Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Choulostivý candát
24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.336 zobrazení | 22 odpovědí
Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY
Plavačkový prut
15.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 4.336 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat stačí mi do začátku prut Zebco Cool 5m 7–25g Cena:379 Cena je to hlavní co mě zaujmulo jesi je tendle na něco aspon na rok díky všem.
Rybník Příkop
17.5.2006 | Kulik | Ryby | 4.336 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení, mám prosbu, kdo chytal na tomto revíru a může mi poskytnout informace o zarybněnosti, druhu ryb, co byla jeho nejúspěšnější nástraha, druh rybolovné techniky, která část rybníka byla nejlepší na kapry, štiky, candáty a případně i jiné poznatky. Děkuji a Petrův zdar, Kulik.
ODHOZOVKA
3.8.2005 | rybar11 | Položená | 4.336 zobrazení | 8 odpovědí
Jako kmen používám vlasec 25 spectrum a jako odhozovku jsem zkusil silon 30 T-rex nebo tak nějak. Dvakrát mně tato odhozovka za týden sklamala, čili tento silon bude pěkný aušus. Jednou mi rupl při záseku v postranním návazci a podruhé u obratlíku v uzlu. Pokaždé jsem mněl na prutu kapra přes 50 takže mně to docela naštvalo, zvlášť když přišel jediný záběr za den.
Proto doporučuji tento silon nepoužívat, prodává se v návinech 300m a je na něm nakreslený tiranosaurus.
Máte podobné zkušenosti se špatnými vlasci, pomozte a varujte ostatní rybáře.
Chytání na jeden prut
10.7.2014 | tomas54 | Domácí revíry | 4.334 zobrazení | 15 odpovědí
Je pravda že v Moravském rybářském svazu mládež do 15let může chytat jen na jeden prut?
Značka SPRO
13.5.2005 | Zcuter | Dravci | 4.332 zobrazení | 11 odpovědí
mohli by ste mi poradit zda je tato značka dobrá neboť jsem si koupil naviják této značky a nevím co si s ním můžu dovolit. prosím odpovězte…
Kdy letos poprvé na ryby?
1.1.2006 | Gagi | Ryby | 4.328 zobrazení | 22 odpovědí
Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?
Které organizace si mastí kapsu?
24.6.2007 | 63.Vašek | Legislativa | 4.326 zobrazení | 30 odpovědí
Jak již nadpis naznačuje kdo si mastí kapsu.Zajímalo by mě která z organizací splňuje zarybňovací plán který je dán Č.R.S. o co jde jezdím hodně na ryby a převážně na písáky okolí Hradce Králové a také na rybníky a pokud mohu hodnotit tak co se týká zarybnění nejlépe je na tom Rozkoš pokud beru zarybnění také zde se prodávají pozemky kde je psáno vstup jen na povolení majitele a kam si sednu za čtyři nebo deset let?.Co vím tak Roudnický písák je prodán soukromníkovi co vedle těží písek máme po další vodě z Plačického je rozparcelovaný rybník,kde jde jen o prachy kde si obyčejný rybář neškrtne protože toto místo je k pronajmutí za 3000Kč na rok a zarybnění samozřejmě malé nebo žádné ,Rusek jen sumec štika málo kapr jen veteráni,Obědovice za dvanáct let trvání kolik se tam zarybněnost 2OOks kapra -sádky vedle kam ty ryby jdou ,Mělice velký nápor kempujících rybářů a také ryby jen ty co tam zůstali po zprovoznění a výtěru organizace dostávají za zarybnění na jaře 30000Kč a na podzim 20000Kč dále tabulky vám přikazují na kolik hektarů máte dát kolik ryb a jestli se na revíru uloví 2000ks ryb dejme tomu kapra tak pode tabulek můžete ten rok dát 300ks jaký je toto smysl vždyť ty vody budou bez ryb a je citelně znát když vám tak chybí generace od 35cm až do 60cm a výše kam my rybáři budeme jezdit jedině k soukromníkům kteří si také namastí kapsu jen na úkor něčí neschopnosti něco s tímto udělat.
Kde ve Východních Čechách na dravce?
20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 4.325 zobrazení | 6 odpovědí
Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?
Rapala Jointed
30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.324 zobrazení | 29 odpovědí
v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí
Molitan do krmítka
18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.321 zobrazení | 14 odpovědí
Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?
Jak moc vadí sumcům světlo?
19.7.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.318 zobrazení | 17 odpovědí
Napiště mi prosím své názory na to, jak je sumec plachý co se týče světla v noci. Někde bylo psáno, že jim vadí i světýlko z cigarety??? Co si o tom myslíte Vy?
Prúty s chvejivou špicou
3.6.2005 | RASTOK | Pruty | 4.318 zobrazení | 21 odpovědí
Ktorá firma okrem Jaxona má v ponuke pruty s chvejivou špicou ? Za odpovede vopred ďakujem.
Polička
22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 4.316 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.
Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech?
9.5.2004 | | Ryby | 4.316 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.
candáti-noční přívlač
7.6.2004 | Jindra5 | Dravci | 4.309 zobrazení | 4 odpovědi
Za chvílu nám to začne-chodíte taky večer vláčet na kandáta, co???
Já jo, vláčím Wobléra-10 čísel- 3–5 záběrů za večer na mělčinách, už mi zdrhnul i jeden metrový
Kradení loděk
11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.307 zobrazení | 26 odpovědí
Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili
na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu
jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h
deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni
pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také
zkušenosi???
candát
20.5.2010 | BAlice | Dravci | 4.304 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den. Prosím, nemohu nikde sehnat malého candáta do studenovodního akvaria, kde mám okouny, perlíny, karase, hrouzky. Měla jsem jednoho a ten mi umřel. Nemáte někdo nějaký typ, kde bych mohla candáta v Praze či okolí koupit?. Děkuji za odpověď. Dr Beranová BAlice @seznam.cz
Volba prutu a navijáku
12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.303 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi
Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…
NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…
A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…
Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…
Swingry s připojením do hlásičů
8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.302 zobrazení | 10 odpovědí
mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji