Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Techniky rybaření a věk
25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 3.967 zobrazení | 26 odpovědí
Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).
Lov jesetera pod ledem
9.12.2013 | hanis93 | Rybaření na dírkách | 3.965 zobrazení | 26 odpovědí
Začal jsem se zajímat
o ulovení jesetera pod ledem.
Rád bych se dozvěděl informace o zvolených nástrahách, primárně peletách (halibut, korýš, ryba, …), jejich velikost, návazce, krmení do dírky, použité vybavení (vlastně ani nevím jak moc je jeseter bojovný) :-D Velikost ryb vše kolem 70–80cm.
Netuším, kde rybu hledat a dělat díry. Většinou je tam bahýnko ale kus tvrdého se najde taky. Krmí se při březích na mělčinách, drží se úkrytů, hledá hloubku, rovné, tvrdé dno? Případně kdo by mohl přispět s lovem na nějaké gumky, ráčky atd. taky budu rád.
Předem moc díky, ať Vám přes zimu mrzne!
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 3.962 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Barva woblerů
6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 3.959 zobrazení | 10 odpovědí
Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.
svratka 3
3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 3.958 zobrazení | 3 odpovědi
Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc
Lov na káču
3.7.2006 | kukurice | Dravci | 3.956 zobrazení | 3 odpovědi
Prosím poraď te jak lovit dravce na živ. rybu pomocí kačeny.Budu rád i když přiložíte foto či obrázek,Dík :()
P revíry a úspěšnost lovu
31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 3.954 zobrazení | 27 odpovědí
Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.
Bivakování
15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 3.952 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.
Švardův lom - Bradlec
22.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.952 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s lovem pstruhů na tomhle revíru?
ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař
24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 3.951 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil
wobler na sumce
30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 3.950 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.
údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil?
10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 3.949 zobrazení | 9 odpovědí
mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc
soukromy rybník stará ves nad ondřejnici
20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 3.948 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je
Výstava Petrův zdar 12-14.3.2010 Letňany
1.2.2010 | Kazan | Vaše názory | 3.947 zobrazení | 23 odpovědí
Kdo z vás se zůčastní této výstavy (výstava byla každoročně v Holešovicích). Má skutečně tato výstava co nabídnout, i když bude nyní ve větších prostorách, po Forfishingu 2010.
Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky?
16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 3.947 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky
Kolegové rybáři Třebíč a okolí!!!!
18.10.2006 | Rybman | Ryby | 3.945 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám kolegu který by byl ochoten se mnou chodil na ryby… vláčet(popř.Feeder)
Sumci na Berounce
6.8.2005 | pedrosa | Sumcařina | 3.945 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím, slyšel jsem, že je na Berounce 7 plno sumců. Nevíte o tom někdo něco? Díky
Multiplikátor DAM QUICK POWER CHAMPION
22.2.2011 | Paja73 | Sumcařina | 3.944 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím pánové , loni jsem se zklamal při mém prvním chytání na Ebru při lovu sumců s multiplikátorem Penn COMMANDER 30 LW, měl jsem jej asi 3 roky u nás jsem na toho na něj moc nevytáhl, takže jsem netušil co mě čeká. Bylo to otřesné brzda se při zdolávání neustále zasekávala, takže to bylo hodně nepříjemné a moc jsem si to neužil. Na Ebro s tímhle už nikdy více. Chtěl bych se zdejších odborníků zeptat na přípasné zkušenosti s tímhle multíkem za myslým velmi výhodnou cenu : http://www.rybarske-nej.cz/…voruky-model Slyšel jsem že by nemusel být špatný, ale nerad bych se opět zklamal. Popřípadě poraďte něco kvalitního /cenově do max 5 tisíc/ Díky za připadné rady.
Jsem nešika?
28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 3.944 zobrazení | 11 odpovědí
Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo
nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co
jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo
se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma
poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to
je těsně u ledu.........
Smáčci
12.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 3.944 zobrazení | 18 odpovědí
Dříve jsem si ani nevšiml poněkud nevšední nastrahu-smáčka-o kterém jsem četl v kajmanovi a chtel jsem si vyzkoušet lov dravců právě na nej. Dnes jsem si koupil nejaké smáčky. Zajímalo by mě,jestli na to vůbec chytáte,jak se vám na ně chytá,úlovky,atd. Já bych ho napíchnul normálně na jiggovou hlavičku a bylo mi doporučeno,abych si koupil streamerový háčky a před smáčka na streamerovym hacku pověsit broček,docela me to udivilo. Napište mi názory na chytání s touto neobyčejnou,měkkou náatrahou. díky,denyg