Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
chemické světýlka
14.5.2009 | kamos007 | Neúspěchy | 4.006 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak dlouho se musí nabíjet chmické světýlka.Nedávno na závodech krom jiných věcí jsem vyhrál sáček s obsahem 2 ks chmických světtýlek + nějaké úchytky atd… a dal jsem je na 2 h na světlo a pak do tmy a ono to nesvítilo.Poraďte mi co jsem udělál špatně nebo jestli je závada na těch světýlkách.
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 4.006 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
Vhodny clun na zavazeni???
17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 4.006 zobrazení | 16 odpovědí
Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plast.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.
Chatka
28.4.2011 | joscz | Ubytování | 4.005 zobrazení | 2 odpovědi
Hledám pronájem chatky nebo jiné ubytování smožností lovu ryb, pro dva dospělé a dvě deti. Nejraději k řece , ústecký kraj.Dík za nápovědu.
Shimano Sustain 4000 Fg
31.1.2016 | Pajk | Navijáky | 4.003 zobrazení | 5 odpovědí
Najdou se tady vlastníci tohoto navijáku ? :-) Zajímali by mě Vaše zkušenosti s tímto stroječkem,jelikož potřebuji naviják co vydrží a šetřit ho rozhodně nebudu ! Letos můj naviják vypověděl službu ,tak ho chci nahradit . Každý názor je vítán
prut
10.6.2017 | tuzinek | Pruty | 4.001 zobrazení | 7 odpovědí
prosim o radu je prut o delce 3.3m a 2.25lb vhodny na lov na polozenou lov spis na kapra na vodach mensich rozmeru spis slepaa ramena nejaky rybnik jde o to ze prut mi pripadne moc jemny
Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI...
20.12.2004 | Tomash | Ryby | 4.001 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…
hobbyg a hobby-g
25.8.2010 | Robur | Obchod | 3.999 zobrazení | 1 odpověď
tak jsem si chtěl najít obchod, kde jsem dříve něco kupoval a člověk nestačí žasnout, co vše se dá s bodem G udělat.
Naviják na položenou
11.8.2013 | bořek | Navijáky | 3.998 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.
RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008
16.1.2008 | vagi | Obchod | 3.996 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?
Co takhle slovník cizích slov?
24.12.2006 | | Ryby | 3.995 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj kamarádi. Tak jsem si řekl, že se obrátím hlavně na mladší generaci, jazykově vybavenou…neexistuje nějaký slovník kde bych si nalistoval třeba „přívlač“ a našel si co je to „spinning“, nebo jaký je rozdíl mezi woblerem a ripperem, a vůbec jak se vyznat ve všech těch cizích výrazech v rybařině?
Chytání na kaprů na boilies v květnu.
20.1.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.990 zobrazení | 2 odpovědi
Máme naplánovanou výpravu na kapry od 12–14 května.Zajímal by mne váš názor na druh boilies jaký bych měl použít.Samozřejmě že vše záleží na počasí,ale jde mi ovaše zkušenosti s jarním chytání na boilies.velikost,příchuť,množství vnadění¨atd. Předem díky za rady:)
NEJOBLIBENEJSI A NEJUSPESNEJSI REVIR
29.12.2005 | | Domácí revíry | 3.989 zobrazení | 28 odpovědí | upravit
Cau kluci,sezona je pomalu u konce,tak bychom mohli dat dohromady reviry,kde se nam letos nejvic darilo a take treba ty,kde se nam az tak prilis nedarilo,ale zase tam byl nadherne,tak co Vy na to???
Kde muškařit ?
4.4.2007 | FABi | Muškaření | 3.988 zobrazení | 29 odpovědí
Prosím o radu, kam na zahájení nejenom na zahájení, mám pstruhovou povolenku východočeského svazu. Ryby nejím. Forma chytání muškaření. Začínám. Dík.
Echolot
25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 3.988 zobrazení | 11 odpovědí
Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?
Sumec na popa
18.7.2008 | fila | Sumcařina | 3.983 zobrazení | 24 odpovědí
Ahoj, zkoušel jste někdo sumce na velkého popa?Koupil mi ho kamarád a přemýšlím o jeho využití.Několikrát jsem ho namočil,ale po pár hodech jsem se vrátil zase k plandavce.Nemám v něj důvěru.Dělá na hladině slušný bordel,tak mi napadlo, jestli by nenaštval sumce.Dík za info.
kam na dalešickou přehradu
29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 3.980 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.
Značka Esox
17.12.2005 | Dusik | Ostatní nádobíčko | 3.977 zobrazení | 20 odpovědí
Neznáte někdo odkaz na stránky Esoxu, nebo kde se na tuto značku můžu podívat? Díky všem co napíšete k tomuto tématu.
UL proutek na přívlač
24.4.2005 | Ebobo | Pruty | 3.977 zobrazení | 21 odpovědí
Co byste radši zvolili?UL prut od fy. DAM-Green cross power(1.80–2.10m,1–5g,1400kč) nebo UL prut od fy. YAD-Denver(1–10g,1.80–2.70m,1490kč). Lov by byl určen na přehradu i na řeku,hlavně pro lov s gumami.
Revír Vltava 7
8.2.2005 | brucoun | Domácí revíry | 3.975 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto revírem?Jaký je Váš názor na možnost celoročního lovu dravců na tomto revíru?