Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rujána necteno

19.1.2013 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.109 zobrazení | 1 odpověď

Rád bych sehnal nějaké informace o rybolovu na Německém ostrově Rujáná.Konkrétně se mě jedná o zátoku Velký Jasmunder.

Dotaz-pruty TRIANA necteno

14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.106 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?

Plavačkový prut necteno

15.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 4.103 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat stačí mi do začátku prut Zebco Cool 5m 7–25g Cena:379 Cena je to hlavní co mě zaujmulo jesi je tendle na něco aspon na rok díky všem.

Prúty s chvejivou špicou necteno

3.6.2005 | RASTOK | Pruty | 4.103 zobrazení | 21 odpovědí

Ktorá firma okrem Jaxona má v ponuke pruty s chvejivou špicou ? Za odpovede vopred ďakujem.

Sumci na Orlíku (Radava) necteno

17.6.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 4.099 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema, nebo jinejma dravcema či kaprama z Radavy. Díky moc :)

Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí necteno

7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.098 zobrazení | 12 odpovědí

V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.

Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců? necteno

28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.098 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,ma­teriál,zpraco­vání,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....

prut na sumce necteno

19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.096 zobrazení | 16 odpovědí

prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky

Privátní revír Mrhal(u Budějic) necteno

12.2.2006 | bubu | Domácí revíry | 4.094 zobrazení | 11 odpovědí

V létě mám naplánovanou dovolenou u rybníku Mrhal, tak by mně zajímaly Vaše názory na kvalitu tohoto revíru. Povolenka na týden 1500. Nejsem rybožravec,ryby pouštím. Díky za reakce.

Kam na PARMY na JM ? necteno

9.11.2006 | MiK | Ostatní ryby | 4.093 zobrazení | 14 odpovědí

Chodím na řeku teprve první rok. Mám to dost daleko, proto mých návštěv není zase tolik, kolik bych si přál. V létě to zase není takový problém, ale s poklesem teploty ? Poraďte kam na Moravu, Svratku…( Parmy zásadně pouze fotím a pouštím )

candáti-noční přívlač necteno

7.6.2004 | Jindra5 | Dravci | 4.093 zobrazení | 4 odpovědi

Za chvílu nám to začne-chodíte taky večer vláčet na kandáta, co???

Já jo, vláčím Wobléra-10 čísel- 3–5 záběrů za večer na mělčinách, už mi zdrhnul i jeden metrový

konopí necteno

4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.092 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak

Podvodní zvukové splávky necteno

16.9.2004 | palcat | Ostatní nádobíčko | 4.092 zobrazení | 13 odpovědí

Jáké jsou vaše letošní úlovky na tenhle systém lovu a jaké jsou vaše zkušenosti s podvodním splavkem.

Rybník Příkop necteno

17.5.2006 | Kulik | Ryby | 4.091 zobrazení | 4 odpovědi

Vážení, mám prosbu, kdo chytal na tomto revíru a může mi poskytnout informace o zarybněnosti, druhu ryb, co byla jeho nejúspěšnější nástraha, druh rybolovné techniky, která část rybníka byla nejlepší na kapry, štiky, candáty a případně i jiné poznatky. Děkuji a Petrův zdar, Kulik.

Náhradní tyče k bivaku necteno

1.12.2005 | kulin | Ostatní nádobíčko | 4.088 zobrazení | 4 odpovědi

Nevíte náhodou někdo,kde bych mohl koupit náhradní tyče k bivaku?Původní praskly a potřeboval bych nějaký pevnější. Díkas fšem

Pomoc výběrem prutu a navijáku na UL přívlač necteno

4.8.2015 | Alum | Pruty | 4.087 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych pomocis výběrem. Rozhoduji se mezi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-13m-4-12g a http://www.velka-ryba.cz/…m-2-15g.html .A teď navijáky. NA tyhle jsem koukal já:ABU GARCIA Cardinal 103i FD , Dragon GUIDE FD820i , Team Dragon FD720iX , DRAGON Viper FD820i , DRAGON Enigma FD520i , ABU GARCIA Orra S 10S.Jinak je to na užší řeku, spíše mělčí, hloubka okolo 40–60 cm.Někde hlubší tůňky.Jsou tam hlavně pstruzi a okouni.Děkuji

Motorový agregát? popřipadě bateriový necteno

3.5.2008 | hadjan | Ostatní nádobíčko | 4.085 zobrazení | 4 odpovědi

Hledám nějaké odkazy na Motorové Agregáty k odlovu lososovitých ryb jsem Hospodářem u ČRS MO P..... a snažíme se o zakoupení nového loviciho agregátu nejlépe motorového na záda pokud by někdo věděl o nějakém odkazu kde by se dal sehnat a skouknout na internetu popřipadě zakoupit předem děkuji když tak napište meil hadjan@seznam.cz

Kdy letos poprvé na ryby? necteno

1.1.2006 | Gagi | Ryby | 4.085 zobrazení | 22 odpovědí

Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?

lov uhoře necteno

17.5.2009 | recek | Položená | 4.084 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo nejake skusenosti slovem uhore na Lužnici konkretne v Bechyni 421033 Lužnice 2 nebo 421060 Smutná 1

Které organizace si mastí kapsu? necteno

24.6.2007 | 63.Vašek | Legislativa | 4.084 zobrazení | 30 odpovědí

Jak již nadpis naznačuje kdo si mastí kapsu.Zajímalo by mě která z organizací splňuje zarybňovací plán který je dán Č.R.S. o co jde jezdím hodně na ryby a převážně na písáky okolí Hradce Králové a také na rybníky a pokud mohu hodnotit tak co se týká zarybnění nejlépe je na tom Rozkoš pokud beru zarybnění také zde se prodávají pozemky kde je psáno vstup jen na povolení majitele a kam si sednu za čtyři nebo deset let?.Co vím tak Roudnický písák je prodán soukromníkovi co vedle těží písek máme po další vodě z Plačického je rozparcelovaný rybník,kde jde jen o prachy kde si obyčejný rybář neškrtne protože toto místo je k pronajmutí za 3000Kč na rok a zarybnění samozřejmě malé nebo žádné ,Rusek jen sumec štika málo kapr jen veteráni,Obědovice za dvanáct let trvání kolik se tam zarybněnost 2OOks kapra -sádky vedle kam ty ryby jdou ,Mělice velký nápor kempujících rybářů a také ryby jen ty co tam zůstali po zprovoznění a výtěru organizace dostávají za zarybnění na jaře 30000Kč a na podzim 20000Kč dále tabulky vám přikazují na kolik hektarů máte dát kolik ryb a jestli se na revíru uloví 2000ks ryb dejme tomu kapra tak pode tabulek můžete ten rok dát 300ks jaký je toto smysl vždyť ty vody budou bez ryb a je citelně znát když vám tak chybí generace od 35cm až do 60cm a výše kam my rybáři budeme jezdit jedině k soukromníkům kteří si také namastí kapsu jen na úkor něčí neschopnosti něco s tímto udělat.