Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

sonar necteno

10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.112 zobrazení | 11 odpovědí

Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.

soukromy rybník stará ves nad ondřejnici necteno

20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.112 zobrazení | 1 odpověď

Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je

Chytej, čti a piš necteno

29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.112 zobrazení | 17 odpovědí

Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!

1. Co nového bys od chytej. cz očekával?
  2. Co pro chytej. cz můžeš udělat?

Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač? necteno

6.8.2016 | Joe-fishing | Přívlač | 4.111 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač?Zdravím všechny kolegy rybáře. Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum, přímo s prutem Quantum Fire 35–75g 2,4m? Děkuji předem za odpovědi.

Jaké vybaveni na sumce? necteno

23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.110 zobrazení | 7 odpovědí

CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?

Vláčák na sumce necteno

7.6.2004 | pupak | Pruty | 4.110 zobrazení | 3 odpovědi

Penn Charisma 270 50–190 + Slammer 260 je to OK?

Lov na káču necteno

3.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.109 zobrazení | 3 odpovědi

Prosím poraď te jak lovit dravce na živ. rybu pomocí kačeny.Budu rád i když přiložíte foto či obrázek,Dík :()

Ubytování na břehu rybníka Staňkov necteno

4.6.2014 | eduard | Ubytování | 4.107 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den všem.

Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard

SUMCI A BALATON /Maďarsko/ necteno

10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 4.107 zobrazení | 2 odpovědi

Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ce­ny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.

Prut Fox Stalker 9ft 2.50lb necteno

1.7.2011 | Bulb | Položená | 4.101 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímto prutem.Popřípadně jakou má akci a vrhací zatěž.

Děkuji

Kolegové rybáři Třebíč a okolí!!!! necteno

18.10.2006 | Rybman | Ryby | 4.101 zobrazení | 2 odpovědi

Hledám kolegu který by byl ochoten se mnou chodil na ryby… vláčet(popř.Feeder)

Techniky rybaření a věk necteno

25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 4.099 zobrazení | 26 odpovědí

Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).

Viděli jste někdy něco podobného? necteno

30.6.2007 | jake | Ostatní ryby | 4.099 zobrazení | 14 odpovědí

Včera na pstruhovce jsem byl svědkem něčeho, nad čím jsem zůstal kruhoústý… Stojím ve vodě a muškařím. Najednou za sebou slyším rodeo. Otočím se a vidím zmítající se rybu – něco ve stylu velkého duháka na prutu. No prostě blázinec. Fór byl v tom, že široko daleko kolem mě žádný rybář (kromě mě) nebyl. Poněvadž nemám zrovna nejlepší zrak, nebyl jsem schopen zmítající se rybu druhově určit. Toto divadlo trvalo cca tak 10 – 15 sekund. Ryba pak zajela někam ke břehu. Další záchvěvy enormní vitality přišly ještě tak 4× během následující cca čtvrt hodiny, ale už s podstatně menší intenzitou, kdy se ryba prakticky nehnula od břehu. Už mi to nedalo, tak jsem se rozhodl jít se podívat blíž (předtím jsem tam zkoušel i nahodit), že rybu vyplaším a možná aspoň zjistím, co to bylo. Ke svému úžasu jsem tam našel ostroretku. Mrtvou…:-o

Prsačky necteno

7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 4.096 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďa­kujem

naviák pro těžší přívlač necteno

5.4.2006 | rak | Ryby | 4.096 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.

jak chytat sumce na nástražní rybky(kapr,karas..)a jak je nastražit na háček necteno

30.8.2005 | lov3c | Sumcařina | 4.095 zobrazení | 1 odpověď

prosím vás nemáte někdo skušenosti z lovu sumců?? jak nastažit rybku na hák-ky. jake šnůry či vlasce používáte vy.

Shimano Sustain 4000 Fg necteno

31.1.2016 | Pajk | Navijáky | 4.091 zobrazení | 5 odpovědí

Najdou se tady vlastníci tohoto navijáku ? :-) Zajímali by mě Vaše zkušenosti s tímto stroječkem,jelikož potřebuji naviják co vydrží a šetřit ho rozhodně nebudu ! Letos můj naviják vypověděl službu ,tak ho chci nahradit . Každý názor je vítán

desinfekce ryb necteno

6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.087 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?

Lov dravců na položenou necteno

30.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.087 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!

údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil? necteno

10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 4.087 zobrazení | 9 odpovědí

mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc