Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výlovy rybníků necteno

14.10.2006 | perch | Ryby | 4.057 zobrazení | 21 odpovědí

Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???

Slapy-ubytování necteno

23.1.2008 | jerry1 | Domácí revíry | 4.053 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte prosím někdo o ubytování na Slapech někde u vody, v chatce s cenou kolem 300 KČ noc za osobu, kde by se dalo chytat a relaxovat v klídku , bez davu jidí?. Termíny kolem 16.6 a 15.10 vždy na 6–7 dní.Stačí aby si mohl člověk něco ohřát k jídlu uvařit, WC a lednice s mrazákem,umyvadlo a postel. díky www.cernyfrantik@seznam.cz na Orlík jezdím již 8 let a chci změnu.

Švardův lom - Bradlec necteno

22.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 4.052 zobrazení | 2 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s lovem pstruhů na tomhle revíru?

Lov jesetera pod ledem necteno

9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 4.049 zobrazení | 26 odpovědí

Lov jesetera pod ledemZačal jsem se zajímat o ulovení jesetera pod ledem.

Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.

Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.

Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!

Hostenka necteno

29.6.2011 | Kamil2802 | Domácí revíry | 4.049 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj může mi prosím někdo říci kolik stojí hostenka v Mrs.A také koli stojí v Črs.

potrebuju pomoc ! necteno

2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.049 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Která z našich ryb má nejlepší čich ??

Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "

Mrtvá ryba jako nástraha? necteno

7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.049 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus

svratka 3 necteno

3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 4.047 zobrazení | 3 odpovědi

Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc

Parma a marmyška,jde to dohromady? necteno

13.10.2004 | | Marmyška | 4.047 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Díky polarizačním okulárům nasměřuji marmyšku parmě přímo do vousatého rypáku,ale očekávaný boj se začne počítat jen na sekundy. Buď mi ten dělník říčních koryt narovná háček, nebo se háček řádně nezavrtá do tvrdých pysků a marmyška mi poté prolítne po pár sekundách okolo hlavy. Musím razantněji zasekávat až bude klacet praskat ? Používám porcelánové marmyšky polské a ruské provenience a dle divokých cen zřejmě dobré kvality. S většími okouny nebo tloušti problémy nejsou, jen ti vousáči mi dělají z háčků drátky a porcelánovou ozdobu na PC. Jak Jste na tom Vy?

Pruty Shimano Catana necteno

31.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 4.046 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, potřebuji poradit jsou tyhle pruty kvalitní Shimano Catana BX Specimen 3,6m 3,25lb L? A potřebuji hlavně pruty se kterýma budu házet hodně daleko jsou k tomu vhodné? Potřebuji házet víc jak 120m

Trnávka - přehrada - aktuální situace necteno

27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.046 zobrazení | 12 odpovědí

Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.

Shimano vs. DAM necteno

19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.045 zobrazení | 22 odpovědí

Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)

Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)

Jak vyrobit rohlíkové boile? necteno

14.7.2005 | AXIS | Sumcařina | 4.045 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj rybáři. Mám na vás dotaz zda mi poradíte jak vyrobit takzvané (rohlíkové boile). Díky.

Lov na dírky necteno

27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.042 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj,

neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.

Díky moc

Kam na štiku či pstruha? necteno

14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.040 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

13.6.2006 | xycht | Sumcařina | 4.038 zobrazení | 2 odpovědi

Chci chytat s podvodním splávkem na stojáku blízko hladiny a bojím se použít více než jeden hák, trojháček, chci se proto zeptat zkušenějších kolegů…

1. jestli NEHROZÍ strhnutí nástražní ryby, když píchnu hák rybě mezi ocas a hřbet, případně do hřbetu
  2. jestli při píchnutí ryby v horní části nehrozí, že se sumec špatně sekne – navíc když dávám splávek 5cm od háku

Používám zhruba tuto montáž: www.wallerwilly.anglerwebs.de

Poradí mi někdo? Díky

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 4.035 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

Krmení na řece necteno

18.1.2014 | Bombas | Položená | 4.033 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny a chtěl bych se jakožto začátečník chytání na řece zeptat, čím bych měl zakrmit, než budu chodit chytat a zhruba kolik a jakou dobu před začátkem lovu. Předem díky ;)

wobler na sumce necteno

30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.032 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.

Násada necteno

1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 4.031 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.