Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybářské Waterloo necteno

8.11.2005 | jake | Neúspěchy | 4.140 zobrazení | 24 odpovědí

To proběhlo právě dnes. Strávil jsem s vláčákem na Dřevnici (říčka o šířce cca 10 – 12 m) 4 (slovy – čtyři!!!) hodiny. Revír na kterém chytnu vždycky aspoń něco a kam si chodím hojit bebínko, když vyhořím třebas na Moravě apod. Dnes za 4 hodiny – BEZRYBKA . Co k tomu dodat. Zařekl jsem se, že letos už vláčák nevezmu do ruky Když jsem uviděl v rubrice Z LOVU toho osmiletého klučinu s tou 70 štikou, tak jsem jenom skřípal zubama – ne že bych mu ji nepřál – je krásná, jen tak dál. V neděli jsem na Moravě prodrbal štiku díky blbě utažené brzdě, tak jsem se těšil, že se pohojím aspoń nějakým okounkem, tlouštěm nebo pstruhem. Ryby pro mě dnes nějak neměly pochopení . Měli jste někdy podobné Waterloo?

Labe a vábnička na sumce necteno

30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.139 zobrazení | 15 odpovědí

Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,ná­ístrahy,doba lovu atd.

Slapy-ubytování necteno

23.1.2008 | jerry1 | Domácí revíry | 4.133 zobrazení | 5 odpovědí

Nevíte prosím někdo o ubytování na Slapech někde u vody, v chatce s cenou kolem 300 KČ noc za osobu, kde by se dalo chytat a relaxovat v klídku , bez davu jidí?. Termíny kolem 16.6 a 15.10 vždy na 6–7 dní.Stačí aby si mohl člověk něco ohřát k jídlu uvařit, WC a lednice s mrazákem,umyvadlo a postel. díky www.cernyfrantik@seznam.cz na Orlík jezdím již 8 let a chci změnu.

Boilie necteno

11.6.2006 | Kouba | Kaprařina | 4.133 zobrazení | 23 odpovědí

Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá

uzel necteno

23.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.132 zobrazení | 15 odpovědí

Poraďte mi nějakej uzel (volný), se kterým máte dobrý zkušenosti. Já používám od rapaly, ale když ho utáhnu tak hodně praská. Silon používám 0,18 mm, avšak při větší tloušťce nebo šňůře je to OK. Jsem levej nebo jsem stvořil nějakýho mutanta? P. S. Ten uzel nějakej, kterej bych si zapamatoval!!

KINGFISHER CARP 360 2.75LBS necteno

25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.128 zobrazení | 6 odpovědí

nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc

potrebuju pomoc ! necteno

2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.125 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Která z našich ryb má nejlepší čich ??

Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "

Výlovy rybníků necteno

14.10.2006 | perch | Ryby | 4.125 zobrazení | 21 odpovědí

Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???

Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách? necteno

14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.125 zobrazení | 12 odpovědí

Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.

Chytání na jeden prut necteno

10.7.2014 | tomas54 | Domácí revíry | 4.123 zobrazení | 15 odpovědí

Je pravda že v Moravském rybářském svazu mládež do 15let může chytat jen na jeden prut?

Smáčci necteno

12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.123 zobrazení | 18 odpovědí

Dříve jsem si ani nevšiml poněkud nevšední nastrahu-smáčka-o kterém jsem četl v kajmanovi a chtel jsem si vyzkoušet lov dravců právě na nej. Dnes jsem si koupil nejaké smáčky. Zajímalo by mě,jestli na to vůbec chytáte,jak se vám na ně chytá,úlovky,atd. Já bych ho napíchnul normálně na jiggovou hlavičku a bylo mi doporučeno,abych si koupil streamerový háčky a před smáčka na streamerovym hacku pověsit broček,docela me to udivilo. Napište mi názory na chytání s touto neobyčejnou,měkkou náatrahou. díky,denyg

wobler na sumce necteno

30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.121 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.

Parma a marmyška,jde to dohromady? necteno

13.10.2004 | | Marmyška | 4.121 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Díky polarizačním okulárům nasměřuji marmyšku parmě přímo do vousatého rypáku,ale očekávaný boj se začne počítat jen na sekundy. Buď mi ten dělník říčních koryt narovná háček, nebo se háček řádně nezavrtá do tvrdých pysků a marmyška mi poté prolítne po pár sekundách okolo hlavy. Musím razantněji zasekávat až bude klacet praskat ? Používám porcelánové marmyšky polské a ruské provenience a dle divokých cen zřejmě dobré kvality. S většími okouny nebo tloušti problémy nejsou, jen ti vousáči mi dělají z háčků drátky a porcelánovou ozdobu na PC. Jak Jste na tom Vy?

Mrtvá ryba jako nástraha? necteno

7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.117 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus

svratka 3 necteno

3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 4.115 zobrazení | 3 odpovědi

Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc

Hostenka necteno

29.6.2011 | Kamil2802 | Domácí revíry | 4.114 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj může mi prosím někdo říci kolik stojí hostenka v Mrs.A také koli stojí v Črs.

Vyvážení necteno

22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.114 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23

Pruty Shimano Catana necteno

31.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 4.111 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, potřebuji poradit jsou tyhle pruty kvalitní Shimano Catana BX Specimen 3,6m 3,25lb L? A potřebuji hlavně pruty se kterýma budu házet hodně daleko jsou k tomu vhodné? Potřebuji házet víc jak 120m

Trnávka - přehrada - aktuální situace necteno

27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.108 zobrazení | 12 odpovědí

Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.

Lov na dírky necteno

27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.107 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj,

neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.

Díky moc