Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

prut BOMB - ONE - 3,00m , no limit od Colmicu necteno

28.7.2008 | tommasson | Pruty | 4.083 zobrazení | 3 odpovědi

Chci se zeptat,co si myslíte o tomhle prutu na sumce.Moc mě to zajímá.

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

27.9.2005 | xycht | Sumcařina | 4.082 zobrazení | 18 odpovědí

Co říkáte na použití trojháku na podvodním splávku? Já dosud chytal s jednohákem a tak bych se chtěl zeptat jestli někdo používáte trojhák. Zajímá mě hlavně jestli se to nemotá s tim trojhákem, trošku se totiž trojhák bojim použít. KDyž dam trojhák 2–3cm od splávku bude to v pohodě? díky

Háromfa necteno

24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 4.080 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

13.6.2006 | xycht | Sumcařina | 4.080 zobrazení | 2 odpovědi

Chci chytat s podvodním splávkem na stojáku blízko hladiny a bojím se použít více než jeden hák, trojháček, chci se proto zeptat zkušenějších kolegů…

1. jestli NEHROZÍ strhnutí nástražní ryby, když píchnu hák rybě mezi ocas a hřbet, případně do hřbetu
  2. jestli při píchnutí ryby v horní části nehrozí, že se sumec špatně sekne – navíc když dávám splávek 5cm od háku

Používám zhruba tuto montáž: www.wallerwilly.anglerwebs.de

Poradí mi někdo? Díky

Vltava-troja necteno

17.6.2010 | deniiis | Dravci | 4.078 zobrazení | 5 odpovědí

Prosim vas chtel jsem se zeptat na obsadku ryb v praze v troji u lodenice jak tam je ten jez jak uz vsichni vime zacala nam dravcová sezóna a já od té doby nebyl na rybách a chtěl bych si nějakého dravce ulovit poradte mi kde a na co mam chytat jestli twistery nebo rotacky,smačky­.woblery.Děku­ji a všem Petrův zdar!

Bivakování necteno

15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 4.077 zobrazení | 4 odpovědi

Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.

Lov plůotic a jine drobotiny.... necteno

16.3.2005 | Rico | Bílá ryba | 4.076 zobrazení | 8 odpovědí

Chtel bych vas poprosit aby jste nam zacatecnikum poradili ruzne recepty na zakrmeni, sestavy udic, fígle a ruzne vychytavky, nastrahy… mozna uz s tim otravuji ale rad neni nikdy dost… Diky

Rybníky středočeský kraj necteno

27.6.2015 | Ugi | Vaše názory | 4.075 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím, mohu se zeptat jaké jsou vaše nejoblíbenější rybníky (soukromé i ČRS ) ve středočeském kraji ? :) chtěl bych vyrazit na nějaké nová místa na kapry . děkuji

Jaké vybaveni na sumce? necteno

23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.072 zobrazení | 7 odpovědí

CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?

P revíry a úspěšnost lovu necteno

31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 4.072 zobrazení | 27 odpovědí

Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.

Barva woblerů necteno

6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.072 zobrazení | 10 odpovědí

Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.

Jakej svěráček? necteno

2.6.2005 | vlkodlak | Muškaření | 4.071 zobrazení | 22 odpovědí

Jakej je podle vás nejlepší svěráček cena{}kvalita. tím myslím jestli si mám koupit nějákýho „českýho Tvrdka“ či ňákýho Orvisáka. A je lepší si ho objednat přes net, nebo si ho mám radši ošahat?

Švédsko necteno

19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 4.070 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka

Polička necteno

22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 4.069 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.

Kam na Siveny necteno

23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 4.068 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.

Jsem nešika? necteno

28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.068 zobrazení | 11 odpovědí

Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to je těsně u ledu.........

Viděli jste někdy něco podobného? necteno

30.6.2007 | jake | Ostatní ryby | 4.067 zobrazení | 14 odpovědí

Včera na pstruhovce jsem byl svědkem něčeho, nad čím jsem zůstal kruhoústý… Stojím ve vodě a muškařím. Najednou za sebou slyším rodeo. Otočím se a vidím zmítající se rybu – něco ve stylu velkého duháka na prutu. No prostě blázinec. Fór byl v tom, že široko daleko kolem mě žádný rybář (kromě mě) nebyl. Poněvadž nemám zrovna nejlepší zrak, nebyl jsem schopen zmítající se rybu druhově určit. Toto divadlo trvalo cca tak 10 – 15 sekund. Ryba pak zajela někam ke břehu. Další záchvěvy enormní vitality přišly ještě tak 4× během následující cca čtvrt hodiny, ale už s podstatně menší intenzitou, kdy se ryba prakticky nehnula od břehu. Už mi to nedalo, tak jsem se rozhodl jít se podívat blíž (předtím jsem tam zkoušel i nahodit), že rybu vyplaším a možná aspoň zjistím, co to bylo. Ke svému úžasu jsem tam našel ostroretku. Mrtvou…:-o

Techniky rybaření a věk necteno

25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 4.064 zobrazení | 26 odpovědí

Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).

Chytej, čti a piš necteno

29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.064 zobrazení | 17 odpovědí

Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!

1. Co nového bys od chytej. cz očekával?
  2. Co pro chytej. cz můžeš udělat?

soukromy rybník stará ves nad ondřejnici necteno

20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.062 zobrazení | 1 odpověď

Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je