Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rujána necteno

19.1.2013 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.203 zobrazení | 1 odpověď

Rád bych sehnal nějaké informace o rybolovu na Německém ostrově Rujáná.Konkrétně se mě jedná o zátoku Velký Jasmunder.

Boleni? necteno

18.8.2005 | Tomash | Muškaření | 4.202 zobrazení | 2 odpovědi

Zajímalo by mě, jak dlouho se dají chytat boleni na řece na hladinové popy? Prosím hlavně jirise, aby se vyjádřil, néboť o jeho bolenářských kvalitách není pochyb

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.200 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

pohlaví ryb necteno

20.12.2007 | knecht | Ryby | 4.198 zobrazení | 8 odpovědí

omlouvám se, jestli je to blbej dotaz, ale každou chvíli někdo někam píše, že chytil jikrnačku, mlíčáka – jak se to dá poznat, když nejsou ve tření?Našel jsem nějaké poznávací znaky u lína a potočáka, ale co ostatní ryby?A odpovědi typu abych rybu vyvrhnul neberu:-)

rodpod vs tripod necteno

18.2.2011 | pablos | Ostatní nádobíčko | 4.196 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Zdravím všechny nadšence rybařiny. Začíná skoro nová sezóna a já po dlouhé době chci přejít z obyčejných vidliček na stojan. Ale nevím zda jsou lepší rodpody a nebo tripody. Mohl by jste mi někdo poradit? a na co koukat při výběru?

Sumec - pletenka Dyneema Cat od Vágnera necteno

2.12.2005 | xycht | Sumcařina | 4.195 zobrazení | 16 odpovědí

Máte někdo zkušenosti se šňůrou Dyneema Cat od Vágnera? Podle údajů v obchodě má průměr 0.50mm – 70kg (bílá barva). Díky

Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů necteno

6.12.2010 | rastos | Ostatní nádobíčko | 4.193 zobrazení | 10 odpovědí

zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik

Dírky v západních čechách necteno

16.1.2006 | Láďa_vydra | Rybaření na dírkách | 4.193 zobrazení | 8 odpovědí

Poradí někdo kde se dá chytat na dírkách na Plzeňsku a Karlovarsku??

vláčení feeder prutem necteno

13.6.2005 | des | Pruty | 4.193 zobrazení | 10 odpovědí

zajímá mne Vaše zkušenost s vláčením feeder prutem, nástrahy atd.

Slezská Harta necteno

21.1.2006 | frenki | Ryby | 4.192 zobrazení | 23 odpovědí

Hledám Vláčkaře, který by se mnou jel v letních měsících vláčet na Slezskou Hartu na jeden týden. Z lodky i ze břehu. děkuji za nabídky.

schimano necteno

25.6.2006 | judas.d | Kaprařina | 4.190 zobrazení | 8 odpovědí

potřebuji poradit přemišlím nat koupí prutu líbí se my dva ato but hyperlop nebo catana máte někdo skušenosti stěmito pruti nemůžu se rozhodnout.

Přívlač na jižní Moravě (kraj) necteno

30.8.2006 | JarKoto | Přívlač | 4.187 zobrazení | 6 odpovědí

Mohl by mi někdo zkusit poradit nějaký revír na jiní Moravě na přívlač – začínám s přívlačí a Chtěl bych jít hlavně na štiky. V mojí výbavě převládají rotačky (křidýlko do 5 cm-vel.5) a woblery 7 – 10 cm + pár twisterů kolem 7 cm.

Dovolená na Moravě necteno

28.5.2008 | Krupp | Domácí revíry | 4.184 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych Vás poprosit o jakoukoli radu nebo tip kam v létě na ryby (myslel jsem řeky Moravu nebo Dyje). Jsem z Hradce Králové a chtěl bych se v létě vydat na rybářskou dovolenou a tímto bych Vás chtěl poprosit o ušetření času s hledáním místa. Díky

Prosím o radu-plavaná, boloňéza necteno

1.8.2005 | G.Lubin | Plavaná | 4.184 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych poprosit o váš názor a radu. Chtěl bych zkusit plavanou. Uvažuji o koupi boloňézky. Chtěl bych chytat na vodách typu řek Morava a Dyje. Nevím ale, jak dlouhou boloňézu bych měl koupit. Myslíte, že by stačili třeba i jen 4 metry? Moc tomu nerozumím, v plavačce jsem záčátečník. Děkuji za pochopení:-) a za vaše rady.

Naviják na přívlač necteno

18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.183 zobrazení | 24 odpovědí

Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady

Liberecká přehrada necteno

5.2.2015 | štička17 | Ostatní ryby | 4.182 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo jaké druhy ryb jsou na liberecké přehradě?předem díky za odpoveď

Vranov necteno

23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.181 zobrazení | 9 odpovědí

Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???

prut necteno

23.12.2007 | | Muškaření | 4.179 zobrazení | 23 odpovědí

chtěl bych se zeptat jestli se dá muškařský neviják se šnůrou dát na vláčkařský prut shimano 10–30g.sem začátečník a peníze nekradu :-D

Kapacita cívky necteno

6.2.2009 | doc | Položená | 4.178 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte kde bych našel tabulku,ve které by byl přepočet podle průměru vlasce.Mám cívku na 410m při síle 0,35.Apotřeboval bych vědět,kolik na ni dám 0,50.

Nástraha na KAPRY necteno

20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.175 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)