Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybářský sen
17.5.2007 | schwara | chytej.cz | 4.106 zobrazení | 29 odpovědí
Každý má svůj rybářský sen. Někdo chytit velkou rybu nebo si zachytat na nějakém světovém revíru. Jaký sen máš ty?
Shimano vs. DAM
19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.104 zobrazení | 22 odpovědí
Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)
Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)
řasa - bahýnko
5.1.2006 | Tomash | Plavaná | 4.102 zobrazení | 9 odpovědí
Pánové, už dlouhou dobu se o tom diskutuje – HaD dokonce říkal, že sepíše článek, kde vše podrobně vysvětlí. Vím, že jde o rostlinou přirozenou nástrahu, ale chytal jsem na ni spíš náhodně – pokusně jsem něco jako řasu seškrábl z kamene a lovil – něco jsem chytl, ale nebylo toono. Poraďte, jak, kde, kdy. co, jaké byly úlovky. atd. BTW : Toto téma zakládám, protože mi to připomněl Dextr svým tématem.
Kam na Klatovsku nebo Strakonicku?
2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.101 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?
Násada
1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 4.099 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.
Kam na štiku či pstruha?
14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.096 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?
Křížení ryb
15.9.2006 | modrak | Ostatní ryby | 4.094 zobrazení | 22 odpovědí
Minulý týden jsem na Labi 20, mimo jiné, ulovil i dva podivně exempláře podoustve říční. Ryby měly charakteristický rypec, ale zbarvením se spíše než podoustvím podobaly kombinaci plotice a perlína (Červené spodní ploutve, oranžová skvrna v oku, nazelenalý hřbet). Proto mě zajímá, zda se podoustev kříží ploticí, perlínem, případně s dalšími druhy kaprovikých ryb.
Jak vyrobit rohlíkové boile?
14.7.2005 | AXIS | Sumcařina | 4.094 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj rybáři. Mám na vás dotaz zda mi poradíte jak vyrobit takzvané (rohlíkové boile). Díky.
Jaká je nejlepší plandavka na sumíky?
20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 4.093 zobrazení | 9 odpovědí
Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.
woblery WFS
23.3.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.093 zobrazení | 11 odpovědí
Máte nějaký zkušenosti s vedením woblerů od WFS?
Krmení na kapry
8.6.2010 | deniiis | Kaprařina | 4.090 zobrazení | 3 odpovědi
jaké krmení preferujete na lov kapra a myslíte že je na kapry lepší partikl?já osobně chytám na značku mivardi V1 extreme.
Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí
24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 4.090 zobrazení | 16 odpovědí
Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!
Sumci na Berounce
6.8.2005 | pedrosa | Sumcařina | 4.090 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím, slyšel jsem, že je na Berounce 7 plno sumců. Nevíte o tom někdo něco? Díky
Kde ve Východních Čechách na dravce?
20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 4.090 zobrazení | 6 odpovědí
Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?
VMF Alpha carp 07 3,60m
19.3.2009 | ziki | Kaprařina | 4.089 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, znáte někdo tyhle prouty? Jak se chovají při nahazování a při zdolávání ryby? Uvažuji o jejich koupi. Dejte mi prosím vědět.
vábení bez echolotu
16.12.2007 | pike-007 | Sumcařina | 4.088 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se chytat pomocí vábničky bez echolotu? pokud ano, jak? dík za každou odpověd.
Těšany
29.9.2005 | pup | Domácí revíry | 4.088 zobrazení | 4 odpovědi
Mohl by mě někdo poskytnout informace o soukromé nádrži Těšany??? Předem děkuji!!!
Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi
7.8.2007 | Czudko | Navijáky | 4.087 zobrazení | 24 odpovědí
Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?
prut BOMB - ONE - 3,00m , no limit od Colmicu
28.7.2008 | tommasson | Pruty | 4.085 zobrazení | 3 odpovědi
Chci se zeptat,co si myslíte o tomhle prutu na sumce.Moc mě to zajímá.