Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Karabinka-ovlivnění chodu
8.10.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.897 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat na váš názor , jak moc ovlivňuje podle vás koncová karabinka chod nástrahy…treba wobleru nebo rotačky…používate karabinky nebo je vhodnější to vázat přímo např. na technosteel?
řepka, šrot,........
2.3.2005 | vocko | Ryby | 3.896 zobrazení | 22 odpovědí
Kde scháníte řepku, šrot apod. Bydlím ve městě a nemám potuchy kde to sehnat. Jak to řešíte vy?
Prut Snowbee ZR2 10ft AFTMA 3/4
3.3.2008 | Otavák | Muškaření | 3.895 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím. Má někdo zkušenost s tímto prutem. Dost vážně přemýšlím o jeho koupi,ale slyšel jsem názor,ze je to moc tvrdej prut se špičkovou akcí. Prej z něj padá dost ryb,když chytám bez protihrotu?
Dotaz na nafukovací rybářský člun
10.8.2007 | Radim11 | Ryby | 3.895 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj jsem začínající rybář(12let) a chci se zeptat jaké máte zkušenosti s nafukovacím rybářským člunem. Dá se z něho vláčet nebo je nutná pouze pevná loďka?
Hrouzek - kde?
22.6.2005 | MichalB | Dravci | 3.895 zobrazení | 7 odpovědí
poradite, kde nachytat v okoli prahy hrouzky? vltava a jeji slepa ramena jsou plna oukleji, ale o hrouzka jsem nezavadil… diky Michal
Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,....
30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.891 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do
kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké
zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.
Gumy zn. Orka
28.9.2012 | Honcek | Přívlač | 3.891 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevite kde se daji sehnat gumy od teto znacky?uz dlouho jsem na ne nikde nenarazil. ......diky za vase doporuceni!!
Feeder pro začátečníky
18.2.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.891 zobrazení | 4 odpovědi
Pište sem různé rady, které se budou hodit budoucím feederařům.
Muškaření s bublinou
17.5.2004 | | Muškaření | 3.891 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Omluvte mne za tuto blbou otázku, ale zajímalo by mne, co si myslíte o lidech, kteří muškaří s bublinou. Jsou to ještě muškaři? Ze zdravotních důvodů musím na tuto formu rybolovu přejít a nevím, zdali mám použít mušky jako návazce, nebo jestli mohu přivázat mouchu bez návazce přímo na vlasec. Co je lepší? Muška s návazcem projíždí vodním sloupcem volně do hloubky,ale záběr již není tak markatní. Při stahování mušek s bublinou může rybě vadit dvojitý vlásek. Pokud bude muška navázána přímo na vlasci, tak záběr bude razantní a velmi znatelný, ale muška se nemůže přirozeně pohybovat. Co radíte, navázce nebo mušku přímo na vlasec?
JRC
30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.888 zobrazení | 12 odpovědí
Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,lehatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.
Naviják k pramici
30.6.2006 | breca | Ryby | 3.888 zobrazení | 3 odpovědi
Sháním nějaký malý ruční naviják (s řehtačkou) na ukotvení laminátové pramice a nemohu nic sehnat. Dokážete někdo poradit? Díky
Co znamená když ryba stojí na místě a stále hýbe ploutví?
6.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 3.883 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Ahoj jsem sarča a je mi 10 le t s taťkou sme na rybníce chytli plotici(Elizabet) dala sem jí do jezírka je akorát ale pořád by mě zajímalo co znamena když Elizabet pořád je na místě a hýbe ploutvi :)…dík za odpověď!
!!!Kapr!!!
6.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.880 zobrazení | 16 odpovědí
Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…
Díly na navyjáky Okuma
22.2.2014 | Pavel 75 | Navijáky | 3.878 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Ahoj, nevíte prosím někdo, kde se dají koupit náhradní díly na navyják OKUMA POWER LINE 860? Případně kdo je servisuje? Předem díky Pavel.
Mokrá muška
10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.878 zobrazení | 11 odpovědí
Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…
Průjezd plavebníma komorama
25.4.2010 | dobber | Ostatní ryby | 3.875 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kamarádi rybáři, obracím se na Vás s prosbou ohledně průjezdu rybářskou loďkou přes plavební komory. Před rokem jsme si s bráchou pořídili malou rabářskou loďku s motorem 2,5 HP. Nejčastěji rybaříme na Vltavě a chtěli bychom se dostat přes plavební komoru např. v Modřanech. Prosím Vás jestli někdo z Vás má zkušenosti s proplouváním zdymadel, zda by jste mi dal info. Jedná se mi hlavně o to, jestli je možné do komory klidně vplout nebo zda je nutné ve skupině lodí a jaké tam platí podmínky. Průkaz vůdce malého plavidla nemám, ale ani na motor 2,5 HP není potřeba. Moc děkuji za rady a pomoc
Hydra - průtoky, hladiny a teploty řek přehledně
1.4.2016 | superweb | Tipy & triky | 3.873 zobrazení | 5 odpovědí
Jen takovy tip pro ostatni. O vikendu jsem hledal historii prutoku Berounky, abych si udelal predstavu kolik od me navstevy mesic pred tim klesla hladina. Vsechny weby ala hydro.chmu.cz maji buhvi proc verejnou historii jen za posledni tyden, coz toho moc nerekne. Oproti tomu http://hydra2.dusanrysavy.cz/ je hodne spatne vygooglitelny nastroj, za to pekne prehledny a flexibilni.
Okradli Vás na rybách ??
26.10.2006 | gadasnik | Ryby | 3.873 zobrazení | 30 odpovědí
Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?
Robinson
15.12.2004 | Kep | Pruty | 3.871 zobrazení | 14 odpovědí
Našel jsem na netu stránky polského obchodu, kde mimo jiné mají prut Robinson Dynamic ultra power Jig d. 2,7m, 8–25g v přepočtu za lákavých 1500,– Kč. Máte někdo s touto značkou, nebo konkrétním prutem zkušenost?
Výsledek sezony lovu Po
29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.870 zobrazení | 28 odpovědí
Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??