Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
uzel
23.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.278 zobrazení | 15 odpovědí
Poraďte mi nějakej uzel (volný), se kterým máte dobrý zkušenosti. Já používám od rapaly, ale když ho utáhnu tak hodně praská. Silon používám 0,18 mm, avšak při větší tloušťce nebo šňůře je to OK. Jsem levej nebo jsem stvořil nějakýho mutanta? P. S. Ten uzel nějakej, kterej bych si zapamatoval!!
Hostenka
29.6.2011 | Kamil2802 | Domácí revíry | 4.277 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj může mi prosím někdo říci kolik stojí hostenka v Mrs.A také koli stojí v Črs.
Rujána vláčka
8.7.2013 | Kopecborec | Přívlač | 4.273 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, hledáme 3. pohodového parťáka (studenta 18+, nebo někoho kdo tak vypadá kvůli levnější rezervaci ubytování :-)) na společnou rybařinu (vláčka a zase vláčka – štika candoš okoun treska) na Rujánu!!! Vypadl nám bohužel kamarád z rodinných důvodů. Termín 11.7.-15.7. (5 dnů chytání!!!) Máme vše zařízeno- loď, spaní v kempu, doprava mým vlastním autem. Předpokládané konečné náklady cca 5tis.Kč. Nástupní místa čtvrtek Praha (4:00) – Liberec (5:00) Pro bližší info volej nebo SMS Martin 724 689 380
Boilie
11.6.2006 | Kouba | Kaprařina | 4.272 zobrazení | 23 odpovědí
Skušení boilisáci pomozte neskušeným boilisačkům:) Kždá rada dobrá
Kam na Klatovsku nebo Strakonicku?
2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 4.271 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?
wobler na sumce
30.3.2006 | KubasLi | Sumcařina | 4.270 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den pánové chci se zeptat s jakou barevnou kombinací woblera máte nejlepší zkušenosti při lovu sumce nebo štiky. Dík Kubas Pokud možno přiložte foto.
Vltava-troja
18.6.2010 | deniiis | Dravci | 4.269 zobrazení | 5 odpovědí
Prosim vas chtel jsem se zeptat na obsadku ryb v praze v troji u lodenice jak tam je ten jez jak uz vsichni vime zacala nam dravcová sezóna a já od té doby nebyl na rybách a chtěl bych si nějakého dravce ulovit poradte mi kde a na co mam chytat jestli twistery nebo rotacky,smačky.woblery.Děkuji a všem Petrův zdar!
Vyvážení
22.5.2010 | Maník23 | Legislativa | 4.269 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
Zdravím..jsem začatečník a zajímalo by mě jak je to se zavážením..jestli se mužou zavážet montáže kdekoli nebo jen na vybraných reviréch nebo vubec a jestli se muže i zakrmovat z lodky..mam možnost využití parmice na přehradě u Krnova a rad bych vedel co mužu a co ne..nerad bych se dostal do nejakych komplikaci..diky za odpovedi..Manik23
KINGFISHER CARP 360 2.75LBS
25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.268 zobrazení | 6 odpovědí
nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc
Labe a vábnička na sumce
30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.257 zobrazení | 15 odpovědí
Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,náístrahy,doba lovu atd.
Shimano vs. DAM
19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.256 zobrazení | 22 odpovědí
Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)
Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)
Mrtvá ryba jako nástraha?
7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.256 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus
Jakej svěráček?
2.6.2005 | vlkodlak | Muškaření | 4.255 zobrazení | 22 odpovědí
Jakej je podle vás nejlepší svěráček cena{}kvalita. tím myslím jestli si mám koupit nějákýho „českýho Tvrdka“ či ňákýho Orvisáka. A je lepší si ho objednat přes net, nebo si ho mám radši ošahat?
Prsačky
7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 4.254 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďakujem
Parma a marmyška,jde to dohromady?
13.10.2004 | | Marmyška | 4.253 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Díky polarizačním okulárům nasměřuji marmyšku parmě přímo do vousatého rypáku,ale očekávaný boj se začne počítat jen na sekundy. Buď mi ten dělník říčních koryt narovná háček, nebo se háček řádně nezavrtá do tvrdých pysků a marmyška mi poté prolítne po pár sekundách okolo hlavy. Musím razantněji zasekávat až bude klacet praskat ? Používám porcelánové marmyšky polské a ruské provenience a dle divokých cen zřejmě dobré kvality. S většími okouny nebo tloušti problémy nejsou, jen ti vousáči mi dělají z háčků drátky a porcelánovou ozdobu na PC. Jak Jste na tom Vy?
Výběr navijáku
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.252 zobrazení | 12 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji
Pruty Shimano Catana
31.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 4.251 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, potřebuji poradit jsou tyhle pruty kvalitní Shimano Catana BX Specimen 3,6m 3,25lb L? A potřebuji hlavně pruty se kterýma budu házet hodně daleko jsou k tomu vhodné? Potřebuji házet víc jak 120m
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.245 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
Jak vyprostit UHOŘE s háčku????
8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.244 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem
woblery WFS
23.3.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.243 zobrazení | 11 odpovědí
Máte nějaký zkušenosti s vedením woblerů od WFS?