Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Naviják na položenou
11.8.2013 | bořek | Navijáky | 4.138 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.
sportovní kamera
25.5.2015 | Draky | Vaše názory | 4.134 zobrazení | 5 odpovědí
Přemýšlím nad nákupem sportovní kamery. Nějaký pátek se o to již zajímám, ale stále se nemohu rozhodnout, přečetl jsem již spoustu článků, fór a sledoval hromadu videí. Ovšem videa třeba na youtube nemají moc vypovídající hodnotu. Dají se najít i nějaká „syrová“ videa, které je možné si stáhnout a poté přehrát, ale většinou jsou natočeny již dříve a nenajdete videa po nějakém zásadnějším updatu firmwaru kamery.
Sečteno podtrženo z toho co se dalo vygooglit jsem vybral 3 kamerky. Zatím je pro mě asi největším favoritem Xiaomi Yi, ale je potřeba k němu dokoupit příslušenství, nestojí to tolik, ale tu cenu to prostě ve výsledku zvedne. dalším kandidátem je SJ5000+. Kamerka má v sobě nějakou tu výbavu a hromady úchytů, ale je otázka jestli je výhodné si připlatit. Poslední kandidát je SJ4000, tady mě trápí, že na 1080p natáčí jen 30FPS. V neposlední řadě chci, aby kamerka i „slušně“ fotila.
No prostě nevím si rady a budu rád, když mi někdo poradí.
Btw: budu to mít spíše na hraní, než na nějaké super profi videa, takže rada ať si koupím GoPro za 10k mi je fakt k prdu.
Vhodny clun na zavazeni???
17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 4.132 zobrazení | 16 odpovědí
Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plast.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.
RYBÁŘSKÝ KALENDÁŘ 2008
16.1.2008 | vagi | Obchod | 4.129 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj všem. Zajímal by mě poměr, kdo z vás má a nemá (na stole, na zdi, na záchodě či jinde) rybářský kalendář? A co říkáte na kalendář KAJMAN 2008? Chci si ho pořídit. Může někdo doporučit či vymluvit?
Lančovská zátoka
5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 4.129 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…
Diky moc
Chytání na kaprů na boilies v květnu.
20.1.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 4.128 zobrazení | 2 odpovědi
Máme naplánovanou výpravu na kapry od 12–14 května.Zajímal by mne váš názor na druh boilies jaký bych měl použít.Samozřejmě že vše záleží na počasí,ale jde mi ovaše zkušenosti s jarním chytání na boilies.velikost,příchuť,množství vnadění¨atd. Předem díky za rady:)
Echolot
25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 4.127 zobrazení | 11 odpovědí
Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?
Rozdíly v krmení během roku,
7.1.2009 | bimboman | Feeder | 4.124 zobrazení | 22 odpovědí
Zdar, chtěl bych začít s feedrem a asi jako každý začátečník mám spoustu otázek ohledně krmení. Konkrétně by mě zajímalo, jestli by šlo zobecnit, jaké vlastnosti krmení jsou v daném ročním období úspěšné. Tzn. množství krmení, barvu, příchutě atd.? Protože jsem chudý student, tak logicky vyplývá otázka, jestli má cenu si kupovat hotovky v obchodě, nebo ušetřit a nakoupit si suroviny(kukuřičný šrot, řepka, vločky, kroupy atd..... popř. posilovač) a experimentovat:). Za odpovědi děkuji. Peťův Zdar!
Značka Esox
17.12.2005 | Dusik | Ostatní nádobíčko | 4.121 zobrazení | 20 odpovědí
Neznáte někdo odkaz na stránky Esoxu, nebo kde se na tuto značku můžu podívat? Díky všem co napíšete k tomuto tématu.
jak na velke kapry?navnada atd.....
26.4.2010 | candatek | Bílá ryba | 4.119 zobrazení | 16 odpovědí
poslední dobou se mi vubec kapři vetšiho vzrustu nedaři vetsinou chytnu tak kapra o vzrustu 45–50 … tak jestli mate nnejakou radu dík :)
NEJOBLIBENEJSI A NEJUSPESNEJSI REVIR
29.12.2005 | | Domácí revíry | 4.118 zobrazení | 28 odpovědí | upravit
Cau kluci,sezona je pomalu u konce,tak bychom mohli dat dohromady reviry,kde se nam letos nejvic darilo a take treba ty,kde se nam az tak prilis nedarilo,ale zase tam byl nadherne,tak co Vy na to???
Dyje 10,11 a parmy
24.1.2011 | Elis3 | Přívlač | 4.114 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny. Rád bych se Vás zeptal jestli někdo máte zkušenosti s lovem parmy na Dyji 11. ještě jsem parmy nechytal, ale docela mě jejich lov začíná zajímat. Poradíte s technikou lovu? Jsem vláčkař, proto bych rád zkusil prvně přívlač. položenou(feeder) bych taky rád zkusil. Má cenu se na ně trošku zaměřit, nebo je to spíš náhodný úlovek? koukal jsem na chytej na pěkný video s Ospreyem a M. Rozsypalem. Máte ještě někdo nějaký fígle? Díky za odpovědi.
Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI...
20.12.2004 | Tomash | Ryby | 4.113 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…
Co takhle slovník cizích slov?
24.12.2006 | | Ryby | 4.109 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj kamarádi. Tak jsem si řekl, že se obrátím hlavně na mladší generaci, jazykově vybavenou…neexistuje nějaký slovník kde bych si nalistoval třeba „přívlač“ a našel si co je to „spinning“, nebo jaký je rozdíl mezi woblerem a ripperem, a vůbec jak se vyznat ve všech těch cizích výrazech v rybařině?
Kde bych mohl vidět rybářské rekordy?
29.8.2011 | janead | Vaše názory | 4.108 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?
Nemocný kapr?
11.7.2011 | MTHRFCKR | Vaše názory | 4.108 zobrazení | 17 odpovědí
Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.
Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.
Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?
Návleky na boty
9.9.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 4.107 zobrazení | 10 odpovědí
Situaci zná asi každý, kdo se pohybuje na jílovitém nebo blátivém terénu. Vycházka kolem vody, s kotníkovou obuví. Na konci lovu nános bláta až ke kolenům. Řešením by mohlo být použití návleků, viz.ilustrační foto. Máte někdo zkušenost nebo názor na jejich použití?
Lov na tzv pánačka
29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.107 zobrazení | 14 odpovědí
Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?
Rybolov v Norsku
7.11.2004 | Gwin | Přívlač | 4.105 zobrazení | 11 odpovědí
Má někdo zkušenosti z rybolovu v Norsku ? Přesněji-jaké jsou asi nejúčinější nástrahy, když budu chtít lovit na přívlač z loďky ve větší hloubce ?
Veletrh Brno 2005
25.2.2005 | BigMike | chytej.cz | 4.104 zobrazení | 26 odpovědí
Nejedete někdo na veletr do Brna z jižních Čech? Nejlépe o víkendu v sobotu? Třeba byste mě někdo nabral. Díky