Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Háromfa
24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 3.912 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?
Lednový rybář
4.1.2008 | Piranha | Úspěchy | 3.911 zobrazení | 23 odpovědí
Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky
chytání ze šlapadla
5.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 3.909 zobrazení | 13 odpovědí
ahoj myslíte že když si pronajmu šlapado na vltavě 5 da se zněj taky chytat dík. ps jestli je to bráno jako plavidlo
Švédsko
19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 3.908 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka
Kaprařina na Ohři
16.10.2017 | RuSaKsRo | Kaprařina | 3.907 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti a názory o lovu kaprů na Ohři. Voda je tam studená, čistá a poměrně úživná to vůbec nenahrává do karet, ale tuto řeku mám poměrně blízko a láká mě ji vyzkoušet příští sezónu. Tímto bych vás chtěl poprosit o sdělení vašich zkušeností, rad a názorů. Děkuji za každou rozumnou odpověď. :) Jedná se o úsek v okolí Loun.
Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI...
20.12.2004 | Tomash | Ryby | 3.905 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…
Malá, plastová pramička
9.12.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 3.905 zobrazení | 3 odpovědi
Chlapi, chci si pořídit malou, lehkou pramičku buď na autozahrádku či na káru za auto. Nemáte nějaký typ a pod?
Vhodny clun na zavazeni???
17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 3.904 zobrazení | 16 odpovědí
Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plast.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.903 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
Vláčák na sumce
7.6.2004 | pupak | Pruty | 3.900 zobrazení | 3 odpovědi
Penn Charisma 270 50–190 + Slammer 260 je to OK?
rybareni okoli stockholm
22.4.2015 | lucioperce69 | Přívlač | 3.899 zobrazení | 7 odpovědí
Koncem kvetna jedu pracovne do stokholmu…potreboval bych nejaky info k pravidlum nejaky rybarsky rad na malaren hjalmaren…
Jizera 7
30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.899 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.
Kam na Klatovsku nebo Strakonicku?
2.1.2011 | HonzaHD | Rybaření na dírkách | 3.898 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo o nějaké možnosti chytání na dírkách v okolí Klatov nebo Strakonic?
podzimní zavody Luhačovice 2017
11.9.2017 | mariomario | Bílá ryba | 3.896 zobrazení | žádná odpověď
PODZIMNÍ ŘYBÁŘSKÉ ZAVODY 2017 zdravim rybaři ,tyto zavody byly propadak nejlepší místa obsadili prominenti jako vždy to je kolem kempu bliže hraze i z druhe strany,potom zbyva jenom zadek a boky přehrady je jasné že tam velké ryby nejsou obyčejný člověk se nedostane do předního useku tam se zdržují ty trofejní ryby protože je tam každý krmi a ryby jsou zvykle to se to potom chyta a vrchol všeho byl umyslně upouštění vody z přehrady od soboty rano jsme měli zabořený klacek ve vodě a sledovali pokles i v neděli a hned bylo jasno to bylo umyslně když se sniži hladina vody ryby neberou hlavně když každý zaplatí ti co chodi pravidelně několik let mi dali za pravdu že je to každy rok horší a horší
Slunečnice pestrá
20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 3.895 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 3.895 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
Jak vyprostit UHOŘE s háčku????
8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 3.895 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem
Cestovní přívlačový prut
28.12.2012 | Mory | Přívlač | 3.892 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.
Prsačky
7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 3.892 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďakujem
Zavážení nástrahy
14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 3.891 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík