Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí
24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 4.242 zobrazení | 16 odpovědí
Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!
Těšany
29.9.2005 | pup | Domácí revíry | 4.241 zobrazení | 4 odpovědi
Mohl by mě někdo poskytnout informace o soukromé nádrži Těšany??? Předem děkuji!!!
vábení bez echolotu
16.12.2007 | pike-007 | Sumcařina | 4.240 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se chytat pomocí vábničky bez echolotu? pokud ano, jak? dík za každou odpověd.
Barva woblerů
6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.239 zobrazení | 10 odpovědí
Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.
Sumci na Berounce
6.8.2005 | pedrosa | Sumcařina | 4.237 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím, slyšel jsem, že je na Berounce 7 plno sumců. Nevíte o tom někdo něco? Díky
svratka 3
3.9.2009 | clingfish | Domácí revíry | 4.235 zobrazení | 3 odpovědi
Zdarec Brňáci chodite, někdo na svratku k Rondu? Ryby tam vídávám pěkný, nadruhou stranu mě tamnější prostředí a travou zarostlá voda trošku odpuzuje. Rybáře tam moc vidět není, tak nevím, rád bych slyšel názor někoho, kdo tam už chytal. Eventuelně co by mi doporučil feeder nebo plavanou? Dík moc
prut BOMB - ONE - 3,00m , no limit od Colmicu
28.7.2008 | tommasson | Pruty | 4.232 zobrazení | 3 odpovědi
Chci se zeptat,co si myslíte o tomhle prutu na sumce.Moc mě to zajímá.
používáte rozpěrku do štičí tlamy?
13.9.2004 | morpheus | Ostatní nádobíčko | 4.231 zobrazení | 22 odpovědí
Nevím jak se to jmenuje přesně ,ale je to taková ta pružina co se strčí štice do tlamy aby se dala odháčkovat pokud to má hloubž než za pysk. Zatím jsem to nepotřeboval ale už jsem to párkrát viděl u vody. Nepoškozuje to nějak rybu?
Trnávka - přehrada - aktuální situace
27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.229 zobrazení | 12 odpovědí
Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.225 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?
Jak lovit na závodech v plavané
2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 4.224 zobrazení | 13 odpovědí
Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.
Lov dravců na položenou
30.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.224 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!
Rybolov - Thajsko
20.11.2013 | JakubMach | Vaše názory | 4.223 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den/večer. S rodinou se chystáme na tři týdny navštívit Thajsko a plánuji si tam zachytat ryby :)
Ale mám problém. Nevím pro jakou z metod chytání ryb a se mám rozhodnout a nehodlám si s sebou brát vše. A chtěl bych se zeptat na radu od vás – nejlépe těch co tam již byli, na co se tam dá nejlépe zachytat např.: z útesů, pláže nebo z loďky.
A další dotaz jestli náhodou nevíte jak to tam je s cenou rybářského vybavení. Protože budeme cestovat ze severu na jih a nechtějí se mi tahat moje pruty tak si je tam plánuji koupit. Zda někdo neví kolik tam tak stojí základní výbava (slušný prut, pevný silon/šňůra a nějaké třeba ty háčky po příkladě olůvko a splávek nebo wobler či třpytka).
Lov na dírky
27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.223 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj,
neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.
Díky moc
Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi
8.8.2007 | Czudko | Navijáky | 4.222 zobrazení | 24 odpovědí
Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?
Rybníky středočeský kraj
27.6.2015 | Ugi | Vaše názory | 4.220 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, mohu se zeptat jaké jsou vaše nejoblíbenější rybníky (soukromé i ČRS ) ve středočeském kraji ? :) chtěl bych vyrazit na nějaké nová místa na kapry . děkuji
Bivakování
15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 4.220 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.
P revíry a úspěšnost lovu
31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 4.220 zobrazení | 27 odpovědí
Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.
Háromfa
24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 4.219 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?
Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách?
14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.218 zobrazení | 12 odpovědí
Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.