Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
tip na vlačák 1-10g, 270-300 cm,
6.1.2006 | rak | Přívlač | 3.828 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím,jaký je podle Vaší zkušenosti dobrý vlačák 1–10g max. 15g, 270–300 cm,do 3000Kč nejlépe A,B akce. Jde mi o to, abych lépe cítitil rotovat dvjnulky nebo miniwoblery. Nejjemnější co mám je Konger – killer,5–25g a na ty malé to moc není. Dík za radu.
Frolic
25.4.2005 | Kyslik | Kaprařina | 3.822 zobrazení | 13 odpovědí
Mám dotaz na rybáře kteří chytají na frolic. Jaký frolic používáte nebo doporučujete na lov kaprů. Dík za info
Severní Čechy
6.12.2004 | Klon | Ryby | 3.821 zobrazení | 18 odpovědí
Vím že Vás to asi zajímat nebude ale chtěl jsem se touto cestou zeptat jestli někdo z Vás je ze severních čech,všichni mi připadáte od někad z jihu nebo až z moravy,a znáte vůbec vody na severu?,ryb je tady taky spoustu.
Rada Prut na přívlač
25.1.2006 | Privlacak | Pruty | 3.820 zobrazení | 21 odpovědí
Čus chci koupit new prut na vláčku Chci tahat rotačky:00,0,1,2 Malý ploandy A woblerky do 12g Chci chytat okouny,tlouště,boleny,candoše
Těrlická přehrada - letošní nasaďáci
30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.819 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.
Na první nához
12.6.2007 | Robur | Přívlač | 3.819 zobrazení | 26 odpovědí
Tak tato rubrika by měla být otevřená až 16., ale dnes nostalgicky vzpomínám na loňskou zahájenou,kdy na druhý nához cnadát tuším 76 cm, tak uvidíme, kdo lapne letos na první nějakou slušnoou rybku
trojnožka na vážení ryb
25.5.2008 | kaprař mike | Ostatní nádobíčko | 3.817 zobrazení | 3 odpovědi
Nevíte někdo o www stránkách kde prodávaj trojnožka na vážení ryb?
Boloňézka pro začátečníka
7.2.2007 | finn | Pruty | 3.817 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, jsem úplný začátečník a sháním prut. V obchodě mi poradili boloňézku, čemuž se nebráním. Poradíte mi prosím, jestli je lepší delší nebo kratší? Případně prosím nějaké zkušenosti. Dík
Jak to jde na Labi? Děčín, Ústí...
26.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.817 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych na vikend na Labe, ale nevim, jestli to má vůbec cenu, nerad bych tam sedel 2 dny bez záběru:)
Staré rybářské fotografie
13.2.2014 | -zruseno | Vaše názory | 3.815 zobrazení | 6 odpovědí
Toto fórum
zakládám, protože miluji kouzlo starých fotografií. Pokud máte doma
nějaké historické fotografie, či fotky z mládí z rybářskou
tématikou(popřípadě nějaké zajímavé rybářské foto-objevy na
internetu) sem s nimi!
Nový Feederový prut
24.4.2007 | Kubajs | Pruty | 3.814 zobrazení | 29 odpovědí
Chystám koupi nového feederového proutku Chytám většinou na stojatích vodách ale 2–5na řece ročně zachytám.Chtěl bych fedeer light nebo picker Chytám jen s krmítky a s olovy do 20g cca.25m od břehu nevím jestli se na toto chytánjí hodí víc picker nebo feeder light poradtě nějaký kousek do 2000kč
Průjezd plavebníma komorama
25.4.2010 | dobber | Ostatní ryby | 3.813 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj kamarádi rybáři, obracím se na Vás s prosbou ohledně průjezdu rybářskou loďkou přes plavební komory. Před rokem jsme si s bráchou pořídili malou rabářskou loďku s motorem 2,5 HP. Nejčastěji rybaříme na Vltavě a chtěli bychom se dostat přes plavební komoru např. v Modřanech. Prosím Vás jestli někdo z Vás má zkušenosti s proplouváním zdymadel, zda by jste mi dal info. Jedná se mi hlavně o to, jestli je možné do komory klidně vplout nebo zda je nutné ve skupině lodí a jaké tam platí podmínky. Průkaz vůdce malého plavidla nemám, ale ani na motor 2,5 HP není potřeba. Moc děkuji za rady a pomoc
Prut Shakespeare Cypry Carp 3,6m 3lbs
7.12.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.813 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s těmihle proutky?Rád bych je koupil,tak sháním informace.Pokud můžete tak prosím napište.Děkuji.
Open Carp marathon Praha 2011
2.2.2011 | Noodling | Kaprařina | 3.806 zobrazení | 21 odpovědí
Co si myslíte o prvním ročníku kaprařských závodů na svazové vodě Vltava 6? Chystáte se také zúčastnit?
Info na: www.cm-praha.cz
Sumci!!!
7.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.806 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)
Stroj na boilie
25.3.2013 | Cyprinus Carpio 1984 | Kaprařina | 3.804 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto strojem na boilie : http://www.rybaris.cz/…j-na-boilie/
Shimano Nexave Winkelpicker
9.4.2005 | xycht | Sumcařina | 3.804 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímhle proutkem? Díky
Malí kapři
28.10.2007 | Robur | Kaprařina | 3.803 zobrazení | 28 odpovědí
Tak nám vysadili kapry, když pominu termín „vysadilo se“ a každé malé dítě ví, že se to nestalo samo od sebe. Tak tématem otázky je to, jak vtipně odpvědět místním masajům. Fór je totiž v tom, že ryby jsou malé, tak kolem 30 cm, takže při každém vytažení ryby se vede dialog: Na co proboha dávají tak malé ryby, k čemu to je? Atd.
Hydra - průtoky, hladiny a teploty řek přehledně
1.4.2016 | superweb | Tipy & triky | 3.801 zobrazení | 5 odpovědí
Jen takovy tip pro ostatni. O vikendu jsem hledal historii prutoku Berounky, abych si udelal predstavu kolik od me navstevy mesic pred tim klesla hladina. Vsechny weby ala hydro.chmu.cz maji buhvi proc verejnou historii jen za posledni tyden, coz toho moc nerekne. Oproti tomu http://hydra2.dusanrysavy.cz/ je hodne spatne vygooglitelny nastroj, za to pekne prehledny a flexibilni.
Naviják na kapry
4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.801 zobrazení | 8 odpovědí
Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem