Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vlasec(šňůra) Fireline, dobrá investice???? necteno

5.8.2005 | Yuri | Feeder | 4.287 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o nápadu koupit tento vlasec o průměru 0,10 mm a nosnosti zhruba 3,64 kg na cívku o kapacitě 300 m/0,10mm. Je to výhodná investice? Ptám se hlavně těch co mají s touto šňůrou zkušeno. Prosím o co nejvíc odpovědí. Díky Yuri

Echolot-držák sondy na zrcadlo lodi necteno

27.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 4.286 zobrazení | 1 odpověď

Mám jednu zkušenost s držákem sondy echolotu,výrobce-Albastar.V ob­chodech je nabízen i jako držák „UNIVERZÁLNÍ“, ale pozor!!! i na jeho obalu je uvedeno jen EAGLE a LOWRENCE.Moje sonda od zakoupeného HUMMINBIRDU se do spodní části držáku nevešla.Vyšešil jsem to úpravou držáku sondy otočením upínáku o 90° a k tomu jsem přidělal plastový držák na loď dodávaný společně k echolotu.Po mé úpravě jsem pravděpodobně přišel o záruku na hliníkový držák sondy,ale vracet se mi ho po tomto zjištění nechtělo.Risknul jsem tu úpravu.Takže pozor na to!! Univerzální není!!Je určen pouze k Eaglu a Lowrencu.

silon CARBOTEX necteno

12.7.2005 | radekzatec | Navijáky | 4.285 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo zkušennost s tímto silonem. Rád bych jej koupil a vyzkoušel, ale přecejenom radeji si nechám od nekoho poradit. jedná se mi o průměr 30 nebo 32. Určení pro lov kaprů na Boilis. Díky předem rad si nechám poradit i třeba jiný Silon. Tohoto času používam BYRON průměr 28 a jsem spokojen ale rad bych pri obdobném průměru zvýšil nosnost.

jaký prut necteno

29.9.2010 | deniiis | Vaše názory | 4.281 zobrazení | 27 odpovědí

dobrý den jsem začínajíci rybář a chtělů bych poradit s prutem zatím vlastním jenom mivardi spectrum cross telecarp a sem celkem spokojen ale s druhým prutem váhám jestli si mám koupit stejný nebo dokonce mi kamarád poradil že skvělý je feeder.hledám nějaký prut do 2 000Kč.děkuji za radu. LOVU ZDAR!

Bojka ROB-U1 / zkušenosti necteno

15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.281 zobrazení | 12 odpovědí

Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč

Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers

Díky za odpověď
Pilot

Lov sumce přívlačí necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.280 zobrazení | 10 odpovědí

Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg

schimano necteno

25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.274 zobrazení | 8 odpovědí

potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.

Polsko a RŘ necteno

24.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 4.273 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Mám pár otázek na Polsko a byl bych celkem rád pokud by mi někdo mohl poradit a pomoct Cena týdenní „hostovačky“ na Mazurech ? Je možno stanovat u vody ? Denní doby lovu ryb ? Míry základních druhů ryb ? Denní počty (váhy) ponechaných ryb ? Počet prutů ? Rozdělávání ohňů ? Jestli se dá koupit „hostovačka“ i bez ryb. lístku ? Co musí mít lovící u sebe ?? ( myslí jako, že je povinné, že musí mít každý podběrák, vezírek, pean…. ) Celoročně hájené ryby ?? Místa lovu ?? ( např. že se nesmí chytat x metrů od … , z místa …. ) Uchovávání ryb ??

Dík

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.267 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

Plumlovská přehrada necteno

24.9.2009 | mycek | Domácí revíry | 4.262 zobrazení | 5 odpovědí

Z tisku jsem se dozvěděl,že se vypouští bahnem zanesená a 100 let nevypuštěná voda.Tam se asi objeví kapitálni ryby.Když budete mít cestu kolem pošlete nějaké foto,nebo nějaké zprávy.

Liberecká přehrada necteno

5.2.2015 | štička17 | Ostatní ryby | 4.261 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo jaké druhy ryb jsou na liberecké přehradě?předem díky za odpoveď

Boleni? necteno

18.8.2005 | Tomash | Muškaření | 4.258 zobrazení | 2 odpovědi

Zajímalo by mě, jak dlouho se dají chytat boleni na řece na hladinové popy? Prosím hlavně jirise, aby se vyjádřil, néboť o jeho bolenářských kvalitách není pochyb

Naviják na přívlač necteno

18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.257 zobrazení | 24 odpovědí

Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady

Dovolená na Moravě necteno

28.5.2008 | Krupp | Domácí revíry | 4.256 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych Vás poprosit o jakoukoli radu nebo tip kam v létě na ryby (myslel jsem řeky Moravu nebo Dyje). Jsem z Hradce Králové a chtěl bych se v létě vydat na rybářskou dovolenou a tímto bych Vás chtěl poprosit o ušetření času s hledáním místa. Díky

Kapacita cívky necteno

6.2.2009 | doc | Položená | 4.253 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte kde bych našel tabulku,ve které by byl přepočet podle průměru vlasce.Mám cívku na 410m při síle 0,35.Apotřeboval bych vědět,kolik na ni dám 0,50.

Jak (ne)chytit kachnu necteno

13.5.2009 | Kratylos | chytej.cz | 4.252 zobrazení | 7 odpovědí

je to asi tři nebo čtyři roky jsem seděl na rybníku Papež na Dobříši,v té době tam brali líni,sice nebyli velcí ale člověk si zachytal,tenkrát jsem začínal s rybařinou a tak mne doprovázela tchýně,která mne ostatně k rybaření přivedla,jako obvykle jsem nandal nástrahu,protože jsem chtěl přinést něco jiného než lína tak jsem dal na háček kuličku scopex oranžová barva zářila ve slunci když jsem nahazoval svým starým duralákem který se náhle ohnula šňůra odlétala do neznáma,sekl jsem.utahl brzdu a začal točit.Pot ze mne lil,prut našponovaný k prasknutí,a řev chyceného kačera ,když jsem ho dotáhl na břeh musel jsem ho vyřezat ze šňůry háček vyndat ze zobáku,a vyslechnout několik poznámek ,jestli má míru,abych si vzal jeho šupinu,nebo že mi splní tři přání.Dodnes když vydím kačera za letu tak nenahazuji a snažím se i odehnat od sebe plovoucí,neboť mne to tenkrát vyšlo na 1300kč.

bezdrátový echolot necteno

7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.251 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://na­kupte.eu/bezdra­tovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/

VN Kořensko necteno

26.6.2012 | morcák | Domácí revíry | 4.251 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj všem chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s kaprařinou na VN Kořensku.. jedu tam letos poprvé.Děkuju :)

Sumec - pletenka Dyneema Cat od Vágnera necteno

2.12.2005 | xycht | Sumcařina | 4.251 zobrazení | 16 odpovědí

Máte někdo zkušenosti se šňůrou Dyneema Cat od Vágnera? Podle údajů v obchodě má průměr 0.50mm – 70kg (bílá barva). Díky

pohlaví ryb necteno

20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.250 zobrazení | 8 odpovědí

omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)