Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda necteno

14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.970 zobrazení | 11 odpovědí

Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem

Přívlač ve Veselí nad Moravou necteno

13.7.2006 | Švejk | Ryby | 3.968 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím, poraďte prosím, kam na dravce s přívlačí ve Veselí nad Moravou. Jedu tam tak za 14 dní a rád bych se nenudil:-))

Boloňézka pro začátečníka necteno

7.2.2007 | finn | Pruty | 3.966 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, jsem úplný začátečník a sháním prut. V obchodě mi poradili boloňézku, čemuž se nebráním. Poradíte mi prosím, jestli je lepší delší nebo kratší? Případně prosím nějaké zkušenosti. Dík

přívlač na Severu necteno

31.10.2010 | chevy | Rybaření v zahraničí | 3.965 zobrazení | 24 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit. Příští rok v létě se chystáme do Rumunských hor na dravce ale potíž je v tom že místo neznáme..nemáme žádný zaručený typ. Ocenil bych proto jakékoliv info o místě a revírech..nejlépe z vlastní zkušenosti. Předem děkuji

P.S. popripade poradte jinou lokalitu dobrou na sportovni lov dravcu. Diky

neobvyklé ryby na mušku necteno

16.12.2008 | Jak.novi | Muškaření | 3.962 zobrazení | 22 odpovědí

muškaři jaké jsou vaše neobvyklé ryby bud druhem nebo velikostí. přidávejte prosím jen ryby a žádné staré boty atd.

RYBNÍK FIGURA necteno

31.1.2009 | toms | Domácí revíry | 3.961 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo skušenost s chytáním na tomto soukromém rybníku od rybářství rychvald?

Přání... necteno

21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.961 zobrazení | 24 odpovědí

V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání. Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok!

Váš playboy007.

Norsko Hitra 2007 necteno

20.4.2007 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.958 zobrazení | 6 odpovědí

Uz jste byl nekdo letos na hitre nebo jste tam!Podelte se jak to tam vypada a jake jsou podminky.Ja jedu v nedeli tak pak dam vedet jak to vypada s rybama a pocasim.

Nechranická přehrada necteno

1.4.2016 | CzechSailngCenterNechranice | Domácí revíry | 3.956 zobrazení | 1 odpověď

Na Nechranické přehradě nám začala sezóna, přijeďte si zachytat! Pohodlné ubytování v chatičkách přímo u vody – Czech Sailing Center Nechranice, www.cscn.cz. Těšíme se na Vás!

Staré rybářské fotografie necteno

13.2.2014 | -zruseno | Vaše názory | 3.956 zobrazení | 6 odpovědí

Staré rybářské fotografieToto fórum zakládám, protože miluji kouzlo starých fotografií. Pokud máte doma nějaké historické fotografie, či fotky z mládí z rybářskou tématikou(popřípadě nějaké zajímavé rybářské foto-objevy na internetu) sem s nimi!

Orlík (Velký Vír) necteno

24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.956 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes

P. S. : Planuji dovolenou

Umělé nástrahy Berkley necteno

10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 3.956 zobrazení | 14 odpovědí

máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :

? Itálie ? necteno

20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.955 zobrazení | 10 odpovědí

Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!

CANDÁTI necteno

15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.954 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady

recepty na boile. necteno

27.2.2005 | Jirka13 | Kaprařina | 3.953 zobrazení | 3 odpovědi

Pošlete sem nějaký recepty na osvědčené boile. Díky

trhacia bójka na sumca necteno

13.7.2005 | koko | Sumcařina | 3.952 zobrazení | 10 odpovědí

Chcem sa spýtať čo používate ako bójku pri love sumca, ak nemáte originál bójku. Myslím lov na trhaciu bójku. Mnohí používajú PET fľaše a pod. Poraďte niečo lepšie. Ďakujem.

Kde co jak zadarmo necteno

14.3.2006 | kukurice | Položená | 3.946 zobrazení | 10 odpovědí

Kdo co kde dává,posílá zadarmo jako sou vzorky háčku.....atd

Nenasytná štika necteno

2.1.2006 | Prutos | Ryby | 3.946 zobrazení | 22 odpovědí

Jakou největši kořist jste našli v žaludcích ponechaných štik?

Já chytil loni 15 listopadu štiku 61 cm, která měla v žaludku bolena 31cm. Teda to co z něj zbylo měřilo 31cm. A ještě měla chuť zobnout si 2" power baita

Hrouzek - kde? necteno

22.6.2005 | MichalB | Dravci | 3.945 zobrazení | 7 odpovědí

poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal

Karabinka-ovlivnění chodu necteno

8.10.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.944 zobrazení | 27 odpovědí

Zdravím, chci se zeptat na váš názor , jak moc ovlivňuje podle vás koncová karabinka chod nástrahy…treba wobleru nebo rotačky…používate karabinky nebo je vhodnější to vázat přímo např. na technosteel?