Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jakej naviják na přívlač do 2500kč necteno

18.8.2004 | Wolf | Navijáky | 4.029 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar všichni kdo toto čtete. sháním novej naviják na přívlač k pruu shimano spinining best master 240 mh(délka 240cm,ace 15–40g) Cílová skupina ryb štiky candáti na nádržích

nejspíš bych sám zvolil naviják od shimana SH GTE 3000 počet ložisek 3 a jedno středový brzda zadní +bojová kapacita cívky 140 m/0,30 mm převody 5,1 : 1 cena2490kč ale někde jsem na něj četl špatný hodnocení tak bych se chtěl zeptat jaké máte skušenosti s tímto navijákem,a nebo jaký by jste doporučili? Díky Wolf

Jizera 7 necteno

30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.027 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.

Jak vyprostit UHOŘE s háčku???? necteno

8.5.2005 | Klon | Ostatní ryby | 4.026 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj lidičky a super rybáři. Chci Váa seznamit z mým problémem a jestli my poradíte co a jak. Je jaro a v tuhle dobu dost berou úhoři,samozřejmě že chytám na splávek – broček – háček s rousnicí. Zajímalo by mě jak vyprostíte s úhoře zažranou nastrhu- tedy háček s rousnicí????Když jsem tenkrát dělal papíry tak nám říkali,že ho máme odstřihnout a že když se tak pusti tak že mu to vyhnije,ale moc se my to nezdá,tak jestli můžete poradit jestli se to tak doopravdy dělá nebo ne. díky všem

Miniwoblerky necteno

21.2.2005 | Ebobo | Přívlač | 4.026 zobrazení | 23 odpovědí

Loni nebo předloni bylo v čísle KAJMANa téma:Jak na ně-Woblery. Byly tam zmíněné i miniwoblerky které mi byly zatím neznámé a velmi chválené. Pro zkoušku jsem si zakoupil plovoucí-hlubokopotápivý miniwoblerek velký cca 3 cm,myslím od fy. Jaxon,vyzkoušel a hned jsem měl problém:1. Miniwoblerek je moc lehký a nemohu s ním daleko nahazovat(resp. asi 3× otočím kličkou-konec).2. Můj tok na kterém chytám je široký asi 20m(Vranovská přehrada). Právě proto mě zajímá jestli je daný miniwoblerek příliš lehký,než ostatní nebo jsou všechny miniwoblerky takhle lehké a jsou určeny pouze pro malé toky?. nerad bych k těmto nástrahám uvalil tabu,protože si myslím,že mají všechny předpoklady ke kvalitní nástraze…

Malá, plastová pramička necteno

9.12.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.026 zobrazení | 3 odpovědi

Chlapi, chci si pořídit malou, lehkou pramičku buď na autozahrádku či na káru za auto. Nemáte nějaký typ a pod?

Připevnění sondy echolotu na gumový člun necteno

23.7.2007 | gero | Tipy & triky | 4.025 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím o radu ,jak přidělat sondu echolotu na gumový člun. Zkoušel jsem ji přilepit na dno, ale po pár nafouknutí člunu se odlepila. Jak to máte přidělané vy?

Cestovní přívlačový prut necteno

28.12.2012 | Mory | Přívlač | 4.022 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.

Lednový rybář necteno

4.1.2008 | Piranha | Úspěchy | 4.022 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím Vás lidi hoďte sem pár fotek a textů jak jste na tom s lednovým lovem, teda jestli je někdo takovej otužilec.Zajímalo by mne kolik lidí chodí hned po novém roce k vodě a jaký maj výsledky

Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač? necteno

6.8.2016 | Joe-fishing | Přívlač | 4.020 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum na přívlač?Zdravím všechny kolegy rybáře. Jaké máte zkušenosti s pruty značky Quantum, přímo s prutem Quantum Fire 35–75g 2,4m? Děkuji předem za odpovědi.

Vhodný indikátor necteno

31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 4.020 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky

Slunečnice pestrá necteno

20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 4.020 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.

bojovka na feeder necteno

10.3.2007 | timbab | Feeder | 4.020 zobrazení | 18 odpovědí

zdravím kdo používá bojovku na feedru chci si koupit Jaxon Penax.tak kdyžtak poraďte.dík

Ubytovaní v Brně necteno

22.11.2017 | kakadril | Ubytování | 4.017 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím Vás o radu. Chystám se příští sezonu kouknout do Brna na ryby. Kromě přehrady, kde se dá ubytovat jsem našel i totok http://www.kadlcuvmlyn.cz/ubytovani-brno . Je to v Mariánským údolí. Jsou tam hnedka vedle dvě jezera. Dá se tam něco chytnout z dravců? Nebo je to jen kaprařina? Díky za info.

Lov dravců na položenou necteno

30.7.2006 | kukurice | Dravci | 4.017 zobrazení | 5 odpovědí

Prosím o informace o tomto způsobu rybolovu,na živou či na mrtvou jakou sestavu kde chytat jak daleko nahazovat co možno ulovit jak velkou rybku použít obrázky sestav a zpusobu lovu jak zaseknout a co pužít jako číhatko a další a další.děkuju moc chcy si pěkně zachytat a něco vyfotit dík!!!

Zavážení nástrahy necteno

14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 4.015 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík

sportovní kamera necteno

25.5.2015 | Draky | Vaše názory | 4.010 zobrazení | 5 odpovědí

Přemýšlím nad nákupem sportovní kamery. Nějaký pátek se o to již zajímám, ale stále se nemohu rozhodnout, přečetl jsem již spoustu článků, fór a sledoval hromadu videí. Ovšem videa třeba na youtube nemají moc vypovídající hodnotu. Dají se najít i nějaká „syrová“ videa, které je možné si stáhnout a poté přehrát, ale většinou jsou natočeny již dříve a nenajdete videa po nějakém zásadnějším updatu firmwaru kamery.

Sečteno podtrženo z toho co se dalo vygooglit jsem vybral 3 kamerky. Zatím je pro mě asi největším favoritem Xiaomi Yi, ale je potřeba k němu dokoupit příslušenství, nestojí to tolik, ale tu cenu to prostě ve výsledku zvedne. dalším kandidátem je SJ5000+. Kamerka má v sobě nějakou tu výbavu a hromady úchytů, ale je otázka jestli je výhodné si připlatit. Poslední kandidát je SJ4000, tady mě trápí, že na 1080p natáčí jen 30FPS. V neposlední řadě chci, aby kamerka i „slušně“ fotila.

No prostě nevím si rady a budu rád, když mi někdo poradí.

Btw: budu to mít spíše na hraní, než na nějaké super profi videa, takže rada ať si koupím GoPro za 10k mi je fakt k prdu.

Pouřití sonaru v mělké vodě necteno

16.5.2007 | breca | Tipy & triky | 4.010 zobrazení | 8 odpovědí

Řeším se známým problém nákupu sonaru na řeku. Vedu s ním polemiku o tom, že v mělké vodě nemá sonar cenu, neboť úhel, který zabírá, mu ve finále zobrazí tak maximálně plochu dna o průměru 1 – 1,5 metru, která nebude mít o rybách dostatečnou vypovídací schopnost. Máte vy s tím nějaké poznatky. Díky

Feederový prut necteno

17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 4.010 zobrazení | 29 odpovědí

Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít

desinfekce ryb necteno

6.4.2017 | basset | Vaše názory | 4.008 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?

Chatka necteno

28.4.2011 | joscz | Ubytování | 4.008 zobrazení | 2 odpovědi

Hledám pronájem chatky nebo jiné ubytování smožností lovu ryb, pro dva dospělé a dvě deti. Nejraději k řece , ústecký kraj.Dík za nápovědu.