Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
balónková montáž
3.5.2009 | | Sumcařina | 4.187 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.
Feeder Colmic Valiant 3,9m Medium 10-80g
16.4.2008 | filip111 | Pruty | 4.185 zobrazení | 5 odpovědí
Nemá někdo tento proutek? uvažuji o něm. Mám Feeder Colmic Progressive 3,6m Medium 30–80g a jsem s ním spokojenej. Uvažuji o koupi ještě jednoho Feedru, ale nevím jestli si vzít ještě jeden Progressive, nebo ten Valiant. Nebo něco třeba od Shimana??? Tak pokud s ním někdo chytal tak napiště zkušenosti. Chodím tak 50/50 řeka(převážně mírný tah) a stojáky. Díky moc
UL vláčák
5.11.2007 | Stanik | Pruty | 4.185 zobrazení | 22 odpovědí
Pánové, můžu Vás poprosit o radu. Chtěl bych si pořídit nějaký UL proutek na mikrotwistery, 000 a 00 rotačky, popř marmyšky. Zatím vybírám mezi Team Dragonem 1–7g 2,45 nebo 2,7m, Equs Tango DX 1–10g 2,4 nebo 2,7m od Kongeru nebo Shimano Nexave Felchen AX 2–10g 2,1m. Předem díky za vaše rady a názory.
Výběr navijáku
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.184 zobrazení | 12 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji
Rybářské Waterloo
8.11.2005 | jake | Neúspěchy | 4.184 zobrazení | 24 odpovědí
To proběhlo právě dnes. Strávil jsem s vláčákem na Dřevnici (říčka o šířce cca 10 – 12 m) 4 (slovy – čtyři!!!) hodiny. Revír na kterém chytnu vždycky aspoń něco a kam si chodím hojit bebínko, když vyhořím třebas na Moravě apod. Dnes za 4 hodiny – BEZRYBKA . Co k tomu dodat. Zařekl jsem se, že letos už vláčák nevezmu do ruky Když jsem uviděl v rubrice Z LOVU toho osmiletého klučinu s tou 70 štikou, tak jsem jenom skřípal zubama – ne že bych mu ji nepřál – je krásná, jen tak dál. V neděli jsem na Moravě prodrbal štiku díky blbě utažené brzdě, tak jsem se těšil, že se pohojím aspoń nějakým okounkem, tlouštěm nebo pstruhem. Ryby pro mě dnes nějak neměly pochopení . Měli jste někdy podobné Waterloo?
Hostenka
29.6.2011 | Kamil2802 | Domácí revíry | 4.183 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj může mi prosím někdo říci kolik stojí hostenka v Mrs.A také koli stojí v Črs.
Parma a marmyška,jde to dohromady?
13.10.2004 | | Marmyška | 4.178 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Díky polarizačním okulárům nasměřuji marmyšku parmě přímo do vousatého rypáku,ale očekávaný boj se začne počítat jen na sekundy. Buď mi ten dělník říčních koryt narovná háček, nebo se háček řádně nezavrtá do tvrdých pysků a marmyška mi poté prolítne po pár sekundách okolo hlavy. Musím razantněji zasekávat až bude klacet praskat ? Používám porcelánové marmyšky polské a ruské provenience a dle divokých cen zřejmě dobré kvality. S většími okouny nebo tloušti problémy nejsou, jen ti vousáči mi dělají z háčků drátky a porcelánovou ozdobu na PC. Jak Jste na tom Vy?
Vyvážení
22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.175 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23
Labe a vábnička na sumce
30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.175 zobrazení | 15 odpovědí
Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,náístrahy,doba lovu atd.
uzel
23.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.175 zobrazení | 15 odpovědí
Poraďte mi nějakej uzel (volný), se kterým máte dobrý zkušenosti. Já používám od rapaly, ale když ho utáhnu tak hodně praská. Silon používám 0,18 mm, avšak při větší tloušťce nebo šňůře je to OK. Jsem levej nebo jsem stvořil nějakýho mutanta? P. S. Ten uzel nějakej, kterej bych si zapamatoval!!
Pruty Shimano Catana
31.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 4.173 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, potřebuji poradit jsou tyhle pruty kvalitní Shimano Catana BX Specimen 3,6m 3,25lb L? A potřebuji hlavně pruty se kterýma budu házet hodně daleko jsou k tomu vhodné? Potřebuji házet víc jak 120m
Polička
22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 4.171 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.
Boilie
11.6.2006 | Kouba | Kaprařina | 4.171 zobrazení | 23 odpovědí
Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá
wobler na sumce
30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.171 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.
Kde ve Východních Čechách na dravce?
20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 4.171 zobrazení | 6 odpovědí
Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?
Chytání na jeden prut
10.7.2014 | tomas54 | Domácí revíry | 4.170 zobrazení | 15 odpovědí
Je pravda že v Moravském rybářském svazu mládež do 15let může chytat jen na jeden prut?
KINGFISHER CARP 360 2.75LBS
25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.169 zobrazení | 6 odpovědí
nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc
Vltava-troja
17.6.2010 | deniiis | Dravci | 4.168 zobrazení | 5 odpovědí
Prosim vas chtel jsem se zeptat na obsadku ryb v praze v troji u lodenice jak tam je ten jez jak uz vsichni vime zacala nam dravcová sezóna a já od té doby nebyl na rybách a chtěl bych si nějakého dravce ulovit poradte mi kde a na co mam chytat jestli twistery nebo rotacky,smačky.woblery.Děkuji a všem Petrův zdar!
Kam na Klatovsku nebo Strakonicku?
2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.164 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?
svratka 3
3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 4.164 zobrazení | 3 odpovědi
Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc