Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Choulostivý candát
24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.147 zobrazení | 22 odpovědí
Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY
Podvodní zvukové splávky
16.9.2004 | palcat | Ostatní nádobíčko | 4.147 zobrazení | 13 odpovědí
Jáké jsou vaše letošní úlovky na tenhle systém lovu a jaké jsou vaše zkušenosti s podvodním splavkem.
lov uhoře
17.5.2009 | recek | Položená | 4.146 zobrazení | 3 odpovědi
Máte nekdo nejake skusenosti slovem uhore na Lužnici konkretne v Bechyni 421033 Lužnice 2 nebo 421060 Smutná 1
Prúty s chvejivou špicou
3.6.2005 | RASTOK | Pruty | 4.145 zobrazení | 21 odpovědí
Ktorá firma okrem Jaxona má v ponuke pruty s chvejivou špicou ? Za odpovede vopred ďakujem.
Náhradní tyče k bivaku
1.12.2005 | kulin | Ostatní nádobíčko | 4.143 zobrazení | 4 odpovědi
Nevíte náhodou někdo,kde bych mohl koupit náhradní tyče k bivaku?Původní praskly a potřeboval bych nějaký pevnější. Díkas fšem
Pomoc výběrem prutu a navijáku na UL přívlač
4.8.2015 | Alum | Pruty | 4.142 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych pomocis výběrem. Rozhoduji se mezi http://www.rsp-fishing.cz/…-2-13m-4-12g a http://www.velka-ryba.cz/…m-2-15g.html .A teď navijáky. NA tyhle jsem koukal já:ABU GARCIA Cardinal 103i FD , Dragon GUIDE FD820i , Team Dragon FD720iX , DRAGON Viper FD820i , DRAGON Enigma FD520i , ABU GARCIA Orra S 10S.Jinak je to na užší řeku, spíše mělčí, hloubka okolo 40–60 cm.Někde hlubší tůňky.Jsou tam hlavně pstruzi a okouni.Děkuji
Rybník Příkop
17.5.2006 | Kulik | Ryby | 4.142 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení, mám prosbu, kdo chytal na tomto revíru a může mi poskytnout informace o zarybněnosti, druhu ryb, co byla jeho nejúspěšnější nástraha, druh rybolovné techniky, která část rybníka byla nejlepší na kapry, štiky, candáty a případně i jiné poznatky. Děkuji a Petrův zdar, Kulik.
konopí
4.6.2007 | ??? | Kaprařina | 4.141 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
všude čtu jak ryby berou na konopí a tak na Vás mam dotaz v jakém stavu ty semena aplikovat a do čeho je dávat a taky jestli je pražit a jak
Převody hmotnostních jednotek
21.2.2006 | | Přívlač | 4.140 zobrazení | 4 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s převodem hmotnostních jednotek u vrhacích zátěží vláčecích prutů na gramy? Mám BERKLEY – LRS602ML.6' Medium Light Spining Lure 1/8–3/8, Triline 4–8 a netuším kromě délky 1,8m,a „Střední měkkosti“, co to ostatní znamená. Poradíte?
VN Kořensko
26.6.2012 | morcák | Domácí revíry | 4.139 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj všem chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s kaprařinou na VN Kořensku.. jedu tam letos poprvé.Děkuju :)
Privátní revír Mrhal(u Budějic)
12.2.2006 | bubu | Domácí revíry | 4.139 zobrazení | 11 odpovědí
V létě mám naplánovanou dovolenou u rybníku Mrhal, tak by mně zajímaly Vaše názory na kvalitu tohoto revíru. Povolenka na týden 1500. Nejsem rybožravec,ryby pouštím. Díky za reakce.
Kaprářské maratóny.
1.2.2014 | GEERS CZ | Kaprařina | 4.138 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jednu ostrou. Váš
názor na kaprářské maratóny/tzv.závody/ na začátku sezóny.Co to
vlastne přináší a pro koho?
Teleskopy pro začátečníka
14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.137 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-
Nejoblíbenější nástraha
2.9.2005 | ESKY | Ryby | 4.137 zobrazení | 19 odpovědí
Vážení kolegové, pochlubte se vaší nejoblíbenější nástrahou,příchutí, značkou. Já mám nejoblíbenější Chléb obalovaný v cukru, takové barevné kuličky a pak jednoznačně rousnici na položenou a obyčejné strouhankové těsto na plavačku…
Zvon na čištění odpadů místo vábničky.
3.5.2014 | Filo | Sumcařina | 4.136 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyvábit sumce zvonem na čištění odpadů. Občas jsem to slýchal od rybářů ,ale chtěl jsem si ověřit jestli nejde jen o povídačku.Předem děkuji za odpovědi.
Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců?
28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.135 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,materiál,zpracování,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....
Kdy letos poprvé na ryby?
1.1.2006 | Gagi | Ryby | 4.135 zobrazení | 22 odpovědí
Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?
Váhu k vodě? Ano, či ne?
21.7.2005 | saky | Ryby | 4.130 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, zajímalo by mě, co si myslíte o nepsaný povinnosti nosit k vodě váhu (áť už digitální, či mechanickou) s přesností řekněme max. 5%. Je jasný, že tabulky z ryb.řádu se použít nedaj. Osobně mám váhu digitální za 1500,– s přesností 2%. Koupil sem jí kvůli testu těhle tabulek a taky, proto, když si jednou za rok nechám štičku okolo 65, abych ji moh zvážit, když je povinnost zapsat hmotnost. Co ale nechápu je, jak můžete zapsat hmotnost ryby, když jednou má o kilo víc, podruhý míň a Vy tu váhu nemáte. A rybáři, který si ročne od vody odnesou 200ryb- a sou takový! a nemaj váhu- no potěš koště, to pak můžem sumáře vyhazovat, když se budou spracovávat statistiky na to kolik kg ryb se kde ulovilo…
Osobně vážim každou druhou rybu, kterou musim dát do podběráku, kvůli její velikosti (a pak jí pouštim) a ony hmotnostní rozdíli sou vážně obrovský! Jak to děláte Vy, co si ryb odnášíte víc?
Neměla by se zavést podmínka, že pokud půjdu k vodě a nebudu mít ocejchovanou váhu, nesmim si rybu odnýst? Já bych byl pro…
Které organizace si mastí kapsu?
24.6.2007 | 63.Vašek | Legislativa | 4.129 zobrazení | 30 odpovědí
Jak již nadpis naznačuje kdo si mastí kapsu.Zajímalo by mě která z organizací splňuje zarybňovací plán který je dán Č.R.S. o co jde jezdím hodně na ryby a převážně na písáky okolí Hradce Králové a také na rybníky a pokud mohu hodnotit tak co se týká zarybnění nejlépe je na tom Rozkoš pokud beru zarybnění také zde se prodávají pozemky kde je psáno vstup jen na povolení majitele a kam si sednu za čtyři nebo deset let?.Co vím tak Roudnický písák je prodán soukromníkovi co vedle těží písek máme po další vodě z Plačického je rozparcelovaný rybník,kde jde jen o prachy kde si obyčejný rybář neškrtne protože toto místo je k pronajmutí za 3000Kč na rok a zarybnění samozřejmě malé nebo žádné ,Rusek jen sumec štika málo kapr jen veteráni,Obědovice za dvanáct let trvání kolik se tam zarybněnost 2OOks kapra -sádky vedle kam ty ryby jdou ,Mělice velký nápor kempujících rybářů a také ryby jen ty co tam zůstali po zprovoznění a výtěru organizace dostávají za zarybnění na jaře 30000Kč a na podzim 20000Kč dále tabulky vám přikazují na kolik hektarů máte dát kolik ryb a jestli se na revíru uloví 2000ks ryb dejme tomu kapra tak pode tabulek můžete ten rok dát 300ks jaký je toto smysl vždyť ty vody budou bez ryb a je citelně znát když vám tak chybí generace od 35cm až do 60cm a výše kam my rybáři budeme jezdit jedině k soukromníkům kteří si také namastí kapsu jen na úkor něčí neschopnosti něco s tímto udělat.
Motorový agregát? popřipadě bateriový
3.5.2008 | hadjan | Ostatní nádobíčko | 4.128 zobrazení | 4 odpovědi
Hledám nějaké odkazy na Motorové Agregáty k odlovu lososovitých ryb jsem Hospodářem u ČRS MO P..... a snažíme se o zakoupení nového loviciho agregátu nejlépe motorového na záda pokud by někdo věděl o nějakém odkazu kde by se dal sehnat a skouknout na internetu popřipadě zakoupit předem děkuji když tak napište meil hadjan@seznam.cz