Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,.... necteno

30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.848 zobrazení | 16 odpovědí

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,…Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.

Prodám menší kapry necteno

14.9.2010 | o.henry | Obchod | 3.845 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

podařilo se mi na mém rybníce vypěstovat asi 300kg kapra ve velikosti od 25 do 35 cm.prosím nevíte kdo by ho odkoupil sem schopný ho i dovést poraďte prosím…

neobvyklé ryby na mušku necteno

16.12.2008 | Jak.novi | Muškaření | 3.842 zobrazení | 22 odpovědí

muškaři jaké jsou vaše neobvyklé ryby bud druhem nebo velikostí. přidávejte prosím jen ryby a žádné staré boty atd.

Mokrá muška necteno

10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.842 zobrazení | 11 odpovědí

Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…

Robinson necteno

15.12.2004 | Kep | Pruty | 3.842 zobrazení | 14 odpovědí

Našel jsem na netu stránky polského obchodu, kde mimo jiné mají prut Robinson Dynamic ultra power Jig d. 2,7m, 8–25g v přepočtu za lákavých 1500,– Kč. Máte někdo s touto značkou, nebo konkrétním prutem zkušenost?

Feeder pro začátečníky necteno

18.2.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.841 zobrazení | 4 odpovědi

Pište sem různé rady, které se budou hodit budoucím feederařům.

Blatňák tmavý - dotaz necteno

25.3.2013 | nadrybmistr | Ostatní ryby | 3.840 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den . Mohl by mi prosím někdo přiblížit rybku blatňák tmavý. Způsob života, potrava, a podobně?

Děkuji nadrybmistr

help - uhori - navazec - nastraha - typ lovu necteno

4.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.840 zobrazení | 11 odpovědí

uhori?????kdy??­????kde????

Belly boat. kde ho koupit po internetu? necteno

2.9.2005 | Tomik | Ryby | 3.838 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím o napsaní internetové adresy na nejakou firmu . kde se dá tato vecička koupit. díkec..

Muškaření s bublinou necteno

17.5.2004 | | Muškaření | 3.838 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Omluvte mne za tuto blbou otázku, ale zajímalo by mne, co si myslíte o lidech, kteří muškaří s bublinou. Jsou to ještě muškaři? Ze zdravotních důvodů musím na tuto formu rybolovu přejít a nevím, zdali mám použít mušky jako návazce, nebo jestli mohu přivázat mouchu bez návazce přímo na vlasec. Co je lepší? Muška s návazcem projíždí vodním sloupcem volně do hloubky,ale záběr již není tak markatní. Při stahování mušek s bublinou může rybě vadit dvojitý vlásek. Pokud bude muška navázána přímo na vlasci, tak záběr bude razantní a velmi znatelný, ale muška se nemůže přirozeně pohybovat. Co radíte, navázce nebo mušku přímo na vlasec?

přívlačák necteno

3.6.2006 | frenki | Ryby | 3.837 zobrazení | 29 odpovědí

potřeboval bych poradit nějaký přívlačák pro sřední přívlač na štiky a candáty cena do 4000kč max. díky za rady.

JRC necteno

30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.836 zobrazení | 12 odpovědí

Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,le­hatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.

Příslušenství k muškařskému svěráčku. necteno

5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.834 zobrazení | 12 odpovědí

Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.

!!!Kapr!!! necteno

6.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.833 zobrazení | 16 odpovědí

Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…

Výsledek sezony lovu Po necteno

29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.832 zobrazení | 28 odpovědí

Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??

Díly na navyjáky Okuma necteno

22.2.2014 | Pavel 75 | Navijáky | 3.831 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Ahoj, nevíte prosím někdo, kde se dají koupit náhradní díly na navyják OKUMA POWER LINE 860? Případně kdo je servisuje? Předem díky Pavel.

Duhák??? necteno

30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.830 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvič­ky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory......­.chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…

Okradli Vás na rybách ?? necteno

26.10.2006 | gadasnik | Ryby | 3.830 zobrazení | 30 odpovědí

Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?

BRNO necteno

24.10.2005 | | chytej.cz | 3.829 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

tak kolik je nas tady z Brna?

hostenka - chytání v čechách s MRS povolenkou necteno

9.7.2010 | Fryw | Legislativa | 3.828 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj. Kamarád mě pozval na chatu do Nového Hobzí http://cs.wikipedia.org/…9_Hobz%C3%AD Protéká tam Dyje. Mám povolenku MRS. Chtěl bych se zeptat, jestli se to dá nějak udělat, abych tam mohl těch pár dní legálně chytat. Jestli existuje něco jako hostenka, kterou si na těch pár dní koupím.. Díky