Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Orlík (Velký Vír) necteno

24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.924 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes

P. S. : Planuji dovolenou

Shimano Technium 2500 FA necteno

8.7.2007 | Pytel | Navijáky | 3.922 zobrazení | 9 odpovědí

Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))

CANDÁTI necteno

15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.922 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady

RYBNÍK FIGURA necteno

30.1.2009 | toms | Domácí revíry | 3.921 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo skušenost s chytáním na tomto soukromém rybníku od rybářství rychvald?

recepty na boile. necteno

27.2.2005 | Jirka13 | Kaprařina | 3.920 zobrazení | 3 odpovědi

Pošlete sem nějaký recepty na osvědčené boile. Díky

Umělé nástrahy Berkley necteno

10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 3.919 zobrazení | 14 odpovědí

máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :

? Itálie ? necteno

20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.919 zobrazení | 10 odpovědí

Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!

Přání... necteno

21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.918 zobrazení | 24 odpovědí

V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání. Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok!

Váš playboy007.

Cormoran Black Bull LRC Twister 240 cm 2 - 14 g necteno

6.4.2013 | PetrNZ1990 | Pruty | 3.917 zobrazení | žádná odpověď

Cormoran Black Bull LRC Twister 240 cm 2 – 14 gDobrý den, chtěl bych se Vás zeptat zda nemáte někdo zkušenost s tímto prutem nebo obecně s prutem značky Cormoran určený k jemné vláčce. Díky

Nechranická přehrada necteno

1.4.2016 | CzechSailngCenterNechranice | Domácí revíry | 3.916 zobrazení | 1 odpověď

Na Nechranické přehradě nám začala sezóna, přijeďte si zachytat! Pohodlné ubytování v chatičkách přímo u vody – Czech Sailing Center Nechranice, www.cscn.cz. Těšíme se na Vás!

Kde co jak zadarmo necteno

14.3.2006 | kukurice | Položená | 3.915 zobrazení | 10 odpovědí

Kdo co kde dává,posílá zadarmo jako sou vzorky háčku.....atd

neobvyklé ryby na mušku necteno

16.12.2008 | Jak.novi | Muškaření | 3.911 zobrazení | 22 odpovědí

muškaři jaké jsou vaše neobvyklé ryby bud druhem nebo velikostí. přidávejte prosím jen ryby a žádné staré boty atd.

Nenasytná štika necteno

2.1.2006 | Prutos | Ryby | 3.911 zobrazení | 22 odpovědí

Jakou největši kořist jste našli v žaludcích ponechaných štik?

Já chytil loni 15 listopadu štiku 61 cm, která měla v žaludku bolena 31cm. Teda to co z něj zbylo měřilo 31cm. A ještě měla chuť zobnout si 2" power baita

Sumeček Americký necteno

8.5.2008 | silonn | Ostatní ryby | 3.907 zobrazení | 5 odpovědí

Čus lidi chtel bych se zeptat jestli žere sumec v. sumečka americkýho? Jeden zanámej mi rikal ze prej jo a prej docela hodně je to kec nebo není?????

Přívlač ve Veselí nad Moravou necteno

13.7.2006 | Švejk | Ryby | 3.905 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím, poraďte prosím, kam na dravce s přívlačí ve Veselí nad Moravou. Jedu tam tak za 14 dní a rád bych se nenudil:-))

Prodám menší kapry necteno

14.9.2010 | o.henry | Obchod | 3.900 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

podařilo se mi na mém rybníce vypěstovat asi 300kg kapra ve velikosti od 25 do 35 cm.prosím nevíte kdo by ho odkoupil sem schopný ho i dovést poraďte prosím…

Boloňézka pro začátečníka necteno

7.2.2007 | finn | Pruty | 3.899 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, jsem úplný začátečník a sháním prut. V obchodě mi poradili boloňézku, čemuž se nebráním. Poradíte mi prosím, jestli je lepší delší nebo kratší? Případně prosím nějaké zkušenosti. Dík

Úspěšnost vláčení s proudem a proti proudu necteno

24.2.2006 | rak | Přívlač | 3.899 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím, jakou procentuelní úspěšnost (přibližně) máte při vláčení malých rotaček a woblerů s proudem a proti němu, případně klmo na proud na pstruhovce. Zvlášt by mě zajímaly vody pod silným ryb. tlakem Olše,Bečva atd. Díky.

Klipový signalizátor necteno

26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.898 zobrazení | 7 odpovědí

Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.

Staré rybářské fotografie necteno

13.2.2014 | -zruseno | Vaše názory | 3.897 zobrazení | 6 odpovědí

Staré rybářské fotografieToto fórum zakládám, protože miluji kouzlo starých fotografií. Pokud máte doma nějaké historické fotografie, či fotky z mládí z rybářskou tématikou(popřípadě nějaké zajímavé rybářské foto-objevy na internetu) sem s nimi!