Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
ramena u Přelouče
12.3.2007 | timbab | Domácí revíry | 4.222 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Lohenice,Slavíkovy ostrovy..............)
Rapala Jointed
30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.220 zobrazení | 29 odpovědí
v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí
candáti-noční přívlač
7.6.2004 | Jindra5 | Dravci | 4.218 zobrazení | 4 odpovědi
Za chvílu nám to začne-chodíte taky večer vláčet na kandáta, co???
Já jo, vláčím Wobléra-10 čísel- 3–5 záběrů za večer na mělčinách, už mi zdrhnul i jeden metrový
Krmení na řece
18.1.2014 | Bombas | Položená | 4.217 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny a chtěl bych se jakožto začátečník chytání na řece zeptat, čím bych měl zakrmit, než budu chodit chytat a zhruba kolik a jakou dobu před začátkem lovu. Předem díky ;)
Jak moc vadí sumcům světlo?
19.7.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.217 zobrazení | 17 odpovědí
Napiště mi prosím své názory na to, jak je sumec plachý co se týče světla v noci. Někde bylo psáno, že jim vadí i světýlko z cigarety??? Co si o tom myslíte Vy?
Naviják na sumce a zavážení
5.9.2014 | rybarjirka | Sumcařina | 4.215 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych si koupit navijám nebo multík na sumce do 3000,– Kč na lov v našich revírech. Rozhoduji se mezi navijákem Tica Cybernetic GG 100 a nějakým multíkem. Naviják mi připadá lepší na nahazování, ale nevím, jestli s ním jde zavážet, aby se nemotala šňúra (přes brzdu)? co by jste mi doporučili a řešíte nějak zavážení nebo zaplavávání s navijákem?
nafukovací člun Voyager 500
30.1.2010 | Sumík | Ostatní nádobíčko | 4.214 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím kolegy,jsem tady na fóru poprvé,tak by mne zajímal Váš názor na nafukovací člun jménem Voyager 500?Pro použití na našich vodách, např.Orlík.Spíše jen k přepravě na lovné místo zavážení nástrah, snad jen občasný lov z něj, např.vláčení.Takže jestly máte nějákou recenzi k němu, budu moc rád.
Volba prutu a navijáku
12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.213 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi
Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…
NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…
A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…
Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…
Kradení loděk
11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.207 zobrazení | 26 odpovědí
Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili
na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu
jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h
deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni
pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také
zkušenosi???
Rujána vláčka
8.7.2013 | Kopecborec | Přívlač | 4.206 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, hledáme 3. pohodového parťáka (studenta 18+, nebo někoho kdo tak vypadá kvůli levnější rezervaci ubytování :-)) na společnou rybařinu (vláčka a zase vláčka – štika candoš okoun treska) na Rujánu!!! Vypadl nám bohužel kamarád z rodinných důvodů. Termín 11.7.-15.7. (5 dnů chytání!!!) Máme vše zařízeno- loď, spaní v kempu, doprava mým vlastním autem. Předpokládané konečné náklady cca 5tis.Kč. Nástupní místa čtvrtek Praha (4:00) – Liberec (5:00) Pro bližší info volej nebo SMS Martin 724 689 380
candát
20.5.2010 | BAlice | Dravci | 4.204 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den. Prosím, nemohu nikde sehnat malého candáta do studenovodního akvaria, kde mám okouny, perlíny, karase, hrouzky. Měla jsem jednoho a ten mi umřel. Nemáte někdo nějaký typ, kde bych mohla candáta v Praze či okolí koupit?. Děkuji za odpověď. Dr Beranová BAlice @seznam.cz
Smáčci
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.204 zobrazení | 18 odpovědí
Dříve jsem si ani nevšiml poněkud nevšední nastrahu-smáčka-o kterém jsem četl v kajmanovi a chtel jsem si vyzkoušet lov dravců právě na nej. Dnes jsem si koupil nejaké smáčky. Zajímalo by mě,jestli na to vůbec chytáte,jak se vám na ně chytá,úlovky,atd. Já bych ho napíchnul normálně na jiggovou hlavičku a bylo mi doporučeno,abych si koupil streamerový háčky a před smáčka na streamerovym hacku pověsit broček,docela me to udivilo. Napište mi názory na chytání s touto neobyčejnou,měkkou náatrahou. díky,denyg
Swingry s připojením do hlásičů
8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.203 zobrazení | 10 odpovědí
mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji
Preparace
18.11.2005 | Libor | Ryby | 4.201 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky
Výběr elektromotoru
2.2.2017 | hypac.cz | Kaprařina | 4.198 zobrazení | 4 odpovědi
Ahojte potřebuji radu s výběrem mezi motory Haswing, nejlépe od někoho kdo je zná, má atp. Půjde na nafukovací 330cm člun.
1/ Haswing 55 lb s maximilizerem http://www.boat007.cz/…omotory-1/haswing-55-lb-s-maximilizerem.html
2/ Haswing comax 55 lb http://www.rsp-fishing.cz/…trolling/elektromotory-haswing/elektromotor-haswing-comax-55
3/ Haswing Ospian 55 lb http://www.nikl.cz/…aswing-osapian-55-lb.php
Streamer - jig hlava
20.6.2005 | msmaso | Přívlač | 4.197 zobrazení | 4 odpovědi
Poradí někdo jak správně navázat streamer s jigovou hlavou,popřípadě postup plus foto jeli to možné a zkušenosti děkuji.
Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech?
9.5.2004 | | Ryby | 4.195 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.
FEEDER - začátečník
21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.193 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…
potrebuju pomoc !
2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.189 zobrazení | 20 odpovědí | upravit
Která z našich ryb má nejlepší čich ??
Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.188 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??