Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

úhyn šťúk necteno

21.6.2012 | jozef zak | Dravci | 3.949 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

ahoj po tropickych junovych dnoch mi zacali na 44ha rybniku hynut stuky,zatial popri kraji som nazbieral na 100m v rakosi cez 20ks,nabijam akumulator na cln a idem dalej.nemaju kyslik zda sa,prisun vody je slabučky,tak co pomoze?chlor?alebo je na to nejaky ovzdusnovac?su to cez 50cm kusy a zaujimave ze mam i zubace a tie nedochnu,len stuky.musim to riesit,dakujem za napady

krmeni pro kapry necteno

25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 3.944 zobrazení | 8 odpovědí

jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????­????????????????????????­????????????????????????­????????

Jordán necteno

2.4.2004 | HaD | Úspěchy | 3.943 zobrazení | 12 odpovědí

Dnes se mi povedl husarský kousek. Byl jsem na Jordáně u přítoku a chytal jsem na winkelpicker feedrovým způsobem. Pro neznalé je winkelpicker ultra jemný feeder. Nic moc to nebralo, tak jsem na jarním sluníčku pěkně klimbal. Najednou se špička přihnula a tak jsem přisekl. Závar na hladině, záblesk rybího těla a hned jsem byl přesvědčen, že tahám kapra okolo 70–80 cm. Proutek je skutečně jemný a dostával co proto. Průšvih byl, že jsem měl už asi jen 40 metrů vlasce (0,14) a tak jsem za rybou pěkně musel po zarostlém břehu putovat. No nebudu to prodlužovat, asi po půl hodině, kdy jsem se prodíral křovím a byl celý poškrábaný a popálený od kopřiv, jsem zdolal BOLENA 85 CM . Tomu já říkám NÁŘEZ. Byl trošku problém s focením (byl jsem tam sám), ale našel jsem pěknej pařízek, kde foťák dobře stál. Jen je celej od slizu jak jsem ho běhal spouštět Pak jsem to ještě okořenil 3 tlouštíky, 2 okouny a 5 skaláky. Na to že Jordán považuju za dost mrtvou vodu to jde, ne? A abych nezapoměl, ryby vč. bolena jsem samozřejmě vrátil kam patří.

variř alebo naklíčit necteno

17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 3.942 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky

biocraft necteno

30.12.2004 | Ivan | Pruty | 3.940 zobrazení | 19 odpovědí

Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved

Sháníme rybníček necteno

7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 3.939 zobrazení | 8 odpovědí

Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.

Vlasec-{imitace} základ rybolovu necteno

13.12.2006 | | Ryby | 3.937 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Sebelepší prut,drahý naviják+nejlepší vybavení a dobré znalosti uzlů…řeklo by se to je Vydra!{sleng.výraz pro úspěšného rybáře,který je pořád u vody a nikdy neodchází s prázdnou}.Znám nešťastného kamaráda,který před dvěma lety splňoval vše- uvedeno výše,navíc obohacený o přízeň počasí,dobré nástrahy a návnady leč při každém zaseknutí do krásných záběrů se ozvalo …práásk,načež jsem rychle vyskočil a držel vší silou toho nešťastníka neboť hrozilo to ,čemu se říká paranormální nervová schýza a vše by naházel v sekundě do vody. Proto vlasec nikdy nepodceňuji a podělím se s Vámi o zkušenosti spojené s vlascem nebo šňůrou..Já doporučuji osvědčený vlasec Mutant např.0,28/8,6kg 300M za 155KČ,šňůru Carp Braid např.25lb/11,4kg-10M za 133KČ.Doporučíte něco i Vy ?Díky…

Kunžak necteno

31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.934 zobrazení | 9 odpovědí

cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.

HUMMINBIRD Matrix 27 neboLOWRANCE x125 necteno

10.2.2006 | vody | Sumcařina | 3.934 zobrazení | 7 odpovědí

Zvažuji koupi echolotu na sumce a nevím čemu dát přednost.A dále sháním CZ manuál na ten Lowrance.Díky

Lov na tzv pánačka necteno

29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.931 zobrazení | 14 odpovědí

Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?

já blbec necteno

17.7.2013 | nedby | Neúspěchy | 3.928 zobrazení | 4 odpovědi

taky se vám to stává chytám již léta ale chybička se vloudí opět krásný záběr a já utážená brzda radši bych se neviděl,,,,,,,,,jak jste na tom vy .....jiné příhody

Muškaři - poraďte prosím jakou mušku! necteno

30.5.2004 | | Muškaření | 3.928 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Hoši,potřebuji poradit jakou mušku na řeku konkrétně Svitavu1, kde jsou všechny druhy ryb,snad kromě kosatek. Včera jsem měl totální propadák a převázal snad veškeré mušky co jsem měl u sebe a nic. Jaká je nejlepší muška v tomto období na pstruha, bílou rybu a parmu? Tyto 3 druhy mušek vážu na jednu šnůru. Použil jsem Gold Red Tag,červenořitku a nymfu chrostíka a nic. Házel jsem to do otevřených tlam a ryby se jen smáli, až jim popraskali žaberní oblouky,asi. Přes den, když je velice hezky, mušky větší a barevnější a v noci nebo navečer zase menší a nenápadnější? To je otázka, na kterou již neznám odpověď. Po včerejšku už jsem si přestal říkat muškař. 8 hodin ve vodě a jen dvě ťuknutí. Vlásek je 18 mm.,mušky jsem nechával v mírném toku přirozeně splavávat,nebo jemně popotahoval anebo jsem je rychle stahoval a přitom se to okolo mne válelo jako hrom. Nejvíce však parmy,ze kterých jsem byl úplně mimo a o hejnech tloušťů ani nemluvím. Poraďte mi prosím jaké mušky pro toto období,jakou velikost, barevnost přes jasný den a navečer. Hoši díky a chci věřit, že jako profíci tohoto webu poradíte !!!!!

Rybolov okolí plzně necteno

29.10.2008 | Jak.novi | Domácí revíry | 3.926 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na úspěšná místa okolí plzně. díky moc

Sumci na slapech necteno

9.3.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.926 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar nevíte nikdo jak to vypadá se sumcema poslední roky na Slapech???

Lov kaprů na mušku na Svratce 5??? necteno

19.7.2006 | Carpboy | Ryby | 3.926 zobrazení | 2 odpovědi

Lov kaprů na můšku jaké máte zkušenosti s lovem kapra na umělou mušku!

Tření štik! necteno

11.7.2005 | Tomik | Dravci | 3.926 zobrazení | 13 odpovědí

Myslíte si že se štiky výtírají samostaně?? Já jen že jsem nedávno viděl asi 5cm štičku která byla u brehu! Tak nevim jeslti byla vysazená nebo vytrená.

šterkovna Benešov lov non-stop necteno

11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.925 zobrazení | 9 odpovědí

Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.

Vodárenská nádrž Fláje necteno

3.3.2008 | Krušnohorec | Domácí revíry | 3.923 zobrazení | 7 odpovědí

Nevíte někdo jak je to pro letošní rok se sportovním rybolovem na Flájích nad Litvínovem.

Rybářské úspěchy začátečníků necteno

19.11.2004 | jake | Domácí revíry | 3.923 zobrazení | 24 odpovědí

Zajímalo by mne, coby asi jediného čistokrevného rybářského eléva na tomto serveru, jakých kdo dosáhl největších rybářských úspěchů v té své úplně první sezóně – třeba mi stoupne sebevědomí (nebo taky klesne) Ta moje pomalu končí a já tak nějak začínám bilancovat. I když – možná ještě není všem dnům konec Mám-li začít u sebe – první moje vycházka k vodě byla letos na velikonoční pondělí za doprovodu mého kamaráda, ktreý mne do rybařiny uvrtal (budiž pochválen) Neuměl jsem vůbec, ale opravdu vůbec nic – učil mně vázat háčky, sestavit prut, nahazovat apod. Po cca dvaceti minutách první záběr a já po odborným vedením mého „instruktora“ táhnu z vody mírového kapra . To byl možná ten klíčový okamžik, proč jsem u rybařiny zůstal a nesekl s ní po měsíci prázdného mlácení prutem u vody. Postupně se ze mne stává rybářský „závislák“. Nutno přiznat, že dalšího mírového kapra jsem chytil už jen jednoho , ale nejsem vyložený „bobkař“ a většinu času jsem věnoval přívlači – v té si zatím nejvíc cením okouna 32. Mou jedinou „větší“ (myslím tím přes půl metru) rybou byl sumec 60 chycený na kamarádův feedr, který jsem mu hlídal, když šel „položit kabel“ Jediného mírového dravce (když pominu ty desítky okounů do 25 čísel) mám candáta 46 na těžko na rybku. Ze zhruba 30 amurů, které jsem chytil, zase ani jeden nedosáhl magické 50 (nejvíc 47). A teď Vy…

vůle osy navijáku necteno

31.5.2016 | gige | Navijáky | 3.922 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku