Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
recepty na boile.
27.2.2005 | Jirka13 | Kaprařina | 4.008 zobrazení | 3 odpovědi
Pošlete sem nějaký recepty na osvědčené boile. Díky
Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda
14.1.2005 | Klon | Navijáky | 4.006 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem
? Itálie ?
20.6.2004 | Pepa | Ryby | 4.006 zobrazení | 10 odpovědí
Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!
Co znamená když ryba stojí na místě a stále hýbe ploutví?
6.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 4.002 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Ahoj jsem sarča a je mi 10 le t s taťkou sme na rybníce chytli plotici(Elizabet) dala sem jí do jezírka je akorát ale pořád by mě zajímalo co znamena když Elizabet pořád je na místě a hýbe ploutvi :)…dík za odpověď!
Klipový signalizátor
26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 4.002 zobrazení | 7 odpovědí
Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.
trhacia bójka na sumca
13.7.2005 | koko | Sumcařina | 4.000 zobrazení | 10 odpovědí
Chcem sa spýtať čo používate ako bójku pri love sumca, ak nemáte originál bójku. Myslím lov na trhaciu bójku. Mnohí používajú PET fľaše a pod. Poraďte niečo lepšie. Ďakujem.
Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g
28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.999 zobrazení | 7 odpovědí
Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(
Kde co jak zadarmo
14.3.2006 | kukurice | Položená | 3.999 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo co kde dává,posílá zadarmo jako sou vzorky háčku.....atd
Mokrá muška
10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.998 zobrazení | 11 odpovědí
Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…
Nenasytná štika
2.1.2006 | Prutos | Ryby | 3.998 zobrazení | 22 odpovědí
Jakou největši kořist jste našli v žaludcích ponechaných štik?
Já chytil loni 15 listopadu štiku 61 cm, která měla v žaludku bolena 31cm. Teda to co z něj zbylo měřilo 31cm. A ještě měla chuť zobnout si 2" power baita
řepka, šrot,........
2.3.2005 | vocko | Ryby | 3.998 zobrazení | 22 odpovědí
Kde scháníte řepku, šrot apod. Bydlím ve městě a nemám potuchy kde to sehnat. Jak to řešíte vy?
Gumy zn. Orka
28.9.2012 | Honcek | Přívlač | 3.997 zobrazení | 30 odpovědí
Ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevite kde se daji sehnat gumy od teto znacky?uz dlouho jsem na ne nikde nenarazil. ......diky za vase doporuceni!!
Karabinka-ovlivnění chodu
8.10.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.995 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat na váš názor , jak moc ovlivňuje podle vás koncová karabinka chod nástrahy…treba wobleru nebo rotačky…používate karabinky nebo je vhodnější to vázat přímo např. na technosteel?
Duhák???
30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.990 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvičky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory.......chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…
Prodám menší kapry
14.9.2010 | o.henry | Obchod | 3.988 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
podařilo se mi na mém rybníce vypěstovat asi 300kg kapra ve velikosti od 25 do 35 cm.prosím nevíte kdo by ho odkoupil sem schopný ho i dovést poraďte prosím…
Prut Snowbee ZR2 10ft AFTMA 3/4
3.3.2008 | Otavák | Muškaření | 3.987 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím. Má někdo zkušenost s tímto prutem. Dost vážně přemýšlím o jeho koupi,ale slyšel jsem názor,ze je to moc tvrdej prut se špičkovou akcí. Prej z něj padá dost ryb,když chytám bez protihrotu?
JRC
30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.985 zobrazení | 12 odpovědí
Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,lehatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.
Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,....
30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.982 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do
kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké
zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.
!!!Kapr!!!
7.1.2005 | Rico | Kaprařina | 3.981 zobrazení | 16 odpovědí
Chce se zeptat co ted v tohle mrazivem období platí na kapry… konkrétně na rybníku o rozloze 2,5ha hloubka az do 40m… mozna i víc (zatopena propadlá šachta). samé bahno… ale rybicky jsou tam krasny. tak bych se chtel zeptat co na ne ted použít??? (jak styl chytání, tak návnady a krmení). Díky za rady…
Jak vazat nastrazni rybicky
12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.980 zobrazení | 10 odpovědí
Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…