Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Jaká je nejlepší plandavka na sumíky?
20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 4.164 zobrazení | 9 odpovědí
Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.
Výlovy rybníků
14.10.2006 | perch | Ryby | 4.161 zobrazení | 21 odpovědí
Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???
Křížení ryb
15.9.2006 | modrak | Ostatní ryby | 4.161 zobrazení | 22 odpovědí
Minulý týden jsem na Labi 20, mimo jiné, ulovil i dva podivně exempláře podoustve říční. Ryby měly charakteristický rypec, ale zbarvením se spíše než podoustvím podobaly kombinaci plotice a perlína (Červené spodní ploutve, oranžová skvrna v oku, nazelenalý hřbet). Proto mě zajímá, zda se podoustev kříží ploticí, perlínem, případně s dalšími druhy kaprovikých ryb.
Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách?
14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.161 zobrazení | 12 odpovědí
Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 4.157 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Mrtvá ryba jako nástraha?
7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.153 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus
Lov na dírky
27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.151 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj,
neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.
Díky moc
Švédsko
19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 4.148 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka
Kam na Siveny
23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 4.148 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.
Trnávka - přehrada - aktuální situace
27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.147 zobrazení | 12 odpovědí
Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.
woblery WFS
23.3.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.146 zobrazení | 11 odpovědí
Máte nějaký zkušenosti s vedením woblerů od WFS?
Jakej svěráček?
2.6.2005 | vlkodlak | Muškaření | 4.143 zobrazení | 22 odpovědí
Jakej je podle vás nejlepší svěráček cena{}kvalita. tím myslím jestli si mám koupit nějákýho „českýho Tvrdka“ či ňákýho Orvisáka. A je lepší si ho objednat přes net, nebo si ho mám radši ošahat?
Sumci na Berounce
6.8.2005 | pedrosa | Sumcařina | 4.142 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím, slyšel jsem, že je na Berounce 7 plno sumců. Nevíte o tom někdo něco? Díky
Ubytovaní v Brně
22.11.2017 | kakadril | Ubytování | 4.141 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím Vás o radu. Chystám se příští sezonu kouknout do Brna na ryby. Kromě přehrady, kde se dá ubytovat jsem našel i totok http://www.kadlcuvmlyn.cz/ubytovani-brno . Je to v Mariánským údolí. Jsou tam hnedka vedle dvě jezera. Dá se tam něco chytnout z dravců? Nebo je to jen kaprařina? Díky za info.
Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí
24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 4.141 zobrazení | 16 odpovědí
Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!
Shimano vs. DAM
19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.140 zobrazení | 22 odpovědí
Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)
Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)
vábení bez echolotu
16.12.2007 | pike-007 | Sumcařina | 4.139 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se chytat pomocí vábničky bez echolotu? pokud ano, jak? dík za každou odpověd.
prut BOMB - ONE - 3,00m , no limit od Colmicu
28.7.2008 | tommasson | Pruty | 4.135 zobrazení | 3 odpovědi
Chci se zeptat,co si myslíte o tomhle prutu na sumce.Moc mě to zajímá.
řasa - bahýnko
5.1.2006 | Tomash | Plavaná | 4.135 zobrazení | 9 odpovědí
Pánové, už dlouhou dobu se o tom diskutuje – HaD dokonce říkal, že sepíše článek, kde vše podrobně vysvětlí. Vím, že jde o rostlinou přirozenou nástrahu, ale chytal jsem na ni spíš náhodně – pokusně jsem něco jako řasu seškrábl z kamene a lovil – něco jsem chytl, ale nebylo toono. Poraďte, jak, kde, kdy. co, jaké byly úlovky. atd. BTW : Toto téma zakládám, protože mi to připomněl Dextr svým tématem.