Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Naviják na sumce a zavážení necteno

5.9.2014 | rybarjirka | Sumcařina | 4.016 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si koupit navijám nebo multík na sumce do 3000,– Kč na lov v našich revírech. Rozhoduji se mezi navijákem Tica Cybernetic GG 100 a nějakým multíkem. Naviják mi připadá lepší na nahazování, ale nevím, jestli s ním jde zavážet, aby se nemotala šňúra (přes brzdu)? co by jste mi doporučili a řešíte nějak zavážení nebo zaplavávání s navijákem?

Vyvážení necteno

22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.009 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23

Nastražení rousnic na sumce necteno

1.7.2005 | Radim | Sumcařina | 4.009 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl bych se vás zeptat, kdo ste se dívali na RRR v sobotu, tak ste mohli vidět, když lovili na vábničku, že ty rousnice měli napíchlí jenom asi 3cm za hlavičku a zbytek nechávali volně viset, aby to dělalo chobotničku… Když to dám na řeku, třeba na Dyji neoškubou mě to cejni a jiné malé ryby? Není lepší normalní balík rousnic? Předem děkuji za odpovědi

Výlovy rybníků necteno

14.10.2006 | perch | Ryby | 4.005 zobrazení | 21 odpovědí

Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???

Jak vyrobit rohlíkové boile? necteno

14.7.2005 | AXIS | Sumcařina | 4.005 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj rybáři. Mám na vás dotaz zda mi poradíte jak vyrobit takzvané (rohlíkové boile). Díky.

potrebuju pomoc ! necteno

2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.004 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Která z našich ryb má nejlepší čich ??

Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "

Výběr elektromotoru necteno

2.2.2017 | hypac.cz | Kaprařina | 4.003 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte potřebuji radu s výběrem mezi motory Haswing, nejlépe od někoho kdo je zná, má atp. Půjde na nafukovací 330cm člun.

1/ Haswing 55 lb s maximilizerem http://www.boat007.cz/…omotory-1/ha​swing-55-lb-s-maximilizerem.html

2/ Haswing comax 55 lb http://www.rsp-fishing.cz/…trolling/ele​ktromotory-haswing/elektro­motor-haswing-comax-55

3/ Haswing Ospian 55 lb http://www.nikl.cz/…aswing-osapi​an-55-lb.php

Desetiletá záruka Sportex necteno

24.6.2012 | osprey | Pruty | 4.003 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny. Kamarádovi napraskl blank vláčecího prutu od Sportexu, na který je desetiletá záruka, ovšem prý po zaregistrování. Prut je starý něco přes 2 roky, takže pár měsíců po klasické záruce.

Máte někdo zkušenost s uplatňováním té desetileté záruky, je možnost ten prut zaregistrovat takhle dlouho po zakoupení?

Slapy-ubytování necteno

23.1.2008 | jerry1 | Domácí revíry | 4.003 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte prosím někdo o ubytování na Slapech někde u vody, v chatce s cenou kolem 300 KČ noc za osobu, kde by se dalo chytat a relaxovat v klídku , bez davu jidí?. Termíny kolem 16.6 a 15.10 vždy na 6–7 dní.Stačí aby si mohl člověk něco ohřát k jídlu uvařit, WC a lednice s mrazákem,umyvadlo a postel. díky www.cernyfrantik@seznam.cz na Orlík jezdím již 8 let a chci změnu.

Shimano vs. DAM necteno

19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.001 zobrazení | 22 odpovědí

Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)

Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)

Mrtvá ryba jako nástraha? necteno

7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.001 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

13.6.2006 | xycht | Sumcařina | 4.001 zobrazení | 2 odpovědi

Chci chytat s podvodním splávkem na stojáku blízko hladiny a bojím se použít více než jeden hák, trojháček, chci se proto zeptat zkušenějších kolegů…

1. jestli NEHROZÍ strhnutí nástražní ryby, když píchnu hák rybě mezi ocas a hřbet, případně do hřbetu
  2. jestli při píchnutí ryby v horní části nehrozí, že se sumec špatně sekne – navíc když dávám splávek 5cm od háku

Používám zhruba tuto montáž: www.wallerwilly.anglerwebs.de

Poradí mi někdo? Díky

Lov na dírky necteno

27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.000 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj,

neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.

Díky moc

Trnávka - přehrada - aktuální situace necteno

27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 3.996 zobrazení | 12 odpovědí

Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.

Parma a marmyška,jde to dohromady? necteno

13.10.2004 | | Marmyška | 3.996 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Díky polarizačním okulárům nasměřuji marmyšku parmě přímo do vousatého rypáku,ale očekávaný boj se začne počítat jen na sekundy. Buď mi ten dělník říčních koryt narovná háček, nebo se háček řádně nezavrtá do tvrdých pysků a marmyška mi poté prolítne po pár sekundách okolo hlavy. Musím razantněji zasekávat až bude klacet praskat ? Používám porcelánové marmyšky polské a ruské provenience a dle divokých cen zřejmě dobré kvality. S většími okouny nebo tloušti problémy nejsou, jen ti vousáči mi dělají z háčků drátky a porcelánovou ozdobu na PC. Jak Jste na tom Vy?

Soukromý revír-podmínky necteno

5.10.2012 | pantoflickova | Legislativa | 3.995 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, prosím o radu ohledně zřízení soukromého rybářského revíru. Mohu jako registrovaný zemědělský podnikatel v rámci své živnosti provozovat na rybníku ve svém vlastnictví prodej povolenek pro sportovní rybolov ? Jaké jsou případné další legislativní požadavky? Děkuji za odpovědi.

Pruty Shimano Catana necteno

31.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.994 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, potřebuji poradit jsou tyhle pruty kvalitní Shimano Catana BX Specimen 3,6m 3,25lb L? A potřebuji hlavně pruty se kterýma budu házet hodně daleko jsou k tomu vhodné? Potřebuji házet víc jak 120m

Preparace necteno

18.11.2005 | Libor | Ryby | 3.994 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky

Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech? necteno

9.5.2004 | | Ryby | 3.994 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.

Krmení na kapry necteno

8.6.2010 | deniiis | Kaprařina | 3.985 zobrazení | 3 odpovědi

jaké krmení preferujete na lov kapra a myslíte že je na kapry lepší partikl?já osobně chytám na značku mivardi V1 extreme.