Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rujána vláčka necteno

8.7.2013 | Kopecborec | Přívlač | 4.166 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj, hledáme 3. pohodového parťáka (studenta 18+, nebo někoho kdo tak vypadá kvůli levnější rezervaci ubytování :-)) na společnou rybařinu (vláčka a zase vláčka – štika candoš okoun treska) na Rujánu!!! Vypadl nám bohužel kamarád z rodinných důvodů. Termín 11.7.-15.7. (5 dnů chytání!!!) Máme vše zařízeno- loď, spaní v kempu, doprava mým vlastním autem. Předpokládané konečné náklady cca 5tis.Kč. Nástupní místa čtvrtek Praha (4:00) – Liberec (5:00) Pro bližší info volej nebo SMS Martin 724 689 380

nafukovací člun Voyager 500 necteno

30.1.2010 | Sumík | Ostatní nádobíčko | 4.166 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím kolegy,jsem tady na fóru poprvé,tak by mne zajímal Váš názor na nafukovací člun jménem Voyager 500?Pro použití na našich vodách, např.Orlík.Spíše jen k přepravě na lovné místo zavážení nástrah, snad jen občasný lov z něj, např.vláčení.Takže jestly máte nějákou recenzi k němu, budu moc rád.

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.164 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

Nastražení rousnic na sumce necteno

1.7.2005 | Radim | Sumcařina | 4.162 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl bych se vás zeptat, kdo ste se dívali na RRR v sobotu, tak ste mohli vidět, když lovili na vábničku, že ty rousnice měli napíchlí jenom asi 3cm za hlavičku a zbytek nechávali volně viset, aby to dělalo chobotničku… Když to dám na řeku, třeba na Dyji neoškubou mě to cejni a jiné malé ryby? Není lepší normalní balík rousnic? Předem děkuji za odpovědi

Streamer - jig hlava necteno

20.6.2005 | msmaso | Přívlač | 4.161 zobrazení | 4 odpovědi

Poradí někdo jak správně navázat streamer s jigovou hlavou,popřípadě postup plus foto jeli to možné a zkušenosti děkuji.

candát necteno

20.5.2010 | BAlice | Dravci | 4.160 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den. Prosím, nemohu nikde sehnat malého candáta do studenovodního akvaria, kde mám okouny, perlíny, karase, hrouzky. Měla jsem jednoho a ten mi umřel. Nemáte někdo nějaký typ, kde bych mohla candáta v Praze či okolí koupit?. Děkuji za odpověď. Dr Beranová BAlice @seznam.cz

Krmení na řece necteno

18.1.2014 | Bombas | Položená | 4.157 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny a chtěl bych se jakožto začátečník chytání na řece zeptat, čím bych měl zakrmit, než budu chodit chytat a zhruba kolik a jakou dobu před začátkem lovu. Předem díky ;)

Výběr navijáku necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.156 zobrazení | 12 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji

Švardův lom - Bradlec necteno

22.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 4.155 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s lovem pstruhů na tomhle revíru?

Naviják na sumce a zavážení necteno

5.9.2014 | rybarjirka | Sumcařina | 4.154 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si koupit navijám nebo multík na sumce do 3000,– Kč na lov v našich revírech. Rozhoduji se mezi navijákem Tica Cybernetic GG 100 a nějakým multíkem. Naviják mi připadá lepší na nahazování, ale nevím, jestli s ním jde zavážet, aby se nemotala šňúra (přes brzdu)? co by jste mi doporučili a řešíte nějak zavážení nebo zaplavávání s navijákem?

Kradení loděk necteno

11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.154 zobrazení | 26 odpovědí

Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také zkušenosi???

FEEDER - začátečník necteno

21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.153 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…

Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech? necteno

9.5.2004 | | Ryby | 4.153 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.

balónková montáž necteno

3.5.2009 | | Sumcařina | 4.150 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.

rybareni okoli stockholm necteno

22.4.2015 | lucioperce69 | Přívlač | 4.145 zobrazení | 7 odpovědí

Koncem kvetna jedu pracovne do stokholmu…potre­boval bych nejaky info k pravidlum nejaky rybarsky rad na malaren hjalmaren…

Lov na cit necteno

2.2.2014 | nůž26 | Položená | 4.145 zobrazení | 25 odpovědí

Ahoj, chci se zeptat kolikátku vlasec by jste mě doporučili pro lov na cit. Děkuji předem

Nová sezóna, Nový nápady !! necteno

8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.145 zobrazení | 25 odpovědí

Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??

Výběr elektromotoru necteno

2.2.2017 | hypac.cz | Kaprařina | 4.143 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte potřebuji radu s výběrem mezi motory Haswing, nejlépe od někoho kdo je zná, má atp. Půjde na nafukovací 330cm člun.

1/ Haswing 55 lb s maximilizerem http://www.boat007.cz/…omotory-1/ha​swing-55-lb-s-maximilizerem.html

2/ Haswing comax 55 lb http://www.rsp-fishing.cz/…trolling/ele​ktromotory-haswing/elektro­motor-haswing-comax-55

3/ Haswing Ospian 55 lb http://www.nikl.cz/…aswing-osapi​an-55-lb.php

Rybářské Waterloo necteno

8.11.2005 | jake | Neúspěchy | 4.142 zobrazení | 24 odpovědí

To proběhlo právě dnes. Strávil jsem s vláčákem na Dřevnici (říčka o šířce cca 10 – 12 m) 4 (slovy – čtyři!!!) hodiny. Revír na kterém chytnu vždycky aspoń něco a kam si chodím hojit bebínko, když vyhořím třebas na Moravě apod. Dnes za 4 hodiny – BEZRYBKA . Co k tomu dodat. Zařekl jsem se, že letos už vláčák nevezmu do ruky Když jsem uviděl v rubrice Z LOVU toho osmiletého klučinu s tou 70 štikou, tak jsem jenom skřípal zubama – ne že bych mu ji nepřál – je krásná, jen tak dál. V neděli jsem na Moravě prodrbal štiku díky blbě utažené brzdě, tak jsem se těšil, že se pohojím aspoń nějakým okounkem, tlouštěm nebo pstruhem. Ryby pro mě dnes nějak neměly pochopení . Měli jste někdy podobné Waterloo?

Feeder Colmic Valiant 3,9m Medium 10-80g necteno

16.4.2008 | filip111 | Pruty | 4.141 zobrazení | 5 odpovědí

Nemá někdo tento proutek? uvažuji o něm. Mám Feeder Colmic Progressive 3,6m Medium 30–80g a jsem s ním spokojenej. Uvažuji o koupi ještě jednoho Feedru, ale nevím jestli si vzít ještě jeden Progressive, nebo ten Valiant. Nebo něco třeba od Shimana??? Tak pokud s ním někdo chytal tak napiště zkušenosti. Chodím tak 50/50 řeka(převážně mírný tah) a stojáky. Díky moc