Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Belly boat. kde ho koupit po internetu?
2.9.2005 | Tomik | Ryby | 3.870 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o napsaní internetové adresy na nejakou firmu . kde se dá tato vecička koupit. díkec..
Duhák???
30.4.2007 | Zauwi | Lososovité ryby | 3.869 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj všici,chtěl bych se zeptat jak je to vlastně s jikrama a mlíčim duháka(jako co se s nima stane) když se u nás nevytírá,a ještě jedna otázka jak velkou šanci má duhák(délka kolem 35)na to,aby se aklimatizoval v potoce(když ho někdo nechytne),zajímá mě to, protože jsem si jich dneska pár domů vzal, mrknul jsem se co vlastně žerou,a oni v sobě měli kamínky,větvičky,kousky igelitu, a housky(jak tam lidi krmí kachny), a chmýří ze stromů…to mi nepřipadá jako správná výživa,obzvláště když ani ne pět metrů od místa kde jsme je nachytal jsou celá hejna rybiček, a ve vodě jsou určitě nějaký jiný potvory.......chyceni byly na suchou mouchu, takže by podle mě měli mít v žaludku aspon nějakou mouchu…jepice se u nás rojej fakt hodně…
Naložené rybičky na přívlač, tutovku a pod
15.10.2009 | Kulik | Dravci | 3.868 zobrazení | 22 odpovědí
Viděl jsem prodávat naložené rybičky ve sklenici, jako nástrahu na vláčení, na tutovku apod., ale jen cca do10 cm. Dotaz na Vás zní, zda někdo ví zda se dají senat naložené rybičky na přívlač a pod. i větší (15 – 20cm)a když tak kde nebo zda zná někdo způsob jak je naložit, aby vydrželi a nezměkli. Díky za odpovědi, to, že je mají v supermrketech a ještě s příchutí vim.
Na první nához
12.6.2007 | Robur | Přívlač | 3.867 zobrazení | 26 odpovědí
Tak tato rubrika by měla být otevřená až 16., ale dnes nostalgicky vzpomínám na loňskou zahájenou,kdy na druhý nához cnadát tuším 76 cm, tak uvidíme, kdo lapne letos na první nějakou slušnoou rybku
help - uhori - navazec - nastraha - typ lovu
4.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.867 zobrazení | 11 odpovědí
uhori?????kdy??????kde????
Těrlická přehrada - letošní nasaďáci
30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.866 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.
BRNO
24.10.2005 | | chytej.cz | 3.866 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
tak kolik je nas tady z Brna?
Severní Čechy
6.12.2004 | Klon | Ryby | 3.865 zobrazení | 18 odpovědí
Vím že Vás to asi zajímat nebude ale chtěl jsem se touto cestou zeptat jestli někdo z Vás je ze severních čech,všichni mi připadáte od někad z jihu nebo až z moravy,a znáte vůbec vody na severu?,ryb je tady taky spoustu.
přívlačák
3.6.2006 | frenki | Ryby | 3.862 zobrazení | 29 odpovědí
potřeboval bych poradit nějaký přívlačák pro sřední přívlač na štiky a candáty cena do 4000kč max. díky za rady.
tip na vlačák 1-10g, 270-300 cm,
6.1.2006 | rak | Přívlač | 3.862 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím,jaký je podle Vaší zkušenosti dobrý vlačák 1–10g max. 15g, 270–300 cm,do 3000Kč nejlépe A,B akce. Jde mi o to, abych lépe cítitil rotovat dvjnulky nebo miniwoblery. Nejjemnější co mám je Konger – killer,5–25g a na ty malé to moc není. Dík za radu.
Jak vazat nastrazni rybicky
12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.861 zobrazení | 10 odpovědí
Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…
Rada Prut na přívlač
25.1.2006 | Privlacak | Pruty | 3.861 zobrazení | 21 odpovědí
Čus chci koupit new prut na vláčku Chci tahat rotačky:00,0,1,2 Malý ploandy A woblerky do 12g Chci chytat okouny,tlouště,boleny,candoše
Příslušenství k muškařskému svěráčku.
5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.860 zobrazení | 12 odpovědí
Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.
Sumci!!!
7.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.858 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)
Frolic
25.4.2005 | Kyslik | Kaprařina | 3.856 zobrazení | 13 odpovědí
Mám dotaz na rybáře kteří chytají na frolic. Jaký frolic používáte nebo doporučujete na lov kaprů. Dík za info
Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g
28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.855 zobrazení | 7 odpovědí
Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(
Open Carp marathon Praha 2011
2.2.2011 | Noodling | Kaprařina | 3.852 zobrazení | 21 odpovědí
Co si myslíte o prvním ročníku kaprařských závodů na svazové vodě Vltava 6? Chystáte se také zúčastnit?
Info na: www.cm-praha.cz
Nový Feederový prut
24.4.2007 | Kubajs | Pruty | 3.851 zobrazení | 29 odpovědí
Chystám koupi nového feederového proutku Chytám většinou na stojatích vodách ale 2–5na řece ročně zachytám.Chtěl bych fedeer light nebo picker Chytám jen s krmítky a s olovy do 20g cca.25m od břehu nevím jestli se na toto chytánjí hodí víc picker nebo feeder light poradtě nějaký kousek do 2000kč
Cézava 2A
7.5.2013 | carpium | Domácí revíry | 3.850 zobrazení | 3 odpovědi
Zkušenosti z revíru Cézava 2A Číslo revíru:
461 014
nádrže: Cukrovarská 10 ha V ligářích 1 ha
Kurzy sumcařiny
1.6.2014 | MB | Sumcařina | 3.846 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj všichni! Jestli se ptám na něco zde již řešeného, tak se omlouvám, ale nenarazil jsem na žádné podobné téma. Zajímalo by mě, jestli víte o nějakých kurzech sumcařiny u nás v ČR (chytat se může u v zahraničí, jde mi o české lektory)? Pokud ano, máte s tím někdo zkušenosti? Osobně bych chtěl se sumcařinou začít, ale po zkušenostech s muškařením a několika lety naprosto mizerného chytání jsem se poučil a chci najít nejdřív někoho, kdo to umí a ukáže mi alespoň základy :-)
Moc díky za rady ;-)