Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky?
16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 4.083 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky
utopená udice
29.7.2007 | jake | Neúspěchy | 4.083 zobrazení | 14 odpovědí
Vždycky jsem toužil dočkat se takového záběru, kdy udice letí do vody. Dnes jsem se dočkal. A popravdě řečeno – moc do smíchu mi nebylo. Přišlo to jak na potvoru v momentě, kdy jsem se zabýval druhým prutem. Jen tak namátkou se mrknu na feeder – špička ohnutá skoro do pravého úhlu… Okamžitě jsem vystartoval, leč pozdě. Máchnul jsem do prázdna a udice letěla do vody. Možná, kdybych za ní hned do té vody skočil, tak bych ji ještě zastavil, lae vím, že je to taková lokalita, kde je několikametrová vrstva bahna, takže než jsem se odhodlal tam vlézt, udice tažená nejspíš kaprem nebo amurem už popojela o pár metrů dále od břehu.Zůstal jsem jak opařený a v duchu už se rozloučil s pickerem i navijákem. Nakonec jsem se hecl a řekl si, že to přece jen tak nevzdám a musím se aspoň o něco pokusit. Zajel jsem domů pro pořádný sumcařský trojhák, zatížil 30g olovem a jal se spoléhat na štěstí vláčením trojháku po dně. Asi desátým náhozem jsem vytáhl silon, za silon větev a najednou se k mému údivu asi 7 metrů ode břehu postavila i má utopená udice…:-) Ufff… Oddechl jsem si :-)
Výstava Petrův zdar 12-14.3.2010 Letňany
1.2.2010 | Kazan | Vaše názory | 4.082 zobrazení | 23 odpovědí
Kdo z vás se zůčastní této výstavy (výstava byla každoročně v Holešovicích). Má skutečně tato výstava co nabídnout, i když bude nyní ve větších prostorách, po Forfishingu 2010.
Tak co zahájení?
18.6.2006 | s.h.o.o.t.e.r | Úspěchy | 4.082 zobrazení | 29 odpovědí
Jak jste dopadli na zahájení?
Sumec/nástraha hlava.
12.7.2005 | Goyer | Sumcařina | 4.082 zobrazení | 8 odpovědí
Chci se zeptat, nějako jsem si to tady přečetl, že problém u rousnic a jejich okusování, řešíte hlavou cejna či kapra. Takže má otázka zní, mám hlavu z 50tky kapra. kam píchnout hák, popřípadě háky a styl asi jen průběžné olovo a prut píhnout pevěn do držáku a brzdu tak „standartně“ utaženou.
prut
10.6.2017 | tuzinek | Pruty | 4.078 zobrazení | 7 odpovědí
prosim o radu je prut o delce 3.3m a 2.25lb vhodny na lov na polozenou lov spis na kapra na vodach mensich rozmeru spis slepaa ramena nejaky rybnik jde o to ze prut mi pripadne moc jemny
Vhodný indikátor
31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 4.077 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky
chemické světýlka
14.5.2009 | kamos007 | Neúspěchy | 4.077 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak dlouho se musí nabíjet chmické světýlka.Nedávno na závodech krom jiných věcí jsem vyhrál sáček s obsahem 2 ks chmických světtýlek + nějaké úchytky atd… a dal jsem je na 2 h na světlo a pak do tmy a ono to nesvítilo.Poraďte mi co jsem udělál špatně nebo jestli je závada na těch světýlkách.
bojovka na feeder
10.3.2007 | timbab | Feeder | 4.077 zobrazení | 18 odpovědí
zdravím kdo používá bojovku na feedru chci si koupit Jaxon Penax.tak kdyžtak poraďte.dík
Multiplikátor DAM QUICK POWER CHAMPION
22.2.2011 | Paja73 | Sumcařina | 4.075 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím pánové , loni jsem se zklamal při mém prvním chytání na Ebru při lovu sumců s multiplikátorem Penn COMMANDER 30 LW, měl jsem jej asi 3 roky u nás jsem na toho na něj moc nevytáhl, takže jsem netušil co mě čeká. Bylo to otřesné brzda se při zdolávání neustále zasekávala, takže to bylo hodně nepříjemné a moc jsem si to neužil. Na Ebro s tímhle už nikdy více. Chtěl bych se zdejších odborníků zeptat na přípasné zkušenosti s tímhle multíkem za myslým velmi výhodnou cenu : http://www.rybarske-nej.cz/…voruky-model Slyšel jsem že by nemusel být špatný, ale nerad bych se opět zklamal. Popřípadě poraďte něco kvalitního /cenově do max 5 tisíc/ Díky za připadné rady.
ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař
24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 4.074 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil
Jak vyprostit UHOŘE s háčku????
8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.074 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem
Pouřití sonaru v mělké vodě
16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 4.073 zobrazení | 8 odpovědí
Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky
Cestovní přívlačový prut
28.12.2012 | Mory | Přívlač | 4.072 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.
Lednový rybář
4.1.2008 | Piranha | Úspěchy | 4.071 zobrazení | 23 odpovědí
Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky
Zavážení nástrahy
14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 4.068 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík
Malá, plastová pramička
9.12.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.068 zobrazení | 3 odpovědi
Chlapi, chci si pořídit malou, lehkou pramičku buď na autozahrádku či na káru za auto. Nemáte nějaký typ a pod?
Chatka
28.4.2011 | joscz | Ubytování | 4.066 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám pronájem chatky nebo jiné ubytování smožností lovu ryb, pro dva dospělé a dvě deti. Nejraději k řece , ústecký kraj.Dík za nápovědu.
hobbyg a hobby-g
25.8.2010 | Robur | Obchod | 4.066 zobrazení | 1 odpověď
tak jsem si chtěl najít obchod, kde jsem dříve něco kupoval a člověk nestačí žasnout, co vše se dá s bodem G udělat.
Připevnění sondy echolotu na gumový člun
23.7.2007 | gero | Tipy & triky | 4.065 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu ,jak přidělat sondu echolotu na gumový člun. Zkoušel jsem ji přilepit na dno, ale po pár nafouknutí člunu se odlepila. Jak to máte přidělané vy?