Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pletenka-vlasec necteno

22.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 4.350 zobrazení | 23 odpovědí | upravit

Vím, že se to tady řešilo dokonce v duelu náčiní. Ale přesto mi to nedalo abych se nezeptal.Včera jsem mluvil s jedním závodníkem a ten mi řekl, že je docela zhovadilost používat pletenku jako koncový návázec při vláčení. Já osobně mám na pstruhy letos poprvé nachystanou pletenku 0,08 zkoušel jsem to včera na nekmenovaném soukromém stojáku a drží to fest při vázce jsem ohnul háček a jiga vytáhl. Takže z tohohle hlediska nesrovnatelně v poho. Oproti techniu 0,16, ale on mi říkal že pletenka je pod vodou vidět, zatímco vlasec ne. To mě dost zarazilo u pstruhů na řece by to byl fatální problém. Já si dovčera myslel, že rozhoduje průměr. Díky za názory a vysvětlení. Samozřejmě můžu tam dát karabinku a návazec, ale to bych zase přišel o pevnost? Ahoj JacobK

Polsko a RŘ necteno

24.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 4.349 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Mám pár otázek na Polsko a byl bych celkem rád pokud by mi někdo mohl poradit a pomoct Cena týdenní „hostovačky“ na Mazurech ? Je možno stanovat u vody ? Denní doby lovu ryb ? Míry základních druhů ryb ? Denní počty (váhy) ponechaných ryb ? Počet prutů ? Rozdělávání ohňů ? Jestli se dá koupit „hostovačka“ i bez ryb. lístku ? Co musí mít lovící u sebe ?? ( myslí jako, že je povinné, že musí mít každý podběrák, vezírek, pean…. ) Celoročně hájené ryby ?? Místa lovu ?? ( např. že se nesmí chytat x metrů od … , z místa …. ) Uchovávání ryb ??

Dík

Ubytovaní v Brně necteno

22.11.2017 | kakadril | Ubytování | 4.348 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím Vás o radu. Chystám se příští sezonu kouknout do Brna na ryby. Kromě přehrady, kde se dá ubytovat jsem našel i totok http://www.kadlcuvmlyn.cz/ubytovani-brno . Je to v Mariánským údolí. Jsou tam hnedka vedle dvě jezera. Dá se tam něco chytnout z dravců? Nebo je to jen kaprařina? Díky za info.

Nástraha na KAPRY necteno

20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.348 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)

Bojka ROB-U1 / zkušenosti necteno

15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.345 zobrazení | 12 odpovědí

Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč

Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers

Díky za odpověď
Pilot

Multiplikator necteno

8.11.2013 | daveked | Dravci | 4.344 zobrazení | 4 odpovědi

MultiplikatorAhoj chci se zeptat chci si koupit multiplikátor Ryobi Ixorne Aquila CF UL LH a nemam moc zkusenosti s multiplikatory a nevim jestli je vhodný na normalni přívlacový prut daiwa infinity q 2.40 5–20 jak je to se sedlem jestli tam miltik dam nebo ne prosim poradte :-)

Náhradní tyče k bivaku necteno

1.12.2005 | kulin | Ostatní nádobíčko | 4.342 zobrazení | 4 odpovědi

Nevíte náhodou někdo,kde bych mohl koupit náhradní tyče k bivaku?Původní praskly a potřeboval bych nějaký pevnější. Díkas fšem

Naviják na přívlač necteno

18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.339 zobrazení | 24 odpovědí

Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady

Sumci na Orlíku (Radava) necteno

17.6.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 4.336 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema, nebo jinejma dravcema či kaprama z Radavy. Díky moc :)

Kapacita cívky necteno

6.2.2009 | doc | Položená | 4.333 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte kde bych našel tabulku,ve které by byl přepočet podle průměru vlasce.Mám cívku na 410m při síle 0,35.Apotřeboval bych vědět,kolik na ni dám 0,50.

rybareni okoli stockholm necteno

22.4.2015 | lucioperce69 | Přívlač | 4.332 zobrazení | 7 odpovědí

Koncem kvetna jedu pracovne do stokholmu…potre­boval bych nejaky info k pravidlum nejaky rybarsky rad na malaren hjalmaren…

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.332 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

Zvon na čištění odpadů místo vábničky. necteno

3.5.2014 | Filo | Sumcařina | 4.330 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyvábit sumce zvonem na čištění odpadů. Občas jsem to slýchal od rybářů ,ale chtěl jsem si ověřit jestli nejde jen o povídačku.Předem děkuji za odpovědi.

Nejúspěšnější boilies? necteno

21.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 4.330 zobrazení | 4 odpovědi

Jaké si myslíte,že je momentalně nejlepší boilie na lov velkých kaprů ve vodě,která má teplotu okolo 24stupňů?

slatina libochovice necteno

16.8.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 4.329 zobrazení | 4 odpovědi

nebyl někdo chytat v tédle době na revíru slatina u libochovic? jak tam jdou ryby?jak velké? kolik tam je rybářů? a tak dále.

prut na sumce necteno

19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.323 zobrazení | 16 odpovědí

prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky

Vábnička - lze použít i ze břehu??? necteno

28.6.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.323 zobrazení | 10 odpovědí

Myslíte, že lze vábničku použít i ze břehu, když na řece nemáte možnost použít loďku? Bude mít takové vábení těsně u břehu účinek? A jak se s takovou vábničkou vlastně zachází aby vydávala ten správný zvuk? Předem dík za Vaše názory.

Teleskopy pro začátečníka necteno

14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.322 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-

vláčení feeder prutem necteno

13.6.2005 | des | Pruty | 4.321 zobrazení | 10 odpovědí

zajímá mne Vaše zkušenost s vláčením feeder prutem, nástrahy atd.

Chytání na Baťově kanále necteno

28.11.2004 | jake | Domácí revíry | 4.320 zobrazení | 6 odpovědí

Zajímalo by mně, zda má někdo zkušenosti s chytáním na Baťově kanále v revíru MORAVA 10?