Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Naviják na položenou
11.8.2013 | bořek | Navijáky | 4.075 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.
Co takhle slovník cizích slov?
24.12.2006 | | Ryby | 4.071 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj kamarádi. Tak jsem si řekl, že se obrátím hlavně na mladší generaci, jazykově vybavenou…neexistuje nějaký slovník kde bych si nalistoval třeba „přívlač“ a našel si co je to „spinning“, nebo jaký je rozdíl mezi woblerem a ripperem, a vůbec jak se vyznat ve všech těch cizích výrazech v rybařině?
vůle osy navijáku
31.5.2016 | gige | Navijáky | 4.068 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku
kde sehnat SHIMANO Stradic 2500 FA made in Japan
29.2.2008 | hecht | Navijáky | 4.067 zobrazení | 20 odpovědí
Mám dotaz, nenašel by se tady někdo dobře informovaný ? Scháním: Shimano Stradic 2500 FA Jde o model naposled vyráběný cca 2006 hlavně ještě made in JAPAN !! Díky předem, loni jsem na něj nanašetřil, a letos ho zas už namůžu sehnat :-((
Chytání na kaprů na boilies v květnu.
20.1.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 4.062 zobrazení | 2 odpovědi
Máme naplánovanou výpravu na kapry od 12–14 května.Zajímal by mne váš názor na druh boilies jaký bych měl použít.Samozřejmě že vše záleží na počasí,ale jde mi ovaše zkušenosti s jarním chytání na boilies.velikost,příchuť,množství vnadění¨atd. Předem díky za rady:)
Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI...
20.12.2004 | Tomash | Ryby | 4.062 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…
Rozdíly v krmení během roku,
7.1.2009 | bimboman | Feeder | 4.060 zobrazení | 22 odpovědí
Zdar, chtěl bych začít s feedrem a asi jako každý začátečník mám spoustu otázek ohledně krmení. Konkrétně by mě zajímalo, jestli by šlo zobecnit, jaké vlastnosti krmení jsou v daném ročním období úspěšné. Tzn. množství krmení, barvu, příchutě atd.? Protože jsem chudý student, tak logicky vyplývá otázka, jestli má cenu si kupovat hotovky v obchodě, nebo ušetřit a nakoupit si suroviny(kukuřičný šrot, řepka, vločky, kroupy atd..... popř. posilovač) a experimentovat:). Za odpovědi děkuji. Peťův Zdar!
Značka Esox
17.12.2005 | Dusik | Ostatní nádobíčko | 4.060 zobrazení | 20 odpovědí
Neznáte někdo odkaz na stránky Esoxu, nebo kde se na tuto značku můžu podívat? Díky všem co napíšete k tomuto tématu.
Kde bych mohl vidět rybářské rekordy?
29.8.2011 | janead | Vaše názory | 4.057 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?
Dyje 10,11 a parmy
24.1.2011 | Elis3 | Přívlač | 4.055 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny. Rád bych se Vás zeptal jestli někdo máte zkušenosti s lovem parmy na Dyji 11. ještě jsem parmy nechytal, ale docela mě jejich lov začíná zajímat. Poradíte s technikou lovu? Jsem vláčkař, proto bych rád zkusil prvně přívlač. položenou(feeder) bych taky rád zkusil. Má cenu se na ně trošku zaměřit, nebo je to spíš náhodný úlovek? koukal jsem na chytej na pěkný video s Ospreyem a M. Rozsypalem. Máte ještě někdo nějaký fígle? Díky za odpovědi.
Nemocný kapr?
11.7.2011 | MTHRFCKR | Vaše názory | 4.054 zobrazení | 17 odpovědí
Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.
Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.
Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?
NEJOBLIBENEJSI A NEJUSPESNEJSI REVIR
29.12.2005 | | Domácí revíry | 4.053 zobrazení | 28 odpovědí | upravit
Cau kluci,sezona je pomalu u konce,tak bychom mohli dat dohromady reviry,kde se nam letos nejvic darilo a take treba ty,kde se nam az tak prilis nedarilo,ale zase tam byl nadherne,tak co Vy na to???
začátky s přívlačí?????
3.9.2005 | Tumi | Přívlač | 4.048 zobrazení | 17 odpovědí
Jen tak mě napadlo zeptat se vás jaké jste měli začátky s přívlačí??
jak na velke kapry?navnada atd.....
26.4.2010 | candatek | Bílá ryba | 4.045 zobrazení | 16 odpovědí
poslední dobou se mi vubec kapři vetšiho vzrustu nedaři vetsinou chytnu tak kapra o vzrustu 45–50 … tak jestli mate nnejakou radu dík :)
krmeni pro kapry
25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 4.045 zobrazení | 8 odpovědí
jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????????????????????????????????????????????????????????????
HUMMINBIRD Matrix 27 neboLOWRANCE x125
10.2.2006 | vody | Sumcařina | 4.043 zobrazení | 7 odpovědí
Zvažuji koupi echolotu na sumce a nevím čemu dát přednost.A dále sháním CZ manuál na ten Lowrance.Díky
Návleky na boty
9.9.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 4.041 zobrazení | 10 odpovědí
Situaci zná asi každý, kdo se pohybuje na jílovitém nebo blátivém terénu. Vycházka kolem vody, s kotníkovou obuví. Na konci lovu nános bláta až ke kolenům. Řešením by mohlo být použití návleků, viz.ilustrační foto. Máte někdo zkušenost nebo názor na jejich použití?
UL proutek na přívlač
24.4.2005 | Ebobo | Pruty | 4.041 zobrazení | 21 odpovědí
Co byste radši zvolili?UL prut od fy. DAM-Green cross power(1.80–2.10m,1–5g,1400kč) nebo UL prut od fy. YAD-Denver(1–10g,1.80–2.70m,1490kč). Lov by byl určen na přehradu i na řeku,hlavně pro lov s gumami.
Veletrh Brno 2005
25.2.2005 | BigMike | chytej.cz | 4.041 zobrazení | 26 odpovědí
Nejedete někdo na veletr do Brna z jižních Čech? Nejlépe o víkendu v sobotu? Třeba byste mě někdo nabral. Díky
Rybářská burza v okolí Brna
22.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 4.040 zobrazení | 2 odpovědi
Nevite nekdo kdy a kde se koná rybářská burza v okolí brna či v Brně?Nemohu najít nic.Internetové stranky by byly nejlepší.Předem děkuji.