Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Kradení loděk
11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.088 zobrazení | 26 odpovědí
Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili
na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu
jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h
deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni
pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také
zkušenosi???
Labe a vábnička na sumce
30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.086 zobrazení | 15 odpovědí
Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,náístrahy,doba lovu atd.
FEEDER - začátečník
21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.082 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…
Rybářské Waterloo
8.11.2005 | jake | Neúspěchy | 4.082 zobrazení | 24 odpovědí
To proběhlo právě dnes. Strávil jsem s vláčákem na Dřevnici (říčka o šířce cca 10 – 12 m) 4 (slovy – čtyři!!!) hodiny. Revír na kterém chytnu vždycky aspoń něco a kam si chodím hojit bebínko, když vyhořím třebas na Moravě apod. Dnes za 4 hodiny – BEZRYBKA . Co k tomu dodat. Zařekl jsem se, že letos už vláčák nevezmu do ruky Když jsem uviděl v rubrice Z LOVU toho osmiletého klučinu s tou 70 štikou, tak jsem jenom skřípal zubama – ne že bych mu ji nepřál – je krásná, jen tak dál. V neděli jsem na Moravě prodrbal štiku díky blbě utažené brzdě, tak jsem se těšil, že se pohojím aspoń nějakým okounkem, tlouštěm nebo pstruhem. Ryby pro mě dnes nějak neměly pochopení . Měli jste někdy podobné Waterloo?
Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách?
14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.081 zobrazení | 12 odpovědí
Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.
Jak moc vadí sumcům světlo?
19.7.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.080 zobrazení | 17 odpovědí
Napiště mi prosím své názory na to, jak je sumec plachý co se týče světla v noci. Někde bylo psáno, že jim vadí i světýlko z cigarety??? Co si o tom myslíte Vy?
uzel
23.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.078 zobrazení | 15 odpovědí
Poraďte mi nějakej uzel (volný), se kterým máte dobrý zkušenosti. Já používám od rapaly, ale když ho utáhnu tak hodně praská. Silon používám 0,18 mm, avšak při větší tloušťce nebo šňůře je to OK. Jsem levej nebo jsem stvořil nějakýho mutanta? P. S. Ten uzel nějakej, kterej bych si zapamatoval!!
Preparace
18.11.2005 | Libor | Ryby | 4.077 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.073 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??
UL vláčák
5.11.2007 | Stanik | Pruty | 4.072 zobrazení | 22 odpovědí
Pánové, můžu Vás poprosit o radu. Chtěl bych si pořídit nějaký UL proutek na mikrotwistery, 000 a 00 rotačky, popř marmyšky. Zatím vybírám mezi Team Dragonem 1–7g 2,45 nebo 2,7m, Equs Tango DX 1–10g 2,4 nebo 2,7m od Kongeru nebo Shimano Nexave Felchen AX 2–10g 2,1m. Předem díky za vaše rady a názory.
Boilie
11.6.2006 | Kouba | Kaprařina | 4.071 zobrazení | 23 odpovědí
Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá
Chytání na Baťově kanále
28.11.2004 | jake | Domácí revíry | 4.071 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímalo by mně, zda má někdo zkušenosti s chytáním na Baťově kanále v revíru MORAVA 10?
Feeder Colmic Valiant 3,9m Medium 10-80g
16.4.2008 | filip111 | Pruty | 4.070 zobrazení | 5 odpovědí
Nemá někdo tento proutek? uvažuji o něm. Mám Feeder Colmic Progressive 3,6m Medium 30–80g a jsem s ním spokojenej. Uvažuji o koupi ještě jednoho Feedru, ale nevím jestli si vzít ještě jeden Progressive, nebo ten Valiant. Nebo něco třeba od Shimana??? Tak pokud s ním někdo chytal tak napiště zkušenosti. Chodím tak 50/50 řeka(převážně mírný tah) a stojáky. Díky moc
Výběr elektromotoru
2.2.2017 | hypac.cz | Kaprařina | 4.068 zobrazení | 4 odpovědi
Ahojte potřebuji radu s výběrem mezi motory Haswing, nejlépe od někoho kdo je zná, má atp. Půjde na nafukovací 330cm člun.
1/ Haswing 55 lb s maximilizerem http://www.boat007.cz/…omotory-1/haswing-55-lb-s-maximilizerem.html
2/ Haswing comax 55 lb http://www.rsp-fishing.cz/…trolling/elektromotory-haswing/elektromotor-haswing-comax-55
3/ Haswing Ospian 55 lb http://www.nikl.cz/…aswing-osapian-55-lb.php
Nastražení rousnic na sumce
1.7.2005 | Radim | Sumcařina | 4.068 zobrazení | 1 odpověď
Chtěl bych se vás zeptat, kdo ste se dívali na RRR v sobotu, tak ste mohli vidět, když lovili na vábničku, že ty rousnice měli napíchlí jenom asi 3cm za hlavičku a zbytek nechávali volně viset, aby to dělalo chobotničku… Když to dám na řeku, třeba na Dyji neoškubou mě to cejni a jiné malé ryby? Není lepší normalní balík rousnic? Předem děkuji za odpovědi
Naviják na sumce a zavážení
5.9.2014 | rybarjirka | Sumcařina | 4.067 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych si koupit navijám nebo multík na sumce do 3000,– Kč na lov v našich revírech. Rozhoduji se mezi navijákem Tica Cybernetic GG 100 a nějakým multíkem. Naviják mi připadá lepší na nahazování, ale nevím, jestli s ním jde zavážet, aby se nemotala šňúra (přes brzdu)? co by jste mi doporučili a řešíte nějak zavážení nebo zaplavávání s navijákem?
Multiplikator
8.11.2013 | daveked | Dravci | 4.067 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj chci se zeptat chci si koupit multiplikátor Ryobi
Ixorne Aquila CF UL LH a nemam moc zkusenosti s multiplikatory a nevim jestli
je vhodný na normalni přívlacový prut daiwa infinity q 2.40 5–20 jak je to
se sedlem jestli tam miltik dam nebo ne prosim poradte :-)
Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech?
9.5.2004 | | Ryby | 4.067 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.
Rybaření na PC
14.5.2007 | Vlky | chytej.cz | 4.066 zobrazení | 22 odpovědí
Zdarec neznáte někdo nějaké hry o rybách na PC. Kdyžtak pište Dík!!!
Vyvážení
22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.059 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23