Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Revír Labe 13(441028) upozornění !
6.2.2014 | avakejka | Domácí revíry | 4.169 zobrazení | 3 odpovědi
Toto je upozornění pro všechny, kteří jezdí rybařit k Labi autem na tento revír. Měst.policie bude kasírovat. Měst. úřad vydal vyhlášku 2/2013.
Závit na signalizátoru
6.6.2007 | Bobs | Tipy & triky | 4.169 zobrazení | 2 odpovědi
Chtěl bych vědět jaký rozměr a typ závitu mají signalizátory a stojany na pruty?
Echolot-držák sondy na zrcadlo lodi
27.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 4.168 zobrazení | 1 odpověď
Mám jednu zkušenost s držákem sondy echolotu,výrobce-Albastar.V obchodech je nabízen i jako držák „UNIVERZÁLNÍ“, ale pozor!!! i na jeho obalu je uvedeno jen EAGLE a LOWRENCE.Moje sonda od zakoupeného HUMMINBIRDU se do spodní části držáku nevešla.Vyšešil jsem to úpravou držáku sondy otočením upínáku o 90° a k tomu jsem přidělal plastový držák na loď dodávaný společně k echolotu.Po mé úpravě jsem pravděpodobně přišel o záruku na hliníkový držák sondy,ale vracet se mi ho po tomto zjištění nechtělo.Risknul jsem tu úpravu.Takže pozor na to!! Univerzální není!!Je určen pouze k Eaglu a Lowrencu.
Woblery KACEL
3.8.2005 | Stavba | Přívlač | 4.165 zobrazení | 20 odpovědí
Zajimalo by me jake s nim mate zkusenosti. Jake barvy se vam osvedcily. Zda je srovnatelny kvalitou s nejakym zahranicnim vyrobcem.
revír na štiky a velké kapry v Ostravě
29.8.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.163 zobrazení | 9 odpovědí
poraďte mi prosím kam mám chodit na štiky a velké kapry v Ostravě,i poblíž ostravy. pokud možno rybník. né řeka
opatrný tloušti
23.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 4.160 zobrazení | 21 odpovědí
poraďte jak ulovit tlouště na řece pod splavem kde je max 40cm hloubky.Velký tloušť tam sice není největší tam je asi 35cm ale oni to nevezmou jen ti malý, ty velcí se zřejmě bojí splávku jen k nástraze najedou a odplavou dál. Tak nevím, máte někdo podobnu skušenost?
pohlaví ryb
20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.157 zobrazení | 8 odpovědí
omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)
Radbuza a sumci ?
2.10.2005 | Polda | Sumcařina | 4.157 zobrazení | 5 odpovědí
chodí někdo z vás na Radbuzu v záp. čechách na sumce ? Jaké jsou výsledky?
Boleni?
18.8.2005 | Tomash | Muškaření | 4.157 zobrazení | 2 odpovědi
Zajímalo by mě, jak dlouho se dají chytat boleni na řece na hladinové popy? Prosím hlavně jirise, aby se vyjádřil, néboť o jeho bolenářských kvalitách není pochyb
Dírky v západních čechách
16.1.2006 | Láďa_vydra | Rybaření na dírkách | 4.155 zobrazení | 8 odpovědí
Poradí někdo kde se dá chytat na dírkách na Plzeňsku a Karlovarsku??
Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů
6.12.2010 | rastos | Ostatní nádobíčko | 4.149 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik
Chytili jste dvakrát tu samou rybu?
4.12.2010 | osprey | Úspěchy | 4.149 zobrazení | 30 odpovědí
Tahle otázka by měla trochu podpořit myšlenku, že když rybu pustíte, můžete ji dokonce i vy sami chytit podruhé. Stalo se vám to? Máte fotky? Pochlubte se a zkuste přesvědčit další kolegy, že je svým způsobem fajn vytahnout z vody „známou tvář“.
schimano
25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.147 zobrazení | 8 odpovědí
potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.
Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ?
11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.147 zobrazení | 23 odpovědí
Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto
Prosím o radu-plavaná, boloňéza
1.8.2005 | G.Lubin | Plavaná | 4.147 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych poprosit o váš názor a radu. Chtěl bych zkusit plavanou. Uvažuji o koupi boloňézky. Chtěl bych chytat na vodách typu řek Morava a Dyje. Nevím ale, jak dlouhou boloňézu bych měl koupit. Myslíte, že by stačili třeba i jen 4 metry? Moc tomu nerozumím, v plavačce jsem záčátečník. Děkuji za pochopení:-) a za vaše rady.
Milfa
15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.147 zobrazení | 17 odpovědí
Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Díky,denyg
smackovani
20.6.2010 | kingkubik | Přívlač | 4.146 zobrazení | 28 odpovědí
prosim o radu pri smackovani.obevil jsem tuhle metodu az letos a je to opravdu super.ale chtel by jsem poradit jak se vyhnout popripade poradit si se sticimi zuby?dneka jsem prisel o stiku cca 80cm mel jsem ji na prutu tak 5sekund nez prekousla 16nactku vlasec?pouzivate nekdo treba lanka nebo podobne?dekuji za odpoved
Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku?
8.10.2006 | Prichy | Přívlač | 4.144 zobrazení | 34 odpovědí
Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)
Dalešická přehrada
7.9.2015 | toro-toro | Vaše názory | 4.143 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj přátelé rybáři, Zajímaly by mě vaše názory na chytání na Dalešické přehradě v rámusu a vlnobití od milionářských jachet.Dříve jsme chytali po celý rok maximálně v hloubce 3 m.Když byla upuštěná voda,tak na břehu zůstal 1 až 2 m široký pás chrostíků,kterými se kapři živili.Nyní,co je z Dalasu rekreační voda/díky starostce Koněšína/kapři ke břehu nepřijedou,protože tam není co žrát.Je tam taková eroze břehů,že od původního dna u břehu je schod více jak metr. Tak nevím,jak dále dopadne jeden z nejkrásnějších rybářských revírů u nás.S pozdravem petrův zdar Jirka
Sumec - pletenka Dyneema Cat od Vágnera
2.12.2005 | xycht | Sumcařina | 4.142 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo zkušenosti se šňůrou Dyneema Cat od Vágnera? Podle údajů v obchodě má průměr 0.50mm – 70kg (bílá barva). Díky