Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

prut necteno

23.12.2007 | | Muškaření | 4.276 zobrazení | 23 odpovědí

chtěl bych se zeptat jestli se dá muškařský neviják se šnůrou dát na vláčkařský prut shimano 10–30g.sem začátečník a peníze nekradu :-D

slatina libochovice necteno

16.8.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 4.275 zobrazení | 4 odpovědi

nebyl někdo chytat v tédle době na revíru slatina u libochovic? jak tam jdou ryby?jak velké? kolik tam je rybářů? a tak dále.

Vranov necteno

23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.275 zobrazení | 9 odpovědí

Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???

Uzly na FireLine? necteno

27.11.2005 | Prutos | Ryby | 4.271 zobrazení | 13 odpovědí

Známý si nedávno pořídil na štikovou přívlač 0,17mm FireLine. Ztěžuje si že mu praskají uzly. Sám s ní zkušenost namám takže sem mu nedokázal poradit JAKÉ UZLY NA NÍ VÁŽETE VY?

Pomoc výběrem prutu a navijáku na UL přívlač necteno

4.8.2015 | Alum | Pruty | 4.269 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych pomocis výběrem. Rozhoduji se mezi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-13m-4-12g a http://www.velka-ryba.cz/…m-2-15g.html .A teď navijáky. NA tyhle jsem koukal já:ABU GARCIA Cardinal 103i FD , Dragon GUIDE FD820i , Team Dragon FD720iX , DRAGON Viper FD820i , DRAGON Enigma FD520i , ABU GARCIA Orra S 10S.Jinak je to na užší řeku, spíše mělčí, hloubka okolo 40–60 cm.Někde hlubší tůňky.Jsou tam hlavně pstruzi a okouni.Děkuji

rybareni okoli stockholm necteno

22.4.2015 | lucioperce69 | Přívlač | 4.269 zobrazení | 7 odpovědí

Koncem kvetna jedu pracovne do stokholmu…potre­boval bych nejaky info k pravidlum nejaky rybarsky rad na malaren hjalmaren…

Podvodní zvukové splávky necteno

16.9.2004 | palcat | Ostatní nádobíčko | 4.268 zobrazení | 13 odpovědí

Jáké jsou vaše letošní úlovky na tenhle systém lovu a jaké jsou vaše zkušenosti s podvodním splavkem.

Jakou velikost navijáků Shimano Ultegra??? necteno

7.8.2011 | Shimano911 | Navijáky | 4.267 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím kolegové. Koupil jsem si kaprové pruty Shimano Speed Master 3 lb. Chci je osadit navijáky Shimano Ultegra, ale nevím jakou velikost. Prosím poraďte. Díky.

Muskie v tuzemsku necteno

18.10.2010 | -tom- | Dravci | 4.264 zobrazení | 22 odpovědí

Měl bych otázku, jestli nevíte o nějakých pokusech o vysazení/křížení populární severoamerický Muskie (Muskellunge; Esox masquinongy) u nás. Se sivenama to vyšlo, co tahle cácorka, bylo taky někdy něco?

Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí necteno

7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.264 zobrazení | 12 odpovědí

V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.

konopí necteno

4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.264 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak

Náhradní tyče k bivaku necteno

1.12.2005 | kulin | Ostatní nádobíčko | 4.264 zobrazení | 4 odpovědi

Nevíte náhodou někdo,kde bych mohl koupit náhradní tyče k bivaku?Původní praskly a potřeboval bych nějaký pevnější. Díkas fšem

Privátní revír Mrhal(u Budějic) necteno

12.2.2006 | bubu | Domácí revíry | 4.261 zobrazení | 11 odpovědí

V létě mám naplánovanou dovolenou u rybníku Mrhal, tak by mně zajímaly Vaše názory na kvalitu tohoto revíru. Povolenka na týden 1500. Nejsem rybožravec,ryby pouštím. Díky za reakce.

Dotaz-pruty TRIANA necteno

14.3.2004 | hunol | Pruty | 4.261 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Nemáte někdo zkušenosti s pruty TRIANA na položenou?

Značka SPRO necteno

13.5.2005 | Zcuter | Dravci | 4.260 zobrazení | 11 odpovědí

mohli by ste mi poradit zda je tato značka dobrá neboť jsem si koupil naviják této značky a nevím co si s ním můžu dovolit. prosím odpovězte…

LOSOS necteno

21.7.2004 | Prizrak | Lososovité ryby | 4.259 zobrazení | 28 odpovědí

Co si myslíte o vysazování lososů zpět do našich řek?

Chytání na Baťově kanále necteno

28.11.2004 | jake | Domácí revíry | 4.258 zobrazení | 6 odpovědí

Zajímalo by mně, zda má někdo zkušenosti s chytáním na Baťově kanále v revíru MORAVA 10?

Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců? necteno

28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.257 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,ma­teriál,zpraco­vání,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....

Úhoři necteno

29.4.2005 | hosoj | Ostatní ryby | 4.254 zobrazení | 14 odpovědí

Nevím, jestli máte stejnou zkušenost jako já. Každý rok chodím přibližně touhle dobou na úhoře, ale jdou tak týden, dva a pak jako když utne. Záběry spíše sporadické. A to přetrvávácelé léto. Jinak v tom období člověk ani nestíhá chytat dva pruty. Už u vás začali jít???

Desetiletá záruka Sportex necteno

24.6.2012 | osprey | Pruty | 4.253 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny. Kamarádovi napraskl blank vláčecího prutu od Sportexu, na který je desetiletá záruka, ovšem prý po zaregistrování. Prut je starý něco přes 2 roky, takže pár měsíců po klasické záruce.

Máte někdo zkušenost s uplatňováním té desetileté záruky, je možnost ten prut zaregistrovat takhle dlouho po zakoupení?