Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
jakej naviják na přívlač do 2500kč
18.8.2004 | Wolf | Navijáky | 4.029 zobrazení | 12 odpovědí
Zdar všichni kdo toto čtete. sháním novej naviják na přívlač k pruu shimano spinining best master 240 mh(délka 240cm,ace 15–40g) Cílová skupina ryb štiky candáti na nádržích
nejspíš bych sám zvolil naviják od shimana SH GTE 3000 počet ložisek 3 a jedno středový brzda zadní +bojová kapacita cívky 140 m/0,30 mm převody 5,1 : 1 cena2490kč ale někde jsem na něj četl špatný hodnocení tak bych se chtěl zeptat jaké máte skušenosti s tímto navijákem,a nebo jaký by jste doporučili? Díky Wolf
Jizera 7
30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.027 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.
Jak vyprostit UHOŘE s háčku????
8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.026 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem
Miniwoblerky
21.2.2005 | Ebobo | Přívlač | 4.026 zobrazení | 23 odpovědí
Loni nebo předloni bylo v čísle KAJMANa téma:Jak na ně-Woblery. Byly tam zmíněné i miniwoblerky které mi byly zatím neznámé a velmi chválené. Pro zkoušku jsem si zakoupil plovoucí-hlubokopotápivý miniwoblerek velký cca 3 cm,myslím od fy. Jaxon,vyzkoušel a hned jsem měl problém:1. Miniwoblerek je moc lehký a nemohu s ním daleko nahazovat(resp. asi 3× otočím kličkou-konec).2. Můj tok na kterém chytám je široký asi 20m(Vranovská přehrada). Právě proto mě zajímá jestli je daný miniwoblerek příliš lehký,než ostatní nebo jsou všechny miniwoblerky takhle lehké a jsou určeny pouze pro malé toky?. nerad bych k těmto nástrahám uvalil tabu,protože si myslím,že mají všechny předpoklady ke kvalitní nástraze…
Malá, plastová pramička
9.12.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.026 zobrazení | 3 odpovědi
Chlapi, chci si pořídit malou, lehkou pramičku buď na autozahrádku či na káru za auto. Nemáte nějaký typ a pod?
Připevnění sondy echolotu na gumový člun
23.7.2007 | gero | Tipy & triky | 4.025 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu ,jak přidělat sondu echolotu na gumový člun. Zkoušel jsem ji přilepit na dno, ale po pár nafouknutí člunu se odlepila. Jak to máte přidělané vy?
Cestovní přívlačový prut
28.12.2012 | Mory | Přívlač | 4.022 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.
Lednový rybář
4.1.2008 | Piranha | Úspěchy | 4.022 zobrazení | 23 odpovědí
Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky
Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač?
6.8.2016 | Joe-fishing | Přívlač | 4.020 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny kolegy rybáře. Jaké máte
zkušenosti s pruty značky Quantum, přímo s prutem Quantum Fire 35–75g
2,4m? Děkuji předem za odpovědi.
Vhodný indikátor
31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 4.020 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky
Slunečnice pestrá
20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 4.020 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.
bojovka na feeder
10.3.2007 | timbab | Feeder | 4.020 zobrazení | 18 odpovědí
zdravím kdo používá bojovku na feedru chci si koupit Jaxon Penax.tak kdyžtak poraďte.dík
Ubytovaní v Brně
22.11.2017 | kakadril | Ubytování | 4.017 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím Vás o radu. Chystám se příští sezonu kouknout do Brna na ryby. Kromě přehrady, kde se dá ubytovat jsem našel i totok http://www.kadlcuvmlyn.cz/ubytovani-brno . Je to v Mariánským údolí. Jsou tam hnedka vedle dvě jezera. Dá se tam něco chytnout z dravců? Nebo je to jen kaprařina? Díky za info.
Lov dravců na položenou
30.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.017 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!
Zavážení nástrahy
14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 4.015 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík
sportovní kamera
25.5.2015 | Draky | Vaše názory | 4.010 zobrazení | 5 odpovědí
Přemýšlím nad nákupem sportovní kamery. Nějaký pátek se o to již zajímám, ale stále se nemohu rozhodnout, přečetl jsem již spoustu článků, fór a sledoval hromadu videí. Ovšem videa třeba na youtube nemají moc vypovídající hodnotu. Dají se najít i nějaká „syrová“ videa, které je možné si stáhnout a poté přehrát, ale většinou jsou natočeny již dříve a nenajdete videa po nějakém zásadnějším updatu firmwaru kamery.
Sečteno podtrženo z toho co se dalo vygooglit jsem vybral 3 kamerky. Zatím je pro mě asi největším favoritem Xiaomi Yi, ale je potřeba k němu dokoupit příslušenství, nestojí to tolik, ale tu cenu to prostě ve výsledku zvedne. dalším kandidátem je SJ5000+. Kamerka má v sobě nějakou tu výbavu a hromady úchytů, ale je otázka jestli je výhodné si připlatit. Poslední kandidát je SJ4000, tady mě trápí, že na 1080p natáčí jen 30FPS. V neposlední řadě chci, aby kamerka i „slušně“ fotila.
No prostě nevím si rady a budu rád, když mi někdo poradí.
Btw: budu to mít spíše na hraní, než na nějaké super profi videa, takže rada ať si koupím GoPro za 10k mi je fakt k prdu.
Pouřití sonaru v mělké vodě
16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 4.010 zobrazení | 8 odpovědí
Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 4.010 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.008 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?