Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Krmení na kapry necteno

8.6.2010 | deniiis | Kaprařina | 4.158 zobrazení | 3 odpovědi

jaké krmení preferujete na lov kapra a myslíte že je na kapry lepší partikl?já osobně chytám na značku mivardi V1 extreme.

desinfekce ryb necteno

6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.153 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?

Jsem nešika? necteno

28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.153 zobrazení | 11 odpovědí

Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to je těsně u ledu.........

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

27.9.2005 | xycht | Sumcařina | 4.152 zobrazení | 18 odpovědí

Co říkáte na použití trojháku na podvodním splávku? Já dosud chytal s jednohákem a tak bych se chtěl zeptat jestli někdo používáte trojhák. Zajímá mě hlavně jestli se to nemotá s tim trojhákem, trošku se totiž trojhák bojim použít. KDyž dam trojhák 2–3cm od splávku bude to v pohodě? díky

Vláčák na sumce necteno

7.6.2004 | pupak | Pruty | 4.152 zobrazení | 3 odpovědi

Penn Charisma 270 50–190 + Slammer 260 je to OK?

Ubytování na břehu rybníka Staňkov necteno

4.6.2014 | eduard | Ubytování | 4.151 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den všem.

Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard

Bivakování necteno

15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 4.149 zobrazení | 4 odpovědi

Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.

Lov dravců na položenou necteno

30.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.149 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!

Lov na káču necteno

3.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.147 zobrazení | 3 odpovědi

Prosím poraď te jak lovit dravce na živ. rybu pomocí kačeny.Budu rád i když přiložíte foto či obrázek,Dík :()

SUMEC - lov s podvodním splávkem necteno

13.6.2006 | xycht | Sumcařina | 4.147 zobrazení | 2 odpovědi

Chci chytat s podvodním splávkem na stojáku blízko hladiny a bojím se použít více než jeden hák, trojháček, chci se proto zeptat zkušenějších kolegů…

1. jestli NEHROZÍ strhnutí nástražní ryby, když píchnu hák rybě mezi ocas a hřbet, případně do hřbetu
  2. jestli při píchnutí ryby v horní části nehrozí, že se sumec špatně sekne – navíc když dávám splávek 5cm od háku

Používám zhruba tuto montáž: www.wallerwilly.anglerwebs.de

Poradí mi někdo? Díky

Techniky rybaření a věk necteno

25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 4.144 zobrazení | 26 odpovědí

Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).

Kolegové rybáři Třebíč a okolí!!!! necteno

18.10.2006 | Rybman | Ryby | 4.144 zobrazení | 2 odpovědi

Hledám kolegu který by byl ochoten se mnou chodil na ryby… vláčet(popř.Feeder)

Chytej, čti a piš necteno

29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.144 zobrazení | 17 odpovědí

Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!

1. Co nového bys od chytej. cz očekával?
  2. Co pro chytej. cz můžeš udělat?

Jaké vybaveni na sumce? necteno

23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.143 zobrazení | 7 odpovědí

CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?

soukromy rybník stará ves nad ondřejnici necteno

20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.141 zobrazení | 1 odpověď

Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je

Jak vyprostit UHOŘE s háčku???? necteno

8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.137 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem

prut necteno

10.6.2017 | tuzinek | Pruty | 4.135 zobrazení | 7 odpovědí

prosim o radu je prut o delce 3.3m a 2.25lb vhodny na lov na polozenou lov spis na kapra na vodach mensich rozmeru spis slepaa ramena nejaky rybnik jde o to ze prut mi pripadne moc jemny

naviák pro těžší přívlač necteno

5.4.2006 | rak | Ryby | 4.135 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.

SUMCI A BALATON /Maďarsko/ necteno

10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 4.134 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ce­ny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.

Pouřití sonaru v mělké vodě necteno

16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 4.132 zobrazení | 8 odpovědí

Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky