Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Shimano Technium 2500 FA
8.7.2007 | Pytel | Navijáky | 4.030 zobrazení | 9 odpovědí
Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))
Prut a naviják na Feeder
7.3.2010 | Ogar | Feeder | 4.029 zobrazení | 21 odpovědí
Zdravím chci začít s feeder a potřebuji poradit s vplbou prutu budu chytat na řekách a stojákách převážně želivka,un trnávka,un sedlice takže nejspíš prut heavy cena tak do 2500–3000kč prut a naviják.Díky za odpovědi
Co na jesetery?
22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Ostatní ryby | 4.029 zobrazení | 8 odpovědí
Byl jsem s mOJIKEM chytat(dírkovat) na jednom reviru,kde jsme si naprosto uzasne zachytali,ale ted tu nejde o dirkovani. slysel jsem od toho pana,co to ma pronajate,ze si to bude pronajimat i o prazdninach a ze tam bude nasazovat jesetery. Me to samozrejme zaujalo,jelikoz s jeseterem jsem se jeste nesetkal. Tento revir je pobliz nasi chaty,kde jsem pres cele prazdiny a je to jediny dobry revir v okoli a tak se ptam:CO A JAK NA JESETERY?Díky za vase odpovedi,denyg
Staré rybářské fotografie
13.2.2014 | -zruseno | Vaše názory | 4.027 zobrazení | 6 odpovědí
Toto fórum
zakládám, protože miluji kouzlo starých fotografií. Pokud máte doma
nějaké historické fotografie, či fotky z mládí z rybářskou
tématikou(popřípadě nějaké zajímavé rybářské foto-objevy na
internetu) sem s nimi!
Bellyboat
24.7.2007 | xycht | Muškaření | 4.027 zobrazení | 19 odpovědí
Jsem pevně rozhodnutý koupit bellyboat, tak bych chtěl přítomné požádat o tip na nějaký bellyboat kolem těch 5000Kč, který se dá koupit v ČR. Uvažoval jsem o nákupu v USA, ale nechce se mi čekat :-) Uvítám každý postřeh. Děkuji.
Recept na krmení..
26.9.2008 | Rehula | Tipy & triky | 4.026 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím vás mohl by ste mi někdo poradit nějakej dobrej recept na šrot??
Kurzy sumcařiny
1.6.2014 | MB | Sumcařina | 4.025 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)
Moc díky za rady ;-)
Hrouzek - kde?
22.6.2005 | MichalB | Dravci | 4.024 zobrazení | 7 odpovědí
poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal
Sumeček Americký
8.5.2008 | silonn | Ostatní ryby | 4.023 zobrazení | 5 odpovědí
Čus lidi chtel bych se zeptat jestli žere sumec v. sumečka americkýho? Jeden zanámej mi rikal ze prej jo a prej docela hodně je to kec nebo není?????
Mušky na jaro
17.4.2007 | MB | Muškaření | 4.021 zobrazení | 7 odpovědí
Napište a vyfoťte sem vaše oblíbené mušky, na které jste měli teď na jaře úspěchy!
Boloňézka pro začátečníka
7.2.2007 | finn | Pruty | 4.021 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, jsem úplný začátečník a sháním prut. V obchodě mi poradili boloňézku, čemuž se nebráním. Poradíte mi prosím, jestli je lepší delší nebo kratší? Případně prosím nějaké zkušenosti. Dík
Přání...
21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 4.019 zobrazení | 24 odpovědí
V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání.
Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním
chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný
Nový rok!
Váš playboy007.
Nechranická přehrada
1.4.2016 | CzechSailngCenterNechranice | Domácí revíry | 4.018 zobrazení | 1 odpověď
Na Nechranické přehradě nám začala sezóna, přijeďte si zachytat! Pohodlné ubytování v chatičkách přímo u vody – Czech Sailing Center Nechranice, www.cscn.cz. Těšíme se na Vás!
Umělé nástrahy Berkley
10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 4.015 zobrazení | 14 odpovědí
máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :
Dotaz na nafukovací rybářský člun
10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 4.014 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?
Norsko Hitra 2007
20.4.2007 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 4.012 zobrazení | 6 odpovědí
Uz jste byl nekdo letos na hitre nebo jste tam!Podelte se jak to tam vypada a jake jsou podminky.Ja jedu v nedeli tak pak dam vedet jak to vypada s rybama a pocasim.
Hydra - průtoky, hladiny a teploty řek přehledně
1.4.2016 | superweb | Tipy & triky | 4.011 zobrazení | 5 odpovědí
Jen takovy tip pro ostatni. O vikendu jsem hledal historii prutoku Berounky, abych si udelal predstavu kolik od me navstevy mesic pred tim klesla hladina. Vsechny weby ala hydro.chmu.cz maji buhvi proc verejnou historii jen za posledni tyden, coz toho moc nerekne. Oproti tomu http://hydra2.dusanrysavy.cz/ je hodne spatne vygooglitelny nastroj, za to pekne prehledny a flexibilni.
neobvyklé ryby na mušku
16.12.2008 | Jak.novi | Muškaření | 4.011 zobrazení | 22 odpovědí
muškaři jaké jsou vaše neobvyklé ryby bud druhem nebo velikostí. přidávejte prosím jen ryby a žádné staré boty atd.
CANDÁTI
15.7.2005 | frenki | Dravci | 4.011 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady
Průjezd plavebníma komorama
25.4.2010 | dobber | Ostatní ryby | 4.010 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kamarádi rybáři, obracím se na Vás s prosbou ohledně průjezdu rybářskou loďkou přes plavební komory. Před rokem jsme si s bráchou pořídili malou rabářskou loďku s motorem 2,5 HP. Nejčastěji rybaříme na Vltavě a chtěli bychom se dostat přes plavební komoru např. v Modřanech. Prosím Vás jestli někdo z Vás má zkušenosti s proplouváním zdymadel, zda by jste mi dal info. Jedná se mi hlavně o to, jestli je možné do komory klidně vplout nebo zda je nutné ve skupině lodí a jaké tam platí podmínky. Průkaz vůdce malého plavidla nemám, ale ani na motor 2,5 HP není potřeba. Moc děkuji za rady a pomoc