Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Shimano vs. DAM
19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.178 zobrazení | 22 odpovědí
Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)
Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)
Trnávka - přehrada - aktuální situace
27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.177 zobrazení | 12 odpovědí
Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.
vábení bez echolotu
16.12.2007 | pike-007 | Sumcařina | 4.177 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se chytat pomocí vábničky bez echolotu? pokud ano, jak? dík za každou odpověd.
Shimano Sustain 4000 Fg
31.1.2016 | Pajk | Navijáky | 4.175 zobrazení | 5 odpovědí
Najdou se tady vlastníci tohoto navijáku ? :-) Zajímali by mě Vaše zkušenosti s tímto stroječkem,jelikož potřebuji naviják co vydrží a šetřit ho rozhodně nebudu ! Letos můj naviják vypověděl službu ,tak ho chci nahradit . Každý názor je vítán
Prsačky
7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 4.175 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďakujem
řasa - bahýnko
5.1.2006 | Tomash | Plavaná | 4.170 zobrazení | 9 odpovědí
Pánové, už dlouhou dobu se o tom diskutuje – HaD dokonce říkal, že sepíše článek, kde vše podrobně vysvětlí. Vím, že jde o rostlinou přirozenou nástrahu, ale chytal jsem na ni spíš náhodně – pokusně jsem něco jako řasu seškrábl z kamene a lovil – něco jsem chytl, ale nebylo toono. Poraďte, jak, kde, kdy. co, jaké byly úlovky. atd. BTW : Toto téma zakládám, protože mi to připomněl Dextr svým tématem.
Barva woblerů
6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.170 zobrazení | 10 odpovědí
Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.
Rybníky středočeský kraj
27.6.2015 | Ugi | Vaše názory | 4.169 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, mohu se zeptat jaké jsou vaše nejoblíbenější rybníky (soukromé i ČRS ) ve středočeském kraji ? :) chtěl bych vyrazit na nějaké nová místa na kapry . děkuji
Kam na štiku či pstruha?
14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.169 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?
Háromfa
24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 4.166 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.165 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
VMF Alpha carp 07 3,60m
19.3.2009 | ziki | Kaprařina | 4.165 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, znáte někdo tyhle prouty? Jak se chovají při nahazování a při zdolávání ryby? Uvažuji o jejich koupi. Dejte mi prosím vědět.
Těšany
29.9.2005 | pup | Domácí revíry | 4.165 zobrazení | 4 odpovědi
Mohl by mě někdo poskytnout informace o soukromé nádrži Těšany??? Předem děkuji!!!
používáte rozpěrku do štičí tlamy?
13.9.2004 | morpheus | Ostatní nádobíčko | 4.165 zobrazení | 22 odpovědí
Nevím jak se to jmenuje přesně ,ale je to taková ta pružina co se strčí štice do tlamy aby se dala odháčkovat pokud to má hloubž než za pysk. Zatím jsem to nepotřeboval ale už jsem to párkrát viděl u vody. Nepoškozuje to nějak rybu?
P revíry a úspěšnost lovu
31.5.2005 | fikus | Úspěchy | 4.163 zobrazení | 27 odpovědí
Jak se vám chytá na P revírech? Máte ve svém okolí dobře zarybněné P vody? Myslím tím jestli chytíte (skoro) pokaždé pěkné ryby, nebo odcházíte (většinou) jako bezrybky? Mám na mysli ryby lososovité.
Násada
1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 4.161 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.
Jak lovit na závodech v plavané
2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 4.161 zobrazení | 13 odpovědí
Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.
Prosba o radu-MULTIPLIKATOR-levnejsi
8.8.2007 | Czudko | Navijáky | 4.160 zobrazení | 24 odpovědí
Vim, ze tema multiplikator se tu resilo mnohokrat. Procetl jsem snad vsechny fora, clanky…pochopil jsem, ze multik, kvalitni za nizkou cenu je temer nesmysl, ale ted se mi nehodi vydat 4500,– za Penn GTI i kdyz no…Proste, bude to muj prvni multiplikator a nechce se mi hned vysolit tolik. Da se sehnat rozumny do treba 2500,– na sumcarinu (bojka)?? Nepotrebuji pocitadlo, asi bych rad radic… co treba neco od Okumy? Jsem s Okumou spojeny ohledne navijaku a koukal jsem, ze ji HaD povazuje za rozumnou i v Mulikach. Nebo jsem nasel CORBOSS 510, CORMORAN…pocitadlo, nepocitadlo, vypada robusne a cena se mi libi. Poradite mi? Nechci drahy taky z toho duvodu, ze Lodku ma jen kamarad a s gumovym clunem za 1000,– co mam ja na zavazeni se na Sumce fakt asi neodvazim i kdyz je na 200kg (ten clun) verim tomu, ze zaprazeny sumec dokaze vyvinout daleko vetsi vahu – nebo se pletu?
Jak vyrobit rohlíkové boile?
14.7.2005 | AXIS | Sumcařina | 4.160 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj rybáři. Mám na vás dotaz zda mi poradíte jak vyrobit takzvané (rohlíkové boile). Díky.
Lov plůotic a jine drobotiny....
16.3.2005 | Rico | Bílá ryba | 4.159 zobrazení | 8 odpovědí
Chtel bych vas poprosit aby jste nam zacatecnikum poradili ruzne recepty na zakrmeni, sestavy udic, fígle a ruzne vychytavky, nastrahy… mozna uz s tim otravuji ale rad neni nikdy dost… Diky