Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Muškařské pruty Greys necteno

20.12.2006 | FABi | Muškaření | 4.338 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím poradte mi prosím, kde se teď dají v ČR koupit muškařské pruty Greys.

Liberecká přehrada necteno

5.2.2015 | štička17 | Ostatní ryby | 4.334 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo jaké druhy ryb jsou na liberecké přehradě?předem díky za odpoveď

Slezská Harta necteno

21.1.2006 | frenki | Ryby | 4.334 zobrazení | 23 odpovědí

Hledám Vláčkaře, který by se mnou jel v letních měsících vláčet na Slezskou Hartu na jeden týden. Z lodky i ze břehu. děkuji za nabídky.

Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak! necteno

10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.332 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!dopo­ručuju!

Lov sumce přívlačí necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.331 zobrazení | 10 odpovědí

Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg

Vlasec(šňůra) Fireline, dobrá investice???? necteno

5.8.2005 | Yuri | Feeder | 4.328 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o nápadu koupit tento vlasec o průměru 0,10 mm a nosnosti zhruba 3,64 kg na cívku o kapacitě 300 m/0,10mm. Je to výhodná investice? Ptám se hlavně těch co mají s touto šňůrou zkušeno. Prosím o co nejvíc odpovědí. Díky Yuri

jaké je nejlevnější použitelné vybavení? necteno

1.4.2009 | | Pruty | 4.325 zobrazení | 17 odpovědí | upravit

Zdravím všechny,

jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.

Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.

Bižuterie FEEDER necteno

9.8.2006 | topaga | Feeder | 4.324 zobrazení | 28 odpovědí

Můžete mně prosím poradit, co mně ještě chybí z krmítek aj. základní feederové bižuterie popř. jiné fígle co by bylo doběré pro začátečníka :-) Háčky používám 6–10 Owner, olova 30–60g z kaprařiny, ale tím to asi končí co by šlo použít. Zatím mám zajištěný jen prut, naviják, dobrou náladu a odhodlání :-)

Echolot-držák sondy na zrcadlo lodi necteno

27.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 4.320 zobrazení | 1 odpověď

Mám jednu zkušenost s držákem sondy echolotu,výrobce-Albastar.V ob­chodech je nabízen i jako držák „UNIVERZÁLNÍ“, ale pozor!!! i na jeho obalu je uvedeno jen EAGLE a LOWRENCE.Moje sonda od zakoupeného HUMMINBIRDU se do spodní části držáku nevešla.Vyšešil jsem to úpravou držáku sondy otočením upínáku o 90° a k tomu jsem přidělal plastový držák na loď dodávaný společně k echolotu.Po mé úpravě jsem pravděpodobně přišel o záruku na hliníkový držák sondy,ale vracet se mi ho po tomto zjištění nechtělo.Risknul jsem tu úpravu.Takže pozor na to!! Univerzální není!!Je určen pouze k Eaglu a Lowrencu.

lov uhoře necteno

17.5.2009 | recek | Položená | 4.319 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo nejake skusenosti slovem uhore na Lužnici konkretne v Bechyni 421033 Lužnice 2 nebo 421060 Smutná 1

Polsko a RŘ necteno

24.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 4.318 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Mám pár otázek na Polsko a byl bych celkem rád pokud by mi někdo mohl poradit a pomoct Cena týdenní „hostovačky“ na Mazurech ? Je možno stanovat u vody ? Denní doby lovu ryb ? Míry základních druhů ryb ? Denní počty (váhy) ponechaných ryb ? Počet prutů ? Rozdělávání ohňů ? Jestli se dá koupit „hostovačka“ i bez ryb. lístku ? Co musí mít lovící u sebe ?? ( myslí jako, že je povinné, že musí mít každý podběrák, vezírek, pean…. ) Celoročně hájené ryby ?? Místa lovu ?? ( např. že se nesmí chytat x metrů od … , z místa …. ) Uchovávání ryb ??

Dík

jaký prut necteno

29.9.2010 | deniiis | Vaše názory | 4.312 zobrazení | 27 odpovědí

dobrý den jsem začínajíci rybář a chtělů bych poradit s prutem zatím vlastním jenom mivardi spectrum cross telecarp a sem celkem spokojen ale s druhým prutem váhám jestli si mám koupit stejný nebo dokonce mi kamarád poradil že skvělý je feeder.hledám nějaký prut do 2 000Kč.děkuji za radu. LOVU ZDAR!

Nástraha na KAPRY necteno

20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.311 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)

Bojka ROB-U1 / zkušenosti necteno

15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.310 zobrazení | 12 odpovědí

Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč

Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers

Díky za odpověď
Pilot

Plumlovská přehrada necteno

24.9.2009 | mycek | Domácí revíry | 4.306 zobrazení | 5 odpovědí

Z tisku jsem se dozvěděl,že se vypouští bahnem zanesená a 100 let nevypuštěná voda.Tam se asi objeví kapitálni ryby.Když budete mít cestu kolem pošlete nějaké foto,nebo nějaké zprávy.

Švardův lom - Bradlec necteno

22.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 4.306 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s lovem pstruhů na tomhle revíru?

Lov jesetera pod ledem necteno

9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 4.304 zobrazení | 26 odpovědí

Lov jesetera pod ledemZačal jsem se zajímat o ulovení jesetera pod ledem.

Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.

Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.

Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!

Naviják na přívlač necteno

18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.304 zobrazení | 24 odpovědí

Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.302 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

Soukromý revír-podmínky necteno

5.10.2012 | pantoflickova | Legislativa | 4.299 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, prosím o radu ohledně zřízení soukromého rybářského revíru. Mohu jako registrovaný zemědělský podnikatel v rámci své živnosti provozovat na rybníku ve svém vlastnictví prodej povolenek pro sportovní rybolov ? Jaké jsou případné další legislativní požadavky? Děkuji za odpovědi.