Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.112 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
soukromy rybník stará ves nad ondřejnici
20.4.2008 | toms | Domácí revíry | 4.112 zobrazení | 1 odpověď
Chci se zeptat, jake to tam je a kde přesně rybník je
Chytej, čti a piš
29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 4.112 zobrazení | 17 odpovědí
Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!
- Co nového bys od chytej. cz očekával?
- Co pro chytej. cz můžeš udělat?
- …
Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač?
6.8.2016 | Joe-fishing | Přívlač | 4.111 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny kolegy rybáře. Jaké máte
zkušenosti s pruty značky Quantum, přímo s prutem Quantum Fire 35–75g
2,4m? Děkuji předem za odpovědi.
Jaké vybaveni na sumce?
23.5.2007 | dudanek | Sumcařina | 4.110 zobrazení | 7 odpovědí
CHci začít lovit sumce,můžete mi prosím poradit jaký prut koupit?Naviják smekací, nebo multiplikátor?
Vláčák na sumce
7.6.2004 | pupak | Pruty | 4.110 zobrazení | 3 odpovědi
Penn Charisma 270 50–190 + Slammer 260 je to OK?
Lov na káču
3.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.109 zobrazení | 3 odpovědi
Prosím poraď te jak lovit dravce na živ. rybu pomocí kačeny.Budu rád i když přiložíte foto či obrázek,Dík :()
Ubytování na břehu rybníka Staňkov
4.6.2014 | eduard | Ubytování | 4.107 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den všem.
Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard
SUMCI A BALATON /Maďarsko/
10.4.2008 | gadasnik | Sumcařina | 4.107 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec sumobijci,jezdíte někdo do Maďarska na Balaton na slizounky??Zajímaly by mě podrobnosti,RŘ,ceny,ubytování apod.Já už tam víc jak dvacet let nebyl,tak prosím pisněte.Dík.
Prut Fox Stalker 9ft 2.50lb
1.7.2011 | Bulb | Položená | 4.101 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímto prutem.Popřípadně jakou má akci a vrhací zatěž.
Děkuji
Kolegové rybáři Třebíč a okolí!!!!
18.10.2006 | Rybman | Ryby | 4.101 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám kolegu který by byl ochoten se mnou chodil na ryby… vláčet(popř.Feeder)
Techniky rybaření a věk
25.6.2008 | Robur | chytej.cz | 4.099 zobrazení | 26 odpovědí
Mohu nadhodit téma, kdo se zde cítí nejstarším muškařem či vláčkařem, případně plavačkářem či feedrařem. Nebo se podělit o důvody zanechání aktivnějších způsobů rybolovu směrem k bobkařině či jiným alternativám. Ne že by alzhaimer klepal na dveře, spíš mě k tomu zamyšlení vede letošní vláčkařský propadák /zatím, to se musí zlomit/:-) a Ripkova masáž:-)).
Viděli jste někdy něco podobného?
30.6.2007 | jake | Ostatní ryby | 4.099 zobrazení | 14 odpovědí
Včera na pstruhovce jsem byl svědkem něčeho, nad čím jsem zůstal kruhoústý… Stojím ve vodě a muškařím. Najednou za sebou slyším rodeo. Otočím se a vidím zmítající se rybu – něco ve stylu velkého duháka na prutu. No prostě blázinec. Fór byl v tom, že široko daleko kolem mě žádný rybář (kromě mě) nebyl. Poněvadž nemám zrovna nejlepší zrak, nebyl jsem schopen zmítající se rybu druhově určit. Toto divadlo trvalo cca tak 10 – 15 sekund. Ryba pak zajela někam ke břehu. Další záchvěvy enormní vitality přišly ještě tak 4× během následující cca čtvrt hodiny, ale už s podstatně menší intenzitou, kdy se ryba prakticky nehnula od břehu. Už mi to nedalo, tak jsem se rozhodl jít se podívat blíž (předtím jsem tam zkoušel i nahodit), že rybu vyplaším a možná aspoň zjistím, co to bylo. Ke svému úžasu jsem tam našel ostroretku. Mrtvou…:-o
Prsačky
7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 4.096 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďakujem
naviák pro těžší přívlač
5.4.2006 | rak | Ryby | 4.096 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.
jak chytat sumce na nástražní rybky(kapr,karas..)a jak je nastražit na háček
30.8.2005 | lov3c | Sumcařina | 4.095 zobrazení | 1 odpověď
prosím vás nemáte někdo skušenosti z lovu sumců?? jak nastažit rybku na hák-ky. jake šnůry či vlasce používáte vy.
Shimano Sustain 4000 Fg
31.1.2016 | Pajk | Navijáky | 4.091 zobrazení | 5 odpovědí
Najdou se tady vlastníci tohoto navijáku ? :-) Zajímali by mě Vaše zkušenosti s tímto stroječkem,jelikož potřebuji naviják co vydrží a šetřit ho rozhodně nebudu ! Letos můj naviják vypověděl službu ,tak ho chci nahradit . Každý názor je vítán
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.087 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?
Lov dravců na položenou
30.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.087 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!
údržba uhlíkových prutů+ jak poznám že jsem ho zničil?
10.4.2005 | Ciffik | Pruty | 4.087 zobrazení | 9 odpovědí
mám uhlíkový prut na plavačku tzv. match a nevím jak se o něj starat jakou péči. a taky jsem slyšel,že jim vadí každý otřes a že se poručí uhlíkové vynutí a prut je na prd co je na tom pravdy + jak poznám,že jsem ho už zničil? prosím poraďte. v tomhle jsem zajíc