Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
prut BOMB - ONE - 3,00m , no limit od Colmicu
28.7.2008 | tommasson | Pruty | 4.083 zobrazení | 3 odpovědi
Chci se zeptat,co si myslíte o tomhle prutu na sumce.Moc mě to zajímá.
SUMEC - lov s podvodním splávkem
27.9.2005 | xycht | Sumcařina | 4.082 zobrazení | 18 odpovědí
Co říkáte na použití trojháku na podvodním splávku? Já dosud chytal s jednohákem a tak bych se chtěl zeptat jestli někdo používáte trojhák. Zajímá mě hlavně jestli se to nemotá s tim trojhákem, trošku se totiž trojhák bojim použít. KDyž dam trojhák 2–3cm od splávku bude to v pohodě? díky
Háromfa
24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 4.080 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?
SUMEC - lov s podvodním splávkem
13.6.2006 | xycht | Sumcařina | 4.080 zobrazení | 2 odpovědi
Chci chytat s podvodním splávkem na stojáku blízko hladiny a bojím se použít více než jeden hák, trojháček, chci se proto zeptat zkušenějších kolegů…
- jestli NEHROZÍ strhnutí nástražní ryby, když píchnu hák rybě mezi ocas a hřbet, případně do hřbetu
- jestli při píchnutí ryby v horní části nehrozí, že se sumec špatně sekne – navíc když dávám splávek 5cm od háku
Používám zhruba tuto montáž: www.wallerwilly.anglerwebs.de
Poradí mi někdo? Díky
Vltava-troja
17.6.2010 | deniiis | Dravci | 4.078 zobrazení | 5 odpovědí
Prosim vas chtel jsem se zeptat na obsadku ryb v praze v troji u lodenice jak tam je ten jez jak uz vsichni vime zacala nam dravcová sezóna a já od té doby nebyl na rybách a chtěl bych si nějakého dravce ulovit poradte mi kde a na co mam chytat jestli twistery nebo rotacky,smačky.woblery.Děkuji a všem Petrův zdar!
Bivakování
15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 4.077 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.
Lov plůotic a jine drobotiny....
16.3.2005 | Rico | Bílá ryba | 4.076 zobrazení | 8 odpovědí
Chtel bych vas poprosit aby jste nam zacatecnikum poradili ruzne recepty na zakrmeni, sestavy udic, fígle a ruzne vychytavky, nastrahy… mozna uz s tim otravuji ale rad neni nikdy dost… Diky
Rybníky středočeský kraj
27.6.2015 | Ugi | Vaše názory | 4.075 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, mohu se zeptat jaké jsou vaše nejoblíbenější rybníky (soukromé i ČRS ) ve středočeském kraji ? :) chtěl bych vyrazit na nějaké nová místa na kapry . děkuji
Jaké vybaveni na sumce?
23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.072 zobrazení | 7 odpovědí
CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?
P revíry a úspěšnost lovu
31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 4.072 zobrazení | 27 odpovědí
Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.
Barva woblerů
6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.072 zobrazení | 10 odpovědí
Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.
Jakej svěráček?
2.6.2005 | vlkodlak | Muškaření | 4.071 zobrazení | 22 odpovědí
Jakej je podle vás nejlepší svěráček cena{}kvalita. tím myslím jestli si mám koupit nějákýho „českýho Tvrdka“ či ňákýho Orvisáka. A je lepší si ho objednat přes net, nebo si ho mám radši ošahat?
Švédsko
19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 4.070 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka
Polička
22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 4.069 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.
Kam na Siveny
23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 4.068 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.
Jsem nešika?
28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.068 zobrazení | 11 odpovědí
Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo
nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co
jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo
se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma
poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to
je těsně u ledu.........
Viděli jste někdy něco podobného?
30.6.2007 | jake | Ostatní ryby | 4.067 zobrazení | 14 odpovědí
Včera na pstruhovce jsem byl svědkem něčeho, nad čím jsem zůstal kruhoústý… Stojím ve vodě a muškařím. Najednou za sebou slyším rodeo. Otočím se a vidím zmítající se rybu – něco ve stylu velkého duháka na prutu. No prostě blázinec. Fór byl v tom, že široko daleko kolem mě žádný rybář (kromě mě) nebyl. Poněvadž nemám zrovna nejlepší zrak, nebyl jsem schopen zmítající se rybu druhově určit. Toto divadlo trvalo cca tak 10 – 15 sekund. Ryba pak zajela někam ke břehu. Další záchvěvy enormní vitality přišly ještě tak 4× během následující cca čtvrt hodiny, ale už s podstatně menší intenzitou, kdy se ryba prakticky nehnula od břehu. Už mi to nedalo, tak jsem se rozhodl jít se podívat blíž (předtím jsem tam zkoušel i nahodit), že rybu vyplaším a možná aspoň zjistím, co to bylo. Ke svému úžasu jsem tam našel ostroretku. Mrtvou…:-o
Techniky rybaření a věk
25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 4.064 zobrazení | 26 odpovědí
Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).
Chytej, čti a piš
29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.064 zobrazení | 17 odpovědí
Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!
- Co nového bys od chytej. cz očekával?
- Co pro chytej. cz můžeš udělat?
- …
soukromy rybník stará ves nad ondřejnici
20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.062 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je