Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Lančovská zátoka
5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 3.999 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…
Diky moc
Značka GULL
29.12.2004 | ywan | Pruty | 3.998 zobrazení | 14 odpovědí
videl som celkom pekny prut na vlacku zn. Gull, cena okolo 3000 Sk, ale neviem ci sa da tejto znacke verit......
pletená šnůra
27.12.2005 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.997 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co říkáte na pletenou šnůru při vláčení, jestli je lepší nebo horší a také jestli ji ryby vidí? Rád bych znal Váš názor a jaké s ní máte zkušenosti!!
HUMMINBIRD Matrix 27 neboLOWRANCE x125
10.2.2006 | vody | Sumcařina | 3.996 zobrazení | 7 odpovědí
Zvažuji koupi echolotu na sumce a nevím čemu dát přednost.A dále sháním CZ manuál na ten Lowrance.Díky
úhyn šťúk
21.6.2012 | jozef zak | Dravci | 3.995 zobrazení | 19 odpovědí | upravit
ahoj po tropickych junovych dnoch mi zacali na 44ha rybniku hynut stuky,zatial popri kraji som nazbieral na 100m v rakosi cez 20ks,nabijam akumulator na cln a idem dalej.nemaju kyslik zda sa,prisun vody je slabučky,tak co pomoze?chlor?alebo je na to nejaky ovzdusnovac?su to cez 50cm kusy a zaujimave ze mam i zubace a tie nedochnu,len stuky.musim to riesit,dakujem za napady
Kde bych mohl vidět rybářské rekordy?
29.8.2011 | janead | Vaše názory | 3.994 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?
krmeni pro kapry
25.5.2009 | lukostřelec | Kaprařina | 3.994 zobrazení | 8 odpovědí
jak udelam krmeni pro kapry po domacku na oluvka??????????????????????????????????????????????????????????????????
Jordán
2.4.2004 | HaD | Úspěchy | 3.987 zobrazení | 12 odpovědí
Dnes se mi povedl husarský kousek. Byl jsem na Jordáně u přítoku a chytal jsem na winkelpicker feedrovým způsobem. Pro neznalé je winkelpicker ultra jemný feeder. Nic moc to nebralo, tak jsem na jarním sluníčku pěkně klimbal. Najednou se špička přihnula a tak jsem přisekl. Závar na hladině, záblesk rybího těla a hned jsem byl přesvědčen, že tahám kapra okolo 70–80 cm. Proutek je skutečně jemný a dostával co proto. Průšvih byl, že jsem měl už asi jen 40 metrů vlasce (0,14) a tak jsem za rybou pěkně musel po zarostlém břehu putovat. No nebudu to prodlužovat, asi po půl hodině, kdy jsem se prodíral křovím a byl celý poškrábaný a popálený od kopřiv, jsem zdolal BOLENA 85 CM . Tomu já říkám NÁŘEZ. Byl trošku problém s focením (byl jsem tam sám), ale našel jsem pěknej pařízek, kde foťák dobře stál. Jen je celej od slizu jak jsem ho běhal spouštět Pak jsem to ještě okořenil 3 tlouštíky, 2 okouny a 5 skaláky. Na to že Jordán považuju za dost mrtvou vodu to jde, ne? A abych nezapoměl, ryby vč. bolena jsem samozřejmě vrátil kam patří.
revír Štít
12.10.2005 | | Domácí revíry | 3.986 zobrazení | 3 odpovědi
Rád bych věděl jestli se na Štítu platí mimo povolenky ještě nějaké poplatky, třeba za auto nebo jiné. Děkuji
Muškaři - poraďte prosím jakou mušku!
30.5.2004 | | Muškaření | 3.986 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Hoši,potřebuji poradit jakou mušku na řeku konkrétně Svitavu1, kde jsou všechny druhy ryb,snad kromě kosatek. Včera jsem měl totální propadák a převázal snad veškeré mušky co jsem měl u sebe a nic. Jaká je nejlepší muška v tomto období na pstruha, bílou rybu a parmu? Tyto 3 druhy mušek vážu na jednu šnůru. Použil jsem Gold Red Tag,červenořitku a nymfu chrostíka a nic. Házel jsem to do otevřených tlam a ryby se jen smáli, až jim popraskali žaberní oblouky,asi. Přes den, když je velice hezky, mušky větší a barevnější a v noci nebo navečer zase menší a nenápadnější? To je otázka, na kterou již neznám odpověď. Po včerejšku už jsem si přestal říkat muškař. 8 hodin ve vodě a jen dvě ťuknutí. Vlásek je 18 mm.,mušky jsem nechával v mírném toku přirozeně splavávat,nebo jemně popotahoval anebo jsem je rychle stahoval a přitom se to okolo mne válelo jako hrom. Nejvíce však parmy,ze kterých jsem byl úplně mimo a o hejnech tloušťů ani nemluvím. Poraďte mi prosím jaké mušky pro toto období,jakou velikost, barevnost přes jasný den a navečer. Hoši díky a chci věřit, že jako profíci tohoto webu poradíte !!!!!
Rybářská burza v okolí Brna
22.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.984 zobrazení | 2 odpovědi
Nevite nekdo kdy a kde se koná rybářská burza v okolí brna či v Brně?Nemohu najít nic.Internetové stranky by byly nejlepší.Předem děkuji.
variř alebo naklíčit
17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 3.984 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky
já blbec
17.7.2013 | nedby | Neúspěchy | 3.979 zobrazení | 4 odpovědi
taky se vám to stává chytám již léta ale chybička se vloudí opět krásný záběr a já utážená brzda radši bych se neviděl,,,,,,,,,jak jste na tom vy .....jiné příhody
Rybolov okolí plzně
29.10.2008 | Jak.novi | Domácí revíry | 3.978 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na úspěšná místa okolí plzně. díky moc
Jak naložit se sýrem ?!?
5.7.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 3.977 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,mám otázku ohledně toho že bych rád chytal na sýr,ale nevím na jaký.Jestli na obyčejný aidam.A jestly se nějak upravuje a ještě nevím co mi na něj tak může zabrat (Na rybníce). DĚKUJI.
biocraft
30.12.2004 | Ivan | Pruty | 3.976 zobrazení | 19 odpovědí
Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved
Kunžak
31.7.2008 | Robur | Domácí revíry | 3.975 zobrazení | 9 odpovědí
cítím nezdolnou potřebu založit nové perspektivní téma. Jedu tam na dovču a dle paní z penzionu je kousek od nich rybník, který prý je soukromý, všichni tam chytají a nic neplatí ani povolenku po nich nechce. Nevíte o tom něco, případně i jiné typ na okolní rybolov. Převážně vláčka, možná feedr + kde pořídt povolenku – hostovačku. Všem se omlouvám, ale ani Ratmírov či Strmilov jsem nenašel.
Lov na tzv pánačka
29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.975 zobrazení | 14 odpovědí
Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?
Sháníme rybníček
7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 3.972 zobrazení | 8 odpovědí
Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.