Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mimopstruhový revír se pstruhy necteno

13.3.2005 | Ebobo | Domácí revíry | 4.361 zobrazení | 7 odpovědí

Znáte nějaký mimopstruhový revír v okolí Jihlavy a Znojma,kde se také vyskytují pstruzi?

Humminbird matrix 17x ?!? necteno

13.9.2009 | skundiii | Sumcařina | 4.360 zobrazení | 4 odpovědi

Chci se zeptat jestli je tento echolot dostačující k lovu fousatejch pomocí vábničky? Díky za odpověď!!!

Dírky v západních čechách necteno

16.1.2006 | Láďa_vydra | Rybaření na dírkách | 4.360 zobrazení | 8 odpovědí

Poradí někdo kde se dá chytat na dírkách na Plzeňsku a Karlovarsku??

Radbuza a sumci ? necteno

1.10.2005 | Polda | Sumcařina | 4.360 zobrazení | 5 odpovědí

chodí někdo z vás na Radbuzu v záp. čechách na sumce ? Jaké jsou výsledky?

Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé? necteno

1.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 4.358 zobrazení | 15 odpovědí

Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé? Dají se zmrazit? Má někdo skušenosti?

Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač necteno

18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.354 zobrazení | 18 odpovědí

Zdarec Kolegové,

prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....

Díky za Vaše tipy !

SPRO-blue arc vs. SHIMANO Exage. necteno

5.12.2008 | Zcuter | Ryby | 4.353 zobrazení | 7 odpovědí

zdravím všechny..o obou navijácích jsem slyšel jenom samou chválu akorát nevím jaký bych si měl vybrat..chci to na feeder s přední brzdou a občas bych to použil na vláčku a plavku..ale hlavně by to bylo na feeder…prosím poraďte.

4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře necteno

9.2.2005 | z | Ryby | 4.353 zobrazení | 25 odpovědí

V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?

Granule KP2 necteno

5.9.2006 | downhillbiker | Kaprařina | 4.352 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj,chtěl sem se zeptat, jestli někdo nevíte kde by se dali sehnat tyhle granule KP2?Pořípadě jestli nemáte někdo nějakej odkaz na výrobce nebo prodejce?Předem děkuji za odpověď!

rodpod vs tripod necteno

17.2.2011 | pablos | Ostatní nádobíčko | 4.349 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zdravím všechny nadšence rybařiny. Začíná skoro nová sezóna a já po dlouhé době chci přejít z obyčejných vidliček na stojan. Ale nevím zda jsou lepší rodpody a nebo tripody. Mohl by jste mi někdo poradit? a na co koukat při výběru?

Balaton necteno

27.9.2008 | Piranha | Rybaření v zahraničí | 4.348 zobrazení | 6 odpovědí

Chci se zeptat, zda někdo z rybářů navštěvující tyto stránky, někdy rybařil na balatonu.Pokud ano, tak bych byl rád, aby se podelil se zkušenostmi a poradil, kde, jak a od koho se da sehnat povolenka k rybaření a co stojí. Myslím si že by to mohli vědět naši slovenští kolegové chytejáci.

Woblery KACEL necteno

3.8.2005 | Stavba | Přívlač | 4.348 zobrazení | 20 odpovědí

Zajimalo by me jake s nim mate zkusenosti. Jake barvy se vam osvedcily. Zda je srovnatelny kvalitou s nejakym zahranicnim vyrobcem.

nástrahy necteno

23.3.2004 | rarach | Přívlač | 4.348 zobrazení | 15 odpovědí

Věříte více nástrahám domácí provenience nebo zahraniční? Nebo snad dokonce vlastním? A o kolik procent se zvyšuje šance na úlovek vírou v onu nástrahu? Něco jako, jo tohle je tutovka na to uřčitě něco lapnu a ono nic, dáte jí tam příště? Nebo se trefíte rybám do chuti a Vaše tutovka lahodící oku zachutná i rybám dáte jí tam příště hned nebo budete zkoušet a tuhle si dáte jako poslední záchranu?Já jsem takhle přestal věřit woblerům, ačkoliv jsou to mnohdy umělecké výtvory,skutečně krásné od jisté doby jim nevěřím. Co vy na to?

schimano necteno

25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.346 zobrazení | 8 odpovědí

potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.

Kostné červy necteno

17.2.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.345 zobrazení | 4 odpovědi

Kostné červyPriatelia mám otázku ohľadom kostniakov.
Existuje spôsob, ako spoľahlivo určiť ich vek? resp. kritické obdobie pred kuklením?
Mám pocit, že som niekde zachytil, že majú za hlavičkou taký čierny (tmavý) fliačik, len si neviem spomenúť, či to je pár dní/hodín pred kuklením, alebo pred kuklením mizne.
Ak viete niekto popísať všetky prechodové štádiá, zrejme to pomôže nie len mne, ale všeobecne :)
Ďakujem :)

Rujána necteno

19.1.2013 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.343 zobrazení | 1 odpověď

Rád bych sehnal nějaké informace o rybolovu na Německém ostrově Rujáná.Konkrétně se mě jedná o zátoku Velký Jasmunder.

Jak na boleny. necteno

2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.343 zobrazení | 18 odpovědí

Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.

Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?

PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.

Silon na plavacku? necteno

24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.342 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…

uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc

silon CARBOTEX necteno

12.7.2005 | radekzatec | Navijáky | 4.342 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo zkušennost s tímto silonem. Rád bych jej koupil a vyzkoušel, ale přecejenom radeji si nechám od nekoho poradit. jedná se mi o průměr 30 nebo 32. Určení pro lov kaprů na Boilis. Díky předem rad si nechám poradit i třeba jiný Silon. Tohoto času používam BYRON průměr 28 a jsem spokojen ale rad bych pri obdobném průměru zvýšil nosnost.

KROUPY necteno

8.4.2005 | MichalB | Ryby | 4.342 zobrazení | 9 odpovědí

Pouzivate je jako nastrahu, nebo navnadu? Mate nejake figle, jak je upravovat, nebo staci pouze povarit? DIKY