Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
RYBNÍK FIGURA
30.1.2009 | toms | Domácí revíry | 3.874 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo skušenost s chytáním na tomto soukromém rybníku od rybářství rychvald?
Ohře a parmy
5.5.2006 | fila | Domácí revíry | 3.872 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.
Cormoran Black Bull LRC Twister 240 cm 2 - 14 g
6.4.2013 | PetrNZ1990 | Pruty | 3.871 zobrazení | žádná odpověď
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat zda nemáte někdo zkušenost
s tímto prutem nebo obecně s prutem značky Cormoran určený k jemné
vláčce. Díky
Sumeček Americký
8.5.2008 | silonn | Ostatní ryby | 3.870 zobrazení | 5 odpovědí
Čus lidi chtel bych se zeptat jestli žere sumec v. sumečka americkýho? Jeden zanámej mi rikal ze prej jo a prej docela hodně je to kec nebo není?????
Prut Snowbee ZR2 10ft AFTMA 3/4
3.3.2008 | Otavák | Muškaření | 3.870 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím. Má někdo zkušenost s tímto prutem. Dost vážně přemýšlím o jeho koupi,ale slyšel jsem názor,ze je to moc tvrdej prut se špičkovou akcí. Prej z něj padá dost ryb,když chytám bez protihrotu?
Nenasytná štika
2.1.2006 | Prutos | Ryby | 3.869 zobrazení | 22 odpovědí
Jakou největši kořist jste našli v žaludcích ponechaných štik?
Já chytil loni 15 listopadu štiku 61 cm, která měla v žaludku bolena 31cm. Teda to co z něj zbylo měřilo 31cm. A ještě měla chuť zobnout si 2" power baita
sumci
18.12.2015 | Wolfis | Vaše názory | 3.868 zobrazení | 21 odpovědí
Prosím poradte na léto se chytám na sumčí vláčku a nevim jakej prut uvažoval sem tak do 100g je to dostačující poradte … Děkuji :))
Shimano Technium 2500 FA
8.7.2007 | Pytel | Navijáky | 3.868 zobrazení | 9 odpovědí
Má tady někdo zkušenosti s navijákem Shimano Technium FA 2500??Uvažují že si ho zakoupím na vláčku.Ještě mi vrta hlavou ten RED arc,kterého si tady každý tak vychvaluje ale já moc firmě Spro nevěřím.Už jsem se jednou u ní spálil.A navíc si toho RED arca nemám kde ošahat u nás :-((A na twina bohužel nemám :-))
Jak berou na Ostravských revírech?
29.9.2005 | neuwirt | Domácí revíry | 3.868 zobrazení | 27 odpovědí
V poslední době to nejde,zajímá mě jaké máte úspěchy na revírech v Ostravě a okoli vy.
řepka, šrot,........
2.3.2005 | vocko | Ryby | 3.868 zobrazení | 22 odpovědí
Kde scháníte řepku, šrot apod. Bydlím ve městě a nemám potuchy kde to sehnat. Jak to řešíte vy?
Přání...
21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.868 zobrazení | 24 odpovědí
V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání.
Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním
chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný
Nový rok!
Váš playboy007.
Dotaz na nafukovací rybářský člun
10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.861 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?
Klipový signalizátor
26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.861 zobrazení | 7 odpovědí
Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.
Gumy zn. Orka
28.9.2012 | Honcek | Přívlač | 3.859 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevite kde se daji sehnat gumy od teto znacky?uz dlouho jsem na ne nikde nenarazil. ......diky za vase doporuceni!!
Karabinka-ovlivnění chodu
8.10.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.856 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat na váš názor , jak moc ovlivňuje podle vás koncová karabinka chod nástrahy…treba wobleru nebo rotačky…používate karabinky nebo je vhodnější to vázat přímo např. na technosteel?
Přívlač ve Veselí nad Moravou
13.7.2006 | Švejk | Ryby | 3.856 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, poraďte prosím, kam na dravce s přívlačí ve Veselí nad Moravou. Jedu tam tak za 14 dní a rád bych se nenudil:-))
Naviják k pramici
30.6.2006 | breca | Ryby | 3.856 zobrazení | 3 odpovědi
Sháním nějaký malý ruční naviják (s řehtačkou) na ukotvení laminátové pramice a nemohu nic sehnat. Dokážete někdo poradit? Díky
Nechranická přehrada
1.4.2016 | CzechSailngCenterNechranice | Domácí revíry | 3.854 zobrazení | 1 odpověď
Na Nechranické přehradě nám začala sezóna, přijeďte si zachytat! Pohodlné ubytování v chatičkách přímo u vody – Czech Sailing Center Nechranice, www.cscn.cz. Těšíme se na Vás!
Úspěšnost vláčení s proudem a proti proudu
24.2.2006 | rak | Přívlač | 3.852 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, jakou procentuelní úspěšnost (přibližně) máte při vláčení malých rotaček a woblerů s proudem a proti němu, případně klmo na proud na pstruhovce. Zvlášt by mě zajímaly vody pod silným ryb. tlakem Olše,Bečva atd. Díky.
Hrouzek - kde?
22.6.2005 | MichalB | Dravci | 3.850 zobrazení | 7 odpovědí
poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal