Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu zobrazení
Muškaření s bublinou
17.5.2004 | | Muškaření | 3.980 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Omluvte mne za tuto blbou otázku, ale zajímalo by mne, co si myslíte o lidech, kteří muškaří s bublinou. Jsou to ještě muškaři? Ze zdravotních důvodů musím na tuto formu rybolovu přejít a nevím, zdali mám použít mušky jako návazce, nebo jestli mohu přivázat mouchu bez návazce přímo na vlasec. Co je lepší? Muška s návazcem projíždí vodním sloupcem volně do hloubky,ale záběr již není tak markatní. Při stahování mušek s bublinou může rybě vadit dvojitý vlásek. Pokud bude muška navázána přímo na vlasci, tak záběr bude razantní a velmi znatelný, ale muška se nemůže přirozeně pohybovat. Co radíte, navázce nebo mušku přímo na vlasec?
rybolov na písáku v Plačicích
17.3.2015 | rybako | Domácí revíry | 3.977 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Zdravím, tuto sobotu bych chtel jet na piskovnu do Plačic a tak se chci jen zeptat kdo tam kdy rybařil jestli se tam da na ťěžko dobře neco chytit no proste jak je to tam se zarybněním? D
Okradli Vás na rybách ??
26.10.2006 | gadasnik | Ryby | 3.977 zobrazení | 30 odpovědí
Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?
Feeder pro začátečníky
18.2.2007 | Rybar211 | Feeder | 3.975 zobrazení | 4 odpovědi
Pište sem různé rady, které se budou hodit budoucím feederařům.
Přívlačak pro dítě
12.11.2017 | madmax | Pruty | 3.971 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím…konečně jsem se vrátil po 15 letech k muškařině a vzal ssebou na pstruhy svého 11tileteho syna.Ten muškařský prut nenahodí ,tak chytá na přívlač.A hodně ho to bere.Zatím hází s tímto https://www.decathlon.cz/…8237126.html a jelikož se blíží Ježíšek,rad by mu pod stromeček nadělil něco slušnějšího.Samozřejmě s ohledem na věk i cenově dostupné. Třeba tento- https://www.decathlon.cz/…8323043.html tento – https://www.decathlon.cz/…8323045.html a nebo tento set https://www.decathlon.cz/…8323042.html Děkuji za rady. a nebo tento set – https://www.decathlon.cz/…8323046.html
BRNO
24.10.2005 | | chytej.cz | 3.971 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
tak kolik je nas tady z Brna?
Cézava 2A
7.5.2013 | carpium | Domácí revíry | 3.969 zobrazení | 3 odpovědi
Zkušenosti z revíru Cézava 2A Číslo revíru:
461 014
nádrže: Cukrovarská 10 ha V ligářích 1 ha
help - uhori - navazec - nastraha - typ lovu
4.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.965 zobrazení | 11 odpovědí
uhori?????kdy??????kde????
Díly na navyjáky Okuma
22.2.2014 | Pavel 75 | Navijáky | 3.964 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Ahoj, nevíte prosím někdo, kde se dají koupit náhradní díly na navyják OKUMA POWER LINE 860? Případně kdo je servisuje? Předem díky Pavel.
Jaké komponenty pro výrobu boilies
2.6.2010 | Kantik | Recepty | 3.964 zobrazení | 2 odpovědi
Napišet mi prosím, jak které komponenty pro výrobu boilies používat a jak je lze mezi sebou kombinovat.
tip na vlačák 1-10g, 270-300 cm,
6.1.2006 | rak | Přívlač | 3.964 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím,jaký je podle Vaší zkušenosti dobrý vlačák 1–10g max. 15g, 270–300 cm,do 3000Kč nejlépe A,B akce. Jde mi o to, abych lépe cítitil rotovat dvjnulky nebo miniwoblery. Nejjemnější co mám je Konger – killer,5–25g a na ty malé to moc není. Dík za radu.
Naložené rybičky na přívlač, tutovku a pod
15.10.2009 | Kulik | Dravci | 3.961 zobrazení | 22 odpovědí
Viděl jsem prodávat naložené rybičky ve sklenici, jako nástrahu na vláčení, na tutovku apod., ale jen cca do10 cm. Dotaz na Vás zní, zda někdo ví zda se dají senat naložené rybičky na přívlač a pod. i větší (15 – 20cm)a když tak kde nebo zda zná někdo způsob jak je naložit, aby vydrželi a nezměkli. Díky za odpovědi, to, že je mají v supermrketech a ještě s příchutí vim.
Naviják k pramici
30.6.2006 | breca | Ryby | 3.959 zobrazení | 3 odpovědi
Sháním nějaký malý ruční naviják (s řehtačkou) na ukotvení laminátové pramice a nemohu nic sehnat. Dokážete někdo poradit? Díky
Těrlická přehrada - letošní nasaďáci
30.11.2007 | mobydyk | Domácí revíry | 3.956 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj chlapi, jak se Vám letošní rok dařilo na tomto revíru? A nasazení kapři, odchytali jste? Já jsem byl v listopadu třikrát u vody a odchytal jsem pokaždé, kapři kolem padesáti i pár candátu.
Příslušenství k muškařskému svěráčku.
5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.952 zobrazení | 12 odpovědí
Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.
Revíry se zakázanou přívlačí
1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.951 zobrazení | 18 odpovědí
Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.
Prut na kapra
2.3.2017 | KaprKopr | Pruty | 3.950 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, minulý týden jsem byl poprvé rybařit. Moc mě to bavilo a sháním nějaký prut. Myslel jsem si, že koupím prut a půjdu rybařit, ale podle obrázků se pruty prodávají bez lanka. Jak mohu začít za dobrou cenu? Bude mi stačit na kapry tento prut? https://www.alza.cz/…d4042371.htm?… Jaké lanko k němu mám vybrat? Mám poukázky do alzy, proto jsem vybíral zde.
Výsledek sezony lovu Po
29.8.2007 | Cottus | Úspěchy | 3.950 zobrazení | 28 odpovědí
Na začátku lovné sezony probleskovaly zprávy o „FENOMÉNU“ P vod aj. Jaké tedy jsou Vaše konkrétní zkušenosti s uplynulou sezonou lovu Po ??? Pominemeli nedostatek vody(sucha), zdá se Vám stav osádky Po přiměřený??
Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou.
5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.949 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz