Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Sumci na slapech
9.3.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 4.074 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar nevíte nikdo jak to vypadá se sumcema poslední roky na Slapech???
Jak chytáte tlouště?
18.11.2004 | Tloust | Ostatní ryby | 4.074 zobrazení | 28 odpovědí
Jaký způsob a nástraha je podle vás na tlouště nejlepší na menší řece?
Rybolov okolí plzně
29.10.2008 | Jak.novi | Domácí revíry | 4.072 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na úspěšná místa okolí plzně. díky moc
biocraft
30.12.2004 | Ivan | Pruty | 4.071 zobrazení | 19 odpovědí
Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved
Značka GULL
29.12.2004 | ywan | Pruty | 4.069 zobrazení | 14 odpovědí
videl som celkom pekny prut na vlacku zn. Gull, cena okolo 3000 Sk, ale neviem ci sa da tejto znacke verit......
Jordán
2.4.2004 | HaD | Úspěchy | 4.069 zobrazení | 12 odpovědí
Dnes se mi povedl husarský kousek. Byl jsem na Jordáně u přítoku a chytal jsem na winkelpicker feedrovým způsobem. Pro neznalé je winkelpicker ultra jemný feeder. Nic moc to nebralo, tak jsem na jarním sluníčku pěkně klimbal. Najednou se špička přihnula a tak jsem přisekl. Závar na hladině, záblesk rybího těla a hned jsem byl přesvědčen, že tahám kapra okolo 70–80 cm. Proutek je skutečně jemný a dostával co proto. Průšvih byl, že jsem měl už asi jen 40 metrů vlasce (0,14) a tak jsem za rybou pěkně musel po zarostlém břehu putovat. No nebudu to prodlužovat, asi po půl hodině, kdy jsem se prodíral křovím a byl celý poškrábaný a popálený od kopřiv, jsem zdolal BOLENA 85 CM . Tomu já říkám NÁŘEZ. Byl trošku problém s focením (byl jsem tam sám), ale našel jsem pěknej pařízek, kde foťák dobře stál. Jen je celej od slizu jak jsem ho běhal spouštět Pak jsem to ještě okořenil 3 tlouštíky, 2 okouny a 5 skaláky. Na to že Jordán považuju za dost mrtvou vodu to jde, ne? A abych nezapoměl, ryby vč. bolena jsem samozřejmě vrátil kam patří.
variř alebo naklíčit
17.5.2009 | lukass456 | Kaprařina | 4.067 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim ..mam repku,konope ,cícer,lan je lepšie tento partikel uvarit alebo naklíčit aké mate skusenosti …všetko poteší a možem kombinovat masové boiles s nejakým ovocním alebo je to hluposř ..díky
sumci
18.12.2015 | Wolfis | Vaše názory | 4.066 zobrazení | 21 odpovědí
Prosím poradte na léto se chytám na sumčí vláčku a nevim jakej prut uvažoval sem tak do 100g je to dostačující poradte … Děkuji :))
Jak berou na Ostravských revírech?
29.9.2005 | neuwirt | Domácí revíry | 4.063 zobrazení | 27 odpovědí
V poslední době to nejde,zajímá mě jaké máte úspěchy na revírech v Ostravě a okoli vy.
Vodárenská nádrž Fláje
3.3.2008 | Krušnohorec | Domácí revíry | 4.062 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo jak je to pro letošní rok se sportovním rybolovem na Flájích nad Litvínovem.
Masařky
6.2.2009 | Brslenák | Legislativa | 4.061 zobrazení | 28 odpovědí
Přátelé, poraďte, už několikrát jsem se dohadoval s „kolegy“ rybáři, že pokud si přivlastní např. 3 ks losos. ryb na P povolenku a mají ještě MP povolenku, že už dál masařit nemůžou (i když na jiném revíru) a mají vybráno Oni oponovali tím, že na každou povolenku můžou chytit max. povolené množství ryb, takže si jdou ještě pro 2 kapry apod. Jaký je váš názor, mám pravdu já nebo oni??
lov na boilis
3.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 4.060 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi
Jaký Match prut?
4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 4.059 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.
1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz
2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz
Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.
Začátek
15.8.2013 | tomas54 | Sumcařina | 4.058 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký je podle vás ideální věk pro lov sumců. Mě je 13let ale chtěl bych začít až tak v 15.letech.
Sháníme rybníček
7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 4.057 zobrazení | 8 odpovědí
Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.
Nejlepší nástraha v zimě??
24.12.2009 | jirin8 | Položená | 4.056 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.
Tření štik!
11.7.2005 | Tomik | Dravci | 4.054 zobrazení | 13 odpovědí
Myslíte si že se štiky výtírají samostaně?? Já jen že jsem nedávno viděl asi 5cm štičku která byla u brehu! Tak nevim jeslti byla vysazená nebo vytrená.
Pytlák jak řemen
19.4.2004 | Chose | Ryby | 4.054 zobrazení | 9 odpovědí
Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?
Ohře a parmy
5.5.2006 | fila | Domácí revíry | 4.053 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.
Orlík (Velký Vír)
24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 4.052 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes
P. S. : Planuji dovolenou