Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Rybolov v Norsku
7.11.2004 | Gwin | Přívlač | 4.014 zobrazení | 11 odpovědí
Má někdo zkušenosti z rybolovu v Norsku ? Přesněji-jaké jsou asi nejúčinější nástrahy, když budu chtít lovit na přívlač z loďky ve větší hloubce ?
biocraft
30.12.2004 | Ivan | Pruty | 4.013 zobrazení | 19 odpovědí
Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved
Úspěšnost vláčení s proudem a proti proudu
24.2.2006 | rak | Přívlač | 4.012 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, jakou procentuelní úspěšnost (přibližně) máte při vláčení malých rotaček a woblerů s proudem a proti němu, případně klmo na proud na pstruhovce. Zvlášt by mě zajímaly vody pod silným ryb. tlakem Olše,Bečva atd. Díky.
Sháníme rybníček
7.7.2004 | Dědek | Domácí revíry | 4.011 zobrazení | 8 odpovědí
Pánové, nevíte někdo o asi 1,5ha rybníčku v malebné přírodě bez lidí, který by se dal odkoupit nebo pronajmout? Mám velice dobrého kamoše který by byl ochotnej to financovat. Je to supr borec, který mě přived k rybám a hodně mě naučil. Rozhodně by byl v dobrých rukách. Dík.
Jak chytáte tlouště?
18.11.2004 | Tloust | Ostatní ryby | 4.006 zobrazení | 28 odpovědí
Jaký způsob a nástraha je podle vás na tlouště nejlepší na menší řece?
Tření štik!
11.7.2005 | Tomik | Dravci | 4.001 zobrazení | 13 odpovědí
Myslíte si že se štiky výtírají samostaně?? Já jen že jsem nedávno viděl asi 5cm štičku která byla u brehu! Tak nevim jeslti byla vysazená nebo vytrená.
Lov kaprů na mušku na Svratce 5???
19.7.2006 | Carpboy | Ryby | 4.000 zobrazení | 2 odpovědi
Lov kaprů na můšku jaké máte zkušenosti s lovem kapra na umělou mušku!
Vodárenská nádrž Fláje
3.3.2008 | Krušnohorec | Domácí revíry | 3.998 zobrazení | 7 odpovědí
Nevíte někdo jak je to pro letošní rok se sportovním rybolovem na Flájích nad Litvínovem.
Nejlepší nástraha v zimě??
24.12.2009 | jirin8 | Položená | 3.997 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.
Začátek
15.8.2013 | tomas54 | Sumcařina | 3.996 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký je podle vás ideální věk pro lov sumců. Mě je 13let ale chtěl bych začít až tak v 15.letech.
Jaký Match prut?
4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 3.994 zobrazení | 8 odpovědí
Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.
1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz
2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz
Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.
lov na boilis
3.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 3.993 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi
šterkovna Benešov lov non-stop
11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.990 zobrazení | 9 odpovědí
Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.
Sumci na slapech
9.3.2008 | ksandik13 | Sumcařina | 3.990 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar nevíte nikdo jak to vypadá se sumcema poslední roky na Slapech???
Dělička-voskování spojů
24.9.2005 | Mlady_Rybar | Pruty | 3.990 zobrazení | 11 odpovědí
ahoj všichni,
docela by mně zajímalo, čím se voskují spoje děliček, už mám ty spoje u svého WP nějaké zdrsnělé a zašlé, chtělo by to asi navoskovat, ale nevím čím…
Poradíte prosím?
Jak berou na Ostravských revírech?
29.9.2005 | neuwirt | Domácí revíry | 3.989 zobrazení | 27 odpovědí
V poslední době to nejde,zajímá mě jaké máte úspěchy na revírech v Ostravě a okoli vy.
Pytlák jak řemen
19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.989 zobrazení | 9 odpovědí
Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?
Háček s kuličkou
9.10.2008 | breca | Ostatní nádobíčko | 3.988 zobrazení | 29 odpovědí
Obrátil se na mě kolega, zda by někdo z Vás nevěděl, kde by se daly sehnat tyto háčky. Údajně je asi před pěti či sedmi lety sháněl jeho známý někde v Brně (bez záruky).
Blatňák tmavý - dotaz
25.3.2013 | nadrybmistr | Ostatní ryby | 3.985 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den . Mohl by mi prosím někdo přiblížit rybku blatňák tmavý. Způsob života, potrava, a podobně?
Děkuji nadrybmistr
Sumář úlovků
15.1.2010 | BigMike | Vaše názory | 3.985 zobrazení | 15 odpovědí
Tak jsem se dnes zamyslel nad prohlášením typu: on to stejně všechno nikdo nepíše, ten má za sezónu 80 kaprů a napíše jen polovinu a pod. Myslím, že je to hlavně v případě MP revírů stejně jen údaj pro statistiku. Nikdo přesně neví, co pluje vodou, jaká část obsádky se v % vychytá. Násadové plány jsou dané a i kdyby se třeba v jednom revíru chytilo 10 tun pouze 5ti kilových candátů, nikdo tam nic navíc nedoplní. ( u kaprů možná?!?!)Kormoráni, vydry také nevyplňují sumáře, povodně si s rybami a zarybněním revírů dělají také co chtějí, tak si myslím, že když někdo něco nezapíše, zas taková tragédie to není! Tím ho neomlouvám. Tuhle mi někdo povídal, že jeho soused rybaří ve velkém na Orlíku,ale sumář odevzdává prázdný. Je to špatně, ale co se vlastně stane? Statisticky hrozně moc, prakticky vůbec nic!!! Nebo to vidím moc jednoduše?