Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Zavážení nástrahy
14.12.2008 | Hami | Kaprařina | 4.108 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych někajou radu, nebo kombinaci pro zavážení nástrahy člunem. Musím pádlovat a člun je nafukovací…Má sice kapsičku, držáky na pruty, ale přeci jen se bojím píchnutí. Poradíte, kdož už víte? Předem dík
Multiplikátor DAM QUICK POWER CHAMPION
22.2.2011 | Paja73 | Sumcařina | 4.106 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím pánové , loni jsem se zklamal při mém prvním chytání na Ebru při lovu sumců s multiplikátorem Penn COMMANDER 30 LW, měl jsem jej asi 3 roky u nás jsem na toho na něj moc nevytáhl, takže jsem netušil co mě čeká. Bylo to otřesné brzda se při zdolávání neustále zasekávala, takže to bylo hodně nepříjemné a moc jsem si to neužil. Na Ebro s tímhle už nikdy více. Chtěl bych se zdejších odborníků zeptat na přípasné zkušenosti s tímhle multíkem za myslým velmi výhodnou cenu : http://www.rybarske-nej.cz/…voruky-model Slyšel jsem že by nemusel být špatný, ale nerad bych se opět zklamal. Popřípadě poraďte něco kvalitního /cenově do max 5 tisíc/ Díky za připadné rady.
hobbyg a hobby-g
25.8.2010 | Robur | Obchod | 4.105 zobrazení | 1 odpověď
tak jsem si chtěl najít obchod, kde jsem dříve něco kupoval a člověk nestačí žasnout, co vše se dá s bodem G udělat.
Feederový prut
17.8.2006 | Kubajs | Feeder | 4.105 zobrazení | 29 odpovědí
Čau jak se vám líbí tendle protutek chci ho na pobavení na cejny a na nějakýho toho kapříka Je to Byron 3,60cm 25–70g Medium Cena:990kč Vyplatí se mi to když chci s feederem začít
Revír Vltava 7
8.2.2005 | brucoun | Domácí revíry | 4.102 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto revírem?Jaký je Váš názor na možnost celoročního lovu dravců na tomto revíru?
Připevnění sondy echolotu na gumový člun
23.7.2007 | gero | Tipy & triky | 4.100 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o radu ,jak přidělat sondu echolotu na gumový člun. Zkoušel jsem ji přilepit na dno, ale po pár nafouknutí člunu se odlepila. Jak to máte přidělané vy?
ZAČÍNAJÍCÍ Sumcař
24.3.2008 | smecko | Sumcařina | 4.097 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych poradit kam jet na sumce abych se neco přiučil
zavlečení nástrahy pomocí druhé udice
2.4.2011 | ontario | Dravci | 4.096 zobrazení | 6 odpovědí
Dávno jsem četl o způsobu zavlečení nástrahy/rybky/pomocí druhé udice,ale už si nepamutuji způsob provedení.Nahodí se olůvko s připevněným vlascem druhé udice do dané vzdálenosti na které se potom připevní návazec s rybkou a rybka se zavleče k olůvku prvé udice.Nevím ,jak se připevní vlasec,jak se to uvolní a pod.Jestli má někdo s tímto způsobem zavlečení nástrahy zkušenost,nebo ví o informaci kde to najít -informujte mě.
Kde muškařit ?
4.4.2007 | FABi | Muškaření | 4.096 zobrazení | 29 odpovědí
Prosím o radu, kam na zahájení nejenom na zahájení, mám pstruhovou povolenku východočeského svazu. Ryby nejím. Forma chytání muškaření. Začínám. Dík.
Slunečnice pestrá
20.6.2008 | Dědek64 | Ostatní ryby | 4.095 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj všem. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli někdo víte o revíru v Ostravě, nebo potom směrem přes Opavu na Bruntálsko, kde jsou slunečnice pestré. Díky.
porybný
12.5.2013 | mycek | Vaše názory | 4.094 zobrazení | 17 odpovědí
V krátkých zprávach bylo uveřejněno video s názvem Rybářská stráž.Zajímalo by mě jak na Vás ten porybný zapůsobil a jestli jste se už s něčím podobným nesetkali.
RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008
16.1.2008 | vagi | Obchod | 4.094 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?
Zarybnění na Vltavě 8A
10.11.2013 | Ouklejobijec | Domácí revíry | 4.089 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj. Vždy jsem se vyhýbal tomu, abych zde kladl otázky na to, kolik kdo a kde nachytal ryb, nicméně situace na Vltavě 8A za poslední rok, rok a půl, mě přiměla lehounce pozměnit názor. Já odtamtud tahám pouze občas pěknějšího okouna (naštěstí) a předpokládám, že se občas objeví i nějaká ta štika, ale jinak… Proto se ptám: viděl na tomto revíru někdo za poslední rok rybu? Pochopitelně se neptám na kapří havěť, o kterých vím, že se tam sypou v nemalé míře, neboť panu hospodáři zřejmě připadne tato studená voda jako ideální pro sazení právě této (ne)ryby :) :) :).
Jak na větší štiku
21.10.2013 | vovo | Dravci | 4.087 zobrazení | 10 odpovědí
Petrův zdar měl bych takový dotaz. Pokouším se chytat na slepém ramenu řeky (cca 6ha) dravce převážně na rybičku (vláčka mě moc nebere) štik je tam dost a i velké ale vždy chytím kudlu max. do 60cm. Voda má ještě plno odboček, takže nevím ani kde přesně chytat jestli spíš na mělčině nebo na hloubce nebo na těch odbočkách (jsou to spíš úzké kanálky). Štiku tam prakticky neuslyšíte zalovit na hladině, takže podle lovení se tam dobré místo určovat nedá. Těch malých štik je tam hodně takže možná vždy zaberou dřív než se tam dostane ta velká ,ale i když jsem dal větší rybičku třeba 20+ tak ji ta malá taky vzala a dávat rybku 30+ mi přijde už extrém. Montáž kterou používám: průběžná káča-olůvko-lanko-trojhák rybičku pichám za hubu. Díky předem za odpověď
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 4.085 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
Vhodny clun na zavazeni???
17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 4.085 zobrazení | 16 odpovědí
Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plast.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.
sportovní kamera
25.5.2015 | Draky | Vaše názory | 4.084 zobrazení | 5 odpovědí
Přemýšlím nad nákupem sportovní kamery. Nějaký pátek se o to již zajímám, ale stále se nemohu rozhodnout, přečetl jsem již spoustu článků, fór a sledoval hromadu videí. Ovšem videa třeba na youtube nemají moc vypovídající hodnotu. Dají se najít i nějaká „syrová“ videa, které je možné si stáhnout a poté přehrát, ale většinou jsou natočeny již dříve a nenajdete videa po nějakém zásadnějším updatu firmwaru kamery.
Sečteno podtrženo z toho co se dalo vygooglit jsem vybral 3 kamerky. Zatím je pro mě asi největším favoritem Xiaomi Yi, ale je potřeba k němu dokoupit příslušenství, nestojí to tolik, ale tu cenu to prostě ve výsledku zvedne. dalším kandidátem je SJ5000+. Kamerka má v sobě nějakou tu výbavu a hromady úchytů, ale je otázka jestli je výhodné si připlatit. Poslední kandidát je SJ4000, tady mě trápí, že na 1080p natáčí jen 30FPS. V neposlední řadě chci, aby kamerka i „slušně“ fotila.
No prostě nevím si rady a budu rád, když mi někdo poradí.
Btw: budu to mít spíše na hraní, než na nějaké super profi videa, takže rada ať si koupím GoPro za 10k mi je fakt k prdu.
Sumec na popa
18.7.2008 | fila | Sumcařina | 4.084 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, zkoušel jste někdo sumce na velkého popa?Koupil mi ho kamarád a přemýšlím o jeho využití.Několikrát jsem ho namočil,ale po pár hodech jsem se vrátil zase k plandavce.Nemám v něj důvěru.Dělá na hladině slušný bordel,tak mi napadlo, jestli by nenaštval sumce.Dík za info.
Miniwoblerky
21.2.2005 | Ebobo | Přívlač | 4.083 zobrazení | 23 odpovědí
Loni nebo předloni bylo v čísle KAJMANa téma:Jak na ně-Woblery. Byly tam zmíněné i miniwoblerky které mi byly zatím neznámé a velmi chválené. Pro zkoušku jsem si zakoupil plovoucí-hlubokopotápivý miniwoblerek velký cca 3 cm,myslím od fy. Jaxon,vyzkoušel a hned jsem měl problém:1. Miniwoblerek je moc lehký a nemohu s ním daleko nahazovat(resp. asi 3× otočím kličkou-konec).2. Můj tok na kterém chytám je široký asi 20m(Vranovská přehrada). Právě proto mě zajímá jestli je daný miniwoblerek příliš lehký,než ostatní nebo jsou všechny miniwoblerky takhle lehké a jsou určeny pouze pro malé toky?. nerad bych k těmto nástrahám uvalil tabu,protože si myslím,že mají všechny předpoklady ke kvalitní nástraze…
Echolot
25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 4.076 zobrazení | 11 odpovědí
Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?