástrahám domácí provenience nebo zahraniční? Nebo snad dokonce vlastním? A o kolik procent se zvyšuje šance na úlovek vírou v onu nástrahu? Něco jako, jo tohle je tutovka na to uřčitě něco lapnu a ono nic, dáte jí tam příště? Nebo se trefíte rybám do chuti a Vaše tutovka lahodící oku zachutná i rybám dáte jí tam příště hned nebo budete zkoušet a tuhle si dáte jako poslední záchranu?Já jsem takhle přestal věřit woblerům, ačkoliv jsou to mnohdy umělecké výtvory,skutečně krásné od jisté doby jim nevěřím. Co vy na to?
Kostné červy
17.2.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.455 zobrazení | 4 odpovědi
Priatelia mám otázku ohľadom kostniakov.
Existuje spôsob, ako spoľahlivo určiť ich vek? resp. kritické obdobie pred
kuklením?
Mám pocit, že som niekde zachytil, že majú za hlavičkou taký čierny
(tmavý) fliačik, len si neviem spomenúť, či to je pár dní/hodín pred
kuklením, alebo pred kuklením mizne.
Ak viete niekto popísať všetky prechodové štádiá, zrejme to pomôže nie
len mne, ale všeobecne :)
Ďakujem :)
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.455 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.
Plumlovská přehrada
24.9.2009 | mycek | Domácí revíry | 4.455 zobrazení | 5 odpovědí
Z tisku jsem se dozvěděl,že se vypouští bahnem zanesená a 100 let nevypuštěná voda.Tam se asi objeví kapitálni ryby.Když budete mít cestu kolem pošlete nějaké foto,nebo nějaké zprávy.
Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač
18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.454 zobrazení | 18 odpovědí
Zdarec Kolegové,
prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....
Díky za Vaše tipy !
Chytání na Baťově kanále
28.11.2004 | jake | Domácí revíry | 4.450 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímalo by mně, zda má někdo zkušenosti s chytáním na Baťově kanále v revíru MORAVA 10?
SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage.
5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.449 zobrazení | 7 odpovědí
zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.
Kam na ryby?
17.8.2013 | KarelB | Domácí revíry | 4.445 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat nevíte kde je dobrý rybolov větších ryb? nějaké soukrové rybníky nebo revír kde je možno koupit hostovačku… nejlépe Středočeský kraj, slyšel jsem že na velké ryby jsou dobré Žinkovi u Nepomuku nevím co je na tom pravdy, dík za odpovědi.
Rybářská stráž zrušená?!!?!!
17.6.2007 | Tumi | Legislativa | 4.444 zobrazení | 29 odpovědí
Dneska jsem byl chytat ryby a přišli tam 4 lidi co měli dva pruty a na nich velký planda¨vky pruty si furt přehazovali že už ani nebylo poznat kdo vlastně má povolenku nebo nemá jestli ji vůbec někdo měl a v tom jeden chytl okouna mohl mít tak 35 cm říkal jsem si co s ním udělá a tak jsem s echvíli koukal vzal ho a hodil na zem koukal jsem na to jako blbej a oni v klidu dál chytali pak chytl štiku ta měla tak 40 pže jsem včera chytl štiku která měla 52 a měl jsem to ještě v oku a on ji taky hodil na zem k tomu okounovi co už tam ležel asi 30 minut pak ještě asi 15 minut chytali a nakonec to zabalili a šli dom jeden z nich vzal štiku i okouna do jedný ryku což svědčí o tom že nebyli nijak velcí a šel.když ryby vytáhli vůbec nic nezapisovali natož je zabíjet, a tak s eptám jestli vůbec chodí rybářská stráž a kontroluje já odobně jsem ji už dva roky nepotkal.....
Woblery KACEL
3.8.2005 | Stavba | Přívlač | 4.444 zobrazení | 20 odpovědí
Zajimalo by me jake s nim mate zkusenosti. Jake barvy se vam osvedcily. Zda je srovnatelny kvalitou s nejakym zahranicnim vyrobcem.