Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co znamená když ryba stojí na místě a stále hýbe ploutví? necteno

6.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 3.941 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Ahoj jsem sarča a je mi 10 le t s taťkou sme na rybníce chytli plotici(Elizabet) dala sem jí do jezírka je akorát ale pořád by mě zajímalo co znamena když Elizabet pořád je na místě a hýbe ploutvi :)…dík za odpověď!

Sumeček Americký necteno

8.5.2008 | silonn | Ostatní ryby | 3.938 zobrazení | 5 odpovědí

Čus lidi chtel bych se zeptat jestli žere sumec v. sumečka americkýho? Jeden zanámej mi rikal ze prej jo a prej docela hodně je to kec nebo není?????

Dotaz na nafukovací rybářský člun necteno

10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.938 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?

Klipový signalizátor necteno

26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.937 zobrazení | 7 odpovědí

Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.

Gumy zn. Orka necteno

28.9.2012 | Honcek | Přívlač | 3.933 zobrazení | 30 odpovědí

Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevite kde se daji sehnat gumy od teto znacky?uz dlouho jsem na ne nikde nenarazil. ......diky za vase doporuceni!!

Hydra - průtoky, hladiny a teploty řek přehledně necteno

1.4.2016 | superweb | Tipy & triky | 3.931 zobrazení | 5 odpovědí

Jen takovy tip pro ostatni. O vikendu jsem hledal historii prutoku Berounky, abych si udelal predstavu kolik od me navstevy mesic pred tim klesla hladina. Vsechny weby ala hydro.chmu.cz maji buhvi proc verejnou historii jen za posledni tyden, coz toho moc nerekne. Oproti tomu http://hydra2.dusanrysavy.cz/ je hodne spatne vygooglitelny nastroj, za to pekne prehledny a flexibilni.

Prodám menší kapry necteno

14.9.2010 | o.henry | Obchod | 3.931 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

podařilo se mi na mém rybníce vypěstovat asi 300kg kapra ve velikosti od 25 do 35 cm.prosím nevíte kdo by ho odkoupil sem schopný ho i dovést poraďte prosím…

Průjezd plavebníma komorama necteno

25.4.2010 | dobber | Ostatní ryby | 3.930 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj kamarádi rybáři, obracím se na Vás s prosbou ohledně průjezdu rybářskou loďkou přes plavební komory. Před rokem jsme si s bráchou pořídili malou rabářskou loďku s motorem 2,5 HP. Nejčastěji rybaříme na Vltavě a chtěli bychom se dostat přes plavební komoru např. v Modřanech. Prosím Vás jestli někdo z Vás má zkušenosti s proplouváním zdymadel, zda by jste mi dal info. Jedná se mi hlavně o to, jestli je možné do komory klidně vplout nebo zda je nutné ve skupině lodí a jaké tam platí podmínky. Průkaz vůdce malého plavidla nemám, ale ani na motor 2,5 HP není potřeba. Moc děkuji za rady a pomoc

Prut Snowbee ZR2 10ft AFTMA 3/4 necteno

3.3.2008 | Otavák | Muškaření | 3.930 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím. Má někdo zkušenost s tímto prutem. Dost vážně přemýšlím o jeho koupi,ale slyšel jsem názor,ze je to moc tvrdej prut se špičkovou akcí. Prej z něj padá dost ryb,když chytám bez protihrotu?

JRC necteno

30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.928 zobrazení | 12 odpovědí

Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,le­hatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.

Muškaření s bublinou necteno

17.5.2004 | | Muškaření | 3.928 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Omluvte mne za tuto blbou otázku, ale zajímalo by mne, co si myslíte o lidech, kteří muškaří s bublinou. Jsou to ještě muškaři? Ze zdravotních důvodů musím na tuto formu rybolovu přejít a nevím, zdali mám použít mušky jako návazce, nebo jestli mohu přivázat mouchu bez návazce přímo na vlasec. Co je lepší? Muška s návazcem projíždí vodním sloupcem volně do hloubky,ale záběr již není tak markatní. Při stahování mušek s bublinou může rybě vadit dvojitý vlásek. Pokud bude muška navázána přímo na vlasci, tak záběr bude razantní a velmi znatelný, ale muška se nemůže přirozeně pohybovat. Co radíte, navázce nebo mušku přímo na vlasec?

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,.... necteno

30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.927 zobrazení | 16 odpovědí

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,…Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.

Mokrá muška necteno

10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.927 zobrazení | 11 odpovědí

Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…

řepka, šrot,........ necteno

2.3.2005 | vocko | Ryby | 3.926 zobrazení | 22 odpovědí

Kde scháníte řepku, šrot apod. Bydlím ve městě a nemám potuchy kde to sehnat. Jak to řešíte vy?

Duhák??? necteno

30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.925 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvič­ky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory......­.chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…

Kurzy sumcařiny necteno

1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.924 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)

Moc díky za rady ;-)

Feeder pro začátečníky necteno

18.2.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.919 zobrazení | 4 odpovědi

Pište sem různé rady, které se budou hodit budoucím feederařům.

!!!Kapr!!! necteno

7.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.919 zobrazení | 16 odpovědí

Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…

Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g necteno

28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.917 zobrazení | 7 odpovědí

Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(

Jak vazat nastrazni rybicky necteno

12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.913 zobrazení | 10 odpovědí

Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…