Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.945 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
Ubytování na břehu rybníka Staňkov
4.6.2014 | eduard | Ubytování | 3.944 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den všem.
Marně hledám ubytování na břehu rybníka Staňkov. Hledám chatu přímo u vody nechceme kemp. Můžete někdo poradit Děkuji eduard
Zavážení nástrahy
14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 3.943 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík
Slunečnice pestrá
20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 3.943 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.
naviák pro těžší přívlač
5.4.2006 | rak | Ryby | 3.943 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím. Jaký používáte naviák pro střední až těžší přívlač (20–40g)? Jak se Vám jeví třeba Shimano exage.
Vhodny clun na zavazeni???
17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 3.940 zobrazení | 16 odpovědí
Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plast.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.
porybný
12.5.2013 | mycek | Vaše názory | 3.936 zobrazení | 17 odpovědí
V krátkých zprávach bylo uveřejněno video s názvem Rybářská stráž.Zajímalo by mě jak na Vás ten porybný zapůsobil a jestli jste se už s něčím podobným nesetkali.
Cestovní přívlačový prut
28.12.2012 | Mory | Přívlač | 3.936 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.
Připevnění sondy echolotu na gumový člun
23.7.2007 | gero | Tipy & triky | 3.936 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu ,jak přidělat sondu echolotu na gumový člun. Zkoušel jsem ji přilepit na dno, ale po pár nafouknutí člunu se odlepila. Jak to máte přidělané vy?
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 3.935 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI...
20.12.2004 | Tomash | Ryby | 3.935 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…
Vhodný indikátor
31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 3.933 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky
Pouřití sonaru v mělké vodě
16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 3.931 zobrazení | 8 odpovědí
Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky
Chytání na kaprů na boilies v květnu.
20.1.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.930 zobrazení | 2 odpovědi
Máme naplánovanou výpravu na kapry od 12–14 května.Zajímal by mne váš názor na druh boilies jaký bych měl použít.Samozřejmě že vše záleží na počasí,ale jde mi ovaše zkušenosti s jarním chytání na boilies.velikost,příchuť,množství vnadění¨atd. Předem díky za rady:)
Echolot
25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 3.930 zobrazení | 11 odpovědí
Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?
sportovní kamera
25.5.2015 | Draky | Vaše názory | 3.926 zobrazení | 5 odpovědí
Přemýšlím nad nákupem sportovní kamery. Nějaký pátek se o to již zajímám, ale stále se nemohu rozhodnout, přečetl jsem již spoustu článků, fór a sledoval hromadu videí. Ovšem videa třeba na youtube nemají moc vypovídající hodnotu. Dají se najít i nějaká „syrová“ videa, které je možné si stáhnout a poté přehrát, ale většinou jsou natočeny již dříve a nenajdete videa po nějakém zásadnějším updatu firmwaru kamery.
Sečteno podtrženo z toho co se dalo vygooglit jsem vybral 3 kamerky. Zatím je pro mě asi největším favoritem Xiaomi Yi, ale je potřeba k němu dokoupit příslušenství, nestojí to tolik, ale tu cenu to prostě ve výsledku zvedne. dalším kandidátem je SJ5000+. Kamerka má v sobě nějakou tu výbavu a hromady úchytů, ale je otázka jestli je výhodné si připlatit. Poslední kandidát je SJ4000, tady mě trápí, že na 1080p natáčí jen 30FPS. V neposlední řadě chci, aby kamerka i „slušně“ fotila.
No prostě nevím si rady a budu rád, když mi někdo poradí.
Btw: budu to mít spíše na hraní, než na nějaké super profi videa, takže rada ať si koupím GoPro za 10k mi je fakt k prdu.
Chatka
28.4.2011 | joscz | Ubytování | 3.926 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám pronájem chatky nebo jiné ubytování smožností lovu ryb, pro dva dospělé a dvě deti. Nejraději k řece , ústecký kraj.Dík za nápovědu.
NEJOBLIBENEJSI A NEJUSPESNEJSI REVIR
29.12.2005 | | Domácí revíry | 3.926 zobrazení | 28 odpovědí | upravit
Cau kluci,sezona je pomalu u konce,tak bychom mohli dat dohromady reviry,kde se nam letos nejvic darilo a take treba ty,kde se nam az tak prilis nedarilo,ale zase tam byl nadherne,tak co Vy na to???
Naviják na položenou
11.8.2013 | bořek | Navijáky | 3.923 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.
bojovka na feeder
10.3.2007 | timbab | Feeder | 3.923 zobrazení | 18 odpovědí
zdravím kdo používá bojovku na feedru chci si koupit Jaxon Penax.tak kdyžtak poraďte.dík