Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

bezdrátový echolot necteno

7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.248 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://na­kupte.eu/bezdra­tovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/

vláčení feeder prutem necteno

13.6.2005 | des | Pruty | 4.248 zobrazení | 10 odpovědí

zajímá mne Vaše zkušenost s vláčením feeder prutem, nástrahy atd.

lov uhoře necteno

17.5.2009 | recek | Položená | 4.247 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo nejake skusenosti slovem uhore na Lužnici konkretne v Bechyni 421033 Lužnice 2 nebo 421060 Smutná 1

Vranov necteno

23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.247 zobrazení | 9 odpovědí

Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???

Prosím o radu-plavaná, boloňéza necteno

1.8.2005 | G.Lubin | Plavaná | 4.247 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych poprosit o váš názor a radu. Chtěl bych zkusit plavanou. Uvažuji o koupi boloňézky. Chtěl bych chytat na vodách typu řek Morava a Dyje. Nevím ale, jak dlouhou boloňézu bych měl koupit. Myslíte, že by stačili třeba i jen 4 metry? Moc tomu nerozumím, v plavačce jsem záčátečník. Děkuji za pochopení:-) a za vaše rady.

Vábnička - lze použít i ze břehu??? necteno

28.6.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.242 zobrazení | 10 odpovědí

Myslíte, že lze vábničku použít i ze břehu, když na řece nemáte možnost použít loďku? Bude mít takové vábení těsně u břehu účinek? A jak se s takovou vábničkou vlastně zachází aby vydávala ten správný zvuk? Předem dík za Vaše názory.

Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů necteno

6.12.2010 | rastos | Ostatní nádobíčko | 4.240 zobrazení | 10 odpovědí

zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik

dva kusy ryb / den necteno

31.8.2007 | ??? | Legislativa | 4.239 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

V radu je napsano, ze si denne muzeme vzit maximalne 7Kg, okay. Ale pak nechapu tuto vetu – "V tomto ulovku smi byt nejvyse dva ulovky kapra, stiky, candata, bolena, sumce nebo jejich kombinace…

Co si pod tim mam predstavit? Ze z vyse vyjmenovanych ryb si mohu odnest pouze dva kusy (i kdyby dohromady meli mnohem mene nez 7Kg)? Takze maximalne dva kapry, nebo dve stiky – nebo 1 stiku a 1 kapra – nikdy ne vic, chapu to dobre?

A jine? Treba cejnu muzu vzit pet, pokud se vejdou do tech 7 kg?

Toto je myslim v radu popsano dost spatne – osvetli mi to tu nekdo na pravou miru? diky moc

PS: Ryby si domu odnasim jen vyjimecne, ale rad bych vedel jak to je…

prut na sumce necteno

19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.238 zobrazení | 16 odpovědí

prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky

prut necteno

23.12.2007 | | Muškaření | 4.238 zobrazení | 23 odpovědí

chtěl bych se zeptat jestli se dá muškařský neviják se šnůrou dát na vláčkařský prut shimano 10–30g.sem začátečník a peníze nekradu :-D

Sumci na Orlíku (Radava) necteno

17.6.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 4.237 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema, nebo jinejma dravcema či kaprama z Radavy. Díky moc :)

Teleskopy pro začátečníka necteno

14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.236 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-

Lipno - ryby necteno

24.6.2013 | Fidel | Domácí revíry | 4.235 zobrazení | 2 odpovědi

Čau všichni,jedu za týden na týdenní dovolenou na Lipno a chci se zeptat, jak je to tam s rybama letos popřípadně, jak to tam vypadalo loni. Zajímají mě spíše dravci – štiky, candáti, sumci.

Díky

Sumec a sak necteno

29.6.2006 | Rduz | Ryby | 4.233 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s přechováním sumce přes noc v saku na kapry?Mam strach aby sak sumce nějak nepoškodil, předevšim vrstvu slizu.Dik

Dotaz-pruty TRIANA necteno

14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.233 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?

co se děje s Berounkou ? necteno

19.6.2005 | joba | Ryby | 4.231 zobrazení | 20 odpovědí

zajímal by mě názor někoho kdo pravidelně chytá na berounce 6,7. Já tam mám chatu a chytám tam cca 15 let a co se tam děje z rybama to je síla… Nikdy nebyl problém s kaprem,candošem nabo štikou, poslední roky jdou chytit spíš jednotlivý kusy v delším časovým odstupu, víc ryb(pořádných) za víkend je velkej problém hlavně na 7, ryby tam evidentně jsou,ale nikdo je nedokáže vyprovokovat aby žraly,když nepočítám zoufalost s bičem a  červem, bílá ryba do 30 cm je v pohodě. Na tomto úseku jsme se např. vždy báli napíchnout žížalu,protože okamžitě tam byl ježdík,nebo okoun,dnes o okouna nezavadíš, při kolinku okamžitě podoustve a kapříci atd… prostě už tam je jen pěkný prostředí a i zkušený pravidelný rybáři jsou tam nasraný a radši chlastaj u pár metrů vdáleného výčepu(tím to není)

Jakou velikost navijáků Shimano Ultegra??? necteno

7.8.2011 | Shimano911 | Navijáky | 4.230 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím kolegové. Koupil jsem si kaprové pruty Shimano Speed Master 3 lb. Chci je osadit navijáky Shimano Ultegra, ale nevím jakou velikost. Prosím poraďte. Díky.

Muskie v tuzemsku necteno

18.10.2010 | -tom- | Dravci | 4.228 zobrazení | 22 odpovědí

Měl bych otázku, jestli nevíte o nějakých pokusech o vysazení/křížení populární severoamerický Muskie (Muskellunge; Esox masquinongy) u nás. Se sivenama to vyšlo, co tahle cácorka, bylo taky někdy něco?

Zvon na čištění odpadů místo vábničky. necteno

3.5.2014 | Filo | Sumcařina | 4.223 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyvábit sumce zvonem na čištění odpadů. Občas jsem to slýchal od rybářů ,ale chtěl jsem si ověřit jestli nejde jen o povídačku.Předem děkuji za odpovědi.

Značka SPRO necteno

13.5.2005 | Zcuter | Dravci | 4.223 zobrazení | 11 odpovědí

mohli by ste mi poradit zda je tato značka dobrá neboť jsem si koupil naviják této značky a nevím co si s ním můžu dovolit. prosím odpovězte…