Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak chytáte tlouště? necteno

18.11.2004 | Tloust | Ostatní ryby | 3.921 zobrazení | 28 odpovědí

Jaký způsob a nástraha je podle vás na tlouště nejlepší na menší řece?

Pytlák jak řemen necteno

19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.921 zobrazení | 9 odpovědí

Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?

Dělička-voskování spojů necteno

24.9.2005 | Mlady_Rybar | Pruty | 3.919 zobrazení | 11 odpovědí

ahoj všichni,

docela by mně zajímalo, čím se voskují spoje děliček, už mám ty spoje u svého WP nějaké zdrsnělé a zašlé, chtělo by to asi navoskovat, ale nevím čím…

Poradíte prosím?

Pstruh duhový necteno

24.10.2005 | Tumi | Dravci | 3.917 zobrazení | 18 odpovědí

jak na ně s vláčkou??

Rybářská burza v okolí Brna necteno

22.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.914 zobrazení | 2 odpovědi

Nevite nekdo kdy a kde se koná rybářská burza v okolí brna či v Brně?Nemohu najít nic.Internetové stranky by byly nejlepší.Předem děkuji.

SUMCOVÝ PRUT necteno

21.7.2009 | prchy16 | Sumcařina | 3.914 zobrazení | 5 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na sumcový prut značky mivardi fanatic catfish 270 mate sním nějaké skušenosti jinak mi poradte naký dobrý sumcový prut tak 1500kč dík

Jak naložit se sýrem ?!? necteno

5.7.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 3.913 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím,mám otázku ohledně toho že bych rád chytal na sýr,ale nevím na jaký.Jestli na obyčejný aidam.A jestly se nějak upravuje a ještě nevím co mi na něj tak může zabrat (Na rybníce). DĚKUJI.

Přítok Nechranice necteno

9.6.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.913 zobrazení | 14 odpovědí

Jak to vypadá s rybama na přítoku Nechranice?

revír Štít necteno

12.10.2005 | | Domácí revíry | 3.912 zobrazení | 3 odpovědi

Rád bych věděl jestli se na Štítu platí mimo povolenky ještě nějaké poplatky, třeba za auto nebo jiné. Děkuji

Bellyboat necteno

24.7.2007 | xycht | Muškaření | 3.911 zobrazení | 19 odpovědí

Jsem pevně rozhodnutý koupit bellyboat, tak bych chtěl přítomné požádat o tip na nějaký bellyboat kolem těch 5000Kč, který se dá koupit v ČR. Uvažoval jsem o nákupu v USA, ale nechce se mi čekat :-) Uvítám každý postřeh. Děkuji.

Mušky na jaro necteno

17.4.2007 | MB | Muškaření | 3.911 zobrazení | 7 odpovědí

Napište a vyfoťte sem vaše oblíbené mušky, na které jste měli teď na jaře úspěchy!

Jaké děličky necteno

23.9.2010 | MirekS | Kaprařina | 3.908 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dobrý den, Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Velmi děkuji za rady.

Nejlepší nástraha v zimě?? necteno

24.12.2009 | jirin8 | Položená | 3.908 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.

Asi jsme přišli o český kaprařský rekord necteno

15.8.2010 | osprey | Kaprařina | 3.907 zobrazení | 26 odpovědí

Zaslechl jsem nedávno na jihu Moravy historku o kaprovi 116 cm / 31 kg.

Uloven by měl být zřejmě dost pochybným způsobem někde na Dyji pod Novými Mlýny a kolektivně sežrán. Důkaz o jeho existenci v podobě snímku či šupiny neexistuje, ale „viděla ho celá hospoda“. Neslyšel jsem, ovšem, která.

Neví někdo něco bližšího? Mraky kaprařů „pasou“ po „třicítce“ z našeho území a evidentně budou mít cestičku k této metě zase o trošku těžší. Na druhou stranu, možná je tato ryba (pokud existovala) důkazem, že není nereálné něco takového chytit.

Kde bych mohl vidět rybářské rekordy? necteno

29.8.2011 | janead | Vaše názory | 3.904 zobrazení | 14 odpovědí

Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?

Sumář úlovků necteno

15.1.2010 | BigMike | Vaše názory | 3.904 zobrazení | 15 odpovědí

Tak jsem se dnes zamyslel nad prohlášením typu: on to stejně všechno nikdo nepíše, ten má za sezónu 80 kaprů a napíše jen polovinu a pod. Myslím, že je to hlavně v případě MP revírů stejně jen údaj pro statistiku. Nikdo přesně neví, co pluje vodou, jaká část obsádky se v % vychytá. Násadové plány jsou dané a i kdyby se třeba v jednom revíru chytilo 10 tun pouze 5ti kilových candátů, nikdo tam nic navíc nedoplní. ( u kaprů možná?!?!)Kor­moráni, vydry také nevyplňují sumáře, povodně si s rybami a zarybněním revírů dělají také co chtějí, tak si myslím, že když někdo něco nezapíše, zas taková tragédie to není! Tím ho neomlouvám. Tuhle mi někdo povídal, že jeho soused rybaří ve velkém na Orlíku,ale sumář odevzdává prázdný. Je to špatně, ale co se vlastně stane? Statisticky hrozně moc, prakticky vůbec nic!!! Nebo to vidím moc jednoduše?

Háček s kuličkou necteno

9.10.2008 | breca | Ostatní nádobíčko | 3.904 zobrazení | 29 odpovědí

Obrátil se na mě kolega, zda by někdo z Vás nevěděl, kde by se daly sehnat tyto háčky. Údajně je asi před pěti či sedmi lety sháněl jeho známý někde v Brně (bez záruky).

Co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim? necteno

21.9.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 3.904 zobrazení | 8 odpovědí

Poraďte prosím co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?

Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda necteno

14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.902 zobrazení | 11 odpovědí

Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem

lov na boilis necteno

3.5.2014 | Frysi | Kaprařina | 3.901 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj zajìmá mě,jestli se dá chytat na boili,na rybníku 1.7ha kdyz tam všichni chytaj klasiku,většinou jsou tam násaďáci,ale i pár dědečku tam zůstalo,strašně mě boili láká,nechci chytat,jak každej co tam sedí,zkoušel jsem i pelety od nikla ,ale moc úspěchu to nepřineslo,asi je na to ještě brzo,ale zas když nikdo neměl ani záběr tak,mě se zadařilo i když jen násaďaka,ale moc mě láká boili,co bych měl pro to udělat,aby se dařilo.Revír je to v okrese Znojmo Ctidružice. Diky za odpovědi