Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

LOSOS necteno

21.7.2004 | Prizrak | Lososovité ryby | 4.127 zobrazení | 28 odpovědí

Co si myslíte o vysazování lososů zpět do našich řek?

candáti-noční přívlač necteno

7.6.2004 | Jindra5 | Dravci | 4.127 zobrazení | 4 odpovědi

Za chvílu nám to začne-chodíte taky večer vláčet na kandáta, co???

Já jo, vláčím Wobléra-10 čísel- 3–5 záběrů za večer na mělčinách, už mi zdrhnul i jeden metrový

Největší potočák necteno

23.12.2005 | Budra | Lososovité ryby | 4.125 zobrazení | 25 odpovědí

Stále nemohu chytit kapitálního potočáka. (můj nej je asi 45cm) jakýho máte vy svýho největšího????

Rapala Jointed necteno

30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.124 zobrazení | 29 odpovědí

v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí

Volba prutu a navijáku necteno

12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.121 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi

Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…

NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…

A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…

Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…

Soukromý revír-podmínky necteno

5.10.2012 | pantoflickova | Legislativa | 4.115 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, prosím o radu ohledně zřízení soukromého rybářského revíru. Mohu jako registrovaný zemědělský podnikatel v rámci své živnosti provozovat na rybníku ve svém vlastnictví prodej povolenek pro sportovní rybolov ? Jaké jsou případné další legislativní požadavky? Děkuji za odpovědi.

Výběr navijáku necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.114 zobrazení | 12 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji

Desetiletá záruka Sportex necteno

24.6.2012 | osprey | Pruty | 4.113 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny. Kamarádovi napraskl blank vláčecího prutu od Sportexu, na který je desetiletá záruka, ovšem prý po zaregistrování. Prut je starý něco přes 2 roky, takže pár měsíců po klasické záruce.

Máte někdo zkušenost s uplatňováním té desetileté záruky, je možnost ten prut zaregistrovat takhle dlouho po zakoupení?

nafukovací člun Voyager 500 necteno

30.1.2010 | Sumík | Ostatní nádobíčko | 4.108 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím kolegy,jsem tady na fóru poprvé,tak by mne zajímal Váš názor na nafukovací člun jménem Voyager 500?Pro použití na našich vodách, např.Orlík.Spíše jen k přepravě na lovné místo zavážení nástrah, snad jen občasný lov z něj, např.vláčení.Takže jestly máte nějákou recenzi k němu, budu moc rád.

Rujána vláčka necteno

8.7.2013 | Kopecborec | Přívlač | 4.107 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj, hledáme 3. pohodového parťáka (studenta 18+, nebo někoho kdo tak vypadá kvůli levnější rezervaci ubytování :-)) na společnou rybařinu (vláčka a zase vláčka – štika candoš okoun treska) na Rujánu!!! Vypadl nám bohužel kamarád z rodinných důvodů. Termín 11.7.-15.7. (5 dnů chytání!!!) Máme vše zařízeno- loď, spaní v kempu, doprava mým vlastním autem. Předpokládané konečné náklady cca 5tis.Kč. Nástupní místa čtvrtek Praha (4:00) – Liberec (5:00) Pro bližší info volej nebo SMS Martin 724 689 380

bezdrátový echolot necteno

7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.105 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://na­kupte.eu/bezdra­tovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/

Úhoři necteno

29.4.2005 | hosoj | Ostatní ryby | 4.103 zobrazení | 14 odpovědí

Nevím, jestli máte stejnou zkušenost jako já. Každý rok chodím přibližně touhle dobou na úhoře, ale jdou tak týden, dva a pak jako když utne. Záběry spíše sporadické. A to přetrvávácelé léto. Jinak v tom období člověk ani nestíhá chytat dva pruty. Už u vás začali jít???

candát necteno

20.5.2010 | BAlice | Dravci | 4.099 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den. Prosím, nemohu nikde sehnat malého candáta do studenovodního akvaria, kde mám okouny, perlíny, karase, hrouzky. Měla jsem jednoho a ten mi umřel. Nemáte někdo nějaký typ, kde bych mohla candáta v Praze či okolí koupit?. Děkuji za odpověď. Dr Beranová BAlice @seznam.cz

ramena u Přelouče necteno

12.3.2007 | timbab | Domácí revíry | 4.099 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Loheni­ce,Slavíkovy ostrovy......­........)

Parma necteno

4.7.2004 | overhaul | Ostatní ryby | 4.098 zobrazení | 19 odpovědí

Včera to konečně přišlo-moje první parma. Tak dlouho sem na tu vousatou paní chodil az to vyšlo. Samozřejmě sem ji věnoval svobodu, ale úplně mě to její chytání chytlo. Co vy používáte při lovu parem?Chodíte někdo cíleně na parmy?Díky za rady

Mníci necteno

20.11.2006 | Mirus | Ostatní ryby | 4.096 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jestli se vám daří v těchto měsících chytat mníky a jak ? Dík předem !!!

Streamer - jig hlava necteno

20.6.2005 | msmaso | Přívlač | 4.094 zobrazení | 4 odpovědi

Poradí někdo jak správně navázat streamer s jigovou hlavou,popřípadě postup plus foto jeli to možné a zkušenosti děkuji.

Pletenka-vlasec necteno

22.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 4.092 zobrazení | 23 odpovědí | upravit

Vím, že se to tady řešilo dokonce v duelu náčiní. Ale přesto mi to nedalo abych se nezeptal.Včera jsem mluvil s jedním závodníkem a ten mi řekl, že je docela zhovadilost používat pletenku jako koncový návázec při vláčení. Já osobně mám na pstruhy letos poprvé nachystanou pletenku 0,08 zkoušel jsem to včera na nekmenovaném soukromém stojáku a drží to fest při vázce jsem ohnul háček a jiga vytáhl. Takže z tohohle hlediska nesrovnatelně v poho. Oproti techniu 0,16, ale on mi říkal že pletenka je pod vodou vidět, zatímco vlasec ne. To mě dost zarazilo u pstruhů na řece by to byl fatální problém. Já si dovčera myslel, že rozhoduje průměr. Díky za názory a vysvětlení. Samozřejmě můžu tam dát karabinku a návazec, ale to bych zase přišel o pevnost? Ahoj JacobK

balónková montáž necteno

3.5.2009 | | Sumcařina | 4.091 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.

slatina libochovice necteno

16.8.2007 | pike-007 | Domácí revíry | 4.089 zobrazení | 4 odpovědi

nebyl někdo chytat v tédle době na revíru slatina u libochovic? jak tam jdou ryby?jak velké? kolik tam je rybářů? a tak dále.