Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
pletená šnůra
27.12.2005 | frenki | Ostatní nádobíčko | 4.040 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co říkáte na pletenou šnůru při vláčení, jestli je lepší nebo horší a také jestli ji ryby vidí? Rád bych znal Váš názor a jaké s ní máte zkušenosti!!
skušenost s hospodářem MO Bystřice pod Hostýnem
28.3.2010 | cechin | Legislativa | 4.038 zobrazení | 20 odpovědí
chtěl bych se s vámi podělit o mou špatnou zkušenost a s arogancí místního hospodáře pana Z. M.Před dvěma lety jsem byl ještě členem místní rybářské organizace a po podvodném zvolením výboru jsem odsud přešel do jiné .Teď k danému tématu.Jak sem již napsal nejsem členem dané organizace a chtěl jsem se zůčastnit jejich výroční schůze.Na schůzi jsem jel s předsedou organizace a ten neměl námitky abych se ji zůčastnil.Pár vteřin před zahajení dané schůze přišel za mnou pán hospodář a řekl mi jeho slovy/odejdi prosím tě odsud nemáš tady co dělat./ja jsem mu na to odpověděl/ta schůze je veřejná tak proč bych tu nemohl zůstat/odpověď hospodáře byla,že pokud tu schůzi neopustím tak ji nezahájí myslel sebe.Dle mého názoru si myslím,že na to neměl právo.Pokud vím tak schůzi zahajuje předseda a ten neměl námitky proti mému setrvání.Chtěl bych znát váš nazor na danou situaci.Děkuji vám předem za vaše nazory.
Šňůra Master Catfish Strong
25.1.2011 | skipi007 | Sumcařina | 4.037 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se sumcovou šňůrou Master Catfish Strong např. tady http://www.chytapust.cz/…00m/d-72894/ Chtěl bych ji letos vyzkoušet ale nechcou se mi vyhazovat zbytečně penize, loni jsem koupil Spiderwire camo 0.40 mm a moc spokojený jsem nebyl .
Lov na tzv pánačka
29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.037 zobrazení | 14 odpovědí
Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?
Lančovská zátoka
5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 4.035 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…
Diky moc
Vlasec-{imitace} základ rybolovu
13.12.2006 | | Ryby | 4.030 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Sebelepší prut,drahý naviják+nejlepší vybavení a dobré znalosti uzlů…řeklo by se to je Vydra!{sleng.výraz pro úspěšného rybáře,který je pořád u vody a nikdy neodchází s prázdnou}.Znám nešťastného kamaráda,který před dvěma lety splňoval vše- uvedeno výše,navíc obohacený o přízeň počasí,dobré nástrahy a návnady leč při každém zaseknutí do krásných záběrů se ozvalo …práásk,načež jsem rychle vyskočil a držel vší silou toho nešťastníka neboť hrozilo to ,čemu se říká paranormální nervová schýza a vše by naházel v sekundě do vody. Proto vlasec nikdy nepodceňuji a podělím se s Vámi o zkušenosti spojené s vlascem nebo šňůrou..Já doporučuji osvědčený vlasec Mutant např.0,28/8,6kg 300M za 155KČ,šňůru Carp Braid např.25lb/11,4kg-10M za 133KČ.Doporučíte něco i Vy ?Díky…
hostenka - chytání v čechách s MRS povolenkou
9.7.2010 | Fryw | Legislativa | 4.029 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj. Kamarád mě pozval na chatu do Nového Hobzí http://cs.wikipedia.org/…9_Hobz%C3%AD Protéká tam Dyje. Mám povolenku MRS. Chtěl bych se zeptat, jestli se to dá nějak udělat, abych tam mohl těch pár dní legálně chytat. Jestli existuje něco jako hostenka, kterou si na těch pár dní koupím.. Díky
Značka GULL
29.12.2004 | ywan | Pruty | 4.028 zobrazení | 14 odpovědí
videl som celkom pekny prut na vlacku zn. Gull, cena okolo 3000 Sk, ale neviem ci sa da tejto znacke verit......
Muškaři - poraďte prosím jakou mušku!
30.5.2004 | | Muškaření | 4.028 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Hoši,potřebuji poradit jakou mušku na řeku konkrétně Svitavu1, kde jsou všechny druhy ryb,snad kromě kosatek. Včera jsem měl totální propadák a převázal snad veškeré mušky co jsem měl u sebe a nic. Jaká je nejlepší muška v tomto období na pstruha, bílou rybu a parmu? Tyto 3 druhy mušek vážu na jednu šnůru. Použil jsem Gold Red Tag,červenořitku a nymfu chrostíka a nic. Házel jsem to do otevřených tlam a ryby se jen smáli, až jim popraskali žaberní oblouky,asi. Přes den, když je velice hezky, mušky větší a barevnější a v noci nebo navečer zase menší a nenápadnější? To je otázka, na kterou již neznám odpověď. Po včerejšku už jsem si přestal říkat muškař. 8 hodin ve vodě a jen dvě ťuknutí. Vlásek je 18 mm.,mušky jsem nechával v mírném toku přirozeně splavávat,nebo jemně popotahoval anebo jsem je rychle stahoval a přitom se to okolo mne válelo jako hrom. Nejvíce však parmy,ze kterých jsem byl úplně mimo a o hejnech tloušťů ani nemluvím. Poraďte mi prosím jaké mušky pro toto období,jakou velikost, barevnost přes jasný den a navečer. Hoši díky a chci věřit, že jako profíci tohoto webu poradíte !!!!!
Polarizační brejle pro slepejše.
28.4.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 4.027 zobrazení | 20 odpovědí
Moc by mě zajímal váš názor na polarizační brýle s dioptrickými skly, nemáte někdo nějakou zkušenost? Jsem slepejš a potřeboval bych skombinovat oba druhy dohromady a používat klipy na normální brejle mi nepřipadá jako dobrý řešení.
Praha-dravci?
13.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | Pruty | 4.025 zobrazení | 5 odpovědí
Čau všichni! Chtěl jsem se vás zeptat, jestli nevíte, kde se v Praze (nebo v jejím nejbližžím okolí) dá jít na dravce. V září i teď v říjnu jsem byl mnohokrát právě na dravcích (v Troji nad i pod jezem) a úspěch byl následující: jeden mírovej tloušť a 3 utržený třpytky. Jestli s tím náhodou máte zkušenosti, tak prosím napište. DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK DÍK [addsig]
úhyn šťúk
21.6.2012 | jozef zak | Dravci | 4.024 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
ahoj po tropickych junovych dnoch mi zacali na 44ha rybniku hynut stuky,zatial popri kraji som nazbieral na 100m v rakosi cez 20ks,nabijam akumulator na cln a idem dalej.nemaju kyslik zda sa,prisun vody je slabučky,tak co pomoze?chlor?alebo je na to nejaky ovzdusnovac?su to cez 50cm kusy a zaujimave ze mam i zubace a tie nedochnu,len stuky.musim to riesit,dakujem za napady
revír Štít
12.10.2005 | | Domácí revíry | 4.024 zobrazení | 3 odpovědi
Rád bych věděl jestli se na Štítu platí mimo povolenky ještě nějaké poplatky, třeba za auto nebo jiné. Děkuji
Jordán
2.4.2004 | HaD | Úspěchy | 4.021 zobrazení | 12 odpovědí
Dnes se mi povedl husarský kousek. Byl jsem na Jordáně u přítoku a chytal jsem na winkelpicker feedrovým způsobem. Pro neznalé je winkelpicker ultra jemný feeder. Nic moc to nebralo, tak jsem na jarním sluníčku pěkně klimbal. Najednou se špička přihnula a tak jsem přisekl. Závar na hladině, záblesk rybího těla a hned jsem byl přesvědčen, že tahám kapra okolo 70–80 cm. Proutek je skutečně jemný a dostával co proto. Průšvih byl, že jsem měl už asi jen 40 metrů vlasce (0,14) a tak jsem za rybou pěkně musel po zarostlém břehu putovat. No nebudu to prodlužovat, asi po půl hodině, kdy jsem se prodíral křovím a byl celý poškrábaný a popálený od kopřiv, jsem zdolal BOLENA 85 CM . Tomu já říkám NÁŘEZ. Byl trošku problém s focením (byl jsem tam sám), ale našel jsem pěknej pařízek, kde foťák dobře stál. Jen je celej od slizu jak jsem ho běhal spouštět Pak jsem to ještě okořenil 3 tlouštíky, 2 okouny a 5 skaláky. Na to že Jordán považuju za dost mrtvou vodu to jde, ne? A abych nezapoměl, ryby vč. bolena jsem samozřejmě vrátil kam patří.
já blbec
17.7.2013 | nedby | Neúspěchy | 4.017 zobrazení | 4 odpovědi
taky se vám to stává chytám již léta ale chybička se vloudí opět krásný záběr a já utážená brzda radši bych se neviděl,,,,,,,,,jak jste na tom vy .....jiné příhody
variř alebo naklíčit
17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 4.017 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky
Rybolov okolí plzně
29.10.2008 | Jak.novi | Domácí revíry | 4.017 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na úspěšná místa okolí plzně. díky moc
Jak naložit se sýrem ?!?
5.7.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 4.015 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,mám otázku ohledně toho že bych rád chytal na sýr,ale nevím na jaký.Jestli na obyčejný aidam.A jestly se nějak upravuje a ještě nevím co mi na něj tak může zabrat (Na rybníce). DĚKUJI.
Kunžak
31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 4.014 zobrazení | 9 odpovědí
cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.