Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut a naviják na Feeder necteno

7.3.2010 | Ogar | Feeder | 3.901 zobrazení | 21 odpovědí

Zdravím chci začít s feeder a potřebuji poradit s vplbou prutu budu chytat na řekách a stojákách převážně želivka,un trnávka,un sedlice takže nejspíš prut heavy cena tak do 2500–3000kč prut a naviják.Díky za odpovědi

Recept na krmení.. necteno

26.9.2008 | Rehula | Tipy & triky | 3.899 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím vás mohl by ste mi někdo poradit nějakej dobrej recept na šrot??

Začátek necteno

15.8.2013 | tomas54 | Sumcařina | 3.897 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký je podle vás ideální věk pro lov sumců. Mě je 13let ale chtěl bych začít až tak v 15.letech.

Co na jesetery? necteno

22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 3.896 zobrazení | 8 odpovědí

Byl jsem s mOJIKEM chytat(dírkovat) na jednom reviru,kde jsme si naprosto uzasne zachytali,ale ted tu nejde o dirkovani. slysel jsem od toho pana,co to ma pronajate,ze si to bude pronajimat i o prazdninach a ze tam bude nasazovat jesetery. Me to samozrejme zaujalo,jelikoz s jeseterem jsem se jeste nesetkal. Tento revir je pobliz nasi chaty,kde jsem pres cele prazdiny a je to jediny dobry revir v okoli a tak se ptam:CO A JAK NA JESETERY?Díky za vase odpovedi,denyg

Orlík (Velký Vír) necteno

24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.894 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes

P. S. : Planuji dovolenou

Ultralehká nebo lehká přívlač? necteno

21.11.2006 | Vlackar | Ryby | 3.893 zobrazení | 17 odpovědí

Zdar všichni. Chtěl bych začít s lehčí přívlačí. Buď L nebo UL
a jakou sestavu byste mohli doporučit? Máte nějaké vzkušenosti?

trhacia bójka na sumca necteno

13.7.2005 | koko | Sumcařina | 3.893 zobrazení | 10 odpovědí

Chcem sa spýtať čo používate ako bójku pri love sumca, ak nemáte originál bójku. Myslím lov na trhaciu bójku. Mnohí používajú PET fľaše a pod. Poraďte niečo lepšie. Ďakujem.

Rybolov v Norsku necteno

7.11.2004 | Gwin | Přívlač | 3.893 zobrazení | 11 odpovědí

Má někdo zkušenosti z rybolovu v Norsku ? Přesněji-jaké jsou asi nejúčinější nástrahy, když budu chtít lovit na přívlač z loďky ve větší hloubce ?

DOBRY A LEVNI CAPROVY PRUT necteno

12.12.2007 | morho2 | Pruty | 3.892 zobrazení | 23 odpovědí

Nazdar chlapi!!!potreboval by som tip na nijaky kaprovy prut…mam 14 takze nechcem vela vrazat…max 1500kc/ks-viem,je to malo ale kupujem aj feeder takze to nieje jednoduche utiahnut to z vreckoveho :)) hlavne aby to chytalo..co sa tyka parametrov-chcem aby ten prut bol schopny nahodit 30g krmitko+krmenie na vzdialenost cca 50–60 metrov…diki moc vsetkym

CANDÁTI necteno

15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.887 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady

Jaký Match prut? necteno

4.4.2008 | Phoenix410 | Pruty | 3.886 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar všeci. Hodlám si koupit match prut a vybral jsem si dva typy, ale nevím který je lepší.

1. Triana – EAGLE Fuji, 5–15g, 4,50m www.shoprybar.cz

2. Colmic – ARTAX SENSITIVE – 4,50m , 2 – 18g www.colmic.cz

Match prut budu používat na stojatých a pomalu až středně tekoucích vodách. Hodlám s ním vetšinou lovit bílé ryby, ale může se stát že zabere i kapr okolo 60cm nebo parma okolo 50cm, tak mě zajímá jestli matchka vydrží souboj. Dík za odpovědi.

Norsko Hitra 2007 necteno

20.4.2007 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.886 zobrazení | 6 odpovědí

Uz jste byl nekdo letos na hitre nebo jste tam!Podelte se jak to tam vypada a jake jsou podminky.Ja jedu v nedeli tak pak dam vedet jak to vypada s rybama a pocasim.

Umělé nástrahy Berkley necteno

10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 3.885 zobrazení | 14 odpovědí

máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :

Podvodní splávek na stojatých vodách necteno

2.8.2005 | Pampaliny | Sumcařina | 3.885 zobrazení | 6 odpovědí

Jsem začátečník a chtěl jsem zkusi lov s podvodním splávkem, naštudoval jsem si montáž, ale pak jsem si uvědomil že se v pořád zmiňují o lovu na tekoucích vodách. Dá se tedy chytat s podvoním splávkem i na stojatých vodách???

recepty na boile. necteno

27.2.2005 | Jirka13 | Kaprařina | 3.882 zobrazení | 3 odpovědi

Pošlete sem nějaký recepty na osvědčené boile. Díky

jak jdoou letos hadi. necteno

17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.877 zobrazení | 11 odpovědí

Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.

Masařky necteno

6.2.2009 | Brslenák | Legislativa | 3.876 zobrazení | 28 odpovědí

Přátelé, poraďte, už několikrát jsem se dohadoval s „kolegy“ rybáři, že pokud si přivlastní např. 3 ks losos. ryb na P povolenku a mají ještě MP povolenku, že už dál masařit nemůžou (i když na jiném revíru) a mají vybráno Oni oponovali tím, že na každou povolenku můžou chytit max. povolené množství ryb, takže si jdou ještě pro 2 kapry apod. Jaký je váš názor, mám pravdu já nebo oni??

Kde co jak zadarmo necteno

14.3.2006 | kukurice | Položená | 3.876 zobrazení | 10 odpovědí

Kdo co kde dává,posílá zadarmo jako sou vzorky háčku.....atd

přívlač na Severu necteno

31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.875 zobrazení | 24 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji

P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky

? Itálie ? necteno

20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.875 zobrazení | 10 odpovědí

Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!