Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut Fox Stalker 9ft 2.50lb necteno

1.7.2011 | Bulb | Položená | 3.978 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímto prutem.Popřípadně jakou má akci a vrhací zatěž.

Děkuji

Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky? necteno

16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 3.978 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky

SUMCI A BALATON /Maďarsko/ necteno

10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 3.977 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ce­ny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.

utopená udice necteno

30.7.2007 | jake | Neúspěchy | 3.974 zobrazení | 14 odpovědí

Vždycky jsem toužil dočkat se takového záběru, kdy udice letí do vody. Dnes jsem se dočkal. A popravdě řečeno – moc do smíchu mi nebylo. Přišlo to jak na potvoru v momentě, kdy jsem se zabýval druhým prutem. Jen tak namátkou se mrknu na feeder – špička ohnutá skoro do pravého úhlu… Okamžitě jsem vystartoval, leč pozdě. Máchnul jsem do prázdna a udice letěla do vody. Možná, kdybych za ní hned do té vody skočil, tak bych ji ještě zastavil, lae vím, že je to taková lokalita, kde je několikametrová vrstva bahna, takže než jsem se odhodlal tam vlézt, udice tažená nejspíš kaprem nebo amurem už popojela o pár metrů dále od břehu.Zůstal jsem jak opařený a v duchu už se rozloučil s pickerem i navijákem. Nakonec jsem se hecl a řekl si, že to přece jen tak nevzdám a musím se aspoň o něco pokusit. Zajel jsem domů pro pořádný sumcařský trojhák, zatížil 30g olovem a jal se spoléhat na štěstí vláčením trojháku po dně. Asi desátým náhozem jsem vytáhl silon, za silon větev a najednou se k mému údivu asi 7 metrů ode břehu postavila i má utopená udice…:-) Ufff… Oddechl jsem si :-)

Kam na Siveny necteno

23.4.2007 | Shadowhunter | Lososovité ryby | 3.973 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim pani muskari, neporadil by mi nekdo kde by se dal chytit siven na severni morave? Ac se snazim sebevic nemuzu o sivena zavadit a tak rad bych ho chtel pokorit nebot jsem sivena jeste nechytil. Chytam stale jen potocaky, sem tam duhaka a nebo lipana ale siven zadny ;( Predem dekuji za kazde info ktere povede k chyceni me zatim nepokorene ryby.

jak chytat sumce na nástražní rybky(kapr,karas..)a jak je nastražit na háček necteno

30.8.2005 | lov3c | Sumcařina | 3.972 zobrazení | 1 odpověď

prosím vás nemáte někdo skušenosti z lovu sumců?? jak nastažit rybku na hák-ky. jake šnůry či vlasce používáte vy.

Jak lovit na závodech v plavané necteno

2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 3.971 zobrazení | 13 odpovědí

Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.

Miniwoblerky necteno

21.2.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.971 zobrazení | 23 odpovědí

Loni nebo předloni bylo v čísle KAJMANa téma:Jak na ně-Woblery. Byly tam zmíněné i miniwoblerky které mi byly zatím neznámé a velmi chválené. Pro zkoušku jsem si zakoupil plovoucí-hlubokopotápivý miniwoblerek velký cca 3 cm,myslím od fy. Jaxon,vyzkoušel a hned jsem měl problém:1. Miniwoblerek je moc lehký a nemohu s ním daleko nahazovat(resp. asi 3× otočím kličkou-konec).2. Můj tok na kterém chytám je široký asi 20m(Vranovská přehrada). Právě proto mě zajímá jestli je daný miniwoblerek příliš lehký,než ostatní nebo jsou všechny miniwoblerky takhle lehké a jsou určeny pouze pro malé toky?. nerad bych k těmto nástrahám uvalil tabu,protože si myslím,že mají všechny předpoklady ke kvalitní nástraze…

Vláčák na sumce necteno

7.6.2004 | pupak | Pruty | 3.968 zobrazení | 3 odpovědi

Penn Charisma 270 50–190 + Slammer 260 je to OK?

Švédsko necteno

19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 3.967 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka

Jaká je nejlepší plandavka na sumíky? necteno

20.1.2005 | Tomash | Sumcařina | 3.964 zobrazení | 9 odpovědí

Chytejáci, letos bych se rád věnoval lovu sumců na řece Labi. Chtěl bych hlavně vláčet. Zajímá mě, jaké byste mi doporučili nástrahy – především značka, tvar a velikost plandavek. Jestli máte k dispozici i foto, tak sem s ním… Předem díky a těším se na odpovědi.

Prodej stiky necteno

23.11.2017 | noba | Dravci | 3.961 zobrazení | 2 odpovědi

https://m.facebook.com/…003026064545?…

jakej naviják na přívlač do 2500kč necteno

18.8.2004 | Wolf | Navijáky | 3.959 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar všichni kdo toto čtete. sháním novej naviják na přívlač k pruu shimano spinining best master 240 mh(délka 240cm,ace 15–40g) Cílová skupina ryb štiky candáti na nádržích

nejspíš bych sám zvolil naviják od shimana SH GTE 3000 počet ložisek 3 a jedno středový brzda zadní +bojová kapacita cívky 140 m/0,30 mm převody 5,1 : 1 cena2490kč ale někde jsem na něj četl špatný hodnocení tak bych se chtěl zeptat jaké máte skušenosti s tímto navijákem,a nebo jaký by jste doporučili? Díky Wolf

Prsačky necteno

7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 3.957 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďa­kujem

Lednový rybář necteno

4.1.2008 | Piranha | Úspěchy | 3.957 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky

Tak co zahájení? necteno

18.6.2006 | s.h.o.o.t.e.r | Úspěchy | 3.956 zobrazení | 29 odpovědí

Jak jste dopadli na zahájení?

Jak vyprostit UHOŘE s háčku???? necteno

8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 3.954 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem

Malá, plastová pramička necteno

9.12.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 3.953 zobrazení | 3 odpovědi

Chlapi, chci si pořídit malou, lehkou pramičku buď na autozahrádku či na káru za auto. Nemáte nějaký typ a pod?

Kde ve Východních Čechách na dravce? necteno

20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 3.951 zobrazení | 6 odpovědí

Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?

Jizera 7 necteno

30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.948 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.