Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybaření na PC necteno

14.5.2007 | Vlky | chytej.cz | 4.272 zobrazení | 22 odpovědí

Zdarec neznáte někdo nějaké hry o rybách na PC. Kdyžtak pište Dík!!!

Rybník Příkop necteno

17.5.2006 | Kulik | Ryby | 4.272 zobrazení | 4 odpovědi

Vážení, mám prosbu, kdo chytal na tomto revíru a může mi poskytnout informace o zarybněnosti, druhu ryb, co byla jeho nejúspěšnější nástraha, druh rybolovné techniky, která část rybníka byla nejlepší na kapry, štiky, candáty a případně i jiné poznatky. Děkuji a Petrův zdar, Kulik.

Naviják na sumce a zavážení necteno

5.9.2014 | rybarjirka | Sumcařina | 4.271 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych si koupit navijám nebo multík na sumce do 3000,– Kč na lov v našich revírech. Rozhoduji se mezi navijákem Tica Cybernetic GG 100 a nějakým multíkem. Naviják mi připadá lepší na nahazování, ale nevím, jestli s ním jde zavážet, aby se nemotala šňúra (přes brzdu)? co by jste mi doporučili a řešíte nějak zavážení nebo zaplavávání s navijákem?

Které organizace si mastí kapsu? necteno

24.6.2007 | 63.Vašek | Legislativa | 4.271 zobrazení | 30 odpovědí

Jak již nadpis naznačuje kdo si mastí kapsu.Zajímalo by mě která z organizací splňuje zarybňovací plán který je dán Č.R.S. o co jde jezdím hodně na ryby a převážně na písáky okolí Hradce Králové a také na rybníky a pokud mohu hodnotit tak co se týká zarybnění nejlépe je na tom Rozkoš pokud beru zarybnění také zde se prodávají pozemky kde je psáno vstup jen na povolení majitele a kam si sednu za čtyři nebo deset let?.Co vím tak Roudnický písák je prodán soukromníkovi co vedle těží písek máme po další vodě z Plačického je rozparcelovaný rybník,kde jde jen o prachy kde si obyčejný rybář neškrtne protože toto místo je k pronajmutí za 3000Kč na rok a zarybnění samozřejmě malé nebo žádné ,Rusek jen sumec štika málo kapr jen veteráni,Obědovice za dvanáct let trvání kolik se tam zarybněnost 2OOks kapra -sádky vedle kam ty ryby jdou ,Mělice velký nápor kempujících rybářů a také ryby jen ty co tam zůstali po zprovoznění a výtěru organizace dostávají za zarybnění na jaře 30000Kč a na podzim 20000Kč dále tabulky vám přikazují na kolik hektarů máte dát kolik ryb a jestli se na revíru uloví 2000ks ryb dejme tomu kapra tak pode tabulek můžete ten rok dát 300ks jaký je toto smysl vždyť ty vody budou bez ryb a je citelně znát když vám tak chybí generace od 35cm až do 60cm a výše kam my rybáři budeme jezdit jedině k soukromníkům kteří si také namastí kapsu jen na úkor něčí neschopnosti něco s tímto udělat.

Molitan do krmítka necteno

18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.266 zobrazení | 14 odpovědí

Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?

Rapala Jointed necteno

30.4.2007 | jelen | Přívlač | 4.265 zobrazení | 29 odpovědí

v loni jsem zakoupil wobler rapala jointed j11 ft,na krabičce je uvedeno,že má pracovat v hloubce 1,2–2,4m,při pomalem navijeni mi pracuje jen pár cm pod hladinou a do hloubky ho dostanu jen zbesilou rychlosti,nevíte někdo náhodou jak tu potvoru upravit aby se do hloubky dostal i při pomalém navijení dík všem co poradí

kam na dalešickou přehradu necteno

29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 4.260 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.

ramena u Přelouče necteno

12.3.2007 | timbab | Domácí revíry | 4.258 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Loheni­ce,Slavíkovy ostrovy......­........)

nafukovací člun Voyager 500 necteno

30.1.2010 | Sumík | Ostatní nádobíčko | 4.253 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím kolegy,jsem tady na fóru poprvé,tak by mne zajímal Váš názor na nafukovací člun jménem Voyager 500?Pro použití na našich vodách, např.Orlík.Spíše jen k přepravě na lovné místo zavážení nástrah, snad jen občasný lov z něj, např.vláčení.Takže jestly máte nějákou recenzi k němu, budu moc rád.

Motorový agregát? popřipadě bateriový necteno

3.5.2008 | hadjan | Ostatní nádobíčko | 4.252 zobrazení | 4 odpovědi

Hledám nějaké odkazy na Motorové Agregáty k odlovu lososovitých ryb jsem Hospodářem u ČRS MO P..... a snažíme se o zakoupení nového loviciho agregátu nejlépe motorového na záda pokud by někdo věděl o nějakém odkazu kde by se dal sehnat a skouknout na internetu popřipadě zakoupit předem děkuji když tak napište meil hadjan@seznam.cz

Kradení loděk necteno

11.9.2008 | milhom | Tipy & triky | 4.251 zobrazení | 26 odpovědí

Koupili sme dohromady 3rybáři laminátku, kompletně opravili a zakotvili na UN Dalešická pod wilsonku, no a co se nestalo? Pár dní po odjezdu jednoho z nás někdo loď ukrad… Smutná sranda je že na ni prakticky 24h deně hleděli rybáři co tam maj natrvalo maringotku a jeden si na ni pamatuje a druhej prohlásil že tam žádná taková nikdy nebyla.
A to sme ji tam parkovali celej týden a jezdili na ní… Máte s tím také zkušenosi???

Jak moc vadí sumcům světlo? necteno

19.7.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.251 zobrazení | 17 odpovědí

Napiště mi prosím své názory na to, jak je sumec plachý co se týče světla v noci. Někde bylo psáno, že jim vadí i světýlko z cigarety??? Co si o tom myslíte Vy?

Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech? necteno

9.5.2004 | | Ryby | 4.251 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.249 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

Jaká je nejlepší plandavka na sumíky? necteno

20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 4.248 zobrazení | 9 odpovědí

Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.

candáti-noční přívlač necteno

7.6.2004 | Jindra5 | Dravci | 4.246 zobrazení | 4 odpovědi

Za chvílu nám to začne-chodíte taky večer vláčet na kandáta, co???

Já jo, vláčím Wobléra-10 čísel- 3–5 záběrů za večer na mělčinách, už mi zdrhnul i jeden metrový

Volba prutu a navijáku necteno

12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.245 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi

Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…

NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…

A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…

Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…

Výběr elektromotoru necteno

2.2.2017 | hypac.cz | Kaprařina | 4.243 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte potřebuji radu s výběrem mezi motory Haswing, nejlépe od někoho kdo je zná, má atp. Půjde na nafukovací 330cm člun.

1/ Haswing 55 lb s maximilizerem http://www.boat007.cz/…omotory-1/ha​swing-55-lb-s-maximilizerem.html

2/ Haswing comax 55 lb http://www.rsp-fishing.cz/…trolling/ele​ktromotory-haswing/elektro­motor-haswing-comax-55

3/ Haswing Ospian 55 lb http://www.nikl.cz/…aswing-osapi​an-55-lb.php

Polička necteno

22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 4.237 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.

Kde ve Východních Čechách na dravce? necteno

20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 4.236 zobrazení | 6 odpovědí

Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?