Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nejúspěšnější boilies? necteno

21.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 4.134 zobrazení | 4 odpovědi

Jaké si myslíte,že je momentalně nejlepší boilie na lov velkých kaprů ve vodě,která má teplotu okolo 24stupňů?

Háromfa necteno

24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 4.133 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?

Kam na štiku či pstruha? necteno

14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.132 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?

VMF Alpha carp 07 3,60m necteno

19.3.2009 | ziki | Kaprařina | 4.132 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, znáte někdo tyhle prouty? Jak se chovají při nahazování a při zdolávání ryby? Uvažuji o jejich koupi. Dejte mi prosím vědět.

Rybníky středočeský kraj necteno

27.6.2015 | Ugi | Vaše názory | 4.131 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím, mohu se zeptat jaké jsou vaše nejoblíbenější rybníky (soukromé i ČRS ) ve středočeském kraji ? :) chtěl bych vyrazit na nějaké nová místa na kapry . děkuji

Jak vyrobit rohlíkové boile? necteno

14.7.2005 | AXIS | Sumcařina | 4.131 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj rybáři. Mám na vás dotaz zda mi poradíte jak vyrobit takzvané (rohlíkové boile). Díky.

Násada necteno

1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 4.129 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.

Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi necteno

7.8.2007 | Czudko | Navijáky | 4.129 zobrazení | 24 odpovědí

Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?

Krmení na kapry necteno

8.6.2010 | deniiis | Kaprařina | 4.128 zobrazení | 3 odpovědi

jaké krmení preferujete na lov kapra a myslíte že je na kapry lepší partikl?já osobně chytám na značku mivardi V1 extreme.

kam na dalešickou přehradu necteno

29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 4.126 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.

používáte rozpěrku do štičí tlamy? necteno

13.9.2004 | morpheus | Ostatní nádobíčko | 4.125 zobrazení | 22 odpovědí

Nevím jak se to jmenuje přesně ,ale je to taková ta pružina co se strčí štice do tlamy aby se dala odháčkovat pokud to má hloubž než za pysk. Zatím jsem to nepotřeboval ale už jsem to párkrát viděl u vody. Nepoškozuje to nějak rybu?

P revíry a úspěšnost lovu necteno

31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 4.124 zobrazení | 27 odpovědí

Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.

Těšany necteno

29.9.2005 | pup | Domácí revíry | 4.123 zobrazení | 4 odpovědi

Mohl by mě někdo poskytnout informace o soukromé nádrži Těšany??? Předem děkuji!!!

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

27.9.2005 | xycht | Sumcařina | 4.121 zobrazení | 18 odpovědí

Co říkáte na použití trojháku na podvodním splávku? Já dosud chytal s jednohákem a tak bych se chtěl zeptat jestli někdo používáte trojhák. Zajímá mě hlavně jestli se to nemotá s tim trojhákem, trošku se totiž trojhák bojim použít. KDyž dam trojhák 2–3cm od splávku bude to v pohodě? díky

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

13.6.2006 | xycht | Sumcařina | 4.120 zobrazení | 2 odpovědi

Chci chytat s podvodním splávkem na stojáku blízko hladiny a bojím se použít více než jeden hák, trojháček, chci se proto zeptat zkušenějších kolegů…

1. jestli NEHROZÍ strhnutí nástražní ryby, když píchnu hák rybě mezi ocas a hřbet, případně do hřbetu
  2. jestli při píchnutí ryby v horní části nehrozí, že se sumec špatně sekne – navíc když dávám splávek 5cm od háku

Používám zhruba tuto montáž: www.wallerwilly.anglerwebs.de

Poradí mi někdo? Díky

Barva woblerů necteno

6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.119 zobrazení | 10 odpovědí

Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.

Jak lovit na závodech v plavané necteno

2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 4.118 zobrazení | 13 odpovědí

Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.

Lov plůotic a jine drobotiny.... necteno

16.3.2005 | Rico | Bílá ryba | 4.118 zobrazení | 8 odpovědí

Chtel bych vas poprosit aby jste nam zacatecnikum poradili ruzne recepty na zakrmeni, sestavy udic, fígle a ruzne vychytavky, nastrahy… mozna uz s tim otravuji ale rad neni nikdy dost… Diky

Jsem nešika? necteno

28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.115 zobrazení | 11 odpovědí

Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to je těsně u ledu.........

Bivakování necteno

15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 4.114 zobrazení | 4 odpovědi

Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.