Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Švédsko
19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 4.209 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka
KINGFISHER CARP 360 2.75LBS
25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.208 zobrazení | 6 odpovědí
nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc
Kam na Siveny
23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 4.207 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.
wobler na sumce
30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.207 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.
Parma a marmyška,jde to dohromady?
13.10.2004 | | Marmyška | 4.206 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Díky polarizačním okulárům nasměřuji marmyšku parmě přímo do vousatého rypáku,ale očekávaný boj se začne počítat jen na sekundy. Buď mi ten dělník říčních koryt narovná háček, nebo se háček řádně nezavrtá do tvrdých pysků a marmyška mi poté prolítne po pár sekundách okolo hlavy. Musím razantněji zasekávat až bude klacet praskat ? Používám porcelánové marmyšky polské a ruské provenience a dle divokých cen zřejmě dobré kvality. S většími okouny nebo tloušti problémy nejsou, jen ti vousáči mi dělají z háčků drátky a porcelánovou ozdobu na PC. Jak Jste na tom Vy?
Vltava-troja
18.6.2010 | deniiis | Dravci | 4.205 zobrazení | 5 odpovědí
Prosim vas chtel jsem se zeptat na obsadku ryb v praze v troji u lodenice jak tam je ten jez jak uz vsichni vime zacala nam dravcová sezóna a já od té doby nebyl na rybách a chtěl bych si nějakého dravce ulovit poradte mi kde a na co mam chytat jestli twistery nebo rotacky,smačky.woblery.Děkuji a všem Petrův zdar!
Boilie
11.6.2006 | Kouba | Kaprařina | 4.205 zobrazení | 23 odpovědí
Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 4.204 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Výlovy rybníků
14.10.2006 | perch | Ryby | 4.204 zobrazení | 21 odpovědí
Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???
Jakej svěráček?
2.6.2005 | vlkodlak | Muškaření | 4.201 zobrazení | 22 odpovědí
Jakej je podle vás nejlepší svěráček cena{}kvalita. tím myslím jestli si mám koupit nějákýho „českýho Tvrdka“ či ňákýho Orvisáka. A je lepší si ho objednat přes net, nebo si ho mám radši ošahat?
Labe a vábnička na sumce
30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.200 zobrazení | 15 odpovědí
Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,náístrahy,doba lovu atd.
svratka 3
3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 4.196 zobrazení | 3 odpovědi
Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc
Mrtvá ryba jako nástraha?
7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.188 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus
prut BOMB - ONE - 3,00m , no limit od Colmicu
28.7.2008 | tommasson | Pruty | 4.186 zobrazení | 3 odpovědi
Chci se zeptat,co si myslíte o tomhle prutu na sumce.Moc mě to zajímá.
Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí
24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 4.186 zobrazení | 16 odpovědí
Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!
Lov na dírky
27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.185 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj,
neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.
Díky moc
Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách?
14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.184 zobrazení | 12 odpovědí
Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.
woblery WFS
23.3.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.184 zobrazení | 11 odpovědí
Máte nějaký zkušenosti s vedením woblerů od WFS?
Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač?
6.8.2016 | Joe-fishing | Přívlač | 4.183 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny kolegy rybáře. Jaké máte
zkušenosti s pruty značky Quantum, přímo s prutem Quantum Fire 35–75g
2,4m? Děkuji předem za odpovědi.
Sumci na Berounce
6.8.2005 | pedrosa | Sumcařina | 4.180 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím, slyšel jsem, že je na Berounce 7 plno sumců. Nevíte o tom někdo něco? Díky