Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
soukromy rybník stará ves nad ondřejnici
20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.062 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je
Jak lovit na závodech v plavané
2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 4.061 zobrazení | 13 odpovědí
Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.
Kolegové rybáři Třebíč a okolí!!!!
18.10.2006 | Rybman | Ryby | 4.061 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám kolegu který by byl ochoten se mnou chodil na ryby… vláčet(popř.Feeder)
Lov na káču
3.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.060 zobrazení | 3 odpovědi
Prosím poraď te jak lovit dravce na živ. rybu pomocí kačeny.Budu rád i když přiložíte foto či obrázek,Dík :()
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.059 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
naviák pro těžší přívlač
5.4.2006 | rak | Ryby | 4.059 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.
SUMCI A BALATON /Maďarsko/
10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 4.056 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ceny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.
Nejúspěšnější boilies?
21.7.2007 | veRtigo | Kaprařina | 4.056 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké si myslíte,že je momentalně nejlepší boilie na lov velkých kaprů ve vodě,která má teplotu okolo 24stupňů?
Prut Fox Stalker 9ft 2.50lb
1.7.2011 | Bulb | Položená | 4.051 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímto prutem.Popřípadně jakou má akci a vrhací zatěž.
Děkuji
Ubytování na břehu rybníka Staňkov
4.6.2014 | eduard | Ubytování | 4.049 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den všem.
Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard
Výstava Petrův zdar 12-14.3.2010 Letňany
1.2.2010 | Kazan | Vaše názory | 4.049 zobrazení | 23 odpovědí
Kdo z vás se zůčastní této výstavy (výstava byla každoročně v Holešovicích). Má skutečně tato výstava co nabídnout, i když bude nyní ve větších prostorách, po Forfishingu 2010.
utopená udice
29.7.2007 | jake | Neúspěchy | 4.048 zobrazení | 14 odpovědí
Vždycky jsem toužil dočkat se takového záběru, kdy udice letí do vody. Dnes jsem se dočkal. A popravdě řečeno – moc do smíchu mi nebylo. Přišlo to jak na potvoru v momentě, kdy jsem se zabýval druhým prutem. Jen tak namátkou se mrknu na feeder – špička ohnutá skoro do pravého úhlu… Okamžitě jsem vystartoval, leč pozdě. Máchnul jsem do prázdna a udice letěla do vody. Možná, kdybych za ní hned do té vody skočil, tak bych ji ještě zastavil, lae vím, že je to taková lokalita, kde je několikametrová vrstva bahna, takže než jsem se odhodlal tam vlézt, udice tažená nejspíš kaprem nebo amurem už popojela o pár metrů dále od břehu.Zůstal jsem jak opařený a v duchu už se rozloučil s pickerem i navijákem. Nakonec jsem se hecl a řekl si, že to přece jen tak nevzdám a musím se aspoň o něco pokusit. Zajel jsem domů pro pořádný sumcařský trojhák, zatížil 30g olovem a jal se spoléhat na štěstí vláčením trojháku po dně. Asi desátým náhozem jsem vytáhl silon, za silon větev a najednou se k mému údivu asi 7 metrů ode břehu postavila i má utopená udice…:-) Ufff… Oddechl jsem si :-)
údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil?
10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 4.044 zobrazení | 9 odpovědí
mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc
Multiplikátor DAM QUICK POWER CHAMPION
22.2.2011 | Paja73 | Sumcařina | 4.043 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím pánové , loni jsem se zklamal při mém prvním chytání na Ebru při lovu sumců s multiplikátorem Penn COMMANDER 30 LW, měl jsem jej asi 3 roky u nás jsem na toho na něj moc nevytáhl, takže jsem netušil co mě čeká. Bylo to otřesné brzda se při zdolávání neustále zasekávala, takže to bylo hodně nepříjemné a moc jsem si to neužil. Na Ebro s tímhle už nikdy více. Chtěl bych se zdejších odborníků zeptat na přípasné zkušenosti s tímhle multíkem za myslým velmi výhodnou cenu : http://www.rybarske-nej.cz/…voruky-model Slyšel jsem že by nemusel být špatný, ale nerad bych se opět zklamal. Popřípadě poraďte něco kvalitního /cenově do max 5 tisíc/ Díky za připadné rady.
Prsačky
7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 4.042 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďakujem
Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky?
16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 4.041 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky
ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař
24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 4.041 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil
jak chytat sumce na nástražní rybky(kapr,karas..)a jak je nastražit na háček
30.8.2005 | lov3c | Sumcařina | 4.038 zobrazení | 1 odpověď
prosím vás nemáte někdo skušenosti z lovu sumců?? jak nastažit rybku na hák-ky. jake šnůry či vlasce používáte vy.
Tak co zahájení?
18.6.2006 | s.h.o.o.t.e.r | Úspěchy | 4.036 zobrazení | 29 odpovědí
Jak jste dopadli na zahájení?
Sumec/nástraha hlava.
12.7.2005 | Goyer | Sumcařina | 4.030 zobrazení | 8 odpovědí
Chci se zeptat, nějako jsem si to tady přečetl, že problém u rousnic a jejich okusování, řešíte hlavou cejna či kapra. Takže má otázka zní, mám hlavu z 50tky kapra. kam píchnout hák, popřípadě háky a styl asi jen průběžné olovo a prut píhnout pevěn do držáku a brzdu tak „standartně“ utaženou.