Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Pletenka-vlasec
22.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 4.350 zobrazení | 23 odpovědí | upravit
Vím, že se to tady řešilo dokonce v duelu náčiní. Ale přesto mi to nedalo abych se nezeptal.Včera jsem mluvil s jedním závodníkem a ten mi řekl, že je docela zhovadilost používat pletenku jako koncový návázec při vláčení. Já osobně mám na pstruhy letos poprvé nachystanou pletenku 0,08 zkoušel jsem to včera na nekmenovaném soukromém stojáku a drží to fest při vázce jsem ohnul háček a jiga vytáhl. Takže z tohohle hlediska nesrovnatelně v poho. Oproti techniu 0,16, ale on mi říkal že pletenka je pod vodou vidět, zatímco vlasec ne. To mě dost zarazilo u pstruhů na řece by to byl fatální problém. Já si dovčera myslel, že rozhoduje průměr. Díky za názory a vysvětlení. Samozřejmě můžu tam dát karabinku a návazec, ale to bych zase přišel o pevnost? Ahoj JacobK
Polsko a RŘ
24.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 4.349 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Mám pár otázek na Polsko a byl bych celkem rád pokud by mi někdo mohl poradit a pomoct Cena týdenní „hostovačky“ na Mazurech ? Je možno stanovat u vody ? Denní doby lovu ryb ? Míry základních druhů ryb ? Denní počty (váhy) ponechaných ryb ? Počet prutů ? Rozdělávání ohňů ? Jestli se dá koupit „hostovačka“ i bez ryb. lístku ? Co musí mít lovící u sebe ?? ( myslí jako, že je povinné, že musí mít každý podběrák, vezírek, pean…. ) Celoročně hájené ryby ?? Místa lovu ?? ( např. že se nesmí chytat x metrů od … , z místa …. ) Uchovávání ryb ??
Dík
Ubytovaní v Brně
22.11.2017 | kakadril | Ubytování | 4.348 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím Vás o radu. Chystám se příští sezonu kouknout do Brna na ryby. Kromě přehrady, kde se dá ubytovat jsem našel i totok http://www.kadlcuvmlyn.cz/ubytovani-brno . Je to v Mariánským údolí. Jsou tam hnedka vedle dvě jezera. Dá se tam něco chytnout z dravců? Nebo je to jen kaprařina? Díky za info.
Nástraha na KAPRY
20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.348 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)
Bojka ROB-U1 / zkušenosti
15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.345 zobrazení | 12 odpovědí
Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč
Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers
Díky za odpověď
Pilot
Multiplikator
8.11.2013 | daveked | Dravci | 4.344 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chci se zeptat chci si koupit multiplikátor Ryobi
Ixorne Aquila CF UL LH a nemam moc zkusenosti s multiplikatory a nevim jestli
je vhodný na normalni přívlacový prut daiwa infinity q 2.40 5–20 jak je to
se sedlem jestli tam miltik dam nebo ne prosim poradte :-)
Náhradní tyče k bivaku
1.12.2005 | kulin | Ostatní nádobíčko | 4.342 zobrazení | 4 odpovědi
Nevíte náhodou někdo,kde bych mohl koupit náhradní tyče k bivaku?Původní praskly a potřeboval bych nějaký pevnější. Díkas fšem
Naviják na přívlač
18.7.2008 | moezzz | Navijáky | 4.339 zobrazení | 24 odpovědí
Jsem vlastníkem přívlačového proutku Fenwick Iron Hawk, 270 cm, 3–15g. Už delší dobu se poohlížím po nějakém slušnějším navijáku, ale pořád si neumím vybrat. Má cenová hranice je někde okolo 4000,– Kč. Preferuju značku Shimano, ale není to podmínka. Díky za rady
Sumci na Orlíku (Radava)
17.6.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 4.336 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema, nebo jinejma dravcema či kaprama z Radavy. Díky moc :)
Kapacita cívky
6.2.2009 | doc | Položená | 4.333 zobrazení | 5 odpovědí
Nevíte kde bych našel tabulku,ve které by byl přepočet podle průměru vlasce.Mám cívku na 410m při síle 0,35.Apotřeboval bych vědět,kolik na ni dám 0,50.
rybareni okoli stockholm
22.4.2015 | lucioperce69 | Přívlač | 4.332 zobrazení | 7 odpovědí
Koncem kvetna jedu pracovne do stokholmu…potreboval bych nejaky info k pravidlum nejaky rybarsky rad na malaren hjalmaren…
Milfa
15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.332 zobrazení | 17 odpovědí
Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Díky,denyg
Zvon na čištění odpadů místo vábničky.
3.5.2014 | Filo | Sumcařina | 4.330 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyvábit sumce zvonem na čištění odpadů. Občas jsem to slýchal od rybářů ,ale chtěl jsem si ověřit jestli nejde jen o povídačku.Předem děkuji za odpovědi.
Nejúspěšnější boilies?
21.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 4.330 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké si myslíte,že je momentalně nejlepší boilie na lov velkých kaprů ve vodě,která má teplotu okolo 24stupňů?
slatina libochovice
16.8.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 4.329 zobrazení | 4 odpovědi
nebyl někdo chytat v tédle době na revíru slatina u libochovic? jak tam jdou ryby?jak velké? kolik tam je rybářů? a tak dále.
prut na sumce
19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.323 zobrazení | 16 odpovědí
prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky
Vábnička - lze použít i ze břehu???
28.6.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.323 zobrazení | 10 odpovědí
Myslíte, že lze vábničku použít i ze břehu, když na řece nemáte možnost použít loďku? Bude mít takové vábení těsně u břehu účinek? A jak se s takovou vábničkou vlastně zachází aby vydávala ten správný zvuk? Předem dík za Vaše názory.
Teleskopy pro začátečníka
14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.322 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-
vláčení feeder prutem
13.6.2005 | des | Pruty | 4.321 zobrazení | 10 odpovědí
zajímá mne Vaše zkušenost s vláčením feeder prutem, nástrahy atd.
Chytání na Baťově kanále
28.11.2004 | jake | Domácí revíry | 4.320 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímalo by mně, zda má někdo zkušenosti s chytáním na Baťově kanále v revíru MORAVA 10?