Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut Shakespeare Cypry Carp 3,6m 3lbs necteno

7.12.2008 | kam!kaze | Kaprařina | 3.846 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s těmihle proutky?Rád bych je koupil,tak sháním informace.Pokud můžete tak prosím napište.Děkuji.

Stroj na boilie necteno

25.3.2013 | Cyprinus Carpio 1984 | Kaprařina | 3.845 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto strojem na boilie : http://www.rybaris.cz/…j-na-boilie/

naviják na kapry necteno

14.4.2007 | pike-007 | Navijáky | 3.844 zobrazení | 9 odpovědí

jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd

Naviják na kapry necteno

4.9.2007 | Bobs | Navijáky | 3.843 zobrazení | 8 odpovědí

Chci si koupit nějaky spolehlivý naviják na kapry.Chtěl bych poradit jestli mi můžete nějaky doporučit chci aby mel hodne velkou cívku. Díky předem

Jak to jde na Labi? Děčín, Ústí... necteno

26.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.842 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych na vikend na Labe, ale nevim, jestli to má vůbec cenu, nerad bych tam sedel 2 dny bez záběru:)

trojnožka na vážení ryb necteno

25.5.2008 | kaprař mike | Ostatní nádobíčko | 3.841 zobrazení | 3 odpovědi

Nevíte někdo o www stránkách kde prodávaj trojnožka na vážení ryb?

Prut na kapra necteno

2.3.2017 | KaprKopr | Pruty | 3.840 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, minulý týden jsem byl poprvé rybařit. Moc mě to bavilo a sháním nějaký prut. Myslel jsem si, že koupím prut a půjdu rybařit, ale podle obrázků se pruty prodávají bez lanka. Jak mohu začít za dobrou cenu? Bude mi stačit na kapry tento prut? https://www.alza.cz/…d4042371.htm?… Jaké lanko k němu mám vybrat? Mám poukázky do alzy, proto jsem vybíral zde.

Jaké komponenty pro výrobu boilies necteno

2.6.2010 | Kantik | Recepty | 3.840 zobrazení | 2 odpovědi

Napišet mi prosím, jak které komponenty pro výrobu boilies používat a jak je lze mezi sebou kombinovat.

Malí kapři necteno

28.10.2007 | Robur | Kaprařina | 3.840 zobrazení | 28 odpovědí

Tak nám vysadili kapry, když pominu termín „vysadilo se“ a každé malé dítě ví, že se to nestalo samo od sebe. Tak tématem otázky je to, jak vtipně odpvědět místním masajům. Fór je totiž v tom, že ryby jsou malé, tak kolem 30 cm, takže při každém vytažení ryby se vede dialog: Na co proboha dávají tak malé ryby, k čemu to je? Atd.

Bivak Starbaits Premium One Man necteno

20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 3.839 zobrazení | 6 odpovědí

Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize

Co říkate na naviják MITCHELL Mag-Pro? necteno

9.6.2011 | bushman | Navijáky | 3.838 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s navijákem: MITCHELL Mag-Pro?

Nebo s nějakým jiným od stejné firmy. Díky za radu.

morava necteno

1.10.2006 | prema | Sumcařina | 3.837 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravim všechny sumcaře. Chtel bych požadat všechny sumcaře ktaří chytají na moravě, aby mi trochu přiblížily charakter tohdle revyru vim jenom že na moravě je hodně sumců, v časáků sou dost často sumci uloveny revyr: morava 13 atd. takže by mě zajímalo kde se tam chytá, jestli je tam nějaká řeka nebo přehrada??je ta řeká proudívá nebo klidná ???jaké lovné techniky sou zde ůspěšné???jak je revýr morava hluboký atd. prosím píšte vše co vás napadne.a byl bych vděčný pokud mate někdo foto revýru …diky chlapy

Revíry se zakázanou přívlačí necteno

1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.836 zobrazení | 18 odpovědí

Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.

Supa budou dárky !!!! necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Vánoce | 3.834 zobrazení | 27 odpovědí

Tak co vánoce už jsou za dveřmi a vi pořád přemýšlíte co si budete přát k vánocům je to těžké se rozhodnout jestli prut naviják nebo celý rybýřský set, tak co svěříte se sem se svými sny ????

Lužická Nisa 3 necteno

1.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.834 zobrazení | 25 odpovědí

Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise

Kam začátkem února 2015 necteno

19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.832 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi

přívlač na mrtvou rybku necteno

11.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.830 zobrazení | 12 odpovědí

A co říkáte na tohle máte s tím někdo zkušenost.

http://www.jokr.hys.cz/index.php?…

Shimano Nexave Winkelpicker necteno

9.4.2005 | xycht | Sumcařina | 3.829 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímhle proutkem? Díky

Ryobi Zauber - ale ktorý? necteno

10.5.2007 | aspius | Navijáky | 3.823 zobrazení | 13 odpovědí

O týchto navijakoch sa už veľa porozprávalo a iba v dobrom, až som sa rozhodol, že si ho tiež kúpim. Zaváhal som až keď som zistil, že na trhu sú dve verzie toho istého navijaka, ktoré sa líšia iba odlišnou kľučkou. Otázka teda znie: Ktorá verzia sa Vám viac osvedčila, alebo ktorá sa ako lepšia pozdáva Vám a prečo.

Lipno necteno

24.4.2008 | migin | Domácí revíry | 3.822 zobrazení | 21 odpovědí

Lipno, Přední Výtoň – jaká je tam hloubka? A co se tam dá chytit? Prosím o radu.