Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

naviják na kapry necteno

14.4.2007 | pike-007 | Navijáky | 3.799 zobrazení | 9 odpovědí

jaký naviják je na kapry lepší a proč? bud s přední brzdou nebo se zadní brzdou. díky za odpověd

Naložené rybičky na přívlač, tutovku a pod necteno

15.10.2009 | Kulik | Dravci | 3.797 zobrazení | 22 odpovědí

Viděl jsem prodávat naložené rybičky ve sklenici, jako nástrahu na vláčení, na tutovku apod., ale jen cca do10 cm. Dotaz na Vás zní, zda někdo ví zda se dají senat naložené rybičky na přívlač a pod. i větší (15 – 20cm)a když tak kde nebo zda zná někdo způsob jak je naložit, aby vydrželi a nezměkli. Díky za odpovědi, to, že je mají v supermrketech a ještě s příchutí vim.

Amur na trojháček? necteno

17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.794 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?

Lužická Nisa 3 necteno

1.10.2006 | Vichrzhor | Domácí revíry | 3.793 zobrazení | 25 odpovědí

Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise

Ryobi Zauber - ale ktorý? necteno

10.5.2007 | aspius | Navijáky | 3.792 zobrazení | 13 odpovědí

O týchto navijakoch sa už veľa porozprávalo a iba v dobrom, až som sa rozhodol, že si ho tiež kúpim. Zaváhal som až keď som zistil, že na trhu sú dve verzie toho istého navijaka, ktoré sa líšia iba odlišnou kľučkou. Otázka teda znie: Ktorá verzia sa Vám viac osvedčila, alebo ktorá sa ako lepšia pozdáva Vám a prečo.

morava necteno

1.10.2006 | prema | Sumcařina | 3.792 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravim všechny sumcaře. Chtel bych požadat všechny sumcaře ktaří chytají na moravě, aby mi trochu přiblížily charakter tohdle revyru vim jenom že na moravě je hodně sumců, v časáků sou dost často sumci uloveny revyr: morava 13 atd. takže by mě zajímalo kde se tam chytá, jestli je tam nějaká řeka nebo přehrada??je ta řeká proudívá nebo klidná ???jaké lovné techniky sou zde ůspěšné???jak je revýr morava hluboký atd. prosím píšte vše co vás napadne.a byl bych vděčný pokud mate někdo foto revýru …diky chlapy

Shimano Catana Super Sensitive BX 270 MH, 7-28g necteno

28.12.2007 | rgb23 | Pruty | 3.791 zobrazení | 7 odpovědí

Nemáte někdo tenhle na první pohled zajímavej vláčák? Vánoční dárek, na netu o něm nikde nic nejsem schopen najít a v zimě se blbě zkouší jakou má akci:-(

Co říkate na naviják MITCHELL Mag-Pro? necteno

9.6.2011 | bushman | Navijáky | 3.790 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s navijákem: MITCHELL Mag-Pro?

Nebo s nějakým jiným od stejné firmy. Díky za radu.

Bivak Starbaits Premium One Man necteno

20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 3.789 zobrazení | 6 odpovědí

Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize

Revíry se zakázanou přívlačí necteno

1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.789 zobrazení | 18 odpovědí

Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.

Kam začátkem února 2015 necteno

19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.788 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi

Co znamená když ryba stojí na místě a stále hýbe ploutví? necteno

6.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 3.786 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Ahoj jsem sarča a je mi 10 le t s taťkou sme na rybníce chytli plotici(Elizabet) dala sem jí do jezírka je akorát ale pořád by mě zajímalo co znamena když Elizabet pořád je na místě a hýbe ploutvi :)…dík za odpověď!

Jaké komponenty pro výrobu boilies necteno

2.6.2010 | Kantik | Recepty | 3.783 zobrazení | 2 odpovědi

Napišet mi prosím, jak které komponenty pro výrobu boilies používat a jak je lze mezi sebou kombinovat.

Amuři necteno

19.1.2006 | | Ryby | 3.781 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Cau kluci,nevite kde by byla aspon nejaka realna sance chytnout nekde na jizni Morave amura?nikdy se mi to totiz jeste nepostestilo,tak bych chtel vyjit stesti trochu naproti. dikec

Prút na strednú prívlač necteno

30.3.2005 | RASTOK | Pruty | 3.781 zobrazení | 15 odpovědí

Aký prút by ste mi poradili ? Prívlač woblerov a gúm od 8–13 cm, mal by mať akciu niečo medzi A-B, 3 metre, krátku cca 50 cm štíhlu korkovú rukoväť, cenove do 5000,–Sk

přívlač na mrtvou rybku necteno

11.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.780 zobrazení | 12 odpovědí

A co říkáte na tohle máte s tím někdo zkušenost.

http://www.jokr.hys.cz/index.php?…

Kam na pražskou povolenku na dravé ryby? necteno

1.9.2008 | Maradonak | Dravci | 3.778 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, všechny vás zdravím. Už asi měsíc chodím na tůně na Vltavě poblíž Kralup. Za tu dobu jsem chytnul jen pár malých sumců a trůmenů. Tak se váš táži, kam si jít pořádně chytat dravce? Nejvíce mě láká nějaký rybník či přehrádka. Slapy mám taky ozkoušené, momentálně taky mrtvé. Děkuji za odpovědi…

Sázava & Vysočina necteno

14.7.2005 | HAT | Domácí revíry | 3.778 zobrazení | 15 odpovědí

Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě

Lipno necteno

24.4.2008 | migin | Domácí revíry | 3.776 zobrazení | 21 odpovědí

Lipno, Přední Výtoň – jaká je tam hloubka? A co se tam dá chytit? Prosím o radu.

Prut na malé rotačky necteno

6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.775 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:

1. Team Dragon 245cm 1–7g
  2. Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g

3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman