Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybářská stráž zrušená?!!?!!
17.6.2007 | Tumi | Legislativa | 4.444 zobrazení | 29 odpovědí
Dneska jsem byl chytat ryby a přišli tam 4 lidi co měli dva pruty a na nich velký planda¨vky pruty si furt přehazovali že už ani nebylo poznat kdo vlastně má povolenku nebo nemá jestli ji vůbec někdo měl a v tom jeden chytl okouna mohl mít tak 35 cm říkal jsem si co s ním udělá a tak jsem s echvíli koukal vzal ho a hodil na zem koukal jsem na to jako blbej a oni v klidu dál chytali pak chytl štiku ta měla tak 40 pže jsem včera chytl štiku která měla 52 a měl jsem to ještě v oku a on ji taky hodil na zem k tomu okounovi co už tam ležel asi 30 minut pak ještě asi 15 minut chytali a nakonec to zabalili a šli dom jeden z nich vzal štiku i okouna do jedný ryku což svědčí o tom že nebyli nijak velcí a šel.když ryby vytáhli vůbec nic nezapisovali natož je zabíjet, a tak s eptám jestli vůbec chodí rybářská stráž a kontroluje já odobně jsem ji už dva roky nepotkal.....
silon CARBOTEX
12.7.2005 | radekzatec | Navijáky | 4.444 zobrazení | 3 odpovědi
Máte nekdo zkušennost s tímto silonem. Rád bych jej koupil a vyzkoušel, ale přecejenom radeji si nechám od nekoho poradit. jedná se mi o průměr 30 nebo 32. Určení pro lov kaprů na Boilis. Díky předem rad si nechám poradit i třeba jiný Silon. Tohoto času používam BYRON průměr 28 a jsem spokojen ale rad bych pri obdobném průměru zvýšil nosnost.
Woblery Salmo
22.9.2005 | bizkit | Přívlač | 4.443 zobrazení | 10 odpovědí
hojky! Ma napadlo sa spytat ci mate niekto skusenosti s woblermy znacky salmo? Zakupil som si ich niekolko a zatial som nan chytil len maleho candata a ostrieza. Daju sa zakupit aj v Brne?
Jak na boleny.
2.6.2005 | rybar11 | Dravci | 4.443 zobrazení | 18 odpovědí
Dnes ráno jsem byl u jedné přehrydy a z hráze jsem viděl pod sebou 10 bolenů, tak 60–90. Byli všude.
Rád bych si na tu přehradu zajel a nějakého zkusil. mám však problém, v životě jsem boleny nechytal a ani nechytil. Nevíte jaký osvědčený způsob se dá použít přesně na boleny?
PS: Pokud budete uvádět vláčecí nástrahu, uveďte prosím barvu, hnmotnost, značku a třeba i přibližnou cenu.
D.A.M
7.2.2006 | Petas | Navijáky | 4.442 zobrazení | 6 odpovědí
Nemáte někdo zkušenost s těmito navijáky. D.A.M QUICK ATP RD Chrome 850 RD nebo QUICK SPACE 950 RD Metall
Liberecká přehrada
5.2.2015 | štička17 | Ostatní ryby | 4.441 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo jaké druhy ryb jsou na liberecké přehradě?předem díky za odpoveď
Granule KP2
5.9.2006 | downhillbiker | Kaprařina | 4.441 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj,chtěl sem se zeptat, jestli někdo nevíte kde by se dali sehnat tyhle granule KP2?Pořípadě jestli nemáte někdo nějakej odkaz na výrobce nebo prodejce?Předem děkuji za odpověď!
Rujána
19.1.2013 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.435 zobrazení | 1 odpověď
Rád bych sehnal nějaké informace o rybolovu na Německém ostrově Rujáná.Konkrétně se mě jedná o zátoku Velký Jasmunder.
4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře
9.2.2005 | z | Ryby | 4.435 zobrazení | 25 odpovědí
V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?
Humminbird matrix 17x ?!?
13.9.2009 | skundiii | Sumcařina | 4.433 zobrazení | 4 odpovědi
Chci se zeptat jestli je tento echolot dostačující k lovu fousatejch pomocí vábničky? Díky za odpověď!!!
Pletenka-vlasec
22.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 4.432 zobrazení | 23 odpovědí | upravit
Vím, že se to tady řešilo dokonce v duelu náčiní. Ale přesto mi to nedalo abych se nezeptal.Včera jsem mluvil s jedním závodníkem a ten mi řekl, že je docela zhovadilost používat pletenku jako koncový návázec při vláčení. Já osobně mám na pstruhy letos poprvé nachystanou pletenku 0,08 zkoušel jsem to včera na nekmenovaném soukromém stojáku a drží to fest při vázce jsem ohnul háček a jiga vytáhl. Takže z tohohle hlediska nesrovnatelně v poho. Oproti techniu 0,16, ale on mi říkal že pletenka je pod vodou vidět, zatímco vlasec ne. To mě dost zarazilo u pstruhů na řece by to byl fatální problém. Já si dovčera myslel, že rozhoduje průměr. Díky za názory a vysvětlení. Samozřejmě můžu tam dát karabinku a návazec, ale to bych zase přišel o pevnost? Ahoj JacobK
Jaký naviják???
16.12.2004 | Rico | Přívlač | 4.431 zobrazení | 29 odpovědí
Můžete mi někdo poradit podle čeho se mam orientovat , když si chci koupit navijám na vláčák?
dva kusy ryb / den
31.8.2007 | ??? | Legislativa | 4.430 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
V radu je napsano, ze si denne muzeme vzit maximalne 7Kg, okay. Ale pak nechapu tuto vetu – "V tomto ulovku smi byt nejvyse dva ulovky kapra, stiky, candata, bolena, sumce nebo jejich kombinace…
Co si pod tim mam predstavit? Ze z vyse vyjmenovanych ryb si mohu odnest pouze dva kusy (i kdyby dohromady meli mnohem mene nez 7Kg)? Takze maximalne dva kapry, nebo dve stiky – nebo 1 stiku a 1 kapra – nikdy ne vic, chapu to dobre?
A jine? Treba cejnu muzu vzit pet, pokud se vejdou do tech 7 kg?
Toto je myslim v radu popsano dost spatne – osvetli mi to tu nekdo na pravou miru? diky moc
PS: Ryby si domu odnasim jen vyjimecne, ale rad bych vedel jak to je…
Muškařské pruty Greys
20.12.2006 | FABi | Muškaření | 4.430 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím poradte mi prosím, kde se teď dají v ČR koupit muškařské pruty Greys.
Multiplikator
8.11.2013 | daveked | Dravci | 4.429 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chci se zeptat chci si koupit multiplikátor Ryobi
Ixorne Aquila CF UL LH a nemam moc zkusenosti s multiplikatory a nevim jestli
je vhodný na normalni přívlacový prut daiwa infinity q 2.40 5–20 jak je to
se sedlem jestli tam miltik dam nebo ne prosim poradte :-)
Na slapech nuda
31.5.2011 | borufka | Vaše názory | 4.429 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdárek rybáři. Poraďte jak to bere na orlíku. Jaké místa jsou tam dobré. Byl jsem na slapech celý víkend a měl jsem tam sotva 3 záběry.Díky za rady.
lov uhoře
17.5.2009 | recek | Položená | 4.429 zobrazení | 3 odpovědi
Máte nekdo nejake skusenosti slovem uhore na Lužnici konkretne v Bechyni 421033 Lužnice 2 nebo 421060 Smutná 1
Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak!
10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.429 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!doporučuju!
Bojka ROB-U1 / zkušenosti
15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.425 zobrazení | 12 odpovědí
Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč
Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers
Díky za odpověď
Pilot
Vlasec(šňůra) Fireline, dobrá investice????
6.8.2005 | Yuri | Feeder | 4.425 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o nápadu koupit tento vlasec o průměru 0,10 mm a nosnosti zhruba 3,64 kg na cívku o kapacitě 300 m/0,10mm. Je to výhodná investice? Ptám se hlavně těch co mají s touto šňůrou zkušeno. Prosím o co nejvíc odpovědí. Díky Yuri