Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Krmení na kapry
8.6.2010 | deniiis | Kaprařina | 4.158 zobrazení | 3 odpovědi
jaké krmení preferujete na lov kapra a myslíte že je na kapry lepší partikl?já osobně chytám na značku mivardi V1 extreme.
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.153 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?
Jsem nešika?
28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.153 zobrazení | 11 odpovědí
Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo
nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co
jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo
se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma
poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to
je těsně u ledu.........
SUMEC - lov s podvodním splávkem
27.9.2005 | xycht | Sumcařina | 4.152 zobrazení | 18 odpovědí
Co říkáte na použití trojháku na podvodním splávku? Já dosud chytal s jednohákem a tak bych se chtěl zeptat jestli někdo používáte trojhák. Zajímá mě hlavně jestli se to nemotá s tim trojhákem, trošku se totiž trojhák bojim použít. KDyž dam trojhák 2–3cm od splávku bude to v pohodě? díky
Vláčák na sumce
7.6.2004 | pupak | Pruty | 4.152 zobrazení | 3 odpovědi
Penn Charisma 270 50–190 + Slammer 260 je to OK?
Ubytování na břehu rybníka Staňkov
4.6.2014 | eduard | Ubytování | 4.151 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den všem.
Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard
Bivakování
15.10.2008 | javasaki | Legislativa | 4.149 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mne když je stanování mimo kempy zakázané jak je to s bivakovánim.
Lov dravců na položenou
30.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.149 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!
Lov na káču
3.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.147 zobrazení | 3 odpovědi
Prosím poraď te jak lovit dravce na živ. rybu pomocí kačeny.Budu rád i když přiložíte foto či obrázek,Dík :()
SUMEC - lov s podvodním splávkem
13.6.2006 | xycht | Sumcařina | 4.147 zobrazení | 2 odpovědi
Chci chytat s podvodním splávkem na stojáku blízko hladiny a bojím se použít více než jeden hák, trojháček, chci se proto zeptat zkušenějších kolegů…
- jestli NEHROZÍ strhnutí nástražní ryby, když píchnu hák rybě mezi ocas a hřbet, případně do hřbetu
- jestli při píchnutí ryby v horní části nehrozí, že se sumec špatně sekne – navíc když dávám splávek 5cm od háku
Používám zhruba tuto montáž: www.wallerwilly.anglerwebs.de
Poradí mi někdo? Díky
Techniky rybaření a věk
25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 4.144 zobrazení | 26 odpovědí
Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).
Kolegové rybáři Třebíč a okolí!!!!
18.10.2006 | Rybman | Ryby | 4.144 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám kolegu který by byl ochoten se mnou chodil na ryby… vláčet(popř.Feeder)
Chytej, čti a piš
29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.144 zobrazení | 17 odpovědí
Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!
- Co nového bys od chytej. cz očekával?
- Co pro chytej. cz můžeš udělat?
- …
Jaké vybaveni na sumce?
23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.143 zobrazení | 7 odpovědí
CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?
soukromy rybník stará ves nad ondřejnici
20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.141 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je
Jak vyprostit UHOŘE s háčku????
8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.137 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem
prut
10.6.2017 | tuzinek | Pruty | 4.135 zobrazení | 7 odpovědí
prosim o radu je prut o delce 3.3m a 2.25lb vhodny na lov na polozenou lov spis na kapra na vodach mensich rozmeru spis slepaa ramena nejaky rybnik jde o to ze prut mi pripadne moc jemny
naviák pro těžší přívlač
5.4.2006 | rak | Ryby | 4.135 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.
SUMCI A BALATON /Maďarsko/
10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 4.134 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ceny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.
Pouřití sonaru v mělké vodě
16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 4.132 zobrazení | 8 odpovědí
Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky