Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
ramena u Přelouče
12.3.2007 | timbab | Domácí revíry | 4.302 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Lohenice,Slavíkovy ostrovy..............)
potrebuju pomoc !
2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.301 zobrazení | 20 odpovědí | upravit
Která z našich ryb má nejlepší čich ??
Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "
Švédsko
19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 4.301 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka
Výběr elektromotoru
2.2.2017 | hypac.cz | Kaprařina | 4.300 zobrazení | 4 odpovědi
Ahojte potřebuji radu s výběrem mezi motory Haswing, nejlépe od někoho kdo je zná, má atp. Půjde na nafukovací 330cm člun.
1/ Haswing 55 lb s maximilizerem http://www.boat007.cz/…omotory-1/haswing-55-lb-s-maximilizerem.html
2/ Haswing comax 55 lb http://www.rsp-fishing.cz/…trolling/elektromotory-haswing/elektromotor-haswing-comax-55
3/ Haswing Ospian 55 lb http://www.nikl.cz/…aswing-osapian-55-lb.php
Kam na Siveny
23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 4.300 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.
nafukovací člun Voyager 500
30.1.2010 | Sumík | Ostatní nádobíčko | 4.298 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím kolegy,jsem tady na fóru poprvé,tak by mne zajímal Váš názor na nafukovací člun jménem Voyager 500?Pro použití na našich vodách, např.Orlík.Spíše jen k přepravě na lovné místo zavážení nástrah, snad jen občasný lov z něj, např.vláčení.Takže jestly máte nějákou recenzi k němu, budu moc rád.
Výlovy rybníků
14.10.2006 | perch | Ryby | 4.298 zobrazení | 21 odpovědí
Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???
Motorový agregát? popřipadě bateriový
3.5.2008 | hadjan | Ostatní nádobíčko | 4.294 zobrazení | 4 odpovědi
Hledám nějaké odkazy na Motorové Agregáty k odlovu lososovitých ryb jsem Hospodářem u ČRS MO P..... a snažíme se o zakoupení nového loviciho agregátu nejlépe motorového na záda pokud by někdo věděl o nějakém odkazu kde by se dal sehnat a skouknout na internetu popřipadě zakoupit předem děkuji když tak napište meil hadjan@seznam.cz
Shimano Sustain 4000 Fg
31.1.2016 | Pajk | Navijáky | 4.292 zobrazení | 5 odpovědí
Najdou se tady vlastníci tohoto navijáku ? :-) Zajímali by mě Vaše zkušenosti s tímto stroječkem,jelikož potřebuji naviják co vydrží a šetřit ho rozhodně nebudu ! Letos můj naviják vypověděl službu ,tak ho chci nahradit . Každý názor je vítán
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | Úspěchy | 4.291 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??
Křížení ryb
15.9.2006 | modrak | Ostatní ryby | 4.290 zobrazení | 22 odpovědí
Minulý týden jsem na Labi 20, mimo jiné, ulovil i dva podivně exempláře podoustve říční. Ryby měly charakteristický rypec, ale zbarvením se spíše než podoustvím podobaly kombinaci plotice a perlína (Červené spodní ploutve, oranžová skvrna v oku, nazelenalý hřbet). Proto mě zajímá, zda se podoustev kříží ploticí, perlínem, případně s dalšími druhy kaprovikých ryb.
Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač?
6.8.2016 | Joe-fishing | Přívlač | 4.286 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny kolegy rybáře. Jaké máte
zkušenosti s pruty značky Quantum, přímo s prutem Quantum Fire 35–75g
2,4m? Děkuji předem za odpovědi.
Feeder Colmic Valiant 3,9m Medium 10-80g
16.4.2008 | filip111 | Pruty | 4.286 zobrazení | 5 odpovědí
Nemá někdo tento proutek? uvažuji o něm. Mám Feeder Colmic Progressive 3,6m Medium 30–80g a jsem s ním spokojenej. Uvažuji o koupi ještě jednoho Feedru, ale nevím jestli si vzít ještě jeden Progressive, nebo ten Valiant. Nebo něco třeba od Shimana??? Tak pokud s ním někdo chytal tak napiště zkušenosti. Chodím tak 50/50 řeka(převážně mírný tah) a stojáky. Díky moc
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 4.285 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Rybářské Waterloo
8.11.2005 | jake | Neúspěchy | 4.284 zobrazení | 24 odpovědí
To proběhlo právě dnes. Strávil jsem s vláčákem na Dřevnici (říčka o šířce cca 10 – 12 m) 4 (slovy – čtyři!!!) hodiny. Revír na kterém chytnu vždycky aspoń něco a kam si chodím hojit bebínko, když vyhořím třebas na Moravě apod. Dnes za 4 hodiny – BEZRYBKA . Co k tomu dodat. Zařekl jsem se, že letos už vláčák nevezmu do ruky Když jsem uviděl v rubrice Z LOVU toho osmiletého klučinu s tou 70 štikou, tak jsem jenom skřípal zubama – ne že bych mu ji nepřál – je krásná, jen tak dál. V neděli jsem na Moravě prodrbal štiku díky blbě utažené brzdě, tak jsem se těšil, že se pohojím aspoń nějakým okounkem, tlouštěm nebo pstruhem. Ryby pro mě dnes nějak neměly pochopení . Měli jste někdy podobné Waterloo?
balónková montáž
3.5.2009 | | Sumcařina | 4.282 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím,zajímalo by mě princip,výhody a celková funkčnost balónkové montáže.Mnoho rybářů tuto montáž doporučuje,ale nikde jsem neviděl a ani nečetl od našich sumčařů její vysvětlení. Děkuji všem kdo mě sní bliže seznamí.
Preparace
18.11.2005 | Libor | Ryby | 4.282 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky
Streamer - jig hlava
20.6.2005 | msmaso | Přívlač | 4.282 zobrazení | 4 odpovědi
Poradí někdo jak správně navázat streamer s jigovou hlavou,popřípadě postup plus foto jeli to možné a zkušenosti děkuji.
UL vláčák
5.11.2007 | Stanik | Pruty | 4.281 zobrazení | 22 odpovědí
Pánové, můžu Vás poprosit o radu. Chtěl bych si pořídit nějaký UL proutek na mikrotwistery, 000 a 00 rotačky, popř marmyšky. Zatím vybírám mezi Team Dragonem 1–7g 2,45 nebo 2,7m, Equs Tango DX 1–10g 2,4 nebo 2,7m od Kongeru nebo Shimano Nexave Felchen AX 2–10g 2,1m. Předem díky za vaše rady a názory.
FEEDER - začátečník
21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.280 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…